Ligue 1 - souhrn 16. kola

01.12.2017, 22:39, aktualizováno 03.12.2017, 22:54
Komentáře a souhrny
Lyon veze body z Caen, Saint-Étienne remizovalo s Nantes, stejně jako Marseille s Montpellierem. PSG v letošní ligové sezoně našlo prvního přemožitele, a je jím překvapivě nováček ze Štrasburku. Monako vyhrálo díky brzké brance Falcaa, doma s čistým kontem uspěly i celky Lille a Rennes...

Montpellier HSC - Olympique Marseille 1:1

03.12.2017 21:00

Góly: 29. Giovanni Sio - 45. Florian Thauvin (pen.)

Montpellier zase nedostal gól ze hry. Ale Marseille veze domů remízu díky proměněnému pokutovému kopu.

Hosté začali aktivněji, nicméně první střelu si na konto připsal v 9. minutě Stéphane Sessegnon. Steve Mandanda byl ale pozorný. V devětadvacáté minutě už to ale neplatilo. Giovanni Sio našel na levé straně Jérome Rousillona, jehož centr byl zblokován obráncem zpět k Siovi, který se do balonu pěkně položil, aby ho s přispěním brankáře dostal do sítě - 1:0.

V ten moment to vypadalo s šancemi na tříbodový zisk pro skvadru Michela Der Zakariana hodně nadějně. Přeci jen dvě trefy neinkasovala od srpnového střetnutí s Dijonem! V závěru poločasu ovšem střílel Morgan Sanson, jenž do Marseille přestoupil právě z Montpellieru. Jeho pokus údajně zastavil rukou Hilton, jenž naopak v roce 2011 přišel z přístavního města hrát za MHSC.

Exekuce poměrně přísně nařízeného pokutového kopu se ujal Florian Thauvin a i když Benjamin Lecomte vystihnul směr, na míč nedosáhnul - 1:1. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se hosté dostali do nebezpečného zakončení akorát jednou. Valére Germain si však vylámal zuby na vynikajicím brankáři.

V 87. minutě přišel na hřiště Salomon Sambia. Hned si stoupnul k rozehrávce přímého kopu a posadil ho na hlavu Souleymaneho Camary. Vypadalo to na vítězný gól, jenže rozhodčí se po dlouhé diskuzi usnesli, že v ofsajdu stojící Hilton zasahoval svou snahou do hry více, než by bylo záhodno a branka tedy ke škodě La Paillade nemohla platit.

Více informací k zápasu

SM Caen - Olympique Lyon 1:2

03.12.2017 17:00

Góly: 90. Ivan Santini - 10. Maxwel Cornet, 54. Mariano

Olympique Lyon v týdnu nestačil na Lille, nicméně Caen na jeho hřišti přehrál stejným poměrem. Díky tomu je jisté, že po šestnácti odehraných kolech zůstane na medailových příčkách.

Les Gones se prosadili už díky první velké příležitosti. Jak Mariano Díaz, tak Memphis Depay chtěli oba na úrovni penaltového puntíku uklidit míč do sítě. Jenže si jaksi překáželi, a tak se smál až ten třetí v zadu, což byl v tomto případě Maxwel Cornet, který přízemní ranou propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:1.

V prvním poločase rozhodně bylo na Stade Michel d’Ornano na co se dívat. Další šance si vytvořili Nabil Fekir a Mariano, který zatím vcelku spolehlivě nahrazuje Alexandre Lacazetta. Ale o tom až ve druhém poločase. Také Caen mělo dobrou příležitost. Zamýšlený centr Adamy M’Bengueho se z levé strany nakonec snesl na tyč překvapeného Anthonyho Lopese.

Alexander Djiku pak hlavičkoval mimo a Ivan Santini sice dostal kulatý předmět do brány, nicméně protože stál v ofsajdu, bylo to stále 0:1. Skóre se znovu měnilo až v 54. minutě. Ronny Rodelin si před vlastní šestnáctkou pořádně naběhnul, takže Depay trochu se štěstím dostal balon k Marianovi, jenž z hranice velkého čtverce vystřihnul parádní volej, jenž se ukázal být pro Rémyho Vercoutreho nechytatelným - 0:2.

Pro bývalého hráče Realu Madrid to byla dvanáctá trefa v probíhajícím ročníku. Caen se rozhodně nechtělo jen tak vzdát, což vyústilo ve skutečnost, že Rodelin málem napravil své zmíněné zaváhání, jaké vedlo ke druhému lyonskému gólu. Jeho střela se však zastavila o tyč. Santiniho následně vychytal Lopes.

Garandeho skvadra se vytouženého zásahu přeci jen dočkala. Byl to právě osmadvacetiletý rodák z chorvatského Zadaru Ivan Santini, kdo si v pokutovém území povodil dva obránce, aby snížil přízemní střelou na bližší tyč - 1:2. Jenže to už běžela devadesátá minuta, takže na vyrovnání nedošlo. Caen může akorát těšit, že na rozdíl od Nice, AS Saint-Étienne a Troyes neinkasovalo od Lyonu "bůra".

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - FC Nantes 1:1

03.12.2017 15:00

Góly: 38. Vincent Pajot - 61. Emiliano Sala

Parádní trefa Vincenta Pajota z osmatřicáté minuty nakonec ASSE tři body nezajistila. Ve druhé půli totiž srovnal Emiliano Sala a utkání skončilo remízou.

Kvůli incidentům, ke kterým došlo během derby s Lyonem, byla část Stade Geoffroy-Guichard uzavřena. Jako první střílel Kevin Monnet-Paquet už v 10. minutě. Chidozie Awaziem ale jeho pokus ztečoval mimo. Hned poté podklouznul Valentin Rongier, čímž dal šanci Bryanu Dabovi. Jeho half-volej však zastavila branková konstrukce.

Ve 25. minutě se osmělili hosté. Jmenovitě jejich nejlepší střelec Emiliano Sala. Rána z první ale za Stéphana Ruffiera neprošla. Ciprian Tatarusanu pak vychytal Cheikha M’Bengueho, nicméně poté už kapituloval. Vincent Pajot se s tím nemazal. Z nějakých třiceti metrů napřáhnul a parádně vymetl šibenici - 1:0.

Do konce první půle chtěl svého spoluhráče napodobit ještě Saidy Janko. Bývalý hráč Manchesteru United či Celtiku však na rumunského reprezentanta nevyzrál. Druhé dějství začali Kanárci aktivněji a Yassine El Ghanassy málem rozvlnil síť. Doopravdy se to podařilo až Argentinci Emilianovi Salovi po hodině hry.

A byla to vskutku šťastná trefa. Santy N’Gom chtěl hlavou posunout na svého spoluhráče, jenž se ocitnul v obležení protihráčů. Léo Lacroix chtěl balon odkopnout, nicméně bohužel tím akorát napálil Salu, od něhož se kulatý předmět odrazil do pravého dolního rohu brány - 1:1. Příležitosti ovšem byly k vidění i nadále.

Střelec vyrovnávací trefy málem skóroval podruhé už za čtyři minuty. Ruffier byl ale proti, stejně jako na opačném konci hřiště ztroskotal Monnet-Paquet na Tatarusanovi. Poté neuspěl N’Gom, jenž ve svých čtyřiadvaceti nastoupil ke druhému střetnutí v rámci Ligue 1. V nastaveném čase se odehrály ještě dvě zajímavé situace.

Pod oběma byli podepsáni svěřenci Claudia Ranieriho. Nejprve to byl Lucas Lima, jenž to zkoušel z přímého kopu. A následně se znovu připomněl N’Gom, když zblízka hlavou netrefil zařízení. ASSE zajíždí za týden na Stade Vélodrome do Marseille. Prozatím páté Nantes bude nahánět další body v duelu s Angers SCO.

Více informací k zápasu

Lille OSC - Toulouse FC 1:0

02.12.2017 20:00

Góly: 63. Nicolas Pépé

Lille po vítězství s Lyonem udolalo na domácí půdě také Toulouse a na osmou příčku ztrácí už jen pouhé tři body.

OSC Lille zdá se být po dlouhatánské době konečně v alespoň o trochu lepší pohodě. V předchozím utkání hráči z Lille dokonale zaskočili skvěle hrající Lyon a nyní po drsné bitvě s Toulouse si připisují rovněž cenné a důležité tři body.

Už jen statistiky zápasu nasvědčují, že se pro oko diváka nehrál příliš pohledný fotbal. A přeci jenom není divu, hrálo se o obrovsky důležité tři body. Obě mužstva odehrály solidní a vyrovnané utkání, avšak na straně vítězů se přeci jen na konci utkání ocitli hráči OSC Lille. V 63. minutě totiž parádní trefou z hranice velkého vápna napálil míč nechytatelně od břevna Nicolas Pépé a rozhodl tak k potěšení domácích fanoušků o vítězství svého celku.

V 91. minutě měl obrovskou příležitost srovnat skóre z penalty Andy Delort. Penaltu však zahrál mizerně doprostřed branky a nechal tak vyniknout domácího gólmana Maignana, který si poradil i s následnou dorážkou Delorta.

Důležité tři body tak zůstaly na domácí půdě OSC Lille, které navázalo na předchozí úspěch s Lyonem. Zisk třech bodů byl o to důležitější, protože v dalším utkání čeká na Lille zápas s gigantem Paris Saint-Germain, které v zápase se Štrasburkem poprvé v letošní sezóně padlo.

Toulouse z posledních pěti zápasů uhrálo pouze jeden jediný bodík po remíze 0:0 s FC Metz a rozhodně bude mít mužstvo Pascala Dupraze po víkendovém utkání s Lille o čem přemýšlet.

Více informací k zápasu

AS Monaco - Angers SCO 1:0

02.12.2017 20:00

Góly: 2. Falcao

Tuhle vzpruhu obhájce titulu už nutně potřeboval. Ačkoli Monaco ani zdaleka nepředvedlo svůj nejlepší výkon, podařilo se mu potvrdit roli favorita a skolit před vlastními fanoušky v současné chvíli trápící se Angers. O jedinou trefu tohoto střetnutí se postaral už ve 2. minutě nejpovolanější z nejpovolanějších, a to Radamel Falcao.

Po debaklu s Lipskem vypadli domácí z Ligy mistrů, před týdnem herně jasně nestačili svému úhlavními rivalovi z Paříže a ve vloženém kole smolně padli rovněž s Nantes. Takové negativní výsledky by zamávaly i s daleko ostřílenějšími týmy. Takže i když aktuální vítězství bylo utrápené a hodně upracované, důležité pro ně je, že se prostě počítá.

Už loni bretaňský celek knížecí klub notně trápil, a to jak doma, tak venku. Zase sice padl jen o branku, ale co se bodového úspěchu týče, slušný výkon mu je platný jako mrtvému zimník. Na svou další výhru čeká už sedm kol, přičemž za toto období urval všudy všeho jen dvě remízy, a zůstane tak po tomto kole na předposlední příčce v sestupovém pásmu.

Jak důležité je mít Falcaa, jehož v poslední době stále sužují různé zdravotní potíže, o tom se Angers přesvědčilo hned zkraje utkání. Baldé poposunul míč doprava Sidibému, ten ihned z první odcentroval do pokutového území na bližší tyčku, a odtud Kolumbijec tvrdou hlavičkou překonal marně se natahujícího brankáře Letelliera.

V 15. minutě se Falcao pokoušel skórovat ještě jednou, chytře se snažil Letelliera přelobovat, jenže ten se mezi třemi tyčemi překvapit nenechal a balón zkrotil tak, jak potřeboval. Ve 27. minutě se snažil po standardní situaci zahrávanou Joaem Moutinhem pojistit náskok Diakhaby, jenže svou hlavičku poslal pouze mimo kýžený prostor.

Hosté se poprvé výrazněji osmělili až po přestávce, Ketkeophomphone uvolnil Toka Ekambiho, s jeho přízemním pokusem si však gólman Subašič poradil. V 75. minutě byl daleko blíže vyrovnání Fulgini, jenže z dobré pozice pálil jen vedle. O čtyři minuty později naopak mohl náskok navýšit zase Falcao, ovšem na Letelliera si nepřišel.

Více informací k zápasu

OGC Nice - FC Metz 3:1

02.12.2017 20:00

Góly: 26. Alassane Pléa, 56. Mario Balotelli, 71. Allan Saint-Maximin - 29. Nolan Roux

Nice zvládlo tříbodovou povinnost a poslední Méty porazilo 3:1. Hosté se sice dokázali gólově prosadit po více než 400 minutách a odpovědět na branku Pléy, nicméně rozhodující slovo měl Mario Balotelli a jeho branka z volného přímého kopu. Na konečných 3:1 pak zvyšoval Saint-Maximin.

Oba celky prožívají hodně nepovedenou sezonu, ale samozřejmě Méty jsou na tom ještě hůře. Domácí byli v zápase velkým favoritem a tuto roli začali velice záhy naplňovat. Velké nebezpečí obraně Mét hrozilo od Maria Balotelliho, který se postupně zastřeloval. Jeho první velkou příležitosti zlikvidoval Kawašima. Brankář Mét byl pod neustálou palbou a byl jednoznačně nejvytíženějším mužem v hostujících řadách.

OGC prolomilo nerozhodný výsledek ve 26. minutě, kdy Souquet poslal přihrávku na uzdraveného Alessaného Pléu, který nadvakrát Kawašimu překonal. Méty překvapivě rychle odpověděly a daly konečně gól po více jak 400 minutách. Nolan Roux zůstal ve vápně Nice absolutně neobsazený a hlavou překonal gólmana Beníteze. Ani tento výsledek nemusel dlouho trvat, jenomže Pléova další střela byla zablokována.

Krátce po změně stran mohly Méty zničehonic vést a tím by Nice dostaly bezesporu do velkých potíží. Jenomže Philipps trefil jen na brankové čáře stojícího obránce a velká příležitost zůstala nevyužita. O chvíli později protáhl Beníteze povedenou střelou Niane a Nice si poměrně hlasitě koledovalo.

Nice nakonec spasil Mario Balotelli. V 56. minutě se postavil k volnému přímému kopu a s pomocí teče od zdi překonal Kawašimu. Méty už se na další odpověď nezmohly a čtvrthodinu před koncem znovu inkasovaly. Saint-Maximin předvedl rychlé nohy, skvělé vedení míče a především úžasnou střelu k tyči, kterou definitivně rozhodl o vítězství Nice.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Amiens SC 2:0

02.12.2017 20:00

Góly: 72. Wahbi Khazri, 84. Benjamin André

Střetly se proti sobě dva celky, jimž se v uplynulých týdnech opravdu náramně dařilo. A nakonec díky dvěma trefám ze druhé půle urvalo tři body zkušenější Rennes, které vyhrálo už pošesté v uplynulých sedmi kolech. Amiens naopak přišlo o svou úctyhodnou šňůru neporazitelnosti. Ta trvala od října a činila dlouhých osm utkání.

Bretaňský celek tak zřejmě definitivně napravil svůj nedobrý start do tohoto ročníku a říká si hlasitě o evropské poháry. A že na ně poměrně dlouho čeká, vždyť naposledy se zúčastnil základních skupin Evropské ligy v roce 2011. Když bude takto pokračovat, může být po podzimu dokonce na úplně nejčelnějších pozicích.

Domácí začali zostra a už po dvanácti minutách se mohli ujmout vedení. Bourigeaud využil pobídky od Khazriho k vlastnímu zakončení, míč ovšem k jeho smůle narazil pouze do tyčky. Hosté si svou největší šanci první půle vytvořili ve 24. minutě. Gakpé unikl obránci Zeffanemu a levačkou slušně vypálil, střílel však jen mimo.

Těsně před přestávkou, konkrétně v první minutě nastavení, pak došlo k poměrně spornému momentu v pokutovém území Rennes. Tam totiž upadl Konaté po souboji se stoperem Gelinem, dožadoval se nařízení penalty, jenže sudí Léonard toužebné motlitby hostujícího útočníka nevyslyšel, a na bílý puntík prostě neodhodlal ukázat.

Ve druhé půli pak SRFC byl vepředu o něco aktivnějším a nebezpečnějším mužstvem a nakonec se radoval ze tří bodů. Amiensu jako by po náročném programu a především fyzicky vyčerpávajícím zápase ve vloženém kole s Dijonem došly síly a soupeř toho využil. Už v 52. minutě hrozil Khazri, nicméně jeho pokus skvěle vyrazil brankář Gurtner.

V 72. minutě se již svěřenci kouče Sabriho Lamouchiho dočkali své první branky. Khazri ve středu pole zakombinoval rychle s Hunouem, zakličkoval těsně za pokutovým územím a hbitě zamířil přesně k tyči. V 84. minutě ještě zacílil přesně André, jenž svou hlavičku po standardce Bourigeauda poslal nechytatelně a nekompromisně do šibenice.

Více informací k zápasu

ES Troyes - EA Guingamp 0:1

02.12.2017 20:00

Góly: 22. Jimmy Briand

Troyes v týdnu v Parku princů trápilo PSG, ale tentokrát se doma moc nepředvedlo a podlehlo nejtěsnějším rozdílem Guingampu. V utkání se hned dvakrát vylučovalo. Nejprve uviděl červenou kartu domácí Francois Bellugou a ve druhém poločase i hostující Ludovic Blas. Vítěznou branku vstřelil už ve 22. minutě Jimmy Briand.

Pravdou je, že Guingamp měl od počátku poměrně výraznou převahu a Troyes ani trochu nepřipomínalo tým, který v týdnu pořádně potrápil Paris SG. V úvodu utkání měli hosté přes 60% držení balónu a už ve 22. minutě se dostali do vedení. K odraženému balónu se uvnitř šestnáctky dostal Jimmy Briand a propálil vše, co mu stálo k cestě. A pro domácí mohlo být ještě hůře, když se Salibur opřel do balónu a Samassa musel předvést povedený zákrok.

Troyes se dostalo ke slovu až ve 33. minutě, ale Grandsir podobně jako proti PSG spaloval. Grandsir zblízka nedokázal propálit gólmana Johnssona. Plány domácích na případný zvrat utrpěly vážné trhliny v nastaveném čase prvního poločasu. Francois Belluguou ostře zajel do protihráče a sudí mu bez milosti ukázal rovnou červenou kartu.

Přesilovka Guingampu dlouho netrvala. V 62. minutě se rovněž nedovoleně počínal Ludovic Blas. Za nešetrný skluz uviděl druhou žlutou kartu a počet sil se na hrací ploše zase vyrovnal. Jenomže Troyes s tím nic neudělalo, do konce zápasu si nebylo schopno vytvořit souvislejší tlak a doma nakonec těsně prohrálo.

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - Paris Saint-Germain 2:1

02.12.2017 17:00

Góly: 13. Nuno Da Costa, 65. Stéphane Bahoken - 42. Kylian Mbappé

Nováček ze Štrasburku v sobotním utkání šestnáctého kola vytřel všem pozorovatelům zrak a srazil na kolena věhlasného giganta Paris Saint-Germain.

Podle očekávání sice hosté začali poměrně aktivně, o čemž vypovídá i celková statistika držení míče v podobě 73%, nicméně přesto inkasovali jako první. Ve třinácté minutě rozehrál rohový kop Dimitri Lienard na který si parádně naskočil Joia Nuno Da Costa a hlavou překonal brankáře Areolu.

Gólman Kamara držel hosty svými skvělými zákroky na uzdě, ale ve 42. minutě ho přesto překonal Kylian Mbappe. Po příhrávce Rabiota neměl Mbappe problém dopravit míč do sítě. Krásnou a pohotovou střelou k levé tyči překonal domácího gólmana.

Nutno říct, že gólman Kamara se rozhodně nenudil, o čemž vypovídá i statistika 29 střel v podání PSG. Přesto však v 65. minutě podruhé v zápase inkasovalo PSG. Joia Nuno Da Costa tentokrát asistencí vyzval ke skórování Bahokena, a ten střelou do šibenice vystřelil Štrasburku vedení.

Mužstvo Paris Saint-Germain však už nedokázalo odpovědět na druhou branku. Ani nástup hvězdného kanonýra Cavaniho nepomohl ke vstřelení vyrovnávací branky. Viděli jsme tedy poprvé v letošním ročníku Ligue 1 Paris Saint-Germain na kolenou.

Více informací k zápasu

Dijon FCO - Girondins Bordeaux 3:2

01.12.2017 20:45

Góly: 34. Cédric Yambéré, 52. Benjamin Jeannot, 86. Wesley Saïd - 13. Jonathan Cafú, 36. Malcom

Dvakrát vedli, přesto odjíždějí z Dijonu s prázdnou. Fotbalistům Girodins Bordeaux utekla remíza dvě minuty před koncem, kdy obstaral rozhodující trefu Wesley Saïd. Dijon tak svého soupeře přeskočil v tabulce.

Utkání nezačalo v nijak závratném tempu, první desetiminutovka nenabídla žádnou větší šanci a to bylo možná překvapivější, když se hosté za dalších pět minut poprvé gólově prosadili. Lerager zavedl balón do vápna a následně Mendy z tutovky trefil jen dobře postaveného obránce na brankové čáře. Akce tím zdaleka nekončila, protože k další dorážce se dostal Jonathan Cafú a Bordeaux vedlo 1:0.

Domácí se dlouho nemohli dostat k žádné odpovědi, až ve 35. minutě jim k tomu dopomohl rohový kop a hlavičkující Cédrick Yambáré srovnal na 1:1. Dijon se z tohoto stavu dlouho neradoval, protože Girodins si vzalo vedení okamžitě zpátky. Malcom si navedl balón ke střele a zdálky vymetl šibenici! Dijon tedy odcházel do šaten za nepříznivého stavu.

Domácí se rozhodně nevzdávali a další změna skóre se udála v 52. minutě. Saïd se šikovně prosmýkl podél bránícího hráče a naservíroval přesnou přihrávku na kopačku Benjamina Jeannota, který v malém vápně dopravil balón do sítě.

Bordeaux se v prvním poločase dvakrát prosadilo, ale ve druhém nebylo schopné vůbec nic vymyslet. Až v závěru se Girodins přihlásil o slovo svojí aktivitou, ale paradoxně to byl hostující tým, který nakonec v rozhodující chvíli inkasoval. Wesley Saïd si v 88. minutě seběhl z druhé vlny a technickou střelou pod břevno rozhodl o výhře Dijonu 3:2. Krátce na to se dostal na hrací plochu ještě Jaroslav Plašil, ale Bordeaux už vyrovnat nedokázalo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain16132148:1241
2.Olympique Lyon1695240:1832
3.AS Monaco16102437:1632
4.Olympique Marseille1695232:1932
5.FC Nantes1683515:1627
6.Stade Rennes1673621:1924
7.SM Caen1672711:1623
8.Montpellier HSC1657413:922
9.Amiens SC1663715:1721
10.Dijon FCO1663724:2721
11.Girondins Bordeaux1655622:2320
12.OGC Nice1662820:2720
13.AS Saint-Étienne1655617:2420
14.EA Guingamp1654715:2319
15.ES Troyes1653816:2118
16.Racing Strasbourg1646619:2718
17.Lille OSC1653815:2318
18.Toulouse FC1644814:2316
19.Angers SCO1628618:2614
20.FC Metz1611146:324

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (30)

Přidat komentář
domingo

Laurey uz zase uraduje :))

Reagovat
AnthonyR

Co nového v Auxerre? Kdy je konečně uvidíme v Ligue 1?

Reagovat
Seydou Doumbia

Konečně. Ale že zrovna Strasbourgh to bych nečekal.

Reagovat
Pablos

moc francouzskou ligu nesleduji ...prakticky vůbec. Co ten Malcom... byl kolem něho šílenej hype ...je to vážně takovej talent (pokud jo, divím se, že je pořád v Bordeaux, které už je vážně jen průměrným mužstvem) ?

Reagovat
Seydou Doumbia

Je to hodně kvaliitní hráč, který by klidně jako Dembélé mohl hrát za BVB a potom se posunout zase o kus dál. Ale takových perspektivních fotbalistů ve francouzských týmech je plno jde jen o to aby si vybrali ten správný klub a dále se rozvíjeli.

Reagovat
Pablos

dík za info

Reagovat
Godwinson

Je to rozhodně obrovský talent a parádní hráč. Navíc je ten jeho přístup dost sympatickej, protože zůstávat v Bordeaux nemusel a zjevně to nebyla úplně nejlepší volba. V nějakém lepším klubu by byl ligovou top star.

Reagovat
Pablos

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená prohra. Je těch zápasů teď hodně a rotuje se, ale prohra? Na zasmání dobré no.

Di Maria a Pastore doufám v zimě co nejdříve vypadnou.

Reagovat
Langi

Hnus minitabulka...Lyon s Marseille vyhrat

Reagovat
Elliasson

Koukám na sestřih ze Štrasburku a... Docela mě překvapuje, jak je Mbappé sobecký.

Reagovat
mastakillah

No Cavani, no party ...

Reagovat
Seydou Doumbia

V první půli jsme měli spoustu tutovek. Velká škoda neproměněných šancí Fekira a Marcela. Jsem rád za Corneta, který se konečně trefil. Taková šance jako jich měl Arsenal včera plno, ale hráčů Caen tam oproti United bylo o pět méně. Jinak co tam dělal ten Marcal? Šahat rukou do držky čárovému...hrůza. Nakonec můžeme být rádi za tři body, protože na konci Fekir zazděl další šanci. Klidně mohl dát hattrick. Depay dnes nic moc, Diaz pěkný gól. Snad Marcal ani Cornet na tom nebudou zle. Lopes dobře zachytal. Hlavně u té střely, kterou vyrážel na tyč. Ale při té centro/střele, která šla na tyč to bylo velké štěstí. Jinak co všichni mají proti Lopesovi? Zase za jeho brankou tisíc předmětů.

Reagovat
Pyroman

Pajot krásný gól, jinak zoufalství. Příští dvě kola Marseille + Monako a v půlce sezóny z toho regulérně může být sestupová pozice.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ruka od Hiltona určitě nebyla, trochu nefer k Montpellier, ale zaroveň bych nebyl příliš harsh na OM, kteří dlouhodobě jsou na konci tabulky zapiskanych pokutových kopů, již několik let.

Reagovat
Israha

Rozhodčí pomohl. Ono taky jinak se proti tadyté pulpitovské betonářské sračce uspět asi nedá . Když to nedokázali Mbappé, Cavani a Neymar, těžko to půjde Germainovi s Mitroglouem, že . Fakt mě ten zápas nasral, tak se tomu už jen ironicky řehtám...

Reagovat
ManUnited

viděl jsem jen nekvalitní video, ale ten inkasovanej gól..to by snad Steve měl chytat ne?

Reagovat
Israha

Dnes první zápas v sezoně, kdy chytal vysloveně špatně. Gól chytit měl, ten druhý (diskutabilně neuznaný) vlastně taky, opakovaně tam vyrážel snadné střely před sebe...nekvalitní výkon po všech stránkách.

Reagovat
ManUnited

Jo díky za info, aspoň vím proč mi utekl ten tiket

Reagovat
juninho8

len zo zostrihu co som videl bolo vidno ze to nebol jeho zapas...strely mu vypadavali, gol ide nanho...co sa tyka toho druheho golu montpellieru podla mna bol neuznany spravne. Hrac v postaveni mimo hru mohol ovplyvnit brankara....ale podla mna by to Steve beztak nechytil

Reagovat
Israha

Jako podle pravidel mávnuto formálně správně, Hilton v ofsajdu byl a do hry se tím náskokem na míč zapojil...ale zrovna tohle asi byla situace, kterou by citlivě mávající sudí měl pustit, no . Hlavička byla gólová sama o sobě, Steve na Hiltonův pohyb nereagoval a zůstal stát...

Reagovat
juninho8

tazko povedat co by sa stalo keby tam Hilton vobec nebol...kazdopadne uz sa stalo a ak by to aj bola krivda, videl som uz 100-krat horsie. Remiza koniec koncov asi zasluzena. Aj ked to co hra Montpellier v tejto sezone je pre oko divaka na zaplakanie. Ucel svati prostriedky ako sa hovori.

Reagovat
Israha

To ta penalta byl větší přehmat, ta se objektivně pískat neměla vůbec. Ale tak...sudí pomohl poprvé za 16 kol, z toho nelze vyvozovat jiný závěr než to, že konkrétní sudí nezvládl tento konkrétní zápas.

O Montpellieru mi nemluv, viděl jsem je letos dvakrát (ještě proti ASSE) a fakt už mi na celou sezonu stačilo. Baup s Girardem strčení do kapsy...

Reagovat
juninho8

vidis na to som aj zabudol....za tu penclu sa mozu citit ukrivdeny...

nedostavam sa casto tuto sezonu k sledovaniu L1, max tak lyon, ale videl som ich proti PSG. Keby som to mal pozerat druhykrat tak si asi radsej vypichnem oci.

Inak Sio po tom gole pekny fail ako ho posadilo na zadok pri oslave

Reagovat
Seydou Doumbia

Lyon si nesledoval že komentuješ OM?

Reagovat
juninho8

pozeral som aj OL ale tam sa v podstate "nic" nestalo ziadne rozhodcovske kiksy, brankary zachytali standard, Lopes mal kusisko stastia pri 2 tyckach a Mariano dal pekny gol a Fekir zahodil nemozne....tak teda OK...uznavam, ze sa tam nieco stalo

Reagovat
Israha

Sio pobavil, no . To bylo tak nějak vystihující celou jeho kariéru v Ligue 1...hrozné motovidlo. Mandanda by se měl stydět, dostat od něho takový gól...

Reagovat
juninho8

tusim ze vybehla aj expreska ze je zraneny ale to asi nebolo pri tej oslave

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Germain prosimte?

Reagovat
Israha

Podprůměrně. V každé půlce měl jednu šanci, žádnou z nich nedal, v mezihře nic zvláštního. Takový dost anonymní výkon...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele