LUCARELLI: JEŠTĚ JSEM SE NEROZHODL

01.05.2007, 14:49
Aktuality
Zmýlená neplatí, Cristiano Lucarelli se do Fiorentiny stěhovat nebude. Italská média sice dnes ráno přinesla informace o hráčově rozhodnutí odejít z Livorna do renesančního města, sám útočník to však okamžitě popřel...

"Je obtížné bavit se teď o přestupovém trhu, protože se soustředím na to pomoci Livornu k záchraně v Serii A. Teprve až bude konec sezóny, Carlo (Pallavicino - Lucarelliho agent) začne pracovat. Já sám stále musím přemýšlet, kam odejít," prohlásil v letošní sezóně již osmnáctigólový střelec.

Italský reprezentant nemá právě nejlepší vztahy v prezidente Livorna Aldem Spinellim a v minulýh měsících se opakovaně nechal slyšet, že z klubu po sezóně odejde. Ani to ale není definitivní.

"Neřekl jsem jistě, že odejdu, Zvažuji to. Důležité je najít někoho, kdo o mě bude mít zájem," řekl dále Lucarelli.

Tím někým, kdo by měl zájem, je milánský Inter, jehož prezident Massimo Moratti se tím ani nijak netají. "Jsem a to velice pyšný, protože pan Moratti je jedním z mužů, které obdivuji. Být oceněn skutečným gentlemanem je opravdu pěkné."

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele