Los Ligy národů určí reprezentaci podzimní soupeře

23.01.2018, 11:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (158)

Přidat komentář
smazaný uživatel

takže finále ligy národů budou vždy liché roky?

Reagovat
GabrielBatistuta

Finále: 29. až 31. března 2020 Ano,liché roky.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Finále a o 3. místo (jen pro Ligu A): 9. června 2019. ano, liché roky.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
mayday

Tvl tady ta pičovina... Ok, koncept není špatnej, dejme tomu, ale s těmi garantovanými místy pro vítěze na zaverecnej šampionát to posrali.

Reagovat
kilobyte

Tak asi by bylo lepší udělat ještě superfinále mezi ligou C a D o jedno místo na ME. Ale stejně ten jeden tým z ligy D nebude zas takový problém.

Reagovat
mayday

No, to finále mezi vítězem C a D zní líp.

Tak problém, zcela zbytečné bude zabírat tým z D, kterej tam jednoznačně nemá co dělat, objektivně lepšímu týmu. Taková Makedonie má teď lepší vyhlídky na šampionát, než my a další lepší repre. Kvalda je pro ně zabitá, takže jim stačí se soustředit na pár zápasů s ještě většíma trpaslíkama, než jsou oni. A jsou na turnaji.

Reagovat
kilobyte

Tak ale z naší ligy se minimálně půlka kvalifikuje přímo, takže máme docela velkou šanci se tam dostat i přes ligu národů. Zatímco v lize D to prostě bude souboj nejspíše všech o to jedno místo.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

nehovoriac že z Bčka sa bude doplnovat ešte Ačko kde postupia skoro všetci.... takže každý to má vo svojich rukách v A aj B a ešte mu to aj pomôže. Z pohladu šancí je to najhoršie pravdpodobne pre C.

Reagovat
exot12

Nerozumiem tomuto prístupu. Hovorí sa tomu solidarita! Na jednej strane máš pravdu, tým zo skupiny D nemá inú šancu ako vyhrať ligu národov, ale na druhej strane je to jedno miesto! Pre tieto tými a rozvoj futbalu v týchto krajinách to znamená neuveriteľne veľa! Toto je jediná šanca ako môžu, netvrdím, že sa to stane, zrýchliť rozvoj futbalu v daných krajinách. Myslím, že to bol nejaký predstaviteľ San Marína, keď tam hrali Nemci, tento jeden zápas s Nemeckom im priniesol viac peňazí ako celá kvalda, čo by pre nich znamenalo asi účasť na Euro?

Zober si taký Island, kde bol pred pár rokmi a kde je teraz? Prečo by sa niečo podobné stať aj s inými malými štátmi za pomoci UEFA?

Reagovat
cetto

Reagovat
Wambasen

Reagovat
mayday

Můj názor prostě je, že tam má být to nejlepší. Uměle vytvořený místo pro trpaslíka se mi nelíbí. Ale holt je to tak, tak ať si každej myslí co chce no.

Reagovat
Y.N.W.A

"to nejlepší"....pak tam může bejt těch sedm evropskejch fotbalovejch zemí a dál nikdo... hele prostě hlavní jsou pravidla a formát kvaldy, teď je trochu upravenej... jediný správný by bylo každý s každým, ale to jaksi nejde, doteď to taky byly skupiny, kde byli nasazení dle košů, někdy se nalosovala těžká skupina, někdy lehká, někdy Nizozemsko skončilo čtvrtý, někdy Estonsko druhý... teď se holt jen trochu měněj pravidla, bude to dostupný i jinou formou, fotbal se vyrovnává... tento systém jde proti rozevírání nůžek, což je dobrý... stejně jako Platiniho reforma v pohárech

Reagovat
Mustang™

To by potom museli udělat jednu velkou ligu, kde bude hrát každej s každým

Reagovat
mayday

Island si to vybojoval. Nedostal místo v podstatě zadarmo. Ano, ten vítěz z D si to bude muset samozřejmě uhrát taky sám, ale za nesrovnatelných podmínek s tím, co dokázal Island nebo Lotyšsko 2004.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Tohle se solidaritou nemá nic společného. V normálním světě, kdyby fotbalový bafuňáři nebyli idioti by se na Euro postupovalo jednoduše - ať tam jsou ti nejlepší. Doteď byl systém, který byl co nejspravedlnější a na Euro postupovali ti nejlepší. Teď tam bude tým, kterej tam nemá co pohledávat. S nějákou sportovní spravedlností to nemá nic společného. Je pro mě naprosto nepochopitelné, že tento krok prošel a je to ve světě sportu naprosto bezprecedentní a hloupé. Liga národů je celkem dobrej nápad ale tohle je strašná sračka.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

pfff doted? doteraz bola baráž pre tímy na 3. miestach dokonc a stým že najhorší z tretích miest nepostupoval... Ano to je uplne spravodlivé niečo, ked sa porovnavaju yvsledky naprieč skupinami kde ma polovica iný počet učastíkov ako iná skupina a ešte rozhoduje momentálna forma v novembri.... to nie je o nič spravodlivejšie

Reagovat
smazaný uživatel

Je to spravedlivé. Samozřejmě, že ne úplně ale to ani nejde. A navíc takto to bylo jednou. Nejlepší to bylo předtím. Ale toto umělé nasazení sračky na závěrečnej turnaj, kterej má být výstavní skříní fotbalu je hloupé.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to je uplne spiatočnícke.... ved skupinová fáza už aj tak stála za hovno a hovorím či tam bude Albánsko alebo Azerbajdžan je mi uplne jedno. 24 učastníkov je a už aj stále bude a spomínat na to ake to bolo kedysi je dobre len na jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, rozhodně to není zpátečnické.

Reagovat
raduinho

Reagovat
cetto

To je blbost. Vždycky se na závěrečný turnaj kvalifikuje nějaký outsider a nijak to nebude škodit, naopak může to být zajímavé oživení. A vsadím se, že pokud postoupí třeba Arménie, tak se skore 0:10 neodjede

Reagovat
mayday

Tak to je super, že to nebude 0-10. Bude to jen třikrát 0-3 a víc. Za mě je to o ničem. Kdyby udělali nějaký podružný MS pro týmy na žebříčku od 80. mista níž (jen příklad), tak bych to pochopil víc, než tohle umělý pravidlo s trpaslíkem mezi nejlepšími.

Reagovat
smazaný uživatel

A dko to zaplatí? Kdo na to bude čumět asi? Kde se to má jako hrát?

Uděláme MS malých federací v Iráku? Nebo třeba v Lucembursku? :D

Jo super bude jak svazy zaplatí kvalifikaci... Máme kvaldu na MS, kvaldu na Euro, ligu národů a ještě dáme kvaldu na MS looserů a samotný MS. Ty svazy na to ani nebudou mít.

Reagovat
mayday

To bylo jen takový plácnutí. Cokoliv než garance místa na MS Lucembursku nebo Makedonii.

Reagovat
mayday

A jinak kdo bude čumět na Euru na zápas Švédsko - Moldavsko? Ano, fůra lidi tady řekne, že jo, přitom až na to dojde, tak si řeknou jdu radši někam na pivo. Ale ať si každej myslí co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Raději si jako kulisu v TV pustim fotbal, než něco jinýho.

Reagovat
mayday

To já třeba taky. Ale předpokládám, že si rozumíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele toho fotbalu je v ČT pořád méně, svoje diváky si to najde.

Reagovat
adoxx

naopak ,takovéto zápasy jsou pro mě zajímavé a rád se na ně podívám ,já na ME zase nepotřebuju vidět pořád jedny a ty samý nároďáky

Reagovat
BílíAndelDrcKo

je to fajn pre tie malé krajiny motivácia a možno to pomože rozvoju futbalu. A zároven je to fajn pre male krajiny u kt. nastane velký progres alebo o silné krajiny u kt. nastane napr. krátkodobý generačný upadok. Taká poistka.

Reagovat
mayday

Viz níže. Zaverecnej turnaj má být pro nejlepší, ne tam uměle dosazovat trpaslíka, aby to pomohlo k rozvoji fotbalu. Na turnaj se člověk těší na to nejlepší, aspoň momentálně. Ty země, co jsou ve čtvrtým koši, tam stejne jedná účast na euru ten fotbal i několik levelu nezvedne. Za mě naprostá pitomost to místo pro D.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

za mna je pitomost že tam je 24 tímov. Aj tak tam nie su len tí najlepší a samotnému trunaju to ubližil oa zmenilo jeho charakter. Skupinová fáza na Eure je už tak či tak o ničom jedneho trpaslíka tam prežijem. A treba brat do uvahy napr. že po prvom ročníku do C divizie zostupi hypoteticky Írsko, Rusko, Slovensko. Takže koniec koncou ide len o ten jeden tím z Dčka. A či tma bude Albánsko ako naposledy alebo Azerbajdžan je mi ozaj jedno.

Reagovat
Pablos

nejhorší je to postupování 3 ze skupiny na turnaji ...to je něco příšernýho

Reagovat
OnderCZ

To jo no, svádí to pak k defenzivnímu stylu. Systém o 16 týmech pro mě byl ideální. Když už je tady tenhle patvar, tak by bylo lepší, aby na samotném Euru postupoval pouze samotný vítěz skupiny plus dva nejlepší z druhých míst.

Reagovat
mayday

Zas to neznamená po prvním zápase a prohře v turnaji konec, jak to někdy bývá. Za mě bych nechal EURO 16 týmu a MS bych naopak na těch 24 snížil. Jak to bylo ještě v 94 v USA. Navýšení na 48 je snad největší hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude. Euro má být soutěž nejlepších.

Reagovat
Benfica

Ja som z toho stále debil.. neviem jak to bude fungovať to zistím asi až keď ta situácia nastane..

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Zaujímavá sutaž a zasluži si to dostat šancu. Aj Liga Majstrov mala kedysi v Anlgicku svojich odporcov a posmievačov. Treba tomu dat šancu a myšlienka zníženia významu koefcientu je fajn.

Reagovat
Sztanda

Mně se to líbí. Přibudou atraktivní zápasy mezi vyrovnanými kvalitními soupeři, bude to mít náboj a jasná pravidla (např. počet střídání), ne jako některé přáteláky dosud.

To, že je ten systém pro někoho složitý na pochopení je jeho problém, ne toho systému

Co trochu nechápu jsou prohlášení ať už Berbra nebo teď Malíka, že požadavek na Jarolíma je jednoznačně vítězství ve skupině ligy národů...no jsme předposlední co se ještě vešli do ligy B, myslím, že s píš můžeme být rádi že tam jsme. To smrdí spíše vytvářením zámikny pro jeho následné odvolání...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
Andis

Nejtěžší soupeři asi vypadaj Rusko a Švédsko. My určitě chytnem Čoboli a Irsko.

Reagovat
kilobyte

Rusko zase tak silné není. Podle mě Wales, Slovensko, Rusko, Rakousko a druhý koš Švédsko, Irsko (pro nás), Ukrajina, Bosna a Hercegovina. Doufám že nedostaneme Wales, Slovensko a Švédsko.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa vás tešíme pepíci...

Reagovat
tnt03

Tak to je teda docela důležité, se umístit do 2. místa. Snad to zvládneme.

Reagovat
Andis

Upřímně ze všech možný soupeřů pro nás jsou všichni na to líp. V danou chvíli to samozřejmě může být jinak

Reagovat
tnt03

Taky mám vítr z toho :D uvidíme co los

Reagovat
smazaný uživatel

pre vás by bolo momentálne najlepšie chytiť Bosnu a Rakúsko, u ostatných nejaké zázraky neočakávam, všetci sú tam lepší od vás, to je bohužiaľ realita , nie hejt a provokácia

Reagovat
smazaný uživatel

Reprezentace zrušit.

Reagovat
Spalovač šancí

reprezentace a sparty

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zajda

Snad ČR chytne Irsko!!

Reagovat
Spalovač šancí

Snad vlk chytne zajdu!!

Reagovat
GabrielBatistuta

Snad Zajda chytne vlka.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Jediné čo sa mi nepáči je nepárny počet tímov v Cčku. Z nasdzovania do košov to potom robí bordel. V Dčku by to ničomu neubližilo.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm azerbajdzan, izrael, to sou ale panecku evropske narody ( staty ).....

Reagovat
mayday

Rusko, Kavkaz, Kazachstan, Turecko, Izrael přesunout na kvalifikace do Asie a je to

Reagovat
Mustang™

Kavkaz je země? Rusko bych v Evropě nechal, ale zbytek pryč + Gruzie, Ázerbajdžán, Arménie

Reagovat
smazaný uživatel

a zrusit kosovo, spise se ale da ocekavat invaze cerneho zla do "evropy", nebude to dlouho trvat a budeme jezdit na povinne kvalifikace napr. do konga, arabie a jinejch "modernich" destinaci.....

Reagovat
BílíAndelDrcKo

možno máš z časti pravdu. CONMEBOL a CONCACAF prejavili záujem o ligu národov a je tu myšlienka globálnej ligy národov.

Reagovat
mayday

Kavkaz není země. Predpokladal jsem, že všem dojde, že myslím kavkazské republiky

Reagovat
mayday

Pak by i asijská kvalda byla mnohem zajímavější. na MS postupuje nonstop to samý, max jeden se sem tam vystřídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Nonstop to samý? Japonsko, Korea, KLDR, SA, Irán, Austrálie a brzo na to bude mít kvalitu možná i Čína a Sýrie...to je celkem dost adeptů

Reagovat
mayday

Tak z Asie je tuším 4 týmy + pátej případně přes baráž. Posledních iks MS vždy byly Japonsko, Korea a Austrálie, ty tam nemají konkurenci. K nim se točí nejčastěji Írán, Saúdi, jednou byli komanči, jednou Čína. Za mě je tam ta konkurence pro top týmy malá. Turecko a Izrael by tomu dodaly šťávu I ti kavkazaci by tam možná hráli vysoko.

Reagovat
Ferguson6

Tak keby odišlo toĽko štátov z Európy do Ázie, asi by žiadali aspoň o jedno miesto naviac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je jako kdybys argumentoval tím, že tě sere že z Evropy postupují furt Německo, Španělsko, Francie... Prostě jsou z toho kontinentu nejlepší, tak to dává smysl. Peace

Reagovat
mayday

Ale jo. Jen hypotetickým přesunem Turecka a Izraele by tak kvalda dostala větší náboj.

Reagovat
smazaný uživatel

... slovensko

Reagovat
cetto

Mi se tento koncept velmi líbí, akorát teda jediná věc, co mi vadí, je zkreslění statistik. Jak se ted bude počítat koeficient? Pokud třeba San Marino všechny zápasy vyhraje, tak poskočí asi o 60 příček nahoru, ne? Navíc budou zkresnené i vstřelené goly u jednotlivých hráčů.

Reagovat
kilobyte

"Soutěž také začne nahrazovat žebříček UEFA při nasazování týmů do losování kvalifikací a šampionátů. "

Reagovat
johnik

Jo ale jde taky o FIFA ranking....

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že jsem nejdříve s tímto systémem jako v rámci přátelských zápasů nesouhlasil, ale když se na to podívám, tak je samozřejmě horší to, že si nezahrajeme přípravu s někým atraktivním, ale na druhou stranu to budou vyrovnaný zápasy se smoro stejně kvalitníma týmama a tyto zápasy jakožto připravu hráči budou hrát s vyšším nasazením.

Když se na to podívám, tak ty přáteláky, které we hráli doposud většinou postrádali smysl, jelikož beztak se jich hodně hraje až po soutěžním zápase a beztak další ostrý zápas byl až za 4 měsíce, kde stejně byl zase ze 40% jiný tým, takže tým byl stejně nesehraný. Vzpomeňme si na přípravný zápasy s Kanadou (2013) nebo nrdávno s Dánskem (2016) a další ostrý zápas jsme hráli až za 4 měsíce...Takže dost těchto zápasů postrádalo smysl...

Reagovat
Acrocephalus

Souhlas. Ty přáteláky byly vždycky jalový, o nic se nehrálo, jen o to si "dobře začutat" v nějaké sestavě, ale to bylo všechno. Je dobře, že teď jde i o nějaké body / postup.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

je tam priestor aj na priatelské zápasy stále....

Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale Česko by v tomto koši ani nemalo momentálne byť...v tejto B dívizií ste iba kvôli tomu, že ste hrali v skupine posledné zápasy so San Marinom a Azerbajdžanom a tým ste sa posunuli v rebríčku o pár miest dopredu,keby ste nehrali a nezvládli súboje s najslabšími krajinami vašej skupiny Azerbajdžanom a San Marinom, tak ste v divízií C a tam by ste mali oveľa ľahšiu šancu sa dostať vyššie,aj v tej C dívízií sú momentálne niektoré lepšie krajiny ako vy , napríklad taký Škóti,Srbi,Slovinci ,Gréci, tu budete mať obrovský problém s každým tímom a keď neviete poraziť ani Severné Irsko alebo Norsko tak ako chcete hrať s týmito tímami ako je Wales,naši,Ukrajina,Švédsko, čo sú vyššie o level a majú lepšiu predvedenú hru a hráčov a o tej A dívizíi ani nehovorím...však ja keď som videl vaše zápasy, veď vy ste si tam nevedeli ani poriadne prihrať na 10 metrov, jediný dobrý zápasy ste zahrali doma s Nemeckom,ale to bol jediný výkrik do tmy, ostatné zápasy ste zahrali slabo, modlite sa za Rakúsko a Bosnu, s tým budete mať ako takú šancu , s ostatnými by ste reálne dostali a to nehovorím ako hejt alebo provokáciu, ale fakty, český futbal momentálne na viac nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BílíAndelDrcKo

jeb na to

- nemalo byt ale je tam? wtf

- keby nehrali zápasy s najslabšimi na konci skupiny tak s nimi hraju skor, tak či tak by s nimi hrali a tak či tak by ich porazili a tak či tak by za nich ziskali body do koeficientu. To čo máš za logiku?

- keby ste nezvládli? však keby nezvládli tak su právom v Céčku ale oni ich zvlidli ty "KEBY, KEBY"

- to severné írsko čo nevedia porazit je vyššie postavené aj ako Slovensko tak?

- Ukrajina a my sme o level lepší na základe čoho? lebo dlhodobé výsledky to nijak nepotvrdzuju....

-

Reagovat
smazaný uživatel

ty si čo nejaký polovičný čech? inak by si takúto blbosť nevypustil asi, mám oči a takisto aj väčšina ľudí vidí, že Slovensko je momentálne od Česka lepšie, ja sa skôr tebe čudujem na základe čoho ich obhajuješ, však si nevedia nahrať ani na 10 metrov, keď už aj drvivá väčšina čechov prizná, že ich futbal je na slabej úrovni oproti našemu, tak už na tom dačo bude, nemysliš? ale chápeš, že to zohralo veľku rolu že s nimi hrali posledné dva zápasy?? Češi sa posunuli do rebričku vyššie za mesiac oktober a práve to ich zachránilo, ak by mali dvojzápas s Nemeckom , Severným Irskom, tak ťažko skončia v B divízií , sorry ale pre mňa je v tejto divízií najslabší súper práve Česko a nezaslúžia si tam byť ,ale pre nás aspoň lepšie, ak nám ich vylosujú , tak minimálne 4 body isté, ak naši s nimi prehrajú aspoň 1 zápas, tak prestávam pozerávať našu reprezentáciu, lebo pri momentálnej forme by to bola hanba s Čechmi prehrať

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ty čo nevieš počítat!? však keby hrali ten dvojzápas aj na začiatku kvalifikácie do piče tak sa im to rovnakým dielom započítava do koeficientu a je uplne jedno za aký mesiac to je boha tak ma tu nepoučuj. Argumentuješ ako kretén a ešte sa tu navážaš do Čechov. Nie ne som polovičný čech ale nemám potrebu si tu umerat šulinov stále a vyslovene ma rozčuluje takáto téma a ešte aj katastrofálne argumentačne podaná. To je síce pekné že sme od čechov aktuálne lepší, ale realita je taká že to nie je o level ako píšeš a záťovern aj ich aj naši futbalisti budu MS kukat doma pred TV.

Reagovat
smazaný uživatel

do piče, si jebnutý? ja viem počítať, ale nevieš pochopiť, že rozhodol ten október?!! ak by hrali posledný dvojzápas s Nemeckom a Severným Irskom, tak by sa zase prepadli rankingovo nižšie, lebo by to nezvládli, však to celý čas písali na internete, že rozhodujúci bude práve oktober ako zahrajú!!!!!! keď ťa to rozčuluje tak si zavri piču ,choď na párky a nekomentuj ma

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ty si dement....ak by hrali posledný dvoj zápas so Severným Irskom a Nemeckom tak by museli odohrat lahké zápasy pred tým preboha a rovnako by sa im započítavali do koeficientu a je uplne jedno kedy ich hrali. Ak nevieš toto pochopit tak o čom sa bavíme....ty oktober.

Reagovat
Mustang™

A ty zase nechápeš, že kdybychom měli ty body se San Marinem a Ázerbajdžánem nahrané třeba ze srpna. Tak pro nás nebude ten oktober rozhodující, jak se psalo v novinách?

Slováci jsou na reprezentační úrovni momentálně rozhodně lepší jak my. Ale stejně jako vy, tak my si tu divizi B vybojovali zápasy v kvalifikaci..

Reagovat
smazaný uživatel

mňa zasa rozčulujú ľudia ako ty, ktorý nás hádžu na rovnakú úroveň a pritom vedia piču, chlapče videl si vôbec nejaký zápas čechov a nás? vieš to porovnovať tú predvednú hru akú hrajú oni a naši? ty si hovoríš Slovák? si iba hanbou pre tento štát, keď toto píšeš, že sme na tom rovnako, fakt si zmeň občianstvo a nepíš po slovensky a už nepíš hlavne na mňa tie tvoje omáčky, čo nemajú hlavu ani pätu

Reagovat
BílíAndelDrcKo

jj kretén čo nevie ani len počítat my tu budem hovorit o hanbe....ahoj, neviem čo má s týmto národnost

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus mu to nakreslit když nechápe psanej text

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomenu si na tebe, až Vás vysekáme...

Reagovat
smazaný uživatel

a prečo dlhodobé výsledky neukazujú? nechápem troška toto? to , že sme prehrali v Anglicku 2:1 a v Škotsku 1.0 nepovažujem za niečo strašné, Anglicko je o level nad nami, tam sa nedá nič robiť, v Škotsku sme prehrali zásluhou Maka, tam keby sme hrali v 11 , tak neprehráme a ani tá hra by nebola taká strašná, takže aké dlhodobé výsledky máš namysli? Slovinsko sme doma porazili 1:0 po neskutočnom našom tlaku,Maltu 3:0 s prstom v nose ,Litvu sme u nich porazili 1:2,tak aké dlhodobé výsledky tu pletieš? Češi sa natrápili aj s trápiacim sa Norskom 1:1 a boli radi, že ten zápas v Norsku neskončil 4:1, my sme Norsko porazili síce iba 1:0 ale Nori si ani nečuchli ku bránke, tak aké dlhodobé výsledky? sa zobuď trnavský panáčik, podľa tvojich slov mám taký pocit, že si myslíš , že sme s Čechmi narovnako alebo ba oni su aj lepším?

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Česi získali v kvalfikácii 15 bodov, my 18. Z vonku sme nepriniesli ani bod z dôležitých zápasov a so 4 prehrami sa na MS postupuje len velmi tažko. Znova sme nezvládli klučový zápas záberu kvalifikácie v hlavách. Z dlhodobeho hladiska rozumej 3 posledne turnaje kt. by sa započítavali do koeficientu teda tieto MS.Euro,MS sme sa dostali obaja akurat tak na to Euro kde bola polovica Europy. Je pekné ako naši dokázali v poslednej dobe hrat, ale reálne naše výsledky su na tej istej urovni a to my sa tvárime že máme uspešné obdobie a česi najvčšiu krízu v tomto tisícročí.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo ako že ziskali o 3 body menej? do piče kukni sa akú skupinu mali oni a akú skupinu sme mali my, jediný ťažký súper tam boli Nemecko , ale ostatní súperi neboli kvalitou lepší ako sme mali my, Škotsko,Slovinsko,Litva, oni už boli z boja o MS vyradený po 3 kole, s remizou proti Azerbajdžánu,my sme zahrali všetky súboje naproste vyrovnane aj výsledkovo, jediné čo ma mrzí je prehra v Slovinsku, kde dosť poznačila výsledky a atmosféru v kabíne kauza Weiss, tam sme prehrať nemali a takisto ani proti Anglicku sme herne ani výsledkovo nevyhoreli, ty musíš byť ozaj nejaký mešuge, že si myslíš, že sme s Čechmi na rovnakej úrovni, oni majú najhoršiu generáciu v samostatnosti a my máme najlepšiu, to kde sme dopiče, o tom ani nesmie byť reč, že sme na rovnakej úrovni a ak s tým nesúhlasíš , tak si zmeň občianstvo a choď sa im tam fajčiť a fandiť im, boha fakt Bratislaváci a Trnaváci to je rakovina sa s vami baviť o niečom a dohadovať,iný svet, iná mentalita, si urobte vlastný štát a tam sa medzi sebou jebte a dohadujte ,zbohom

Reagovat
smazaný uživatel

realita je taká, že Češi od nás teraz dostanú , ich jediný hráč, čo sa mi páči je Darida, inak tí hráči sú slabší a nie sú rozohratí ako naši, oni nemajú Hamšíka,Lobotku ,Škriniara

Reagovat
Mustang™

Však dostaneme, no a co? Porazili jste nás, i když jsme měli o dost lepší tým, než teď. Tak si tu přestaň honit ego a chovej se normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to můžu říct jen jedno... Choď do piče.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdybychom ty zápasy hráli dřív, tak budeme v žebříčku níž? Sorry, ale koeficient počítat neumím, tak si nejsem jistej, jak to je. Peace

Reagovat
Greny

S Ukrajinou mel Bilek skore 4:0 sKadlecem a Sivokem na stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

S Kadlecem a Sivokem na stoperu? Při vší ústě Sivok byl náš nejlepší stoper od Ujfalušiho a Kadlec vedle něho nevyčníval, ale svoje si odehrál. V porovnání s jakoukoliv dnešní dvojící je to o pár levelů vejš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

Dobrá myšlenka, těším se... a bavit to bude i ty, co teď nadávaj, protože to nechápou

Reagovat
Hurrikane

Chytnout Wales a dát ho do Ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko a Bosna by bylo nejlehci.

Reagovat
smazaný uživatel

pre vás by boli ľahší Rakušania ako my, s nami dostanete na prdel minimálne raz, možno 2, neverím vám na viac ako bod v súboji s našimi, ale každý to berie inak, ale inak súhlasim , pre nás by bola takisto najľahšie skupina s Českom a Bosnou

Reagovat
Greny

Bosnu nebrat

Reagovat
Seydou Doumbia

chtěl bych Rakousko a Bosnu

Reagovat
spider_8

Chápe někdo ten systém?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě

Reagovat
spider_8

Tak mi to vysvětli.

Reagovat
smazaný uživatel

čomu konkrétne nerozumieš?

Reagovat
spider_8

Kdo kam postupuje z téhle skupiny, s kým a o co bude hrát, proč je na každé úrovni tolik skupin atd. atd.

Reagovat
smazaný uživatel

najjednoduchšie je to vysvetliť na príklade (zoberme si ligu B napríklad)

dame tomu, že to dopadne takto:

1.Turecko

2.Švédsko

3.Rusko

Turecko je víťaz skupiny a hraje s ďalšími tromi víťazmi skupiny v rámci svojej ligy playoff (semifinále a finále) ak sa mu podarí uspieť aj v semifinále aj vo finále tak ide automaticky na EURO.

Zároveň sa hrá normálna kvalifikácia na EURO (kde sa Turkom nemusí podariť kvalifikácia, ale kvalifikuje sa takto cez túto súťaž). Ak sa Turkom podarí kvalifikovať cez normálnu kvalifikáciu, potom toto playoff tejto ligy hrať nebude, bude namiesto neho toto plaoff a o šancu sa kvalifikovať na EURO hrať druhý v poradí v tabuľke - v našom príklade Švédsko.

Zároveň prvý v tabuľke (v našom prípade teda Turecko) bude ďalší ročník tejto ligy hrať už nie v lige B ale v lige A (postupuje), a naopak, tretí bude hrať v ďalšom ročníku v lige C (zostupuje).

Tento postup platí v každej lige (A,B,C,D), čiže - keď sa pozrieš na ligu D, tak tam sú samé krajiny, ktoré nemajú šancu sa dostať na EURO cez normálnu kvalifikáciu, takto aj jeden z tejto najslabšej ligy má garantované ísť na EURO, a tá repre bude tá, ktorá skončí vo svojej tabuľke prvá a potom vyhrá semifinále a finále.

no a posledná vec - v najsilnejšej lige A, ten kto takto vyhrá to playoff dostane aj nejakú trofej

Reagovat
spider_8

Díky

Reagovat
Greny

Slovensko a Ukrajinu bych bral

Reagovat
Greny

Easy, jsem volal Stistkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězové skupin první ligy si v červnu 2019 zahrají Final Four.

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

zápasy ako Malta - Kosovo môžu byť celkom sranda, mne sa tento projekt pozdáva

Reagovat
smazaný uživatel

wohoo, Lichtenštajsko - Gibraltar

Reagovat
havrys99

Srbsko - Černá hora, paráda

Reagovat
havrys99

tak a ještě Slováky

Reagovat
havrys99

yeeeeeeeeees

Reagovat
Greny

Super

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, susedské derby s oboma tímami

Reagovat
OTASi

Slováci si nás namažou na chleba pod yodou to nebude zas tak obtížný

Reagovat
Andis

Skvěle sme se vyhnuli Rusku

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko

Reagovat
BílíAndelDrcKo

hahahha zhorí tu diskusia

Reagovat
monkej

Reagovat
Greny

Slovaky zabanujem

Reagovat
Greny

Bilek zpet k repre hned

Reagovat
Setwo

paráda som rád že sme spolu inak Ukrajina nemohla byť v skupine s Ruskom?

Reagovat
Setwo

lebo najprv som si myslel ze je skupina CZE, RUS, UKR

Reagovat
BílíAndelDrcKo

aj komentátori si to mysleli :D zabudli že tam je obmedzenie kvoli poltike....

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli aktuální politický situaci

Reagovat
Greny

Nesere si tim Uefa na hpavu?politika do sportu prece nepatri

Reagovat
Setwo

ale momentálne nám to nemusí vadiť ja som rád, že máme vás a Ukrajinu ako keby sme mali mať Turecko a Švédsko a my sme pre vás určite zaujímavejší ako Rusi

Reagovat
Spasitel

Mohli sme dostať nejakého kvalitného súpera takto to bude ľahká cesta.

Reagovat
Andis

Tak nevím teda ale Yarmolenko a Konopljanka se asi poserou až na ně vyběhne naše rychlá obrana

Reagovat
Greny

Kaderabek a Gebre je smaznou, vazne UK mi prijde strasne precenovana

Reagovat
Greny

Ukrajina

Reagovat
Andis

Přeceňovaná ani ne, ale rozhodně přehlížená

Reagovat
Greny

Jako maji dobry křídla alw zase tam hraje i Rotan a Sobol ne?

Reagovat
OTASi

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Vie mi niekto povedat čo sa stane ak na EURO priamo postupia z A skupiny všetci? lebo dostupne simulácie uefa takuto možnost neukazuju to by išli dalšie timy z Bčka? to by bolo nefer voči vitazom v B, nie?

Reagovat
eden_h

sa cudujem ze CR a SR nedostali obmedzenie tak isto,,, uz len kvoli diskusii tu na EF

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Barák si přál slováky, že prej všude slyší, jak teď jsou lepší než my, tak jim chce dokázat že ot tak není to bude debakl

Reagovat
Greny

Nemyslim si

Reagovat
BílíAndelDrcKo

debakel nie. Asi kvoli psychickému rozpoloženiu budeme mierny favorit. Dôležité bude aká bude momentálne forma klučových hráčov. Máme silnú os ale priemerné kraje. Uvidime. Dobré zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Peace

Reagovat
Setwo

1. Liga je super nalosovaná

Reagovat
smazaný uživatel

Island postup

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nemůže hrát Ukrajina s Ruskem, když všude říkají, jak do fotbalu politika nepatří?

Reagovat
Greny

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to povedz fanušikom...alebo si pozri stare zapasy Dinamo - Zvezda, Srbsko - Albánsko

Reagovat
smazaný uživatel

Přece nepošlou dva národy, co sou proti sobě prakticky ve válce si zakopat fotbálek...

Reagovat
smazaný uživatel

No co na to říct. Skupina to je přijatelná. Se Slovákama to bude 50 na 50. Možná, že i s UKáčkama 50 na 50....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele