Ligue 1 - preview 17. kola

08.12.2017, 09:10, aktualizováno 10.12.2017, 08:35
Previews
Saint-Étienne se propadá tabulkou a snadné to nebude mít ani dnes večer, kdy hraje na trávníku Marseille. Lyon hodlá loupit v Amiens, dobře hrající Nantes přivítá Nice...
Amiens SC - Olympique Lyon  (neděle 15:00)
Lyonu patří o skóre druhá příčka v tabulce. Nicméně dlouhodobou slabinou týmu Bruna Génésia bude určitě podceňování soupeřů. Postoupivší Amiens k tomu tuplem svádí, přetože se skromnému klubu zatím podařilo uhrát zajímavé výsledky.

Pravda, porážka proti Rennes z minulého týdne zrovna není ideální příklad. "Neměli jsme energii na to, bychom Rennes stačili. Tento večer prostě vyhrál lepší tým. Po těch pěti utkáním ve dvou týdnech nám zkrátka chyběla šťáva. A to i přesto, že jsem se snažil rotovat se sestavou. Před těmi zbývajícími letošními zápasy před zimní přestávkou musíme zregenerovat," řekl trenér Christophe Pelissier.

Amiens má v kádru velmi zajímavé hráče. Nechybějí zkušenosti, ani dravé mládí. Pro nejbližší zápas zůstávají stranou akorát Guessouma Fofana a Mathieu Bodmer. Od začátku by mohl dostat příležitost Harrison Manzala. Bez šance ovšem není ani Serge Gakpé. V domácím prostředí umí Amiens zaskočit skoro každého.

Lyon se rozhodně bude muset mít na pozoru a nesmí se nechat příliš ovlivnit porážkou od Atalanty Bergamo v rámci Evropské ligy. Tím spíše, že na druhou, tedy postupovou příčku, to v konečném zúčtování skupiny E stejně stačilo. V Ligue 1 budou naopak Les Gones usilovat o třetí výhru z posledních čtyř mačů.

"Tu situaci jsme si sami trochu zkomplikovali a nakonec jsme mohli pouze remizovat, což by bylo veliké zklamání. Caen je na domácím stadionu tradičně velmi silné. Takže jsem rád, jak hráči k tomu zápasu přistoupili. Zvláště poté, co jsme zaváhali v duelu proti Lille. Někdy zkrátka zápas dokáže vyhrát především kvalitní defenziva," řekl jednapadesátiletý Génésio.

Za Olympique se na hřiště určitě nedostane Bertrand Traoré. Jérémy Morel podle nejnovějších zpráv bude také absentovat. Jinak není nikdo zraněný, ani vykartovaný. Do hry se vrátí i Lucas Tousart a Hassem Aouar. Oba soupeři se v tomto tisícíletí ještě v soutěžním zápase nepotkali, což svým způsobem přidává tomuto klání na atraktivitě.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.21 - 4.19 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Nantes - OGC Nice  (neděle 17:00)
Nantes nechce ztratit na Lyon, Monaco a Marseille. Zároveň se musí mít na pozoru před dotírajícím Rennes. V Nice si zase před sezonou určitě nepředstavovali, že budou mít po šestnácti kolech jen čtyřbodový náskok na barážovou příčku.

Favreho celek prohrál poslední utkání základní skupiny Evropské ligy, kde už však měl jistý postup. "V tomhle utkání jsme klidně mohli bodovat. A měli jsme zahrávat minimálně jednu penaltu. Na hřiště jsme poslali hodně mladých hráčů, s jejichž výkonem jsem spokojený. Rozhodně je to dobrý příslib do budoucna," prohlásil švýcarský trenér po těsné prohře 0:1 s Vitesse Arnhem.

Mickael Le Bihan je zraněný a Dante vykratovaný. Wylan Cyprien se ve čtvrtek objevil na trávníku po devíti měsících bez fotbalu a proti Nantes zřejmě začne jen na lavičce. Dobrými výkony se zatím prezentuje třiadvacetiletý rodák z Lille Adrien Tameze, jenž by se měl i tentokrát objevit ve středu záložní řady vedle Jean-Michaela Seriho.

Nantes sice nepředvádí tak parádní ofenzivní fotbal, jako pod Sergiem Conceicaem, ale vyhrává, což se počítá. Pyšnit se může kvalitní obranou. Zvláště pak doma na Stade de la Beaujoire, kde Ranieriho skvadra doposud inkasovala pouhopouhé tři branky, což je číslo, kterým se nemůže pochlubit žádný jiný tým v Ligue 1.

"Byl to dobrý zápas. Oba týmy chtěly vyhrát a oba měly šance. S bodem jsem ale spokojený. Přeci jen nikdo moc nepočítal s tím, že porazíme Monaco. Bod je určitě lepší než nic," řekl po utkání s ASSE italský stratég. Sice mu budou chybět Diego Carlos, Valentin Rongier, Kalifa Coulibaly a možná i Préjuce Nakoulma, ale to neznamená, že by si jeho svěřenci na nevyrovnané výkony podávající Nice nevěřili.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.32 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Olympique Marseille - AS Saint-Étienne  (neděle 21:00)
Marseille jde do nedělního utkání v roli jasného favorita. Nejen kvůli postavení v tabulce, nýbrž i kvůli tomu, že ASSE na Stade Vélodrome v tomto tisíciletí ještě nevyhrálo!

OM sice jen remizoval s Red Bullem Salzburg, ale nic to nemění na tom, že do vyřazovací fáze Evropské ligy se dostanou všechny tři francouzské týmy. "Sehráli jsme velmi solidní zápas proti týmu, který dokáže svoje protivníky pořádně zmáčknout. Myslím, že si zasloužili vyhrát skupiny a my jsme si taky zasloužili postoupit. Možná, že dostanete papírově slabšího soupeře, ale osobně se domnívám, že v těch vyřazovacích zápasech se může stát cokoliv," prohlásil Rudi García po remíze 0:0.

Situace na čele francouzské ligy za PSG je hodně našlapaná. OM, Monaco i Lyon mají na kontě stejný počet bodů. Celek z přístavního města si tedy nemůže dovolit zaváhání, pokud chce držet krok. Případná další absence Floriana Thauvina, jenž zatím patří k úplně nejlepším hráčům, by mohla být znát.

Na druhé straně nepustí zranění do hry kapitána Loïca Perrina, pro něhož první část sezony kvůli podkolenní šlaše skončila. Tento duel zmešká i Rémy Cabella, jenž hostuje právě z Marseille. O startu Gabriela Silvy a Florentina Pogby se podle nového kouče Juliena Sablého rozhodne teprve pár hodin před zápasem.

ASSE se letos Evropská liga netýkala, takže poslední střetnutí sehrálo před týdnem, kdy byl protivníkem tým Claudia Ranieriho, tedy FC Nantes. "Z naší strany to byl zápas dvou rozdílných poločasů. V tom první jsme byli jasně lepší. Ve druhém nám zase chybělo větší sebevědomí, což je pro tuto sezonu typické. Ze všeho si ale musíme vzít to dobré," prohlásil trenér po remíze, jež byla už pátou v probíhajícím ročníku.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.54 - 6.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Paris Saint-Germain - Lille OSC  (sobota 17:00)
Bez své největší hvězdy Neymara bude skládat reparát za nepovedený týden Paris Saint-Germain. Vedoucí celek Ligue 1 před týdnem poprvé v lize prohrál se Štrasburkem, aby následně v týdnu nestačil na Bayern Mnichov. Dvě soutěžní porážky v řadě jsou pro Pařížany něčím neobvyklým, v Parku Princů proti Lille to budou chtít jednoznačně utnout.

PSG poprvé v sezoně okusilo jaké to je prohrát a to rovnou na obou hlavních frontách. Všechny body mu v lize poprvé sebral Štrasburk, v Lize mistrů zase Bayern Mnichov. Pařížané ale rozhodně nemusí panikařit, v Ligue 1 mají dostatečný devítibodový náskok a v Lize mistrů proklouzli do osmifinále rovnou z prvního místa. "Začali jsme sezonu velmi dobře a přestože jsme teď utrpěli dvě porážky, celková analýza je velmi pozitivní. Zítra se vrátíe k ligovým povinnostem, kde chceme udržet devítibodový náskok, nebo ho ještě před našimi soupeři navýšit," nechal se slyšet po zápase na Bayernu trenér Unai Emery.

Lille cestuje do francouzské metropole s dobrou aktuální formou. Ještě nedávno se severofrancouzský celek topil v sestupových bažinách, ale čtyři výhry za posledních šest kol ho katapultovaly na sedmnácté místo. Pařížané si budou muset dávat velký pozor, vždyť LOSC dokázalo utnout i vynikající sérii Lyonu.

Vzájemná bilance hovoří jasně ve prospěch PSG. Hosté nad favoritem nevyhráli přes pět let! Na druhou stranu s výjimkou jednoho utkání šlo vždy o vyrovnaná utkání.

Domácí se budou muset obejít bez potrestaného Neymara, který byl v zápase se Štrasburkem vyloučen. Unai Emery má pochopitelně dostatečně široký kádr aby brazilskou superstar nahradil. Scházet budou i jeho krajané Thiago Motta a Thiago Silva, které ještě doplní Layvin Kurzawa. Podobně jako Neymar si bude odpykávat trest hostující Ballo-Touré a chybět bude i zraněný Kouame.
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
Áreola - Yuri, Kimpembe, Marquinhos, Meunier - Pastore, Rabiot, Verratti - Draxler, Cavani, Mbappé
Lille OSC - pravděpodobná sestava:
Maignan - Malcuit, Ié, Soumaoro, Alonso - Mendes, Amadou, Maia - Pepe, Ponce, Benzia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 11.70 - 24.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Angers SCO - Montpellier HSC  (sobota 20:00)
Angers se na domácí půdě pokusí utnout sedmizápasovou sérii bez vítězství proti Montpellieru, tedy týmu proti kterému se příliš nedaří. SCO ve vzájemných zápasech vyhrálo jen dvakrát z deseti pokusů.

Forma domácích není vskutku dobrá, přitom až do poloviny října mělo SCO na svém kontě jedinou porážku a patřilo k příjemným překvapením Ligue 1. Jenomže přišla těsná porážka od Toulouse a od té doby se to s domácími vezlo a vrcholem byla drtivá porážka od PSG 0:5 či od Troyes 0:3.

Na stadion Jeana-Bouina zavítá Montpellier, který za deset kol prohrál jen jednou. Na druhou stranu z pěti zápaů hned čtyřikrát remizoval. Nic to nemění na faktu, že jsou hosté těžko k poražení. Přesvědčili se o tom i slavné kluby jako Olympiěue Lyon (0:0) nebo Olympique Marseille (1:1).

V minulé sezoně se oba celky potkaly v zahajujícím a závěrečném kole a pokaždé vyhrál domácí celek. Montpellier doma 1:0 po jediné brance Ryada Boudebouze, Angers zase díky zásahům Bamby a Taita 2:0. za dva roky je vzájemná bilance naprosto vyrovnaná.

Angers se budou muset obejít bez potrestaného Crivelliho a také dvojice Santamaria, Tait. Oba mají blíže nespecifikovaná zranění. Dva hráči scházejí i Montpellieru, konkrétně se jedná o Sia s Ikonem.
Angers SCO - pravděpodobná sestava:
Letellier - Andreu, Thomas, Traoré - Tahrat - Capelle, Mangani, Coulibaly - Ekambi
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Mukiele, Hilton, Mendes, Aquilar, Skhiri, Lasne, Roussillon - Sessegnon - Camara, Ninga
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 2.99 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
EA Guingamp - Dijon FCO  (sobota 20:00)
Na Stade Roudourou v Guingampu se domácí celek utká s Dijonem. Horčíce se v Bretani představí v aktuálně skvělé formě. Za sedm kol vyhráli hned pětkrát a v tabulce se posunuli už na desáté místo. Guingamp je o pět míst níže.

Guingamp se před týdnem vracel z Troyes v radostné náladě, protože díky jediné brance Jimmyho Brianda zvítězil 1:0. Vzhledem k vyrovnané situaci ve druhé polovině tabulky to bylo nesmírně důležité vítězství. EA Guingamp má v tuto chvíli tříbodový náskok na sedmnácté Toulouse a pochopitelně ještě nem vyhráno.

Záchranářské práce se předpovídaly i Dijonu a zatím není nikde psáno, že tomu tak nebude. Aktuální forma Hořčic je ale velmi dobrá. Za sedm kol vyhrál hostující celek rovnou pětkrát a v tabulce mu patří solidní desáté místo. Sílu Dijonu naposledy pocítilo Bordeaux, které na Stade Roudourou prohrálo 2:3.

Dijon má každopádně podobný problém jako většina francouzských celků z druhé poloviny tabulky, totiž nedaří se mu na hřištích soupeřů. V tomto patří Dijon mezi nejhorší týmy. Vyhrál jen jedno utkání ze sedmi a to je žalostně málo. Přitom pokud by Dijon alespoň trochu sbíral body i venku, mohl by klidně bojovat i o evropské poháry.

Domácí se budou muset obejít bez Camary a Didota, oba mají zdravotní potíže. Ani hosté nebudou kompletní. Chybějí Lautoa, Xeka, Rosier.
EA Guingamp - pravděpodobná sestava:
Johnsson - Rebocho, Sorbon, Kerbrat, Pereira - Phiri, Deaux - Briand, Salibur, Coco - Thuram
Dijon FCO - pravděpodobná sestava:
Reynet - Chafik, Yambéré, Djilobodji, Haddadi - Chang-Hoon, Amalfitano, Abeid, Jeannot - Tavares, Said
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.40 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Metz - Stade Rennes  (sobota 20:00)
Trápící se Méty marně hledají recept, jak se dostat z téměř bezvýchodné situace. Všudy všeho získaly jen čtyři body, pouhých šest gólů vstřelily, a beznadějně se nacházejí na posledním místě tabulky. Že by si měly reputaci napravovat zrovna proti rozjetému Rennes, s tím se tedy příliš nepočítá. I vzájemné zápasy totiž hovoří jasně v jejich neprospěch.

Tristnější bilanci na domácím stadionu už Les Grenats ani nemůžou mít. Před vlastními fanoušky totiž prohráli ve všech osmi případech, a nedávno tak zaznamenali smutný rekord Ligue 1. Tohle se ještě v historii této soutěže "nepovedlo" nikomu. "Každý zápas teď musíme hrát, jako by byl finálový," uvědomuje si kouč Frédéric Hantz.

Ten na konci října nahradil odvolaného Philippa Hinschbergera, ale ani jeho přítomnost evidentně mužstvu neprospěla. Od svého nástupu v pěti utkáních získal jen bod. Naposledy Méty padly v Nice. "Měli jsme v tom zápase dobré pasáže. Někdy jsme nebyli za své úsilí odměněni. Tohle je ale liga. Tam je vše nemilosrdné," hodnotil Hantz.

Příliš dobré zprávy domácím nepřinášejí ani absence. Proti Rennes totiž bude chybět dosud nejlepší šutér Nolan Roux, jemuž se nakumulovaly žluté karty. Na marodce zůstávají Ablie Jallow i Yann Jouffre, nejistý je pak start Milana Biševace, který by se po třech kolech konečně rád vrátil do sestavy, pořád má ovšem svalové problémy.

Už skoro měsíc a půl působí Rennes opravdu hodně nebezpečným dojmem. Velmi se mu daří. V uplynulých sedmi ligových zápasech vyhrálo hned šestkrát, padlo pouze ve Štrasburku, a v tabulce se rázem vyhouplo na šestou příčku. Byla by pro něj opravdu velká škoda, kdyby si svou povedenou sérii mělo kazit zrovna v Lotrinsku.

Naposledy bretaňský celek, jemuž bude jistojistě chybět Sanjin Prcič i Ismaïla Sarr, skolil i nepříjemný Amiens. "Mí chlapci si opravdu sáhli na dno," chválil své svěřence za bojovný výkon trenér Sabril Lamouchi. "Hrajeme jako tým, táhneme za jeden provaz a vždy si jdeme za vítězstvím. Jsem spokojený. Dostáváme zatím hezké odměny."
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.75 - 3.30 - 2.19
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Monaco - ES Troyes  (sobota 20:00)
Monako si určitě bude chtít vylepšit svou pověst z posledních zápasů a porazit ES Troyes. V posledních zápasech totiž Monako nepůsobí zrovna dobrým dojmem.

Po prohře na Stade Louis II. s věhlasným Paris Saint-Germain totiž přišla prohra venku 0:1 s Nantes. V minulém kole naštěstí vystřelil Monaku vítězství nejpovolanější z nejpovolanějších Falcao, který hned ve 2. minutě zápasu rozhodl o vítězství svého celku, poté se ovšem ale už nic světoborného nestalo. Monako má tedy shodně bodů s Marseille a Lyonem a společně pronásledují giganta PSG, na kterého ztrácí už propastných 9 bodů. Paris Saint-Germain si však v minulém kole proti nováčkovi soutěže Štrasburku připsalo svou první letošní prohru v domácí soutěži.

V Lize mistrů Monako dohrálo symbolicky svůj poslední zápas ve skupině. Ale předem bylo už dané, že obsadí poslední příčku tabulky. Nutno dodat, že podle neočekávání. Naopak většina nezávislých pozorovatelů pasovala Monako na favorita skupiny.

ES Troyes podle očekávání bojuje o udržení v Ligue 1 zuby nehty. Ale neoplývá taky nikterak oslnivou formou. Z posledních čtyřech zápasů Troyes prohráli rovné tři utkání a sbírají každičký bodík. Poslední výhru mužstvo Troyes vybojovalo na domácí půdě s předposledními Angers výsledkem 3:0. Poté přišla prohra s Paris Saint-Germain a naposledy doma s Guingampem.

Bude se jednat tedy o nesmírně důležité tři body. Ať už by přispěly k boji o poháry v podobě Monaka nebo o záchranu celku Troyes. Hosté z Troyes by měly mít oči na stopkách především před čtrnácti gólovým kanonýrem Radamelem Falcaem.

U hostů by měl laborovat s kolenem Dingome. AS Monaco hlásí pravděpodobně početnou marodku, přičemž by mohli chybět Traore, Tielemans, Mboula, Jovetič a Badiashile.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 5.93 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Toulouse FC - SM Caen  (sobota 20:00)
Mužstvo managera Pascala Dupraze přivítá na domácím stadionu SM Caen. Především celek z Toulouse by potřeboval nutně získat důležité tři body a polepšit si při pohledu na tabulku.

FC Toulouse totiž nezískalo plný počet bodů už dlouhých 6 zápasů. Přičemž poslední dva bodové zisky skončily výsledkem 0:0. Poprvé s AS Saint-Étienne a naposledy doma s FC Metz. V posledních třech kolech si mužstvo z Toulouse připsalo tři prohry, a to s Dijonem, Lille i s Nice.

To celek SM Caen je na tom v letošní sezóně překvapivě celkem slušně. Nachází se na sedmém místě tabulky a po 16 odehraných kolech má na svém kontě dokonce už třiadvacet bodů. Nutno dodat, že u Caen trošičku vázne koncovka. Mužstvo Patrice Garandeho totiž vstřelilo pouhých jedenáct branek, zato obrana působí poměrně kompatibilně a uceleně.

"Také jsme zažili takové období jako Toulouse v minulé sezóně. Tohle nejsou vždy snadné časy. Hodně potom závisí na důvěře. Rozhodně budeme chtít vyhrát, ale musíme si dát velký pozor na jejich ofenzivní prvky. Musíme Toulouse dokázat, že jsme nepřijeli jenom na procházku, ale že budeme bojovat a pokusíme se urvat tři body. Dalších patnáct dní bude velice důležitých. Musíme být opatrní, ale zároveň chceme získat do přestávky co největší počet bodů. Zatím se nám daří spíše proti našim přímým konkurentům, než proti favoritům, a to hodláme v sobotu proti Toulouse potvrdit," uvedl v jednom z rozhovorů pro klubové barvy obránce Frédéric Guilbert.

Mužstvu Toulouse by neměli být k dispozici Fortes a Somalia, který má stále problémy s poraněným kotníkem. Celku SM Caen by zase měli chybět Bazile a Bessat. Pravděpodobně však nenastoupí ani Dabo, Louis a Le Joncour, který má problémy se svalem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.20 - 3.51
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Girondins Bordeaux - Racing Strasbourg  (pátek 20:45)
Štrasburk se před týdnem postaral o hotovou senzaci. Podařilo se mu totiž jako vůbec prvnímu týmu z celé Evropy porazit letos mocný PSG. Samozřejmě že na tenhle rezultát hodlá navázat i na půdě Bordeaux, aby se co nejrychleji vzdálil sestupovému pásmu. Jeho soupeř se naopak míní vrátit do bojů o evropské poháry.

Mistr ligy z roku 1979 postoupil do nejvyšší soutěže po dlouhém desetiletí strádání a pořád si na poměry v Ligue 1 ještě zvyká. Třeba v úvodních třinácti kolech se pouze ve třech případech nenacházel na červených pozicích znamenající pád níž. To, co se mu ovšem povedlo minulý víkend, to byl doslova husarský kousek, odvážný a nečekaný čin.

Samozřejmě že svěřence Thierryho Laureyho vítězství nad pařížským gigantem psychicky hodně nakoplo. "Hráli jsme dobře. Měli jsme i štěstí, to musíme uznat. Abyste porazili takový tým, musíte se všem hvězdám vyrovnat a překonat všechny své limity," hodnotil. "Bojovali jsme jako lvi, jsem velmi hrdý na to, že můžu být trenér tohoto týmu."

Hosté mají aktuálně úctyhodnou formu. V uplynulých devíti ligových zápasech padli jen jednou, z toho hned třikrát vyhráli. V Bordeaux jim bude chybět zraněné trio Pablo Martinez, Benjamin Corgnet i Anthony Goncalves. "Musíme přemýšlet o tom, jak zůstat nahoře. Ne proto, že jsme porazili PSG, ale že se chceme zlepšovat," dodával Laurey.

Domácí na konci listopadu skolili ve vloženém kole St. Étienne a mysleli si, že na svůj dobrý výkon navážou i v Dijonu. Šeredně se zmýlili. A utrpěli již svou šestou porážku v sezóně. "Ztrácíme hlavně kvůli chybám v obraně v jednoduchých situacích," čertil se kouč Jocelyn Gourvennec. "Pokud chceme hrát o Evropu, takhle to nepůjde."

Les Girondins opravdu neprožívají povedené období. Zimní přestávka se blíží a ani zdaleka neokupují ty pozice, jaké by si představovali. K tomu se jim navíc zranil nejlepší střelec mužstva Malcom, u něhož se pořád neví, jak dlouho bude chybět. "Poranil si kotník. Uvidíme, jak to s ním bude, ale nevypadá to dobře," prozradil Gourvennec.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.87 - 5.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain16132148:1241
2.Olympique Lyon1695240:1832
3.AS Monaco16102437:1632
4.Olympique Marseille1695232:1932
5.FC Nantes1683515:1627
6.Stade Rennes1673621:1924
7.SM Caen1672711:1623
8.Montpellier HSC1657413:922
9.Amiens SC1663715:1721
10.Dijon FCO1663724:2721
11.Girondins Bordeaux1655622:2320
12.OGC Nice1662820:2720
13.AS Saint-Étienne1655617:2420
14.EA Guingamp1654715:2319
15.ES Troyes1653816:2118
16.Racing Strasbourg1646619:2718
17.Lille OSC1653815:2318
18.Toulouse FC1644814:2316
19.Angers SCO1628618:2614
20.FC Metz1611146:324

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

slusny kurz na X2, k tomu absencia Malcolma, mohlo by to vyjst...

Reagovat
smazaný uživatel

Důvod, proč by měly Mety porazit Rennes?

Reagovat
smazaný uživatel

no, daleko od toho nebylo

Reagovat
Langi

Twl Monacka luza to otoci

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele