Luiz Gustavo zůstane ve Wolfsburgu, reaguje na spekulace Allofs

23.08.2016, 10:56
Aktuality
Wolfsburg disponuje velkými finančními prostředky a předloni byl jediným vyzyvatelem Bayernu Mnichov v souboji o bundesligový titul, přesto se jeho fanoušci musejí strachovat o setrvání klíčových hráčů. O odchodu uvažuje Julian Draxler a přestupové spekulace se týkají rovněž Luize Gustava...

O brazilského reprezentanta je velký zájem v Itálii a o jeho příchodu měl jednat Inter Milán. Ještě dále se pak podle některých médií dostal turínský Juventus, který údajně dohodl transfer za 23 milionů eur.

"Luiz Gustavo zůstane tady. Nenecháme odejít naše nejlepší hráče," vyjádřil se nyní na toto téma sportovní ředitel Vlků Klaus Allofs.

29letý Luiz Gustavo přišel do Wolfsburgu před třemi lety z Bayernu Mnichov a smlouva mu běží do června 2018. Do této chvíle za VfL odehrál 82 bundesligových zápasů a zaznamenal sedm branek.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarketweb.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
junglist

aha...tak kapsidovi tu fabecovu kariéru smázli...ale bylo to docela dobrý

Reagovat
stas87

OT:

Kedy sa ma rozhodnut o tom, kto bude od sezony 17/18 vysielat BL v Cesku a na Slovensku? Je nejaky termin uz? Mam ESplayer, tak dufam ze si ES BL podrzi aj za zvysenu cenu. Nechcem prechadzat na posrany DIGI Sport ci nejaky hlupy O2 Sport. V Nemecku uz je o tom rozhodnute, tak este cakam kto ziska prava mimo Nemecko. Vdaka za odpoved.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bude ES ale neviem. Skus sa opytat kontraxa.

Reagovat
Zaschrona

Dragovic do Leverkusenu, 18 milionu euro

Reagovat
stas87

Tak to moze znamenat, ze Arsenal vypali 25 mega za Topraka, alebo iny klub z PL ktory potrebuje surne IV.

Reagovat
Zaschrona

Odchod Taha nehrozi?

Reagovat
stas87

Skor Toprak, potencial ma väcsi Tah samozrejme. Ponuky prisli toto leto len na Topraka, v pripade nejakeho absolutneho nezmyslu ku koncu okna to ale vylucene nie je.

Reagovat
Rudnevs

Uff, dneska som na ef fakt chodiť nechcel, ale túto už musím. Leverkusen je až nechutne silný, ale aj tak to nebude stačiť na viac ako 3. miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

No mohli by trošku zamiešať kartami v boji o titul, ja farmaceutov nemám rád,ale každá konkurencia na čele prospeje. Bol by pomerne zaujímavý súboj o titul BVB, Bayern a Bayer. A o štvrté miesto to bude asi znova Schalke vs Gladbach.

Reagovat
Rudnevs

Hoci sú Leverkusen aj Dortmund silný, tak stále musím povedať, že jednoznačný favorit na titul je Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ máš pravdu, ale Leverkusen s BVB majú myslím si dostatočný káder aby dokázali aspoň po väčšinu sezóny Mníchovu konkurovať. Ako ja nepochybujem že titul získa Bayern, ale mohlo by to byť konečne dramatickejšie na čele, Dortmund tak 3,4 body za nimi a farmaceuti tak o 8-10. Bol by som radšej za boj o titul Bayern, Dortmund a Schalke (westfálske derby v situácii boja o titul by malo väčšiu príchuť + Lever nemám rád). Ale na druhú stranu som rád, že Bayer takto posilnil,lebo ako píšem, každá konkurencia snáď s výnimkou RB je dobrá,

Reagovat
Rudnevs

Boj o titul nie je miss sympatia. Bayern je najlepší a vyhrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Žiaľ sú najlepší. Ono ale je to tak takmer všade na svete. V skoro každej lige je jeden alebo dva, max tri mužstvá ktoré dlhodobo v lige vládnu. V Nemecku je to Bayern, v Taliansku Juve, v L1 PSG, v Portugalsku Benfica a Porto, v PD Real, Atlético,Barca... takže snáď s výnimkou premier league všade. Ešte že to nie je na veky vekov, takže tá dominancia Bayernu sa raz skončí, pred 10 rokmi to taká dominancia tiež nebola. Podobne je to v Taliansku, tiež Juve nedominovalo furt, predtým to istý čas boli milánske kluby. To len také okienko o dominancii.

Reagovat
Bakary3

Dragovic je hroznej, hodne fauluje a dost zakerne, je snad kazdej zapas na vylouceni.. Leverkusen je super, ale ne diky jemu..

Reagovat
Rudnevs

Tak už aj za Spahiča majú náhradu ...

... keď si ale odmyslíme fauly tak je fakt dobrý a už je ich IV je strašne silné - Toprak, Jedvaj, Papadopoulos, Tah, Dragovič, Ramalho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele