LUQUE ZŘEJMĚ ZŮSTANE V NEWCASTLU

25.01.2007, 15:09
Aktuality
Trápení Alberta Luqueho v Newcastlu zřejmě bude mít dalšího pokračování. Španělskému fotbalistovi nevyšly námluvy s PSV Eindhoven a nepravděpodobně teď vypadá i jeho možný odchod do Villarrealu...

"Žlutá ponorka" měla o Luqueho velký zájem a údajně to vypadalo, že dohoda je blízko. Avšak Villarreal včera získal na hostování do konce sezóny Jona Dahla Tomassona a pro bývalého hráče Deportiva tak v jeho kádru zřejmě nebude místo.

"Jeho přestup do Villarrealu se asi neuskuteční, protože tam přišel Jon Dahl Tomasson. Ve skutečnosti bych spíše řekl, že je hodně nepravděpodobný," potvrdil manažer Newcastlu Glenn Roeder, podle něhož Luque zřejmě i nadále zůstane v St. James' Parku. "Selhala i jednání s PSV Eindhoven a další klub na obzoru není. Zatím to vypadá, že Albert tady zůstane nejenom pro zbytek sezóny letošní, ale také na začátek té následující," dodal Roeder.

Luque do Newcastlu přišel v létě roku 2005 za devět milionů liber z Deportiva La Coruňa. Slávy u "Strak" si ale moc neužil, dlouho byl zraněný a ani po osmnácti měsících se nedokázal plně aklimatizovat. V týmu manažera Glenna Roedera na něho stále zbývá místo pouze na lavičce či dokonce na tribuně, a to i ve chvílích, kdy Newcastle stíhají zranění.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Shevchenko

i přečtení

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele