Ligue 1 - souhrn 14. kola

21.11.2014, 22:24, aktualizováno 23.11.2014, 22:57
Komentáře a souhrny
Lorient v důležitém klání porazil Lens, jenž se propadl na dno tabulky. Tři body má také Rennes. Na hřištích Nice a Monaka se zrodily remízy. Lyon se rozešel s Bastií bez branek stejně jako Nantes se Saint-Étienne. PSG vyhrálo na hřišti Metz a zůstává o bod za Marseille, která přehrála Bordeaux...

Olympique Marseille - Girondins Bordeaux 3:1

23.11.2014 21:00

Góly: 60. Mario Lemina, 85. André-Pierre Gignac, 89. Michy Batshuayi - 55. Thomas Touré

Marseille se díky vítězství 3:1 nad Bordeaux dostala zpátky na čelo tabulky. Pro Les Phocéens to je již šestý tříbodový výsledek v řadě, který získali před vlastními fanoušky. Šlágr tohoto kola ale domácí museli rozhodnout až pět minut před koncem. Do té doby drželi hosté remízu, než rozdílový zásah zařídil André-Pierre Gignac.

Vše podstatné se událo až po poločase. Za hosty nejprve skóroval Thomas Touré, jenže vedení Les Girondins vydrželo pouhých pět minut, neboť se podařilo vyrovnat Mariovi Leminovi. André-Pierre Gignac pak otočil stav na stranu svého týmu a vítězství v závěru pojistil Michy Batshuayi.

Hostující kouč Willy Sagnol do hry poslal hned tři stopery, takže už od začátku bylo jasné, že prioritou bude na Stade Vélodrome především defenzivní činnost. Byl to ovšem právě jeho tým, kdo si vytvořil první loženku tohoto střetnutí. Touré se totiž v 5. minutě dostal do bezprostřední blízkosti Mandandy, který musel vytasit svůj první zákrok.

Na druhé straně se dostal k zakončení zleva Thauvin, nicméně brankář Carrasso zasahovat nemusel, protože balón skončil na boční síti. Největší příležitost první půle si Marseille vytvořila ve 34. minutě. Payet nádherně uvolnil Gignaca, jenž byl v šestnáctce úplně sám, avšak na skvěle vyběhnuvšího Carrassa nevyzrál.

Gignac se do poločasu ocitl ještě v jedné možnosti, nicméně Carrasso byl opět proti. O chvilku později se také Bordeaux mohlo ujmout vedení. K zakončení se propracoval Khazri a Mandanda musel být mezi třemi tyčemi opět připravený. Hosté se nakonec gólově prosadili v 55. minutě, i když domácí se mohli těsně předtím radovat po šanci Leminy.

Skvěle totiž vymyslel celou akci Barrada, který balón ve vápně posunul za sebe, následná střela francouzsko-gabonského záložníka, jenž v sestavě nahradil suspendovaného Romaa, však skončila v rukavicích Carrassa. Naopak Touré o čtyři minuty později využil přihrávky Maurice-Belaye, jenž obral o míč zbytečně chybujícího Mendyho.

Olympique ovšem tenhle stav nenechal jen tak a po hodině hry se po Payetově centru z pravé strany hlavou prosadil Lemina. Dlouho to vypadalo, že utkání skončí nerozhodně, jenže závěr patřil mužstvu Marcela Bielsy. Klíčovým mužem se stal Gignac, jenž i z těžké pozice dokázal centr Payeta z rohového čtvrtkruhu usměrnit za záda Carrassa.

Marseillský útočník má v tuto chvíli stejný počet branek jako lyonský Lacazette, tahle trefa byla jeho jedenáctá v sezóně. Naopak svou první v Ligue 1 zaznamenala letní posila Michy Batshuayi. Fanniho tvrdou ránu dokázal Carrasso zlikvidovat, balón ovšem vyrazil jen k nohám dorážejícího protihráče.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Toulouse FC 2:0

23.11.2014 17:00

Góly: 37. Anthony Mounier, 87. Souleymane Camara

Zápas dvou klubů středu tabulky dopadl poměrně jasně pro domácí Montpellier, který udolal Toulouse 2:0 a posunul se do první desítky. Les Pailladins tak potvrdili letošní domácí formu, naopak hosté se začínají nervózně ohlížet přes rameno..

Svěřenci Rollanda Courbise nastoupili na Mossonu letos pošesté a byla z toho pátá výhra; Toulouse oproti tomu prohrálo počtvrté z posledních pěti pokusů a od sestupové zóny jej dělí už pouze čtyři body. O branky vítězů se postarali v prvním poločase Anthony Mounier a po obrátce specialista na TFC Souleymane Camara, který se proti tomuto soupeři prosadil v kariéře už popáté.

Hosté pochopitelně opět spoléhali na svého nejlepšího hráče, agilního útočníka Wissama Ben Yeddera, a francouzský mládežnický reprezentant také vymyslel první šanci večera - ve 22. minutě nacentroval z přímého kopu na Dragose Grigoreho, rumunský stoper však hlavičkoval těsně mimo. Jinak ale byl lepším týmem Montpellier, který diktoval tempo hry a hledal skulinky v pětičlenné obraně soupeře.

Po půlhodině hry přišla první dobrá příležitost také na druhé straně, když Mounier svým náběhem odlákal pozornost a dovolil tak Kévinu Bérigaudovi pohodlně vypálit na bránu; střela však mířila mimo Ahamadovy tyče. Sám Mounier následně osm minut před koncem první půle zaznamenal první trefu utkání, když využil nedorozumění mezi Jacquesem Moubandjém a Abelem Aguilarem a nasadil Ahamadovi jesle.

Toulouse sice nemělo tolik ze hry, ale v útoku bylo přesto nebezpečné - byla to samozřejmě zásluha především Ben Yeddera, jehož další přímý kop z 58. minuty málem skončil v síti. Brankář Geoffrey Jourdren byl překonán, míč však proletěl těsně kolem tyče. Hostující kouč Alain Casanova následně stáhl středního záložníka Adriena Regattina a vyslal na hřiště hrotového útočníka Aleksandara Pešiće, snaha Les Violets o vyrovnání však otevírala okna v jejich defenzivě.

A domácí toho s gustem využívali - Mounierův volej po Camarově centru sice ještě proletěl mimo a Sanson svoji dobrou šanci z 65. minuty také zahodil, nakonec se však fanoušci dočkali i pojišťující trefy. Jejím autorem byl aktivní Camara, který ještě předtím vyslal parádní dělovku nad břevno. V 87. minutě se už senegalský útočník prosadil - po dobré týmové akci se k míči dostal Bakar, který mu nabil na druhou branku večera.

Více informací k zápasu

FC Nantes - AS Saint-Étienne 0:0

23.11.2014 14:00

Góly: -

Nantes se Saint-Étienne předvedli divákům 90 zábavných minut plných akce, branku se ale nepodařilo vstřelit ani jednomu. Útok na čtvrtou pozici se tedy nezdařil a oba celky zůstávají těsně pod pohárovými příčkami. Možná trochu překvapivě byli na Beaujoire lepším týmem hosté, Nantes však v závěru podržel skvělý gólman Rémy Riou.

Od začátku bylo vidět, že bodovat chtějí oba týmy; hrálo se nahoru dolů a šancí bylo dost jak před Riouem, tak i na druhé straně u branky strážené Stéphane Ruffierem. V prvním poločase se v domácím dresu předvedli Vincent Bessat (23') a Yacine Bammou (37'), ani jeden však ve finální fázi neuspěl; oba borce vyslal do útoku nezastavitelný mladík Georges-Kévin Nkoudou.

Větší šance nicméně zaznamenalo Saint-Étienne, konkrétně aktivní Kévin Monnet-Paquet. Šikovný kiřídelník už ve třetí minutě málem slavil, jeho střelu však z brankové čáry na poslední chvíli odklidil mohutný stoper Papy Djilobodji; podruhé zahrozil ve 25. minutě, kdy trefil tyč. To ho šikovným pasem vyzval kreativní mozek týmu Romain Hamouma; už překonanému Riouovi se hodně ulevilo.

Ve druhé půli hnal dav na vyprodaném Beaujoire domácí do útoku, a svěřenci Michela Der Zakariana se nenechali dvakrát pobízet - izraelský reprezentant Itay Schechter získal ve vápně míč, udržel jej a ještě dokázal nebezpečně vypálit, leč bez užitku. Ruffier si s jeho pokusem poradil, stejně jako s další akcí hbitého Nkoudoua ze 77. minuty; teprve devatenáctiletý křídelník za sebou sice nechal Francka Tabanoua s Jérémy Clémentem, na reprezentačního gólmana si však nepřišel.

Ještě o pár vteřin později prověřil Ruffiera Oswaldo Vizcarrondo, posledních 10 minut však už patřilo jen a pouze Saint-Étienne a jejich drtivému tlaku, o nějž se velkou měrou přičinil nástup střídajícího Maxe Gradela. Právě jeho rána z 88. minuty donutila Rioua k prvnímu famóznímu zákroku večera. Ten druhý přišel až ve třetí minutě nastavení, kdy proti nanteskému brankáři neuspěl Hamouma.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Stade Reims 0:0

22.11.2014 20:00

Góly: -

Souboj dvou týmů ze středu tabulky dopadl docela očekávanou remízou - ani domácí Nice, ani hostující Remeš se prosadit nedokázaly a rozešly se tak s výsledkem 0:0. Litovat mohou především Puelovi Les Aiglons, kteří byli v Allianz Rivieře lepším týmem.

Nice se v posledních týdnech potýká se špatnou formou, po drtivé výhře nad Guingampem (7:2) v 11. kole prohrálo s Lyonem a Guingampem a vypadlo z ligového poháru, dnes však začalo velice dobře. Postaral se o to zejména argentinský forvard Darío Cvitanich, který ve 21. minutě po skvělém centru Alexy Bosettiho těsně přestřelil.

Cvitanichova přítomnost způsobovala obrovské problémy oběma remešským stoperům - jak Mickaël Tacalfred, tak Antoine Conte nevěděli, co si s ním počít. Domácí fanoušci tak mohou litovat, že si zkušený šutér dnes zapomněl střelecké kopačky. Po půlhodině hry mohl skórovat po Gomisově přímém kopu, jeho hlavička však brankáře Johnny Placideho příliš nepotrápila.

Na druhé straně se Remeš pokoušela útočit zejména po pravé straně, levý bek Nice Jordan Amavi však potvrzoval letošní fantastickou formu a soupeře k ničemu nepouštěl. Ve 41. minutě dokonce skvělým obranným zákrokem obral o gól Nicolase de Prévilleho. Teprve po změně stran se hosté dostali do skutečné šance - Mandiho krásný pas našel Bourillona, který však z ideální pozice mířil nepochopitelně mimo.

Jinak se hrálo především před Placideho brankou. S blížícím se závěrem utkání převzal roli nejvýraznějšího muže na hřišti domácí záložník Niklas Hult, hostující defenziva však jeho atakům úspěšně odolávala. Když pak v 80. minutě Placide včasným výběhem zabránil ve skórování Valentinu Eyssericovi, rozešly se oba týmy nic neřešící remízou.

Více informací k zápasu

AS Monaco - SM Caen 2:2

22.11.2014 20:00

Góly: 5. Emmanuel Imorou (vl.), 75. João Moutinho - 50. Bengadli-Fodé Koita, 59. Geoffrey Kondogbia (vl.)

AS Monaco nad SM Caen nejprve vedlo, pak prohrávalo a nakonec remizovalo.

Do vedení se svěřenci Leonarda Jardima dostali už po pěti minutách hry, kdy si po střele Dimitara Berbatova srazil do vlastní branky míč Emmanuel Imorou - 1:0. V úvodním dějství nebyla nouze o zajímavé momenty. Na straně domácího celku se o ně postarali Bernardo Silva a Valére Germain, na straně hostí to pak zkoušeli dvakrát Mathieu Duhamel a jednou Florian Raspentino.

Brankář Caen Rémy Vercoutre nadále čaroval, když znovu vychytal ve dvou vyložených šancích jak Germaina, tak poté Yannicka Ferreiru Carrasca. Zato Bengadli-Fodé Koita se parádně trefil do horního rohu branky v době, kdy běžela 50. minuta utkání - 1:1. O sedm minut později skóroval po rychlém protiútoku pěkně placírkou Raspentino, jenže pomezní rozhodčí předtím zdvihl praporek.

Za další dvě minuty však rozehrávali hosté rohový kop. Centr se vůbec nepovedl, ovšem paradoxně to týmu Antoina Kombouarého přineslo užitek, jelikož Geoffrey Kondogbia díky tomu hlavičkoval přesně do horního rohu vlastní branky - 1:2. Do hry se pak dostal útočník Lacina Traoré, ovšem Vercoutreho zaměstnávali Elderson Echiéjilé, a potom hned třikrát během stejné porce minut Dimitar Berbatov. Čtyřiatřicetiletý brankář kapituloval podruhé až v 75. minutě. Přihrávku Ferreiry Carrasca si našel João Moutinho a rozvlnil síť - 2:2. V nastaveném čase překonal Subašiće střídající Sloan Privat, nicméně gól, který by byl dozajista vítězným, nebyl uznán kvůli ofsajdu. Caen tedy zůstává nad sestupovými vodami a Monaco bude po tomto kole osmé.

Více informací k zápasu

FC Lorient - RC Lens 1:0

22.11.2014 20:00

Góly: 21. Raphaël Guerreiro

V jistém smyslu prestižní duel posledního s předposledním dopadl lépe pro domácí Lorient, který se tak posunul na nesestupovou pozici.

Kdo ví, jak by to ale bývalo dopadlo, kdyby se už po čtvrthodině hry nevytasil s naprosto hloupým útokem na nohy Valentina Lavigneho hostující obránce Loïcke Landre. První jmenovaný musel být vystřídán a ten druhý byl vyloučen. Početní výhody domácí využili už o šest minut později. Sice šlo o jedinou branku zápasu, ale rozhodně stála za to.

Raphaël Guerreiro si naběhl na přihrávku Wahida Meslouba a nechytatelnou bombou překonal Rudyho Rioua - 1:0. Mladý Portugalec tak navázal na svou premiérovou trefu v reprezentaci, díky které jeho vlast vyhrála nad Argentinou. Nyní tedy opět zajistil svému týmu vítězství. Ovšem to samozřejmě v 21. minutě ještě nemohl vědět.

S dalším gólem chtěl přispěchat Gilles Sunu, ale jeho střela šla mimo. Vyrovnat mohl těsně před pauzou Pablo Chavarria poté, co centrovaný míč do vápna totálně neodhadl Vincent Le Goff. Hráč Lens však nepočítal s tím, že by k němu kulatý předmět propadl, takže ze slibné příležitosti nakonec nebylo vůbec, ale vůbec nic.

Devět minut po startu druhé půle už slavil Jordan Ayew, ale jeho branka nemohla být uznána pro ofsajd. Potom přišly na pořad dne znovu Le Goffovy chvíle. Poprvé mířil těsně nad, podruhé z jeho centru nevytěžil nic střelec branky Guerrreiro. V poslední zaznamenáníhodné příležitosti zápasu mohl skórovat Ayew, který se vyhnul ofsajdové pasti, jenže pak na hostujícího gólmana vyslal tak pomalou střelu, že by si s ní poradil snad opravdu každý. Jeho Lorient ale stejně zvítězil.

Více informací k zápasu

EA Guingamp - Stade Rennes 0:1

22.11.2014 20:00

Góly: 37. Paul-Georges Ntep

Sestupem ohrožený Guingamp si zadělal na další nepříjemnosti, když nedokázal odpovědět na jedinou branku Rennes.

V úvodní dvacetiminutovce se urodila jen jedna veliká šance. Romain Danzé pomohl propasírovat balon k Toivonenovi, který už už zvedal ruce nad hlavu a pomalu se začal radovat ze své čtvrté branky v sezoně, když v tom se vytasil s parádním zásahem brankář Jonas Lössl, který v poslední možné chvíli vykopl balon špičkou kopačky do bezpečí.

V další dvacetiminutovce už branka padla. Abdoulaye Doucouré si narazil s Olou Toivonenem, a poté vypálil na branku. Lösslovi míč vypadl a pro Paula-Georgese Ntepa už v podstatě nebylo nikterak obtížné vsítit svou pátou branku v sezoně. V nastaveném čase první půle si tihle dva spolupráci zopakovali, ovšem tentokrát bez kýženého efektu.

Guingampští se poté ne a ne dostat za obranu Les Rouges et Noirs. Ti se také do útoku příliš nehnali. Příležitost jim darovala chybná zpětná přihrávka, kterou přetavil v okamžitý lob Ola Toivonen, jenže jeho snaha dopadla těsně vedle tyče. Lössl potom ještě udržoval šanci alespoň na remízu díky úspěšným zásahům proti střelám Ntepa a Doucourého, ale jeho spoluhráči ve hře dopředu nedokázali vymyslet nic účelného.

Více informací k zápasu

SC Bastia - Olympique Lyon 0:0

22.11.2014 17:00

Góly: -

Vypadá to, že vláda Ghislaina Printanta Bastii prospívá. Korsický klub od vyhazovu Claude Makélélého ještě neprohrál, dnes před vlastními fanoušky odhodlaným výkonem eliminoval silný Lyon a vzdálil se od sestupových pozic. Výsledek je to o to cennější, že Les Gones vyhráli předchozích pět duelů..

Po výhře nad Montpellierem z minulého kola tak přišel další úspěch, a vedení ostrovního klubu, které stále hledá nového kouče, musí být rázem na vážkách - vedení Printanta s asistentem Hervé Seklim hráčům evidentně prospívá. Dnes se Bastia soustředila zejména na agresivní pressing vysoko na hřišti, což jí v úvodu zajistilo šedesátiprocentní držení míče. Gólový efekt se však nedostavil, ačkoliv šance byly; Lyon mohl děkovat za čisté konto zejména Milanu Biševacovi. Srbský obránce totiž odvrátil jak Gilletovu hlavičku po Boudebouzově rohu (19'), tak Kamanův nebezpečný pokus (29').

Na druhé straně se favorit už v desáté minutě dožadoval penalty po údajném faulu na Bédima; otěže zápasu však převzal až zhruba po půlhodině hry. Fournier se opět rozhodl postavit sestavu v rozestavení 4-4-2, které dominovali nejlepší střelec a nejlepší asistent ligy (Alexandre Lacazette a Clinton N'Jie), první jasná šance nicméně přišla teprve v 51. minutě - Umtitiho přímý kop hostujícího gólmana Aréolu hodně vystrašil, nakonec však mířil mimo.

Čtvrt hodiny před koncem mohl rozhodnout další mladík Mohammed Yattara, jeho rána z úhlu po Lacazettově skvělém pasu však ztroskotala na pozorném Aréolovi. Také Bastia se hnala za výhrou a lyonský strážce Antony Lopes musel zasahovat proti Floydu Ayitému (66') a Yannicku Cahuzacovi (73'). Ani jeden z brankářů však nekapituloval a oba týmy se tak rozešly bezbrankovou remízou, která určitě vyhovuje více domácím.

Více informací k zápasu

FC Metz - Paris Saint-Germain 2:3

21.11.2014 20:30

Góly: 49. Modibo Maïga (pen.), 53. Modibo Maïga (pen.) - 9. Javier Pastore, 16. Gaëtan Bussmann (vl.), 83. Ezequiel Lavezzi

Pařížané se alespoň do nedělního večera poprvé v sezóně vyhoupli na čelo tabulky. Potřebovali k tomu získat tři body v Metách a to se jim nakonec podařilo. Byl to ovšem dost tuhý boj. Domácí kladli velký odpor, sedm minut před koncem se však trefil Ezequiel Lavezzi a připravil soupeři první porážku před jeho fanoušky.

Už před zápasem nebylo v táboře PSG tak zle, jak by se dalo očekávat. Hostující kouč Laurent Blanc nakonec mohl počítat s Gregorym van der Wielem, jehož nasadil už od začátku, i s Blaisem Matuidim, jenž naskočil do hry po obrátce. Především se však vrátil muž číslo jedna s desítkou na zádech.

Sedm týdnů nemohl Zlatan Ibrahimovic obléknout pařížský dres kvůli problémům s patou. A i když se tentokráte střelecky neprosadil, pro Blancovo mužstvo je možná ještě důležitější fakt, že není přímo závislé jenom na švédském útočníkovi. Hostům vyšel vstup do souboje s nováčkem ligy brilantně.

Domácí záložník Sarr si v 9. minutě za vápnem nepočínal důrazně, a proto ho o míč lehce obral Pastore, jenž pak jemným obloučkem překonal gólmana Carrassa. A jen pár minut na to PSG vedl o dvě branky. Lavezziho trestňák se snažil do zámezí odhlavičkovat Bussmann, zamířil však smolně do vlastní sítě.

Svěřenci Alberta Cartiera letos už několikrát ukázali, že předčasně házet flintu do žita není v žádném případě jejich styl. Možná že do karet jim tak trochu zahrálo i nečekaně brzké zranění pařížského záložníka Yohana Cabayeho, neboť Blanc v tu chvíli musel kvůli příchodu Clémenta Chantomeho jedenáctku promíchat.

Mety si v prví půli vytvořily několik šancí na snížení stavu. Malouda byl obzvláště nebezpečný, jeho zakončení chyběla jen větší přesnost, obdobně jako v případě N'Dawovy hlavičky. Na druhé straně opět zahrozil Pastore, jehož přízemní pokus likvidoval až Carrasso, a ani Ibrahimovic v závěru půle gól nakonec nepřidal.

Jestliže však Blancovu výběru krásně vyšel začátek prvního dějství, to druhé pro něj bylo katastrofální. Rabiot ve 49. minutě nešikovně, ale zcela zřetelně srazil ve vápně pronikajícího náhradníka Kryvce a kopala se penalta. Exekutor Maïga pak poslal gólmana Sirigua na opačnou stranu a pohodlně zakončil.

O pár chvil později bylo již vyrovnáno. Van der Wiel zahrál v šestnáctce evidentně rukou a i v tomhle případě se nařizoval pokutový kop, který zase Maïga proměnil. Domácí drželi nadějný výsledek až do 83. minuty. Ibrahimovicův pokus dokázal Carrasso chytit, balón ale vyrazil jen k Lavezzimu, jenž zařídil PSG vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Olympique Marseille14101330:1331
2.Paris Saint-Germain1486028:1030
3.Olympique Lyon1483327:1127
4.FC Nantes1466213:924
5.Girondins Bordeaux1473421:1824
6.AS Saint-Étienne1465313:1223
7.Stade Rennes1464416:1422
8.AS Monaco1455417:1620
9.Montpellier HSC1462613:1320
10.Stade Reims1454514:2119
11.OGC Nice1453617:1918
12.FC Metz1453615:1818
13.Toulouse FC1452717:1917
14.Lille OSC134459:1216
15.SC Bastia1435611:1714
16.SM Caen1434717:1913
17.FC Lorient1441911:1713
18.Évian Thonon Gaillard1341812:2213
19.EA Guingamp14401010:2512
20.RC Lens1432912:1811
Zbývající zápasy
07.01. 00:00Lille OSC - Évian Thonon Gaillard

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

PSG

Reagovat
mastakillah

El Pocho

Reagovat
smazaný uživatel

- špatný výkon celého týmu až na Jalleta a Lopesa

- Njie už nech ide na ten africký pohár, lebo to že hráva na úkor Yattaru alebo Benziu je komické

- sudí, ktorý nemá žiadne skúsenosti ide pískať do Bastie kde sa nikdy čisto nehralo, viď zákrok na Njieho a Steeda, ktoré boli oba na červenú

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem stihl jen poslednich 15 minut a fotbal to teda byl hodne spatny z obou stran, tolik lacinych ztrat jsem letos u lyonu snad jeste nevidel

Reagovat
lampard8

ten N'Jie je tragický jeho jediná schopnost je běžet s balonem a jenom běžet poté jeho přihrávka či střela stojí za podržtašku, takže vlastně on je zbytečným členem v sestavě včera mě nejvíc dorazilo, když si chtěl s ním Lacazette "ťuknout", aby mu to hodil při narážečce do vápna, frajer to uspěchal a přihrál stoperovi osobně nechápu, jak Benzia může jen sedět na lávce či na tribuně, neskutečný talent to je

Reagovat
smazaný uživatel

u benzii se podle me porad projevuje, ze si o sobe mysli, ze je novy benzema, i kdyz zatim nic nedokazal; nicmene vcera i za tu chvili, co hral, me zaujal, libilo se mi, ze se hodne snazil a malem i dal gol koneckoncu, jak mu tam v zaveru chybel kousicek, pokud by takhle pokracoval, vytlaci n'jieho jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

on nevie behať ani s loptou, má problém urobiť kľučku, veď aj veterán Cris mal lepšiu techniku

Reagovat
domingo

vzdyt Njie ma ctyri acka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak statistiky nejsou vse.

Reagovat
EAG le grand amour

Tykraaaaavo ono je derby a my hrajeme se čtyřma slimákama vzadu...

Reagovat
smazaný uživatel

#FournierOut

Reagovat
lampard8

to nemyslíš vážně ne?

Reagovat
Langi

Nemysli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
guzman

To je proste Lyon style

Reagovat
Langi

Ja sem to trochu cekal...Bastia je debilni souper...tam nechava body kde kdo

Reagovat
juninho8

stary dobry Lyon je spat ale tak stane sa aj lepsim timom....koniec koncou su to len 2 body...hra sa este o vela...

Reagovat
Israha

No, jestli někdo využil naplno těch zranění a suspendací, je to Lemina. Hraje výborně, oddře to, odběhá, přidá solidní podporu útoku a dostane se i do koncovky...o pravidelný základ si řekl dost hlasitě, v podstatě všechny ty zápasy, co teď odehrál v základu, snesl nejpřísnější měřítka.

Reagovat
smazaný uživatel

A jen bych doplnil: OM byla lepším týmem a 3 body zůstaly zaslouženě doma, i když se muselo dotahovat. Hodně důležitá výhra vzhledem k tabulce a posledním nezdarům, je třeba makat zápas od zápasu pěkně dál. Snad se zase začne dařit jako v září nebo říjnu a budeme vídat více gólů. Ubude absencí, do Vánoc žádná pauza Mohlo by to vydržet.

Reagovat
Israha

Příští týden s Nantes to taky nebude snadné, podle mě to zavřou a budou hrát na 0:0, bude to chtít je klasicky semlít hned zkraje a tentokrát konečně proměnit nějakou tu brzkou šanci. To bude přesně ten typ zápasu, který se rychlým gólem v podstatě vyřeší, tak doufám, že se to tentokrát protrhne. Pak v půlce týdne Lorient venku, tam se sice nehraje lehce, ale nemají formu a hráčsky dost oslabili, taky by se mělo vyhrát bez větších potíží...a potom, jakmile se znovu chytí vítězná vlna, to už půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, ze začátku musí být pořádné tempo a něco tam dotlačit, jak píšeš. Nantes není dobrej soupeř, ale domácí zápasy máme pod kontrolou. To zvládnou kluci.

Reagovat
Israha

A Bielsa snad zvládne konečně posadit na lávku toho fracka s čtrnáctkou na dresu (za tuhle sezonu jsem si na něj vypěstoval dost slušnou averzi).

Reagovat
Godwinson

Pěkně Marseille. Už jsem se o ně bál.

Reagovat
Israha

Lille s Evianem vlastně nehráli proč?

Reagovat
rufus

Asi kvůli finále Davis Cupu, který se hrálo na stadionu v Lille.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele