Ligue 1 - preview 28. kola

02.03.2018, 11:22, aktualizováno 04.03.2018, 08:20
Previews
Lyon se představí v Montpellieru a přestože vedoucí čtyřka je ve Francii před ostatními odskočená, nečeká ho na půdě šestého týmu tabulky snadná práce. Totéž se dá říct i o duelu Marseille se sedmým Nantes. S tím rozdílem, že Olympique hraje doma a měl by potvrdit roli favorita. Nedělní program otevře záchranářský souboj mezi Caen a Štrasburkem.
SM Caen - Racing Strasbourg  (neděle 15:00)
Oba dva nedělní protivníci se nacházejí v dolní polovině Ligue 1 a rozhodně jsou v ohrožení sestupu, nicméně v jejich případě se o kritickou situaci nejedná. Domácí Caen se momentálně nachází na třináctém místě tabulky s dvaatřiceti body, nováček ze Štrasburku má o jeden bod méně a je čtrnáctý. Racingu se na venkovních stadionech vůbec nedaří, ve třinácti zápasech získal pouhých devět bodů a v tomto ohledu je třetí nejhorší z celé ligy.

Caen dosáhlo ve čtvrtek na velmi cenný úspěch ve čtvrtfinále národního poháru, když nejtěsnějším poměrem 1:0 přehrálo silný Lyon a prošlo tedy mezi čtyřku nejlepších. "Samozřejmě jsme všichni rádi, postup do semifinále je nad plán. Našim hlavním úkolem zůstává setrvání v nejvyšší soutěži a tento duel nám v něm může pomoci. Důležité je, abychom uspěli hlavně v neděli," uvedl po utkání s Lyonem kouč Patrice Garande.

Jeho svěřenci nedokázali na domácí scéně zvítězit třikrát v řadě, kdy po remízách s Guingampem (0:0) a s Rennes (2:2) nezvládli před týdnem souboj v Dijonu a prohráli (0:2). "Tenhle výkon na elitu nestačí. Velmi špatně jsme začali a v matném pojetí pokračovali až do konce prvního poločasu. Za stavu 0:1 v náš neprospěch byla šance srovnat, jenomže pak soupeř kopal penaltu a bylo po nadějích," ohodnotil tento souboj nespokojený Garande.

Hosté pravidelně sbírají body před vlastními fanoušky, minule přivítali rivala z Montpellieru a získali cenný bod po bezbrankovém výsledku. Předtím se snažili zaskočit giganta PSG, po divokém průběhu neodvrátili porážku 2:5. Také Racing se představil ve čtvrtfinále Coupe de France a na rozdíl od svého příštího protivníka neuspěl, třetiligovému FC Chambly senzačně podlehl 0:1. Tento klub se navíc ve třetí nejvyšší soutěži zachraňuje.

"Byl to hanebný výkon bez jakékoliv bojovnosti a odhodlání. Mysleli jsme si, že to půjde hladce a šeredně se spletli. Tuto porážku potřebujeme hodit za hlavu, s podobným přístupem se neudržíme," řekl s velkou kritikou kouč Štrasburku Thierry Laurey. Domácí postrádají Mbengueho, Nkolola, Aït Bennassera a Bessata, kvůli nemoci zřejmě nenastoupí ani Genevois. Hosté nemohou využít služeb zraněných Manganeho, Nogueiry a Gonçalvese.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.14 - 3.36 - 3.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Montpellier HSC - Olympique Lyon  (neděle 17:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.06 - 3.29 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Olympique Marseille - FC Nantes  (neděle 21:00)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.34 - 6.84
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ES Troyes - Paris Saint-Germain  (sobota 17:00)
Pařížané ani náhodou neprocházejí lehkým obdobím. Nejenže minimálně na tři měsíce přišli o Neymara, který se brzy podrobí operaci zlomené nohy, ale zároveň není vůbec jisté, kdy se do hry vrátí jeho kolega z útoku Kylian Mbappé. Pochopitelně že i bez těchto dvou opor by PSG neměl mít se zachraňujícím se Troyes dle papírových předpokladů žádné problémy.

Už za pár dní bude muset mužstvo trenéra Unaie Emeryho napravovat v odvetě osmifinálový dvojduel s Realem Madrid. A právě nynější zápas je tou správnou generálkou, jak si co nejvíce zvyknout na hru bez Neymara a případně i Mbappého. Více prostoru by v následujících kolech měl dostat Ángel Di María, ale i Javier Pastore nebo Julian Draxler.

Španělského stratéga nepříjemná skutečnost ohledně brazilského forvarda pochopitelně hodně zamrzela. "Vypadalo to, jak by si jen zvrtnul kotník. Ale pak další vyšetření odhalilo něco jiného. Přijel lékařský tým Brazílie a nakonec jsme se rozhodli, že operace bude tou nejlepší možností. Bude nám chybět, ale musíme se připravovat bez něj," burcoval.

Alespoň že se v posledních týdnech do herní pohody propracoval obvyklý náhradník Ángel Di María. Ten v deseti utkáních napříč všemi soutěžemi skóroval hned desetkrát. "Je dobře, že se hráčům daří i v utkáních na té nejvyšší úrovni. On navíc může hrát nalevo i napravo," střádal v hlavě taktické plány ohledně složení útoku.

Když Troyes pařížského giganta přivítalo naposledy, bylo tomu v předminulé sezóně, během níž klub spadl do Ligue 2. A byla to tehdy pro ESTAC opravdu pořádná ostuda. Na Stade de l'Aube si tehdy PSG náramně zastřílel, dohromady zaznamenal celkem neuvěřitelných devět branek, a zapsal si historicky nejvyšší vítězství na cizím hřišti.

Domácí se aktuálně nacházejí na osmnácté barážové příčce. Jakýkoli bodový zisk z tohoto duelu by pro ně byl senzačním úspěchem. "Pro PSG by to měl být zajímavý zápas. Vždyť s ním budeme hrát poté, co odehrál dvě derby s Marseille v řadě, a to ho navíc ještě čeká příští týden Real Madrid," připomínal pařížský harmonogram útočník Saif-Eddine Khaoui.

Třeba na podzim v Parku princů nepředvedlo Troyes vyloženě špatný výkon. Padlo tam ve finále jen o dvě branky. "Bez Neymara bude tentokráte nebezpečí číhat jinde. Všichni hráči PSG jsou totiž nebezpeční," uvědomoval si Khaoui. "Ale jsme rádi, že Neymar hrát nebude. Budeme muset být stoprocentně koncentrovaní."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.16 - 5.80 - 1.34
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Amiens SC - Stade Rennes  (sobota 20:00)
Ligový ročník 2017/2018 ve francouzské nejvyšší soutěži je nesmírně vyrovnaný a momentálně slibuje zajímavou podívanou hlavně v boji o holé přežití. Rozdíl mezi třináctým a devatenáctým týmem Ligue 1 činí pouze pět bodů, jedním z účastníků očekávané bitvy je Ameins. Nováček se v tuto chvíli nachází na patnáctém místě s devětadvaceti body, naopak jeho sobotní protivník Stade Rennes se pohybuje v horních patrech.

Domácí celek má v poslední době celkem slušnou formu, díky niž opustil sestupové příčky. Po třech porážkách v řadě vybojoval bod s konkurenčním Toulouse (0:0), naposledy zaskočil šesté Nantes a odvezl si z jeho půdy nesmírně cenný tříbodový zisk po výsledku 1:0. "Hráčům musím jen pogratulovat, je to skvělý výsledek. Tři body jsou víc, než jsme doufali a mohou nám v dalším průběhu výrazně pomoci," řekl po zápase trenér SC Christophe Pélissier.

Rennes v poslední době nezaostává, ve třech utkáních dosáhlo na sedm bodů. Velmi nečekaně vyloupilo Lyon po výhře 2:0, poté remizovalo s Caen (2:2) a před týdnem přehrálo také Troyes (2:0). "Poslední výsledky nás těší, i když proti Troyes jsme neodehráli příliš dobrý první poločas. Tři body nám pomohou, náš příští soupeř Amiens určitě bude hrát s podobnou houževnatostí," uvedl hostující lodivod Sabri Lamouchi.

Domácí už mohou počítat s Fofanou, který si odpykal karetní trest, nicméně jeho nasazení do základní jedenáctky jisté není. Po úspěšném duelu s Nantes se nedá očekávat, že by Pélissier nějak výrazně obměnil sestavu. Kvůli zranění je ohrožen start u Zungua s Avelarem. V podzimním vzájemném souboji byl úspěšnější mírný favorit, Rennes přehrálo svého protivníka 2:0 a oba góly vsítilo až v závěrečné dvacetiminutovce.

"Rozhodně nechceme čekat na to, co vymyslí soupeř. Je potřeba hrát aktivně od začátku, nesmíme být laxní v osobních soubojích. Pevně věřím, že výkon oproti Troyes bude lepší," dodal Lamouchi. Ten zřejmě bude postrádat Sarra s Gnagnonem, po problémech se stehenním svalem se na trávník určitě nepodívá Ball a kvůli zlomenině holenní kosti je dlouhodobě mimo hru Diallo. Do branky by se měl opět postavit český krajánek Tomáš Koubek.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.47 - 3.21 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Angers SCO - EA Guingamp  (sobota 20:00)
Angers bude chtít navázat na výhru v Lille. Guingamp má však na kontě čtyřzápasovou sérii bez porážky, díky které se dostal do klidného středu tabulky, kde hodlá minimálně setrvat.

SCO na domácím stadionu jsou rozhodně soupeřem k poražení. Vzpomínané vítězství je o skóre vyšvihlo nad sestupové pásmo a nejen Stéphane Moulin ví, že ještě stále není rozhodnuto. "Bylo takovým naším tajným přáním tady vyhrát. Bránili jsme dobře už proti Montpellieru, ale tam to ještě se třemi body nevyšlo. S dnešním představením můžu být spokojený, ale pořád nás čeká hodně náročná práce."

Na hrotu útoku bude v soupeřově obraně znovu dělat nepořádek Karl Toko Ekambi, jenž de facto sám dvěma trefami zařídil výhru ve zmíněném duelu na severu Francie. V tomto střetnutí také poprvé nastoupil Jeff Reine-Adelaide, který v Angers hostuje z Arsenalu. Velice kvalitní, pohyblivý výkon podal na levém křídle také Flaviet Tait.

Oproti tomu Guingampu se vrací do hry Jimmy Briand. Takže jediným hráčem, který v sobotu nenaskočí do hry, je Abdoul Camara. Své místo by si v ofenzivnějším rozestavení měl udržet i Ludovic Blas, a také Yannis Salibur, který měl před týdnem velký podíl na konečné remíze 2:2 s Metami, kdy jeho tým musel dvakrát dotahovat náskok.

"Na jednu stranu to rozhodně byl na pohled velice atraktivní zápas. Ale na tu druhou to zároveň bylo dosti frustrující. Hráčům jsem už řekl, s čím jsem spokojený. Ve fotbale je ovšem nejtěžší věcí střílení gólů a jsem rád, že jsme našli vnitřní sílu se vrátit do zápasu. Mety však taky zaslouží uznání, protože nám způsobily několik problémů a byly více než vyrovnaným protivníkem," nechal se slyšet Antoine Kombouaré. Bude hodnotit kladně i střetnutí s Angers?
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.43 - 4.39
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Metz - Toulouse FC  (sobota 20:00)
Poslední Mety mají před sebou duel se sestupem rovněž ohroženým Toulouse. O vítězi a poraženém by tedy klidně mohla rozhodnout jedna jediná chybička.

Frédéric Hantz už dokázal v Ligue 1 udržet Montpellier. S Les Grenats to však bude mít o dost složitější. Jedenáct kol před koncem ztrácí jeho tým na nesestupovou příčku devět bodů. Na první pohled to možná nevypadá jako propastný rozdíl, nicméně vezmeme-li v potaz fakt, že za předchozích sedmadvacet utkání sesbíraly Mety pět výher a čtyři porážky ... Je zřejmé, že záchrana mezi elitou rovná se téměř Mission: Impossible.

Před týdnem se mohla zrodit výhra šestá, nicméně náskok byl dvakrát ztracen, a tak z toho nakonec na Stade du Roudourou v Guingampu byla pouze remíza, která je v současné situaci málo. "Tenhle zápas jsme prostě měli vyhrát. Ale na druhou stranu musíme být rádi i za ten bod. Nacházíme se ve složité situaci, ale dnešní výkon rozhodně nebyl špatný. Byli jsme dobře organizovaní a v závěru jsme klidně mohli přidat třetí trefu. Naopak těm dvěma inkasovaným gólům se dalo zabránit," hodnotil Hantz.

Z jeho svěřenců jsou mimo Ablie Jallow, Thomas Didillon, Matthieu Udol, Florent Mollet, Danijel Milicević a nejistý je i start trojice Benoit Assou-Ekotto, Fallou Diagne, Julian Palmieri. Při takto početnější absenci se tedy Nolan Roux patrně opět posune na post levého křídla a na hrotu zůstane Emmanuel Riviére. Za Rouxem dostane zřejmě šanci mladíček Dylan Lempereur. Kvůli zraněním nejsou vyhlídky Met zrovna nadějné. Nicméně výkony TFC jsou rovněž natolik nestálé, že skvadra Michaëla Debéva může zaskočit kohokoliv i zaváhat s kýmkoliv. Remíza s Monakem by ale mohla dodat týmu na sebevědomí a eventuálně i nastartovat sérii, která bude v závěrečném zúčtování bez obav stačit na udržení.

"Tenhle bod se vlastně rovná vítězství. Jsem rád, že se vyplatila změna rozestavení, že střídající hráči byli velkým přínosem, a že jsme pracovali opravdu jako tým," pochvaloval si Debéve, jenž bude postrádat akorát Quentina Boisgarda a Somáliu. Jestli zápas sedne ofenzivní čtveřici ve složení Delort/Sylla/Gradel/Sanogo, může to být pro Mety hodně nepříjemné klání.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 3.22 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Saint-Étienne - Dijon FCO  (sobota 20:00)
ASSE a Dijon spolu před osmadvacátým kolem v tabulce sousedí. Dijon se tváří býti v o něco lepší formě, díky čemuž by mohl protivníka ze Stade Geoffory-Guichard poprvé v Ligue 1 porazit.

Posledních pět utkání Les Verts ale zvládli velmi dobře. Třikrát vyhráli a dvakrát remizovali, díky čemuž si oddaní příznivci klubu mohli výrazně oddychnout. Po odchodu Christopha Galtiera se nedařilo ustálit formu. Remíza v derby s Lyonem, kterou v poslední minutě zachraňoval Mathieu Debuchy, by týmu před dalšími duely určitě měla pomoci.

"Bod z Parc Olympique Lyonnais je velmi dobrý. Myslím, že jsme si ho zasloužili. Odehrát vyrovnanou partii s klubem, který hraje evropské poháry, potěšilo nejen mě a hráče, ale i naše příznivce. Náš plán narušil poměrně brzký gól Mariana Diaze, což je skvělý fotbalista. Naštěstí nás podržel Stéphane Ruffier. Celkově jsem tedy s naším výkonem spokojený," řekl trenér Jean-Louis Gasset.

Ronael Pierre Gabriel a Cheikh M’Bengue sice s týmem už trénovali, ale jejich start od první minuty zdá se býti nepravděpodobný. Čtyřiašedesátiletý trenér jinak vlastně nemá žádný důvod, aby nějak zasahoval do sestavy, která uspěla v Lyonu. Jedinou výraznější změnu by tak mohl obstarat Romain Hamouma, jenž na levém křídle začne na úkor Kévina Monnet-Paqueta.

Dijon před týdnem dokonce vyhrál nad Caen, i když ke třem bodům pomohla penalta a vlastní gól. "S výsledkem i výkonem jsem spokojený. Vytvořili jsme si dost šancí a ukázali, že v domácím prostředí jsme silní. Pořád ale je na čem pracovat, byť máme na kontě v této fázi soutěže 35 bodů, což je více než jsem sám čekal, abych pravdu řekl," reagoval Olivier Dall’Oglio s narážkou na skutečnost, že v domácí statistice patří jeho týmu čtvrtá příčka. V té venkovní se ovšem naopak krčí na samém chvostu.

Celek ze Stade Gaston Gérard navíc inkasoval nejvíce branek ze všech. V posledních dvou duelech ale obrana v čele s brankářem Reynetem žádnou nedostala, takže není důvod si na ASSE nevěřit. Tím spíše, pokud Julio Tavares naváže na svůj výkon z předchozího utkání. A tím spíše, že jsou k dispozici všichni s výjimkou Fouada Chafika.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.72 - 3.85 - 5.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
OGC Nice - Lille OSC  (pátek 19:00)
Co se aktuální formy týče, oba týmy jsou na tom vlastně dost obdobně. A nemůžeme v souvislosti s nimi mluvit rozhodně o povedeném období. Zatímco Nice v uplynulých sedmi zápasech hned pětkrát padlo, přičemž stačilo vypadnout i z Evropské ligy, Lille za osm utkání vyhrálo pouze jednou a v Ligue 1 je až předposlední.

OGC v lize z možných patnácti bodů získalo pouhé dva, ale pořád nemusí výrazněji zoufat. Situace v horní polovině tabulky je totiž tak napjatá, že na pátý Montpellier ztrácí jen tři body. Pořád se tedy může poprat o evropské poháry. Soustředit se přitom hodlá plně na ligové dění, protože kromě ligy se ho už žádná jiná soutěž v tuhle chvíli netýká.

Utkání s Lille by přitom mohlo být domácím šité na míru. Tohoto protivníka mají poměrně dost v oblibě, naposledy s ním prohráli v roce 2012. Od té doby z dvanácti případů vždy urvali aspoň remízu. Dogy navíc prožívají jednu z nejhorších sezón za posledních několik let a jen marně se snaží najít cestu ze sestupového pásma.

Před týdnem Nice remizovalo na půdě Bordeaux a kouč Lucien Favre byl s výkonem svého týmu poměrně spokojený. "Bod je pro nás určitě dobrý," hodnotil. "Není hrozné mít bezbrankovou plichtu, když všichni ostatní vzadu také váhají. Ale jestli chceme skončit ještě pátí, musíme takové zápasy vyhrávat. Tak to bohužel je," zakončoval.

LOSC čeká na svou výhru už čtyři kola v řadě, před týdnem navíc nezvládl jeden z klíčových soubojů o holé přežití a před vlastními fanoušky podlehl Angers. Trenér Christophe Galtier měl hodně důvodů ke zlosti. "Jsem zklamaný a naštvaný. Nehráli jsme s dostatečnou intenzitou. Přitom jsme o soupeři věděli vše," hlesl.

Hosty netrápí vyloženě početná marodka, tentokráte mu budou chybět Anwar El Ghazi a Kévin Malchit, ale na druhou stranu se do sestavy může vrátit Yassine Benzia. Domácí se až na šest týdnů obejdou bez Christopheho Jalleta, jenž půjde na operaci kolene, připraveni naopak budou plně obránce Dante a útočník Mario Balotelli.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.68 - 5.42
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Monaco - Girondins Bordeaux  (pátek 20:45)
Monaco naposledy nedokázalo venku porazit Toulouse, a ačkoli se stále udržuje na druhé příčce za vedoucím PSG, disponuje jen dvoubodovým náskokem na Marseille, respektive pětibodovým na Lyon. Určitě je tedy v jeho zájmu, aby tentokráte proti Bordeaux naplno uspělo. Třeba na podzim se to knížecímu klubu povedlo.

Jenže to byli Les Girondins v úplně jiném rozpoložení. Poté, co mužstvo převzal trenér Gus Poyet, zažívá celek od řeky Garonny obrození a z bojů o záchranu se vyhoupl k těm o Evropskou ligu. Nicméně uplynulá dvě kola se mu nevyvedla dle představ. Před dvěma týdny prohrál na půdě Marseille, naposledy pouze remizoval s Nice.

Hostující útočník Malcom, jenž do zápasu nebude moci zasáhnout kvůli disciplinárnímu trestu, ví, že jeho spoluhráče čeká obtížná zkouška. "Musíme předvést komplexní výkon. Nesmíme soupeři dát prostor a zároveň držet míč," nastínil taktiku. "Musíme najít rovnováhu. Dobře bránit, ale také hrát dopředu, když už míč získáme," dodával.

Pro oba týmy bude také důležité vypořádat se s krutou zimou, která postihuje prakticky celou Evropu. I jindy slunný jih Francie je nyní pokrytý sněhem. A hráči FCGdB dokonce v rámci přípravy na zápas vyrazili na běžky. "Musíme dostat Monaco pod tlak, využívat co nejvíce volné prostory. Po dvou zápasech tři body potřebujeme," dodával Malcom.

Celkem tři kola v řadě se ASM musel obejít bez svého nejlepšího střelce Radamela Falcaa. Jeho absence se ovšem na útočném potenciálu moc neprojevila, za 270 minut stačilo mužstvo trenéra Leonarda Jardima nastřílet dohromady jedenáct branek. S ním budou domácí pochopitelně daleko silnější, pokud se tedy objeví v základní sestavě.

Kolumbijský forvard však fanoušky ujišťoval, že jeho návratu na hřiště vůbec nic nebrání. "Jsem na tom mnohem lépe, připravený vrátit se zpátky do hry," uvedl v rozhovoru během udělování sportovních cen Laureus World Sport Awards. "Tenhle týden bych se měl vrátit plně do tréninku. A možná že o víkendu opravdu budu hrát."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.88 - 5.74
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain27232284:1971
2.AS Monaco27176467:2957
3.Olympique Marseille27167456:3255
4.Olympique Lyon27148557:3350
5.Montpellier HSC27912624:2139
6.FC Nantes271161027:2839
7.Stade Rennes271151134:3538
8.Girondins Bordeaux271061132:3536
9.OGC Nice271061132:3836
10.EA Guingamp27981028:3535
11.Dijon FCO271051238:5235
12.AS Saint-Étienne27971128:4134
13.SM Caen27951320:3232
14.Racing Strasbourg27871232:4731
15.Amiens SC27851423:3029
16.Angers SCO276101129:4028
17.Toulouse FC27771325:3628
18.ES Troyes27841524:3628
19.Lille OSC27761426:4327
20.FC Metz27541825:4919

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
Langi

Za ten mesic se zesralo fakt uplne vsechno...Lyonu se bude presne do takovyhle zapasu velmi tezko hledat motivace...navic po dementni poharove prohre v Caen, kdyz byla pri tom losu realna sance na finale s PSG...ta EL bude strasny risk a jsem fakt zvedav jak se to uhraje

Reagovat
Seydou Doumbia

Jak zápas probíhal? Byl jsem v práci tak jsem to neviděl.

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Seydou Doumbia

umíš i něco jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dement co urcite zacal fandit QSG kdyz tam zacli cpat prachy.Jinak by o prumernem PSG ani nevedel

Reagovat
onze

Ani som nechcel na teba reagovať, tak len naozaj krátko. Lebo času je naozaj málo. Škoda že tu takto urážaš, ja som ta určite neurazil. Je nás málo čo sledujeme ligue 1. Tak si myslím, že je to hlúpe sa nejako jeden druhého osočovať. Mimochodom PSG fandím od roku 1986. Čo je trochu paradox, keď vypadli s TJ VITKOVICE. Mám už nejaký ten rok života za sebou. A samozrejme fandenia PSG to mi ver. Mimochodom ja fandím všetkým mužstvám, keď hrajú v EU poháre mužstvá z Ligue 1. Ale samozrejme u mňa vždy je ALLEZ PARIS SG :D

Reagovat
Seydou Doumbia

A je problém občas napsat něco konstruktivnějšího než tohle?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je na tom Mbappé s Marquinhosom ? Sú fit na utorok ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele