Ligue 1 - preview 10. kola

16.10.2015, 08:45, aktualizováno 18.10.2015, 08:52
Previews
Trápící se Marseille čeká střetnutí s Lorientem. Bordeaux pro změnu poměří síly s nevyzpytatelným Montpellierem a Rennes se utká s Nice...
Olympique Marseille - FC Lorient  (neděle 14:00)
Po Slovanu Liberec zavítá na Stade Vélodrome k dalšímu soutěžnímu utkání FC Lorient. Tým, který má zatím letošní sezonu velice solidně rozjetou.

To se pochopitelně nedá tvrdit o Olympiku Marseille, který právě s Les Merlus v dubnu doma prohrál 3:5, díky čemuž přišel o možnost kvalifikovat se do Ligy mistrů. Současné poměry na jihu Francie rozhodně nejsou ideální, ačkoliv navzdory porážce s PSG se dalo vyčíst, že hráči jako Michy Batshuayi, Abdelaziz Barrada, Rémy Cabella či Romain Alessandrini hrají ve velmi dobré formě.

"Možná, že si myslíte, že řeknu, že jsme měli uhrát lepší výsledek, ale pravda je taková, že moji hráči odvedli velice povedený výkon. Jeden z nejlepších týmů v Evropě jsme překvapili naším napadáním, naší silou na balonu a kvalitním pohybem na křídlech. Takže z deseti procent jsem zklamaný, ale z devadesáti vzhlížím do budoucnosti s optimismem," prohlásil trenér Míchel.

O tom, že jeho svěřenci sehráli dobrý zápas, svědčí i fakt, že mužem zápasu byl vyhlášen brankář obhájce titulu Kevin Trapp. Oproti tomu Lorientští také nezačali sezonu nejlépe, ale protože z posledních pěti kol čtyřikrát vyhráli, posunuli se do horní poloviny tabulky. Zvláště výhra nad Bordeaux byla velmi cenná.

"V první řadě musíme zapracovat na tom, abychom zlepšili naši hru v prvních poločasech. Naštěstí se nám daří dostat se ve druhé půli znovu do hry, což je důležité jak pro získání sebevědomí, tak klidu. Samozřejmě ale není pochyb o tom, že pořád je co zlepšovat," prohlásil trenér Ripoll, jenž doufá v celkově pátou výhru.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Girondins Bordeaux - Montpellier HSC  (neděle 17:00)
V rámci 10. kola francouzské Ligue 1 změří síly Girondins Bordeaux s Montpellierem. Oba týmy se nacházejí v dolní polovině tabulky, a tak asi nikoho nepřekvapí, že oba potřebují pokud možno naplno bodovat.

Domácí si radost z výhry naposledy užili na konci minulého měsíce, kdy porazili Olympique Lyon. Před reprezentační pauzou družina Willyho Sagnola prohrála v Lorientu, díky čemuž může v případě porážky MHSC poskočit maximálně o dvě místa. Doma v Akvitánii se však daří, což dokazují statistiky z předchozích duelů.

Hned ve dvanácti z posledních třinácti nepoznali Les Girondins hořkost prohry. Proti Montpellieru má navíc v poslední době velice kladnou bilanci. Klub, který stále ještě vede Rolland Courbis, si naposledy připsal plný bodový zisk před třemi lety. V této sezoně se zatím nepodařilo ustálit formu, ačkoliv hned v šesti minulých střetnutích byla porážka pouze o jeden jediný gól.

Courbis si postěžoval, že bez dlouhodobě zraněných Morgana Sansona, Jamela Saihiho, Kévina Berigauda, Geoffreyho Jourdrena a dalších jinak stabilních hráčů základní sestavy to opravdu není jednoduché pořízení. Zároveň si je vědom toho, že svou pozici na lavičce klubu z města od Středozemního moře nemá tak docela jistou.

To jeho protějšek, bývalý reprezentant Willy Sagnol, je na tom v tomto ohledu přeci jen lépe. Ačkoliv i on se v současnosti potýká se zraněními opor. O to více těší návrat Cheicka Diabatého, jenž si zahrál už v přátelském utkání s Eibarem. Vedle něj se do hry zapojí i kapitán Lamine Sané, kdežto Diego Rolán, jenž se teprve v pátek vrátil z Jižní Ameriky, začne k radosti Enza Crivelliho patrně jenom na lavičce.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.75 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Stade Rennes - OGC Nice  (neděle 21:00)
Stade Rennes si rozhodně nechce nechat utéct čelo tabulky, což by mělo odnést OGC Nice, které se však také nachází v její horní polovině.

Klub z moderního stadionu Allianz Riviera prozatím střelecky táhne Hatem Ben Arfa, jenž se dosud prosadil šestkrát, což se mu jinak předtím dařívalo za celou sezonu. Nice má nyní na kontě úctyhodných dvacet branek! Ve třech předchozích duelech proti ASSE, Bordeaux a Bastii se svěřenci Clauda Puela prosadili dohromady hned třináctkrát!

Pouze vecoucí PSG zvládlo ještě o gól více, ale nutno podotknout, že obhájce titulu odehrál o dva zápasy více. "Ostatní týmy na nás teď pohlížejí docela jinak. Chtějí se nám vyrovnat. Podívají si o tom, jaký hrajeme fotbal a jak se nebojíme ve více lidech přecházet do útoku. Samozřejmě, že je možné, že časem soupeři naši hru přečtou a budou si na nás více věřit," řekl Puel.

Rennes má za sebou vskutku nevídanou sérii čtyř dvougólových remíz, díky čemuž se tým mírně propadnul na pátou pozici. "Sice protahujeme svou šňůru neporazitelnosti, ale je pravda, že jsme trochu zklamaní. Zvláště naposledy proti Monaku jsme rozhodně měli proměnit alespoň jednu z našich velkých příležitostí," prohlásil obránce Abdoulaye Doucouré.

"Naše výsledky se zrodily díky solidní práci v defenzivě a schopnosti rychle přecházet do útoku. Právě to nám ale v současnosti poněkud schází. Šance si dokážeme vypracovat, ale chce to být rychlejší. Naše hra je ale jinak konzistentní, a proto jsem přesvědčený o tom, že je jen otázkou času, kdy začneme dávat více branek," nechal se slyšet trenér Montanier. Že by na jeho slova došlo už proti Nice? V takovém případě by se mohla zrodit pozoruhodná gólová přestřelka.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SC Bastia - Paris Saint-Germain  (sobota 17:00)
Lídr soutěže zajíždí na Korsiku a na tu nemá vůbec dobré vzpomínky. Loni tam PSG prohrál hodně nečekaně 2:4, ačkoli už po dvaceti minutách vedl o dvě branky. Takový výkon svěřenci Laurenta Blanca rozhodně nemíní opakovat. Bastii se před reprezentační přestávkou moc nedařilo, jakýkoli bod z tohoto utkání pro ní bude mít cenu zlata.

Na začátku ledna, kdy na Korsiku tehdy cestoval, prohrál PSG do té doby pouze jednou za posledních 27 utkání. Jenže pak přišel jeden z nejnepovedenějších zápasů v sezóně. Mužstvo tehdy bylo rozhádané, Blanc nenasadil Lavezziho ani Cavaniho kvůli špatné disciplíně. I proto možná hosté inkasovali hrozivé čtyři góly.

Obhájce titulu čeká příští týden Liga mistrů a před prestižním duelem s Realem Madrid se hodlá správně navnadit. Uvidíme, jakou pařížský stratég nakonec zvolí sestavu, a to nejenom s ohledem na středeční zápas. Reprezentační povinnosti totiž ochromily Davida Luize i Verrattiho, chybět bude i brankář Trapp. Matuidi je navíc vykartovaný.

Klíčovou postavou by se pro hosty mohl stát Zlatan Ibrahimovic, který v minulém kole v derby s Marseille skóroval dvakrát z penalty, zaznamenal svůj 110. gól v dresu PSG a v historických tabulkách překonal Pauletu. Švédovi se zrovna proti Bastii náramně daří. Je to jeden z jeho nejoblíbenějších soupeřů.

V roce 2012 skóroval na Stade Armand Cesari dvakrát, o rok později jednou, v loňském finále Coupe de la Ligue si připsal další dvě branky. V ostatních třech domácích utkáních pak přidal ještě tři zásahy. "Myslím si, že můžu být pořád lepší, i když už jsem starší," říkal Ibrahimovic. "Čím jsem starší, tím se cítím lépe. Zraji jako víno!"

Bastia za posledních šest utkání vyhrála jen jednou, pětkrát prohrála, naposledy na půdě nováčka z Angers. Ze třinácté příčky má přesto celkem pohodlný náskok šesti bodů na sestupové příčky. Domácí by rozhodně rádi zavzpomínali na nečekaný lednový úspěch. Ani oni ovšem nebudou kompletní.

Kouč Ghislain Printant bude postrádat suspendovaného Marangeho, dále jsou mimo hru Djiku, Kamano a Jebbour. Vrátit by se ovšem měl Palmieri, autor dvou branek ze zimního klání proti PSG. "Mám ten zápas dobré vzpomínky. Důležitá je ovšem poctivost. Na tu se snažím myslet nejvíce," říkal.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 10.00 - 5.00 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
EA Guingamp - Lille OSC  (sobota 20:00)
Hodně pozvolný je progres Lille, které pod vedením nového kouče Hervého Renarda zahájilo sezonu v prapodivném stylu. Dogy sice příliš neprohrávají, určitě působí sebevědomějším dojmem než loni, jenže zároveň mají obrovské problémy se střílením branek. Na Roudourou je proti domácímu Guingampu čeká spousta práce..

O problémech lilleské ofenzivy asi nejlépe vypovídá fakt, že v posledním zápase před reprezentační pauzou Renardovi svěřenci udolali Montpellier 2:0 - čímž zdvojnásobili (!) svůj dosavadní střelecký účet. Mít po devíti zápasech skóre 4:4 je opravdu neuvěřitelná kuriozita. Proti HSC se letos vůbec poprvé stalo, že by v zápase Lille jeden z týmů vstřelil více než gól. Pozorovat proud jejich výsledků je jako procházet se po poušti.

Sám Renard byl nicméně s posledním zápasem spokojen. "Konečně jsme se dočkali zasloužené odměny za naši snahu," mnul si ruce po závěrečném hvizdu. "Tento zápas mohl hodně poškodit naše sebevědomí, což se nakonec nestalo. Výhru jsme si zasloužili a teď si ji chceme patřičně užít. Reprezentační pauzu využijeme k tomu, abychom se co nejlépe připravili na náročný výlet do Guingampu. Tam nás nečeká nic jednoduchého. Čtvrtina sezony je za námi a naše výsledky jsou zatím průměrné, kdybychom měli o tři body více, mohli bychom říct, že vše běží podle plánu," dodal.

To je poněkud nízko posazená laťka; další tři body by posunuly Lille na třináctibodovou metu, což by v současné tabulce stačilo pouze na jedenácté místo. To, shodou okolností, okupuje právě Guingamp; pokud dnes Dogy vyhrají, mohou se mu v tabulce vyrovnat. Protivník má ale na své straně výhodu lepší formy - po úvodní sérii tří proher v řadě se svěřenci Jocelyna Gourvenneka probrali a z posledních šesti kol prohráli jediné (a to ještě v Paříži, kde podobný osud čeká i mnohem silnější týmy). Naposledy Guingamp vykradl stadion nováčka z Troyes (1:0). Lille sice může těžit z toho, že na jaře zde vyhrálo 1:0, tehdy šlo však o úplně jiný tým..
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Nantes - ES Troyes  (sobota 20:00)
Předposlední Troyes čeká pořád na svou první ligovou výhru. Hostující celek se stále nedokáže vymanit ze sestupového pásma, a to vlastně jenom proto, že během uplynulých devíti kol nedokázal nikoho porazit. Pokusit se o přerušení nepříjemné bilance hodlá v Nantes, jenž je v tabulce jen o pár příček výše.

ESTAC si jako nováček ligy představoval určitě hladší vstup do sezóny, přece jenom se do nejvyšší soutěže dostal celkem suverénně z prvního místa v loňské sezóně Ligue 2. Ačkoli na domácí půdě odehrál hned šest zápasů, aktuálně tedy nejvíce ze všech celků, uhrál tam jen tři body. Venku pak bod jeden.

I když nemůžeme říci, že za všechny neúspěchy může vyloženě pouze obrana, přivedl klub během reprezentační přestávky jednu zvučnou posilu právě do defenzivních řad. Mouhamadoua Daba, který působil hned čtyři sezóny v kuse v Lyonu, získal na volném trhu. V létě s ním totiž Olympique smlouvu neprodloužil.

Dabo se na nové angažmá těší. "Nevyděsilo mě, kde se Troyes aktuálně nachází. Viděl jsem jeho zápasy a myslím si, že v tabulce není tam, kde má být," uvedl ve svém prvním rozhovoru. "Nebrečíme. Náš trenér zůstává pozitivní. Rozdíl mezi ostatními není velký. Dvě dobré utkání nás mohou vrátit zpátky do hry."

Nantes má na kontě deset bodů, avšak oproti soupeři má jeden zápas k dobru. Bude muset dohrávat střetnutí v Nice v náhradním termínu, neboť v minulém kole byl tenhle duel po dešti v úvodu druhé půle za stavu 2:2 přerušen a následně předčasně ukončen. Co se statistiky týče, od konce srpna Kanárci prohráli čtyřikrát z pěti případů.

Pochopitelně, že Michela Der Zakariana nepotěšilo, že na jihu Francie bude muset jeho celek nastoupit znovu od začátku, a to ve středu 4. listopadu. "Hřiště bylo nezpůsobilé. Hráli jsme vodní pólo. Bezpečnost nebyla zajištěna," chápal krok rozhodčího k odložení. "Je to ale škoda, protože jsme odehráli dobrý první poločas."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.10 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stade Reims - SM Caen  (sobota 20:00)
Hodně zajímavý souboj bude k vidění na Stade Auguste Delaune, kde domácí Remeš vyzve rozjeté Caen - a přestože před sezonou by něco podobného tipoval skutečně málokdo, ve skutečnosti připomínají oba týmy zatím spíše pohárové aspiranty než potenciální bojovníky o záchranu..

To platí zejména pro Caen. Svěřenci Patrice Garandeho zahájili sezonu ve skutečně velkolepém stylu, a pokud nepočítáme jednoznačnou domácí prohru 0:4 s Lyonem, jsou zatím takřka suverénní. Po devíti odehraných kolech jim ostatně patří průběžná třetí příčka; dnešní triumf by je přiblížil na pouhé dva body k vedoucímu PSG. To je opravdu mocné lákadlo pro mužstvo, jemuž po skvělém loňském jaru mnozí předpovídali rychlý pád do spodních pater tabulky.

Caen těží zejména z nebývale aktivního, skvěle organizovaného fotbalu pod taktovkou hráčů jako stoper Damien Da Silva, kreativní tvůrce Julien Féret či nová útočná jednička Andy Delort. Poslední jmenovaný borec je mimochodem letos v Normandii velkým objevem - odchovanec Ajaccia se až dosud na prvoligové úrovni nedokázal prosadit, v červenomodrém dresu mu to ale střílí, skvěle zapadl na hrot Garandeho systému 4-3-3 a naposledy jedinou trefou zápasu popravil silné Saint-Étienne. Čímž mimochodem zařídil, že se obě mužstva v tabulce prohodila.

Vyloženě nad očekávání hrají také v Remeši, i když před reprezentační pauzou padli svěřenci Oliviera Guégana s Lyonem (0:1) a přerušili tak impozantní pětizápasovou sérii bez prohry. I to jim nicméně stačí na průběžné sedmé místo. Pokud dnes domácí na Delaune drzého vyzyvatele porazí, vyrovnají jeho dosavadní bodový účet; po loňské sezoně však mezi fanoušky zrovna přehnaný optimismus nezvládne. Tehdy totiž nezvykle suverénní Caen přejelo Remeš v obou zápasech s celkovým skóre 6:1.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Saint-Étienne - GFCO Ajaccio  (sobota 20:00)
St. Étienne reprezentační pauza přišla rozhodně vhod. Mužstvu se totiž poslední dvě ligová kola vůbec nevydařila, navíc neuspělo ani v Evropské lize. Spravit si chuť po dlouhé pauze bude chtít rozhodně v nynějším střetnutí, ve kterém přivítá GFCO Ajaccio. Soupeř se aktuálně nachází na posledním místě tabulky, a to bez jediné výhry.

Korsický celek, stejně jako předposlední Troyes, nemá na svém kontě jediný tříbodový výsledek. Naposledy svěřenci Thierryho Laureyho remizovali před vlastními fanoušky s Toulouse. "Nemohl jsem svým hráčům nic vyčítat. Je mi jen líto, že jsme druhý gól inkasovali pop chybě," hodnotil po utkání hostující stratég.

GFC byl několikrát blízko úspěchu, možná si ale tak trošku vybírá nováčkovskou daň. Jakási nezkušenost mu zkrátka sebrala některé body, kterých má nyní na svém kontě jen tři. "Stále děláme pokroky, ostatně jako i v utkání s Toulouse. Pořád jsme ale na dně. Jestli se chceme posunout, tyhle typy zápasů musíme zvládat lépe," dodával Laurey.

Ačkoli domácí prožili velmi slušný start do nového ročníku, poslední dvě kola jim reputaci dost pokazila. Především z minulé porážky v Caen nebyl kouč Christophe Galtier vůbec nadšený. "Byl jsem zklamaný z výkonů mých hráčů. Můj výběr sestavy nebyl nejlepší, výsledek nakonec ukázal, že jsem nezvolil nejlepší řešení," říkal.

I proto Galtier nehodlá aktuální duel v žádném případě podceňovat. "Gazélec pracuje s malým množstvím zdrojů na všech úrovních, zároveň však ctí mnoho morálních hodnot. Je to klub, který si zachoval svou tvář i svůj personál. Bude bojovat svými zbraněmi, tedy svým duchem a odhodláním. Musíme ho respektovat," varoval.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Toulouse FC - Angers SCO  (sobota 20:00)
Toulouse věří, že během reprezentační pauzy se mu podařilo získat pozitivní energii, aby své výsledky v tomto ročníku v budoucnu výrazně vylepšilo. Aktuálně se totiž nachází na sedmnáctém místě tabulky a k sestupovým příčkám nemá vůbec daleko. Tentokráte přivítá Angers, jedno z největších překvapení dosavadního průběhu Ligue 1.

Výhra v prvním kole a od té doby nic. Domácí od začátku srpna čekají na jakékoli vítězství. Nedočkali se ho přitom ani v minulém kole na Korsice, kde pouze remizovali s nováčkem GFCO Ajaccio. Kouč Dominique Arribagé po zápase přiznal, že jeho tým není v optimální pohodě. "Musíme být s bodem spokojeni," říkal skromným hlasem.

Je pravda, že v druhé polovině podzimní části Toulouse čeká poměrně lehčí los, takže by se případně mohl posunout tabulkou výše. Přece jenom má za sebou duely s Monakem, Rennes, Bordeaux, Remeší nebo Marseille. Každopádně by se nemělo na nic vymlouvat. Jeho předváděná hra je rozhodně dosti kostrbatá.

Arribagé byl před dvěma týdny v rozhovorech už tak dosti skeptický. Jako by svému mančaftu ani moc nevěřil. "V současné chvíli nemůžeme očekávat, že bychom byli lepší," uvedl na rovinu. "Budeme muset více pracovat, abychom body získávali a šoupali se tabulkou nahoru. Nejsme nyní schopni vítězit," hlesl.

Zato Angers je po postupu do nejvyšší soutěže snad ještě ve větší euforii než před sezónou. S osmnácti body totiž zaostává za vedoucím PSG o pět bodů a je nyní největším pronásledovatelem obhájce titulu. Tenhle scénář asi jen těžko někdo mohl očekávat. Hosté si na soupeře mohou určitě věřit, vždyť v devíti kolech padli jen jednou.

Hostující trenér Stéphane Moulin si zatím nemá na co stěžovat. V minulých dvou kolech dokázali jeho svěřenci porazit jak venku Marseille, tak doma Bastii. "Mám zkušené a chytré hráče. Můžou bojovat proti největším protivníkům," pochvaloval si. "Proti Bastii jsem nezaznamenal, že by mí hráči sundali nohu z plynu."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.40 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Monaco - Olympique Lyon  (pátek 20:30)
Sotva se hráči z celé Evropy vrátili po reprezentační přestávce do svých klubů, ve Francii se ligová scéna znovu otevře už díky páteční předehrávce. A to hodně zajímavé. Narazí na sebe dva ambiciózní celky, které hodlají bojovat minimálně o evropské poháry. Lépe je na tom nyní o dva body Lyon, ten nicméně na Monako v posledních letech moc neumí.

Pro oba stratégy, tedy Leonarda Jardima a Huberta Fourniera, to bude těžký zápas už jen z toho pohledu, jakou sestavu vůbec nasadit. Vždyť domácí kouč nebude moci počítat hned s devíti hráči, zatímco jeho protějšek "pouze" s osmi. Marodka a různé karetní tresty zkrátka pokosily před desátým kolem oba dva mančafty.

Začněme nejprve u knížecího klubu. Důležité pilíře defenzívy Ricardo Carvalho a Raggi jsou suspendovaní, Traoré, Bakayoko, Touré, Bahlouli, Hélder Costa, Fábio Coentrao a Dirar mají zdravotní potíže. Jardimovi se z pohledu na tenhle seznam rozježily vlasy. "Sáhneme do rezervy pro mladé hráče," hlesl.

Monako se aktuálně drží ve středu tabulky, k čelním pozicím ovšem nemá daleko. V uplynulých třech kolech Ligue 1 získalo celkem slušných pět bodů. "Čeká nás velmi obtížný soupeř," dodával Jardim. "Stupně vítězů jsou pochopitelně stále možné. Nebudeme hrát na remízu, naše filosofie je vždy jít za vítězstvím."

I Fourniera musela přes týden strašit ve snech představa, koho na jihu Francie vůbec postaví na hřiště. Už takhle si musí mužstvo zvykat na absenci dlouhodobě zraněného Fekira. Na úterním tréninku si poranil kotník Kalulu. A zbytek? Grénier, Fofana, Koné, Bedimo, Morel a Biševac, ti všichni jsou mimo hru.

Hostující trenér je alespoň rád, že k dispozici jsou Yanga M'Biwa i Rafael. "Z Manchesteru jsme ho přivedli proto, že může hrát na obou stranách. Je nadšený, že se v základu objeví i teď," říkal o Brazilcovi. "U Gréniera musíme být trpěliví. Potřebuje ještě tak čtrnáct dnů, aby se zotavil. Nejprve bude hrát za rezervu," dodával Fournier.

Dost se toho v médiích namluvilo během pauzy o záložníkovi Mathieuovi Valbuenovi. Ten měl být vydírán záznamem, ve kterém se oddává sexuálním hrátkám. Dokonce byl kvůli této kauze zatčen i bývalý francouzský reprezentant Djibril Cissé. "Je to sice hráč malého vzrůstu, ale psychicky silný. Jsem přesvědčený, že bude zářit," neobává se Fournier.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain972019:523
2.Angers SCO953110:518
3.SM Caen960311:1018
4.Stade Rennes944113:816
5.AS Saint-Étienne951311:1016
6.Olympique Lyon943211:615
7.Stade Reims943211:715
8.OGC Nice842220:1114
9.FC Lorient942314:1314
10.AS Monaco934213:1413
11.EA Guingamp94149:1213
12.Lille OSC92434:410
13.SC Bastia931512:1410
14.Girondins Bordeaux924313:1610
15.FC Nantes83144:1010
16.Olympique Marseille922514:118
17.Toulouse FC915310:158
18.Montpellier HSC91176:144
19.ES Troyes90455:164
20.GFCO Ajaccio90364:133

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lyon : Lopes - Jallet, Yanga-Mbiwa, Umtiti, Rafael - Gonalons, Darder, Tolisso, Valbuena - Beauvue, Lacazette

Reagovat
juninho8

Lopes

Reagovat
Langi

To je ten Lyon zas nemozny? Ze se neprosadi proti obrane, kde hraje na stoperu Toulalan a na LB dorostenec

Reagovat
juninho8

da sa povedat....a ked sa k tomu prida lietajuci Lopes naprazdno tak je z toho polcas 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

jaky dorastenec?

Reagovat
Langi

Tak Jardim brecel jak bude muset povolat rezervu...tak sem myslel ze ten no name na levo je nejaky 16lety portugalec...ted koukam ze sem se docela splet

Reagovat
Langi

Ghezzal...ze by prvni naznak 4-3-3 nebo bude hrat hrota,

Reagovat
juninho8

ani to neviem identifikovat....v tom utoku je to take rozharane....ako keby tam len pobehovali a skusali nieco uhaluzit

Reagovat
juninho8

ten Wallace to je raz hajzel.....nesutocne jebly hrac.....ale my to aj tak nevyuzijeme

Reagovat
smazaný uživatel

Wallace sa znova ukázal

Reagovat
juninho8

zase ta nasa paradna hra proti desiatim

Reagovat
juninho8

gooool...Rafaeeeeeeeeeel.....a pome esteeeeeeeee ziadny offside....ani zdaleka

Reagovat
smazaný uživatel

Raffa

Reagovat
Langi

Tady je videt kdo je proste ve forme a kdo ne...jemu ten gol visel ve vzduchu uz delsi dobu...skvela posila

Reagovat
smazaný uživatel

ak by neprišiel Ghezzal tak ani gól nedáme, bol trafený Umtitim a pripísal si gólovu asistenciu

Reagovat
juninho8

skoda toho zaveru...dala sa z toho vydolovat aj vyhra.....suverenne by som v dalsom zapase nechal sediet Lacazetta....to je 0 bodov.....dnes ma prekvapil celkom Arasid....v tom druhom polcase ked nastupil aspon zo zaciatku hral dobre....ten Valb a Laca sa nechytia asi nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Renard je hrozné kopyto. To vítězství na APN byl hrozný fail Měl štěstí, že narazil na dobrou generaci kolem Tourého, jinak by vyletěl už ve skupině .

Reagovat
HullCity

A se Zambií počítám měl také štěstí,co?

Reagovat
Israha

Jedna jediná šance Lorientu, ještě k tomu ani ne kdovíjaká, a N'Koulou to dokadí tak, že z toho je gól .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele