Ligue 1 - preview 5. kola

12.09.2014, 08:48, aktualizováno 14.09.2014, 08:51
Previews
Na čele tabulky francouzské ligy se v úvodu usadilo Bordeaux a dnes má možnost si své postavení pojistit, hraje na půdě Guingampu. Lille je favoritem duelu s Nantes, poslední Évian se pokusí obrat o body Marseille...
Lille OSC - FC Nantes  (neděle 14:00)
Lille zůstává v Ligue 1 neporaženo, snad i přes reprezentační pauzu překouslo hořké vypadnutí z Ligy mistrů. Dogy rozhodně hodlají pokračovat ve výkonech, které mu i pomůžou uklidnit se před Evropskou ligou. A začít chtějí v utkání proti Nantes, které může být s aktuálním desátým místem v tabulce zatím spokojeno.

Osm bodů ze čtyř kol, to není vůbec špatná bilance svěřenců kouče Reného Girarda. Čistě teoreticky se můžou dostat i na první místo, pokud Bordeaux odpoledne nezvládne duel v Guingampu. "Nantes mělo slušný start do sezóny. Je silné a bude těžké prolomit jeho odpor. Bude to těžký zápas," uvedl domácí lodivod.

V Lille už nadále nepůsobí bývalý hvězdný kanonýr Salomon Kalou, který odešel do Herthy. Klub naopak přivedl do útoku mladého Švýcara Michaela Freye z Young Boys. Domácí jinak bohužel budou postrádat Francka Bériu a Marka Bašu, kteří mají problémy se stehnem, zatímco Ryan Mendes se trápí na marodce s poraněnou achilovkou.

Domácí věří, že navážou na slušnou formu, kterou se prezentovali před dvěma týdny. Remízu 1:1 na půdě Monaka rozhodně nebrali jako nějaký neúspěch. "Nantes má v kádru méně reprezentantů, než máme naopak my," připomínal Girard. "Proto mu během přestávky chybělo daleko méně hráčů. I to je před utkáním třeba brát v úvahu."

Nantes letos prohrálo jen jednou, a to na půdě Monaka. Před vlastními fanoušky zatím skolilo Lens i Montpellier, remízu pak uhrálo v Metách. "Nechceme o sobě pochybovat," uvedl záložník Johan Audel. "Tým je silný. Vykazujeme dobrý přístup i náladu. Pojedeme do Lille v pozitivní náladě. Určitě tam chceme vyhrát," dodával.

Hosté by směrem dopředu měli disponovat útočnou dvojicí Serge Gakpé - Yacine Bammou, který v průběhu tohoto týdne podepsal s Nantes nový kontrakt, jenž potrvá až do roku 2018. Mimo hru je bohužel gólman Rémy Riou, stále totiž laboruje s poraněnou nohou, nejistý je start u záložníka Vincenta Bessata, který má problémy s lýtkem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.40 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
EA Guingamp - Girondins Bordeaux  (neděle 17:00)
Fotbalisté Bordeaux budou proti Guingampu hájit vedoucí pozici. V současné chvíli mají stejný počet bodů jako druhé St. Étienne, mají ovšem právě tento zápas k dobru. Domácím se naopak začátek sezóny vůbec nevydařil a jsou až předposlední. Před startem v Evropské lize je tak nečeká vůbec snadná generálka.

Svěřence bývalého francouzského reprezentanta Willyho Sagnola by po čtyřech kolech na samotném vrcholu Ligue 1 čekal jen málokdo. Les Girondins si ale prozatím vedou velmi, velmi slušně. A na půdě bretaňského celku jsou tak mírnými favority. "Zápas proti Guingampu může být klíčový. Vždy je těžké proti němu hrát," uvedl hostující lodivod.

Hosté byli po třech kolech stoprocentní, naposledy ovšem jen remizovali před vlastními fanoušky s Bastií. Uvidíme, jestli týmu reprezentační pauza uškodila, nebo naopak pomohla nabrat čerstvé síly k ještě lepším výkonům. "Od prvního zápasu s Montpellierem hrajeme pořád stejně. Vracíme se na hřiště a chceme dávat góly a vyhrávat," dodával Sagnol.

Bordeaux už může naplno počítat s českým záložníkem Jaroslavem Plašilem, s Andrém Biyogem Pokem i Abdouem Traorém, premiéru by v novém dresu mohl prožít také obránce Tiago Ilori. Henri Saivet je naopak mimo hru kvůli poraněnému kolenu. "Ve fotbale můžete riskovat. To je vzrušující. Soupeř má hráče, kteří touží po pomstě," připomínal Sagnol.

EAG čeká rozhodně náročná sezóna. Nejenže se bude muset poprat se záchranou v nejvyšší soutěži, zároveň se ale bude muset popasovat s evropskými poháry, se kterými má celý kádr nulové zkušenosti. Kouč Jocelyn Gourvennec může do sestavy počítat se Sambou Yatabarém, kterého klub získal z řeckého Olympiakosu.

Domácí naopak přišli o jeho bratra Mustafu Yatabarého, který byl loni nejlepším střelcem. Senegalský forvard odešel do tureckého Trabzonsporu. Guingamp nemá na svého aktuálního soupeře vůbec dobré vzpomínky, prohrál s ním totiž už sedmkrát v řadě. Naposledy tohoto protivníka porazil hodně dávno, a to v roce 2002.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 2.88 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Évian Thonon Gaillard - Olympique Marseille  (neděle 21:00)
Olympique Marseille má možnost dotáhnout se na čelo tabulky Ligue 1. Celek z jihu Francie cestuje na půdu Évianu, tento zápas uzavře program víkendového pátého kola...

Marseille zatím získala čtyři body, více než o výsledcích a předvedené hře se ovšem v posledních dnech mluví o sporu, který mají prezident Vincent Labrune a trenér Marcelo Bielsa. Někdejší kouč argentinské a chilské reprezentace nebyl spokojen s tím, jak si OM vedlo na přestupovém trhu a svůj názor prezentoval v médiích.

"O to se nestaráme, to je mezi trenérem a prezidentem. Čeká je schůzka a je na nich, jak to vyřeší. Já osobně necítím, že by to nějakým způsobem ovlivnilo tým," uklidňuje fanoušky ofenzivní záložník Dimitri Payet.

Olympique sezonu pod vedením nového kouče nezačal nejlépe, na úvod remizoval 3:3 v Bastii a následně doma podlehl 0:2 Montpellieru. Další dvě kola ovšem už přinesla bodové maximum díky výhrám nad Guingampem a Nice.

"Máme kvalitní tým. Nedošlo k velkému odlivu důležitých hráčů, nehrajeme Ligu mistrů, po této stránce tak můžeme být klidnější. Máme kádr, s nímž můžeme skončit v první trojce," věří Payet.

Évian v úvodu sezony tápe, zatím získal pouze jeden bod a v tabulce mu patří poslední místo. Překvapivou remízu zaznamenal proti PSG, poražen odešel z duelů s Caen, Rennes a Toulouse, po prvních dvou kolech přitom měl hrozivé skóre 2:9.

Hosté přicestují v kompletním složení, na domácí straně budou chybět vykartovaní Aldo Angoulaa Youssouf Sabaly.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.10 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stade Rennes - Paris Saint-Germain  (sobota 17:00)
Začátek sezóny nevyšel Pařížanům na jedničku s hvězdičkou, ale můžou být s aktuálním druhým místem celkem spokojeni. Teď jim začíná období po reprezentační pauze, ve kterém hodlají dominovat. Nejenže chtějí vystoupit na vrchol v Ligue 1, ale také jim začíná Liga mistrů. Uvidíme, jak se se svojí rolí popasují v Rennes.

Svěřenci Laurenta Blanca v uplynulých dvou sezónách na Stade de la Route de Lorient dvakrát vyhráli. Letos však na venkovních hřištích získali ze dvou utkání jen dva nerozhodné výsledky. "Očekáváme těžký zápas. Nikdy není snadné hrát proti Rennes. Ve Francii chce každý porazit PSG," uvedl obránce Gregory van der Wiel.

Před reprezentační pauzou si PSG spravil výrazně chuť, St. Étienne před vlastními fanoušky nasázel hned pět branek. "I tak musíme zůstat na sto procent soustředění, abychom získali dobrý výsledek z utkání, které nebude jednoduché," dodával van der Wiel. Hosté budou na Bretaní postrádat Davida Luize, jenž má poraněné koleno.

Byť SRFC prohrál dvakrát v řadě na domácí půdě, na Parku princů zaznamenal paradoxně dvě vítězství za sebou - včetně toho v rámci 36. kola v loňském ročníku. "Myslím si, že letos bude ještě těžší porazit PSG," konstatoval domácí trenér Philippe Montanier. "Tým, který má nyní, je totiž ještě lepší."

Rennes hned na začátku utrpělo porážku 0:2 od Lyonu, pak ovšem na své konto připsalo hned sedm bodů. Naposledy zvítězilo nejtěsnějším možným rozdílem na půdě Caen. "Doufám, že budeme součástí skupiny bojující o přední příčky," věří Montanier. "Doma chceme hrát dobře a ukázat to nejlepší, co umíme."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.20 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
OGC Nice - FC Metz  (sobota 20:00)
Pro Nice se sezóna začala vyvíjet slibně, následující tři kola ale poslala jeho hráče tvrdě na zem. A tak se se čtyřmi získanými body a devíti inkasovanými brankami potácí těsně nad hranicí sestupu. Mety naopak před reprezentační přestávkou zaznamenaly svou první výhru a jsou o dvě příčky výše než jejich soupeř.

Claude Puel nemohl být s výkony svého mužstva spokojený. Potvrdilo se, že to OGC skřípe hlavně vzadu, krutá porážka 0:4 v jihofrancouzském derby o Azurové pobřeží s Marseille se v klubu určitě neočekávala. "Tenhle zápas je pro nás důležitý, abychom oživili naši dynamiku ve hře," říkal domácí trenér.

Nice přišla téměř dvoutýdenní pauza vhod. "Se svým mužstvem jsem tvrdě pracoval po celých čtrnáct dní. Musíme to nyní dokázat," burcoval Puel. "Také soupeř byl na tom podobně. Potřebujeme se opět dostat do tempa, zejména poté, co jsme prohráli dvakrát za sebou. Musíme se po začátku sezóny poučit."

Mety po postupu do nejvyšší soutěže s jedenáctibodovým náskokem v Ligue 2 před ostatními celky potvrzují, že se nad nimi bude vyhrávat dosti obtížně. Uhrály remízu proti Lille, naposledy senzačně skolily Lyon. "Je to dobře organizované mužstvo, rychle přechází do útoku. To naposledy poznal Lyon," hodnotil Puel.

Nováček si může za současné situace na Nice určitě věřit. Naposledy se oba týmy střetly v rámci Coupe de France na začátku roku 2013, tehdy Mety doma padly až po prodloužení. "Všechny zápasy budou těžké. Obzvláště, když Nice prohrálo v Marseille," je si vědom útočník Yeni N'Gbakoto.

Hostům zatím solidně funguje obrana, na které loni založili svůj úspěch a následnou účast mezi elitní smetánkou. "I když jsme po zápase s Lyonem nabrali na sebevědomí, bude soupeř odhodlaný odrazit se zpátky nahoru, a to zejména před domácími fandy," říkal N'Gbakoto. "Máme v úmyslu vyhrát," zakončil Puel.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stade Reims - Toulouse FC  (sobota 20:00)
Pomůže Remeši reprezentační přestávka k tomu, aby konečně naplno bodovala? Nebo snad znovu o gól zvítězí Toulouse?

Alain Casanova, trenér týmu z jihofrancouzského města, je i přes nepovedený start soupeře do sezony před vzájemným duelem velice obezřetný. Svou roli hraje do značné míry i skutečnost, že Remeš dokázala v prvním kole bodovat proti PSG. A nezanedbatelný je také fakt, že Toulouse si svých dosavadních šest bodů připsalo za dvě domácí (!) výhry.

"Remeš respektujeme stejně, jako respektujeme všechny ostatní týmy. Není pochyb o tom, že pilně pracovali, aby své dosavadní problémy odstranili. Ostatně kvůli tomu rozšířili svůj realizační tým. Na Stade Auguste-Delaune to pro nás nikdy nebylo snadné utkání, protože jejich příznivci je vždy velmi hlasitě ženou dopředu. My jsme ale také využili reprezentanční pauzy k vyladění našich nedostatků, takže na ten zápas budeme připraveni!" prohlásil Casanova.

Remeš si rozhodně nepomohla tím, že do Španělska prodala svého klíčového hráče, Poláka Grzegorze Krychowiaka, ale sezona se teprve rozebíhá, tudíž za něj bez obav mohou najít adekvátní náhradu. Tou nebude Prince Oniangue, jenž právě začíná svůj třízápasový trest za obdrženou červenou kartu. Všechny hráče nebude mít k dispozici ani Casanova, přičemž nejvíce by mohla být znát neúčast záložníka Abela Aguilara, jelikož tento kolumbijský reprezentant a účastník letošního mistrovství světa je zraněný.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.10 - 2.88
více informací
AS Saint-Étienne - SM Caen  (sobota 20:00)
ASSE je v zápase proti novicům z Caen jasným favoritem. A to i přesto, že oba soupeře dělí v tabulce pouhý bod a že Les Verts se budou muset obejít bez svého kapitána.

Loïc Perrin se totiž zranil a mimo hru by mohl být až šest týdnů, což se Christophu Galtierovi při následujícím náročném programu určitě nehodí. "Není sporu o tom, že Loïc je prot tým nesmírně důležitý. Každý hráč tedy bude muset podat o něco lepší výkon než obvykle. A zároveň věřím, že Moustapha Bayal Sall ho dokáže pro dobu nezbytně nutnou nahradit."

A kouč domácích v zápětí v rozhovoru pro klubové stránky pokračoval: "V následujících třech týdnech máme sehrát sedm zápasů, což může znamenat další zranění. Ale i na to jsem připravený. Jako první nás čeká Caen, což je tým, který je dobře poskládaný a má rychlý přechod do útoku. Navíc vstřelili stejně branek jako my a prozatím bodovali jenom venku. Rozhodně bude velká výzva je porazit."

ASSE dostalo před reprezentační pauzou v Paříži pořádný výprask, zatímco Caen těsně doma prohrálo s Rennes. S nějakými brankami bude chtít konečně také přispět dvacetiletý útočník Lenny Nangis, který rozhodně nepatří k produktivním borcům. Za tři sezony stihl stejný počet branek! "Samozřejmě si jsem vědomý toho, že musím střílet víc gólů, ale k tomu si nejdřív musím vytvářet šance," řekl Nangis.

A v zápětí dodal: "Stejně jako my, ani Saint-Étienne není týmem bez slabin. A právě těch se pokusíme využít. Nesmíme se jich bát a musíme jim vnutit svoji hru." Vzájemná utkání vycházejí jasně pro ASSE, které, pokud hráči už nebudou myšlenkami v Ázerbájdžánu na čtvrtečním utkání Evropské ligy, by mělo zvítězit i tentokrát.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.00
více informací
Montpellier HSC - FC Lorient  (sobota 20:00)
FC Lorient podává zatím velmi dobré výkony (Guingampští by mohli vyprávět) a nic na tom nehodlá měnit ani pro duel s Montpellierem, který ale chce udělat všechno proto, aby si nepřipsal třetí letošní porážku.

"Na začátku sezony se nám opravdu daří. Na zápas s Guingampem nás dokázal trenér správně namotivovat, díky čemuž ho skvěle zvládli. Nicméně do konce sezony zbývá pořád ještě dost utkání. Přitom už proti Montpellieru to nebude nic snadného. Doma budou chtít určitě vyhrát, takže budeme muset být stoprocentně koncentrovaní na hru," prohlásil Rafidine Abdullah, který prozatím zasáhl do všech čtyř zápasů.

Rolland Courbis, kouč MHSC, bude možná moci už proti Lorientu nasadit do hry Jamela Saihiho, který byl dlouho zraněný. "Už jsem pomalu ani nevěděl, jaké to je být znovu v zápasovém rytmu. Jsem přesvědčený o tom, že s každým dalším zápasem to bude lepší a lepší," prohlásil mistr Francie a montpellierský rodák, jenž ovšem na reprezentační scéně obléká barvy Tuniska.

Jarní duel těchto dvou soupeřů přinesl divokou remízu 4:4, ale i v těch předchozích padaly branky, přičemž se dá očekávat, že 0:0 to na Stade de la Mosson nebude ani tentokrát, byť obrany obou celků prozatím pracují poměrně spolehlivě. Lorientští opět budou vepředu sázet na třígólového Valentina Lavigneho. Montpellier sice žádného takového střelce nemá, nicméně tento jihofrancouzský klub vždycky charakterizovalo takřka ukázkové týmové pojetí, díky kterému slavil nedávno titul.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 4.20
více informací
SC Bastia - RC Lens  (sobota 20:00)
V podivné atmosféře se bude odehrávat zápas mezi Bastií a Lens. Až 44 policistů prý přišlo k úrazu při erupci násilí po skončení dramatického zápasu mezi domácím SC a hostujícím Marseille v rámci úvodního kola Ligue 1, a tak nyní musí korsický celek fungovat před prázdnými ochozy...

Doposud se přitom Bastii celkem dařilo, když v posledním kole před reprezentační pauzou obrala o body rovněž Bordeaux (1:1), a momentálně se může pochlubit slušnými pěti body ze čtyř kol. Trenér Claude Makelele navíc v pátek obdržel dobrou zprávu o odsunutí trestu pro vyloučeného El Hadjiho Ba, který si automatický jednozápasový ban odpyká až příští sobotu proti Métám.

RC Lens, které zvládlo jediný letošní vzájemný souboj obou týmů v rámci Coupe de France (2:1 po prodloužení), je na tom v tuhle chvíli o něco málo lépe. Poté, co vyhrálo předešlá dvě klání, sedí aktuálně dvě příčky a jeden bod nad svým dnešním soupeřem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 3.60
více informací
Olympique Lyon - AS Monaco  (pátek 20:30)
Po reprezentační pauze se k životu probouzí také francouzská nejvyšší soutěž. Páté kolo načnou v páteční předehrávce týmy Lyonu a Monaka, a vzhledem k jejich bídnému startu do sezony není přeháněním tvrdit, že v sázce je pověstných "šest bodů"..

Ačkoliv oba týmy před sezonou oslabily a představily nové trenéry, na jejich cílech to nic nezměnilo - monačtí chtějí i nadále bojovat o titul, Lyon by opět rád do pohárové Evropy. Po čtyřech odehraných zápasech je však realita úplně jiná. Bohaté AS má na kontě pouze čtyři body a krčí se na patnácté příčce, Les Gones dokonce vybojovali ještě o bod méně a jsou sedmnáctí. Pro srovnání: loni touto dobou měl Lyon bodů sedm, Monaco 10.

Lyon letos viditelně utahuje opasky a s ex-remešským Hubertem Fournierem u kormidla se soustředí zejména na další vývoj mladých talentů z pověstné akademie, takhle špatný start do sezony však přesto očekával málokdo. Jistě, v jednu chvíli se Fournier musel obejít až bez devíti zraněných hráčů, nicméně tři ligové prohry v řadě (z toho dvě s nováčky z Mét a Lens) a ostudné vypadnutí v předkole Evropské ligy s rumunským celkem Astra Giurgiu přidělávají fanouškům pořádné vrásky. Zvlášť vzhledem k tomu, že silnějšího soupeře než Monaco lyonští letos ještě nepotkali.

Reprezentační pauzu využili Les Gones zejména k regeneraci, kondičnímu tréninku a zapracovávání navrátilců do týmu. "Potili jsme krev, abychom se dostali zpět do ideální formy," potvrzuje Fournier. "Zároveň se nám uzdravilo několik hráčů, jako Samuel Umtiti, Momo Yattara, Nabil Fékir a Yoann Gourcuff." Právě Gourcuffovo jméno je v poslední době v Lyonu nejdiskutovanějším - nejlépe placený fotbalista týmu se totiž vzdal čtvrtiny své královské gáže. Někdejšímu záložníkovi AC Milán a Bordeaux běží poslední rok kontraktu; od svého příchodu v roce 2010 přitom odehrál pouze 73 zápasů a podle klubového prezidenta Aulase se tímto krokem jednak snaží pomoci Olympique ve složité finanční situaci, jednak přebírá část zodpovědnosti za zpackané angažmá.

Sám trenér je však s jeho přístupem spokojený. "Pracuje opravdu tvrdě. V pátek bude na soupisce, ale na hřiště se nejspíš ještě nepodívá. Chci, aby se předvedl v tom nejlepším světle, aby ukázal, že umí podržet míč, rozehrát standardní situaci," vyjádřil se Fournier na adresu osmadvacetiletého borce, který letos kvůli poraněnému kotníku ještě nenastoupil. Dalším přetřásaným jménem je kapitán Maxime Gonalons, který musel v posledních zápasech nastupovat na stoperu; proti Monaku se však má vrátit na svoji primární pozici defenzivního záložníka.

Co se výsledku týče, je lyonský plán jasný - sám Fournier přiznává, že v tuto chvíli je nejdůležitější získávat body, lhostejno jak. Je nutné zejména zapracovat na efektivitě: Lyon je nejaktivněji střílejícím týmem celé ligy (a Lacazette nejaktivněji střílejícím hráčem), dosud se mu však nepodařilo skórovat před 64. minutou.

Jestliže Lyon v srpnu stagnoval, monačtí šli naopak výsledkově lehce nahoru - po úvodních dvou prohrách vykradli stadion Nantes a uhráli domácí remízu se silným Lille. Pokud však má být jejich sezona úspěšná, musí si nový kouč Leonardo Jardim pospíšit - už příští úterý totiž AS rozehraje nový ročník Ligy mistrů domácím zápasem s Bayerem Leverkusen. V těžké a vyrovnané skupině C na něj nadále čekají Zenit Petrohrad a Benfica, a zejména duel se Zenitem bude mít zvláštní příchuť, neboť Francie a Rusko bojují o strategicky klíčovou pozici šesté nejsilnější evropské ligy.

Podle zkušeného obránce Ricarda Carvalha však myšlenky na mezinárodní scénu zápas v Lyonu neovlivní. "Je pravda, že Liga mistrů je už za dveřmi, ale teď se soustředíme jen a pouze na Lyon," potvrzuje, a Fournier je téhož názoru: "Myslím, že pokud mají být monačtí ovlivněni, bude to v pozitivním slova smyslu. Budou se chtít před Leverkusenem ukázat v tom nejlepším světle."

Podle Carvalha bude v Lyonu nejdůležitější pokračovat ve zlepšených defenzivních výkonech z posledních dvou kol. "Sezonu jsme začali katastrofálně, dostávali jsme spoustu gólů. Hlavně proti Bordeaux," připomněl debakl 1:4. "Liga bude ale ještě hodně dlouhá a nepochybuji o tom, že naše sebevědomí rychle poroste. A s ním pak i naše výkony. Tento tým má velký potenciál," tvrdí portugalský obránce a dodává: "Naším cílem je hrát útočně, na soupeřově polovině. To může být problém, pokud si nevěříte a narazíte na brejkového protivníka. Musíme být semknutí a hrát jako tým."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Girondins Bordeaux43109:310
2.Paris Saint-Germain42209:28
3.Lille OSC42204:18
4.Olympique Marseille42118:57
5.Stade Rennes42117:47
6.FC Lorient42116:37
7.FC Nantes42113:27
8.AS Saint-Étienne42115:67
9.SM Caen42025:26
10.Montpellier HSC42024:26
11.RC Lens42025:46
12.Toulouse FC42025:56
13.SC Bastia41215:65
14.FC Metz41213:45
15.AS Monaco41124:74
16.OGC Nice41124:94
17.Olympique Lyon41034:53
18.EA Guingamp41031:73
19.Stade Reims40135:111
20.Évian Thonon Gaillard40132:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
Langi

Lopes - Gorgelin - Zeffane - Koné.B - Rose - Tolisso - Ghezzal - Gonalons - Malbranque - Mvuemba - Yattara - Ferri - Lacazette - Njie - Gourcuff - Fékir - Jallet - Umtiti.

Absents : Bedimo, Benzia, Bisevac, Fofana, Grenier, Dabo

aspon, že Fekir a Gourcuff jsou zpátky...teď by to 4-4-2 mohlo zas začit fungovat, navíc proti marnému Monacu.

Lopes - Jallet, Rose, Umtiti, Tolisso - Mvuemba, Gonalons, Ferri - Fekir (Gourcuff) - Lacazette, Yattara (Njie)

jinak doufám, že ten Njie nebude druhý Mensah...v repre vždycky jeden z nejlepších a u nás bud zraněnej, nebo špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá u vás ještě pořádnou pozici. Když hraje na pár minut. tak třeba mu to nevyhovuje..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
juninho8

Reagovat
Pasha

Žeby deľba bodov ?

Reagovat
smazaný uživatel

Njie

Reagovat
Langi

Co vyvadel?

Reagovat
smazaný uživatel

tú šancu čo zahodil, povodil si krásne dvoch a namiesto toho aby prihral Steedovi alebo Sašovi, ktorí by to dávali do prázdnej tak to odpálil až k praporku.

Reagovat
Langi

uz by taky chtelo aby dal gola...v repre si to docela vodi

Reagovat
lampard8

a to ještě pár minut před tím měl totožnou akci, kde přihrával před prázdnou Alexovi, ale šajtlí to neodhadl a Lacazette nedosáhl

Reagovat
Ferguson6

V Nice by Metz mohol vyhrať, aj keď ešte bez Maloudu

A prečo má štadión v Rennes modro-zelené sedačky!

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele