Ligue 1 - souhrn 16. kola

01.12.2015, 20:56, aktualizováno 03.12.2015, 22:52
Komentáře a souhrny
Marseille vyhrála na půdě Rennes a znovu se přiblížila pohárovým příčkám. Lille porazilo Saint-Étienne a vyhouplo se mimo sestupové příčky. Monako neudrželo vedení a rozešlo se s Caen smírně. Bastia si poradila s Bordeaux, tři body slaví rovněž Toulouse, Remeš a Ajaccio. Úterní program Ligue 1 pak nabídl hned tři bezbrankové výsledky...

Stade Rennes - Olympique Marseille 0:1

03.12.2015 21:00

Góly: 21. Rémy Cabella

Rennes se před vlastními fanoušky prostě nedaří a paradoxně jako by i nadále spoléhalo na venkovní zápasy. Ukázal to i duel s Marseille, o jehož osudu rozhodl jedinou trefou Rémy Cabella ve 21. minutě. Hosté i nadále pokračují ve zlepšených výkonech, stoupají tabulkou výše a za pohárovými příčkami již nejsou daleko.

Pro domácí se ukázaly ztráty zraněných ofenzivních hráčů Sia, Doucourého a N'Tepa jako až příliš citelné. A na kontě vstřelených branek se právě jejich absence určitě podepsala. OM, který v Bretani nastoupil v rozestavení 4-2-3-1, od úvodních minut působil aktivněji a právě dobrý začátek znamenal jeho konečný úspěch.

Nejprve lehkou navštívenku na domácího gólmana Costila vyslal ve 12. minutě z přímého kopu Alessandrini. Jeho zakončení ovšem nemělo potřebnou razanci ani správný směr. Pak už se ale dokázal trefit Cabella. Na vápně jeho protihráči spíše jen přihlíželi jeho sólové akci, než aby ho začali bránit, takže mohl zamířit přesně ke vzdálenější tyči.

SRFC mohl vyrovnat ve 35. minutě. Mendy na pravé straně nedokázal zastavit Dembélého, jenž se prodral do blízkosti brankáře Mandandy, a i když si Boga říkal na malém vápně o přihrávku, jeho spoluhráč se rozhodl z úhlu zakončit a trefil jen boční síť. Zkraje druhé půle mohl na druhé straně po brejku Cabelly skórovat N'Koudou, avšak trefil jen Costila.

Cabella byl nezastavitelný i nadále. Po hodině hry vymyslel pohledný centr do vápna, kde se do něj odvážnými nůžkami pustil Ocampos, jenže zamířil jen nad. V 67. minutě se Olympique řítil do další dobré možnosti, nicméně Ocampose tentokráte zastavil ofsajd. Vlastně až v závěru utkání Rennes vystrčilo růžky.

Hosté museli hlavně poděkovat Mandandovi, jenž v důležitých chvílích perfektně zasáhl a udržel tři body na straně Marseille. Třeba Boga s Grosickim byli vyrovnání opravdu blízko, nebýt hbitých zákroků soupeře. V 83. minutě pak nevyšlo ideálně zakončení střídajícímu Juanovi Quinterovi po pasu od Bogy.

Více informací k zápasu

Lille OSC - AS Saint-Étienne 1:0

02.12.2015 21:00

Góly: 61. Yassine Benzia

Frédéric Antonetti slaví první výhru coby kouč Lille. Dnes si jeho svěřenci i bez distancovaného Sofiane Boufala poradili se Saint-Étienne, které tak přišlo o šanci dotáhnout se na příčky zajišťující Ligu mistrů. Jediný gól zápasu si připsal Yassine Benzia..

Teprve třetí výhra v sezoně sice Dogám nepomohla vyšplhat z osmnácté příčky, nálada v jejich táboře je teď nicméně mnohem optimističtější. Les Verts naopak venku prohráli počtvrté v řadě. Domácí byli dnes od začátku aktivnějším týmem a soupeřova brankáře Stéphane Ruffiera nenechali příliš vydechnout; gól měl na kopačce Éric Bauthéac, reprezentační gólman ale svůj klub zachránil. Na druhé straně mohl udeřit těsně před pauzou Valentin Eysseric, jehož přímý kop prošel za gólmana Enyeamu, nakonec ale těsně minul spojnici jeho klece.

Benzia na sebe poprvé výrazně upozornil v 57. minutě, kdy musel Ruffier vyrážet jeho skvělou ránu z dalšího přímáku; o tři minuty později se však už skóre měnilo. Benzia předvedl výbornou orientaci i chladnokrevné zakončení a dal vzpomenout na dobu, kdy byl (ještě coby mladík v lyonské akademii) považován za jednoho z největších francouzských talentů. Jeho zpracování Martinova pasu i van Bastenovský volej za Ruffierova záda musel potěšit i ty nejnáročnější fanoušky. Zdá se, že se mladý univerzál probouzí do formy v pravý čas. Toto byla jeho druhá trefa ze tří zápasů.

Les Verts ještě dokázali zahrozit prostřednictvím Romaina Hamoumy, nakonec ale po zásluze prohrávají - a tabulka Ligue 1 tak vypadá opět o něco těsněji. Lille ztrácí bod na sedmnácté Bordeaux, ale zároveň pouze čtyři na desáté Nantes.

Více informací k zápasu

SC Bastia - Girondins Bordeaux 1:0

02.12.2015 19:00

Góly: 89. Florian Raspentino

Bordeaux se dostává do velkých problémů. Po domácím debaklu s Caen nepotěšilo své fanoušky ani na půdě Bastie, o jejíž výhře rozhodl jediným gólem Florian Raspentino. A aby frustrace hostů nabrala ještě větších rozměrů, padla tahle branka pouhou minutu před koncem. Les Girondins mají aktuálně jen tříbodový náskok na bezpečné pásmo.

Ne že by si korsický celek mohl nějak vesele plesat. Co se týče bodového zisku, je na tom totožně jako jeho soupeř, akorát má lepší skóre. A v tabulce se díky téhle výhře dostal právě před něj. Na druhou stranu se v poslední době jeho výkony zlepšují. Mužstvo kouče Willyho Sagnola naopak dál zabředává do hluboké krize.

Utkání se muselo líbit snad jen těm největším fotbalovým fajnšmekrům defenzivního fotbalu. Když by mělo dojít na nějaké celkové hodnocení, byla Bastia, která získala teprve své třetí vítězství za posledních třináct ligových kol, jen tím šťastnějším celkem. Vyrovnaný souboj dopadl pro Bordeaux zkrátka hodně hořce.

To, že se hosté v ofenzívě skoro vůbec neprosadili, bylo způsobeno i absencí vykartovaného Khazriho, s pouhými čtyřmi góly nejlepšího střelce týmu a prakticky jediného nebezpečnějšího hráče. Nepřítomnost hned tří obránců Saného, Palloise a Pabla defenzívě určitě na klidu nepřidala.

Svůj první zápas v dresu Bordeaux si prožil mladý bek Hassani, jenž přišel na hřiště pouhých patnáct minut před závěrečným hvizdem, právě on ale zavinil v 89. minutě pohromu. Po dlouhém centru do šestnáctky pod tlakem Peybernese trestuhodně uklouzl, k míči se tak propracoval Raspentino, jenž se z vyložené pozice nemýlil.

Více informací k zápasu

ES Troyes - Toulouse FC 0:3

02.12.2015 19:00

Góly: 2. Issa Diop, 49. Jean Daniel Akpa Akpro, 86. Aleksandar Pešić

V záchranářském souboji o pomyslných šest bodů jasně triumfovalo Toulouse, které rozstřílelo nováčka z Troyes na jeho hřišti hladce 3:0. Pro domácí je situace už skutečně kritická, zůstávají beznadějně poslední, zatímco záchránářské naděje Les Violets dostaly po druhém triumfu v řadě výraznou vzpruhu..

Dnešní zápas vůbec nevypadal jako bitva dvou týmů na posledních místech: Toulouse soupeře hladce přejelo a potvrdilo, že má určitě na víc než plácat se u dna tabulky. Naopak Troyes, jehož kouč Jean-Marc Furlan před zápasem prodloužil smlouvu, pomalu začíná docházet čas ke zvratu. Dnes oba týmy dohrávaly v deseti, hostům to ale vadit vůbec nemuselo.

Trenér Les Violets Dominique Arribagé opět postavil mezi tyče teprve šestnáctiletého Albana Lafonta, který o víkendu proti Nice udržel při své ligové premiéře čisté konto, a tentýž kousek se mu povedl už dnes; jeho spoluhráči v poli měli zatím navrch už od druhé minuty, kdy Trejův vynikající přímý kop hlavou uklidil do sítě Diop. Také domácí měli v bráně teenagera, osmnáctiletého Paula Bernardoniho, ten ale s prvním gólem nic udělat nemohl.

Naopak Lafont se překonával, zlikvidoval několik šancí domácích (zejména skvělými zákroky zneškodnil pokusy Karabouého a Ayasseho) a hlavně díky němu šli hosté do druhé půle s jednobrankovým vedením. To krátce nato znásobil kapitán Jean-Daniel Akpa-Akpro, který nasadil jesle chybujícímu Saunierovi, potáhl míč a ránou z pětadvaceti metrů propálil Bernardoniho podruhé.

Domácí možná cítili naději na zvrat, když byl po druhém žlutém faulu vyloučen obránce TFC Marcel Tisserand; na druhé straně jej však rychle následoval Stéphane Darbion a síly se tak opět vyrovnaly. Toulouse následně ještě uzavřelo skóre na konečných 3:0 nádhernou brankou, která vznikla ve spolupráci Pešiće s Akpou: diváci viděli jesličky, perfektní výměny míče i efektní patičku. Bylo vidět, že sebevědomí Les Violets je definitivně zpět.

Více informací k zápasu

EA Guingamp - Stade Reims 1:2

02.12.2015 19:00

Góly: 45+2. Yannis Salibur - 14. David N'Gog, 55. David N'Gog

David N'Gog ještě nepatří do starého železa! Někdejší forvard Liverpoolu dnes zazářil, když dvěma brankami sestřelil Guingamp na jeho půdě a pomohl tak Remeši k důležité výhře 2:1. Oba týmy dohrávaly utkání v deseti..

N'Gog poslal hosty do vedení už ve čtrnácté minutě. Ještě těsně před poločasovým hvizdem sice vyrovnal Yannis Salibur, tentýž hráč však byl krátce po změně stran vyloučen a N'Gog přesilovku využil ke vstřelení druhé a vítězné trefy. Síly na hřišti pak ještě v samém závěru vyrovnal vyloučený Hamari Traoré. Hostům se hodně ulevilo - triumfovali po dlouhých osmi zápasech a provizorně se posunuli na dvanáctou příčku v tabulce, z níž sesadili právě Guingamp.

Aktivitu úvodních minut v podání hostujícího týmu mohl zúročit Antoine Dévaux, který zpracoval Fortesův pas, napálil ale pouze gólmana Jonase Lössla; na pomoc musel přispěchat až dorážející N'Gog, který bez potíží otevřel skóre. Domácí vrátilo do hry zranění klíčového stopera Remeše Anthonyho Webera, který odkulhal ze hřiště v polovině úvodního dějství; veterán v brance Kossi Agassa následně vyrobil strašlivou hrubku, když si do vlastní sítě doslova donesl neškodný Saliburův přímý kop z úctyhodné vzdálenosti. Míč sice chytil do rukavic, poté však udělal krok za čáru a branková technologie jej usvědčila z toho, že ji překročil.

Salibur se tak mohl stát nečekaným hrdinou, místo toho ale bylo vše naopak - šest minut po změně stran fauloval Alexi Peugeta, inkasoval druhou žlutou kartu a poroučel se ze hřiště. N'Gogova reakce na sebe nenechala dlouho čekat: zkušený forvard zakončoval do sítě poté, co původní centr Traorého nedokázal trefil Nicolas De Préville. Sám Traoré následně ještě dostal druhou žlutou za faul na Nicolase Benezeta a Guingamp toho málem využil, když další Agassovu superchybu mohli v nastavení využít Sorbon s Privatem, nakonec ale Remeš těsné vedení uhájila.

Více informací k zápasu

AS Monaco - SM Caen 1:1

02.12.2015 19:00

Góly: 56. Guido Carrillo - 86. Ronny Rodelin

Ačkoli Monako dokázalo skórovat už dvanáctkrát v řadě a v současné chvíli v tomhle ohledu nemá v Ligue 1 konkurenci, o tři body proti Caen přišlo díky zásahu Ronnyho Rodelina z 86. minuty. Domácí otevřeli účet jedenáct minut po přestávce, Guido Carrillo skóroval v lize po dlouhých 857 minutách od přestupu z Estudiantes.

Knížecí klub na SMC historicky prostě neumí. Za posledních deset utkání ho dokázal skolit pouze v jednom případě, a že se celkově v těchto duelech povětšinou urodí remíza, dopotvrdil i nynější zápas. Díky tomuto nerozhodnému výsledku se na čele tabulky nic nezměnilo, PSG zůstává před ostatními o třináct bodů.

I když o víkendu se oběma týmům hodně dařilo střelecky, Caen na půdě Bordeaux skórovalo čtyřikrát, Monako v Marseille třikrát, první půle byla na gólové šance rozhodně chudá. Situace se v tomhle ohledu změnila až po přestávce. Svěřenci Leonarda Jardima začali více tlačit na pilu a ujali se vedení.

Bernardo Silva si vyměnil míč s Tourém, ten následně poslal dlouhý centr na zadní tyč, kde se důrazem k hlavičce prosadil Guido Carrillo a střelou k tyči překonal gólmana Vercoutreho. Vyrovnat mohl záhy Bessat, jenže se svou volejí naložil prachbídně. V 67. minutě se k zakončení dostal monacký Fábio Coentrao, ovšem mířil vedle.

Portugalský reprezentant mohl rozhodnout o třech bodech pět minut před koncem, jenže z přímého kopu se mu nepodařilo přímo ohrozit Vercoutreho. O chvilku později naopak na druhé straně udeřilo Caen. Féret poslal dlouhý pas do šestnáctky, Ben Youssef ho chytře sklepl Rodelinovi, jenž nehlídaný u tyčky pohodlně zacílil.

Monako se nechtělo s remízou spokojit a ještě v nastaveném čase mohlo přece získat vítězství. Stejně jako v loňské sezóně v dubnu se mohl proti Caen prosadit Bernardo Silva, tehdejší autor dvou branek. Avšak s jeho střelou, která mířila přímo doprostřed Vercoutreho svatyně, nemohl mít hostující brankář výraznější potíže.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - GFCO Ajaccio 0:2

02.12.2015 19:00

Góly: 45+2. Jacques Zoua, 74. John Tshibumbu

Gazélec dál pokračuje ve skvělé formě a šoupá se tabulkou výše a výše. Za posledních šest ligových kol získal z možných osmnácti bodů hned šestnáct a rázem je blíže středu tabulky. Díky gólům Jacquese Zouy a Johna Tshibumbuy dokázal venku skolit také Montpellier, který se v uplynulých týdnech pyšnil velmi dobrou formou.

MHSC triumfoval v posledních třech zápasech v řadě, naposledy prohrál na začátku října v Lille. A i proto byl proti podceňovanému korsickému celku favoritem. Jenže maličký klub z jihu Francie i nadále překvapuje celou Ligue 1. A to přitom před i během utkání řešil velké problémy na brankářském postu.

Hostující kouč Thierry Laurey se znovu nemohl spolehnout na služby své brankářské jedničky Mauryho, který nedal dohromady své poraněné rameno, takže mezi tři tyče se postavil Goda. Jenže i Kamerunec se ve 40. minutě zranil po střetu s Ningou, takže musel být střídán teprve osmnáctiletým Guerinem. Ten si vedl výtečně.

Především v poslední čtvrthodince druhé půle měl hodně práce. Vždy si však poradil a udržel své první čisté konto v nejvyšší soutěži. To už Gazélec vsítil obě branky. Těsně před přestávkou se Zoua zbavil obránce Roussillona a z voleje zamířil k tyči. Tři body v 74. minutě pojistil po pěkné kombinaci a přihrávce Larbiho z blízkosti Tshibumbu.

Více informací k zápasu

FC Nantes - Olympique Lyon 0:0

01.12.2015 21:00

Góly: -

Ani ve třetím úterním zápase nepadnul žádný gól. Borci Nantes a Lyonu tedy napodobili ty z Lorientu, Nice, PSG a Angers.

V prvním poločase byly k vidění příležitosti na obou stranách hřiště. Dvakrát to zkoušel Emiliano Sala a po jedné střele si připsali Jules Iloki a Ermir Lenjani. Lyonští si vypracovali v rychlém sledu dvě velké příležitosti. Po rohu Arnolda Mvuemby hlavičkoval do břevna Maxime Gonalons a Claudio Beauvue neuspěl tváří v tvář Maximu Dupé.

Jeho protějšek Mathieu Gorgelin, náhradník za Anthonyho Lopese, se v brance rozhodně nenudil ani po změně stran. Jeho pozornost hodlali otestovat Yacine Bammou a Kolbeinn Sigthorsson. Les Gones povětšinou vázla záložní řada, od níž nedostával Alexandre Lacazette na hrotu útoku pro sebe tolik potřebné balony.

Michel Der Zakarian se snažil hnát dopředu své hráče opravdu vehementně, leč nebylo mu to vůbec nic platné, protože ti rovněž nedokázali vymyslet ani jednu skutečně nebezpečnou akci. Oba celky tedy musí čekat na tříbodový zisk minimálně do tohoto víkendu, kdy se Les Canaris utkají s Ajacciem a na Lyon čeká v prestižním duelu Angers SCO.

Více informací k zápasu

Angers SCO - Paris Saint-Germain 0:0

01.12.2015 19:00

Góly: -

Hráčům PSG se nepodařilo překonat výborně chytajícího Ludovica Butella, díky čemuž si s Angers SCO rozdělili bod za remízu 0:0. Pro domácí šlo nepochybně o vítaný výsledek, neboť je i po tomto kole udrží v čele tabulky.

Úřadující šampion měl už od začátku více ze hry, přestože hvězdný Zlatan Ibrahimović zůstal sedět pouze na lavičce. Už v 6 minutě trefil po Di Maríově rohu hlavou břevno Cavani. O sedm minut později se snažil skórovat Serge Aurier, jenž brankář SCO byl znovu proti. Po půl hodině hry se do balonu opřel Ángel Di María, jenže za Butellovými zády zazvonila pravá tyč.

Svěřenci kouče Moulina se osmělili až před závěrem prvního poločasu. Jmenovitě to byli Romain Thomas a Cheikh N’Doye. Ten samý hráč přinutil k famóznímu zákroku Kevina Trappa a kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby byl býval Arnold Bouka Moutou ve výborné pozici ještě nehledal své spoluhráče, ale zakončoval.

Rovněž ve druhém poločase to zkoušel Lucas, ale jeho volej nakonec nebyl vůbec nebezpečný. I obránce Maxwell se hnal dopředu, leč také neúspěšně. A pak proti Butellovi neuspěl ani napodruhé Cavani. Teprve v 72 minutě přišel na hřiště Zlatan a nějakých deset minut poté střílel z přímého kopu, balon se odrazil od zdi k Adrienu Rabiotovi, jenže hádejte, kdo proti němu skvěle zakročil ... Ano, Ludovic Butelle.

Více informací k zápasu

FC Lorient - OGC Nice 0:0

01.12.2015 19:00

Góly: -

Na Stade du Moustoir během utkání domácího Lorientu s Nice nepadla ani jedna branka. Oba celky si však udržely velice solidní pozice.

Jako první vyzkoušeli pozornost soupeřeova brankáře Didier N’Dong a Rémy Mulumba, jenže Yoan Cardinale, náhradník za vykartovaného Moueze Hassena, prožil v brance hostí výbornou devadesátiminutovku. Na druhé straně chtěl udeřit hlavou Paul Baysse, ovšem Benjamin Lecomte reflexivně vyrazil.

Hned po změně stran se znovu hlásil o slovo N’Dong, ale ani s jeho dalekonosnou střelou neměl Cardinale větší potíže. Po hodině hry se do balonu rovněž z úctyhodné vzdálenosti opřel Paulin Puel, trenérův syn, a Lecomte se musel proletět vzduchem, aby uchránil svůj tým od pohromy. Neoddychnul si ani v následujících minutách, jelikož musel likvidovat pokusy Niklase Hulta, Wallysona z přímého kopu a Alexandre Mendyho, který neuspěl tváří v tvář.

Les Merlus tedy s dvaadvaceti body zaujímají výbornou osmou příčku, zatímco Nice jich má na kontě pětadvacet, což za současné konstelace (kdy má nadpoloviční většina týmů své zápasy 16 kola před sebou) znamená pátou pozici. Na Lorient čeká už o víkendu Toulouse, kdežto Nice bude doufat v dobrý výsledek proti PSG.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain16133037:842
2.SM Caen1692519:1629
3.Angers SCO1676314:927
4.Olympique Lyon1675421:1426
5.OGC Nice1674530:1925
6.AS Monaco1667322:2225
7.AS Saint-Étienne1681720:2025
8.Olympique Marseille1664624:1722
9.FC Lorient1657424:2122
10.Stade Rennes1657421:1922
11.FC Nantes1663712:1521
12.Stade Reims1654717:2019
13.GFCO Ajaccio1654716:1919
14.EA Guingamp1654716:2219
15.Montpellier HSC1653818:2118
16.SC Bastia1653816:2118
17.Girondins Bordeaux1646620:2618
18.Lille OSC163859:1117
19.Toulouse FC1636717:2815
20.ES Troyes1605118:335

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

super atraktivní liga

Reagovat
Israha

Tottenham 0:0 Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

PSG

Reagovat
Spalovač šancí

Holt v Angers mají velmi kvalitní hradby

Reagovat
santini

L1 dnes pobavila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

FDF!

Reagovat
Shevchenko

Pro ně to muselo být dnes pohlazení po duši.

Reagovat
domingo

Heh. Kdyz jsem po desatym kole psal, ze druhy a treti misto Angers a Caen nejde jen tak odepsat jako nahodu nebo luck ze zacatku sezony, byla vetsina lidi skepticka.. ted jsme v sestnactym kole a situace je furt stejna.

Nejlepsi liga na svete

Reagovat
havrys99

0:0 RuleZzzzz

Reagovat
fenixLFC

BTW, odkedy (a preco) zostupuju len dvaja??

Reagovat
smazaný uživatel

protoze kdyz se kouknes co za zlo je v L2 tak pochopis...

Reagovat
Langi

to sice jo, ale na pomezí L1/L2 je strašně moc týmů a alespoň by se to občas obměnilo (viz letos zatím Caen a Angers)...ono stejně bude sranda, až letos spadne Toulouse a nahoru zas půjdou nějaké Méty, které v sezóně udělají 25 bodů

Reagovat
Langi

od letoška...je to píčovina...když už to chtěli takhle udělat, tak 18. měl hrát baráž, jako třeba v Německu...takhle se v té lize udrží kdekdo...dva marné týmy vystřídají dva ještě marnější a Lille se zase zachrání

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som to naopak zvýšli na 4 zostupujúce tímy, aby hnuli prdelí

Reagovat
smazaný uživatel

A mně by se zamlouval model Premier Ligy, dva sestupující dva hrající baráž třeba. Tohle, co je teď ve Francii je ostuda, ale na druhou stranu Lyon aspoń nesestoupí

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon pls

Reagovat
smazaný uživatel

Alex potrebuje novu motivaciu Vašo...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně si ho vemte dřeváka, za 40

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ligue 1 nutne potrebuje príchod ďalších miliardárov, ideálne do Marseille a Lyonu.

Reagovat
smazaný uživatel

A do Paris FC.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Spalovač šancí

Nikoliv, L1 potřebuje odchod miliardářů z PSG

Reagovat
Shevchenko

Nebýt PSG, tak je ta liga strašně slabá, už teď horko těžko drží 3 místa v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Naopak, nebýt šejků v PSG, tak je ta liga nadále nejvyrovnanější ze všech a tituly vyhrává pokaždý někdo jiný, takže na základě teorie diskutérů z PL sekce by byla nejlepší na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdepak, vyrovnanosť + top kvalita. Tu by bola len vyrovnanosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

bacha N'Gog dal dva góly...aby ho Aulas nechtěl v zimě přitáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ngog ešte hrá futbal?

Reagovat
Free_player

těch gooolů co padlo

Reagovat
Talker

Co Boga? Jak hrál?

Reagovat
Israha

Cabella konečně gól, tohle mu snad psychicky pomůže a kromě herních věcí snad začne přidávat i kanadské body. Vůbec ta ofenzivní čtyřka Marseille je teď skvělá, a hlavně se mi zamlouvá, že to konečně není závislé na jednom hráči, bez kterého se to sesype. Cabella, Alessandrini, N'Koudou, Batshuayi, všechno hráči, co gól dají i připraví, pěkné rozdělení zodpovědnosti.

Ta letošní sezona nakonec možná nebude až takový průser, ale to je spíš mizérií zbytku startovního pole. Nicméně do příštího roku vidím potenciál.

Reagovat
Gedofrey

Chce to jen někoho do středu pole, neboť tam to táhne jen Diarra. Silva zatím největší zklamání. No a pokud odejde Nkoulou, a to že asi odejde, tak ještě stopera.

Reagovat
Israha

Rekik, Rolando, Sparagna (po dlouhé době hráč z akademie, co vypadá, že na to bude mít), z hostování se vrátí Aloé, který jako čtvrtý stoper bude stačit...tady bych to nehrotil. Jeden střeďák nejspíš potřebný bude, kor když si myslím, že Lass si těmi výkony vybojuje přestup výše.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele