Leicester získal z Porta krajního obránce Pereiru

19.05.2018, 23:18
Aktuality
Leicester letos v tabulce anglické ligy obsadil devátou příčku, pro příští ligový ročník ovšem myslí výše a ke splnění tohoto cíle mu má dopomoci i Ricardo Pereira. Portugalský fotbalista přijde na přestup z FC Porto, dohoda už je na světě a čeká se pouze na pracovní povolení a posvěcení transferu ze strany FA...

24letý Pereira může hrát na křídle i kraji obrany a s Liškami se dohodl na podmínkách pětileté smlouvy, na Pyrenejský poloostrov za něho poputuje suma 25 milionů liber.

"Jsem velmi šťastný a už se nemohu dočkat, až ze sebe vydám to nejlepší ve prospěch týmu. Atmosféra, fanoušci a fotbal dělají z Premier League nejlepší ligu na světě. Jsem zde, abych klubu pomohl dosáhnout jeho cílů," řekl Pereira.

Pereira letos odehrál celkem 43 soutěžních zápasů a s FC Porto vybojoval mistrovský titul. Na úvod angažmá v Leicesteru by mu mohla pomoci známost s manažerem Claudem Puelem, oba se velmi dobře znají ze společného působení ve francouzském Nice.

"Mám radost, že pro příští sezonu budu mít v týmu hráče Ricardových kvalit. Z působení v Nice si ho pamatuji velmi dobře," říká Puel.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (458)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele