Liberečtí věří, že je absence trenéra Trpišovského neovlivní

25.08.2016, 08:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vypadá že mají super vztah s trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec narozdíl od ostatních našich zástupců v pohárech ukazuje jak by měl vypadat boj o evropské poháry . 3 zápasy 3 výhry. Plzeň ještě nevyhrála, ikdyž ten poslední zápas ji zařízli jako prase. Sparta taky bída, ale musím je pochválit za dotáhnutí Karavajeva ten je fakt dobrej, po dlouhé době posila. Boleslav toho jejich stopera bych nakopal... nicméně přes týmy z makedonie by se asi postupovat mělo. Slavie měla dost neřešitelnej los, už postup přes rio ave byl trochu zázrak. Anderlecht je prostě jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně se snižuje to jak Liberec válí v předkolech (Jestli vyjde i Larnaka tak to bude 2 rok bez jakýkoliv ztráty v předkolech) s tím že mají slabé soupeře. Což není tak pravda. Larnaka ani minulý rok třeba Hajduk nejsou slabý a Plzeň nebo Sparta měla taky saláty v předkolech. Jinak postup přes Rio Ave měla být samozřejmost. Ten tým je zoufalý.

Reagovat
Rock

Viděl jsi ten zápas Slavie? Já teda nevím, ale Anderlecht jinde nebyl .. První poločas mi z jejich strany připomínal můj výkon u prvního sexu Co se stalo po změně stran komentovat nemá cenu, ale tam to byl propadák ze strany "číňanů", ne extra výkon soupeře .. Jedině gól na 3:0, to byla lahůdka

Ono podle výsledku to vypadá, že je přejeli, ale v tom zápase to mohlo být klidně 2:0 pro Slavii .. Taky jsem čekal, že je Rio Ave vyklepne, ale tam to byla bída z obou stran

Já si jednoduše myslím, že ta naše žumpa liga není tak hrozná v porovnání s evropskými soutěžemi (neberu v potaz tu špičku PL, PD atd.)

Reagovat
Baronne

Jak máme vědět, jestli si byl poprvý prkno a nebo turbomrdač?

Reagovat
Rarášek

Ten příspěvek tím úplně ztráci smysl .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele