M'Bolhi si poprvé zkusí Ligue 1, v Rennes časem nahradí Costila

23.01.2017, 17:55
Aktuality
Bývalý člen akademie Marseille, alžírský brankář Raïs M'Bolhi, se po deseti letech vrací do Francie. Na rok a půl se upsal Rennes, kde bude prozatím krýt záda pomalu odcházející jedničce Benoitovi Costilovi. Aktuálně si M’Bolhi léčí menší zranění v Gabonu na Africkém poháru národů...

Raïs M’Bolhi byl naposledy součástí struktur Olympique Marseille roku 2005, tehdy však chytával pouze za tamější béčko, takže pařížského rodáka brzy čeká premiéra v Ligue 1.

Účastník mistrovství světa 2014, kde v osmifinále velmi trápil německé střelce, jinak může Rennes nabídnout bohaté zkušenosti ze štací v Bulharsku, Rusku, USA a čerstvě i Turecka. Doposud alžírská jednička chytala za Antalyaspor.

M’Bolhi do Rennes přichází s vyhlídkou nahradit dlouholetou oporu Benoita Costila, kterému v léta vyprší stávající kontrakt. Francouzský reprezentant prý už teď jedná o podpisu s Fiorentinou.

Autor: Tomáš Daníček / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Frantszek

Konecne poradne angazma na stary kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele