Liberec posílí dva hráči ze druhé ligy. Končí Bosančič a Bartl

19.06.2018, 10:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (51)

Přidat komentář
Azazelo RD

To se bortí takovým způsobem, že z toho zas musí být dvě výhry nad Spartou a titul anebo aspoň pohár.

Reagovat
bart_ik

achjé....to zas bude sezóna...

Reagovat
bart_ik

to zas budou dva hráči z druhé ligy, dva neznámý ze zahraničí, 4 hráči na hostování a možná..možná jeden na přestup z ligy..a s tím bude chtít hrát Karl poháry..

Reagovat
smazaný uživatel

Obávám se, že bude mít Liberec problém se záchranou. Karl se asi musel zbláznit.

Reagovat
ondrasch77

Kéž by..., ale počítám, že s obvyklou dávkou (vagónem) štěstí z toho budou poháry

Reagovat
Greny

obavam se ze jako kazdy rok je zachrani Sparta pripadne Trpis s Nezmarem

Reagovat
Kang & Kodos

Ščasný nemá Liberec rád,ten jim nasere. A Nezmar s Trpišovským Liberec spíš pohřbili

Reagovat
Greny

jo vlastne Scasny s nima mel nakej problem ze?

a tak Slavia jim nekoho na hostovani posle

Reagovat
ondrasch77

Co má Ščasný pro liberci?

Reagovat
ondrasch77

* proti

Reagovat
lampas

Podle mě ho sereme už od jara 2002 kdy prosral se Žižkovem titul v posledním kole Jinak si vzpomínám, že někde říkal něco ve smyslu, že ty kšefty co jsme se Spartou za Nezmara dělali nebyly úplně výhodné pro Spartu a mělo by to skončit...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
eleven11

Reagovat
JessePinkman

Tak na Mashikeho jsem hodně zvědavej, když byl nic moc i v Dynamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Už na druhou ligu byl podle mého přeceněný a měl technické nedostatky. Hráč bílé pleti s jeho schopnostmi by to dotáhl maximálně do čfl. Ale ... Třeba se pletu a prosadí se.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Liberce to nemají jednoduché, snad i těžší než my

Reagovat
Alan_Shearer

Takhle spatne jsme na tom snad nikdy nebyli. Vzdycky existovaly faktory, ktery nas mely duvod udrzovat aspon v mirnym optimismu. Samozrejme je jeste brzo soudit, treba prijdou jeste nejaci zajimavi hraci, treba se Horynak ukaze jako super trener aleeee ... ted se moje vira zatim upina k jedinemu - zachrana. Nevidim v nasem kadru nikoho, kdo by mel byt rozdilovym hracem. Nevidim tam ani zadnyho srdcare. Ztratili jsme veskerou identitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě. Přijde mi že letos u Liberce snad není žádný další faktor ani nic, co by dávalo aspoň nějakou naději na lepší výsledek. Třeba když přicházel Slovák, nebo ty dva klauni, tak pořád ten tým aspon nějakž takž vypadal nebo tam byl někdo kdo sehnal nějaký dobrý náhrady (byť jen na určitou dobu). Letos to vypadá na velký španý. Sem zvědavej kdo přijde na hostování aspon.

Reagovat
smazaný uživatel

Predevsim naprosto nechapu proc angazovali toho Hornyaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby malo na koho zvaliť zostup

Reagovat
meno

Levnej a podle kariéry https://en.wikipedia.org/wiki/Zsolt_Horny%C3%A1k#Managerial_career celkem fajn trenér

Reagovat
Greny

Bosancice by mohla zkusit Plzen v nem by Vrba mohl najit druhyho Horvatha

Reagovat
shitcool

Reagovat
Greny

no klidne se smej ale podle me je to nadstandrtni hrac co se tyce kreativity a techniky

Reagovat
paver

Takže v podobě Bosančiče odchází poslední srdcař v týmu. To měl být pro tuhle sezonu kapitán a srdce týmu kua Takhle bude kapitán jako kdo? Breite?

Reagovat
Briggus

Viděl bych to na Kerbra

Reagovat
Briggus

Tímhle stylem nám fakt ta druhá liga klepe na dveře, když takoví hráči odejdou zadarmo a nahradí je druholigisti.... Breite bude a Coufalem jediný kdo odejdou za peníze... Šanci odchovancům se tu léta nedává, kdy jindy než teď... Radši zase půlku pošlou do Varnsdorfu

Reagovat
smazaný uživatel

To, že každou sezonu levně odchází opory, na to už se dalo zvyknout, sice s nechutí, ale dalo. Ale, když už nedokáží udržet srdcaře a nabídnout o něco lepší smlouvu, což si zaslouží, je jízdenka do pekel! Aleš Nešický má potenciál, ale furt je to druhá liga a pomalu konec druhé ligy. Bosca nenahradí! Sukisu jsem viděl tuto sezonu párkrát hrát a musím říct, že vždycky se mi jevil jako hrozný dřevák.. Za Cufa není náhrada, ten slovák je spíše křídelní záložník a Mikula je dlouhodobý omyl. Pokud neudrží Folpiho, bude to další obrovská rána. Celé jaro nám chyběl kvalitní stoper, že by přišel Hovorka mi příjde nereálný, kor když o něj má zájem pohárovej Jablonec, který určitě nabídne víc, než trapnou Libereckou smlouvu. Kačaraba byl na jaře strašný, Vukliševič si snad ani nezahrál, takže stoper opravdu chybí. A teď ještě útok, ten Sukisa na základ mít nebude, Gembický řádil v juniorce, ale pro 18 kluka je skok do ligy těžký a bude vidět nezkušenost, spíš to u něj vidím na hostovačku, s tím že pokud bude talentovanej, tak pak půjde stejně jinám, takže moc startů za Liberec nedá.. Nechci psát o záchraně, i když s hráči z druhé ligy je to možné, ale snad to bude alespoň střed tabulky.. V poháry nevěřím. Pokud by nepřišel nový investor, tak klubové ambice budou nižší a nižší, tak jako každou sezonu. Karl udělal pro klub strašně moc, ale otázka je, jestli stále chce a může pro klub něco dál dělat.

Reagovat
exse

Ok, jak dlouhodobě Karla bráním za vše co se Slovanem dokázal, tak puštění Boskeho je poslední kapka. Ta předposlední věta je v podstatě seznam nejlepších fotbalistů co jsme měli. Volba trenéra přesvědčivá nebyla, ale předem ho odsuzovat nebudu, ovšem takhle zdecimovanej kádr jsem ještě nezažil a už před začátkem sezóny je jasné, že jedinej cíl bude udržení, což je vůči naší historii nepřípustné.

Reagovat
kardous

Reagovat
lampas

Jako tohle co se děje předčilo mé nejhorší obavy. Jediná jiskřička naděje je to, že z druhé ligy k nám přišlo v minulosti již spousty hráčů, jenž nakonec nám pomohli vyhrávat tituly. Štajner, Johana, Nezmar, Šinglár, Košťál nebo Fleišman. Ale mnohem více jich samozřejmě shořelo. O čobolech škoda mluvit. Z těch se u nás prosadil snad jen Šinglár, Hodúr a Hološko...

Reagovat
smazaný uživatel

Nezmar ale NIKDY druhou ligu nehrál! Do 18 hrál okresní přebor (nebo III. třídu?), pak MSFL (nejlepší střelec) a pak už 1. ligu; a do Liberce jste ho vzali, protože vám hned v té své premiérové sezóně vstřelil hattrick.

Reagovat
lampas

Tak přišel z mančaftu, který tu sezonu do druhé ligy sestoupil Na pointě to moc nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

no dobře, dobře; ale stejně si myslím, že manšaft...

Dúbravka - Šinglár, Valachovič, Breznaník - Kisel, Ančic, Hodúr, Michalík - Hološko, Bakoš

... by se v lize určitě neztratil!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nevím, pokud by každý týden hráli v deseti

Reagovat
smazaný uživatel

nj! chybí mi tam totiž Marián Klago!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
widlak

Tak Slováků bylo víc, z hlavy mě napadá ještě Ančic, Hološko, Breznaník a to mi jich určitě dost vypadlo, protože nějak nerozlišuju u fotbalistů v lize tyhle dvě národnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Rastislav Michalík, Kisel...

Reagovat
lampas

Já spíš myslel Slováky který sem přišli z tamních prdelí Ančič se bohužel neprosadil, Hološka jsem říkal a Breznaník přišel ze Slovanu Bratislava, což nejsou nějaký Michalovce...

Reagovat
dinss

Kam jde ten Bosancic?

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám, že opět nějaké exotické angažmá kde si vydělá...

Reagovat
dinss

To je skoda. Na ligu nadstandardní hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, vždyť úplně pravidelně nehrál ani ve Slovanu. Mě se moc nelíbil teda

Reagovat
ondrasch77

Možná při svém prvním působením v liberci..., teď už jsem si ho snad ani nevšiml...

Reagovat
pospech11

No zatím z toho mám hodně špatný pocit. Už při volbě trenéra jsem si říkal, jestli to je fakt pravda nebo si jen dělají srandu. Ale tohle už začíná smrdět těžkým bojem o udržení. A to jsem si naivně myslel, že by letos mohli dojít zajímavý hráči a trener. Ale jde vidět, že Ludva už vytahl vše co se dalo a teď už není kde brát. Snad se mýlim a bude z toho zase úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude průser pánové

Reagovat
Superme

Poprvé se fakt bojim, že tohle bude strašnej průšvich. Ten tým fakt nemá duši a dobré časy budou asi na chvíli pryč. Karl to měl tenkrát prodat Kellnerovi, který byl ochotný do toho nalejt i dost peněz. Mohli jsme zde vybudovat velice silný tým, ten potenciál byl chvílema fakt obrovský a v LM by Kárl získal mnohem víc peněz než rozprodejem

Reagovat
dinss

Opravdu si myslíš, že jste meli na to hrál LM?

Reagovat
widlak

S AC Milan chyběl jeden gól k postupu do skupin. Tenkrát za celou sezonu v LM porazili AC jen Slovan a Real Madrid ve finále.

Reagovat
Superme

Ano. Jak proti AC tak poté proti Spartaku to bylo velmi blízko. Stačilo ten tým udržet a případně trochu posílit. A osobně si myslím, že jsme několikrát měli lepší mužstvo než Plzeň, která měla velké štěstí na los. Dostat tenkrát někoho jako Kodaň, tak postoupíme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele