Lille nově povede Passi, v létě by se týmu mohl ujmout Bielsa

16.02.2017, 12:54
Aktuality
Po letošní sezoně by se mohl vrátit do práce Marcelo Bielsa. Známý argentinský trenér za sebou má mimo jiné působení v Marseille a do Francie se možná za několik měsíců vrátí, zájem o něho mělo a stále má Lille...

Letošní sezona je z pohledu Lille hodně nepovedená a klub, který před několika lety hrával i Ligu mistrů, se musí strachovat o setrvání v nejvyšší soutěži. Z 25 utkání vytěžil jenom 26 bodů a je na první nesestupové pozici, na osmnácté Caen má k dobru jenom jeden bod, ovšem také o jeden odehraný duel více.

Špatné výsledky v průběhu tohoto týdne odskákal vyhazovem už druhý trenér, po Frédéricu Antonettim byl propuštěn rovněž jeho nástupce Patrick Collot a kormidla se dočasně do konce sezony ujal Franck Passi.

"Děkuji Francku Passimu za to, že je zde. Je naším trenérem pro nadcházející čtyři měsíce. Požádali jsme Francka, aby nás zachránil v Ligue 1. Věděli jsme, že v některé fázi sezony budeme mít problémy a projevily se poměrně brzy. Vždycky jsem říkal, že Marcelo Bielsa představoval opravdovou možnost pro další sezonu. Proběhla jednání, ale dokud nebudeme mít něco oficiálního, nebudu veřejně nic sdělovat. V červenci můžeme mít jiného trenéra, pro dalších třináct zápasů nás ale povede Franck," řekl Marc Ingla.

Passi dříve pracoval v Marseille a z jihu Francie se s Bielsou velmi dobře zná. A není vyloučeno, že budou od léta znovu spolupracovat a Passi se znovu stane Argentincovým asistentem.

"S Bielsou se často bavím. Volal jsem mu v neděli, abych mu řekl, že jdu do Lille. V tuto chvíli mě zajímá pouze to, co budu dělat ve zbytku sezony. Vybral jsem si trénování v Lille a stejně tak si sám zvolím svou budoucnost od 30. června," říká Passi.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
skat

Tak jak dlouho tam vydrží?? OM do prvního kola a prohry 0:1, v Laziu pro jistotu to vzdal ještě před tím, než začal. Nevím co by mohl ještě zkrátit, aby se trumfnul

Reagovat
smazaný uživatel

Snad uz Lille zostupi, ked nie teraz tak o sezonu,autista na pozicii trenera je k tomu idealna prilezitost.

Reagovat
H.N.T.

El loco

Reagovat
Langi

twl fakt ať spadnou ať je sranda...ale asi těžko když jim pak body rozdává i Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
.13

Vyborna volba

Reagovat
smazaný uživatel

Marcello je pan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele