LIBEREC SI POHÁR UEFA NEZAHRAJE

17.07.2007, 00:16
Aktuality
Neslavně skončilo vystoupení Slovanu Liberec v letošním ročníku Poháru Intertoto. Severočeši sice měli dobře rozehraný duel druhého kola s Tobolem Kostanaj, nadějný výsledek z prvního utkání ale nepotvrdili a doma podlehli 0:2...

Liberci k postupu stačilo po remíze 1:1 z Kazachstánu neinkasovat, tento plán ale padl hodně brzy. Již v 16. minutě se na hranici pokutového území dostal k míči Žumaskalijev a zamířil přesně - 0:1. O devatenáct minut později bylo ještě hůře, když se po centru z pravé strany prosadil Ostapenko. Slovan v tu chvíli potřeboval vstřelit tři branky, po hříchu však nedokázal dát ani jednu.

Liberec tak nenapravil nepovedený závěr minulého ročníku Gambrinus ligy a v pohárové Evropě se letos neobjeví. Na jeho obranu je třeba říci, že chyběla řada hráčů především z defenzivní formace. Liberec, jako ostatně již tradičně, buduje nový tým a jeho složení bude chvíli trvat.

FC Slovan Liberec - Tobol Kostanaj 0:2 (0:2)
Branky:
16. Žumaskalijev, 35. Ostapenko.
Sestava Slovanu Liberec: Bolek - Krátký (45. Liška), Košťál, Polák (78. Brezinský), Pudil (Liška) - Hudson, Bílek, Hodúr, Papoušek - Nezmar, Dejmek R.

Autor: Tomáš Pavlík / slovanliberec.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
Slejdy

ty kravo to je ostuda..s kazachama...

Reagovat
HOST*inzaghi

to je straštná ostuda...doma s kazachama 0:2

Reagovat
HOST*

boze.... lamy, lamy, lamy....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*jiri - fcb

Stane se. Ale musím se přiznat, že v mejch očích klesl Libe z adepta na titul na boj o intertoto. Škoda. Loni byla liga vyrovnaná až do konce a já si to neskutečně užil. Každý kolo, kdaždej gól, každá ztráta nebo zisk soupeřů ... Bylo to parádní

PS: ale třeba se místo Libe vyšvihne někdo jinej, třeba Tepláky nebo Brno, možná i ten Baník, ale ten dost oslabil, takže nevím . Každopádně by to mohla bejt pěkná liga

Reagovat
HOST*Bary

O Pudila se prý zajímá Boavista Porto..podle všeho se jeho cena bude pohybovat kolem 2-3 mil eur

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pudil hraje poslední dobou ho*no, takže by Liberec s takovouhle nabídkou neměl dlouho váhat

Reagovat
HOST*jiri - fcb

to si děláš prdel, ne?

Svět se zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ty, který ho chválí na každém kroku?

Reagovat
smazaný uživatel

chválil, sterdo, chválil. P0o tom, co předvedl na ME jsem změnil názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Parker

Liberec potřebuje novou krev hlavně do ofenzívy Hodúr nemá energii, Pudil se už vidí v Portu, Košťál ve Spartě a hlavně ten Krátký to je komik a jeho svět.

Reagovat
smazaný uživatel

po takovém výprodeji půjdou do háje,což je mi líto,v posledních letech hráli pěkný fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele