Levante došla trpělivost a po dalším nezdaru odvolalo kouče Muñize

04.03.2018, 17:03
Aktuality
S novým trenérem bude o záchranu ve španělské nejvyšší soutěži bojovat Levante. Po sérii špatných výkonů a výsledků dnes o práci přišel Juan Ramón López Muñiz, jehož povinnosti přebírá Paco López...

Levante ligový ročník skvěle začalo a v prvních pěti zápasech nenašlo přemožitele, od té doby ovšem přidalo už jenom jednu výhru. Na tříbodový zisk čeká od 19. listopadu a duelu v Las Palmas a nedočkalo se ani dnes proti Espanyolu (1:1).

Muñiz měl smlouvu do června 2019 a s týmem byl na sedmnácté, poslední nesestupové příčce. Jedenáct kol před koncem má Levante 21 bodů a minimální náskok na dva konkurenty, osmnácté Las Palmas je zpět o jeden bod, devatenácté Deportivo La Coruña ztrácí dva body.

Paco López si nebude muset zvykat na nové prostředí, jelikož zatím vedl rezervní tým Levante. Důvěru dostal pro zbytek letošní sezony.

Autor: Tomáš Pavlík / levanteud.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím že Levante stejně sestoupí, záchranu přuju nejvíc Deporu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele