Luiz Adriano zůstal v zimě v Šachtaru, stále ale myslí na AS Řím

10.02.2015, 21:12
Aktuality
V Šachtaru Doněck dokončí letošní sezonu Luiz Adriano. O brazilského útočníka se na konci ledna hodně zajímalo římské AS, kluby ovšem nenašly společnou řeč ohledně výše odstupného...

"Nedošlo k dohodě mezi kluby. V tuto chvíli je jisté, že budu i nadále hrát tady, za Šachtar. Chci vyhrát další trofeje a dávat další spoustu gólů. Dám do toho vše, stejně jako vždycky," slibuje Luiz Adriano.

27letý útočník dal letos v ukrajinské nejvyšší soutěži čtyři branky, mnohem úspěšnější pak byl v Lize mistrů, kde se trefil devětkrát, osm míčů přitom poslal do sítě BATE Borisov. S devíti zásahy v základní skupině dorovnal loňský rekordní počin Cristiana Ronalda.

Ke spekulacím o možném odchodu Luize Adriana vede i fakt, že má smlouvu pouze do konce prosince.

"Řím je skvělý tým s bohatou historií a stále bojuje o titul. Rozhodně by to byla skvělá příležitost pro mě i mojí kariéru. Zaznamenali řadu úspěchů v Evropě a Serii A, rád bych za Řím hrál," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (79)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

Reagovat
puji

půjde na barikádů

Reagovat
smazaný uživatel

Do Itálie. Na stadionu pro 60.000 mu bude fandit 20.000 tam nechoď twl, to jdi radši na frontu

Reagovat
Houfi

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale ty průměry i na Juventus jsou otřesný. I na Schalke chodí víc lidí jak na věhlasné AC, Inter, Juve a co mají za kádr a co za úspěchy. Spíš by ta návštěvnost měla být opačná. Nebo v Itálii nemají na vstupenky.

Reagovat
Pipo123

Hodne fanúšikov v taliánsku si ten futbal radšej pozrie v TV

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Takže fanoušci v Německu uvidí méně slavné a kvalitní hráče radši na stadioně. Ital, aby si poseděl na svatostánku a zafandil hvězdám, tak si posedí u TV...no před takovou kulisou bych chtěl hrát.

Reagovat
Furia Ceca

Raději hrát v Itálii před bandou 5000 tisíců vožralů s dýmovnicema, kde to má super atmosféru a grády, než hrát v Anglii na napěchovaným Emirates Stadium, kde jde ale slyšet každý uprdnutí... Větší kvantita neznamená vyšší kvalitu, chápeš kluku?

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase nadsazený, že by se z toho člověk posral. Kvantita nutně neznamená kvalitu, ale v Itálii neni ani jedno. Pravý opak můžeš vidět v Německu.

Reagovat
CubONE

Nie je kvalita?

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
didosh

A v němucku na stadecu samý Arab...

Reagovat
smazaný uživatel

To určite nie kamarát....zapni občas BL

Reagovat
ACSeRw!n

presne ale prece jenom italie taky uz neni co byvala.. aspon serie a

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu no. Taky se mi moc nelíbí anglický styl jen mávání vlaječek. Nejvíc žeru Turecko, ale to je zase jak Itálie...grády a vyprodáno na pořádný soupeře, ale průměr návštěvnosti v lize mizérie. Takže takový mezistupeň od všeho něco...Německo...vyprodáno a některé tábory to umí rozbalit...chorea, vyřvaný hlasivky...ale zase Premier League má slušnou konkurenci v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

na slovensku chodí nejvíc 3k na dunajskou stredu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Taky čumím...

Reagovat
Furia Ceca

A jakou má Juventus Stadium kapacitu, si náhodou neviděl...? A co se týče Milánů, tak ty dojíždí na italskou náturu a velkou náročnost fanoušků. On když je někdo zvědavej na Ibrahimoviće, Vieriho, Kakáho, Zanettiho, Recobu nebo Nestu, tak to se ti pak chodit na Muntariho, Ranocchiu, Zapatu, Boneru nebo Guarína asi moc nechce... Kór v Itálii, která je hodně náladová.

Reagovat
Furia Ceca

*když je někdo zvyklej

Reagovat
smazaný uživatel

kakáho, no mě jebne dpč

Reagovat
smazaný uživatel

vno

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, já vím, že je na tom Schalke o 20.000 líp v kapacite. Ale jde mi o zaplnění té kapacity. Schalke má o 20.000 víc a každý zápas přijdou.

Reagovat
andycek1

Každá liga si prejde svojím dnem pred 10 rokma tež byla BL slabá a návštevnosti nic moc...SA sa zvedá pomaly Juventus postupne rozšíri štadión na nejakých 55 000-60 000 AC ide stavat novy stadion to iste AS, Udine už stavia

Reagovat
olis

to je pekne, kazda nova rekonstrukcia, okrem tej nasej planovanej( ) ta stoji fakt za hovno, a kazdy novy stadion su malym krokom vpred ale ked chceme mat zase 4 miestenky do LM a teda posunut sa minimalne o jedno miesto hore tak len samotne stadiony to nevyriesia ani nahodou

Reagovat
andycek1

Nechápem co chcu za tých 20 mil. robit keby odznova postavili radšej...

ale je to jedna z dolezitych veci ktorá nas tam vrati, samozrejme že to není všetko treba dať viac mladým a Talianom šancu v Neapoly hra v základe jeden Talian. Sassuolo je dobrý príklad

Potom viac sa presadiť marketingovo nech je fans základne lebo AC či Juventus maju dobrý marketing v zahraničí. ale sponzori ešte odtial chybaju finančná sila Juventusu ktorý je najlepší v lige oproti Bayernu, CFC, Realu, Barcelone, United je slabá

Ale stále si myslím že základný kamen urazu ja návštevnosť a stav štadiónov

Pre porovnanie SA 23 000 na zápas, PD 28 000, PL 38 000, BL 45 000, L1 20 000

Reagovat
smazaný uživatel

Eredivisie necelých 19 tisíc na zápas tiež neni zlé, na ten ich počet obyvateľov je to kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

juve ma nejaky projekt na rozsirenie stadiona ?

Reagovat
andycek1

Jojo no Agnelliho vyjadrenie až 2 roky staré povedal že by chcel po finále EL 2014 rozšíriť na 55 000 ale vidím že to spadlo.

Ale je team veľký potenciál na na nejakých 60 000 to rozšíriť lebo na nás by teraz chodilo dosť ľudí lebo vyhráme tituli+LM sme teraz my top v ITA.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Juve nemá ani teraz často vypredané však? A to hraje najvyššie ako môže v Serii A.

Reagovat
andycek1

Nema 38 000 na zapas na 40 000 nie je vypredane?? Nie su zaplnene iba spodne rady inak je vypredane stale...na FCB chodi 70 000 na 100 000 stadione tam neni vyprodane ale u nas ano

Reagovat
smazaný uživatel

Veď pohoda ja som sa pýtal, Barca ma katastrofalnu návštevnosť to je jasné, celkovo La Liga by mohla a mala mať vyššie čísla, ale ekonomicka situácia obyvateľstva v Španielsku neni nijak extra ružová.

Reagovat
andycek1

Aj keby bolo 20 000 kapacita tak nebudu spodne rady zaplnene pretoze je to pre nich neatraktivne a drahe... tak Spanielsko je v krize jak Taliansko ale stale mate navstevnost 29 000 stale staviate nove stadiony vid. Atletico, Bilbao, stale ste top v koeficiente a FCB a Real su kluby s najlepsim marketingom. Tonas Juventus je daleko za vami treba ist pomaly hore nech uz nejsme klub na urovni Olympiakosu, Galatasaray, Sachtaru s ktorymi mame problem treba sa posunut na uroven TOP 8 nie sme daleko... verim ze cez BvB prejdeme

Reagovat
DelPiero137

Vazne sa ide rozsirovat?

Reagovat
andycek1

Pozri si môj predchádzajúci koment neviem aká je teraz situácia ale 2 či 3 orky dozadu to vyhlásil Agnelli že 55 000 by mohol byť po EL 2014

Reagovat
DelPiero137

Skoda, tych 55 by bola krasa. Idealne ak by listky na tu novu cast tribuny vo vyssich poziciach boli lacne. Nech to prilaka co najviac ludi. Radsej naplneny stadion a mensi zisk ako opak.

Reagovat
andycek1

Ja by som to skúsil po vzore Bayernu kde majú strašné lacné listky oproti PL alebo PD a majú plný štadión a tam majú vysoké príjmy za prenajímanie bufetov a za dresy čiže sa im to vráti druhou cestou... Spraviť aj pre 60 000 dať lacnejšie vstupné a vyrovná sa to vyšší počtom fans, príjammi zo suvenírov a bufetov...po vzore BL

Reagovat
olis

obavam ze to nie je len kvoli cene listkov, napriklad v Neapole stoji Curva kolko krat 5/10 euro a nezaplni sa uplne, potom sa hra proti AS, Interu, Ac, Juve a podobne, listky som niekolkonasobne drahsie a je vypredane alebo takmer vypredane, ale v niektorych inych kluboch by to mozno pomohlo

Reagovat
milan78

Reagovat
prevadec spojitosti

fair play hráč

Reagovat
smazaný uživatel

A co tam mám já? VOLE

Reagovat
wiggum

To si mel rozmyslet driv. Dalsiho do utoku nepotrebujeme a ted uz nam nebude k nicemu. Teda verim, ze Doumbia se chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se k němu dolehne řev těch deseti fanoušků v dálce, tak snad ze sebe něco vyplivne. I když na šlágr snad přijde o něco víc. Dvacet.

Reagovat
wiggum

jelimane.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, už mlčím. Zkusím překousnout, že Schalke má lepší návštěvy jak věhlasné ACM, IM, Juve, ASR atd Co...má lepší návštěvy jak celá Seria A.

Reagovat
wiggum

Naopak, jenom piš. Zkus to překousnout, jestli bez toho dál nemůžeš žít. Ale nevím, o co tu vlastně jde? Článek o nějakém hráči a ty dokola mimo mísu meleš o divácích.

Reagovat
smazaný uživatel

Co furt máš s tim Schalke ?

Reagovat
Furia Ceca

Asi mu fandí. Ale asi to nebude zas tak žhavý, když se stydí si ho dát do oblíbených klubů...

Reagovat
jany kozak

hanbi sa za nich

Reagovat
smazaný uživatel

Nefandim. Ale je moc vtipné to porovnání návštěvnosti. Schalke porovnávám, protože jediná má 60.000, ale ono je to fuk. Většina německých klubů má vyprodáno prakticky na každý zápas. Neapol a návštěva na LM...taky dobrý vtip. Souvisí, nesouvisí...pravda to je. Ještě, že ti fanoušci v Německu nejsou tak náladoví, když jednou hrají skoro o titul a jsou v semifinále LM, pak se jim méně daří, ale chodí pořád, i na matche s outsidery. Vlastně o nic nejde. Hrát před poloprázdnými tribunami musí být zážitek.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu? Jenom Schalke ma 60?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, překlep. Řím má přes 70000, San Siro přes 80000, Juve teda 40. Z Loňské sezóny ani nevyprodali. Aspoň ty čísla z nejvyšší návštěvy jsou nižší než maximální kapacita. Chytej se za hlavu, jak chceš. Třeba i za prdel. Prostě v Itálii na fotbal kašlou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, tebe mama malo bila..

Reagovat
Pipo123

Kotle za bránami majú všetci vždy vypredané, to že nechodia normálny fans nikoho moc nesere, stejne tam len sedia na prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak príjmy zo vstupného sú v týchto súťažiach dôležité, klubom by pomohli plné štadióny v Serii A...

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

takze uz sa okrem spekuluje nie len o tom ze odide Maurito, ale aj Handa..

musime dat tu LM najneskor buducu sezonu, lebo takto u nas nik nebude mat motivaciu ostat..mozno Obi hej

Reagovat
smazaný uživatel

Handanoviče bych rád viděl v Římě

Reagovat
smazaný uživatel

ja nerad :) myslim si ze ked bude mat odist z Interu, tak mimo SA

Reagovat
Votas

no on právě vyhlašuje, že se mu z Itálie odcházet nechce...

Reagovat
smazaný uživatel

ano a ja som si to prelozil tak, ze z Interu :)

Reagovat
smazaný uživatel

After all the latest rumors about Samir Handanovic getting irritated and wanting to leave, here comes the certain news, which is that yesterday a meeting was held between the Nerazzurri board and the player’s agent and everything looks good at the moment, the Slovenian expressed his desire to remain in Italy and continue with Inter as long as the management continues its ambitious approach in the market, and he declared that Inter are the first priority and he won’t start looking at other offers unless the negotiations broke down.

According to the Corriere dello Sport, Samir earns around €2.2 million per season and would like them to go up to €3 million to equalize the team’s highest earners In Palacio, Vidic, Hernanes, shaqiri and Guarin, Inter agreed for that plus Image rights and a contract will be drawn soon until 2019

fresh news

Reagovat
danko10

Pri tom, v akom stave je súpiska, budú prachy na brankára, podľa mňa, niekedy v roku 2027.

Reagovat
snuff24

ale prosim tě

Reagovat
danko10

Čo? Máme polovicu kádra na hosťovaní, štyroch zranených asi už do smrti, polovicu konkurencieschopného krajného obrancu... Tie priority budú v lete uplne niekde inde. Bohužiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter prodá Icardiho a bude chtít Destra

Reagovat
danko10

Ten podpísal s AC vertrag do 2019, nie? Z toho mi vychádza, že majú povinnosť odkupu.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
CubONE

Nie je tam povinna vykupka podla vsetkeho

Reagovat
lnterista

nn spis se zajimame o Gignac nebo jak se pise

Reagovat
Dejwa

ten by byl super

Reagovat
Pinturicchio

Zamparini

“There was no contact with Napoli, but it's true that I've been in touch with [Juventus director Giuseppe] Marotta,” Zamp has revealed.

“He phoned and said: 'President, if you sell him, Juve is here. We are ready to negotiate, and we are very interested in your lad'.

"I told him: Beppe, I'm glad and if I can I'll sell it to you. I'd prefer that, as it would keep Dybala in Italy.

Reagovat
Melchior

s tim nechci mít nic společnýho.. ten by dokázal nakonec vyhodit i Marottu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co vůbec Johny?

Máme teď krajní beky OK (až odpálkuje Nagatomo), ale pokud se Johny nevrátí (navíc kdo ví v jaké formě), tak jednoho by to chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

vraj by mal prist nejaky Christian Lell

Reagovat
celestial-

Som ho pozeral vcera na wikipedii.. Pride mi to ako totalne zufale riesenie a hlavne neviem ci nam k niecomu bude, ked ho k vsetkej ucte k Levante ale ani oni nechcu?!

Ako je to vlastne s obranou?

Nagatomo - out

Andreolli - out

Dambrosio - out

Johnny - out

Vidic - out?

Rano - ok

Jesus - out

Campagnaro - ok

Ci ako nejako sa v tom zacinam stracat a kazdy ma kazdu chvilu nieco

Reagovat
smazaný uživatel

Andreolli a Danilo by uz mali byt v pohode.. mne by sa ta obrana pacila asi najviac Santon, Andreolli (JJ), Vidic, Danilo ... aj ked v tom strede vzdy niekto vybuchne ako blazon

s tym Johnnym inak co je ked je tak dlho mimo hry?

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Alberto Aquilani

Hovorí sa, že by v lete mohol prísť zadarmo ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele