LM: SEMIFINÁLE JE ZDE

26.04.2005, 12:43, aktualizováno 27.04.2005, 08:40
Aktuality
Anglie je hrdá na dvojnásobnou účast a lituje losu, který nedovolil naději na ostrovní finále, Itálie je přesvědčena o dalším triumfu, Nizozemsko se raduje nad neočekávaným úspěchem. Chybí vám někdo? Ale ano, Liga hvězd dělá, že jí to ale vůbec nezajímá a přitom závistivě vzhlíží k semifinálovému nebi! AC Milán - PSV Eindhoven a Chelsea - Liverpool...

AC MILÁN - PSV EINDHOVEN

Andrea Pirlo hrát bude, nastoupí v základní sestavě. A to je zcela jistě dobrá zpráva pro příznivce AC Milán. Týmu, který chce souboj s PSV rozhodnout již na domácí půdě a moci se tím plně soustředit na domácí ligu a dostihy s Juventusem o italský titul. Stadión Giuseppe Meazza bude zaplněn domácími fanoušky až po onu pomyslnou střechu a ti nizozemští snad ani nedostanou prostor k vyjádření svých sympatií k svěřencům Guuse Hiddinka. Ale nebude onen optimismus na škodu? Uvědomují si domácí, že proti nim nastupuje soupeř, na jehož lavičce sedí velký stratég, jenž vrátil slávu do řad PSV a velice rád nechá Italům dopít pohár plný hořkého nápoje do samého dna?! Vždyť má z jeho přípravou barman Hiddink velkou zkušenost! Byla to Korea, která pod jeho vedením poslala Itálii domů na MS 2002...

Ale vraťme se na zem a uznejme, že AC Milán má vlastně ve všem navrch. Hráčský kádr, start v nejkvalitnější a nejtěžší ligové soutěži Evropy, obrovské zkušenosti z podobných zápasů. Vrací se nejen onen "maják" Carla Ancelottiho Andrea Pirlo, ale je zde také Filippo Inzaghi, který proti Parmě nastoupil na pár minut. Není ale vše natřeno na růžovo. Jaap Stam se právě v sobotním ligovém utkání zranil a jeho start je nejistý! Přidejme k tomu červené STOP pro Alessandra Nestu a....? Nebude-li hrát Stam, objeví se Nestův jmenovec Costacurta, který v neděli oslavil své 39 narozeniny, a vytvoří tak pomalu stoletou dvojici spolu se svým kamarádem Paolo Maldinim! Střed pole bude hrát v tradičním složení, na hrotu útoku se pak představí dvojice "zabijáků" Andrij Ševčenko - Hernán Crespo. Milán si je postupem jistý, chce vyhrát o víc než jen jeden gól, ale i tak je přesvědčen o svých schopnostech vyhrát na kterémkoliv stadiónu světa.

PSV Eindhoven si obléká onu pověstnou "beránčí kůži" a předem se, na oko, staví do role oběti. Ale pozor! Nemá co ztratit, naopak může mnoho získat! A to se to hraje hned klidněji. Jaká je jeho naděje? Dát gól v Miláně a moc jich nedostat. Je doslova na koni, nizozemský titul má v kapse, hraje finále domácího poháru, je v semifinále nejslavnější klubové soutěže světa! A v jeho řadách je celá plejáda fotbalistů, kteří v Evropě něco znamenají. O brazilského obránce Alexe a nizozemského středopolaře Van Bommela se zajímají mnohé velké kluby, Philip Cocu se po odchodu z Barcelony nechal pokropit živou vodou a září jako v dobách největší slávy. Chybět bude Robert, jinak má Guus Hiddink k dispozici všechny potřebné...

AC Milán: Dida - Cafú, Stam (Costacurta), Maldini, Kaladze - Gattuso, Pirlo, Seedorf - Kaká - Ševčenko, Crespo.

Eindhoven: Gomes - Ooijer, Alex, Bouma, Lee - Van Bommel, Vogel, Cocu - Farfan, Vennegoor of Hesselink, Park.

Rozhodčí: Kyros Vassaras (Řecko)


CHELSEA - LIVERPOOL

Liverpool prohrál v této sezóně s Chelsea všechny tři zápasy, dva v lize a jeden v Ligovém poháru. Ale nekřič Hop! dokud nepřeskočíš! Samotná Chelsea může sloužit jako příklad. Ve čtvrtfinále loňské Ligy mistrů to byla právě ona, která způsobila "malou-velkou" senzaci. Arsenal v té době vyhrával všechno, podobnost čistě náhodná, ale v rozhodující chvíli to byli právě svěřenci Claudia Ranieriho, tehdy trénujícího Chelsea, kteří byli lepší. Slzy radosti nad postupem obměkčily i tvrdé srdce Romana Abramoviče, který se již chystal Ranieriho vyhodit!

Věříte na osud? Dobrá, je zde další přirovnání! V roce 1978 se nad Vatikánem rovněž objevil "bílý kouř", a hned dvakrát, Wales vyhrál v rugby Pohár národů, dokonce bez porážky, Liverpool vypadl v Ligovém poháru a ... vyhrál tehdejší PMEZ! Ještě je vám to málo? Dobrá, vytáhnu poslední trumf z kouzelného klobouku! Manželka Rafaela Beníteze Montse si občas hraje na vědmu a předpověděla, mimo jiné, ligový triumf a vítězství Valencie v Poháru UEFA! Před zahájením této sezóny si posadila muže ke stolu, podívala se do křišťálové koule a řekla: "Vyhraješ s Liverpoolem letošní Ligu mistrů!"

Zdá se, že Chelsea to má spočítané, Čech si balí kufry a Baroš si jede do Turecka pro pohár... Jedno je ale jisté již dnes: Anglie bude mít ve finále zastoupení! A Česká republika rovněž! Ale nezakřiknout, Nedvědův duch se vznáší... Liverpool se po 20 letech vrací do semifinále, poprvé se takto vysoko utkají dva anglické celky spolu. Angličané rovněž kralují pořadí střelců, byť na jejím čele je Ruud Van Nistelrooy z dávno vypadnuvšího Manchesteru United. Ale za ním jsou seřazeni Didier Drogba (5) z Chelsea, následován kolegy Frankem Lampardem a Johnem Terrym a liverpoolským Luisem Garcíou se 4 zásahy.

A jinak dali Angličané v této soutěži letos již 58 branek! Pro zajímavost další pořadí: německé kluby (49), italské (43), francouzské (40) a španělské pouze třicet... Asistence má rovněž anglickou příchuť: Duff (Chelsea) přihrával na gól pětkrát, Joe Cole a Lampard třikrát...

V Premier League se letos "střílí" nejvíce z celé Evropy a v LM je to znát také! Roman Abramovič, majitel Chelsea, a David Moores, prezident Liverpoolu, si již chystají šekové knížky k vyplácení prémii, ale zářit budou zcela jiné hvězdy! Mezi nimi José Mourinho, trenér teoretik, vyznavač tvrdého a agresivního fotbalu, Frank Lampard, motor mužstva, jeho tělo a duše, který se ale umí rovněž parádně opřít do míče a dát gól. Stál Chelsea 11 miliónů eur... Kolik stojí dnes? Xabi Alonso, je mu jen 23 roků, ale je dnes oblíbencem sdělovacích prostředků, trenéra Beníteze, příznivců Liverpoolu... Petr Čech? Bude neprůstřelný? Milan Baroš? Rozhodne jeho gól? Vyřadí po Nedvědovi dalšího kolegu z české reprezentace? Středa napoví a příští úterý rozhodne!

Středa

Co je dnes nového v obou táborech? U domácích je to návrat Arjena Robbena do sestavy. Existuje jedna zásadní otázka? Má Chelsea nějaká slabá místa, je porazitelná? Obrana je velice solidní, kraluje jí John Terry, čerstvě jmenovaný Asociací profesionálních fotbalistů hráčem roku. Spolu s ním jsou jistotou Paulo Ferreira, Glen Johnson, Ricardo Carvalho nebo William Gallas. Petr Čech chybuje jen velice nerad a je vynikajícím dirigentem těch, které má před sebou. Joe Cole a Frank Lampard zase tvoří hru a bez problémů stihnou pomoci obraně jako posílit útok, kde vynikají Arjen Robben, Eidur Gudjohnsen a Didier Drogba.

To jsou "blues", ale co jejich protivník, "reds"? Po prohře v minulém ligovém kole s Crystal Palace se dá očekávat zejména psychický útlum. Nebo tomu bude naopak a mizící vidina na postup do kvalifikace LM z anglické ligy jim zvedne morálku a pokusí se dostat se do této soutěže jako vítěz sezóny 2004/05? Nenastoupí Fernando Morientes a Mauricio Pellegrino, ale to je známá situace. Milan Baroš věří, koleno ale bolí a je stále napuchlé... Jak se podaří tomuto "nejšpanělštějšímu" celku na ostrovech vyvarovat se chyb v defenzivě, které ho mnohdy stojí body? A dokáže proměnit nabízené šance ke vstřelení branek a ne je zahazovat, tak jak je jeho zvykem?

Rafael Benítez říká: "Chelsea není neporazitalná, dá se vyhrát nad každým anglickým soupeřem. Velice důležité je dát gól venku, ale i bez něj se dá postoupit! Podívejte se na Juventus. Dal nám gól v Liverpoolu a připravil si tak půdu k postupu. A doma pak nedal a vypadl. Musíme hrát zodpovědně a jako celek být solidní, silní a odhodlaní!"

Chelsea: Čech - Ferreira, Terry, Carvalho, Gallas - Cole, Makelele, Lampard, Duff - Arjen Robben (Gudjohnsen), Drogba.

Liverpool: Dudek - Finnan, Carragher, Hyypia, Traore - Luis García, Gerrard, Alonso, Riise - Le Tallec, Baroš (Šmicer).

Rozhodčí: Alain Sars (Francie).

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (69)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ano,byla to Korea, která poslala Itálii domů na MS 2002...,ale nebyla to ani tak práce Hiddinka,jako spíš neschopnost italů spolu s tragickým rozhodčím...

Reagovat
Xavi

děláš jako by Eindhoven byl nějaký outsider

nejkvalitnější a nejtěžší soutěž Evropy

Reagovat
HOST*

Řekl bych nejstrategičtější.

Reagovat
alegre

Trvám na tom, že italská liga je dnes nejkvalitnější a nejtěžší soutěží Evropy, zcela jistě lepší než španělská, kde Barcelona vede v poklidu, nezáživně hrající Real se potácí za ní, ostatní hrají “tužku” a o 3 sestupujících je rozhodnuto vlastně od poloviny sezóny!

Reagovat
sansiro

Doufam, ze to ACM zvladne! Ale jednoduche to nebude. FORZA MILAN PER SEMPRE!

Reagovat
HOST*Tony B

Ať přemýšlím jakoli, nevím jakému týmu mám fandit. Ač jsem Čech a měl bych mít radost, že český fotbalista bude na 100% hrát, nebo se na něj koukat z lavičky, finále, noebdivuji ani jeden ze 4 týmu ve semifinále. Právě proto se chci vrátit k letošnímu ročníku LM jako celku a předem se chci omluvit fanouškum některých klubů, které zcela nezáměrně, trošíčku pdrobím kritice. Začnu Liverpool FC. Tento klub má určitě skvělou minulost, ale přítomnost je mírně řečeno neobdivuhodná. Do semifinále se dostal jen diky absolutní neschopnosti Juve. Tak otřesně jsem snad ve čtvrtf. tak slavný tým, jako je Juve hrát neviděl. Myslím, že to Reds velice usnadnili. Nedvěd na to sám nestačil už to přeci jen není ono, každý stárne.

AC Milano- tým plný hvězd, ale proč panebože aspoň někdy nehrají zajímavější fotbal, a proč často nerhají ani to. Měli by děkovat Shevovi, bez tohoto Ukrajince a možná Pirla a Seedorfa by zdaleka nebyli tam ,kde poslední roky jsou.

PSV- zajímavý tým bez hvězd, ALE snaží se hrát atraktivně. Hodně je vidět práce Hiddinka, prolévání řad, aktivní presink a snaha o týmový duch.

Chelsea- to je snad jedinný jakštakš zasloužený semifinalista(mimo PSV), mělo jednoznačně nejtěší cestu- výbornou Barcu, bojovný Bayern. Ale nedá mi to abych se nevijádřil o neskutečném štěstí (které ale přeje připraveným) , všichni víme o čem mluvím (až kriminální chyba rozhodčího po faulu na Valdéze, dva tečované goly Luciem, vykopnutý balón Gudjonsenem z prázdné branky, dvě břevna, schovívavost UEFy k aroganci a nepodloženým řečem, atd)

P.S. Promiňte mi trošku delší příspěvek a jen doufám, že vyhraje fotbal. Přeji Vám i sobě aŤ při dnešním 1. semifinále neumřeme nudou, že AC ?

Reagovat
HOST*

Proste hrajou prave italske catenaccio a hrajou ho tak asi uz 30 let. Smir se s tim

Reagovat
smazaný uživatel

seš nějakej chytrej ne?? FORZA MILAN

Reagovat
HOST*

Pěkná nuda od Chelsea byl její zápas na Barce. Přijeli tam bránit. A kdyby Barca na Chelsea zalezla jako oni venku, tak by jí Chelsea neudělala. Baroš si zahraje jen díky tomu, že nemůže hrát Morientéz, ale samo mu to přeju. A co bys čekal od AC s Interm, když se znaj jak svoje boty. Juve je tragéd - tos trefil. Takže AC x Chelsea = strategie a opatrnost. Pro mě AC porazí rychlokvašky z Chelsea i s děravym Čechem Čechem.

Reagovat
HOST*ACM

FORZA MIALN !!!

Reagovat
HOST*Philipe

Myslim si ze to skonci vysledkem 2:0, ale vim urcite, ze Eidhoven se zmuze na jednu branku...AC Milan ma nejlepsi, co se tice klubovych soutezi obranu na svete...

Reagovat
smazaný uživatel

Pri precteni prispevku Tonyho B. jsem se zamyslel ja, komu budu fandit, ale bezradyny urcite nejsem. V dnesmim zapase stoprocentne Eindhovenu, uz jen proto, ze nesnasim italsky fotbal (nuda, nuda, nuda, nuda,...)

V druhem jsem jako Cech trochu nerozhodnejsi, ale vice to preji Liverpoolu, nemaji tolik penez jako Chelsea a presto se dostali do semifinale LM (ale v lize to vypada trochu jinak:-)), nemaji tolik hvezd (to s financema souvisi) a kdybych si mel vybrat mezi Chechem a Barosem, tak si vyberu Baryho, fandim mu vic. Takze Liverpool a Einhoven forever:-)

Reagovat
HOST*

Já doufám, že zasáhne fotbalová policie a Liverpool, Chelsea a AC zatknou a dají tam jiný týmy

Reagovat
Xavi

opět ten podpis

Reagovat
HOST*Johny Bravo

Dobrý názor. Ještě bych to doplnil tím, že těmi novými týmy by byly: REAL MADRID , Arsenal a Lyon.

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych ja si mel vybrat svoje tymy v semifinale LM byly by to: Real, Manchester, Lyon a Slavia:-)

Reagovat
HOST*alegre

Baník - Slavia 5:1 Pohár sem, pohár tam

Reagovat
smazaný uživatel

Do LM se postupuje z ligy

Reagovat
HOST*alegre

Já vím, to jen abys věděl, kde se asi tak Slavia objeví...ani BALKAN CUP!

Reagovat
smazaný uživatel

tak hrozny to doufam nebude, ale i kdyby, tak uz si snad uvedomi, ze musi zacit hrat. A az pristi sezonu se ukaze prace Jarolima, preci jen hraci maji porad zafiksovany styl Csaplara

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Liv'pool!!!

Reagovat
alegre

Moji favorité? PSV a Liverpool! Ale bojím se, že to skončí opačně a ve finále to bude 0:0 a na penalty vyhraje…to je snad jedno…..

Reagovat
smazaný uživatel

na penalty prece ve finale vyhraje Liverpool, ale trochu jsi se spletl s tim skore - nebude to 0:0 ale nejmene 2:2. A to proto, ze finale nebude hrat Milan

Reagovat
HOST*

ikdyž zrovna nefandím Eindhovenu, tak ještě víc nemusím Milán. Doufám, že se ty italský socky nedostanou do finále. To by byla hrůza. Jinak je mi celkem jedno, kterej anglickej tým se do finále dostane. Fandím tak nšjak oboum.

Reagovat
HOST*

Vsichni jste z AC posrani a jen nadavate. Je to velkoklub, kteremu se dari a to Vam vadi. FORZA MILAN

Reagovat
PJ

Já myslim že tu nikomu nevadí to, že se mu daří. Podle toho co tu čtu lidem spíš vadí fotbal, kterej AC hraje. A i když je třeba účinnej, tak se mi taky nelíbí... Takže PSV DO TOHO!!

Reagovat
smazaný uživatel

"velkoklub, kteremu se dari" - takovejch ti napisu nekolik a rozhodne tady vsichni nebudou nadavat na predvedenou hru...

Reagovat
smazaný uživatel

jeden velkej souhlas...myslím že jsi to vystihl přesně...všichni posraní už tĎ FFOORRZZAA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám problém, nemám rád britské týmy, italské se mi moc nelíbí kvůli předváděné hře a PSV mě nijak nezaujal, ale jsou to holanďani a ti nás nemají rádi, co teď? Zbývá mi už jen UEFA, musí vyhrát Sporting Lisboa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To máš, kamaráde, prekérku. Ti nezávidím. Já jsem na tom trošku líp. Nevím proč, ale budu asi víc fandit ACM, kterej by samo postoupil i bez toho mího fandění. A ve druhým semifinále je postup taky asi jasnej - Cheslky , ale budu moooc fandit Liverpoolu, protoe ty londýnský ... s tím ruským šmejdem prostě nesnáším

Reagovat
HOST*ChelseaFan

Čim to asi bude

Reagovat
HOST*

Prostě ste od ní dostali na prdel a těžko to rozdejcháváte

Reagovat
smazaný uživatel

o tom to vůbec není, herně byla Barca daleko lepší, ale to tu nebudem už rozpitvávat, to že nemám rád Chelsea nemá nic společného s tím že fandím Barce

píšu to pořád a napíšu to znova: jak může někdo fandit týmu, do kterého napumpoval špinavé prachy nějaký boháč jenom aby se zviditelnil! ( kdyby to radši dal na charitu )

Velká většina tzv.fanoušků Chelsea před dvěma lety ani nevěděla že ten klub existuje

Jo a ta hra-nic moc, v LM měli spousty štěstí, ale na to se vymlouvat nebudu!

Navíc, kdyby vypadli z LM, nebo nedejbože skončili v lize druzí (jakože teď už to není reálné), chtěl bych vidět kolik by tu měla CH. fanoušků

Nebudu jí fandit ani proto že tam jsou Češi, gólmana uznávám a Jarošík na to nemá. To bych musel fandit asi 20 evropským klubům, nebo si je mám vybírat podle toho jak se kterému Čechovi daří, nebo jak je sympatický?

Takže, až příští rok Chelsea dopadne jako u nás Baník po titulu, (a Čech třeba přestoupí )budu zvědavý kolik fanoušků jí zbude. Odpovím si: těch pár co měla v ČR před tím než tam přišel ten ruský bídák ( jestli vůbec nějaké měla )

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, VISCA EL BARCA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Může jí fandit ůplně jednoduše přál sem jí už dřív a od tý doby co sem navštívil londýn sem jí začal fandit - bylo to ještě před příchodem abramoviče.

Vo tom jak ty prachy získal nikdo skoro nic nevý a je to jeho věc tak Chelsea kvůli tomu neodsuzujte.

Je to celkem logický že když se daří tak má klub více fanoušků ne všichni fanoušci sou věrní jednomu klubu po celej život - Já třeba už od narození fandim Spartě taky už dlouho fandim Marseile Interu i Chelsea a fandim jim i když se nedaří - třeba Inter. A už mě fakt mě fakt nebaví poslouchat že sem jeden z těch co jí začali fandit když se jí začalo dařit. Zajímalo by mě jestli ste tady byly i vy když se Barceloně nedařilo.

Pořád tady posloucham že nechápete jak kdo může fandit tomuhle a tomuhle když hraje tak hroznej fotbal - takže to vlastně vypadá podle vás že všichni vlastně musí fandit jenom těm týmům který hrajou krásnej fotbal a když jim teda někdo začne fandit tak mu nadáváte že mu začal fandit až když se mu začlo dařit.

Reagovat
HOST*yarda

S tím fanděním (momentálně) úspěšným týmům je problém nejen s Chelsea, ale i s Barcou. Když to Barcelona předloni na podzim strašlivě kurvila, tak tu byli na její obhajobu jen Antimadrista a Barceloňák a občas Joan. No...člověk se aspoň zasmál Pak, když se jí loni zjara začalo dařit, naběhli jsem těžší kalibry v podobě Dr.Kyslíka a Jiřího FCB. No a pak, s podzimem se s "culos" roztrhl pytel: Deco, Xavi, host Puyol, peti (+petrzba, který představuje temnou stránku jeho osobnosti - fandí Realu ), el azulgrano a další. Prostě se chytli: Barcelona vypadá, že má tým perspektivní... Já s tímhle vozením se na vlně slávy taky nesouhlasím, fandím například odmala Bohemce a fandit jí budu, dokud bude jen sebemenší naděje na její přežití, i kdyby hrála okresní přebor. Třeba Alegre fandí Slavii a taky ho nezviklá, že dostane v Ostravě bůra. Prostě klubu by měl být člověk věrný, i když se mu nedaří, jen tak se pozná dobrý fanoušek

Reagovat
HOST*yarda

...naběhli sem...

Reagovat
smazaný uživatel

2 yarda: já fandím už od 2003, na forum fcb jsem začal chodit před touto sezonou tak neměj kecy když jsem začal fandit, byla barca kolem 12. místa při rozjezdu ročníku 03-04 myslim

Reagovat
sansiro

Mas stoprocentni pravdu!

Reagovat
smazaný uživatel

tak bacha frajere že jsem tu nebyl dřív to neznamená že jsem nefandil Barce, co třeba že jsem doma neměl internet a neznal tuhle stránku?

a navíc, taky sem nepřispívám každý den protože mám na práci taky jiné věci než sedět hodiny u počítače.

takže by to chtělo tyhle věci zohlednit ( i u ostatních ) než tady budeš někoho soudit

Reagovat
smazaný uživatel

a co se týká české ligy, tam držím jednoznačně Brnu, to nejsou poslední dobou taky žádní šampioni, ale výhra mě vždycky potěší a ty návštěvy-bejvávalo, doufám, že se to někdy vrátí

Reagovat
Xavi

hej kámo já fandím Barce od 95roku a to že jsem tady dřív nechodil bylo kůli tomu, že jsem neměl doma net a teď už měsíc chodím do práce, kde můžu brouzdat po netu, tak jsem se tady oběvil!

Reagovat
Xavi

objevil

Reagovat
Xavi

jinak v české lize fandím Slávii, aby někdo neřekl, že jsem se schovával, když dostala pětku

Reagovat
alegre

Já taky.....

Reagovat
smazaný uživatel

...těžší kalibry...

Reagovat
HOST*yarda

Však ty víš, jak jsem to myslel, tak ne aby ses moc nafukoval

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim,ale nie kazdy mohol o tejto stranke vediet A ja som napr.prisiel presne vtedy,ked sa Realu prestalo darit-berte si zo mna priklad Ale aj tak som pedtym nemal internet a nepoznal som tuto stranku a myslim,ze je tu takych viac-takze netreba ich odsudzovat Myslim,ze pravy fanusik sa zpozna lahko-este tu niesom dlho,ale uz som tu spoznal vela ludi a asi viem,kto je aky fanusik.Ja som tiez z kategorii fanusikov,ktori fandia svojmu tymu az kym nezanikne.Ako priklad uvediem dnes uz neexistujuce 1.FC KOŠICE Fandil som im az do zaniku a to iste bude aj s Realom-hoci dufam,ze ich zaniku sa uz nedozijem HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že takových jako jsi ty se mé příspěvky netýkají, napsal jsem většina ( vidím to i mezi svými kamošemi, nejen tu ),takže to není namířeno proti všem ani proti tobě, prostě obecně je spousta takových lidí, to je konstatování a na tom jsme se vlastně shodli že když se někomu daří...Já ale mezi takové nepatřím a navíc je v pohodě že bráníš svůj klub, o tom tady ty diskuze snad jsou, ne Já Barca, ty Chelsea, já - názor, ty - názor,nic víc, nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

Na prdel jsme sice nedostali. Řekl bych, že jsme hrdinně prohráli, ale máš pravdu, tohle mé nenávisti taky dost pomohlo

Reagovat
HOST*Maty

You´ll never walk alone!!!!!!!!!!!!!!!!! LIVERPOOL

Reagovat
HOST*stam

AC 2:0 Eindhoven!!!Rossoneri mozu bali kufre a zhavit pasy..ide sa do ISTANBULU!!!!

Reagovat
HOST*stam

a co sa tyka zapasu Chelsea-Liverpool:myslim si ze postupi Chelsea aled drzim Liverpoolu..Chelsea je BETON!!vsetci co ste tu hovorili ze je Ac beton tak si pozrite dvojzapas Chelsea-Bayern..doma hrali na jedneho utocnika..Hanba im..nakopavane lopty...

Reagovat
HOST*yarda

Hm, sice beton, ale v jejich zápasech padlo v osmifinále a čtvrtfinále dvacet gólů To je pět na zápas... Tak kde je problém?

Reagovat
sansiro

FORZA MILAN PER SEMPRE!!!!!!! FORZA MAGICO MILAN!!!!!! MILAN SIAMO NOI!!!

Reagovat
HOST*yarda

Musím se sprostě přiznat, že vám závidím Ševčenka a Kaká A líbil se mi i Dida, vlastně založil akci vedoucí k druhému gólu...Ale jinak si milánský beton s tím z Chelsea moc nezadal, Eidhoven rozhodně nezklamal

Reagovat
sansiro

Je to proste klasika. Fandu ma ACM ale vic jak dost Mi se libil jeste Gattuso. To jo vrchol, s jakym nasazenim hraje a kolik balonu ziska. Jeste se uvidi, co Chelsea zitra predvede. MAGICO MILAN!

Reagovat
HOST*yarda

Jojo Gattuso, na něm si vylámal zuby i pitbull Davids. Gattuso se otřepal a Edgara nesli

Reagovat
sansiro

Reagovat
HOST*yarda

Mimochodem, taky se vám pletli trenéři? Hiddink i Ancelotti mají úplně stejně oteklý ksichty

Reagovat
Xavi

Jestli se mi za AC někdo líbí, tak je to Seedorf, to je machr!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, včera zrovna nic moc...

Reagovat
Xavi

jo, to máš pravdu, včera se mu zrovna zápas 2x nevyvedl

Reagovat
HOST*GO Liverpool !!!

Ukazte tym RUSOM !!! FORZA MILAN

Reagovat
HOST*Philipe

Nevim co si mam u toho zapasu vic prat jestli poradnou prestrelku na hristi nebo ve Westernu Tenkrat na zapade...

Ale myslim ze je to jasny.....Vcera jsem trefil vysledek 2:0 v sazkove kancelari za 5000...A dnes to zkusim taky 3:0

Reagovat
HOST*Johny Bravo

Tak to myslím, že prohraješ.

Reagovat
HOST*

Je to prece jen muj tip...

Reagovat
HOST*cissé

pri pisani clanku bud viac objektivny, ja viem, ze by som ti mal dakovat, ze si to napisal, ale chelseu si vychvalil a na liverpool si hadzal sracky, myslim v odseku STREDA

Reagovat
HOST*Philipe

Vy slovaci toho vite viec o fotbale...Ale diky kamosik...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele