LYON SE UCHÁZÍ O TREZEGUETA

12.02.2007, 20:31
Aktuality
Milanu Barošovi možná v létě výrazně vzroste konkurence. Olympique Lyon, jehož dres český reprezentant od ledna obléká, má totiž eminentní zájem o služby útočníka Juventusu Davida Trezegueta...

Podle informací některých italských a francouzských médií nezůstalo v tomto případě pouze u spekulací a pětinásobný francouzský šampion již přišel s první nabídkou - sedmnáct milionů eur. Prezident Lyonu Jean Michel Aulas se navíc údajně minulý týden v Paříži sešel s hráčovým otcem a agentem v jedné osobě.

Trezeguet se již delší dobu netají úmyslem odejít z Juventusu. Francouzský reprezentant chtěl přestoupit před začátkem letošní sezóny, kdy byl klub přeřazen do Serie B. Tento záměr se však nesetkal s pochopením u vedení "Staré dámy", ta již předtím pustila pryč trenéra Capella, obránce Cannavara, Thurama a Zambrottu, záložníky Emersona s Vieirou a útočníka Ibrahimovice. Na Trezegueta tak i přes zájem několika klubů zvučných jmen zbyl "Černý Petr".

29letý útočník se o své budoucnosti sice definitivně rozhodne až na konci sezóny, už teď se ale mluví o jeho možných nástupcích. Dlouho jsou ve hře Miroslav Klose z Werderu Brémy a Klaas-Jan Huntelaar z Ajaxu. V posledních týdnech k nim přibyli barcelonský Javier Saviola a především pak nejlepší kanonýr loňského ročníku Serie A Luca Toni.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*sd

Bary bal si kufry když nehraješ teď tak co budeš dělat když tam bude trezeguet

Reagovat
HOST*1860

Trezi tam snad nepude, zatim za nej nemame nahradu..

Reagovat
HOST**nesta

No Baros, vidim to biedne... Ak pride Trezza...neviem neviem...

Reagovat
smazaný uživatel

asi už Milana prokoukli... zpátky do Baníku s ním

Reagovat
HOST*roman

baroši baroši jestli do lyonu přijde trezegue tak jsi v prdeli

Reagovat
HOST*delpiero

Trezeguet nikam nepůjde!!!!! Juventus nemá dalšího pořádnýho útočníka,kromně něja a del piera!!!

FORZA JUVE

Reagovat
HOST*RiO

Byla by to kazdopadne dobra dvojka trezeguet a Baros, ale jestli ti kokoti budou hrat porad na jednoho utocnika tak je baros bohuzel pro narodak v pici..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele