Ligue 1 - souhrn 38. kola

20.05.2017, 22:54, aktualizováno 20.05.2017, 22:54
Komentáře a souhrny
Marseille vyhrála nad Bastií a udržela páté místo před Bordeaux, které pouze remizovalo v Lorientu. Monako potvrdilo svou dominanci i v Rennes, PSG naopak bere z duelu s Caen pouze bod. S nejvyšší soutěží se loučí Nancy a Batia...

AS Nancy-Lorraine - AS Saint-Étienne 3:1

20.05.2017 21:00

Góly: 17. Alexis Busin, 59. Modou Diagne, 82. Faitout Maouassa - 74. Arnaud Nordin

AS Nancy-Lorraine sice v posledním kole vyzrálo na AS Saint-Étienne. Ale nebylo to nic platné, protože Lorient uhrál remízu s Bordeaux. Tým Pabla Correy tak doprovodí Bastii do druhé ligy.

V 17. minutě Diagne na hranici šestnáctky v pádu přihrál Alexisovi Businovi, jenž po zemi překonal Stéphanea Ruffiera - 1:0. Následující minuty byly z obou stran spíše opatrnější, takže není divu, že v podstatě další nebezpečná situace byla zase gólová. To se ovšem budeme muset přesunout do devětapadesáté minuty.

Rohový kop se tehdy snesl přímo na hlavu Modou Diagneho. A protože nestál daleko od brány, nestačil brankář (ani nikdo z obránců) včas zareagovat - 2:0. Na tribuně byl přítomný i bývalý šéf UEFA Michel Platini. Kdysi hrával za oba kluby (samozřejmě, že ne současně), takže těžko soudit, co pro něho znamenala 74. minuta.

Tehdy byl možná ve vápně faulován jeden z domácích, ale rozhodčí Millot nechal pokračovat ve hře, tudíž dostal osmnáctiletý Arnaud Nordin šanci nasadit Assembému housle, třebaže nestál v úplně nejlepším úhlu - 2:1. Jenže Les Chardons se nenechali zaskočit, a také nechtěli ponechat vůbec nic náhodě.

Centr jednoho ze soupeřových hráčů nechtíc prodloužil Jérémy Clément. Zprvu to nevypadalo na žádnou velkou pohromu, ale rychlík Christ-Emmanuel Maouassa nakonec všem ukázal svá záda a skóroval do protipohybu gólmana - 3:1. Na udržení to však nestačilo, což znamená, že se potřetí za sebou stalo, že klub, který vyhrál Ligue 2, následně hned po jednom roce zase putoval zpět do druhé nejvyšší soutěže. Uvidíme, jestli to bude platit i v roce 2018 v případě Racingu Štrasburk.

Více informací k zápasu

FC Lorient - Girondins Bordeaux 1:1

20.05.2017 21:00

Góly: 69. Vincent Le Goff - 7. Younousse Sankharé

Lorient měl situaci ve svých rukou. Nakonec má kliku, že od této sezony se znovu začíná hrát ve Francii baráž. O udržení se tedy porve v dvojzápase s Troyes.

Pro Casoniho tým to přitom vypadalo hodně nadějně. I remíza by byla dobrá. Jenže Ronny Rodelin v závěru zápasu PSG - Caen vyrovnal, takže z toho bylo nakonec šestnácté místo. Ale pojďme na Stade du Moustoir. Tam se mohli domácí radovat už ve 4. minutě. Cédric Carrasso byl sice překonán, ale po střele Jimmyho Cabota mu pomohla tyč.

Za tři minutky však udeřilo na druhé straně. Malcolm centroval a Younousse Sankharé hlavou poslal Bordeaux, v jehož dresu odehrál Jaroslav Plašil necelých třicet minut, do vedení - 0:1. Lecomte si sice na míč sáhnul, ale v cestě do sítě mu nestihnul zabránit. Vyrovnat mohl Majeed Waris, ale nevyrovnal.

Cabotův centr pak hlavou poslal nad bránu Zargo Touré. V 68. minutě zblízka střílel Benjamin Jeannot a Carrasso seznačně vytáhnul balon levou kopačkou alespoň na tyčku. Z další akce ovšem propadl centr až na zadní tyč, kde ho half-volejem napálil směr Carrasso Vincent Le Goff. Jednička Bordeaux si sice na balon taky sáhla, ale víc toho nestihla - 1:1.

Stadion by v euforii, kterou mohl v 83. minutě zmrazit Sankharé, kdyby ovšem hlavičkoval přesněji. Po Kamanově přihrávce mířil Diego Contento přímo na Lecomteho. Jenomže další góly už v Lorientu prostě nepadly. Bordeaux tedy bude doufat, jak dopadne finále Coupe de France mezi Angers SCO a PSG. Netřeba asi zmiňovat, komu budou Gourvennekovi svěřenci držet palce.

Více informací k zápasu

Lille OSC - FC Nantes 3:0

20.05.2017 21:00

Góly: 16. Nicolas De Préville, 46. Nicolas De Préville, 53. Nicolas De Préville (pen.)

Lille i zásluhou hattricku Nicolase De Prévilleho vyzrálo na oslabené Nantes. Kanárci však přesto mohou být se sezonou spokojení. Nad podzim kandidovali na sestup, ale ve finále z toho je krásná sedmá příčka.

Hosté prohráli z posledních čtrnácti utkání jen tři. Nicméně LOSC chtěli vyhrát i z toho důvodu, že šlo s největší pravděpodobností o poslední zápas kouč Francka Passiho na lavičce tohoto klubu ze severu Francie. Že by to skutečně mohla být vítězná rozlučka, se začalo naplňovat už v 16. minutě, kdy padla první branka.

Rony Lopes využil nedůrazu obránců k přihrávce před odkrytou klec, kde číhal De Préville a bylo to 1:0. Rio Mavuba a Yassine Benzia pak vymysleli výbornou možnost pro Ibrahima Amadoua, jenže ten jaksi s díky odmítnul. Teprve nedlouho před koncem úvodního dějství se osmělili hosté. Jmenovitě to byl Guillaume Gillet, kdo testoval pozornost Mike Maignana.

Rony Lopes v závěru první půle také selhal. Druhý poločas ... Ne, druhý poločas prostě nemohl začít lépe pro Lille. Brankářův dlouhý odkop trochu se štěstím prodloužil Éder ideálně do běhu De Prévillemu, jenž nasadil Dupému housle a běžel se radovat - 2:0. Po další Lopesově střele se neohroženě jal zachraňovat Diego Carlos.

Nicméně následně fauloval/nefauloval Lucas Lima ve vlastní šestnáctce. A protože za to inkasoval druhou žlutou, musel se pakovat ze hřiště. Nicolas De Préville si řekl, že by bylo hezké, kdyby mohl dát i ten třetí gól. Spoluhráči nebyli proti, a tak mohl zacílit do levého dolního rohu brány. Maxime Dupé si přitom vybral druhou stranu, takže nebylo co řešit - 3:0.

Zbytek poločasu patřil Sébastienu Corchiovi. Nejprve jeho pumelice mířila těsně nad, a poté nemohl být jeho zásah uznán pro ofsajd. Lille tedy skončilo jedenácté. Určitě není bez zajímavosti, že právě Corchia odehrál v dresu Lille všech osmatřicet utkání. Na druhé straně ani jednou nechyběli Lucas Lima a Guillaume Gillet. Uvidíme, jak oba celky přes léto posílí kádr.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - SC Bastia 1:0

20.05.2017 21:00

Góly: 74. Bafétimbi Gomis

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - OGC Nice 3:3

20.05.2017 21:00

Góly: 10. Maxime Le Marchand (vl.), 48. Alexandre Lacazette, 78. Alexandre Lacazette - 15. Anastasios Donis, 69. Anastasios Donis, 90+3. Jean Michaël Seri (pen.)

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - SM Caen 1:1

20.05.2017 21:00

Góly: 13. Adrien Rabiot - 90. Ronny Rodelin

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - Dijon FCO 0:0

20.05.2017 21:00

Góly: -

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Angers SCO - Montpellier HSC 2:0

20.05.2017 21:00

Góly: 82. Jonathan Bamba, 88. Flavien Tait

Angers zakončilo ligovou sezonu výhrou nad Montpellierem. To před finále Coupe de France určitě pomůže, ale otázka je, jestli bude sebevědomí stačit i na obhájce prvenství, tedy celek PSG.

Hodně se spekulovalo, jak SCO přistoupí k tomuto mači. Přeci jen v tabulce Ligue 1 už si nemohlo o mnoho polepšit. Hráči však nic nepodcenili, i když to trvalo až do závěrečné desetiminutovky, než se prosadili. První pokus si na konto ovšem připsal Famara Diédhiou už v 6. minutě. Geoffrey Jourdren byl pozorný a o nějakých 180 sekund později ani zasahovat nemusel, neboť Vincent Manceau mířil vedle.

Dále se ve vyložené pozici ocitnul Cheich N’Doye, jenže trestuhodně svou příležitost zahodil. Po třiceti minutách se připomenul Nicolas Pépé, avšak i jeho šanci chyběl malý kousek k tomu, aby skončila pod břevnem. Také po změně stran to byla v celku jednostranná záležitost. Přitom, co se střel mezi tři tyče týče, bylo to po závěrečném hvizdu 5:5. Nicméně ty v podání borců z Montpelliru byly spíše z kategorie propagačních.

Za jedinou skutečnou výjimku lze považovat snad akorát pokus Isaaca Mbenzy, který tak trochu hokejově vyrážel Alexandre Letellier. Následně dvakrát v koncovce selhal Karl Toko Ekambi, takže svůj sezonní účet zakončil na sedmi brankách, což z něj stejně činí nejlepšího střelce týmu. V 77. minutě byl hodně blizoučko prvnímu zásahu N’Doye, leč brankář hostujícího celku předvedl výtečný zákrok.

V 82. minutě však domácí sehráli rychlou akci, na jejímž konci byl centr Toko Ekambiho z pravé strany a Jonathan Bamba zblízka uklízel nekompromisně pod břevno - 1:0. V minutě osmaosmdesáté si balon sebral Flavien Tait. Prosmýknul se jak kolem Bryana Passiho, tak kolem Lukáše Pokorného a tváří v tvář Jourdrenovi volil přízemní řešení - 2:0. Pro Moulinův tým z toho nakonec bylo dvanácté místo, MHSC skončili ještě o tři příčky pozadu.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - AS Monaco 2:3

20.05.2017 21:00

Góly: 69. Adama Diakhaby (pen.), 90. Adama Diakhaby - 42. Fabinho, 47. Jemerson, 78. Jorge

Monaco zakončilo mistrovskou sezonu výhrou nad Stade Rennes. Celkově tak vyhrálo třicetkrát, sesbíralo 95 bodů a vyhrálo dvanáct utkání v řadě, což je nový rekord, který dosud s jedenácti drželo Bordeaux (v jejich mistrovské sezoně 2008/2009).

Les Rouges et Noirs už nehráli o poháry, ale o umístění v horní polovině tabulky, což se nakonec i přes porážku povedlo. Benoit Costil odehrál v dresu bretaňského celku svůj (na delší dobu) poslední duel, neboť v létě se hodlá stěhovat za lepším. Sice inkasoval třikrát, nicméně předvedl i pár výborných zákroků.

Třeba proti Fabinhovi a Valére Germainovi. Druhý jmenovaný následně hlavičkoval tak, že se balon dostal až ke Kylianu Mbappému, jenž stál půl metru před brankovou čárou, ale přesto dokázal minout! Zvláštní, ale i k takovým situacím ve fotbale dochází. Přesvědčili se o tom ve svých kariérách i slavnější útočníci. Ačkoliv právě Mbappé to může dotáhnout hodně daleko.

Nasázet v osmnácti letech patnáct gólů v Ligue 1, to je opravdu slušný počin. Více v Monaku stihnul akorát Radamel Falcao, konkrétně jednadvacet. V osmatřicátém kole však El Tigre nenastoupil. Aktivní Valére Germain byl dále aktivní a jeho dobrou střelu musel vykopávat z brankové čáry Joris Gnagnon.

Ve 42. minutě se konečně prosadil Fabinho poté, co se k němu odrazil míč balon od Costila, jehož zaměstnal ... zase Germain - 0:1. Ve 47. minutě už vedla Jardimova skvadra o dvě branky. Rohový kop Thomase Lemara ukázkově uklidil hlavou do sítě Brazilec Jemerson - 0:2. V 69. minutě se domácím podařilo snížit.

Abdou Diallo ve vlastním vápně fauloval Ndombe Mubeleho a kopala se penalta. Loïc Badiashile, jenž o poločase vystřídal mezi třemi tyčemi Seydoua Sy, se pohnul opačným směrem, než by bývalo bylo zapotřebí, takže Adama Diakhaby vstítil svůj první gól. Na ten druhý (a celkově čtvrtý) si musel počkat do 90. minuty. Ale nepředbíhejme.

Ještě předtím totiž přišla na pořad večera 78. minuta. A s ní první gól Brazilce Jorgeho v jeho prvním klání za Monako po lednovém příchodu z Flamenga. Stál v pokutovém území, když levačkou po zemi zakončil výbornou a obtížně bránitelnou akci na jeden dotek - 1:3. Pro knížecí klub a hru, jakou se prezentoval, vcelku typická věc. Navíc šlo o branku číslo 107. Lepší byli v této statistice akorát borci z Remeše a RC Paříž, ovšem to bylo v (poměrně dávných časech).

Gólovou tečku za tímto duelem tedy udělal Adama Diakhaby, když utekl po levém křídle a nadvakrát překonal brankáře - 2:3. AS Monaco tedy slaví první titul od roku 2000, celkem osmý v historii. Škoda, že se nepodařilo přejít přes Juventus v semifinále. Nicméně úspěch snad pomůže přilákat do ochozů Stade Louis II více diváků a divaček.

Více informací k zápasu

EA Guingamp - FC Metz 1:0

20.05.2017 21:00

Góly: 29. Mustapha Diallo

Guingamp nakonec tím nejtěsnějším možným rozdílem udolal Mety a sezonu zakončí na 10 příčce. Soupeř obsadil příčku čtrnáctou.

Oba celky měly jistotu setrvání v soutěži a poháry byly daleko, takže na Stade du Roudourou dohromady nebylo, o co hrát. Na úvodní šanci se čekalo do 14. minuty. Tehdy Yannis Salibur vyzkoušel pozornost Eijiho Kawashimy, nicméně japonský reprezentant je až příliš zkušený na to, aby tuto střelu propustil.

Domácí chtěli hrát dlouhé balony na Sloana Privata, nicméně na jediném gólu zápasu měl velkou zásluhu Étienne Didot. Ve středu pole získal míč, poslal jen na pravé křídlo Saliburovi, jehož přihrávka na zadní tyči našla Mustaphu Dialla. Z takové blízkosti snad ani nemohl nedat - 1:0. Pro úplnost, psala se osmadvacátá minuta.

Ten samý hráč mohl skórovat i v 53. minutě, jenže Mety od dalšího zářezu uchránila tyč. V 64. minutě mohl vyrovnat Renaud Cohade, ale Jordan Ikoko byl proti a skvělým blokem vypomohl brankáři Karl-Johanu Johnssonovi. A co se na trávníku dělo dál? Už jen to, že Mevlut Erding v dobré pozici hlavičkoval mimo.

Guingamp tedy zaznamenal čtrnáct výher, o tři více, než tomu bylo v minulém roce. Týmu, který v současné době vede Antoine Kombouaré, se obzvláště dobře daří proti postoupivším klubům. Bude to platit i proti Štrasburku a Amiens? Oproti tomu Mety v tomto ročníku rozhodně nehrály špatný fotbal a příští rok by se klidně mohly ještě zlepšit.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AS Monaco383053107:3195
2.Paris Saint-Germain38276583:2787
3.OGC Nice382212463:3678
4.Olympique Lyon382141380:4867
5.Olympique Marseille3817111057:4162
6.Girondins Bordeaux381514953:4359
7.FC Nantes381491540:5451
8.AS Saint-Étienne3812141241:4250
9.Stade Rennes3812141236:4250
10.EA Guingamp381481646:5350
11.Lille OSC381371840:4746
12.Angers SCO381371840:4946
13.Toulouse FC3810141437:4144
14.FC Metz3811101739:7243
15.Montpellier HSC381091948:6639
16.Dijon FCO388131746:5837
17.SM Caen381072136:6537
18.FC Lorient381062244:7036
19.AS Nancy-Lorraine38982129:5235
20.SC Bastia388102029:5734

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (35)

Přidat komentář
FCSL

PSG dobrej podvod

Reagovat
Pyroman

Místo aby PSG taky jednou bylo užitečný, tak pošlou Lorient do baráže. Snad to proti Troyes ukopou. Tak aspoň že padají Bastia a Nancy.

Reagovat
Kucka

Reagovat
.13

Caen aj Lorientu som prial aby sa zachranili. Ideal by bol keby padol Dijon

Reagovat
Pyroman

Dijonu jsem to zrovna docela přál, spíš bych radši poslal dolů Caen.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha ten Dijon sa zachranil takze ti smradi aj buducu sezonu. Snad to cez baraz ukope Lorient

Reagovat
Elliasson

To je právě dobře. Vím, že fotbalově to není nejkoukatelnější, ale kdybys navštívil Dijon jako město, tak by sis ho zamiloval. Jsem rád, že se udrželi, ať už hráli jakkoliv nepěkný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme, tieto male kluby sa vacsinou zachrania skaredym futbalom neviem ci sledujes BL ale minulu sezonu s niecim podobnym udrzal ligu Darmstadt

V Dijone som nebol, snad budem mat moznost zajst...

Reagovat
lampard8

Dnešní zápas Lyonu asi shrnul celou sezonu. Střílet góly umí, ale děravá obrana na piču. 10 zápasů v kuse, měsíc a půl bez čistého konta. Absolutní tragédie. A Genesio řekne, že má motivaci pokračovat, když ani neumí nic udělat s obranou. Vyházet tu lůzu jménem Yanga, Diakhaby a N'Koulou a přivést stopery. Genesiův syn Morel jakbysmet. Humus. Aspoň se Alex rozloučil 100vkou gólů.

Reagovat
Langi

je strasny jak je Diakhaby davan do souvislosti s tou luzou v obrane, jak kdyby za to pomalu mohl...mam jeste v pameti jak sme nadavali na Umtitiho, ktery ted kope v Barcelone...a Morel me treba osobne presvedcil...Rybus hral vetsi hovno, kdyz dostal sanci...o Genesiovi jsem se uz vyjadril pod jeho clankem

Reagovat
Langi

Kdybys to chtel brat jen po individualni strance...proc se nemluvi o Gonalonsovi, ktery jako kapitan zklamal...o Tolissovi, ktery stagnoval az bida...proc Cornet zahral takovy hovno celou srzonu...na vsech by sis neco nasel

Reagovat
juninho8

no jo....tuto sezonu nikto nebol bez viny...mozno Laca ale inak pocnuc stagnujucim Lopesom ktory pomaly nechyti nic navyse cez totalne biednu obranu v ktorej ake take kriteria zniesli len Diakhaby, Morel a obaja pravy obrancovia ( z ktorych sa ale uz zlepsovat urcite nebudu Jallet a Morel), cez slabo hrajuceho Maximusa a nestabilneho Tolissa ktory neudrzal vysoku vykonnost pocas celej sezony po utocne kridla Corneta,Ghezzala a spol. ktory neuhrali nic moc....

za mna osobne ked uz teda Laca odchadza tak je cas to trosku prekopat - do brany by to chcelo mladu krv aby trosku zatlacil na Lopesa (niekto typu Lafont), Yangu a Nkouloua poslat do druhej anglickej ligy a postavit to na Mammanovi, Diakhabym a pripadnych posilach. Na lavu obranu zohnat brusica lajny, chrbat mu moze kryt este jednu sezonu Morel (Rybusa poslat do Legie Varsava). Pravy kraj obrany este sezonu vydrzi tak ako je....Maximusovi treba vdychnut druhy dych, davat stale viac sanci Tousartovi a k pripadne odchadzajucemu Tolissovi pribalit aj Ferriho a dat konecne zodpovednost do ruk Darderovi a posilnit tento post....no a v utoku nam zostanu asi len Cornet,Fekir a Depay takze tam to poriadne posilnit.....a hura na boj o LM

Reagovat
Langi

Laca byl spolehlivý celou sezónu...velká škoda, že v EL nemohl mít k sobě Depaye a kolikrát byl sám zabitý vepředu...ještě se oproti loňsku dost zlepšil Valbuena...jinak více méně nepřesvědčil nikdo...z obránců na tom byl ten Diakhaby pomalu nejlépe, nebýt jeho nezkušenosti a rozlítanosti...tam se to ale dá přehlédnout...Lopes měl momenty kdy zachraňoval dost gólů, ale pak zase x zápasů nechytil nic moc navíc...Gonalons hrál příšerně většinu sezóny...Tolisso ke konci nestíhal...Tousart, jak začal dobře, tak ke konci už toho na něj taky bylo dost...Cornet strašně shořel...a Ghezzala nekomentuju, ten doufám, že nakonec ještě neprodlouží zmrdeček.

Jako ta obrana se musí poskládat znovu, minimálně dvě změny to tam chce...v souvislosti s tím, mě docela štve, co předvedl ten Gaspar...jevil se dobře, poprvé letos nakoukl do áčka a on odmítne profesionální kontrakt debil...

Jinak ohledně posil jsem četl o Boudebouzovi...to by byl deal jako prase...hráč, co už k nám měl jít asi před 5 lety

Za rok klidně takhle:

Lopes - Rafael, Mammana, Diakhaby, Roussillon - Tousart, Darder, Cyprien - Boudebouz, Benzema, Depay

Reagovat
Pyroman

To nevím, jestli byste si s Roussillonem dvakrát pomohli.

Reagovat
Langi

Tak v te lize toho moc neni...defakto me nikdo jiny moc nenapada

Reagovat
juninho8

4-2-3-1 : Lopes - Rafael (Jallet)- Mammana (Goldaniga,Issa Diop), Diakhaby (Malang Sarr) - Amavi (Murru, Masina) - Gonalons (Tousart), Darder (Cyprien, Seri) - Valbuena? (Aouar) - Depay (Cornet), Fekir( Kamano, Ben Arfa ) - Ben Yedder (Kalulu)

Sice z tych posil co som tu napisal su realny mozno max. dvaja ale trosu som zaimprovizoval co ma takto v noci napadlo

OT: v FM-ku som prave zapol za OL a skusil som nahradit Lacu Mitrovicom som na to moc zvedavy

Reagovat
Langi

stejně bude prdel kým se bude nahrazovat Laca a případně nějaká posila do útoku...čekám zase nějaké perly typu Eder nebo Nicolas Pepe

Reagovat
juninho8

Its time to ALLIADIERE

Reagovat
Langi

tak už to začíná

údajně jako náhradu za Lacu chceme od Atletica Gameira...což by byla docela win-win situace, pokud to nějak extrémně nesnížilo jeho cenu.

První jména do obrany...Kjaer, Sakho, Willems...kéž by aspon něco z toho se zakládalo na pravdě

Jinak Gaspar zřejmě podepíše v Monacu...to je fakt špína...navíc obránců má Monaco fakt nedostatek

Reagovat
juninho8

Zaujimave mena....uz sa zacina hovorit aj o odchodoch....celkom ocakavane - Mapou,Nkoulou,Valbuena.....trosku ma znepokojuje zaujem o Dardera....ak pojde Tolisso tak Darder musi zostat....co sa tyka toho Gaspara tak sa prida k timu 'zradcov' Martialovi a Bahloulimu a odide do Monaka....ale zrejme z nich dopadne najhorsie.....kazdopadne to bude rusne leto....ide sa prestavovat....

Reagovat
Langi

mě ten Darder přijde zvláštní....on nehraje špatně, ale nepřijde mi, že by se do toho našeho stylu fotbalu nějak extra hodil...navíc Bruno ho dost často přehlíží a nechává ho hrát až po poločase...si vem, že víc minu má i Tousart

Reagovat
juninho8

To je pravda ale chcelo by to ho aspon vyskusat....trosku nanho nalozit zodpovednost a uvidi sa....mozno to vbude sebe ma....a mozno nehrava prave preto ze nie....to musi vediet Bruno a spol.

Ja len dufam ze nas nebudu natahovat cele leto spekulaciami a nakoniec posledny den budu panikarit

Reagovat
Kixi Syhimour

Dovolte mi abych se vysmál PSG za jejich sezónu

Reagovat
Kixi Syhimour

Dovolte mi abych se vysmál PSG za jejich sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Nice má méně proher než PSG, to je hezké

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette na pána ,hlavně to zpracování při prvním gólu

Reagovat
Rudnevs

PSG vyhralo ligu v rokoch 2013, 2014, 2015, 2016 - Draxler prestúpil do PSG - PSG skončilo druhé.

Einmal Schalker, immer Schalker

Reagovat
.13

Reagovat
vlastik

Reagovat
raduinho

Reagovat
h8_sfatto

kdo jde třetí do EL ? finalista poháru ? škoda pro Plašila,letos Bordeaux už hrálo po letech zase slušně

Reagovat
Langi

Lyon, Marseille...a pokud Angers nevyhraje pohar tak i Bordeaux

Reagovat
Langi

twl Inter prý lanaří Diakhabyho...Aulas chce 20ME

Reagovat
juninho8

to nieeeee.....na nom sa to da postavit....a aspon niekto zo stoperov by zostal....idealne nech zostanu Mammana a Diakhaby a pridu 2 novy za tie 2 dalsie kopyta...Takto by museli prist traja...aj ked 20 ME je 20 ME

Reagovat
Langi

20ME je 20ME a presto to je uplna kokotina...kdyz uz se nam podari vychovat kvalitniho stopera tak ho obratem poslem do prdele...to proste za ty prachy nestoji ani za nic...at za tu cenu odejde tak za 3 roky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele