Lukaku může do Manchesteru United, ten se prý dohodl s Evertonem

06.07.2017, 12:01
Aktuality
K do této chvíle nejdražšímu přestupu letošního léta se údajně schyluje v anglické Premier League. Nové angažmá si dost možná vystřílel Romelu Lukaku, belgický útočník má volnou cestu z Evertonu do Manchesteru United, kluby jsou podle posledních zpráv domluveny na transferu za 75 milionů liber...

Lukaku na sebe v minulosti výrazně upozornil v dresu Anderlechtu a vysloužil si přestup do Chelsea, kde se mu ovšem nedařilo podle představ. Po hostováních ve West Bromwichi Albion a Evertonu byl do liverpoolského klubu před třemi roky prodán a Toffees se tato investice vyplatila.

Lukaku za celek z Goodison Parku nastřílel celkem 68 ligových gólů, 25 z nich si na své konto připsal v nedávno skončené sezoně, v níž mezi kanonýry obsadil druhé místo.

Lukaku v polovině března odmítl nabídku nové smlouvy a před měsícem oznámil, že už ví, kde bude ve své kariéře pokračovat. O jeho služby se znovu zajímala Chelsea, aktuálně ovšem má být hodně blízko transfer do Manchesteru United.

Everton je zatím na trhu hodně aktivní a už získal několik posil, k nimž by ještě tento týden mohla přibýt další. Do domovského celku by se z Manchesteru United mohl vrátit Wayne Rooney, jeho agent o této možnosti aktuálně jedná.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (431)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele