Lopetegui: Jsem v Portu spokojený

18.04.2015, 14:44
Aktuality
Julen Lopetegui od léta vede Porto, se kterým kromě boje na domácí frontě úspěšně válčí i na poli Ligy mistrů. Španělský kouč se nyní dostal do spojení s Realem Madrid, sám však z Porta nespěchá...

Nyní 48letý kormidelník začal svoji trenérskou kariéru u rezervního týmu "Bílého baletu", následně se přesunul ke španělským mládežnickým reprezentacím, odkud vedla cesta do Porta.

S portugalským velkoklubem sice na ligové scéně zaostává za Benfikou Lisabon, avšak ve čtvrtfinále Champions League si jeho celek překvapivě poradil s Bayernem Mnichov.

Talentovaný lodivod se okamžitě ocitl ve spojení s Realem Madrid, sám se však podobnými úvahami nezabývá a soustředí se na současné angažmá. "Takové zprávy mě nezajímají, soustředím se jen na Porto," řekl Lopetegui. "Máme tady před sebou tříletý projekt," dodal.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dejte bayern, až pak chlubení

Reagovat
ACSeRw!n

redakce pekne trolluje s tem clankama v nadpisu vzdycky ze je nekdo spokojenej nebo neplanuje odchod

Reagovat
smazaný uživatel

To není trolling..musí mít nějaké předepsané šablony, do kterých jen vkládají slova, jinak už to není možné.

Reagovat
ACSeRw!n

no to na tom ve vysledku nic nemeni prece

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
FC Porto FC

Tohle je směšná spekulace. Neumím si představit že by od nás odešel nějaký trenér který nevyhral(do tohoto dne) žádnou domácí trofej pokud se to ale nepovede tuto sezonu příští rok bude na něj ještě větší tlak na to aby titul vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

takze o tohtorocnom titule uz neuvazujes?

Reagovat
FC Porto FC

no už moc šancí nemáme

Reagovat
Robbie

zatím má zajímavou kariéru fandím mu

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi villas boas?

Reagovat
Bakary3

Prej máme před sebou 3letý projekt... Už jsou všichni s těma projektama vážně mrdlí, přitom v Portu před sebou mají projekt vždycky možná tak na sezonu (to není kritika, dělají to skvěle).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele