Luisão odtajnil své plány, kariéru hodlá zakončit až za dva roky

23.05.2017, 08:58
Aktuality
Luisão dokončuje svou čtrnáctou sezonu v lisabonské Benfice a ta rozhodně nebude jeho poslední. Zkušený obránce začátkem dubna podepsal smlouvu i pro ligový ročník 2017/2018 a plánuje i pro následující sezonu, která má být závěrečnou v jeho bohaté kariéře...

"Po letošní sezoně mám smlouvu i na tu další. A mojí představou je, že budu hrát i v následujícím roce. Budu hrát ještě dva roky," sdělil.

Benfica koupila Luisãa v srpnu 2003 z Cruzeira a 36letý stoper v jejím dresu nastřádal přes 500 soutěžních startů. Se svými někdejšími i současnými spoluhráči navíc získal osmnáct trofejí, čímž vyrovnal klubový rekord, který donedávna držel Mário Coluna.

Luisão v uplynulé sezoně nastoupil k 28 ligovým zápasům a dá se očekávat, že počet duelů a odehraných minut v jeho případě v následujícím roce klesne. Brazilec s tím počítá a je připraven maximálně se podřídit potřebám klubu.

"Lidé se někdy snaží dát hráčům nálepku, podle níž patří do základní sestavy a pokud ne, ptají se, zda je důvodem jejich sezení na lavičce problém s trenérem. Když jsem mluvil o tom, že budu hrát ještě další dva roky, hodlám být k dispozici klubu, starat se o sebe a kvalitně se připravit," nechal se dále slyšet.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (5)

Přidat komentář
Mikesh

Borec + Cardozo a Aimar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ Salvio, Gaitán, Maxi, skvělá parta..

Reagovat
FC Porto FC

A Saviola

Reagovat
Bayernista18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele