Leicester uzavřel nový kontrakt se střelcem Vardym

09.08.2018, 19:58
Aktuality
Jamie Vardy je spokojen v Leicesteru City a důkazem je nová smlouva mezi ním a anglickým klubem. Jednatřicetiletý útočník se Liškám upsal do června 2022, podle médií se stane nejlépe placeným hráčem v historii klubu...

"Všichni vědí, co cítím, když za tento klub hraji a je skvělý pocit vědět, že se mohu těšit na další čtyři roky v Leicesteru City," raduje se Vardy.

Vardy přišel do Leicesteru před šesti lety z Fleetwoodu a do této chvíle nashromáždil 233 soutěžních startů, v nichž nastřílel 88 gólů. V historických tabulkách anglického klubu mu v tomto ohledu patří desátá pozice.

V sezoně 2015/2016 Vardy přispěl k senzačnímu triumfu Leicesteru v Premier League a své místo má rovněž v anglické reprezentaci. Předchozí kontrakt měl platnost do června 2020.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Niekedy dávnejšie som čítal, že by chcel skúsiť zahraničie. Som rád, že ostane v Leicestri.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju. Kdyz uz, tak byl na spadnuti prestup do Arsenalu.

Reagovat
VojtovaChelsea

Já bych řekl že je škoda, že nezkusil něco víc

Reagovat
El-Pistolero-68

Vzdyt na vic asi nema a v Leicesteru je za boha.

Reagovat
VojtovaChelsea

Jo to asi je, ale jinde by se dokázal určitě prosadit

Reagovat
smazaný uživatel

Také si to myslím. Bohužel teď už je podle mě pozdě, měl jít pryč hned po titulu.

Reagovat
C-M@ster

Je to srdcař a nešel

Reagovat
smazaný uživatel

Což je bezpochyby sympatické a moc často se to bohužel již nevidí. Na druhou stranu si dovedu představit, že by se prosadil i jinde.

Reagovat
Han střelil první

Já myslím, že tam hrála roli i LM po mistrovské sezóně a trochu strach ze ztráty neotřesitelné pozice, kterou v Leicestru bezpochyby má.

Reagovat
Mates_Matesović

Podle očekávání, jednou bude mít před stadionem sochu

Reagovat
VojtovaChelsea

To se mu zase na druhou stranu musí nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Tu by tam měl mít hlavně Ranieri.

Reagovat
Mastný Chobot

Škoda, že vtedy neprišiel. Sme na tom momentálne lepšie, ale strašne by som ho chcel vidieť u nás, verím, že by tam sypal góly každý zápas.

Reagovat
C-M@ster

Máte Aubu.

Reagovat
habinity

Posledné roky upadame ale narozdiel od Loserpoolu vyhravame aspoň trofeje Loserpool investuje a stále nič...ďalej vedenie to myslí vážne??Dalot nejaký, Fred ok, a Grant?? Museli padnúť na hlavu pri vyjednávaní, Ed toto okno si cele dojebal zas minimálne rok sa pozerať na Smallinga Jonesa och

Reagovat
smazaný uživatel

Muzes se divat na lindelofa s baillym

Reagovat
LidoOP

Smalling je sice tragéd, ale na druhou stranu dává relativně dost gólu viz. vítězný gól proti City

Reagovat
jjnovo

trofeje... bezcenný league cup, FA CUP z kterýho má radost akorát Arsenal a druhořadou EL, žádná sláva, ale lepší jak nic.

Jinak Dalot má na to, aby byl jedním z nejlepších na své pozici, Fred je už teď super a jestli si sledoval tour, tak bys to měl vědět a Grant byl za pár šupů a po odchodu Johnstona a Pereiry, musel přijít třetí brankář.

Když Baillymu vydrží zdraví a probudí se Lindelof, vytvoří spolu super stoperskou dvojici. Problém mi trochu dělaj kraje obrany, Young a Vale... Snad se dostane do základu Dalot, když teda Timbo odešel hostovat, Shaw je pořád mimo

V záloze je staronový Pereira, který se na tour taky ukázal skvěle, snad aby mu to vydrželo! Fred, Matič, Pogba, Herrerra, Mata a samozřejmě Fella!!!

V útoku Martial, Rash, Alexis, Lukaku, Lingard, někdo z nich musí bejt schopnej kvalitně zahrát na RW, to ať mi nikdo neříká. Nemyslím si, že by se nějak tratilo na kvalitě hráčů.

No uvidíme, co nová seóna přinese.

Reagovat
Bandita_Harry

Krasne, dufam ze sa z tych trofeji ktore mas urcite u seba vo vitrine tesis aspon tak ako my pri sledovani krasneho futbalu Liverpoolu, uzivaj dalsiu sezonu

Reagovat
Neutron

koho by si priviedol ty? Navyse vobec nechapem preco tak strasne ides prezivat rivalitu medzi United a Liverpoolom

Reagovat
smazaný uživatel

pride mi strasne smiesne ked tutmak z hornej dolnej ako si ty nazyva jeden z najslavnejsich klubov anglicka looserpool, sa tvaris ako by si vlastnil majoritny podiel akcii utd ty, pritom by o vidlaka z popudinskych mocidlian ci odkial si v manchestri ani bagancu neotreli

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Phillipinho

Batshuayi na hostovani do Valencie. Vale zaplati 3 nebo 4 mega euro za hostovacku.

Reagovat
smazaný uživatel

takže šance pro Abrahama ? nebo dvoja Morata - Giroud jen ?

Reagovat
Whitemedia

Odejde jeden z dvojice Abraham/Michy, oba dva ne.. ale Abraham ti stejně odkope v sezoně minimum, i když bude Morata hrát jako tragéd..

Reagovat
icka

Odejde bud Abraham nebo Michy.

Reagovat
REPLIKATOR

legenda Leicesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne si myslim ze to neni dobre reseni mohli se poohlednout po mladsim a podrzet mahríze ale chapu penize jsou penize takze vardy muze se stat nejlepe placenym hracem v lize v historii leicesteresu

Reagovat
FC Porto FC

Mahrez byl už dvakrát jednou nohou pryč a už dvakrát přestal kvůli tomu trénovat a jo mohly ho udržet

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez už byl neudržitelný. Navíc za něj dostali fakt pěkný peníze - co si pamatuju, tak loni se u něj spekulovalo o ceně kolem 40 a letos dostali 60.

Reagovat
mike.84

až na jeho rasisticke extempore v casinech se mi na něm líbí že zustal ikdyž nemusel :)

vardy je pro neutralní fanoušky fakt borec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele