Lille natrvalo získalo útočníka Édera

24.05.2016, 14:30
Aktuality
Éder letos hostoval ze Swansea City ve francouzském Lille, do Walesu už se potom 28letý kanonýr vracet nebude. "Dogy" získaly bývalého útočníka Bragy natrvalo a podepsaly s ním čtyřletý kontrakt...

Reprezentant Portugalska si udělal jméno během tříletého působení v Braze, odkud se před startem letošního ročníku vydal do Anglie, kde si jeho služby zajistila Swansea.

Za tu však Éder během třinácti ligových vystoupení odehrál pouhých 276 minut a hned po půlroce znovu změnil dres - tentokráte se na hostování stěhoval do Lille.

Ve francouzském celku to byla poněkud jiná písnička: Éder se usadil v základní sestavě a během třinácti ligových duelů zaznamenal 6 gólů, načež ho vedení LOSC angažovalo natrvalo. "Podpis Édera je skvělý krok pro současnost i budoucnost Lille," pochvaloval si staronovou posilu kouč Frédéric Antonetti.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slušnej tejpek!

Reagovat
Paul Anka

Ten útok byl katastrofa, je potřeba na něm zapracovat

Reagovat
Pyroman

Tak Lille mělo v posledních letech jiné přednosti než útok. Zrovna teď ale mají nahoře docela kvalitu - Boufal (když neodejde), Eder, R. Lopes, Bauethac, s tím už se dá něco uhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Lopes byl v Lille jen na hostování a Boufal šel v dubnu na operaci s kolenem, takže na podzim od nich zase očekávám těžkou bídu směrem dopředu.

Reagovat
Pyroman

Pravda, na Lopesovo hostování jsem zapomněl, i když možná není nereálné, že ho Lille získá nastálo. Boufal byl zraněný, ale nemělo by to být zase tak nadlouho, novou sezónu by měl normálně stihnout. Spíš je možné, že odejde, pak by to byl pro Lille velký problém, pokud by místo něho někoho nepřivedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to velmi nerealne, ved Ronyho kupilo Monaco za 10M

Reagovat
Kucka

Benzia se konečně rozjede

Reagovat
smazaný uživatel

Rony tam toho aj tak vela nenhral nie? Co Benzia?

Reagovat
smazaný uživatel

Je Lille jeho maximum, nebo může po sezoně když bude hrát výš?

Reagovat
R22

http://www.liverpoolfc.com/news/first-team/222991-liverpool-agree-deal-to-sign-loris-karius

Karius náš

#LFC complete £4.7m signing of goalkeeper Loris Karius, 22, on a five-year deal from Mainz. He'll wear the No.1 shirt, which he requested.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe hrál za Bragu ! pak už to není ono, ale ještě se třeba chytne 29 let útočník

Ligue 1 mu sedne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele