LM: SEDM SUPERSTARS!

12.03.2005, 13:32
Aktuality
Možná, že budete mít jiný názor. Ale sedm do této chvíle odehraných odvetných zápasů osmifinále Ligy mistrů mělo své hvězdy a hvězdičky. A v každém z nich se objevila jedna "SUPERSTAR"! Najdete zde i vy své favority?

Ronaldinho (Chelsea FC - FC Barcelona 4:2)
Barcelona nakonec vypadla, ale i tak byl tento brazilský reprezentant osobností tohoto fantastické utkání. Znovu zcela jasně dokázal, proč byl jmenován nejlepším fotbalistou FIFA 2004. Ve 27. minutě proměnil penaltu a snížil na 1:3. O devět minut později předvedl kouzlo. I ten nejzavilejší odpůrce Ronaldinha musel v tuto chvíli zatleskat. Petr Čech se jen podíval a v duchu nevěřícně kroutil hlavou.

Hernán Crespo (AC Milán - Manchester United FC 1:0)
A je tu další borec z jihu amerického kontinentu. Hernán Crespo je Argentinec a neříká "jave", ale "žave"! Psáno spisovně "llave" a jsou to klíče. A on byl opravdu oním pomyslným klíčem k úspěchu AC Milán v obou zápasech proti Manchesteru. Dal oba góly! V odvetě to bylo hlavou, perfektně, a bylo to zcela logické zakončení útočné snahy fotbalistů rossoneri. A Crespo mohl hrdě zvolat: "Žo (yo) soy el rey!" Pro příznivce AC Milán se opravdu stal králem!

Sylvain Wiltord (Olympique Lyonnais -Werder Bremen 7:2)
Lyon vyhrál v Brémách 3:0, ale jakoby ho to ani moc nezajímalo. Práce se musí dokončit, řekl si tento Francouz a dal se do díla. V osmé minutě položil základní kámen a v druhém poločase stavbu zastřešil! Hattrick byl na světě a Wiltord se podílel opravdu výrazně na desetigólovém přídělu ve čtyřech sítích za zády vyděšeného zástupce Bundesligy. Bude mít tento koncert pokračování?

David Trezeguet (Juventus FC - Real Madrid CF 2:0)
Je to tak trochu jeho zvyk. Dlouho nic, zdání klame, "malé" zápasy ho snad ani nezajímají. Ale objeví se vždy a v pravou chvíli. Nebylo tomu jinak ani tuto březnovou středu. V jeho gólu ze 75. minuty byl kus akrobacie, kus umění. Ale hlavně, po osmnácti minutách pobytu na hřišti, srovnal skóre a v prodloužení se zasloužil o postup Juventusu, byť druhou branku dal Zalayeta.

Luis García (Bayer 04 Leverkusen - Liverpool FC 1:3)
V prvním zápase byl tento středopolař nejlepším hráčem Liverpoolu. V odvetě pak dokonce nejlepším ze všech! Znamenal neustálé nebezpečí pro Leverkusen v jeho Bay Aréně. První branku dal ve 28. minutě po centru a druhou přidal za čtyři minuty. Z lajny a s radostí. S chutí!

Jan Vennegoor of Hesselink (AS Monaco - PSV Eindhoven 0:2)
Nizozemci asi nyní dluží "Honzovi"! Dal jim klid svým krásným gólem hlavou, poslal svůj tým o stupínek výš. A knížecím pážatům v dresu Monaca zbytek zápasu doslova znechutil. A nám všem ukázal jak má hrát opravdový útočný hrot!

Thierry Henry (Arsenal FC - FC Bayern München 1:0)
Ukázal znovu jakou je "třídou" fotbalisty! Jeho branka v 66. minutě vrátila naději Arsenalu. Chyběla ale ještě jedna. Nikdo se nepřidal a Thierry to sám nedokázal. Ale jinak - fantastické zpracování míče a nádherná střela. Oliver Kahn nemohl nic dělat. Highbury jásalo, Henry také. Po závěrečném hvizdu si ale vyměnili role. Jásal Oliver Kahn, Thierry Henry ne... Ale je to stále pan fotbalista!

Chybí ještě jeden "fantastický"! Bude z Interu Milán nebo z Porta? V úterý bude osmička kompletní!

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (77)

Přidat komentář
PJ

Hvězdou zápasu Chelsea - Barca nebyl Ronaldinho, ale jednoznačně Petr Čech!

Reagovat
HOST*

vubec hochu... tu 2. Ronyho strelu moch mit, kdyby nebyl linej... Ronaldinho je proste buh... a uz ted je nejlepsi na svete

Reagovat
HOST*Barca

Čech jo prosím tě jdi se vycpat.

Reagovat
alegre

Čech toho chytil víc než dost! Byl vynikající! Ale ten gól byl geniální! Ronaldinho je opravdu "Superstar"!

Reagovat
HOST*

vždyť ten míč při 2.gólu Barcy viděl až byl na jeho úrovni. Línej- proto měl asi 1025minut v anglické lize neobdržený gól.

Reagovat
antimadrista

To jsou jen jeho výmluvy.

Reagovat
Mr.Jindros

On postoupil, a proto se vymlouvat nepotřebuje ...

Reagovat
antimadrista

Ale potřebuje, protože je namyšlenej a nemůže zkousnout to, že Barca mu dala za 2 zápasy 4 góly.

Reagovat
Mr.Jindros

Hej, dneska je tu fakt legrace. Já nevim jestli mám tak dobrou náladu a jenom se mi to zdá ....

Reagovat
antimadrista

Blázni jsou většinou štastný..

Reagovat
Mr.Jindros

Taky, za prvý já jsem trochu blázen a za druhý já mám zřejmě ke štěstí víc důvodů než vy. Alespoň těch fotbalových (v poslední době).

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně, třeba Lig ase pro vás vyvíjela velmi špatně, ale v posledních kolech jste dohnali obrovské manko Ac a jste opět ve hře.

Reagovat
Mr.Jindros

No kdybysme vedli ligu o tolik jako Barca a vypadli z LM .... to se mi to naše líbí daleko víc, neměnil bych, forma se zvedá a jsme ve hře o dvě trefeje.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu, ale spíš tipuju ( ač v serii jednozančně přeju víc Juve než AC ) , že to dopadne tak, že kdo chce vše nemá nic.

Reagovat
antimadrista

Čech je namyšlenej fracek.

Reagovat
smazaný uživatel

Čěch namyšlený určitě není a myslím si, že byl spolu s Ronaldinhem nejlepší na hřišti.

Reagovat
alegre

To je asi pravda. Jeden dal supergól a druhý vychytal postup!

Reagovat
HOST*R.Madrid

Ty kreténe ty výš o fotbalu hovno!!! Čech to vytáh na tyčku chytil hlavičku na čáře a dvakrát parádně vytáh dobře umístěný střeli!!! Je to nejlepší golman světa a v Chelsea ho obdivijou,a myslim si,že takovej Murinho ví o fotbale víc než ty a proto ví,jak je Petr Čech pro tým důležitý.

Reagovat
antimadrista

Mourinho je především stejnej exot jako jseš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech je sice nejlepší gólman na světě ale jediné co se v Chelsea naučil je namyšlenost, a to ho naučil Mourinho. Všude píše a říka že tu penaltu skoro měl atd. Vubec, ani náhodou, ta byla nechytatelná, míč šel do boční sítě to se prostě chytnout nedá ale pan Čech pod Mourinhovým vlivem to nepřizná, to že by to nikdy nechytl přestože to mudsí dobře vědět, na záznam se musel dívat stokrát. Takže ano, je to namyšlený nejlepší gólman na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho dal pěknej druhej gol ten se mu fakt poved,ale při penaltě měl štěstí to bylo o chlup!Čech si šáhnul na míč a to pokud brankář při penaltě dokáže tak moc dobře kopnutá neni!

Reagovat
smazaný uživatel

tak on si dokonce šáhnul? posral ses? podívej se na to znova, byl blízko ale nikdy by to nechytil. Protože je nejlepší gólman tak byl fakt blízko, ale bylo to min. několik cm

Ta penalta byla kopnutá s levou falší, takže šla těsně kolem tyčky a ještě zapadla do boční sítě, líp už to nešlo to že skoro chytil?

Hrál si někdy fotbal? Pokud ano tak si musel asi zaslechnout toto: dobře kopnutá penalta se nedá chytit a v bráně muže být klidně pánbůch tak se vzpamatuj

Reagovat
smazaný uživatel

to s tou technikou kopu není z mojí hlavy, psal to Werner Lička ve Sportu, prostě byla nechytatelná. (jo, sorry za toho pánabocha )

Reagovat
HOST*

Lička v tom rozhovoru jasně nadržoval Barce asi fanda jako kyslík,ale penalta nic moc to zas řikal Taborský u přímího přenosu.

Reagovat
antimadrista

Ježiši, co tady řešíte furt tu penaltu, hlavní je, že byla proměněna a je jedno jestli Čechovi chyběli 2cm nebo 2m

Reagovat
smazaný uživatel

a jsme u toho, Ličkovi se líbí útočný fotbal plný technických kousků - proto se hraje - a proto je Barca momentálně nejlepší a proto je mu sympatická, stejně třeba jako Komňanckému. Táborský je zas ten trenér který když jeho tým dostane gól tak je konec světa, protože:hlavně nedostat gól, vepředu se to nějak udělá - že se to nelíbí divákům? No a co, hlavně vzadu s nulou - největší průser většiny českých trenéru s idiotem Ščasným v čele

Reagovat
HOST*LoCknAr

neviem kto sa dival ako lopta leti okolo neho ako solni stlp..myslim ze to bol cech nie ronaldinho..jednoznacne bol naj futbalista na travniku ronaldinho..hoci musim uznat,ze cech predviedol zopar zaujimavych kuskov

Reagovat
HOST*

Hrdinou zápasu Lyon - Brémy byl brankář hostí.

Reagovat
HOST*Saviola-Barca

jo a ty si nejakej VTIPNEJ !!!ten,kdo si mysli,ze Cech byl hvezdou zapasu,tak je MIMO!!!!Ronaldinho,kazdej si z nej dela srandu,ze vypada jako...ale on svetu jeste ukaze,proc bude nacelnikem SAMBY a proc bude jednou lepsi nez ZIDANE!!!Mej te se,zdar!!!

Reagovat
HOST*spanhel

Prosím o přeložení do spisovné češtiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč posledního kola LM byl jasně Petr Čech!Jeho zákroky byli skvělé a vychytal Chelsea postup!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jste trapasáci, abyste se z něho nepo... jen proto, že je čech. Druhý gol bylaj jeho chyba, i pokud neviděl, tak si špatně zorganizoval obranu.

Reagovat
alegre

Kyslíku, tak poprvé Ti musím napsat, že si v.l! A korunovanej k tomu! Zorganizovat obranu? To je opravdu síla!?

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Mně to prostě vadí, přehnané vlastenectví je jen na škodu.

Reagovat
exmafie

Ano ano kyslíku,jak ty vždycky tvrdíš,opět máš pravdu,je to jen přehnané vlastenectví...Ale počkat,neřekl o Čechovi náhodou i Buffon,že je nejlepší???Tak tomu tedy opravdu říkám čecháčkovství,jen co je pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud vím, tak řekl jen, že ho považuje za nejvážnějšího konkurenta, nic víc, tak si to neupravuj pdoel sebe. Já si taky myslím, že patří k té nejužší špičce.

Reagovat
exmafie

Doslova řekl,že za nejlepší gólmany světa považuje Čecha,Cassilase a ..... (teď si fakt nevzpomenu na toho třetího,ale můžu tě ujistit,že Valdes to opravdu nebyl)...A ohledně toho,že tě štve jak jsou všichni z Čecha posraní,protože je čech,ti akorát tak můžu tvrdit,že seš posranej z Valdese,páč je z Barcelony,děláš úplně to samý a ještě tady pořád vykládáš,jak jsou všichni ostatní zaslepení...Kdyby se Ronaldinho vysral na brankovou čáru,tak je podle tebe to hovno nejlepším gólmanem světa...

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes je vynikající brankář, kter patří k nejužší špičce, to je tak vše, co jsem o něm kdy řekl. A rozhodně nějsem jediný a rozhodně to netvrdí je nfakoušci Barcy. např. Pro Foootball, ač ho dal na nějaké dvacáté místo ) tvrdil, že na konci sezony bude mnohem výš, co žse také splnilo, pdole mě. I další tvrdí, že má BArca po letech opět VYNIKAJÍCÍHO brakáře, takež se celkem shoduju s těmi, co nejso uyvloženě antibarcelonští, takže zaslepenost, spíš vy.

Reagovat
HOST*yarda

Přehnané vlastenectví? Docela mě dojímá, že o tomtéž problému píšeš ty a Antimadrista, kteří oba fandíte klubu ze země (autonomní oblasti )), kde se z vlastenectví stává až šovinismus a nacionalismus, a kde hlavním nositelem těchto idejí je klub FC Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

JEnže Katalánsko je v područí jiné země, narozdíl od ČR, takže tam je zcela jasné, že vlastenectví bude vysoké ( a je to tak správně, v této situaci ) .

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak se podívej třeba na Galícii nebo na Baskicko, tam to rozhodně do takových výšin nedosahuje, přestože jsou i ony, jak ty říkáš, v područí centrální vlády... Ale to by pak v područí byly i všechny ostatní provincie od Asturie po Andalusii A nikde není "vlastenectví" tak přeháněné jako v Katalánsku

Reagovat
antimadrista

My máme ale no co býti hrdí

Reagovat
HOST*yarda

Aha, tak jdi a tenhle blábol můžeš opakovat někde v nějakém baru v Seville nebo v San Sebastianu Jsem zvědav, kolik zubů ti potom zbyde

Reagovat
HOST*yarda

Mimochodem, my se teď dostáváme taky do jistého područí...

Reagovat
smazaný uživatel

Občas taky kopnout do míče a ne jenom teoretizovat , jak by si ty v tuhle chvíli organizoval? Ty bys na ně řval, že Terry má jít okamžitě po Ronaldinhovi a Carvalho ho má jistit?

Reagovat
Mr.Jindros

Síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná, ale Valdes by to chytil.

Reagovat
alegre

Tak, jó!! Máš pravdu...A s tím vlastenectvím; ku.va, když už jednou máme vynikajícího fotbalistu, tak ho nebudu zatracovat jenom proto, že je to Čech...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť já ho nezatracuju. Já jsem ho měl DŘÍV velmi rád, teĎ už to je mnohem slabší a jen kvůli těmto fanouškům a mediím. j8 se už n to nemůžu dívat. Nadpisy v novinách typu : "Čechova Chelsea postupuje" nebo " Ćehc vychytal Chelsea výhru" "čech na všechno nestačil" A to je pořád. Takl sand mějme trochu rozuma nepřehánějme to. Já jsem z toho úplně na nervy. Ještě se k tomu přidá, že zápas rozhodli brankáři a pak...

Reagovat
Mr.Jindros

A nechápeš mě (a ještě někoho, teď nevim kdo to sem psal), že nemáme rádi Barcu hlavně kvůli zdejším fanouškům. To je naprosto stejný jako ty s Čechem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že zrovna ty nemáš rád Barcu kvůli nám mě už vůbec netrápí. Já si taky o tobě nemyslím zrovna to nejlepší ale v Itálii Juve fandím ( hned po Parmě ) .

Reagovat
HOST*filip

valdez tu barcu rozhodne podrzel ha ha ha at zije chelsea

Reagovat
antimadrista

Ty seš ten poslední, kterej by se měl smát.

Reagovat
antimadrista

Přesně tak, nesnášim tohle čecháčkoství

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoń někdo se mě zastane.

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
HOST*yarda

Hm, prostě to berte tak, že jakmile bude někdo z vás vychvalovat Čecha, Scolariho nebo Drogbu, tak si něco od Kyslíka vyslechne

Reagovat
smazaný uživatel

Vychvalovat klidně ale dělat z něj hvězdu zápasu, nejlepšího brankáře an světě a poloboha je prostě moc, na mě.

Reagovat
Mr.Jindros

Nebo spíš kdokoli bude mít pochybnosti o tom, že Barca je nejlepší tým světa s nejlepšími hráči a Valdez je Bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

A ukážeš mi JAKÝKOLI příklad, kdy jsem podrážděně ragoval, mdyž někdo řekl, že Valdes není nejlepší? Nebo ukážeš mi, kdy jsem se do koho navážel, když ekkl, že Barca je ejden z nejlepších, ale není úplně nejlpší tým?

A nebo si to jentak plácnul?

Reagovat
Mr.Jindros

Kdybys uměl číst mezi řádky, poznal bys že si z tebe dělám regulérně prdel. A hádám že nejsem sám. A vůbec - Yarda napsal dost jasně, adresovat to všem jen ne tobě tak nevim co reaguješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si jen plácnul, no já jsem si to myslel, většinou to skončí tak, že nemáš co říct a začneš to zakecávat.

Reagovat
Mr.Jindros

To co jsem napsal si skutečně nikdy neřekl, stačí ? Máš ve všem pravdu, jsi přece fanoušek Barcelony. A omluv mě, rozeného provokatéra, že se občas zasměji na tvůj účet.

Reagovat
antimadrista

Kdyby sme se měli smát tobě, kdykoliv plácneš hovadinu, tak to je každej příspěvek s..

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ten rozdíl, my si naněm nemusíme nic dokazovat tím, že reagujem jedním smajlíkem a ukazujem, jak MY jsme "nad věcí".

Reagovat
Mr.Jindros

Nad věcí bys měl být jen při debatě s blbama a dětma. O tobě si naopak myslím že si docela chytrý (beze srandy). Ale promiň mi to, ty dnešní žvásty to mi nedalo. A taky nerad opisuju to stejný furt dokola, pak už mi zbejvá jenom se smát. A u mejch příspěvků se můžete zasmát jak chcete.

Reagovat
HOST*Jano

Cech a ani iny brankar by tu strelu nechytil.Bolo to fakt ako z ucebnice.Na druhej strane Cech chytil tak mozno 2.ciste goly.Viac nie.

Reagovat
Mr.Jindros

Valdez by to chytil, Kyslík říkal že jo.

Reagovat
HOST*yarda

Kyslík toho nakecá

Reagovat
smazaný uživatel

Mintál dal zase dvě branky Freiburgu a výrazně tak pomohl hostujicímu týmu, který vyhrál 3:2.

Reagovat
Mr.Jindros

Je dobrej, ale aby to nebylo jen nárazový.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitálovi to teda střílí to se musí uznat!Přál by jsem mu zlatou kopču .

Reagovat
smazaný uživatel

Má velkou šanci, protože Henry je ze hry na tři týdny.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to těsný celý Arsenal hraje na Henryho takže určitě ještě něco dá,ale ta pauza bude pro Henryho stráta to je jasný!

Reagovat
smazaný uživatel

Ano Ronaldinho byl s Čechem hvězdou zápasu

Reagovat
HOST*Albe

Nechápu co to tady někdo píše za pitomosti.Čech a namyšlený? Náš národ muže být rád že má v reprezentační bráně golmana té nejlepší světové úrovně.

Hvězdou zápasu byl podle mě Petr Čech.Držel nad vodou Chelsea po celou dobu zápasu. Musim ale říct že Ronaldinho si titul Fotbalista světa zasloužil v zápase jasně předvedl svou genialitu.

Reagovat
HOST*golik

oba dva jsou machri ve svym oboru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele