Ligue 1 - preview 9. kola

13.10.2017, 08:25, aktualizováno 15.10.2017, 08:56
Previews
Trojlístek utkání figuruje na dnešním programu Ligue 1. Bordeaux zatím s Nantes vypadají, že zabojují o poháry, a tyto ambice nyní budou oba celky potvrzovat proti sobě. Marseille může ve Štrasburku jedině ztratit, Nice potřebuje zabrat na půdě Montpellieru...
Girondins Bordeaux - FC Nantes  (neděle 15:00)
Bordeaux a Nantes dělí v tabulce jediný bod. Kdo bude mít na stadionu Matmut Atlantique navrch, toť po reprezentační pauze otázka.

Více vhod určitě přišla Les Girondins, kteří inkasovali šest branek v Paříži. Od začátku sezony se jim podařilo nasbírat patnáct bodů, což vůbec není marné. Nicméně snad s výjimkou utkání proti Metám se dá tvrdit, že dění na hřišti neměli ani jednou zcela pod kontrolou. Hráči však vsítili už patnáct branek, což bude zajímavou konfrontací s prozatím skálopevnou obranou Nantes.

Na hřiště se určitě nedostane Milan Gajić. Youssouf Sabaly zmeškal reprezentační zápasy Senegalu, ale nějakou porci minut by měl být připraven odehrát. Nedá se příliš předpokládat, že by kouč Gourvennec výrazně měnil sestavu. Přeci jen si je dobře vědom síly a kvality PSG, takže se dá očekávat, že Jaroslav Plašil bude opět pouze mezi náhradníky.

Les Canaris vyhráli poslední čtyři zápasy. V útoku to nadále skřípe, zato kvalitní obrana (pět čistých kont z osmi duelů) zapříčinila, že se tým Claudia Ranieriho vyšvihnul na pátou příčku s tím, že za Marseille a Lyonem zaostává pouze kvůli horšímu skóre. Proti Bordeaux se pokusí zlomit nelichotivou sérii, jelikož na výhru s tímto soupeřem čeká od roku 2014.

Pro tento střet se bohužel pro italského stratéga vykartoval Andrei Girotto, jenž se prozatím prezentoval výbornými výkony. Jeho místo v záložní řadě zaujme Valentin Rongier. A protože Yacine Bammou a Nicolas Pallois nebudou plnohodnotně připraveni, zahrají si vedle sebe na stoperu Kofi Djidji a Diego Carlos, který se vrací po zranění. Je pravděpodobné, že v Derby de l’Atlantique zvítězí ten šťastnější.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 3.79 - 5.59
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Montpellier HSC - OGC Nice  (neděle 17:00)
Nice před reprezentační pauzou nestačilo doma na Marseille a trochu si zavařilo. Nicméně na druhou stranu nic není ztraceno - do konce sezony zbývá ještě třicet kol a svěřenci Luciena Favreho už naznačili, že jsou schopní předvádět výborný fotbal, jako v minulém ročníku.

Na jihu Francie otevřeli nové tréninkové centrum, včetně sedmi travnatých hřišť, bazénu, výřivky, jídelny a pokojů pro hráče, jelikož s umístněním na předních příčkách to myslí setsakramentsky vážně. "Tahle investice dokazuje, že se klub nadále rozrůstá," prohlásil předseda Jean Pierre Rivére pro jeden francouzský deník.

Vedle mezinárodních hvězd, jakými Mario Balotelli, Wesley Sneijder či Dante bezesporu jsou, disponují Les Aiglons i velice kvalitní mládežnickou akademií, z níž vzešla jména jako Malang Sarr, Vincent Koziello nebo Yoan Cardinale. Tomu příliš nevyšel zmíněný duel s OM, nicméně mezi třemi tyčemi by se měl objevit znovu. Zranění však nepustí do hry Wylana Cypriena, Mickaela Le Bihana, ani Marlona Santose.

Z Nice do Montpellieru je to něco přes 300 kilometrů, tedy na francouzské poměry co by kamenem dohodil. Nedá se však očekávat, že by MHSC dokázali bojovat o pohárové umístění. Z tohoto pohledu jim nejlépe vyšla sezona 2014/2015, kterou zakončili na sedmé příčce. Jinak jsme zvyklí je vídat v dolní polovině tabulky. Vydřené remízy s PSG a Monakem však mohly hráčům (a koneckonců i trenérovi) přidat na sebevědomí.

Michel Der Zakarian nemusí vymýšlet žádné složité rošády, neboť kromě vykartovaného Pedra Mendese má k dispozici kompletní kádr. V týmu tak podle koučových slov panuje "zdravá konkurence," neboť zálusk na základní sestavu si dělají Junior Sambia, Keegan Dolly, Jonathan Ikoné i Isaac Mbenza. Bude zajímavé, jestli arménský trenér najde uplatnění pro Giovanniho Sia, jenž by se se svými zkušenostmi a výběrem místa mohl klidně stát tajnou zbraní.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.24 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Racing Strasbourg - Olympique Marseille  (neděle 21:00)
Racing Strasbourg se proti Olympique Marseille pokusí odvrátit šestou porážku v sezoně. Naopak hosté budou usilovat o pátou výhru v řadě.

Na první pohled to vypadá, že by mělo být toto klání jednoznačnou záležitostí. Nicméně OM už několikrát dokázalo, že dovede obrat o body nejsilnější, ale zároveň dokáže ztratit s celky z dolních příček tabulky. Právě tato nestálost formy stála slavný klub v minulých letech do jisté míry lepší umístění.

V úvodu sezony se ve skvělé formě prezentoval obránce Jordan Amavi. Dokonce si vysloužil pozvánku od Didiera Deschampse do národního týmu pro kvalifikační střetnutí s Bulharskem a Běloruskem. Takže vedení nelenilo a změnilo jeho hostování z Aston Villy v trvalý přestup. Ani proti Strasbourgu nebude chybět na levé straně defenzivní linie.

Prostředí si konečně začíná pochvalovat i Lucas Ocampos, jehož vzestup se po přestupu z Monaka malinko zadrhnul. "Chci udělat všechno pro to, abych si udržel stabilní formu po celou sezonu. V minulém ročníku se mi pod koučem Míchelem příliš nedařilo. Ale poslední dva měsíce mi vyšly skvěle a začínám cítit, že jsem pro tým důležitý," pochvaloval si třiadvacetiletý Argentinec, jenž si v dresu CFC Janov a AC Milán vyzkoušel i Serii A.

Strasbourg se prozatím dočkal jediného vítězství, a to ve druhém kole proti Lille, kterému se stále nedaří začít podávat stabilní výkony. Ze zmíněného severofrancouzského klubu hostuje v Racingu Martin Terrier, jenž by mohl v útoku nahradit jednoho z dvojice Nuno Da Costa/Idriss Saadi. Marseille přivítá za týden na Stade Vélodrome vedoucí PSG, takže si v tomto utkání nemůže dovolit zaváhání.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.00 - 3.65 - 1.99
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dijon FCO - Paris Saint-Germain  (sobota 17:00)
PSG čeká na první pohled snadná záležitost - zvítězit v Dijonu. Domácím se příliš nedaří, na druhou stranu proti obrovskému favoritovi se budou chtít vytáhnout. Hosté z Paříže na svého prvního přemožitele stále čekají.

Dijon čeká velký svátek, na jeho půdu totiž zavítá suverén Ligue 1 Paris Saint-Germain. "PSG je válec. Velmi silný tým s mnoha možnostmi, jak poskládat sestavu. Je zde spousta dobrých hráčů, takže Emery má na výběr. Určitě jde o jeden z nejlepších týmů v Evropě," nešetřil superlativy trenér Dijonu Olivier Dall'Oglio. Jeho svěřenci zatím důvody k radosti příliš nemají, za osm kol vyhráli jen jednou a v tabulce se krčí až na sedmnáctém místě, tedy jen těsně mimo sestupové pásmo.

Před reprezentační přestávkou přišlo menší povzbuzení v podobě dvou nerozhodných výsledků a zvláště ten proti Lyonu (3:3) se hodně cení.

Zápas na stadionu Gastona Gérarda by ale měl být v režii hostujícího týmu. PSG válcuje ligu a dosud nenašlo přemožitele. "Je to dobré. Je to slibné, protože jsme dokázali vyhrát spoustu zápasů. Zápas proti Montpellieru byl komplikovaný, ale pořád jsme z něho získali bod (0:0). Tato cesta je dobrá, ale pořád je to jenom začátek," zůstává pevně nohama na zemi záložník Thiago Motta.

"Paříž je na zápas proti Dijonu připravena, bude to první zápas dlouhého běhu. Musíme být připraveni, protože jde o důležitý moment v sezoně. Začali jsme dobře a musíme v tom pokračovat," dodal zkušený záložník.

Unai Emery bude postrádat Pastoreho, Kurzawu, Verrattiho a nejspíše i Thiaga Silvu. Kompletní nebude ani domácí celek, mimo hru jsou totiž Lautoa, Yambéré a potrestaný Abeid.
Dijon FCO - pravděpodobná sestava:
Reynet - Rosier, Djilobodji, Varrault, Chafik - Sliti, Xeka, Amalfitano, Chang-Hon - Jeannot, Said
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Areola - Meunier, Marquinhos, Kimpembe, Yuri - Veratti, Rabiot - Mbappé, Draxler, Neymar - Cavani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 19.90 - 9.83 - 1.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SM Caen - Angers SCO  (sobota 20:00)
Velice slušnou formu chytlo před reprezentační přestávkou Caen, když si připsalo z šesti kol pět výher. Domácí fotbalisté se teď na to pokusí navázat, ale čeká je Angers, tedy tým, který našel přemožitele jen jednou.

Přesto je postavení obou týmů v tabulce zcela odlišné. Caen si hoví na pátém místě a je na dostřel evropským pohárům. Angers je zase deváté a nemá zas tak daleko od sestupových pozic. Jak je to možné? Angers totiž nasbíralo už šest remíz, což je v tomto ohledu suverénně nejvíce z celé Ligue 1. Jen pro představu, druhým největším počtem remíz se chlubí Lyon, který si dělil body ve čtyřech případech.

Zpátky ke Caen. Celek z Normandie naposledy zvítězil v Rennes, když brankáře Koubka jako jediný překonal vlastní hráč Rami Bensebaini. Po delší době to tedy vypadá, že tým dlouholetého trenéra Patrice Garanda konečně začíná sklízet plody své práce.

Soupeřem Caen bude Angers, aktuálně remízový král. Že není jednoduché Les Scoïstes porazit se přesvědčily slavný Olympique Lyon, který doma remizoval 3:3, i loni bronzový celek z Nice (2:2).

Domácím budou scházet Dabo a Djiku a podobně jsou na tom i hosté. Angers bude chybět Pavlović se Santamaríou.
SM Caen - pravděpodobná sestava:
Vercoutre - Mbengue, Silva, Genevois, Guilbert - Repas, Féret, Benasser, Bazile - Santini, Rodelin
Angers SCO - pravděpodobná sestava:
Letellier - Manceau, Traoré, Thomas, Andreu - Tahrat - Tait, Capelle, Mangani, Ekambi - Crivelli
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.19 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
EA Guingamp - Stade Rennes  (sobota 20:00)
Ve středu ligové tabulky si hovící Guingamp přivítá o několik příček horší Stade Rennes. Oba celky zatím střídají lepší výsledky s horšími a zvláště hosté to mají pravidelně na střídačku.

Jenomže Rennes nevyhrává a to je zatím největší kámen úrazu. Jen jedno vítězství a tři remízy plně odpovídají aktuálně patnáctému místu. Naposledy hosté nestačili na Caen, které vyhrálo nejtěsnějším rozdílem.

Tým Christiana Gourcouffa pravidelně po bodovém zisku prohrává, pokud by nastolený trend měl pokračovat, znamenalo by to na půdě Guingampu bodový úspěch. Les Rouges er Noirs však budou chtít na stadionu du Roudourou zvítězit.

Guingamp zatím doma prohrál jen jednou, když podle předpokladu nestačil na vysoce favorizované PSG, naposledy remizoval s Toulouse. S průběžným jedenáctým místem ale mohou být v Bretani spokojeni.

Guingamp se musí obejít bez Jonathana Pereiry, Francka Tabanoua a Deauxe. A podobně jsou na tom i hosté, jak Bensebaini, tak i Benjamin André si odpykávají karetní trest.
EA Guingamp - pravděpodobná sestava:
Johnsson - Rebocho, Sorbon, Kerbrat, Eboa - Benzet, Didot, Diallo, Salibur - Briand, Thuram
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
Koubek - Traoré, Nyamsi, Gnagnon, Baal - Amalfitano, Prcić, Bourigeaud, Maouassa - Khazri, Mubele
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.49 - 3.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Lille OSC - ES Troyes  (sobota 20:00)
Troyes začalo před reprezentační přestávkou nabírat formu a po výhrách nad Métami a St-Étienne by rádo bodovalo i na půdě trápícího se Lille. Inspirací je i předloňská sezona, ve které Troyes na Stade Pierre-Mauroy zvítězilo 3:1.

Fotbalisté Lille v minulém kole nedohráli utkání na Amiens a důvodem bylo zřícení části bariéry a zhruba dvacítka raněných. Znamená to tedy, že LOSC má o jedno odehrané utkání méně, pět bodů na kontě a průběžné osmnácté místo. To je velice smutný pohled na někdejšího vítěze double ze sezony 2010/2011. Přitom šest let není zas tak dávno.

Troyes rozhodně nepatří k favoritům na účast v evropských pohárech a příliš se s ním nepočítá ani do středu ligové tabulky. Pravdou ale je, že domácím se daří sbírat body a s aktuálním jedenáctým místem panuje velká spokojenost. Před reprezentační přestávkou si navíc hosté vyšlápli na Saint-Étienne, které navzdory dlouhé početní nevýhodě porazili 2:1.

Co od utkání očekávat? Francouzská Ligue 1 je tradičně hodně vyrovnaná a nevyzpytatelná. Troyes například předloni na půdě Lille vyhrálo, ovšem stalo se tak po deseti letech. Na druhou stranu Lille za tu dobu nijak neexcelovalo a Troyes porazilo jen dvakrát.

Lille se musí obejít bez Soumaora, Mendyla a Malcuita. Ještě více starostí má se skládáním sestavy Troyes. V minulém kole uviděl červenou kartu Azamoum a tudíž nebude k dispozici stejně jako Nivet, Obiang, Bellugou a Darbion.
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Maignan - B.Touré, Alonso, Amadou, Ié - Mendes - Araujo, Benzia, Maia, Ghazi - Pepe
ES Troyes - pravděpodobná sestava:
Samassa - Deplagne, Vizcarrondo, Herelle, Traoré - Confais, Bellugou, Dingome - Pelé, Niane, Grandsir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.98 - 5.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Saint-Étienne - FC Metz  (sobota 20:00)
Les Verts chtějí zastavit pád tabulkou a k tomu je třeba zabrat a porazit poslední Méty. Hosté mají na svém kontě jen tři body za překvapivé vítězství nad Angers. Saint-Étienne bude v zápase favoritem už i proto, že s Métami od roku 2001 neprohrálo.

Už je to opravdu dlouhých šestnáct let, co Méty naposledy dokázaly na Saint-Étienne vyzrát. Od této doby pouze několikrát remizovaly a jaké to je Les Verts znovu porazit si mohou připomenout v tomto kole.

A nejsou bez šance. Domácí po skvělém úvodu začali ztrácet a paradoxně to odstartovalo první ztrátou s PSG. Následující čtyři kola zelení vyhráli jen jednou a hned dvakrát doma rozdali bod Angers respektive Rennes. Zdaleka největší průšvih však přišel v minulém kole, kdy ASSE prohrálo v Troyes, přestože hrálo takřka hodinu v početní převaze. Sečteno podtrženo, svěřenci trenéra Galtiera se propadli na sedmé místo.

Co by však za to dali hosté z Mét, se třemi body nejhorší tým probíhajícího ročníku Ligue 1. Les Grenats vyhráli jen v šestém kole na hřišti Angers, jinak vše prohráli. Je pravdou, že hosté mají i trochu smůly, protože hned čtyřikrát prohráli tím nejtěsnějším způsobem. Například v minulém kole na půdě Nantes prohráli už brankou ze třetí minuty a po celý zápas se na odpověď nezmohli.

Dokáží Méty konečně zabrat a bodově si přilepšit, nebo Saint-Étienne splní roli favorita a připíše si tři body? O vzájemné bilanci již byla řeč, Méty nevyhrály nad Les Verts od roku 2001.

Domácím nepomohou zraněný Pogba ani hříšník z minulého zápasu Hernani, který proti Troyes uviděl červenou kartu. Poměrně značně oslabení jsou hosté, Métám bude chybět možná největší hvězda Assou-Ekotto i další jako Jallow, Jouffré nebo Rivierez s Biševačem.
AS Saint-Étienne - pravděpodobná sestava:
Ruffier - Gabriel, Perrin, Théophile, Janko - Dioussé, Pajot - Paquet, Cabella, Dabo - Bamba
FC Metz - pravděpodobná sestava:
Didillon - Balliu, Diagne, Niakhate, Udol - Poblete, Philipps - Dossevi, Cohade, Nguette - Roux
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 3.97 - 6.21
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Toulouse FC - Amiens SC  (sobota 20:00)
Ze druhé poloviny tabulky na sebe narazí celky Toulouse a Amiens. Oba týmy se zatím spíše trápí a především domácí Toulouse by se rádo vidělo v tabulce výše. Domácí jsou už čtyři zápasy bez vítězství, hosté pouze dva, ale jejich minulé utkání s Lille bylo přerušeno.

Amiens minulé kolo nedohrál, na vině bylo zřícení jedné z části bariér a zhruba dvacítka zraněných fanoušků. Les Licornes tak další utkání na domácí půdě proti Bordeaux sehrají v Le Havre.

Ještě než se tak stane, zavítají na půdu Toulouse a stane se tak poprvé v historii. Ještě nikdy předtím se totiž tyto týmy nestřetly. Ani jeden z týmů nemá bůhvíjakou formu. Na druhou stranu Toulouse doma ze tří zápasů dvakrát vyhrálo a proti Amiens tak bude nebezpečným soupeřem. Toulouse se v posledních zápasech potýká s mizernou produktivitou, za čtyři zápasy se prosadilo jen jednou a byla z tohoto remíza 1:1.

Amiens má v tabulce o dva body méně, než Toulouse. Ze sedmi zápasů prohráli hosté rovnou pětkrát a ve zbylých dvou zápasech brali všechny body. Nutno také podotknout, že ani Amiens na tom není střelecky dobře. Branku naposledy vstřelilo 9. září do sítě Štrasburku.

Toulouse bude scházet Gradel, jinak je tým kompletní. Beze ztrát se neobejde ani druhá strana. Zraněný je Fofana a trest do hry nepustí Monconduita.
Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
Lafont - Moubandje, Jullien, Diop, Amian - Durmaz, Imbula, Blin, Somália - Jean - Delort
Amiens SC - pravděpodobná sestava:
Gurtner - Cissokho, Prince, Adenon, Avelar - Gakpé, N'Gosso, Bodmer, Manzala - Kakuta - Konaté
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.23 - 4.89
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Lyon - AS Monaco  (pátek 20:45)
Soubojem dvou ambiciózních francouzských gigantů odstartuje po reprezentační přestávce v pořadí deváté kolo Ligue 1. Dle pořadí v tabulce je na tom v současné chvíli lépe Monaco, které ztrácí na vedoucí příčku pouhé tři body, jenže tentokráte se bude muset obejít bez útočníka Radamela Falcaa. Toho by mohl aktuálně osmý Lyon využít.

Hostující kouč Leonardo Jardim si moc dobře uvědomuje, proč do hry neposlat jednu ze svých největších hvězd. Falcao totiž musel v uplynulých dnech pomáhat Kolumbii v postupu na světový šampionát. "Hrál naposledy v úterý večer a měl hodně cestování. Jeho fyzická kondice mu nedovolí hrát podruhé za 48 hodin," vysvětloval.

Místo něho má monacký stratég na výběr hned několik hráčů. Ale asi nejvíce se skloňuje jméno Keita Baldé. Nová posila z Lazia za třicet miliónů euro toho zatím moc neodehrála. Právě nyní je ale on žhavým kandidátem na doplnění útoku. "Kdybych Falcaa zkusil nasadit v Lyonu, asi bych ho zabil. Hrát nebude," potvrzoval Portugalec.

Kromě kolumbijského ostrostřelce se nebude moci spolehnout ani na Stevana Jovetiče, jenž si z reprezentačního srazu s Černou Horou přivodil svalové zranění. Záložník Rony Lopes však věří, že i bez dvou klíčových forvardů tým utkání zvládne. "Hráči, kteří tu jsou, můžou v pátek nastoupit. Je jen na trenérovi, koho nasadí," zdůrazňoval.

Mimo to navíc bude hostům chybět Fabinho, který si odpykává disciplinární trest. V Parc Olympique Lyonnais nebude mít Monaco opravdu snadnou úlohu. "Máme osm hráčů, kteří si zahrají světový šampionát, a dva, kteří budou hrát baráž. To je pozitivní. I když přiznávám, že pro přípravu na tenhle zápas to není ideální," připustil hostující trenér.

Olympique se zatím nenachází na těch pozicích, jež by si vedení přálo. V uplynulých osmi kolech OL zvítězil jen třikrát, pořád se ale drží v boji o příčky zaručující evropské poháry. Z mnoha stran kritizovaný trenér Bruno Génésio ví, že výsledky nejsou ideální. A mluví se vehementně o tom, že o jeho osudu se rozhodne v listopadu po derby se St. Étienne.

Domácí lodivod každopádně nehodlá panikařit. "Necítím se pod větším tlakem než kdokoliv jiný. Každý víkend jsem pod tlakem, ať už vyhráváme, remizujeme nebo prohráváme. Vždy mluvíme o sobě, vždy se chceme zlepšovat," říkal Génésio, jehož mužstvo už šest zápasů v řadě neudrželo čisté konto a naposledy vyhrálo v půlce září.
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
Anthony Lopes - Tete, Diakhaby, Morel, Mendy - Tousart, NDombélé - Traoré, Fekir, Aouar - Díaz
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Sidibé, Glik, Jemerson, Jorge - Rony Lopes, Tielemans, Joao Moutinho, Lemar - Baldé, Carrillo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 4.11 - 3.43
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain871027:522
2.AS Monaco861122:919
3.Olympique Marseille851215:1216
4.FC Nantes85126:516
5.SM Caen85037:415
6.Girondins Bordeaux843115:1315
7.AS Saint-Étienne842210:814
8.Olympique Lyon834117:1313
9.ES Troyes83237:711
10.OGC Nice831412:1210
11.EA Guingamp83149:1210
12.Angers SCO816112:119
13.Montpellier HSC82335:69
14.Toulouse FC82249:158
15.Stade Rennes813411:136
16.Amiens SC72054:106
17.Dijon FCO813410:176
18.Lille OSC71244:115
19.Racing Strasbourg81256:145
20.FC Metz81073:143

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
Langi

Dnes povinna vyhra...ale po kolikate uz...

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

cista X

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

A my ostatni jsme ty golove hody jaksi podcenili

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta to mela byt. Byls nejbliz

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Monaka katastrofální. To jsem necekal

Reagovat
Langi

Kurna pojdme jeste...ta hra je fakt dobra a Monaco vzadu fakt hori

Reagovat
Langi

Joooo...ted se od tohohle vysledku odrazit

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele