Luiz Adriano letí do Milána, z přestupu do Číny nic nebude

20.01.2016, 15:00
Aktuality
Luiz Adriano se vrací na Apeninský poloostrov. 28letý útočník AC Milán začátkem tohoto týdne odletěl do Číny a měl se stát novou posilou celku Jiangsu Sainty, z chystaného přestupu ovšem vinou neprofesionálního chování asijské strany nakonec sešlo...

Luiz Adriano přišel k Rossoneri před letošní sezonou ze Šachtaru Doněck a vedení si od něho slibovalo více, než jenom tři ligové branky. V čínském klubu se už podrobil zdravotní prohlídce a každou chvílí měl být ohlášen transfer za 14 milionů eur, z přestupu ale nakonec nic nebude.

"Útočník se vrací do Itálie, kde bude nadále plnit povinnosti plynoucí z kontraktu v AC Milán," sdělila skupina starající se o mediální vystupování brazilského fotbalisty.

"Jelikož Jiangsu Suning nerespektoval dohodnuté záležitosti, nedošlo k podpisu smlouvy s čínským klubem. Brazilec se znovu připojí ke kádru Rossoneri a ve čtvrtek bude trénovat s týmem," stojí dále v prohlášení.

Luiz Adriano v AC v tuto chvíli nemá místo v základní sestavě a i přes ztroskotání jednání s čínským celkem není jisté, že v Miláně v lednu zůstane. Jeho další kroky by mohly směřovat do Turecka, zájem o něj totiž má Fenerbahçe.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (531)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele