Ligue 1 - preview 2. kola

15.08.2014, 09:00, aktualizováno 17.08.2014, 08:41
Previews
Nedělní program ve Francii načne souboj Marseille s Montpellierem, v němž bude kouč Marcelo Bielsa opět stíhat svou první výhru v novém prostředí. Později se představí také celky Saint-Etienne a Remeše, respektive aktéři hotového šlágru kola z Bordeaux a Monaka...
Olympique Marseille - Montpellier HSC  (neděle 14:00)
Na Stade Vélodrome bude nepochybně k vidění velice zajímavý duel.

Už v závěru minulé sezony bylo jasné, že novým lodivodem klubu z přístavního města bude chilský "Blázen" Marcelo Bielsa. Jeho první ostrý soutěžní zápas ve funkci byl vskutku trochu bláznivý. Při výjezdu na Korsiku vedli jeho svěřenci proti Bastii už 3:1, nicméně po závěrečném hvizdu svítilo na ukazateli skóre 3:3.

"Velká chyba byla, že jsme nechali záhy po našem třetím gólu soupeře snížit náš dvoubrankový náskok. Právě to je ten moment, který jsem hráčům nevíce vytknul. Výsledek to rozhodně nebyl spravedlivý, ale mám ten dojem, že jsme nepředvedli vše, co je v našich silách," řekl Bielsa, jenž po Espanyolu a Athletiku Bilbao vede v Evropě třetí klub.

Montpellier a Marseille od sebe vzdušnou čarou dělí něco přes 120 kilometrů, nicméně hráči MHSC na Stade Vélodrome neradi jezdí. Vždyť v tomto tisíceletí tu vyhráli pouze jednou, a to ve své mistrovské sezoně. A protože nejlepší střelec týmu z minulého ročníku a účastník letošního mistrovství světa Rémy Cabella zamířil do Newcastlu, opravdu to nevypadá, že by svěřenci Rollanda Courbise mohli na hřišti OM znovu uhrát tři body.

Zvláště, když v prvním zápase prohráli s Bordeaux, v jehož sestavě mimochodem opět odehrál celý zápas Jaroslav Plašil. MHSC tak prohrálo v lize celkově počtvrté za sebou. "Prvních dvacet minut bylo opravdu náročných. Byly jsme hodně napjatí, protože jsme chtěli podat dobrý výkon. To se stává, ale může to trvat tak maximálně tři minuty. Nikoliv dvacet," prohlásil trenér Rolland Courbis.

"Doufáme, že proti Marseille to bude z naší strany lepší zápas a že po něm budeme v dobrém rozpoložení na duel proti Métám v dalším týdnu, kdy už prostě musíme vyhrát," dodal Courbis, jenž bude moci nasadit novou posilu Kévina Bérigauda, a také kapitána, brazilského obránce Vitorino Hiltona, jenž sehrál velice důležitou roli před čtyřmi lety, když Marseille (zatím) naposledy slavila mistrovský titul. Nyní si tedy opět zahraje proti svým bývalým spoluhráčům.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 3.75 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Saint-Étienne - Stade Reims  (neděle 17:00)
Ještě předtím, než ASSE narazí v Evropské lize na Karabükspor, vyzve v domácím zápase Remeš.

Kouč Christophe Galtier se přesto nechal slyšet, že čtvrteční duel proti tureckému celku jako by ani nebyl. Důležité bude v první řadě vyhrát utkání druhého kola Ligue 1, na které se teď se svými svěřenci výhradně soustředí. Jenom aby na to nedoplatili jako loni, když překvapivě v play-off vypadli s dánským Esbjergem.

"V tuto chvíli se stoprocentně koncentruju pouze na neděli. Tento zápas je pro nás velmi důležitý. Teď jsme měli osm dní na zotavení. Hráči jsou odpočatí, ale nesmíme se dopustit té chyby, že se budeme připravovat na více zápasů najednou. Skutečně nás zajímá pouze Remeš," prohlásil pro klubové stránky Galtier.

AS Saint-Étienne však vypadají, že jsou v srpnu roku 2014 v lepší pohodě, o čemž svědčí i přesvědčivá výhra 2:0 na hřišti Guingampu v prvním kole. "Náš projev se mi v tom zápase zamlouval, ovšem zároveň jsem přesvědčený o tom, že dovedeme hrát ještě lépe. Ty tři body byly pro hráče odměnou za jejich přístup a poctivou práci v tréninku," dodal kouč.

Remeš by však nemusela být až tak snadným soupeřem. Vždyť nebýt Zlatana, v úvodním kole by dost možná na domácím Stade Auguste-Delaune přehrála úřadujícího mistra z Paříže. Zápas nakonec skončil remízou 2:2, ale přesto podle slov trenéra Jean-Luca Vasseura hráčům výrazně pozvedla sebevědomí do dalších střetnutí v Ligue 1.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 3.75 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girondins Bordeaux - AS Monaco  (neděle 21:00)
Bordeaux přivítá v nedělním utkání 2. kola ambiciózní Monaco a jeho nový kapitán Lamine Sané doufá, že se mu podaří silného soupeře udolat. On sám se rozhodl podpořit psychiku mužstva podepsáním nového kontraktu do ledna 2017.

Fanoušci tak mají jistotu, že sedmadvacetiletá defenzivní opora nikam neodejde. Sané je pro Bordeaux ohromně důležitým hráčem, což vyzdvihuje i elitní asistent a jeho nový zástupce Grégory Sertic. Původně hrozilo, že obrovitý Senegalec vyslyší volání klubů z Anglie, hrozby se však nakonec nevyplnily.

"Bál jsem se, že Lamine odejde, protože o něj byl zájem v Premier League," přiznává Sertic. "Jsem nesmírně rád, že se rozhodl prodloužit. Je pro mě jako bratr, takže je skvělé, že ho trenér určil kapitánem." Šikovný záložník zároveň odmítá, že by svému spoluhráči pásku záviděl: "Vůbec, to nepřichází v úvahu. Jsem zástupcem kapitána a jsem takhle naprosto šťastný."

Sám Sané má pochopitelně radost, že si vysloužil důvěru nového kouče Willyho Sagnola. "V Bordeaux jsem spokojený," prohlašuje. "Těším se na následující dva roky. V tomto městě jsem vyrůstal a Girondins jsem fandil už odmala," vyznává se.

"Během následujících let (do roku 2017) chci s klubem prožít další dvě skvělé sezony pod novým koučem, na novém stadionu a s novými vysokými ambicemi," dodal senegalský reprezentant.

Ambice pochopitelně mají i v Monaku, a to i přesto, že se musejí vyrovnávat s odchodem hvězdného záložníka Jamese Rodrígueze. Jasno navíc stále není ohledně osudu dalšího Kolumbijce, klíčového forvarda Radamela Falcaa. Domácí prohra v úvodním kole s Lorientem pak přidala další vrásky na tváře fanoušků, kteří doufají v mistrovský titul.

"Chceme předvést kvalitní výkon a ukázat, co v nás je," nechal se slyšet portugalský kouč Leonardo Jardim. "Minulou neděli jsme zklamali a teď to musíme napravit. Určitý tlak cítíme. Musíme zkrátka tvrdě pracovat každý týden, abychom měli co nejlepší výsledky," zakončil.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Paris Saint-Germain - SC Bastia  (sobota 17:00)
Obhájce titulu z Paříže nezačal sezónu úplně ideálně. Byť hned na úvod opět uhranul fotbalový svět dvěma góly Zlatan Ibrahimovic, dokázala Remeš nakonec uhrát bod za remízu 2:2. PSG čeká první domácí utkání této sezóny proti Bastii, tedy týmu, který vede Claude Makélélé, jenž svou kariéru zakončoval právě v Parku princů.

Současní trenéři obou klubů se znají velmi dobře, Makélélé byl v roli asistenta Laurenta Blanca. Bývalému francouzskému reprezentantovi již ale tahle pozice připadala malá, a tak se rozhodl odejít na Korsiku. "Očekávali jsme, že půjde jinam, ale i tak jsem byl z jeho rozhodnutí zklamaný," uvedl pařížský stratég.

Pro Makélélého je angažmá v Bastii vůbec jeho první zkušeností s trenérskou prací. "Bylo to jeho přání, jeho volba a měl právo chopit se příležitosti," dodával Blanc. "Přáli bychom si, aby mohl zůstat s námi, ale jsem za něj šťastný. Doufám, že si bude plně užívat svou kariéru jako manažer."

Také hosté na úvod nedokázali naposledy urvat všechny body, složité utkání s Marseille vyústilo v divokou remízu 3:3. "To utkání jsme analyzovali. Víme, že Claude náš tým zná velmi dobře. Připravujeme se tedy velmi vážně, protože jsme přišli o dva body v Remeši, aniž bych urážel soupeře. Musíme podat dobrý výkon," říkal Blanc.

Bastii se na PSG šeredně nedaří, od svého postupu do nejvyšší soutěže s ním sehrála čtyři mistráky a v každém z nich inkasovala minimálně tři branky! A Makéléle přiznal, že by byl rád i za remízu. "Je jen na nás, abychom něco ukázali," uvedl. "Kdybychom uhráli bod, byl by to úspěch. Když se to nepovede, nic katastrofálního to znamenat nebude."

Co se přestupů týče, nebyl Brancův výběr na trhu tak aktivní jako v letech minulých. Prozatím přišli pouze David Luiz a Serge Aurier. "Můžeme ještě nějaké kroky v tomto ohledu podniknout," přiznal pařížský kouč. "Podepsali jsme dva hráče, které jsme chtěli. V případě, že nikdo neodejde, budu jedině rád."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.13 - 8.00 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Toulouse FC - Olympique Lyon  (sobota 20:00)
Přímo zakletým místem je pro Lyon toulouský stánek Stadium Municipal. Už dlouhých osm sezón tam nedokázal vstřelit jedinou branku! Les Gones ale nyní hrají naprosto v pohodě, v Evropské lize vyřadili Mladou Boleslav a do Ligue 1 vstoupili výhrou 2:0 na Rennes. Toulouse naopak bude chtít napravit úvodní nezdar v Nice.

Kouče Huberta Fourniera vůbec nezajímá, že posledním střelcem, který se v Toulouse prosadil, byl Sidney Govou v sezóně 2005/06. "Statistiky? Kdybychom se jich báli, minulý víkend proti Rennes bychom nezvládli," konstatoval. "Nikdy jsem nedával těmhle statistikám velkou váhu. Týmy se přece mění, hráči jsou jiní."

Jenže přece jenom by pro jeho mužstvo nemuselo být tak snadné tuhle hrůznou bilanci prolomit. Fournierovi totiž budou chybět Fekir, Bedimo, Biševac i Dabo. Možná že na trávník už vběhne Gourcuff, jeho rekonvalescence po četných zranění je prý na dobré cestě. "Lyon bude muset hrát dobře, aby si z Toulouse něco odvezl," pokračoval Fournier.

Jeho mužstvo čeká ve středu první utkání 4. předkola Evropské ligy proti nepříjemné Astře Giurgiu z Rumunska. A nebylo by proto od věci zůstat na vítězné vlně. "Co já znám, tak se do Toulouse nikdy nejezdilo dobře. Mužstvo má fyzicky velmi vyspělé, těžko se přes jeho hráče přechází. Máme před sebou výzvu," zakončil lyonský manažer.

Svěřenci Alaina Casanovy na úvod sezóny prohráli po lítém boji na jihu Francii těsně 2:3. Teď už by to nějaký ten bod rozhodně chtělo. Loni oba zápasy s Lyonem dopadly dvakrát nerozhodně. "Soupeř hraje velmi organizovaně. Má několik mladých hráčů, kteří mají slušný potenciál. Pozor si musíme dát na Lacazetteho," uvedl Casanova.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stade Rennes - Évian Thonon Gaillard  (sobota 20:00)
Opravdu dost mizerně vstoupili do nové sezóny fotbalisté Évianu Thonon Gaillard, kteří se letos popáté za sebou budou především snažit udržet se mezi nejvyšší elitou. Porážka s nováčkem z Caen byla o to horší, že ani na hřišti nevypadala hra příliš k světu. Ani Rennes ovšem neskáče radostí, také domácí v minulém kole prohráli.

Hosty nečeká v následujících několika týdnech vůbec nic jednoduchého. Los jim totiž přisoudil poměrně složitá utkání, včetně toho v Rennes. Postupně se totiž ještě utká s PSG, Toulouse, Marseille a Bordeaux. "Ona celá sezóna bude dost složitá," říkal kapitán Olivier Sorlin, který Stade de la Route de Lorient velmi dobře zná.

Nejprve tam totiž působil mezi roky 2002 a 2005, aby se po angažmá v Monaku opět do tohoto klubu vrátil, a to znovu na zhruba tříleté období. "Myslím si, že když nebudeme brát v potaz minulou sezónu, která nebyla jednouchá pro nikoho, je Rennes dobrý klub. Má podmínky na to, aby uspěl," myslí si Sorlin.

Ne že by v Évianu měli bít na poplach, ale něco se změnit musí. Takový výkon, jaký předvedli jeho hráči naposledy, se dost přibližoval ostudě. "Cíl je jasný - udržet Ligue 1," hlásal Sorlin. "Máme jeden z nejmenších rozpočtů v lize, ale nemusíme nutně skončit na 17. místě. Klidně můžeme být výše. Jen se nesmíme bát tak jako loni."

SRFC ve svým týmu přivítá zpět potrestaného Prciče a Pajota, takže by měl být kompletní, a ani Évian nehlásí nikoho na marodce, poněvadž Koného zranění stehna není nijak vážné. "Je pro nás důležité, abychom se soustředili na začátek a sbírali body. Nesmíme čekat třeba až do září. Můžeme se dostat do srabu a pak bychom už ztratili důvěru," varoval Sorlin.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Metz - FC Nantes  (sobota 20:00)
Trenér Nantes je před duelem s Métami velice obezřetný.

A to i přesto, že po postupu z Ligue 2 se přesunul za lepším, konkrétně do anglického West Hamu United, prakticky nejlepší útočník klubu ze severovýchodního cípu Francie, senegalský reprezentant Diafra Sakho. "Po mnoha letech se opět dostali do Ligue 1, takže nepochybuju o tom, že jejich příznivci vyprodají stadion a poženou je dopředu," nechal se slyšet Michel Der Zakarian.

"Rozhodně to nebude snadný zápas. Viděl jsem zápas Met proti Lille, který sice skončil bezbrankovou remízou, ale oni měli tři nebo čtyři velmi dobré příležitosti ke skórování. Oproti tomu Lille se k jejich brance v podstatě nedostávalo. Jsou dobře organizovaní, disciplinovaní a mají kvalitní rychlé hráče," dodal bývalý arménský reprezentant.

Nantes se tedy na úvod nové sezony podruhé utkají s čerstvě postoupivším týmem. V minulém týdnu porazili těsně Lens, když se o jedinou branku utkání postaral Yacine Bammou, jenž ovšem určitě není tím hráče, který by měl po Filipu Djordjevićovi převzít hlavní zodpovědnost za střílení branek. Srbský internacionál po minulé sezoně zamířil po šesti letech do římského Lazia. A nutno dodat, že odchod to nebyl úplně přátelský.

Djordjević tedy zmizel, ovšem kluboví příznivci se mohou radovat, že brankář Maxime Dupé prodloužil smlouvu o tři roky. Minimálně do září se stal jedničkou, neboť Rémy Riou se nachází mezi zraněnými. Tak jako Koffi Djidji, Remi Gomis, Amine Oudrhiri, a také Abdoulaye Touré. Návrat do sestavy naopak po zranění hlásí Itay Shechter a Senegalec Papy Djilobodji, o kterého se údajně velice zajímá Olympique Marseille.

V Métách teď řeší především to, jak nahradit Sakhovy branky. Nicméně ona bezgólová remíza s Lille z prvního kola hráče i trenéra Alberta Cartiera do dalších prvoligových bojů velice povzbudila. "To, že jsme neinkasovali, pro nás bylo nesmírně důležité. Většina hráčů totiž předtím v nejvyšší soutěži nikdy nehrála. Musíme se ale nadále zlepšovat. Nejlépe tím, že sehrajeme další takto povedené zápasy," prohlásil kouč Mét.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.00 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Lorient - OGC Nice  (sobota 20:00)
Prvoligová premiéra vyšla Sylvainu Ripollovi na jedničku. S Lorientem, který převzal po dlouholetém manažerovi Christianu Gourcuffovi, senzačně oloupil o všechny body Monako. Tenhle výsledek bude chtít rozhodně potvrdit proti Nice, které naposledy dokázalo otočit zápas s Toulouse a také tedy na úvod zvítězilo.

Třiačtyřicetiletý nováček Ligue 1 na trenérské židli si vlastně nemohl přát lepší začátek. Se třemi body ze hřiště bohatého soupeře se opravdu moc nepočítalo. "Vyhrát tam není nic jednoduchého. Je to jeden z nejlepších týmů Francie," konstatoval Ripoll. "Je to odměna za naší důvěru, kterou mezi sebou máme, za naší vítěznou náladu."

Jenže úspěch nebude znamenat nic, pokud proti Nice přijde na řadu nezdar. A to si uvědomuje i nový kouč Les Merlus. "Proti Nice musíme vydržet hlavně fyzicky," upozorňoval domácí stratég. "Myslím si, že do útoku se můžeme dostávat častěji a efektivněji. Budeme usilovat o dosažení této mety."

Les Aiglons vstoupili rovněž do tohoto ročníku tou správnou nohou. Byť proti Toulouse prohrávali po poločase 1:2, po přestávce dokázali utkání zvrátit ve svůj prospěch. V Bretani hostům bude chybět Bodmer, který má poraněná žebra, a ani Digard není zcela fit. Připravený je naopak Diawara.

OGC bude muset vyřešit co nejrychleji otázku gólmana. Ospina odešel toto léto do Arsenalu, a protože Delle trpí zraněním křížového vazu v koleni, má klub v záloze pouze devatenáctiletého mladíka Hassana. Kouč Claud Puel potvrdil jeho nástup i proti Lorientu. "Preferuji gólmany, kteří se nebojí," odůvodnil své rozhodnutí.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RC Lens - EA Guingamp  (sobota 20:00)
Druhé kolo francouzské Ligue 1 má mimo jiné na programu duel nováčka s vítězem Coupe de France. RC Lens patří ve Francii k velice uznávaným klubům. Ovšem od roku 2011 se pohybovalo mimo nejvyšší soutěž. Tříleté období bez první ligy se klidně mohlo ještě prodloužit, neboť Lens byl na konci června postup administrativní cestou zrušen. Po odvolání to dopadlo tak, že klub může Ligue 1 hrát, ovšem nesmí přijít žádní noví hráči.

Většinu sezony navíc neodehraje na domácím Stade Félix-Bollaert, jenž hostil už zápasy EURA 1984 a mistrovství světa 1998 a jenž nyní prochází rekonstrukcí, jelikož byl zařazen mezi osm vyvolených fotbalových stánků, na kterých se za dva roky uskuteční mistrovství Evropy. Domácí utkání, počínaje tím s Guingampem, budou tedy svěřenci Antoina Kombouarého hrát na o poznání menším Stade de la Licorne v městě Amiens, vzdáleném od Lens nějakou hodinku cesty.

"Není to zrovna příjemné, protože to do značné míry naruší naší plánovanou přípravu," nechal se slyšet padesátiletý kouč. Naladu mu určitě může spravit prohlášení pana Richarda Oliviera, jenž proti klubu před měsícem uvalil sankce, že neočekává, že by to tak mělo zůstat po celou sezonu. "Takovýmto prohlášením teď nehodláme věnovat velkou váhu a naplno se koncentrujeme na důležitý duel s Guigampem," dodal Kombouaré.

"Ať si kdo chce, co chce říká, my prostě hrajeme Ligue 1 a nyní se naplno koncentrujeme na Guingamp. Je to opravdu složité, že nemůžeme hrát přímo v Lens. Hráči však musí na hřišti zůstat koncentrovaní. Jediné, co můžeme dělat, je hrát dobře, pozdvihnout klubové barvy a pokusit se vyhrát," uvedl ještě Koumbouaré pro klubové internetové stránky.

Nebude se ovšem moci spolehnout na služby brankáře Valentina Belona a obránce Alaeddina Yahiu, kteří jsou zranění. Oproti tomu za Guingamp jistojistě nenastoupí Mustapha Yatabaré a Grégory Cerdan. Ti sice zranění nejsou, nicméně kvůli vzájemné potyčce na tréninku dostali od vedení klubu pokutu a zápas s RC Lens si tak holt musí nechat ujít. Nicméně trenér Gourvennec k tomu dodal, že je pro něj celá tato epizoda uzavřená.

Samotný zápas pak pro klubové stránky okomentoval následovně. "Nikdy není snadné hrát na úvod sezony proti postoupivším klubům. My se ale musíme soustředit jen a pouze na sebe samotné. Pokud předvedeme dobrý výkon, určitě můžeme vyhrát, ale nebude to snadné,". Pravda, Lens v prvním kole prohrálo na v Nantes o jediný gól a Guingamp doma na Stade de Roudourou s ASSE dokonce o dva. Oba týmy tedy mají co napravovat.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.00 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SM Caen - Lille OSC  (pátek 20:30)
Duel celků ze severozápadu země otevře druhé kolo francouzské Ligue 1. Z výhodnější pozice do něj překvapivě vstoupí nováček Caen, který je v tuto chvíli dokonce lídrem tabulky, zatímco ambiciózní Lille bude usilovat o své první vítězství v sezóně...

Sedm mužstev v prvním kole dosáhlo na výhru, pouze Caen ale svého soupeře porazilo rozdílem třídy a uplynulý týden se tak mohlo vyhřívat na čele. Normandský celek deklasoval 3:0 Évian na jeho půdě, když si svůj náskok vypracoval už v prvním poločase. Pro Stade Malherbe to je o to sladší vstup do sezóny, protože v posledních dvou letech hrálo jen druhou nejvyšší soutěž.

Na druhé straně Lille stejně jako dnešní soupeř branku nedostalo, na což jsme si v jeho případě loni už zvykli, zároveň ale také žádnou nedalo a s dalším nováčkem FC Metz doma uhrálo jenom bod. LOSC sice nehrálo zle, ve zmiňovaném klání ale Origiho, Mendese a spol. zradila koncovka.

Trenér René Girard nyní může doufat, že útočnou nemohoucnost prolomí vracející se Salomon Kalou, po vypršení disciplinárního trestu je k dispozici už také Martin Martin. Rovněž v Caen si nad personální situací mohou spokojeně mnout ruce, kouč Patrice Garande má k dispozici kompletní kádr už i s uzdraveným Felipem Saadem.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.20 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SM Caen11003:03
2.AS Saint-Étienne11002:03
 Olympique Lyon11002:03
4.OGC Nice11003:23
5.FC Lorient11002:13
6.Girondins Bordeaux11001:03
 FC Nantes11001:03
8.Olympique Marseille10103:31
 SC Bastia10103:31
10.Stade Reims10102:21
 Paris Saint-Germain10102:21
12.FC Metz10100:01
 Lille OSC10100:01
14.Toulouse FC10012:30
15.AS Monaco10011:20
16.Montpellier HSC10010:10
 RC Lens10010:10
18.EA Guingamp10010:20
 Stade Rennes10010:20
20.Évian Thonon Gaillard10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (38)

Přidat komentář
Langi

to zas bude remíz v tomhle kole

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prosím vás kde budú vysielať zápasy PL ?

Reagovat
Langi

to já nevim...ale nedávno se tu v nějaké diskusi pár lidí rozčilovalo, že snad Digi Sport, který prý nikde není

Reagovat
smazaný uživatel

No to som zvedavý, lebo na Slovak Sporte písali že PL im nepriniesla to čo očakávali.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kromě PSG a ASSE to smrdí remízou snad všude

Reagovat
smazaný uživatel

mimo 3 zápasů by mohla být všude úplně bez údivu no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou, a tentokrát do správné diskuze

Ten tip na Lille mi moc nesedí Proti Métám to bylo špatné a navíc hraje ve středu o LM s Portem. Každopádně se ale těším na Nangise, ten minule předčil očekávání

Reagovat
smazaný uživatel

ukopou remízku 1:1 a budou rádi

Reagovat
EAG le grand amour

3 body

Reagovat
Gedofrey

Proti Montpellier a navíc na novém stadionu to chce tři body

Reagovat
Godwinson

Tipuju alespon o tri pro Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

a alespon 2 Thauvin... ale měl by hrát už Michy, doufám, protože ten by tam gola taky šoupnul

Reagovat
onze

ALLEZ PARIS SG ! ! !

Reagovat
Godwinson

Fery dostal nabidku 10 mil. za Aboubakara od Sportingu. Nevypada to dobre.

Reagovat
JarousFCB

Co je s Ibrou?

Reagovat
Godwinson

Zebra

Reagovat
DieFohlenBMG

trapny lyon

Reagovat
EAG le grand amour

Yata jen na lavičce, hlavně že se pere na tréninkách. Měli jsme ho někam střelit.

Marveaux zas na lávce, hráč z Newcastlu se u nás neprosadí? Hlavně, že se zbavíme Langila

...přesto, ALLEZ EAG

Reagovat
Langi

Fournier sestava

Reagovat
Langi

Tem statistikam se ani nelze divit...to musi bejt strasna sracka

Reagovat
smazaný uživatel

Fournier ven

Reagovat
Langi

Reagovat
Langi

Vystrida se a najednou to jde ...ty blbce...kurvit sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy padá ve Francii tolik branek? Rennes

Reagovat
FCSL

Valbuena v Dynamu: 4 asistence za zápas a půl. U všech golů Dynama.

Reagovat
Israha

Haha, ty Bielsovy sestavy jsou dobrá divočina . Ale co mě dost znepokojuje, jsou náhradníci...ta lavička je kromě Payeta s Batshuayiem naprosto nekonkurenceschopná, samí mlaďoši s nulovýma zkušenostma. A třeba Fanni s Cheyrouem jsou na tribuně, nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že to chápeš. Vždyt se podívej na první větu

Reagovat
Godwinson

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co je Marseille, nějaký body to chce ne?

Reagovat
Godwinson

Doufal jsem, ze me Thauvin dostane na prubezne vedeni

Reagovat
smazaný uživatel

No já jsem to postavil fakt špatně První kolo mi hráli 3 hráči, z toho jeden Mandanda Ted zatím 4 .... já tyhle fanty prostě nedávám. Poskládám tým z hráčů, který mám rád nebo chci aby prorazili a pak to takhle končí

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jinak je škoda, že tady PREVIEW nejede alespon jako u Serie A nebo BL..myslím, že Francie není tak špatná, aby jí sledovali 3 lidi na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille je totálně mimo, tohle měly být jasné 3 body... idioti...

Reagovat
Israha

Jo, tak tahle sezona nudná nebude, to je jisté už teď . Každopádně Bielsa má co dělat, aby dal dohromady obrannou činnost, páč to co se tam dělo dneska, byla parodie...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim tak, Ranieri je Ranieri, ne nějaka sračka, co měla výsledky půl sezony.

Reagovat
DieFohlenBMG

přišel jarda všechny splašil

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele