Livorno mění trenéra, nastoupit má Cagni

19.10.2009, 21:21
Aktuality
Špatný start Livorna do sezóny má očekávaný důledek - změnu trenéra. U kormidla posledního týmu Serie A dnes skončili Gennaro Ruotolo a Vittorio Russo, k lepším výsledkům má Livorno dovést Gigi Cagni.

Ruotolo Livorno vedl od loňského úspěšného finále Serie B. Nemá však licenci pro nejvyšší soutěž, z toho důvodu u týmu působil také Vittorio Russo. Dnes oba u týmu skončili. Livorno totiž nezvládlo start sezóny, z osmi zápasů má pouhé tři body. "Je mi to skutečně líto, ale Livorno potřebuje změnu," oznámil prezident Aldo Spinelli.

Na uvolněné místo by měl dosednout Gigi Cagni. "V tuto chvíli mohu pouze uvést, že jsem prezidentu (Livorna) Spinellimu potvrdil svůj zájem vést tým. Teď je na klubovém vedení, jestli se rozhodnou pro mě," prohlásil Cagni.

Italská média ale mají jasno, že Livorno povede právě on. Cagni má smlouvu v Parmě, ta by se ovšem měla ráda zbavit nabdytečné finanční zátěže. Dalším kandidátem na uvolněný post měl údajně být i Mario Beretta, ten ale spekulace odmítl.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

sa to pekne zacina

Reagovat
torcida

http://soccer.kiekko.tk

podte si zahrat futbalek. kazdy hrac ovlada len svoju postavicku. mozte si zahrat s ludmi z celeho sveta. mozte si vytvorit vlastny tym alebo vas do neho niekto pozve. netreba nic stahovat! len stlacit play a hrat!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele