LYON LANAŘÍ PAULETU

22.05.2006, 14:58
Aktuality
Olympique Lyon se snaží do svých řad získat nejlepšího střelce letošního ročníku Ligue1 Pauletu. Útočník hájící barvy Paris Saint-Germain obdržel lukrativní nabídku smlouvy, o své budoucnosti rozhodne v nejbližší době.

Podle listu Le Parisien nabízí Lyon Pauletovi 450 000 eur měsíčně po dobu dvou let. Vítězové posledních pěti ročníků francouzské ligy mají zajištěnu účast v Lize mistrů, což může být pro portugalského střelce další významná motivace.

"Cítím, že u nás podepíše, přestože je oddaný PSG," věří si president Lyonu Jean-Michel Aulas. "Pokud Pauleta chce přijít, je to otázka několika detailů." Lyon by měl za portugalského reprezentanta, kterému současná smlouva končí příští léto, údajně zaplatit tři miliony liber.

Pauleta (33) hraje v Paříži od roku 2003, kdy přestoupil z Bordeaux. Trenér Guy Lacombe nyní cítí, že se přiblížila možnost jeho přestupu. "PSG chce rozhodně Pedra udržel, ale Lyon udělal astronomickou nabídku. V tomto oboru je to často hráč, kdo dělá rozhodnutí," ví Lacombe. "Nyní to je padesát na padesát."

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*

pry astronomickou nabidku

Reagovat
HOST*cortez

Pauleta je skvělej vůdce i kanonýr, ale kupovat ho ve 33? má to smysl? Možná tak na jednu sezonu... Když si Lyon myslí, že se mu to příští rok vyplatí...

Reagovat
HOST*

astronimická nabídka

Reagovat
smazaný uživatel

A co jsi čekla,navíc myslím si,že by to byl přínos jak pro tým,tak pro samotnýho Pauletu.

Reagovat
HOST*Adriano

neviem co sa rehlite,ved si to vypocitaj ze tyzdenne by mal 112500 eur,to nemaju ani ovela vacsie hviezdy...

Boze ti Cesi

Reagovat
Marv

A co ty slovaci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč chodíš na české stránky?

Reagovat
HOST*Adriano

Marv:co je s nimi?Ked nepochopis zart tak to chod do rici...

doktorko:nechapem s cim suvisi tvoja otazka

inac so suchymi ludmi skoda reci

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte, prosim, někdo Football Manager 2006? Potřeboval bych jenom jeden malej soubor... Děkuju.

Reagovat
HOST*deco

cortez: rád ti za 500 pošlu novou originálku

Reagovat
HOST*cortez

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele