Ligue 1 - souhrn 24. kola

02.02.2016, 20:52, aktualizováno 04.02.2016, 22:51
Komentáře a souhrny
Saint-Étienne veze důležité vítězství ze hřiště Stade Rennes. PSG nadále přepisuje rekordní statistiky a sezonou kráčí bez porážky i po duelu s Lorientem. AS Monaco odčinilo vysokou prohru z Angers a v domácím prostředí si poradilo 2:0 s Bastií, knížecímu celku tak bude i po tomto kole patřit druhá pozice. Lyon přehrál Bordeaux, Guingamp si zase snadno poradil s Troyes...

Stade Rennes - AS Saint-Étienne 0:1

04.02.2016 21:00

Góly: 73. Moustapha Sall

St. Étienne se díky nejtěsnějšímu možnému vítězství na půdě Rennes posunulo z jedenáctého na páté místo tabulky. Hosté k úspěchu nepotřebovali nijak oslnivý výkon, stačil k tomu pouze jediný gól Moustaphy Salla ze 74. minuty. Bretaňský celek jen potvrdil, že doma se mu moc nedaří, před vlastními fanoušky vyhrál letos dosud jen čtvrtinu zápasů.

Domácí naposledy s tímto soupeřem padli na vlastním stánku Roazhon Park, dříve pojmenovaném jako Stade de la Route de Lorient, v roce 2005. Od té doby se hned v deseti případech museli Les Verts spokojit maximálně s remízou. Svou mizernou bilanci tak přerušili až po více jak deseti letech.

Utkání bylo celkově z obou stran dosti opatrné a v jakési první šanci se ve 23. minutě ocitl Dembélé, jemuž míč chytře vrátil N'Tep, avšak mladý rennesský útočník neuspěl v zakončení. O pár chvil později se naopak na druhé straně dostal k dobré střele z voleje Lemoine, ovšem jeho pokus skončil těsně vedle brány.

Hostující kouč Christophe Galtier se v tomhle duelu vrátil k rozestavení 4-2-3-1, ačkoli minulou neděli jeho svěřenci ve složení 3-4-3 dost zatopili favorizovanému PSG, leč prohráli 0:2. Jako jediný hrot se v sestavě objevil Söderlund, nová posila z Rosenborgu, který byl hodně naštvaný, že před přestávkou Monnet-Paquet pálil z velké dálky místo aby přihrával.

V 55. minutě si SRFC vypracoval svou největší příležitost, kterou ale v branku neproměnil. André s Dembélém si vyměnili míč, po dlouhém pasu se ve stoprocentní pozici objevil Boga, jenže ten prostor mezi třemi tyčemi z blízkosti netrefil. Klub zpod Alp o několik minut později jeho nepřesnou koncovku nakonec ztrestal.

Nejprve se snažil prosadit Bahebeck, avšak na gólmana Costila nevyzrál, jen o minutu později neseřídil mířidla Pogba. Až čtvrthodinu před koncem se prosadil Moustapha Sall, jenž na zadní tyči snadno předskočil obránce a hlavou zakončil pod břevno. Rennes mohlo srovnat zásluhou Sia, to by však nesměl Dembélého pas usměrnit jen mimo.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - FC Lorient 3:1

03.02.2016 21:00

Góly: 6. Edinson Cavani, 55. Zlatan Ibrahimović, 69. Layvin Kurzawa - 19. Raphaël Guerreiro

Fotbalisté Paris St. Germain zvítězili ve francouzské lize 3:1 nad Lorientem a 33. zápasem po sobě bez porážky stanovili nový rekord soutěže. Ten dosud drželi společně s Nantes, jenž neprohrál dvaatřicetkrát za sebou v letech 1994-95.

PSG dokázalo porazit Lorient a nejen získat důležité tři body, ale kromě toho také příjemný bonus v podobě nového rekordu. A jak že se jízda za rekordem rodila? Pojďme pěkně od začátku. Suverén francouzské Ligue 1 si mohl dovolit vynechat několik důležitých hráčů, takže jsme se od začátku dočkali například Stambouliho, Ongendy nebo Augustina. Ty samozřejmě doplňovala jména jako Cavani, Thiago Silva nebo Motta.

PSG začalo hodně zostra a hned po prvním dotyku s míčem vypadal nebezpečně míč od Ibrahimoviće na Augustina. S ním si hostující obrana nakonec poradila. S čím si už ale poradit nedokázala, to byla akce mezi Zlatanem Ibrahimovićem a Edinsonem Cavanim. Vytáhlý Švéd perfektně načasoval vysunutí svého kolegy z útoku, někdejší hráč Neapole toho využil a poslal míč do prázdné brány! PSG vedlo a Lorient byl na řadě.

O chvíli později se slova ujal sám Zlatan Ibrahimović a jeho krásný projektil na delší dobu zaměstnal brankáře Benjamina Lecomta. Lecomte měl hodně práce také s pokusem Auriera, který pálil po přiťuknutí od Ibrahimoviće. Skóre se měnilo, i když ne tak, jak by si domácí příznivci asi přáli. Po rychlé kombinaci přiťukl Abdul Waris patou míč do běhu na Raphaëla Guerreira, který neměl se zakončením moc problémů - 1:1.

Brankář Trapp si musel hodně oddychnout, když viděl, jak další rána Warise těsně míjí tyč! Hodně horko mohlo být i na druhé straně, kam si naběhl Augustin. Pak jen čekal, až si jej Ibrahimović všimne a nebýt skvělého vyběhnutí Lecomta, PSG by patrně znovu vedlo. PSG dobře kombinovalo a uchylovalo se k centrům. Následně odcentroval před bránu Motta a Aurierovi chyběl kousek k úspěšnému zakončení.

Do konce první půle se nic výraznějšího nestalo, ale hned na úvod druhého poločasu už bylo zase živo. Augustinův náběh ještě vyrušil brankář Lecomte. Tomu se pak hodně ulevilo, když Edinson Cavani pokračoval v akci, která zprvu vypadala jako ofsajdová. Jenže Cavani volil oblouček a ten se snesl do tyče! Více štěstí už pak měl Zlatan Ibrahimović. Také zde mohli hosté reklamovat ofsajd, ale po krásné nahrávce se sám švédský útočník pohodlně prosadil.

Lorient vyrovnal také po této inkasované brance, když se prosadil čerstvě střídající Cabot. Jenže zakončoval z ofsajdu, takže jeho branka platit nemohla. Co však platilo, to byl třetí gól v síti hostí. První balon do "ohně" sice ještě obrana hostí odhlavičkovala, jenže za vápnem se k němu dostal obránce Layvin Kurzawa a krásnou ranou točenou k tyči stanovil konečný výsledek - 3:1 pro PSG a o výsledku utkání bylo rozhodnuto.

Hvězdní hráči se na trávník dostali i potom, takže jsme viděli Lucase Mouru nebo někdejšího hráče Manchesteru United Ángela Di Maríu. Právě Di María běžel po levé straně na bránu a snažil se obloučkem zamířit ke vzdálenější tyči. Jenže bránu netrefil. Krásnou ránu z větší vzdálenosti si připsal také Walid Mesloub, který pořádně protáhl brankáře Trappa. Ten první ránu vyrazil před sebe, s druhou už mu pomohl obránce Marquinhos. PSG tak nakonec přehrálo Lorient, i když mu k tomu trochu pomohlo štěstí.

Více informací k zápasu

EA Guingamp - ES Troyes 4:0

03.02.2016 19:00

Góly: 6. Mevlüt Erdinç, 46. Younousse Sankharé, 56. Thibault Giresse, 90. Ludovic Blas

Troyes opět prohrálo. Tentokrát 4:0 s Guingampem, díky čemuž zůstává na chvostu tabulky. Na první nesestupovou pozici ztrácí 14 bodů.

Guingampský Jimmy Briand nastoupil ke svému jubilejnímu 300 zápasu v Ligue 1 a byl hlavním strůjcem vítězství svého týmu, přestože za záda Matthieua Dreyera mířili jiní. Hned v 6. minutě Mevlüt Erding. Briand celou akci rozjel přihrávkou na Jonathana Martinse Pereiru, jenž vyzval tureckého internacionála, aby svou střelou nasadil hostujícímu brankáři housle - 1:0.

Následně to zkoušel Lossemy Karaboué a málem vyrovnal, kdyby ovšem netrefil pouze tyčku. O minutu později se tváří v tvář Jonasi Lösslovi ocitnul Corentin Jean, nicméně dánský gólman se vyznamenal. Zblízka to zkoušel před poločasovou pauzou znovu Erding, nicméně tentokrát na Dreyera nevyzrál.

To se povedlo až bezprostředně po změně stran Younoussi Sankharému, jenž po Briandově pobídce zvýšil z hranice pokutového území na 2:0. Za deset minut si Briand pro přihrávku vybral Thibaulta Giresse a ten z podobného místa parádně zakončil vnějším nártem svojí levé nohy - 3:0. A to ještě nebylo všechno.

Největší příležitostí Troyes ve druhé půli byla dělovka Stéphana Darbiona, proti níž musel Jonas Lössl předvést parádní zákrok. V závěrečné minutě řádné hrací doby potom Sankharé našel Jimmyho Brianda, který poslal míč po zemi napříč pokutovým územím tak, že Ludovic Blas mohl zblízka pohodlně dorážet do prakticky odkryté klece - 4:0.

Více informací k zápasu

FC Nantes - GFCO Ajaccio 3:1

03.02.2016 19:00

Góly: 14. Emiliano Sala, 23. Alejandro Bedoya, 58. Adryan - 26. Kevin Mayi

FC Nantes si poradilo s Ajacciem, díky čemuž svěřenci Michala Der Zakariana prodloužili sérii neporazitelnosti v Ligue 1 na deset zápasů.

Ve 14. minutě přinutil Emiliano Sala k chybě Kadera Manganeho a vytěžil maximum ze spolupráce s Adryanem a Alejandrem Bedoyou - 1:0. Americký reprezentant potom zoušel štěstí sám, ale nemířil přesně. Všechno napravil ve 23. minutě, kdy využil chyby Jacquese Zouy, narazil si se Salou a překonal vyběhnuvšího Mauryho - 2:0.

Na Stade de la Beaujoire panovala pochopitelně skvělá nálada, jenže jenom tři minuty, když Pablo Martinez centroval, načež Kevin Mayi odclonil Oswalda Vizcarronda a přeloboval Rémyho Rioua - 2:1. Ten samý hráč mohl ještě v prvním poločase vyrovnat, nicméně domácí brankář se už vícekrát zaskočit nenechal.

Clément Maury se musel po změně stran hned činit proti Salově hlavičce. A v 51. minutě si Amos Youga vyšlápnul na Guillauma Gilleta, díky čemuž byl bez předchozí domluvy okamžitě vyloučen. Les Canaris početní výhody využili ještě v téže desetiminutovce. Balon po trase Adrien Thomasson-Emiliano Sala doputoval k Adryanovi, který se pěkně položil a hlavou zvýšil na 3:1.

Michel Der Zakarian pak z lavičky sledoval, kterak rozhodčí neuznávají dva další góly. A také viděl, jak svou možnost neproměňuje Thomasson. Nantes to však mrzet nemuselo, protože díky výhře poskočilo už na šesté místo a o víkendu se utká s Toulouse. Oproti tomu Gazélec Ajaccio zůstává hodně dole a může být ještě níž, pokud neporazí Guingamp.

Více informací k zápasu

Lille OSC - SM Caen 1:0

03.02.2016 19:00

Góly: 59. Adama Soumaoro

Lille opět porazilo Caen a překazilo mu záměr vydrápat se zpět na pohárové příčky. Svěřenci Patrice Garandeho okupují hned tu další, tedy pátou pozici.

LOSC zatím neprožívá povedenou sezonu. Pod Frédérikem Antonettim však nastalo určité zlepšení, což v pohárovém utkání nedávno pocítili Bordeaux, když prohrálo 5:1. V Ligue 1 to však zatím stále nebylo úplně ono, proto příznivce jistě potěší i takto těsný výsledek, znamenající šestou výhru v probíhajícím ročníku.

Blízko byli domácí přesné trefě po rohovém kopu Marcose Lopese. Renato Civelli sice na míč úplně nedosáhnul, ale Rémy Vercoutre přesto měl co dělat, aby jej vyrazil do bezpečí. Brzy po změně stran se brankář Caen musel znovu ohánět. Poradil si jak s pokusem Sébastiena Corchii, tak s příležitostí Djibrila Sidibého, jemuž parádně nahrál Mounir Obbadi.

Z následného Bauthéacova rohu už ale zapršelo. Hlavička Adamy Soumaora byla natolik razantní, že se vlastně ani nikdo pořádně nedivil, že skončila v síti - 1:0. Caen se pak nemohlo proti výborně fungující obraně Lille prosadit. Pět minut před vypršením řádné hrací doby navíc přišlo o Michaëla N’Kolola, jenž byl po druhé žluté vyloučen.

Lille mohlo vyhrát o dva góly. Soumaorovi však v závěru Rémy Vercoutre radost zkazil. Přesto to stačilo na tři body. Po čtyřiadvaceti kolech čtrnácté LOSC příště čeká doma Stade Rennes, zatímco Caen bude chtít udržet kontakt se špičkou tabulky (pochopitelně s výjimkou PSG) v zápase, ve kterém mu bude protivníkem celek z Remeše.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Toulouse FC 1:0

03.02.2016 19:00

Góly: 82. Hatem Ben Arfa

Hatem Ben Arfa mířil pojedenácté v sezoně přesně. A protože jeho trefa byla v zápase Nice - Toulouse tou jedinou, posunul se tým Clauda Puela už na třetí místo.

TFC začalo lépe. Už v 8. minutě zahrával roh Oscar Trejo. Do míče se opřel hlavou Alexis Blin, jenže ke své škodě orazítkoval pouze břevno. Ve 35. minutě Wissam Ben Yedder ukázal, že si přes potíže svého klubu udržuje výbornou formu. Jeho střele chyběl malinkatý kousek. Možná za to mohl i fakt, že trávník na stadionu Allianz Riviera nebyl čtyři dny po ragbyovém utkání v úplně nejlepším stavu.

Po změně stran dostal Hatem Ben Arfa balon od Paulina Puela, obešel brankáře Albana Lafonta, ale stejně z toho jaksi nebyl gól. V 60. minutě mohlo udeřit na druhé straně. Kdyby ovšem Uroš Spajić po Trejově centru nemířil nad. Na jedinou branku zápasu se tedy muselo čekat až do závěrečné desetiminutovky.

Konkrétně to bylo v 82. minutě, kdy Hatem Ben Arfa obešel Spajiće a přesnou střelou zajistil svému celku těsné vítězství 1:0. Dobrou fazonu budou chtít Les Aiglons jistě potvrdit i v příštím kole, kdy se na Stade Louise II střetnou s tamním AS Monaco. A prozatím předposlední Toulouse? To doma na Stadium Municipal přivítá FC Nantes.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - Girondins Bordeaux 3:0

03.02.2016 19:00

Góly: 42. Alexandre Lacazette, 87. Alexandre Lacazette, 90. Aldo Kalulu

Lyon konečně zabral a odneslo to Bordeaux. Les Gones tak jistě po čtyřiadvacátém kole zůstanou v horní polovině tabulky.

O dvě branky se postaral Alexandre Lacazette, jenž však mohl otevřít skóre už v první čtvrthodince. Jenže jeho spoluhráč Maxwell Cornet se ukázal býti nejlepším obránce soupeře. Svůj omyl mohl odčinit chvíli poté, když obral o balon Cheicka Diabatého, ale nedokázal najít Lacazetta před brankou. A tak se jelo dál bez branek.

Následně kopali Lyonští rohový kop a hlavička Maxima Gonalonse už už směřovala mezi tři tyče, jenže Valentin Vada stál přesně tam, kde stát měl, a následná dorážka Christopha Jalleta se taky neujala, tudíž se na gól čekalo dál. Nepřišel ani po akrobatickém pokusu Diabatého, ani po voleji Lacazetta, na který mu nabil Jérémy Morel.

Pak přišla řada na Diega Rolána, jehož famózně vychytal Paul Bernardoni. V 42. minutě způsobila ležérnost v podání některých hráčů Les Girondins ztrátu míče, z čehož těžil Corentin Tolisso, který poslal kulatý předmět Lacazettovi, který si optimálně poradil s brankářem a zajistil Lyonu poločasové vedení - 1:0.

V 56. minutě mohl vyrovnat Rolán, ale neměl správně seštelovaná mířidla, přestože branka před ním rozhodně nebyla vzdálená nijak daleko. Adama Ounase potom vychytal Lopes a když přišla na řadu 87. minuta, úřadoval znovu Lacazette, když využil zmatků v hostující obraně - 2:0. A ještě to nebylo všechno, protože necelých 180 sekund poté využil Aldo Kalulu centru Christopha Jalleta - 3:0. Takže ani nevadilo, že mezi druhým a třetím gólem neuspěl proti Bernardonimu z dálku Jordan Ferri.

Více informací k zápasu

Stade Reims - Angers SCO 2:1

03.02.2016 19:00

Góly: 43. Hamari Traoré, 50. Gaëtan Charbonnier - 15. Arnold Bouka Moutou

Remeš se díky překvapivému vítězství nad Angers SCO dostalo na rozdíl šesti bodů od sestupového pásma. Ligový nováček naopak klesnul ze třetího na čtvrté místo.

Domácí rozhodně nepůsobili nijak zaskočeným dojmem. Už po jedenácti minutách hry je mohl poslat do vedení Nicolas de Préville, ale mířil jen do boční sítě. V 15. minutě centroval do vápna Thomas Mangani. Míč si našel Arnold Bouka Moutou a hlavou se jej pokusil dostat za Placideho záda. Jenže neuspěl, takže všechno jistila až dorážka - 0:1.

Těsně před odchodem do kabin našel Antoine Devaux neobsazeného kolegu Traorého a ten svým druhým gólem v sezoně vyrovnal na 1:1. Druhá půle začala pro Remeš stejně skvěle, jako skončila ta první. De Préville centroval někam na penaltový puntík, odkud Gaëtan Charbonnier uklízel hlavou do brány - 2:1.

Za deset minut si prostor našel Arnold Bouka Moutou a Placidemu poslal vskutku jedovatou navštívenku. Remešská jednička si však poradila znamenitě. V 65. minutě si se stínujícím Jabou Kankavou poradil Pierrick Capelle, nicméně následná střela přeletěla břevno. V 73. minutě to akrobaticky zkoušel de Préville, jenže Alexandre Letellier si situaci pohlídal. V samotném závěru byl ještě právě Capelle za faul na Signorina vyloučen, ale na skóre už se nic nezměnilo.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Olympique Marseille 0:1

02.02.2016 21:00

Góly: 68. Georges-Kevin N'Koudou

Marseille čeká už o tomto víkendu slavné Le Classique s PSG a na tenhle duel se ve vloženém kole na půdě Montpellieru navnadila velmi dobře. Jediná branka Georgese-Kevina N'Koudoua rozhodla o osudu tohoto utkání, a Les Phocéens tak prodloužili svou sérii neporazitelnosti v Ligue 1 už na jedenáct zápasů.

Hosté těsný náskok udrželi i přesto, že jen o minutu později po vstřeleném gólu hráli o deseti bez vyloučeného Thauvina. Ten se dopustil ostrého zákroku vůči Hiltonovi, po němž musela následovat jednoduše červená karta. Marseillský záložník, který se do klubu vrátil z Newcastlu, pobyl na hřišti po svém střídání jen deset minut.

MSHC naopak nedokázal navázat na své víkendové vítězství na půdě Gazélecu, kde pod vedením nového trenéra Frédérica Hantze nečekaně uspěl vysokým poměrem 4:0. Přestože se jeho soupeř musel obejít bez vykartovaného Michyho Batshuayie, druhého nejlepšího střelce ligy, jehož v sestavě nahradil mladík Rabillard.

OM se mohl mezi třemi tyčemi spolehnout na svou oporu Mandandu, jenž vynechal poslední střetnutí s Lille. První ostřejší zákrok si připsal proti Martinovi. Jinak vlastně v prvním poločase neměl moc práce, ostatně jako jeho kolega na druhé straně Pionnier. Vše podstatné se zkrátka událo až po přestávce.

Načít účet mohl ještě domácí Boudebouz díky své střele z přímého kopu, nebýt nepřesného zakončení. V 68. minutě naopak udeřila Marseille, a to vlastně jen pár chvil poté, co do hry z lavičky naskočili Alessandrini a Thauvin. N'Koudou se právě zásluhou jejich práce dostal k míči ve vápně a pohodlně zakončil levačkou.

Domácí se ve zbývající dvacetiminutovce snažili s nepříznivým výsledkem ještě něco udělat, proti byl ale navrátilec Mandanda, jenž zlikvidoval jak střelecký pokus Yatabarého, tak ten od Saïhiho. Nedokázali tak oplatit OM porážku, kterou utrpěli zhruba před dvěma týdny, díky níž vypadli z Coupe de France.

Více informací k zápasu

AS Monaco - SC Bastia 2:0

02.02.2016 19:00

Góly: 35. François Modestó (vl.), 73. Bernardo Silva

Monako si po nepovedeném sobotním klání s Angers výrazně napravilo reputaci, před vlastními fanoušky skolilo Bastii celkem snadným způsobem a pojistilo si svou druhou pozici v tabulce. Hosté tak po minulém vítězství nad Lyonem dalšího favorita nepřekvapili a i nadále jsou ve statistice venkovních zápasů nejhorším týmem Ligue 1.

Domácí kouč Leonardo Jardim po minulém výprasku od nováčka soutěže přímo soptil. Jeho mužstvo ovšem o pár dní později našlo nejlepší možnou odpověď. Korsičané na Stade Louis II nekladli příliš velký odpor, v prvním poločase si vlastní branku vsítil Francois Modestó a Bernardo Silva ve druhém dějství pečetil konečné vítězství 2:0.

Hosté, vedení novým trenérem Francoisem Ciccolinim, se snažili v Monaku hrát prakticky obdobně jako proti Lyonu. Soustředění se na defenzívu a nechybování je vlastně jejich obvyklou taktikou, kterou ani proti favoritovi utkání nehodlali měnit. A zprvu se jim dařilo držet soupeře na uzdě.

Premiérový debut v základu Monaka si odbyl brazilský útočník Vágner Love, dlouholetá ikona CSKA Moskva, který mohl zužitkovat centr Dirara, nebýt nepřesného zakončení. O pár chvil později se ocitl ve stoprocentní možnosti Bernardo Silva, jenže jeho pokus dokázal jednoruč zlikvidovat gólman Leca.

Domácí se dočkali deset minut před přestávkou. Fábio Coentrao a Vágner Love chtěli po rohovém kopu na zadní tyči usměrnit míč mezi tři tyče, pod tlakem to ale za ně udělal Modestó, od něhož se balón odrazil do sítě. Bastia na tohle inkasování vůbec nezareagovala, naopak na druhé straně se v 73. minutě po přihrávce Dirara prosadil Bernardo Silva.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain24213061:1166
2.AS Monaco24119435:2842
3.OGC Nice24116738:2839
4.Angers SCO24107725:2037
5.AS Saint-Étienne241131026:2736
6.SM Caen241131026:2936
7.FC Nantes2498724:2335
8.Olympique Marseille24810634:2434
9.Stade Rennes24810632:3034
10.Olympique Lyon2496931:2733
11.Girondins Bordeaux2489731:3333
12.FC Lorient2479833:3530
13.EA Guingamp24861026:3030
14.Lille OSC24611719:1929
15.SC Bastia24841222:2928
16.Stade Reims24681025:3326
17.GFCO Ajaccio24681025:3426
18.Montpellier HSC24741327:3025
19.Toulouse FC24481225:4220
20.ES Troyes24181516:4911

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (24)

Přidat komentář
Pyroman

Thauvin

Reagovat
Israha

Přísná. Za ten samý zákrok dostal v sobotu Godín proti Barceloně pouze žlutou. Ale jinak je to víceméně trefné, že zrovna on...v hlavě v pořádku to na hřišti neměl nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale pro tým by byl určitě přínosnější než Sarr. Ten byl dneska

Reagovat
Israha

Za dnešek jo. Sarr má strašně nevyrovnanou výkonnost, víceméně střídá dobré a šílené zápasy jeden po druhém...tentokrát měl slabší den.

Reagovat
Pyroman

Šel tam jak úplné hovado, zrovna ve Francii se dávají červené i za větší prkotiny, takže pro mě celkem zasloužená. Každopádně návrat ve velkém stylu.

Reagovat
Israha

Ale jo, říkám přísná, ale ne nesmyslná. Nicméně Hilton si ho tam namazal na chleba se vším všudy, donutil ho k zákroku a pak to přihrál tak, aby byla rudá...zamrzí, že to k bodům stejně nevedlo

Reagovat
Kily

co se týče jeho, opravdu Míchel po dotažení hostování řekl, že ho zpátky nechtěl, nebo to byl jenom výmysl médií?

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jenom titulky pro pozdvižení, odpovídal na otázku a říkal že ne, nežádal si přímo Thauvina, ale že je to naprosto výbornej fotbalista, který týmu může pomoct.

Reagovat
Kily

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

24 bodů po 24 kolech.... LOOOL, LOOOL a ještě jednou LOOOL, to je snad nákej světovej rekord ne?

Reagovat
smazaný uživatel

V TOP5 ligách to je nejvíc.. ale v Srbsku si Bělehrad jede taky svoje. Odehráno 22 kol a náskok na druhého 25 bodů.

http://www.liga.cz/fotbal/srbsko/super-liga/

Reagovat
smazaný uživatel

Jakej Belehrad vole?! Tak reknu rovnou Zvezda. To je stejnej chuj jako kdybys rek Londyn, Praha, nebo Madrid...

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Já se o jejich ligu nezajímám a ty týmy neznám.. takže asi těžko můžu napsat nějaká Zvezda. Když vidím v tabulce CZ Bělehrad - tak asi napíšu Zvezda ty inteligente.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

P

Reagovat
smazaný uživatel

S

Reagovat
smazaný uživatel

G

Reagovat
Langi

jinak koukám na sestřih a včerejší výkon, to bylo teda nebe a dudy v porovnání s tím, co sme předváděli poslední zápasy...Lopes 2x podržel při jasné šanci, Tolisso rozjel dvě gólové akce, Lacazettovi taky vyšlo, na co sáhl...jediný ten Valbuena už je na pováženou, u něj je to propad snad o tři levely dolů, než jak si ho pamatuju...kurva to by v tom byl čert, aby se těch 6 bodů nedotáhlo...o víkendu Angers musíme zničit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele