Ligue 1 - preview 3. kola

18.08.2017, 08:37, aktualizováno 20.08.2017, 09:44
Previews
V rámci nedělního programu třetího kola francouzské nejvyšší soutěže budou další dva celky usilovat o udržení stoprocentní bilance. Marseille i PSG přitom účinkují před vlastním publikem - na l'OM čeká zrádné Angers, tým z hlavního města čelí Toulouse. Předtím Lille narazí na Caen...
Lille OSC - SM Caen  (neděle 15:00)
Poté, co Lille bez větších problémů porazilo před vlastními fanoušky Nantes, nezvládlo naopak minulý týden zápas na půdě nováčka ze Štrasburku. Bylo to opravdu hodně specifické střetnutí, na které chtějí Les Dogues co nejrychleji zapomenout. Proti Caen je pro to nejlepší příležitost, začátek sezóny totiž tohoto soupeře nezastihl ve velké pohodě.

Kolem minulého kola na půdě Štrasburku vznikl poměrně velký humbuk. Že fotbal pořád může přinášet různé a hodně zajímavé situace, potvrdil právě tento duel, na který většina hráčů Lille určitě do smrti nezapomene. V podstatě totiž LOSC musel využít hned tři brankáře, a to řečeno hodně v uvozovkách.

Poté, co byl vyloučený zhruba po hodině hry prvotní gólman Mike Maignan, se musel mezi tři tyče postavit útočník Nicolas De Préville, jelikož už v prvním poločase byl vyčerpán maximální počet tří střídání. Jenže ten v bráně nevydržel dlouho, a fotbalovou funkci pro něj zcela neznámou předal spoluhráči Ibrahimovi Amadouovi.

V poslední čtvrthodině svěřenci Marcela Bielsy díky této skutečnosti inkasovali hned třikrát. A protože Maignan kvůli karetnímu trestu aktuální utkání vynechá, byla nominována do širšího kádru také mladá slovenská naděje Adam Jakubech, jenž do klubu přestoupil v létě z Trnavy. Možná se i objeví alespoň na lavičce náhradníků.

To ovšem není všechno. Chybět budou domácím také Thiago Mendes jenž minulé kolo odešel ze hřiště kvůli problémům se stehnem, a dále také Adama Soumaoro spolu s Hamzou Mendylem. O něco lepší zprávy pak kolují kolem Kévina Malcuita, který proti Štrasburku rovněž nedohrál. Mohl by totiž nastoupit.

Caen v úvodních dvou kolech nedokázalo skórovat, a protože mu Montpellier i St. Étienne dokázali vsítit alespoň jednu banku, je normandský celek stále bez bodu. Nicméně trenér Patrice Garande zbytečně nepanikaří. "Ukázali jsme hodně odvahy a v naší hře je určitá kvalita. Technicky jsme byli lepší než St. Étienne," hodnotil minulý týden.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 3.90 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Marseille - Angers SCO  (neděle 17:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 4.05 - 5.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Paris Saint-Germain - Toulouse FC  (neděle 21:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.07 - 14.50 - 33.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympique Lyon - Girondins Bordeaux  (sobota 17:00)
Lyon nechce ztratit krok s Monakem, takže proti Bordeaux bude usilovat o třetí výhru v novém ročníku. Les Girondins budou jistě spokojeni i s bodem.

Zatímco v prvním kole to byla pro svěřence Bruna Génésia jednoznačná záležitost a Racing Strasbourg vyprovodili v poměru 4:0, proti Rennes rozhodl až patnáct minut před koncem Mariano, jemuž tedy úvod v novém působišti vychází na výbornou. Zatím tedy příznivci někdejšího neporazitelného šampiona Francie nemusí odchodu Alexandre Lacazetta do Arsenalu litovat.

"Ve fotbale je vždycky nejdůležitější vítězství. A to dnešní si budu pamatovat víc, než cokoliv jiného. V tom zápase se nám povedlo hodně věcí. S míčem i bez něj. Pořád máme ještě začátek sezony a ne všichni hráči jsou v optimální formě a fyzické kondici. Rennes jsme skoro k ničemu nepustili, přestože hráli ve vysokém tempu. Jsem rád, že se nám podařilo urvat tři body venku," řekl trenér Lyonu.

Na hřiště nevyběhne akorát Ferland Mendy a nejistý je start Marcela, který se zranil v minulém kole. Případně by se tedy mohl dostat na trávník mladíček Mouctar Diakhaby, i když bez šance rozhodně nebude ani Mapou Yanga-Mbiwa. Jinak se nedá příliš předpokládat, že by se v sestavě objevily nějaké nenucené změny.

Naopak v dresu Bordeaux možná Diego Contento odehrál poslední zápas, jelikož se pohádal s trenérem Jocelynem Gourvennekem. Ten mu zatím nedával mnoho příležitostí si zahrát. V útoku se zřejmě znovu najde místo pro Alexandre Mendyho, jenž se v minulém kole sice neprosadil, ale svým výskokem a pohybem dělal obráncům Met veliké problémy. Svou šanci jistě dostane i Brazilec Jonathan Cafu, jenž přišel z Razgradu.

"Jsem rád, že po tom vypadnutí s Videotonem se nám podařilo zabrat v Ligue 1. Zvládli jsme to vlastně už minulý týden proti Angers, byť jsme nakonec nevyhráli. Duel s Metami byl důležitý i pro naše fanoušky. Jsem rád, že jsme je výhrou potěšili. Do dalších klání už počítám i s Cafuem, který se prezentuje ve výborné formě. A Otávio je na tom podobně, akorát po příletu z Brazílie ještě není plně aklimatizovaný," řekl Gourvennec.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 4.05 - 5.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Montpellier HSC - Racing Strasbourg  (sobota 20:00)
Oba celky si v úvodních dvou kolech Ligue 1 vedly na půl. Přesněji řečeno jednou vyhrály a jednou prohrály. Zatímco Montpellier však nabídl v obou případech jen ta nejhubenější skóre, nováček ligy Štrasburk byl zcela opačný případ. Protože domácí mají s nejvyšší soutěží aktuálně určitě větší zkušenosti, jsou v tomhle duelu mírnými favority oni.

Hosté prožili zcela rozdílné dva zápasy, než jako tomu bylo u jeho nynějšího soupeře. Po úvodní vysoké porážce s Lyonem bylo značně překvapivé, že si až nečekaně snadno poradili následně s Lille. "Vím, že někteří budou říkat, že náš protivník prohrál kvůli vyloučení a že hrál v deseti. Ale nemůžete přece vyvrátit, co mí hráči dokázali," říkal kouč Thierry Laurey.

I proto si určitě můžou věřit na Montpellier, který v posledních letech v Ligue 1 okupuje spíše jen patra v dolní polovině tabulky. Nejčerstvější zprávy hovoří o tom, že Laurey by měl mít k dispozici zcela kompletní kádr. "Snažili jsme se zastavit hru Lille a to se nám podařilo. Tři body a tři góly je dobrá statistika, ale nejdůležitější bylo, jak jsme hráli," dodával.

Když MHSC narazil na klub z historického regionu Alsaska naposledy, psal se rok 2009. Právě tenhle zápas v rámci vůbec posledního kola Ligue 2 rozhodl o tom, že místo Štrasburku postoupil výše právě Montpellier, který vyhrál o branku. Od té doby se Le Racing marně snažil vrátit mezi elitní smetánku Francie.

Alespoň hostující fanoušci na tohle utkání určitě s nelibostí vzpomínají. Jen o bod totiž Štrasburku unikla nejvyšší soutěž. Montpellier by každopádně rád navázal na tenhle letitý výsledek. Obzvláště proto, že v minulém kole nestačil nejtěsnějším možným způsobem Toulouse. "Zlepšili jsme se ve druhé půli, ale nestačilo to," říkal trenér Michel Der Zakarian.

Arménský lodivod, jenž v minulosti velmi úspěšně vedl Nantes, si stále zvyká na nové prostředí. V minulém kole ho trošku namíchlo rozhodnutí rozhodčího Ruddyho Buqueta, které ve finále rozhodlo o vítězství Toulouse. A nebál se ho pod hrozbou pokuty osočit. "Pískal dobře, ale penaltu nařídil špatně," hlesl během hodnocení.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.40 - 4.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
OGC Nice - EA Guingamp  (sobota 20:00)
OGC Nice, obhajující třetí příčku, nezačalo sezonu vůbec dobře, a proto doufá, že si proti Guingampu připíše na konto první bodový zisk. Bretaňský celek však rozhodně nedá nic zadarmo.

Nejprve pro něj přišla výhra nad Metami, a pak očekávaná porážka s PSG. "Je to prostě neuvěřitelné. Upřímně řečeno, byť stál přes 200 milionů, pořád to je výhodná koupě! Nedělám si srandu," prohlásil Lucas Deaux na Neymarovu adresu, neboť brazilskou superstar po celý zápas marně naháněl po hřišti.

Třináctého srpna 2017 se upíraly na Stade du Roudourou zraky fotbalových nadšenců ze 180 zemí! Všichni chtěli vidět v akci hráče s číslem 10 na zádech. A při vší úctě jím nemyslím Nicolase Benezeta. Utkání sledovala skoro celá Brazílie a netřeba upozorňovat na to, že tolik lidí nesledovalo mač Guingampu ani v době, kdy tu válel Didier Drogba.

"Nejsme zklamaní. V prvním poločase jsme hráli přesně to, co jsme chtěli. Věděli jsme, že to nebude snadné, protože ten rozdíl mezi námi a nimi je znatelný na první pohled. Edinson Cavani odehrál skvělé představení. A Neymar? Ten vůbec představovat nepotřebuje. Chtěli jsme si na něj dát pozor, ale takový hráč nejde jen tak uhlídat. PSG zkrátka nehraje stejnou ligu jako my," hodnotil po zápase útočník Jimmy Briand.

Proti Nice stále povede tým Antoine Kombouaré. Hodně sází na nově příchozího Abdoula Camaru, nicméně protentokrát zřejmě dostane příležitost na pravém křídle Ludovic Blas. Zato Lebogang Phiri zřejmě znovu na lavičku náhradníků odsune Étienna Didota. Hosté v tomto duelu určitě nejsou bez šance.

Trenér Favre totiž připustil, že v posledních dnech se v klubu hodně propírá možný odchod jednoho z hlavních strůjců úspěchu z minulé sezony, tedy záložníka Jean Michaëla Seriho. Teď však musí jít veškeré polemizování stranou, neboť vedle Ligue 1 válčí Nice ještě na jedné frontě. Té, která může znamenat postup do Champions League.

První zápas s Neapolí úplně nevyšel. Pod Vesuvem se zrodila porážka 0:2, přičemž hosté dohrávali od devíti! "Nevzdáváme se. Pořád věříme, že se nám doma podaří Neapol přehrát. Těch dvou červených karet jsme se rozhodně mohli vyvarovat. Je to docela ostuda, když musíte dohrávat o devíti, nicméně na druhou stranu mě těší, že jsme nedostali třetí gól, protože to by asi bylo hotovo. Doufám, že Wesley Sneijder a Mario Balotelli budou v pořádku už v sobotu proti Guingampu," řekl Favre.

My teď už víme, že Ital chybět bude, zatímco Holanďan by se snad mohl zapojit v průběhu utkání do hry. Od začátku by měli hrát oba karetní hříšníci, tedy Vincent Koziello a Alassané Pléa. Švýcarský lodivod zřejmě tak jako tak vsadí na osvědčené rozestavení 4-3-3, takže obránci Guingampu rozhodně budou mít, co dělat.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Stade Rennes - Dijon FCO  (sobota 20:00)
Rennes má zatím na kontě jediný bod. Přesto bude v tomto duelu favoritem, neboť Dijon nejenže dvakrát prohrál, ale zároveň má na kontě nejhorší skóre - inkasoval hned sedmkrát.

"Soupeři jsme situaci výrazně usnadnili tím, jak naivně jsme bránili. Dostali jsme tři branky ze standardních situací! Protihráčů jsme si v podstatě vůbec nevšímali. Teď, když na několik měsíců vypadnul Wesley Lautoa, rozhodně musíme podepsat jednoho středního obránce, který je prioritou i před útočníky," prohlásil po prohře 1:4 s Monakem Olivier Dall’Oglio.

Spekuluje se, že mezi oběma kluby došlo k gentlemanské dohodě, týkající se startu Wesleyho Saida. Ten přišel do Dijonu právě z Rennes. A přestože na přestup, nikoliv na hostování, podle spekulací francouzských médií usedne pouze na tribunu. Zodpovědnost za střílení branek tedy bude mít Benjamin Jeannot.

Na druhé straně jsou mimo akorát Yoann Gourcuff (což není nic nového) a Rais M’bolhi. Christian Gourcuff zřejmě zvolí rozestavení 4-4-1-1 s tím, že někteří hráči budou přesunuti na jiné posty, což se patrně bude týkat především dua Ramy Bensebaini/Ludovic Baal. Ani brankář Abdoulaye Diallo zatím nepůsobí nejspolehlivějším dojmem, takže je třeba doufat, že Ndombe Mubele bude oponentovým obráncům pořádně zatápět.

Minule se proti Lyonu prosadil akorát Benjamin Bourigeaud. Jenže se psala už 86. minuta, takže na vyrovnání nezbyl čas. "Není dobré začínat doma porážkou. Hodně jsme si věřili, ale nezvládli jsme kontrolovat hru. Lyon má schopné, rozdílové hráče. Byl to trochu bláznivý zápas. Příště musíme být chytřejší a lepší v práci s balonem," nechal se slyšet Gourcuff. Podaří se to?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.80 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Saint-Étienne - Amiens SC  (sobota 20:00)
Dalo se zkrátka očekávat, že jeden z největších outsiderů Ligue 1 bude mít hodně těžký vstup do nové sezóny. Amiens zatím nezískalo ani bod a nevstřelilo jedinou branku a nachází se na chvostu tabulky. Že by ho v St. Étienne čekala o poznání menší práce než v uplynulých dvou kolech, to se říci rozhodně nedá. Les Verts patří v Ligue 1 k ostříleným klubům.

V minulosti se oba celky střetávaly jen v rámci druhé nejvyšší soutěže, teď si tedy odbudou premiéru na nejvyšší úrovni. A není pochyb o tom, že velkým favoritem tohoto souboje budou domácí. Už jen proto, že hodlají napravit nepříliš úspěšný ročník předchozí a znovu se probojovat do pohárové Evropy. V takových zápasech tedy nechtějí zbytečně ztrácet.

Jejich výsledky z úvodních dvou kol nejsou nijak přesvědčivé. Jak Nice, tak Caen porazili tím nejtěsnějším možným způsobem. Ale hlavní je, že zůstali stoprocentní. Pro ASSE je dobrá zpráva především nula na kontě obdržených branek. "Říkal jsem, že potřebujeme čas, ale už teď jsem spokojený s přístupem mých hráčů," chválil kouč Óscar García.

Ten pochopitelně nemá vůbec jednoduchou úlohu. Měl by totiž alespoň částečně napodobit práci bývalého lodivoda Christopheho Galtiera, jenž působil pod Alpami nepřetržitě osm let. Zatím si vede obstojně, ačkoli hovoříme jen o prvních dvou zápasech. Chybět by mu měl Florentin Pogba, nejistý start je pak start u Kévina Monneta-Paqueta a Vincenta Pajota.

Amiens, které by naopak mělo být kompletní, chce hlavně konečně alespoň vstřelit gól. Po poslední porážce s Angers pochopitelně nemohl být trenér Christophe Pélissier spokojený. "Soupeř byl lepší," sportovně uznával. "Musíme se zlepšit opravdu ve všech oblastech hry. Myslel jsme si, že budeme více konkurenceschopní."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.76 - 6.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ES Troyes - FC Nantes  (sobota 20:00)
Mizerný vstup do sezóny prožili fotbalisté Nantes, kteří Lille ani Marseille nedokázali vsítit jedinou branku, nezískali ani bod a právem se dle této statistiky nacházejí na spodku tabulky. Naopak Troyes jakožto navrátivší se nováček do nejvyšší soutěže nečekaně zabral a uzmul hned čtyři body. Určitě je tak v daleko lepší náladě než jeho protivník.

Byla to naposledy hodně vydřená a zároveň pořádně šťastná výhra pro ESTAC. Na půdě Nice, které loni slovutně v Ligue 1 prohánělo v boji o titul Monaco i PSG, se mu pět minut před koncem podařilo získat pořádně cenný skalp. "Hráli jsme proti jednomu z nejlepších týmů v lize," přiznával se sveřepou radostí kouč Jean-Louis Garcia.

Po úvodní remíze s Rennes přitom k Azurovému pobřeží domácí necestovali s velkými famfáry ani s přehnanými očekáváními. Ale zadařilo se. "Nemusíme tu mluvit o držení míče. Jedna věc je, že Nice ho drželo v 78 procentech," připomínal Garcia. "Prostě jsme tenhle fakt akceptovali a ukázali naši sílu v přechodu do útoku."

Zisk čtyř bodů jako má Troyes, o tom si mohou Kanárci v současné chvíli jen zdát. Ačkoli proti Marseille přišli o nerozhodný výsledek až tři minuty před koncem, slušný výkon jim byl, lidově řečeno, houby platný. "Soupeř hrál dobře po krajích. Týmový duch tu je a i fanoušci byli skvělí. Všechno, co můžeme dělat, je se zlepšit," hodnotil trenér Claudio Ranieri.

Hledat v čase zpátky, kdy naposledy mělo mužstvo v Ligue 1 vystřídáno plný počet náhradníků už po dvaceti pěti minutách, by bylo při nejmenším značně obtížné. I tak se to stalo právě Ranieriho družstvu před týdnem. "Zažil jsem to poprvé v kariéře. Štěstí se prostě obrátilo proti nám. Ale střídající hráči hráli dobře," mumlal si pod vousy.

Ačkoli z různých důvodů museli proti Marseille odstoupit ze hry postupně Valentin Rongier, Yacine Bammou a Alexander Kačaniklič, všichni tři by měli být Ranierimu k dispozici. Chybět by měl pouze vykartovaný Nicolas Pallois. Ani domácí nemají přílišné problémy s marodkou, tenhle špíl by kvůli zranění měl vynechat jen Mamadou Sissako.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.27 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Metz - AS Monaco  (pátek 20:45)
V loňské sezóně se Monacu proti aktuálnímu soupeři dařilo opravdu náramně. Nasázelo mu totiž dohromady hned dvanáct gólů, a i když z knížecího klubu v létě odešlo hned několik klíčových hráčů a budoucnost Kyliana Mbappého je nejistá, hosté ze svého útočného apetitu evidentně nic neztratili. Měli by tak potvrdit roli favorita na půdě Mét.

První dvě ligová kola naznačila, že ASM nemíní nic měnit na své ofenzivní hře ani v novém ročníku, a už po tak krátké době je se sedmi vstřelenými góly jeho útok nejlepší v Ligue 1. Naposledy na půdě Dijonu se pořádně rozstřílel Radamel Falcao, jenž zaznamenal hattrick. I proto zůstávají hosté společně s ostatními čtyřmi mančafty v lize stoprocentní.

Benjamin Mendy, Bernardo Silva a Tiémoué Bakayoko zamířili v nynějším přestupovém oknu do Anglie, a logicky tak vypluly na povrch otázky, jak že se svěřencům trenéra Leonarda Jardima povede dál. Vůbec se pak neví, jak to bude s mladou vycházející hvězdou Kylianem Mbappém, o něhož má vehementní zájem bohatá Paříž.

Jardim tuhle spekulaci zatím neřeší. Je spíše rád, že se jeho mužstvu na začátku nového ročníku daří. Ovšem těžko říci, proč naposledy Mbappé seděl pouze na lavici. "Abyste zlepšovali takové hráče, někdy jim podáte ruku, jindy ne," vysvětloval portugalský lodivod. "Ostatní, kteří hráli, můžu jen chválit. Falcao je opravdu velký hráč."

Ať už mladý Francouz posílí základní sestavu Monaca nebo ne, Méty i tak bude tenhle protivník už předem obzvláště strašit. Za posledních deset vzájemných zápasů trpí negativním skóre činícím pouze pět vstřelených branek a dvacet sedm inkasovaných! Jakkoli prolomit tuhle hrůzostrašnou bilanci bude pro domácí zcela určitě přetěžký úkol.

Zatímco Monacu by měl pouze chybět Boschilia, jehož zdravotní stav není stále v pořádku, Méty mají o trošku větší potíže s absencemi. Především v obraně, což je proti jednomu z nejlépe útočících týmů v Evropě dozajista špatná zpráva. Iván Balliu utrpěl šrám v tréninku, Simon Falette naopak odešel posílit německý Eintracht Frankfurt.

První dvě kola nevyšla Les Grenats vůbec podle představ, padli před vlastními fanoušky jak s Guingampem, tak před týdnem na půdě Bordeaux. "Strašná škoda, že jsme v obou případech inkasovali těsně před přestávkou," smutnil kouč Philippe Hinschberger. "Pak se nám těžko vracelo do zápasu. Ale nesmíme panikařit a zůstat sebevědomí."
FC Metz - pravděpodobná sestava:
Didillon - Rivierez, Biševac, Diagne, Assou-Ekotto - Poblete, Philipps - Jouffre, Cohade, N'Guette - Roux
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
Subašić - Sidibé, Glik, Jemerson, Jorge - Rony Lopes, Joao Moutinho, Fabinho, Lemar - Falcao, Mbappé
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.80 - 5.75 - 1.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Olympique Lyon22006:16
2.Paris Saint-Germain22005:06
3.AS Monaco22007:36
4.Olympique Marseille22004:06
5.AS Saint-Étienne22002:06
6.Girondins Bordeaux21104:24
 Angers SCO21104:24
8.ES Troyes21103:24
9.Lille OSC21013:33
 Toulouse FC21013:33
11.Montpellier HSC21011:13
12.Racing Strasbourg21013:43
 EA Guingamp21013:43
14.Stade Rennes20112:31
15.OGC Nice20021:30
16.SM Caen20020:20
17.FC Metz20021:50
18.Amiens SC20020:40
 FC Nantes20020:40
20.Dijon FCO20021:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jardim vypadá jak Robben zamlada.

Reagovat
smazaný uživatel

Zinedine Robben

Reagovat
Langi

Costil...Fekir je buh

Reagovat
lajka30

Reagovat
Langi

Twl Tete ...a Depay jakkoliv je kritizovan, tak ty jeho centry, to je nadhera, z ceho vseho on dokaze vyrobit golovou asistenci

Reagovat
Langi

Twl takova blbost nicmene podle me Toulalana ani netrefil

Reagovat
Langi

Dobre stridani...Mariano dneska vubec nemel den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

Zas Bordeaux...vysledek moc nereflektuje predvedenou hru...paradoxne je tam vic pozitiv nez negativ...nicmene tehle zapas ukazal, ze pokud se nejak vice nepocita s Grenierem, tak je potreba jeste jedno CM...Ferri na velke zapasy neni a Darder bez backupu je sebevrazda...on je stale dost nevyrovnany

Reagovat
smazaný uživatel

Malcolm jiná paráda

Reagovat
lampard8

Jsem si říkal, že první dva zápasy byly v obraně až moc klidný. Obrana dnes klasická katastrofa, Lord Diakhaby a Lord Morel to klasicky zazdili. Ferri po střídání absolutní tragédie. Borec nedá ani jednu přesnou přihrávku a motá se tam kde nemá. Už vím, proč hraje od začátku sezony Darder, který to dnes neskutečně posral. Tete fantastický, Fekir úžasný, Traoré magický. Tahle remíza je jako prohra, protože Lyon hrál i 10ti velmi dobře a vedl 3-1. Za stavu 1-3 bych bral plichtu všemi deseti, ale ztratit toto byla hloupost a opět se ukázal pravý Lyon, za který nebojují lvi ale šašci. Velká škoda.

Reagovat
Langi

Jeden gol Marianova tec, dalsi nechytatelna strela po brevno...zas katastrofou bych to nenazval...jen neni nutne davat Morela do kazdeho zapasu...Diakhaby hral par minut a je nerozehrany...musi priste hrat od zacatku, protoze jinak to takhle bude furt...Morel hraje dobre, ale je videt ze ty zavery zapasu uz moc nedava...stred zalohy souhlas...nicmene Darder bez kvalitniho backupu je casovana bomba...hrozne nevyrovnany hrac

Reagovat
Langi

Jinak Marcelo na to jaky je to cahoun, tak rozhodne nepusobi jako nejake cerne kladivo bez fotbalove inteligence...coz otevira i moznost, ze by mohl hrat s Diakhabym

Reagovat
lampard8

Marcelo se mi líbí, ale k němu bych si představoval třeba Veltmana nebo Mangalu ši Sakha, ale to by se Aulas musel plácnout přes kapsu, což u něho nehrozí. Diakhaby už lepší nebude a s Morelem to půjde jen z kopce.

Reagovat
Langi

Diakhaby je mladej a nezkusenej...Umtitimu trvalo sezonu a pul nez zacal podavat stabilni vykony...nejvetsi blbost by byla ted odstrelit Diakhabyho

Reagovat
Langi

Nota bene jen proto aby prisel Mangala za 25 mega

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Darren Fletcher

neymar je inde

Reagovat
off-olda

Bůůůh Neymááár

Reagovat
Kincl

Taková chyba po tom Neymarově golu, sakra snad to ještě vyrovnají

Reagovat
Darren Fletcher

OT: ak by di maria odosiel do barcy, tak ma po ibrovi azda najlepsi futbalovy zivotopis

Reagovat
off-olda

Tpč, Neymar

Reagovat
Darren Fletcher

edo aktivuj vykupku!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele