Ligue 1 - preview 32. kola

01.04.2016, 08:23, aktualizováno 03.04.2016, 08:35
Previews
Monako v pátek podlehlo Bordeaux a velkou šanci tak má Lyon, v případě úspěchu na půdě Lorientu stáhne manko na druhou pozici na tři body. Nantes hostí Lille, Marseille se představí v Bastii...
FC Nantes - Lille OSC  (neděle 14:00)
FC Nantes určitě nebude na březen letošního roku vzpomínat s velkým nadšením. Přesto zůstává ve hře o pohárové umístění. Lille se naopak zvedlo a také může pomýšlet na Evropu.

Les Canaris přicestovali do Lyonu s cílem uhrát dobrý výsledek. Ještě v 82. minutě to vypadalo, že se dílo zadaří. Jenže pak domácí dvakrát udeřili a přichystali pro tým, který opanoval Ligue 1 před onou slavnou sedmiletou érou Olympiku, devátou porážku v této sezoně. "Samozřejmě nás ta prohra mrzí, ale takové věci se ve fotbale stávají. Setrvání v soutěži jsme si už zajistili, takže teď můžeme jenom získat," řekl kouč Der Zakarian.

I v jeho kádru se najdou reprezentanti. Třeba Alejandro Bedoya, který se ovšem vrátil ze srazu USA zraněný. Do hry by však v případě nouze mohl naskočit z lavičky náhradníků. Jeho místo by od začátku mohl zaujmout Adryan, i když ani on nebyl ve stoprocentní formě. Mimo zřejmě zůstane vedle Valentina Rongiera a Yacineho Bammoua i Koffi Djidji.

Na druhé straně na trávník nevyběhnou Éric Bauthéac, Marvin Martin, Adama Soumaoro a Sofiane Boufal. První jmenovaný se přitom do hry s největší pravděpodobností vrátí až ve finále Coupe de la Ligue, ve kterém LOSC vyzve obhájce prvenství, tedy PSG. Základní sestavy by se tedy mohl dočkat Yassine Benzia.

Nantes naposledy prohrálo na domácím Stade de la Beaujoire v listopadu minulého roku. Na podporu svých věrných příznivců se tedy může spolehnout. Minulý vzájemný duel skončil těsnou výhrou Les Canaris, kteří tak tohoto soupeře porazili po dlouhých dvanácti ligových zápasech. I tentokrát mají slušené šance na tříbodový zisk.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 2.90 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SC Bastia - Olympique Marseille  (neděle 17:00)
Olympique Marseille jako by se stále nevzpamatoval z toho, že hned po prvním kole a prohře 0:1 s Caen odstoupil z funkce hlavního kouče Marcelo Bielsa. Tomuto soupeři sice porážku v lednu oplatil, ale pohříchu se zatím jedná o jedinou výhru v letošním roce.

Není divu, že to má současný kouč Míchel poněkud nahnuté. Drsné zaváhání 2:5 v duelu s Rennes na Stade Vélodrome mu rozhodně nijak neprospělo. Slavný klub z přístavního města má nyní pouze šestibodový náskok na sestupovou zónu. Španělský lodivod zatím zůstává ve funkci. Cesta do Evropy za těchto okolností vede pouze přes Coupe de France, v jeho semifinále čeká na OM druholigové Sochaux.

O Olympiku Marseille se v poslední době hodně píše a mluví v souvislosti s možným prodejem, což prezident Vincent Labrune nevyloučil. Teď je ale prioritou Bastia, na níž se těší i mladý španělský Javier Manquillo. "Mně osobně se v současné době daří dobře. Od té doby, co přišel trenér Míchel, dostávám více příležitostí, za což mu musím poděkovat."

"Mrzí mě ale, že se více nedaří týmu. Za svým trenérem ale všichni do jednoho stojíme a věříme, že znovu začneme vyhrávat," dodal. OM nevyhrál na domácím stadionu od září, díky čemuž si připsal nelichotivý klubový rekord. A nebýt výborné venkovní statistiky (pouhé tři prohry), mohlo to být pro slavný klub ještě neveselejší.

Nepochybně půjde o nesmírně zajímavé utkání, protože Bastia je zase nesmírně silná v domácím prostředí. Do hry ale v jejím dresu nenaskočí Sadio Diallo, Florian Raspentino a patrně ani Floyd Ayité a Florian Marange. Hrát by naopak měl Julian Palmieri, Axel Ngando a po suspendování by měli nastoupit Yannick Cahuzac a Mehdi Mostefa.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.10 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Lorient - Olympique Lyon  (neděle 21:00)
Olympique Lyon chce do Ligy mistrů. Jenže o tu je velká přetahovaná. Lorient se jí sice neúčastní, ale zase si hodlá co nejrychleji zajistit setrvání v soutěži.

Les Gones jezdí na Stade du Moustoir rádi. V poslední době se navíc daří nejen výsledkově, ale i herně a někdejší sedminásobný šampion Francie si opět u soupeřů získal respekt. Do konce sezony zbývá odehrát sedm duelů a každý bod se v honbě za Champions League počítá. I někteří konkurenti mají totiž velice dobrou formu.

"Proti Nantes jsme se museli obrnit trpělivostí. Věděli jsme, že to bude obtížné, protože oni dlouhou dobu neprohráli a i venku se jim dařilo. Nebylo to od nás tak přesvědčivé, jako v předchozích domácích utkáních, ale nakonec jsme to zvládli a vytvořili tlak na Monaco," prohlásil Bruno Genésio, který na trenérském postu nahradil Huberta Fourniera.

Zatímco OL zvítězil, Lorient naprosto propadnul v zápase s Angers SCO. Ze Stade Jean-Bouin si odvezl debakl 1:5. "Byl to kolektivní propad. Angers šlo do toho duelu s ohromným odhodláním. Z tohoto výsledku se opravdu nedá vzít si cokoliv dobrého. Nedá se prostě vyhrát, pokud do hry nedáte všechno, co je třeba. Potrestali nás za naše chyby. Rozdíl v přístupu obou týmů ani nemohl být větší," nechal se slyšet kouč Sylvain Ripoll.

Na Lyon nebude moci vyrukovat s Vincentem Le Goffem, Didierem Ndongem, Morykem Fofanou, a také nejlepším střelcem Benjaminem Moukandjem. Ani Lindsay Rose nenastoupí. Do hry jej nepustí dohoda obou klubů, neboť v Lorientu hostuje právě z Lyonu. Z jeho hráčů jsou mimo Aldo Kalulu, Maxime Gonalons, Rafael a pošetřen bude s největší pravděpodobností i Nabil Fekir.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.50 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Paris Saint-Germain - OGC Nice  (sobota 17:00)
Už jasný mistr Ligue 1 si na čtvrtfinálový souboj Ligy mistrů naplánoval celkem slušnou přípravu. Nice bude rozhodně tím celkem, který kvality pařížského celku zajisté co nejlépe prověří. Domácí by určitě rádi nechtěli naštvat své fanoušky tak jako před reprezentační přestávkou, kdy v Parku princů prohráli s Monakem.

Reprezentační pauza znamená pro kouče Laurenta Blanca vždy krušné období. Vlastně skoro pokaždé počítá zraněné hráče, kteří se ze srazů postupně vracejí zpátky do klubu. Tentokráte ale smutnit nemusí. Chybět mu totiž bude pouze Verratti. Úplně v pořádku sice není Di María, ale na zápas se Citizens by měl být připravený.

A možná že do týmu se vrátí obránce Serge Aurier, jenž byl vyřazen z kádru v půlce února kvůli urážkám, které během diskuze s fanoušky na sociálních sítích směřoval ke svým spoluhráčům i k trenérovi Blancovi. Jako by se nad ním klub po měsíci smiloval. Obránce Pobřeží slonoviny pravděpodobně dost zpytoval svědomí.

Domácí stratég nemá s jeho návratem problém. "Byl jsem rozmrzelý, protože si chlapec neuvědomil, co vlastně řekl. Jestli se poučil z téhle lekce? Nevím, ale doufám, že ano," uvedl Blanc. "Řekl jsem mu, co jsem mu říct chtěl. To byl důvod, proč jsem se s ním setkal. Kvůli tomu, aby si poslechl, co mu říkám já."

Není vůbec vyloučené, že si Aurier dokonce zahraje i v Lize mistrů proti Manchesteru City. "Uvidíme, jak se vypořádal s tím, co se stalo, a jak se cítí po reprezentační pauze. V případě, že si zaslouží hrát, bude hrát," sliboval Blanc. "Nebylo mu odpuštěno. Byl zkrátka znovuzačleněn zpátky do mužstva. Nic víc, nic míň."

Jestli se domácí chtějí před milionářskou soutěží co nejlépe nabudit, pak by měli držet dál od míče Ben Arfu, aby zvítězili. Nikdy není od věci si připomenout, kdo opravdu táhne Nice do evropských pohárů. "Soupeř určitě ví, proč nás Monako naposledy porazilo. A třeba nás zkusí právě nějak takhle překvapit," tuší záložník Adrien Rabiot.

Les Aiglons jsou v tuhle chvíli na parádním třetím místě a usilují o Ligu mistrů. Právě na tuhle pozici má ale zálusk hned několik dalších vlčáků. I proto by nebylo vůbec špatné v Paříži jakkoli bodovat. Kouč Claude Puel nebude mít k dispozici vykartovaného Jérémyho Pieda, problémy s lýtkem má i nadále Mathieu Bodmer.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
EA Guingamp - Montpellier HSC  (sobota 20:00)
Guingamp i Montpellier sedm kol před koncem sezony stále nezažehnaly hrozbu sestupu. Oba tedy nutně potřebují bodovat, což značí, že by to na Stade du Roudourou mohl být zajímavý duel.

EA Guingamp, jehož hráči to zatím zkoušeli přímo z přímého kopu čtyřiatřicetkrát (nejvíce ze všech prvoligových celků), čeká na výhru nad MHSC už téměř deset roků. Od té doby šestkrát prohrál, přičemž nikdy to ale nebylo výrazným rozdílem. Před reprezentační pauzou navíc porazil jak ASSE, tak Remeš a v načaté sérii hodlá pokračovat. "Ligue 1 chceme hrát i v příští sezoně. Počítám, že dvě výhry nám to zajistí. A doufám, že první bude už proti Montpellieru," řekl trenér Jocelyn Gourvennec.

Je pravda, že proti Remeši to bylo dosti šťastné vítězství, které trefil Younousse Sankharé. V tomto utkání totiž měl Guingamp držení míče pouhých 25 procent! Mezi zraněnými se nyní nacházejí Nicolas Benezet, Lionel Mathis, Dorian Léveque. Nejistý je start Mevlüta Erdinga a Sloana Privata, takže do hry by se dostal Marcus Coco a vedle Jimmyho Brianda by si patrně stoupnul Yannis Salibur.

Na druhé straně budou chybět Paul Lasne, Quentin Cornette, Kévin Berigaud a vykartovaný Casimir Ninga. O možném startu Daniela Congrého a Jamela Saihiho, jenž se zranil na srazu tuniského národního týmu, se ještě rozhodne. Během reprezentační pauzy se do tréninku znovu zapojil brankář Geoffrey Jourdren, nicméně se dá očekávat, že proti Guingampu ještě zaujme místo mezi třemi tyčemi Laurent Pionnier.

Montpellier uhrál cennou remízu 0:0 s PSG, ale potom dvakrát prohrál a na gól tedy čeká už tři zápasy. Takovou situaci na jihu Francie pod Frédérikem Hantzem neznali. Náskok na sestupovou zónu činí pouhé tři body, přičemž los není k La Paillade zrovna dvakrát přívětivý - do konce ročníku čekají ještě Lyon, Monaco nebo Nantes.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.00 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
ES Troyes - Angers SCO  (sobota 20:00)
Matematicky šance pořád existuje, prakticky je ale s Troyes definitivní amen. Sezónu se zkrátka bude snažit dohrát se ctí, klub už se prakticky připravuje na novou sezónu v Ligue 2. Soupeřem mu nyní bude Angers, takže uvidíme souboj dvou nováčků. Hosté si oproti ESTAC vedli v tomhle ročníku o mnoho lépe a mohou ještě usilovat o evropské poháry.

Pro ně každopádně nejsou přední příčky žádnou prioritou. Pořád se podvědomě ohlížejí spíše dozadu, neboť záchranu nemají stále jistou. I když se jejich devítibodový náskok zdá být dostačující, nemají zdaleka vyhráno. Naposledy se po dlouhých sedmi kolech radovali z vítězství, proti Lorientu si navíc zastříleli.

Ještě nedávno se Angers dokonce pohyboval na nejvyšších patrech. Jenže dost nepovedený únor ho vlastně poslal jen do středu tabulky. "Co se týče jakési konzistence, byl to náš nejlepší výkon," broukal si spokojeně kouč Stéphane Moulin. "Není běžné, aby tým Ligue 1 vstřelil pět gólů. Obzvláště ne nováček."

Troyes si naposledy nenapravilo reputaci ani proti Caen a po drtivé porážce 0:9 od Paříže padlo také v tomhle případě. Už popáté v řadě. Dvě vítězství za třicet jedna kol, nejhorší útok, nejhorší obrana, čtrnáct získaných bodů... To jsou některá hrůzná čísla domácích. "Je potřeba držet hlavy nahoře a pokračovat," hlesl bezradný trenér Mohamed Bradja.

Na podzim sice dokázalo ve vzájemném střetnutí uspět Angers, které bude favoritem i teď, v rámci druhé nejvyšší soutěže to ovšem spíše bylo Troyes, kdo povětšinou uspěl. Od roku 2011 během tří tamních sezón s tímhle soupeřem neprohrál. Naváže na tyhle slušné statistiky, nebo i nadále bude prohlubovat svou propast na dně tabulky?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.10 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
GFCO Ajaccio - AS Saint-Étienne  (sobota 20:00)
Gazélec Ajaccio má všechno stále ve svých rukou. Tým, který byl před sezonou považován za jasného kandidáta na sestup, zatím tlí v sestupovém pásmu jenom kvůli horšímu skóre. Oproti tomu ASSE věří, že se zase podaří vybojovat místo v pohárové Evropě.

Jenže konkurence je v této sezoně ještě silnější a do popředí se dostávají i kluby, které by si tam v předchozích sezonách bylo jen velice obtížné představit. Nice, Rennes, Caen, Nantes, bez šance není ani Angers SCO ... Trenér Christophe Galtier, jenž zřejmě po sezoně odejde, bude mít se svou družinou rozhodně co dělat.

Situaci navíc dosti komplikuje nucená absence hned několika opor. Mimo jsou Romain Hamouma, Robert Berić, Jonathan Brison, Francois Clerc, Franck Tabanou, Mustapha Bayal Sall a s největší pravděpodobností taky Renaud Cohade a Nolan Roux. Přesto je kádr Les Verts natolik kvalitní, že by si s Ajacciem měl poradit.

Za korsický klub jistojistě nenastoupí pouze vykartovaný Jerome Le Moigne, takže střed záložní řady by měl patřit Damjanu Djokovićovi. Do obrany se vrací Rodéric Filippi, tudíž Pablo Martinez by se mohl přesunout na levý kraj. Co se útočníků týče, největší šance na start v základní sestavě se dávají Zouaovi a Boutaibovi.

Poslední dva domácí zápasy zvládlo Ajaccio velice slušně. O body obralo jak Marseille, tak Caen. Znovu se tedy potvrdilo, že pevninské kluby na ostrov ve Středozemním moři nejezdí s radostí. ASSE však v poslední době vylepšilo svou venkovní bilanci - od ledna na soupeřových hřištích prohrálo jen dvakrát, takže si věří i proti Ajacciu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.00 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stade Rennes - Stade Reims  (sobota 20:00)
Ještě před dvěma měsíci to vypadalo, že Stade Rennes vyklidí přední pozice. Nyní má znovu na dosah dokonce Ligu mistrů. Remeš oproti tomu zůstává jen těsně nad sestupem.

Že to tým Rollanda Courbise myslí s pohárovým umístěním vážně, jednoznačně demonstroval před reprezentační přestávkou, kdy na Stade Vélodrome porazil Marseille 5:2. "Byl to opravdu velmi dobrý zápas. Když jsme po úvodní patnáctiminutovce vedli už 3:0, říkal jsem si, že to prostě už musíme dotáhnout do vítězného konce. Když dali druhý gól, měl jsem trochu obavy, ale hráči neztratili koncentraci a zaslouží za to pochvalu," prohlásil dvaašedesátiletý trenér.

Do utkání nenastoupí Paul- Georges Ntep, který chyběl už proti OM. Courbis jinak nemá důvod měnit svou základní jedenáctku, ačkoliv je pravda, že Ousmane Dembélé a Giovanni Sio se vrátili z reprezentačních srazů poněkud unavení. Na návrat do sestavy se těší obránce Mexer, nicméně to nebude mít snadné, protože kolega Fallou Diagne chytnul v uplynulých týdnech výbornou formu.

Remeš zvládla remizovat s Monakem, ale pak doma těsně nestačila na Guingamp. "Nemyslím si, že bychom byli horším týmem. Tomu zápasu by spíše slušela remíza. Samozřejmě, že naši situaci to ještě více zkomplikovalo, ale určitě se nevzdáváme. Do konce sezony zbývá ještě dost utkání a věříme, že se nám podaří se zachránit," nechal se slyšet brankář Johann Carrasso.

Skvadra Oliviera Guégana sice okupuje spodní příčky tabulky, přesto hned dvanáct hráčů minulý víkend reprezentovalo. Pouze gólman Kossi Agassa přijel zraněný. Přidal se tedy k Alexi Peugetovi, Grejohnovi Kyeiovi, Princi Onianguému a Diegovi. Antoine Conte nenastoupí kvůli kartám, jehož zřejmě nahradí Anthony Weber, protože Mickaël Tacalfred musel podniknout dlouhou cestu z Guadeloupu.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.25 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Toulouse FC - SM Caen  (sobota 20:00)
Má Toulouse vůbec ještě šanci zabojovat o záchranu? Les Violets zatím nasbírali chabých 26 bodů, na sedmnáctou Remeš jich ztrácí hned sedm. Do konce přitom zbývá právě sedm kol. Je tedy jasné, že svěřence Pascala Dupraze už zachrání jen nepravděpodobná vítězná šňůra. Případný propadák doma s Caen by byl konečnou..

Nabízí se otázka, jestli Duprazův příchod vůbec může něco vyřešit, případně pokud ano, tak jestli nepřišel moc pozdě. Někdejší kouč Évianu má se záchranářskými bitvami bohaté zkušenosti, rozhodně větší než jeho předchůdce Dominique Arribagé, aktuální situace Téfécé ale působí bezvýchodně. Naposledy Wissam Ben Yedder a spol. padli 0:1 na půdě Lille a zdá se, že tři velké západoevropské ligy přijdou letos každá o jeden tradiční klub. Toulouse je na tom podobně špatně jako Hannover a Newcastle.

"Jsem frustrovaný. Do šancí jsme je moc nepouštěli, a potom dostaneme bizarní gól. Ve druhé půli jsme hráli dobře a měli vyrovnat, ale nepodařilo se. Neztrácíme ale naději," prohlásil Dupraz po smolné normandské prohře. "Je to škoda, ale na hráčích bylo vidět, že stále věří. Teď už ale musíme opravdu zabrat."

To v Caen byla během reprezentační pauzy nálada mnohem lepší. Po krušném začátku roku 2016 se zdálo, že modro-červená pohárová pohádka je definitivně u konce a Garandeho tým v klidu dohraje sezonu uprostřed tabulky; v posledních týdnech ale Caen hraje opět skvěle, sbírá body a nabírá druhý dech. Z posledních pěti zápasů vyhrálo tři a v tabulce je šesté, pouhé tři body za čtvrtým Lyonem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Monaco - Girondins Bordeaux  (pátek 20:30)
Udržet druhou příčku, to je jediný cíl Monaka pro zbytek sezóny. Pětibodový náskok na ostatní je sedm kol před koncem zajisté slušně natřepaným polštářem, je jenom zkrátka potřeba zbytečně neusnout na vavřínech. A proti trápícímu se Bordeaux by se tak stávat rozhodně nemělo. Hosté už pouze věří v nové lepší zítřky.

Možná že pro ASM je škoda, že uplynulé dny vyplnila fotbalový program reprezentační pauza. V minulém kole se stal vůbec prvním celkem, který letos dokázal vyhrát v Parku princů. Dvoutýdenní pauza možná nechala na tenhle úspěch tak trochu zapomenout. "Chytili jsme velkou rybu!" byl šťastný obránce Andrea Raggi.

Les Girondins ovšem nepatří k oblíbeným sokům aktuálně druhého týmu Ligue 1. Z posledních pěti utkání je Monako ani jednou neporazilo a třikrát prohrálo. "To vítězství z Paříže se počítá vlastně dvakrát. Hodně nás povzbudilo. Dva roky tam nikdo nevyhrál. Je to opravdu skvělý úspěch," dodával Raggi.

Někdy to budou pro knížecí klub kola pravdy. Lille, Marseille, Rennes, to jsou soupeři pro týdny následující. A navíc ho ještě čeká zápas v Lyonu. "Máme hodně těžký rozpis," uvědomuje si záložník Jérémy Toulalan. "Bude to těžké až do konce. Za námi je přece jenom hodně pronásledovatelů."

Bordeaux má k pohárovým příčkám už poměrně daleko, každopádně jeho situace není bezvýchodná. A kdo ví, třeba nový impuls v podobě výměny trenéra pomůže mužstvo pořádně nastartovat. Ulrich Ramé, jenž nahradil Willyho Sagnola, měl nyní dostatek času na to, aby své svěřence co nejlépe poznal.

Naposledy pod jeho premiérovým vedením FCGdB remizoval doma s Bastií. "Nevím, jestli můžeme naplno mluvit o nějakém obratu, ale všechny zápasy jsou pro nás důležité. Cílem je nyní zvládnout ten v Monaku," uvedl útočník Enzo Crivelli. "Letos jsme ho už dvakrát porazili, takže si tam jedeme pro body."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain31245277:1777
2.AS Monaco311413446:3455
3.OGC Nice31148946:3350
4.Olympique Lyon311471049:3349
5.Stade Rennes311212747:3848
6.SM Caen311441334:4046
7.AS Saint-Étienne311361236:3445
8.FC Nantes311111929:3044
9.Lille OSC311013826:2443
10.Angers SCO311191134:3242
11.SC Bastia311171329:3240
12.Olympique Marseille31815842:3639
13.FC Lorient319121042:4739
14.Girondins Bordeaux319121039:4939
15.EA Guingamp311081337:4538
16.Montpellier HSC311061536:3836
17.Stade Reims31891434:4433
18.GFCO Ajaccio317121231:4333
19.Toulouse FC315111532:4926
20.ES Troyes31282122:7014

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (35)

Přidat komentář
Langi

Bordeaux zabrat

Reagovat
smazaný uživatel

Bordeaux

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
HorajzmAmmann

Stéphan Raheriharimanana , pro komentátory dobrý jméno

Reagovat
Langi

Marseille misto honu za vyrovnanim jde do deseti...zatim delaji vse pro to aby ten souboj o sestup jeste zdramatizovali...byt pad uz asi realny neni, s tim co je za nima...ale u nich clovek fakt letos nevi

Reagovat
juninho8

a ja s mojou tiperskou taktikou ze vsak raz uz musia zabrat takto prehram aj gate

Reagovat
Israha

Bastia doma, Míchel na lavičce a tahleta nekončící herní agonie...to byla jednička jak vyšitá.

Reagovat
juninho8

najviac ma dorazlili vtedy v Rennes to bola tiez jednotka ako oci ale ja som to proste supol na dvojecku...daval som vtedy vysoke kurzy na jeden tiket a div sa svete OM ako posledny zapas to bol jediny fail....

Reagovat
juninho8

Saša začína páliť od začiatku...

Reagovat
smazaný uživatel

ale Arašid neskutočný prehľad, tá finalka

Reagovat
juninho8

on ma neprestava udivovat....aj teraz ta samostatna akcia....podla mna jedniznacne hrac s najlepsim zlepsenim v tejto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

do pc ten Ghezzal, to skor pustime v lete za 20 melonov jeho ako Sašu

Reagovat
juninho8

Tolisso je asi neviditelny teda aspon pre hracov lorientu pri braneni rohov nikto okolo neho na 5 metrov

Reagovat
smazaný uživatel

čo z toho, toto nás bude mrzieť, 25 minút hry a my spálime 3 tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

a už sa to aj potvrdilo, domáci prvá vážnejšia situácia a hneď z toho gól.

Reagovat
juninho8

a uz nas to mrzi...cakal som nieco podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Inak je to riadna hanba a katastrofa a utrpenie pre hráčov aby sa v jednej z top líg v 21. storočí muselo hrať na umelom povrchu

Reagovat
juninho8

obrana sice hori pri tych protiutokoch....je na dost vratkych nohach ale goly z offsidu by aj tak nemali platit

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím že tam bol ofsajd,ale zasa nevidel som to v opakovačke.

Reagovat
juninho8

no mne sa zdalo aj v opakovacke ked to tam vyciernili ze tu nohu mal v tej ciernej linii

Reagovat
Langi

Tak hlavne ze zas od zacatku prehravame a sme lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

typický začiatok sezóny, začíname strácať s týmami, s ktorými by sme nemali a hlavne v zápasoch kde dominujeme ale zahadzujeme šance

Reagovat
juninho8

esteze Lorient v obrane ma dnes luftovaci den....Sasa nie lahky kop

Reagovat
madridcan

KazetAaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

no chvála panu bohu, vyrovnanie do polčasu,

Reagovat
Langi

Hura

Reagovat
juninho8

nepoucili sa z prveho polcasu...hraju to ako mantaci Morel

Reagovat
juninho8

ARASIIIIIIIIID

Reagovat
smazaný uživatel

Neuskutocny chalanisko

Reagovat
juninho8

Ghezzall + Lacazette > MSN + BBC

Reagovat
smazaný uživatel

Predĺžiť predĺžiť predĺžiť -

Reagovat
lampard8

nejhorší hráč Lyonu v první polovině ligy bude tým tahat ze sraček ve druhý půlce ligy a sám vyhrávat zápasy. Neskutečný progres, nechápu to

Reagovat
juninho8

no dnes to zachranili Rašid a Saša....inak by to bolo zle doapadlo...a netreba zabudat na Morela....jeho zakrok po polcas za stavu 1:1 bol klucovy.... ale ta offside pasca

Reagovat
Langi

Laca ty statistiky nakonec nebude mit az tak marne...na to ze jeho prinos pro tym byl donedavna temer nula, tak on pres tech 20 golu da

Reagovat
juninho8

aspon nepojde za lacno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele