Liberec v Aténách neuspěl a vypadl

12.12.2002, 20:27
Aktuality
Slovan Liberec svou loňskou jízdu Pohárem UEFA, která skončila až ve čtvrtfinále, nenapodobí. Stop mu totiž ve třetím kole vystavil řecký Panathinaikos Atény, klub, který loni před branami Ligy Mistrů zastavil Slavii a ve druhé fázi vyřadil i Spartu...

Po domácí remíze 2:2 neměl Liberec před odvetou dobrou pozici. Potřeboval v Aténách vyhrát, nebo remizovat výsledkem 3:3 a vyšším. Ovšem hned z první akce, ve druhé minutě, domácí fanoušky rozjásal Fyssas. Po rohovém kopu totiž gólman Zbyněk Hauzr vyrazil míč přímo Fyssasovi na nohu a ten přesně zakončil.

Liberec potřeboval dát dva góly a také podle toho hrál, velmi aktivně. Přišly i šance, ty největší v úvodu druhého poločasu. Nejprve Nezmar z deseti metrů z voleje přestřelil branku, o něco později Gyanův oblouček z prázdné branky vyhlavičkoval obránce Kyrgiakos. Ve vyrovnaném utkání, jehož tempo se v závěru vystupňovalo na slušnou úrověň, se už žádný gólový moment neurodil a do čtvrtého kola tak po celkové výhře 3:2 postoupil Panathinaikos.

Statistiky zápasu si můžete přečíst zde.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele