Ligue 1 - souhrn 3. kola

18.08.2017, 22:36, aktualizováno 20.08.2017, 22:55
Komentáře a souhrny
PSG naplnilo roli favorita proti Toulouse a nadělilo mu rovný půltucet. Marseille opět bodovala, tentokráte se rozešla s Angers smírně 1:1. AS Monaco letos obhajuje mistrovský titul a zatím si počíná suverénně, ve třetím vystoupení znovu sebralo všechny body. Stejně na tom mohl být Lyon, ten ovšem zkolaboval v závěru souboje s Bordeaux. St. Étienne neměl problém s Amiens, totéž platí pro Nice proti Guingampu. Ranieri s Nantes konečně vyhrál...

Paris Saint-Germain - Toulouse FC 6:2

20.08.2017 21:00

Góly: 31. Neymar, 35. Adrien Rabiot, 74. Edinson Cavani (pen.), 82. Javier Pastore, 84. Layvin Kurzawa, 90+2. Neymar - 18. Max Gradel, 78. Christopher Jullien

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - Angers SCO 1:1

20.08.2017 17:00

Góly: 17. Clinton N'Jie - 70. Karl Toko Ekambi

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Lille OSC - SM Caen 0:2

20.08.2017 15:00

Góly: 5. Damien Da Silva, 69. Ivan Santini

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Racing Strasbourg 1:1

19.08.2017 20:00

Góly: 72. Daniel Congré - 24. Idriss Saadi

Žádná oslava fotbalu se na Stade de la Mossoh nekonala. Montpellier i Štrasburg doslova vytěžily z minima maximum, a jelikož každý vstřelil po jedné brance, tak se body dělily. Vedení hostů zajistil Saadi, avšak čtvrthodinu před koncem srovnal na konečný výsledek Congré.

Utkání přitom začalo svižně a zdálo se, že by mohlo zaujaté i nezaujaté diváky hodně bavit, jenomže tempo polevovalo a polevovalo a nakonec se zápas změnil v čirou nudu. Potěšující je alespoň brzká změna skóre. Ve 24. minutě poslal Martínez přihrávku na střed pokutového území a Idriss Saadi špičkou kopačky usměrnil balón k bližší tyči! Štrasburg se tedy ujal vedení a dlouhou dobu ho neměl žádný problém držet.

Výkon domácích borců se totiž ani po změně stran nijak dramaticky neměnil. Nuda, nuda a zase nuda. A vyrovnávací gól? Přišel jako blesk z čistého nebe. Propadlý balón na zadní tyč nadělal hostům velkou neplechu, Daniel Congré si seběhl k tyči a zblízka srovnal na 1:1.

Nutno však podotknout, že konečný výsledek 1:1 je pro oba celky spravedlivý, oba si totiž připsaly plus mínus shodný počet šancí.

Více informací k zápasu

OGC Nice - EA Guingamp 2:0

19.08.2017 20:00

Góly: 45. Alassane Pléa, 47. Rémi Walter

OGC Nice si proti Guingampu připsalo na konto vůbec první letošní body. Hosté naopak podruhé ze tří kol odešli ze hřiště s prázdnou.

Orli se v týdnu utkají s Neapolí o postup do Ligy mistrů. Budou to mít zatraceně těžké, jelikož soupeř na úvod italské Serie A neměl problém s Hellasem Verona. Proti skvadře Antoina Kombouarého debutoval před týdnem v dresu PSG hvězdný Neymar. Teď si proti ní zahrál svůj první zápas za Nice rovněž velice známý, ale s brazilským klenotem zkrátka nesrovnatelný Wesley Sneijder.

Tým Luciena Favreho si nechtěl připustit, že by potřetí za sebou v Ligue 1 nebodoval a od začátku byl hodně aktivní. Jenže na první branku se čekalo až do závěrečné minuty úvodního poločasu. Nejprve balon výborně před obránci podržel Rémi Walter. Následně jej poslal na hranici šestnáctky Serimu, který pobídnul Alassaneho Pléu a ten trochu krkolomně, ale přece procedil kulatý předmět za záda Karl-Johana Johnssona - 1:0.

Čtyřiadvacetiletý útočník vsítil minulý rok jedenáct branek. V aktuálním ročníku to byla už jeho druhá trefa. Tu druhou zaznamenal hned po změně stran sám zmiňovaný Rémi Walter, když brankář Guingampu nejprve vyrazil Pléův pokus, načež Pierre Lees Melou hlavičkoval na malé vápno, odkud balon uklízel do brány Walter - 2:0. Znovu - gól roku to ve Francii určitě nebude, ale i takové se počítají.

Nice tedy konečně zabralo a snad tímto vítězstvím nechá zapomenout na nezdary proti ASSE a Troyes. Ale jak uvedeno, klíčový duel teprve svede. Vedle Sneijdera by u toho měl být i Mario Balotelli, který proti Guingampu přišel na hřiště v 64. minutě. Evropská liga je jistá, ale Liga mistrů? To je obrovské lákadlo!

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Dijon FCO 2:2

19.08.2017 20:00

Góly: 14. Firmin Mubele, 46. Firmin Mubele - 51. Chang-hoon Kwon, 90. Júlio Tavares (pen.)

Rennes v domácím střetnutí s Dijonem vedlo už o dvě branky. Jenže nakonec bere pouhý bod za remízu 2:2.

Svěřenci Oliviera Dall’Oglia se před tímto duelem krčeli na samotném chvostu tabulky, neboť v prvních dvou kolech inkasovali hned sedmkrát. A ani tentokrát nezačali nejlépe. Ještě před popsáním první akce nebude od věci zmínit, že proti sobě nastoupili bratři Amalfitanové. Morgan v dresu domácích, Romain nastoupil za hosty.

A právě ten starší z nich rozehrál ve 14. minutě akci jako z fotbalové učebnice. Všimnul si rozeběhnutého Ismaïly Sarra, jemuž servíroval uličku za obranu. Senegalský reprezentant dával pod sebe na malé vápno, kam doběhnul Ndombe Mubele a patičkou se pokusil překonat Baptiste Reyneta. Nakonec se mu to podařilo, avšak nutno dodat, že se štěstím - 1:0.

Ještě do konce prvního poločasu stihnul Benjamin Bourigeaud orazítkovat tyč. Nicméně Les Rouges et Noirs nemuseli smutnit. Z druhého dějství totiž uběhlo jen nějakých pětadvacet sekund, když hodlal Mubele z levé strany centroval na Sarra, avšak balon tečoval jeden z obránců Dijonu tak nešikovně, že zaskočil všechny, včetně Reyneta - 2:0.

V ten moment si zřejmě Christian Gourcuff myslel, že tři body zůstanou doma. Jenže v 51. minutě se hosté hnali do útoku. První střelu Fouada Chafika brankář Diallo vyrazil před sebe, kde číhal Kwon Chang-Hoon a přesnou hlavičkou snížil na 1:2. Dijon ucítil šanci, jenže vyrovnání se dočkal až v 90 minutě.

Mexer ve vápně fauloval Naïma Slitiho a kopala se penalta. Protože gólman čekal příliš dlouho, mohl se Júlio Tavares zaradovat - 2:2. Vskutku povedené střídání! Stade Rennes se pokusí získat tři body za týden v utkání proti Toulouse. Naopak Dijon bude chtít uhrát další body proti Montpellieru, což rozhodně není žádná Mission: Impossible.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Amiens SC 3:0

19.08.2017 20:00

Góly: 13. Jonathan Bamba (pen.), 40. Bryan Dabo (pen.), 66. Bryan Dabo

V krasojízdě zatím pokračuje Saint-Étienne, které si doma vůbec nedělalo starosti s Amiens a zápas rozhodlo do 67. minuty. Pravda, domácím výrazně pomohly dva pokutové kopy, ale na to už se historie ptát nebude. Dvakrát se mezi střelce zapsal Bryan Dabo.

Na úvodní branku zápasu se nemuselo čekat dlouho. Už po 11 minutách vyrobila defenzíva Amiens penaltu, konkrétně Dibassy, kterému sice prošla ruka, avšak následný faul už sudí odpískal. Jonathan Bamba pak poslal brankáře Gurtnera na druhou stranu a Saint-Étienne vedlo 1:0. Amiens srovnalo hru a po půlhodině mělo velkou šanci na vyrovnání. Konaté pelášil na Ruffiera, avšak domácí se stačili vrátit a nakonec hostujícího hráče na poslední chvíli odzbrojili.

Ve 39. minutě přišel penaltový zákrok číslo dvě. Diony udělal Gurtnerovi kličku a následně se skácel k zemi. Kontakt tam byl, i když pád Dionyho byl určitě ochotnější. Co je však důležité, že sudí odpískal penaltu, a tu tentokrát proměnil Bryan Dabo. Gurtnerovi nebylo nic platné, že trefil správnou stranu.

Amiens se ani a tohoto stavu nevzdávalo, ale mělo smůlu. Krátce po změně stran orazítkoval tyč Ruffierovy branky N'Dombelé. Na druhé straně zase pálil Hamouma a z dorážky neuspěl ani Maiga. V 67. minutě už domácí vedli 3:0, když totálně zkolabovala hostující defenzíva. Hamouma sice kličkou golmana Gurtnera neobelstil, ale míče se hned chopil Bryan Dabo a střelou do prázdné dal na konečných 3:0.

Utkání ještě nějaké šance nabídlo, avšak o výsledku už bylo dávno rozhodnuto.

Více informací k zápasu

ES Troyes - FC Nantes 0:1

19.08.2017 20:00

Góly: 81. Emiliano Sala

Claudio Ranieri se konečně dočkal. Nantes totiž dokázalo zvítězit na půdě Troyes 1:0 a to navzdory dlouhému oslabení. Zatímco si tedy hosté připsali první body, domácí poprvé prohráli a nezískávají ani bod. Autorem vítězné trefy se stal Emiliano Sala.

Klíčovým momentem celého utkání se stal likvidační faul Chidozie Awaziema na Grandsira, po kterém neměl sudí jinou možnost, než hostujícího hráče vyloučit. Poměr sil na hrací ploše byl tak rázem v nerovnováze. Celému incidentu ještě předcházela slušná šance Niveta, jehož rána šla vedle.

Nantes jakoby oslabení paradoxně prospělo, tým se totiž semknul a měl šance. Postup Saly zastavil až výtečný zákrok Samassy. Na druhé straně zase pálil z ideální vzdálenost Vizcarrondo, avšak jen doprostřed branky, kde byl připravený Tatarusanu. Pak už ale zase stříleli hosté, jmenovitě Girotto a opět zasahoval Samassa. Troyes si překvapivě nedokázalo vytvořit žádný tlak a naopak devět minut před koncem obdrželo "smrtící" úder. Alcibiade poslal na vápno centr a Emiliano Sala z těžké pozice, zády k brance a navíc ze vzduchu elegantně překonal Samassu.

Troyes ještě stále mělo čas na vyrovnání, ale žádný tlak se z jeho strany nekonal. Nantes i přes dlouhé oslabení nakonec zvítězilo zaslouženě 1:0.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - Girondins Bordeaux 3:3

19.08.2017 17:00

Góly: 10. Nabil Fekir, 23. Kenny Tete, 74. Bertrand Traoré - 41. Malcom, 88. Lukas Lerager, 90. Malcom

Poměrně zběsilý průběh mělo utkání mezi Lyonem a Bordeaux. Domácí i v deseti dlouho vedli, jenže závěrečnému tlaku se odolat nepodařilo.

Všechno to začalo vskutku fenomenálně! V 10. minutě se Nabil Fekir na vlastní polovině zmocnil balonu, všimnul si, že Benoit Costil nestojí úplně příkladně, a tak přesně ze středové čáry vypálil. A to tak přesně, že balon skončil v síti. Spektakulární trefa přinesla Lyonu vedení - 1:0. Rozhodně jeden z adeptů na gól roku!

Ten druhý si připsal na konto Kenny Tete, čerstvá posila z Ajaxu. Memphis Depay rozehrál standardní situaci centrem na malé vápno, kam si naběhnul jeho krajan a zblízka neměl větší problém zvýšit na 2:0. Jenže pak sledoval Sergi Darder balon a nevšimnul si, že může nakopnout bojovností se prezentujícího Jérémyho Toulalana.

Přesně to se stalo. A protože španělský záložník tři minuty předtím viděl první žlutou, musel se pakovat ze hřiště a Lyon dohrával v oslabení. To se psala šestatřicátá minuta a Les Girondins udeřili už v té jednačtyřicáté. Malcolm sice z přímého kopu nejprve napálil břevno, ale odrazil se k němu zpátky. "Takže proč to nezkusit znova," řekl si. A dobře udělal, byť jeho pokus musel tečovat do protipohybu Anthonyho Lopese spoluhráč Mariano Díaz - 2:1.

V 74. minutě byl nějakých pětadvacet metrů od brány faulován Tete. A Bertrand Traoré ukázal Malcolmovi, jak se to dělá hned napoprvé a bez teči - 3:1. Minuty ubíhaly a Génésiův celek měl pořád dvoubrankový náskok. Jocelyn Gourvennec burcoval své svěřence, že ještě není konec. A opravdu nebyl.

V 88. minutě propadl centr Théa Pellenarda z levé strany až na zadní tyč k Lukasi Leragerovi, který nic neuspěchal, zkušeně si udělal prostor a pak vypálil. Přesto se dá hovořit o troše štěstí, že si balon skrze shluk nějakých šesti těl našel svou cestičku až za brankovou čáru - 3:2. No, a za dvě minutky se opět připomenul Malcolm.

Vyměnil si balon s Francoisem Kamanem, ve vzdálenosti nějakých šestadvaceti metrů se podíval na bránu a vypálil. Lopes se pořádně proletěl, avšak nebylo mu to nic platné, protože Brazilcův projektyl byl prostě výstavní a nechytatelný - 3:3. Asi nemůže být pochyb o tom, že kdyby se hrálo ještě dalších deset patnáct minut, nalomený Lyon by kapituloval.

Více informací k zápasu

FC Metz - AS Monaco 0:1

18.08.2017 20:45

Góly: 78. Falcao

Hned dvanáct gólů loni Monaco nasázelo Métám, v nové sezóně se však jeho očekávané vítězství rodilo dosti ztuha. A o třech bodech pro knížecí klub rozhodl až dvanáct minut před koncem Radamel Falcao, který si během uplynulých třech kol připsal na své konto již svou pátou trefu a potvrdil své vedení v tabulce ligových střelců.

Podobně jako minulý týden se hosté museli obejít bez Kyliana Mbappého, jehož kouč Leonardo Jardim tentokrát neposadil ani na lavičku náhradníků. Zřejmě proto, aby se nezranil, a neklesla tak jeho cena na přestupovém trhu. I bez něj se podařilo Monacu vytvořit nový rekord Ligue 1 v podobě celkově patnácté výhry v řadě.

K prvnímu ohrožení hostující branky došlo poprvé v 9. minutě, to když se snažil zacílit Rony Lopes, nicméně brankář Didillon mezi třemi tyčemi pohotově zasáhl. Lemar pak neuspěl se svým přímým kopem, neboť míč usměrnil jen do zdi, a Joao Moutinho si pak ve 22. minutě rovněž vylámal zuby na pozorném a koncentrovaném Didillonovi.

Paradoxně se do největší příležitosti prvního dějství dostali sporadicky hrozící domácí, to když Jallowův centr na bližší tyči zachytil Roux, jehož zakončení zablokoval na poslední chvíli až vracející se obránce Jemerson. Ve 43. minutě na druhé straně ještě jednou vystřelil Rony Lopes, a balón jen těsně minul vzdálenější tyčku.

Po přestávce se na plac dostal Carrillo, aby trošku více rozhýbal ofenzívu Monaca, a ten málem udeřil po hodině hry. Jenže po centru Joaa Moutinha hlavičkoval pouze do tyčky. Znovu se v 68. minutě ozvaly také Méty, konkrétně zkušený Roux, jenž po rychlém brejku nemálo zaměstnal monackého gólmana Subašiče.

Čím více se blížil konec utkání, tím více ASM na hřišti dominoval. V 71. minutě podržel šance outsidera Didillon, který fantasticky zlikvidoval prudkou hlavičku Glika. Les Grenats nakonec tlaku neodolali. Exkluzivní centr vymyslel Ghezzal, Didillon snad poprvé v zápase zaváhal, když podcenil dráhu letu tohoto obloučku, a Falcao jednoduše trestal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain330011:29
2.AS Monaco33008:39
3.AS Saint-Étienne33005:09
4.Olympique Lyon32109:47
5.Olympique Marseille32105:17
6.Girondins Bordeaux31207:55
7.Angers SCO31205:35
8.ES Troyes31113:34
9.Montpellier HSC31112:24
10.Racing Strasbourg31114:54
11.OGC Nice31023:33
12.SM Caen31022:23
13.Lille OSC31023:53
14.EA Guingamp31023:63
15.FC Nantes31021:43
16.Toulouse FC31025:93
17.Stade Rennes30214:52
18.Dijon FCO30123:91
19.FC Metz30031:60
20.Amiens SC30030:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (54)

Přidat komentář
AC.Milan

Falcao

Reagovat
Spasitel

Lyon krása

Reagovat
Setwo

skor Darder

Reagovat
Switchback
Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon zajebal tiket...

Reagovat
Langi

Lyon je tradicni zajebavac tiketu uz leta...a navic sazet na zapas Lyon - Bordeaux je ukazka naproste sazkarske neznalosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Klasický Lyonský dojebany závěr.

Reagovat
Langi

Je to skoda...60 minut proti deseti sme extra horsi nebyli...ale hra nicmene lepsi nez vysledek

Reagovat
Godwinson

Ten Malcom je úkaz :)

Reagovat
smazaný uživatel

chudak ney, prestoupi do franice aby byl nr1 a stejne bude zase zastinen

Reagovat
Pyroman

Válec. Už bych ligu pomalu ukončil.

Reagovat
smazaný uživatel

16:42 Barcelona dorovná Seriho výstupní klauzuli

Jean Michael Seri bude moci jednat o angažmá v Barceloně. Záložník aktuálně patří Nice a katalánský klub je připraven zaplatit výstupní klauzuli, která činí 40 milionů eur. (football-espana.net)

Coze??? Ved ho kupili pred sezonou 15/16 za 1M€ a ten hrac ma cenu momentalne max. 15M€

Reagovat
Godwinson

15 spíš ne, no

Reagovat
blaugrana

Tu nejde o to, akú ma cenu, ale za koľko ho predajú.

Reagovat
Langi

To mel i Paulinho

Reagovat
maxton

cena je rovnovazna vtedy, ked vyhovuje predavajucemu aj kupujucemu

Reagovat
Pospovič

škoda Marseille takhle PSG moc konkurence mít nebude

Reagovat
smazaný uživatel

BIELSA

Reagovat
Langi

"Marseille opet bodovala"..."Lyon zkolaboval"...a oba dva doma ztratili dva body...pokud tedy Marseille nebere bod s Angers jako uspech

Reagovat
Langi

Rikam si, umi Bielsa neco jineho nez vsem cpat tu jeho jihoamerickou prcanou 3-3-1-3? On snad fakt furt veri, ze s timhle ve Francii neco uhraje...V Marseille to sice dokurvil dost, ale se soucasnym Lille verim, ze se da i spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

v Marseille mal zaciatok tiez napicu a potom sa zdvihli a dreli vseci jak na treningoch tak v zapasoch a hrali pekny ofenzivny futbal.lenze ten kader sa s tymto v Lille neda porovnavat,stavil by som sa ze do konca sezony nevydrzi

Reagovat
vrabejka

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar, to bol výkon na zlatú loptu

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
misinho7

Dokym nieco neuhra s PSG v LM tak na zlatu loptu moze zabudnut ... je pravda ale ze ma vacsiu sancu lebo ked v barce vyhravali tak vsetka slava sla Messimu..ak tu daju LM tak on bude ten hlavny

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasná hra PSG penalta sice trochu prihrana ale stejne tak byla přísná druhá pro verrattiho a Neymar naprosto neskutecnej jak on se dokáže vyrovnat s tlakem to nechápu

Reagovat
Darren Fletcher

no PSG bude zabavat tyzden co tyzden, uz sa tesim

Reagovat
Mönchengladbach

Wow, ten poslední gól... Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný no...2+2+penalta

Reagovat
off-olda

Šílenec. Tady si pro ten vytoužený zlatý míč dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na sestrih Neymar vs Toulouse.

Neskutecne to tam daval, sice obcas drbal a drzel balon zbytecne, ale je nikde jinde nez cely tym i ligu

Jakmile se sehraje s tymem bude to mazec v LM

Snad se povede MS2018 s takovou formou

Reagovat
off-olda

No, on právě zatím vypadá, že se na nějaké sehrávání může vysrat.. Docela dává na prdel těm kecům o tom, že si musíš jako nový hráč v nové lize zvykat... Nebo teda, pokud takhle vypadá, že si někdo zvyká na ligu, tak se těším, až se aklimatizuje...

MS je daleko, ale pokud nebude Neymar ve formě, tak tam ani nemusí jezdit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel na mysli, ze kdyz se sehrajou vic.

Tak bude to jeste vetsi jizdu a prihravky a kombinaci atd.

Byl docela videt, ze hraci to trvalo tak pul sekundu, nez pochopili co maji delat.

Jinak posledni gol byl fajnovka od Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

ten chlapec urobil najlepsiu vec, ze prestupil... teraz zapinam zapasy PSG kazdy tyzden ked davaju v TV, hlavne kvoli nemu.. zije viac ako v Barce a hlavne nie je len "do poctu" k Messimu ..

Reagovat
off-olda

Jop Evidentně dostal volnost jako v nároďáku a všichni víme, jak hraje za Brazílii.. To je vůbec to nejlepší co mohl Emery udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš ten Neymar je taková píča Druhej zápas a už zase hereckej výkon a vysimulovaná penalta. Proč to dělá??? Hrál výborně, ale je to totální odpad

Reagovat
off-olda

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Ale má přece 2+2, tak se to dá prominout...

Reagovat
vlastik

Kurzawuv gol

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Diego2

Tuto ligu si bude Ney davat s prstem v zadku.

Reagovat
Grahf

toulouse hraje presilovku a dostane 4 goly

Reagovat
dave30

Co je s Pokorným? Je nějaký zraněný? Nebo ho vytlačil ten Mendes? Nebo si na něho zasedl trenér.Nevíte někdo o něm něco? Po jaru jsem s ním už počítal do repre...

Reagovat
off-olda

Karle?

Reagovat
dave30

Tak zjistí mi to někdo?

Reagovat
Langi

nic...v létě přišel Mendes, který začal sezónu v základu vedle Congreho...Pokorný asi zase bude čekat na šanci...nic moc, protože stopery mají ted celkem 4...na jaře hrál na střídačku vedle Hiltona a Congreho podle toho, kdo zrovna nebyl zraněný, takže to měl trochu ulehčený...teď je defakto asi až čtvrtá volba na stopera...trochu nechápu, že přišel ten Mendes...na Pokorného byla na jaře slyšet více méně chvála

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš, do sezony se šlo s tím, že Mendes - Congre bude základ. Pokornýna jaře nehrál zle, ale že by nějak zářil to se říct nedá. Zkušenější a prověřenější stopeři, navíc lépe fyzicky vybavení, dostali logicky v nové sezoně přednost. Ten potenciál u Pokorného tam je, ale na šanci si musí počkat. Především v osobkách a vyrovnanosti má dost velké rezervy.

Reagovat
Langi

OT: Grenier pry fakt do te Malagy...twl uz to vidim jak se bude v tejdnu panikarit pred koncem prestupniho obdobi...ne ze by Grenier byl v tehle situaci terno, ale uvedomuje si v tom klubu nekdo ze mame jednoho pouzitelneho zaloznika? Zbytek jsou labilni postavicky nehodni velkych zapasu a nebo dorost...ty vole to bude sranda jestli fakt odejde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele