Lens zakotví v Beşiktaşi, který ho vykoupil ze Sunderlandu

01.03.2018, 10:41
Aktuality
Jeremain Lens si může začít hledat stálé bydlení v Istanbulu. Nizozemské křídlo v létě odešlo ze Sunderlandu na hostování do Beşiktaşe a do druholigového anglického klubu se už vracet nebude, turecký celek totiž využil opce na trvalý přestup...

Beşiktaş zaplatil za roční hostování jeden a půl milionu eur, díky aktivaci opce nyní do Sunderlandu pošle další čtyři miliony.

Třicetiletý nizozemský reprezentant si v Istanbulu nevybojovat stabilní místo v základní sestavě, přesto se na trávníku objevuje pravidelně. Letos naskočil k patnácti duelům tamní nejvyšší soutěže a dal jednu branku, ve zbytku sezony bude se spoluhráči usilovat o obhajobu mistrovského titulu. Po 23 kolech je Beşiktaş se 44 body čtvrtý o skóre před Fenerbahçe, o tři body lépe jsou na tom městští konkurenti Istanbul Başakşehir a Galatasaray.

Lens dříve hrával za Alkmaar, PSV Eindhoven a Dynamo Kyjev a angažmá v Beşiktaşi není jeho prvním v Istanbulu, už loni hostoval ve Fenerbahçe.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přestup do velkoklubu.

Reagovat
Irek

Za ty prachy... k nicemu, dle me ;) za ty prachy mohli urcite nakoupit lepe i mladsiho...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele