Maccabi chce podle Cruyffa v EL vymazat nulu v kolonce gólů

23.11.2017, 10:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
Pablos

jak vypadá koncovka gólu ? jako to když někdo veme z brány míč do ruky, že ho dá na středovej puntík ...to je koncovka gólu ?

Reagovat
ttopi

??

Reagovat
Pablos

už to opravili v nadpisu.. měli tam, že chtěj vymazat nulu v koncovce gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi kdo driv uhadne kolik mam v tasce jablek dam mu vsechny tri

Reagovat
Rarášek

OT: Bilič místo Stramy?

Reagovat
ttopi

Nevidím v tom moc smysl. Není žádná záruka zlepšení. Navíc když Bilič byl nedávno odejit.

Reagovat
Rarášek

Ne? Já bych byl asi rád, po spekulacích o Guidolinovi, teď opět kouč, kterej za sebou má jasný úspěchy, renomé, má danej jasnej styl hry, velkej respekt.

Jen mi příjde směšný, že se takový věci nejspíš řeší už teď, když je pořád Strama koučem, příjde mi to dost nefér, když mu byla vyjádřena podpora do konce podzimu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z ho*en do sra*ek, slušněji to říct nedovedu. WHU jeho vinou dvakrát vypadlo v předkolech EL, které pojal jako přípravu, poštval proti sobě několik kvalitních hráčů a jeho vinou se právě nacházíme v sestupovém pásmu.

Reagovat
Rarášek

Do tý EL vás hlavně dostal .. A upřímně s vaším kádrem a v PL .. To už něco znamená.

Reagovat
smazaný uživatel

Do EL nás dostal prvně Big Sam, po kterém to převzal, aby z ní Bilić vypadl. Sezóna 2015/16 byla skvělá, přišla spousta kvalitních jmen v čele s Payetem, kvalifikovali jsme se do EL, nicméně další sezóna nestála za nic. Pokud chce ACS trenéra, který dovede mít jednu úspěšnou sezónu, tak prosím, směle do toho.

A k tomu kádru - máme tým na horní polovinu PL. Hráči jako Lanzini, Cresswell, Fonté, Antonio nejsou rozhodně fotbalisté na úrovni Champu. Navíc Bilić dostal k dispozici slušný rozpočet, ale když přivedl dřeváky typu Snodgrass nebo letos Arnautoviće za 20 milionů liber (což mi hlava nebere), tak jde problém opět na jeho hlavu. Za výše uvedenou částku (či nižší) letos přestoupili lepší hráči, navíc hostovat do PL šli hráči, kteří by se WHU hodili, nicméně Bilić je odmítl (Renato Sánchez, Jesé).

Reagovat
Rarášek

Dobře, díky za postřehy .

Nicméně bych rád řekl ještě jednu věc, Arnautovič rozhodně není dřevák .

Reagovat
smazaný uživatel

Svého času mě bavil ve Wolfsburgu, ve Stoke měl pár dobrých zápasů, ale u nás zatím nic nepředvedl. Není to o tom, že by si snad neměl s kým pořádně nahrát, ale myslím si, že Antonio ve formě hraje minimálně 2x lépe.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele