Ligue 1 - preview 14. kola

21.11.2014, 08:23, aktualizováno 23.11.2014, 10:22
Previews
Vrátit se na čelo francouzského pelotonu může Marseille, kterou čeká zápas s Bordeaux. Ještě předtím se však představí Nantes se Saint-Étienne a Montpellier vyzve pro změnu Toulouse...
FC Nantes - AS Saint-Étienne  (neděle 14:00)
Nantes a Saint-Étienne patří historicky k největším, nejúspěšnějším a nejoblíbenějším týmům ve Francii - dohromady mají na kontě 18 titulů (Nantes 8, ASSE 10) - v posledních letech se jim však nedařilo. To se letos mění, oba celky bojují o pohárovou Evropu a do vzájemného souboje na nanteském stadionu Beaujoire se utkají coby tabulkoví sousedé..

Domácí Les Canaris se do nejvyšší soutěže vrátili teprve loni, okamžitě se však stali výrazným osvěžením a do dnešního duelu jdou neporaženi v posledních 8 pokusem (4 výhry, 4 remízy). To jim stačí na páté místo, jeden bod a jednu příčku před Saint-Étienne, jehož série bez porážky trvá pro změnu 4 zápasy (2 výhry, 2 remízy). Oba týmy letos spoléhají zejména na pevnou defenzivu; Nantes inkasovalo pouze devětkrát, což je druhý nejnižší počet po PSG, Les Verts zase šestkrát udrželi čisté konto.

V ofenzivní fázi je nejdůležitější postavou Nantes mladý střední záložník Jordan Veretout, který se přímo podílel na sedmi (!) posledních vstřelených brankách týmu - čtyři připravil, tři skóroval sám. Kromě něj zaslouží zmínku určitě i útočník Yacine Bammou, jeden z objevů sezony. "Všichni si přejeme udržet pozici v elitní pětce. Chceme nadále vyhrávat," prozradil Bammou. "Neustále se zlepšujeme. Panuje tu opravdu týmová atmosféra a myslím, že to je důvod našeho úspěchu. Se svojí vlastní formou jsem také spokojený."

Třiadvacetiletý střelec je na nejvyšší úrovni nováčkem; v minulosti se živil například i tím, že prodával suvenýry ve fanshopu PSG. "O Saint-Étienne toho příliš nevím," přiznal, "ale je mi jasné, že to bude velmi těžký soupeř, který má spoustu dobrých hráčů. Pokud ale chceme pokračovat ve vlastní úspěšné sérii, musíme uhrát dobrý výsledek. Naši fanoušci nás podporují, ať hrajeme doma nebo venku. Atmosféra na Beaujoire je neuvěřitelná, publikum je naším dvanáctým hráčem."

Hostující kouč Christophe Galtier využil reprezentační pauzu k tomu, aby zrekapituloval dosavadní průběh sezony a stanovil dlouhodobé cíle. "Ve čtyřech týdnech před přestávkou jsme hráli čtyři ligové a dva evropské zápasy. V lize se nám dařilo, získali jsme osm bodů a doufám, že v tom budeme pokračovat. Proti Interu Milán jsme uhráli dvě cenné remízy a stále můžeme postoupit v Evropské lize. Pokud by mi někdo řekl, že v tomto období ani jednou neprohrajeme, bral bych to," uzavřel spokojeně.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.00 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Montpellier HSC - Toulouse FC  (neděle 17:00)
Papírově vyrovnaný zápas. Na střetnutí mezi Montpellierem a Toulouse toto spojení sedí takřka dokonale - oba celky se nacházejí ve středu tabulky, mají na kontě shodně 17 bodů a k pohárovým pozicím mají stejně daleko jako k boji o záchranu.

Pokud bychom však přece jen měli určit lehkého favorita, bylo by jím nejspíš Toulouse. Svěřenci Alaina Casanovy prožívají zvláštní sezonu; chvílemi to vypadá, že se mohou měřit s nejlepšími celky země a že by v případě konzistentnějších výsledků mohli (a měli) atakovat první šestku, chvílemi zase fanoušci vzpomínají na poslední sezonu Élie Baupa, která málem skončila sestupem o patro níže.

Les Violets vždy zdobila především pevná defenziva, letos tomu však je přesně naopak - od doby, co Casanova přešel na rozestavení 3-5-2, dává Toulouse mnohem více branek (letos už 17, což je páté nejvyšší číslo v lize). Na druhou stranu jich také mnohem více dostává (rovněž 17). Reprezentační pauza se v Okcitánii využila k hledání ztracené formy; naposledy sice Ben Yedder a spol. porazili nováčka z Mét jasně 3:0, tomuto zápasu však předcházela série čtyř proher v řadě.

Právě Wissam Ben Yedder je bezpochyby největší oporou týmu; proti Métám přidal svou už sedmou trefu v sezoně a zdá se být pouze otázkou času, kdy Municipal opustí a půjde za lepším. Montpellierská obrana se může trochu utěšovat tím, že mladému borci to venku nestřílí zdaleka tak dobře jako na vlastní půdě.

Les Pailladins jsou doma jednoznačně silnější než na cestách; čtyři z pěti jejich výher přišly právě na Mossonu. Tento kontrast formy je jasně vidět při pohledu na poslední ligové výsledky, kdy svěřenci Rollanda Courbise prohráli v Lyonu, Remeši i Bastii, špatnou sérii však přerušil domácí triumf nad Évianem.

Courbis, který mimochodem Toulouse sám trénoval v sezoně 1994/95, může čerpat naději také ze statistik: Les Violets na Mossonu vyhráli naposledy před 10 lety. Od té doby se oba celky v Montpellieru sešly celkem pětkrát, přičemž dvakrát triumfovali domácí a třikrát se zrodila remíza.
Montpellier HSC - pravděpodobná sestava:
Jourdren - Deplagne, Hilton, El Kaoutari, Congré - Marveaux, Martin - Bérigaud, Sanson, Mounier - Barrios
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Olympique Marseille - Girondins Bordeaux  (neděle 21:00)
Fotbalisté Marseille potřebují získat tři body, aby udrželi vedeni ve francouzské nejvyšší soutěži. V tuto chvíli jsou na druhém místě tabulky o dva body za vedoucím PSG, nyní je v domácím prostředí žádná jednoduchá úloha nečeká. Přivítají totiž čtvrté Bordeaux, které má na kontě čtyřiadvacet bodů a rozhodně nechce odjíždět s prázdnou. Mírným favoritem bude domácí výběr, avšak dá se očekávat velmi vyrovnané střetnutí.

Marseille v úvodních deseti kolech prohrála pouze jednou a jednou remizovala, následně podlehla konkurenčnímu Lyonu na jeho půdě po výsledku 0:1 a po povinné výhře nad posledním Lens nezvládla přímý souboj o vedoucí příčku právě s PSG, když v Paříži prohrála 0:2. Bordeaux naopak své poslední dva duely před přestávkou zvládlo. Po třech zápasech bez vítězství dokázalo porazit Toulouse 2:1 a stejným poměrem vyhrálo také na půdě Lensu.

"Náš nedělní soupeř předvádí skvělý kombinační fotbal a navíc je jeho defenzíva pevná jako skála. Hrát proti němu je nesmírně obtížné ve všech směrech, jeho taktická vyspělost je na vysoké úrovni a navíc má i hráče s výbornými individuálními schopnostmi. Pokud chceme uspět, tak musíme předvést nadstandardní a koncentrovaný výkon bez výrazných chyb," uvedl jasně trenér Marseille Marcelo Bielsa.

Domácí stratég se možná bude muset obejít bez Andre-Pierre Gignaca kvůli problémům s kotníkem, kterého by mohl nahradit Michy Batshuayi. Karetní trest si musí odpykat Nicolas Nkoulou, kterého by měl v defenzívě nahradit Baptiste Aloe. Potíže s kotníkem má taktéž Romain Alessandrini, kterého by ve středu zálohy mohl zastoupit Abdelaziz Barrada. Na trávník se nepodívá ani Andre Ayew.

"Všichni dobře víme o co jde a chceme za každou cenu zvítězit. O kvalitách soupeře netřeba mluvit, jsou všeobecné známé a my se na tu sílu musíme připravit. Pochopitelně chceme stavět naší hru na kolektivním výkonu a rádi bychom si vybojovali místo v evropských pohárech. Pevně doufám, že nezklameme a budeme odjíždět domů spokojeni," uvedl dvacetiletý útočník hostů Thomas Toure
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SC Bastia - Olympique Lyon  (sobota 17:00)
Zatímco pro řadu týmů je reprezentační pauza vítanou příležitostí k odpočinku, v Lyonu je to přesně naopak - Les Gones nabrali vynikající formu a jejich kouč Hubert Fournier doufá, že se na ni podaří opětovně navázat. Zápas v Bastii však nebývá nikdy jednoduchý..

Při pohledu na tabulku je poměrně jasné, kdo bude papírovým favoritem - zatímco Lyon vyhrál pětkrát v řadě a vyšplhal se až na třetí příčku, Bastia bojuje o záchranu a už stihla odvolat kouče Claude Makélélého. Fournier však zůstává obezřetný. "Abychom tuto sérii udrželi, musíme hrát disciplinovaně a odhodlaně. Každý ale ví, že všechno jednou končí, dříve či později. Chceme se postarat o to, aby tato šňůra vydržela co nejdéle. Pokud usneme na vavřínech, doplatíme na to. V takové situaci může být reprezentační pauza nepříjemným přerušením a je na trenérském týmu, aby dal vše zase do chodu," uvedl.

Bastia před sezonou nesměle pošilhávala po pohárech a fanoušci počítali minimálně s klidným středem tabulky, realita je však úplně jiná - korsický tým je až patnáctý, a kdyby v posledním zápase neporazil doma Montpellier, bude na tom ještě hůře. Jelikož Makélélého plnohodnotného nástupce klub ještě neurčil, povede hráče i nadále dosavadní kouč Ghislain Printant.

Po výhře s Montpellierem, která znamenala úspěšný start Printantova působení, si nezkušený stratég pochvaloval, jak kvalitní a pracovití hráči v Bastii působí; nyní je však čeká mnohem těžší test. "Leží před námi složitý úkol. Abychom porazili Lyon, musíme všichni táhnout za jeden provaz, včetně fanoušků," uvedl pro oficiální klubové stránky.

Stadion Armanda Césariho patří k nejbouřlivějším arénám ve Francii; Lyon se v tomto specifickém prostředí bude moci spolehnout i na služby Yoanna Gourcuffa, jednoznačně nejlepšího fotbalisty v týmu, který by měl být již zdravý a připraven. Morálku v kabině zvedlo i prodloužení smlouvy pro kapitána Maxima Gonalonse, který by měl na Gerlandu zůstat až do roku 2018.

Naopak na druhé straně bylo oficiálně zamítnuto odvolání proti trestu pro Brandaa - mohutný brazilský forvard hned v úvodu sezony zaútočil na záložníka PSG Thiaga Mottu, trefil ho hlavou a byl suspendován na šest měsíců. Bastia se snažila délku trvání trestu snížit, leč neúspěšně; někdejší kanonýr Marseille a Saint-Étienne se tak na hřiště vrátí až v únoru.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.25 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
OGC Nice - Stade Reims  (sobota 20:00)
Souboj dvou celků ze středu tabulky nabízí pro oba celkem pěknou odměnu za případné vítězství. Oba by se totiž mohly posunout v tabulce blíže pohárovým příčkám. Především Nice potřebuje získat zpět sebevědomí, před reprezentační pauzou se mu vůbec nedařilo. Naopak Remeš neprohrála už pětkrát v řadě.

Jestliže se hostům vůbec nevydařil samotný vstup do sezóny, pak nyní musí být trenér Jean-Luc Vasseur s výsledky rozhodně spokojený. Jeho tým v prvních osmi kolech vyhrál jen dvakrát, pak se však nastartoval ke skvělému obratu k lepšímu. A doma skolil popořadě silné Bordeaux, Montpellier a naposledy i Lille.

Střed tabulky je pozice, za kterou by se Remeš na konci sezóny určitě nezlobila. Los je k ní do konce podzimní části příznivý, narazí například na Bastii, Guingamp či Évan, tedy celky, které jsou v tabulce níže. Takže šance postoupit ještě výše je rozhodně velká, určitě v tom případě, pokud se udrží forma a dobrá pohoda.

Vlastně jedinou věc, kterou musel Vasseur během reprezentační přestávky řešit, bylo motivovat hráče i nadále, aby nedošlo k sebeuspokojení. "To, že jsme teď neprohráli pět utkání v řadě, je skvělé. Naše situace je ale tak křehká, že se vše může zhroutit jako domeček z karet lusknutím prstu," uvedl hostující lodivod.

Remeš na půdě Nice od postupu do nejvyšší soutěže dvakrát prohrála, doma nad svým soupeřem ale naopak dvakrát vyhrála. "Nemáme pocit, že bychom byli horší než Nice. Ale nesmíme padnout do pasti. Soupeř má schopnost zvednout se v pravou chvíli," varoval Vasseur. "Je to mužstvo jako my. Také my jsme se z nejhoršího vyhrabali."

OGC neměl během uplynulých několika týdnů vyloženě těžký los, ale během čtyř utkání dokázal vyhrát jen na půdě Guingampu. Naposledy nezískal jediný bod na půdě zachraňujícího se Évianu. Domácí by měli hlavně zapracovat na defenzívě, vždyť čisté konto naposledy udrželi na konci září v Monaku.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Monaco - SM Caen  (sobota 20:00)
AS Monaco se navzdory velmi kvalitnímu kádru prozatím dělí se Stade Rennes až o sedmé místo v tabulce. Kouč Leonardo Jardim není spokojení především s ofenzivní činností, na které se svými svěřenci během reprezentační pauzy zapracoval.

Hráči knížecího klubu se do této chvíle postarali jen o patnáct branek. No jo, Falcao je v Anglii a jeho nástupce Dimitar Berbatov bývá zraněný. A když zrovna není, má do někdejší formy kolumbijského šutéra opravdu daleko. O gólové příděly by se mohl začít starat Lacina Traoré, od kterého si Jardim hodně slibuje.

"Sice rok nehrál fotbal, ale pracuje velmi tvrdě. Je to rozený útočník." Monačtí forvardi skutečně zatím spíše stagnují. A záložník Geoffrey Kondogbia vidí jako hlavní důvod malou podporu z ostatních řad. "Já osobně se snažím vylepšit své ofenzivní schopnosti, abych střílel více branek a připsal si také více asistencí. Předtím jsem se těmito věci příliš nezabýval. Myslel jsem, že je to práce jiných."

"Následující měsíc bude velmi důležitý, protože si potřebujeme do Vánoc vylepšit své postavení v tabulce. Naším cílem bude vždy umístění do třetího místa,"
dodal. Před reprezentační přestávkou jeho tým remizoval se Saint-Étienne, zatímco Caen si připsalo druhou porážku. Po Métách nestačilo na Nantes. Nyní je pouze o skóre nad sestupovou zónou. A i když Monaco v této sezoně taky není zrovna precizně promazaný stroj, v komorním domácím prostředí by si podle obecných předpokladů snad mělo s ligovým novicem poradit.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Lorient - RC Lens  (sobota 20:00)
Trenér Lorientu Sylvain Ripoll po svém letním příchodu do tohoto klubu zaujal především vítězstvím nad Monakem na záčátku sezony. Od té doby příznivce klubu potěšil pouze postupem do osmifinále Ligového poháru.

Les Merlus se po třinácti kolech krčí s deseti získanými body na samém chvostu tabulky Ligue 1. Ztráta na první nesestupové pozice však rozhodně zatím není nikterak propastná. To samé platí i pro Lens, které okupuje předposlední pozici. Na Stade du Moustoir to tedy bude vskutku pikantní souboj, protože body nutně potřebují oba soupeři.

I přes nepříznivou situaci se nechal prezident Loïc Fery slyšet, že Ripoll má plnou podporu vedení klubu: "Vybrali jsme si Sylvaina, protože jsme s ním prostě chtěli spolupracovat. Pro Lorient dýchá a jeho původní vize se mi stále zamlouvá. Samozřejmě jsme nečekali, že budeme v současnosti na 20. místě, nicméně změna kouče se mi nyní nejeví jako optimální řešení této situace."

"Hráči se prostě musí vyhecovat k výborným výkonům nejen proti PSG a Monaku, ale i proti všem ostatním týmům. Poslední tři naše zápasy naznačily, že to hráči pochopili. Nesmí však polevit. Série vítězství pomůže získat zpět potřebné sebevědomí,"
pokračoval. Proti Lens však budou chybět tři důležití hráči, včetně kapitána Wesleyho Lautoy.

"Je to zápas proti přímému konkurentovi. Stejně jako ve všech ostatní ale jde jen o tři body. Takže pokud snad náhodou Lorient vyhraje, stále nebude mít jisté setrvání v Ligue 1. My však jejich vítězství nehodláme dopustit. Šance jsou určitě vyrovnané, protože se ani jeden z týmů v současnosti nenachází v tom nejoptimálnějším rozpoložení. Proti nám bude vlastně do jisté míry i ten jejich syntetický povrch hřiště," prohlásil Antoine Kombouaré, trenér Lens.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.30 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
EA Guingamp - Stade Rennes  (sobota 20:00)
Philippe Montanier, jenž už druhým rokem vede Stade Rennes, se v uplynulých dnech pěkně rozčílil. Co ho k tomu vedlo?

Zranění jednoho z jeho nejdůležitějších hráčů - polského reprezentanta Kamila Grosickiho, který si zlomil ruku při vítězném kvalifikačním utkání proti Gruzii. Doplní tak suspendovaného Pedra Henriqueho. Před měsícem se přitom během zápasu reprezentace zranil další z jeho klíčových svěřenců - Švéd Ola Toivonen. Takže není divu, že je padesátiletý lodivod po druhé takovéto nepříjemnosti už dosti naštvaný.

"Člověka to opravdu vytočí, protože se jedná o události, nad kterými nemá kontrolu. My se snažíme, aby byli naši hráči za všech okolností v perfektní kondici. To nese své ovoce, protože jinak máme opravdu málo zraněných hráčů. Jenže jakmile odcestují reprezentovat, hned se něco zvrtne," řekl Montanier. Jeho tým neprohrál už v šesti utkáních v řadě, přičemž do výčtu je započítáno i vyprovodění Marseille z Ligového poháru.

Naopak Guingamp v Ligue 1 tápe. Do jisté míry za to může účast v lize Evropské, kde má ovšem solidně nakročeno k postupu. Do druhé nejprestižnější evropské klubové soutěže se přitom dostal díky květnovému vítězství ve finále Coupe de France, kde bylo jeho oponentem právě mužstvo Rennes.

"Jasně, v minulé sezoně jsme je porazili hned třikrát, nicméně ty výsledky se v postatě s každým dalším zápasem smazávají, protože každý zápas je jiný. V této sezoně se zatím převádějí v mnohem lepší formě, díky čemuž na nás mají náskok sedm bodů," řekl trenér Jocelyn Gourvennec pro klubové internetové stránky.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Metz - Paris Saint-Germain  (pátek 20:30)
PSG se dokázal vyhrabat z nejhoršího a je zpátky v boji o titul. Minulé vítězství v derby nad Marseille bylo jednou z klíčových událostí, teď už na první příčku ztrácí bod. Reprezentační přestávka sice nepomohla doléčit některá zranění ostatních hráčů, proti Metám by ale měl být připravený muž číslo jedna. Zlatan Ibrahimović se návratu nemůže dočkat.

Ačkoli Ibrahimović v úterý nenastoupil k přátelskému utkání proti Francii, neboť mu kouč Erik Hamrén spolu s dalšími třemi hráči dal nakonec volno, čtyři dny předtím byl právě on jediným střelcem Švédska v kvalifikačním zápase na půdě Černé Hoře, a pomohl tak svému týmu k remíze 1:1.

Tentokráte by Laurent Blanc měl jednoho z nejsledovanějších útočníků Evropy zařadit poprvé po sedmi týdnech do základní sestavy. S týmem už normálně trénuje, nic by jeho návratu na trávníky nemělo bránit. Hostující lodivod však nemůže mít radost s několika dalšími absencemi, a do hry tak nebude moci poslat optimální složení.

Nejistý je start obránce Grgoryho van der Wiela, jenž nepřijel po plnění reprezentačních povinnostech v dresu Nizozemska zcela zdravý. Chybět bude i nadále Blaise Matuidi, který má zlomenou ruku, Marco Verratti nakonec kvůli problémům s třísly nezasáhl do kvalifikačních bojů a to samé platilo i pro Lucase Mouru, jehož trápí chodidlo.

V Metách nečeká hosty snadné utkání. Svěřenci Alberta Cartiera hrají především před vlastními fanoušky velmi dobře, z šesti utkání vsítili hned dvanáct gólů a ještě neprohráli. I když jejich forma šla za posledních několik týdnů přece jenom dolů, vždyť z pěti utkání vyhráli jen nad Caen.

Rozhodující trefu v poslední minutě tehdy zařídil asi nejznámější hráč metského výběru Florent Malouda. Ten se těší hlavně na souboje se svým kamarádem Davidem Luizem, s nímž dlouho působil v Chelsea. "Má radost ze života. Vůbec neřeší mediální tlak. Na jeho straně je velké odhodlání," prohlásil domácí záložník.

Vzpomněl si na jednu historku týkající se finále Ligy mistrů z roku 2012 z Mnichova. "Doma se léčil s terapeutem, aby mohl nastoupit. Ten chlap je příkladem pro všechny," prozradil. "Má jedno přání: vyhrát! Často se na tréninku směje, ale hraje na krev. Je to spolehlivý a loajální člověk. Vím, že když budu v šanci, bude se mě snažit zastavit," usmál se.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.00 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Olympique Marseille1391327:1228
2.Paris Saint-Germain1376025:827
3.Olympique Lyon1382327:1126
4.Girondins Bordeaux1373320:1524
5.FC Nantes1365213:923
6.AS Saint-Étienne1364313:1222
7.Stade Rennes1354415:1419
 AS Monaco1354415:1419
9.FC Metz1353513:1518
10.Stade Reims1353514:2118
11.Toulouse FC1352617:1717
12.OGC Nice1352617:1917
13.Montpellier HSC1352611:1317
14.Lille OSC134459:1216
15.SC Bastia1334611:1713
16.Évian Thonon Gaillard1341812:2213
17.SM Caen1333715:1712
18.EA Guingamp1340910:2412
19.RC Lens1332812:1711
20.FC Lorient1331910:1710
Zbývající zápasy
07.01. 00:00Lille OSC - Évian Thonon Gaillard

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Maximus oficiálne do 2018

+ dvojdňová foto zo štadiónu

http://s.olweb.fr/ol/image/phototheque/V3-940/186/37047.jpg

krásne sa to tam črtá

Reagovat
Israha

Na Girondins s Aloem v základu, navíc vedle splašeného Fanniho...jen aby po tomhle kole nešla ropa do čela .

Reagovat
smazaný uživatel

Snad pudou podvoníci na druhou příčku po tomhle kole

Reagovat
Israha

No, já si myslím, že Caen těch 17 bodů z jednoho zápasu nejspíš neuhraje, byť bych jim to přál

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatická sestava. 2-0 (Ibra, Ezze) Allez PSG!

Reagovat
smazaný uživatel

Compo de l'OL

Lopes, Jallet, Bisevac, Umtiti, Bedimo, Gonalons, Tolisso, Mvuemba, Malbranque, Lacazette, Njie

no uvidíme, každopádne Allez OL

Reagovat
smazaný uživatel

A Gourcuff len na tribúne, tak som zvedavý či to bol od začiatku taký ťah alebo sa tam niečo prihodilo...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak do druhej polovice jednoznačne Benzia namiesto Njieho, ten je tam ako strašiak do maku, katastrofálny výkon z jeho strany

Reagovat
Israha

Barrada v základu místo Romaina, ach jo . Dneska to chce ty tři body vyloženě urvat, s tou slepenou sestavou...pustit PSG na čelo je nemyslitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude o jednom gólu, uvidíš. Takže to taky klidně můžou posrat.

Reagovat
Israha

No, už jich mohlo být tak pět . To pálení šancí je čím dal horší. Že Barrada nedá hlavu po centru, to ještě zkousnu, to není jeho hlavní úkol...ale co tam zadrbali Thauvin s Gignacem, to mi hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto, že jich mohlo být už tolik , a doteď nic nepadlo, tak už nečekám, že by dali ve druhé půlce 2-3.. navíc poslední dobou ta produktivita hodně pokulhává, tak bych se divil, že zrovna Plašilovo Bordeaux by rozstříleli.

Snad to ubojujou, musí!

Reagovat
Israha

Ty vole čtyři gólovky za dvě minuty, to už není možné

Reagovat
smazaný uživatel

no, a je po pi*i...

Reagovat
Israha

Mendy druhý zaviněný gól za dva zápasy, taky super.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu říct, že by se mi nelíbila hra v posledních zápasech, jenže nás sráží individuální chyby a už nějakou dobu dojíždíme i na neproměňování vlastních šancí. André vlevo chybí. Obranou pořád rotujem.. hlavně, že je Dória.

Reagovat
Israha

No však právě, ty výkony mají kvalitu, ale koncovka špatná. Dneska to tam naštěstí ke konci popadalo, ale ten zápas měl být rozhodnutý už v první půli. A toho Thauvina už by měl někdo konečně nakopat do prdele, machýrkovský přístup furt beze změny, a celou sezonu hraje úplný prd.

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímavá pasáž - OM za 3 minútky 3 golovky a GdB brejk a 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

Mitchy!!! konečně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele