Leonardo opustil Antalyaspor kvůli chystanému odchodu prezidenta

13.12.2017, 11:07
Aktuality
Podruhé musí v průběhu první poloviny sezony hledat trenéra Antalyaspor - turecký klub se zmítá ve výsledkové krizi a vře to rovněž mezi členy vedení. Na současnou situaci tak odchodem zareagoval Leonardo, jehož k rozhodnutí přiměl chystaný odchod prezidenta Aliho Safaka Öztürka, ten oficiálně skončil v pondělí...

Leonardo koncem září nahradil Rizu Calimbaye a ve funkci vydržel jenom něco málo přes dva měsíce. Antalyaspor pod jeho vedením vyhrál jen dva zápasy a v tabulce je třetí od konce.

"Z Antalyasporu jsem odešel, jelikož na odchodu byl prezident," oznámil důvod své rezignace Leonardo.

Leonardo v minulosti trénoval AC Milán i Inter Milán a pracoval i jako sportovní ředitel PSG. Práci v Turecku mu přitom znesnadnil vlažný přístup několika fotbalistů. "Tři z nich moc často netrénovali a nebrali tým vážně," prozradil Leonardo, který odmítl trojici konkrétně jmenovat.

Barvy Antalyasporu hájí i český obránce Ondřej Čelůstka, jeho spoluhráči jsou například Samir Nasri, Samuel Eto'o nebo Jérémy Ménez.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (3)

Přidat komentář
salm0n

Antalyaspor je Leonardovo příjmení ? Chybí tam předmět.

Reagovat
Mustang™

stačilo ty dvě slova prohodit

Reagovat
maxton

cize vlastne Leonardo Antalyaspor opusta prezidenta, kvôli chystanému odchodu niekoho, kto nieje spomenuty.... to bude nejaky inside job

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele