LEHMANN NABÍDL KAHNOVI SVÉ MÍSTO

07.07.2006, 11:15
Aktuality
Hodně velkorysé a před několika měsíci doslova nemyslitelné gesto udělal Jens Lehmann. Brankář Arsenalu totiž nabídl svému velkému rivalovi Oliveru Kahnovi, zda se nechce postavit mezi tři tyče v sobotním utkání o třetí místo proti Portugalsku.

"Pokud chce chytat a trenéři s tím budou souhlasit, pak bude chytat, určitě si to zaslouží. Během mistrovství se ke mně choval skvěle, také udělal pár pěkných gest. Byl by to pro něho krásný konec," prohlásil Lehmann.

Kahn je touto překvapivou nabídkou potěšen a zápas s Portugalskem by rád odchytal. Vše bude záležet na konečném rozhodnutí trenéra Jürgena Klinsmanna. "Neberu to ale jako almužnu. Těším se, protože i zápas o třetí místo na mistrovství světa má pro mě velkou cenu," nechal se slyšet gólman Bayernu Mnichov.

Pokud bude Klinsmann se změnou brankářů pro poslední duel na šampionátu souhlasit, čeká Kahna stylová rozlučka s národním týmem. Již před turnajem totiž prohlásil, že je rozhodnut pověsit reprezentační rukavice na hřebík. Podobné myšlenky se honí hlavou také Lehmannovi. "Proberu svou budoucnost s trenérem. Nejprve ze všeho bude záležet na tom, zda bude pokračovat či nikoliv, což ještě není jasné," prozradil 36letý brankář jeden z hlavních aspektů při svém nadcházejícím rozhodování.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No to čumim, tohle že fakt řekl? A nedržel mu Kahn bouchačku u hlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je celkem dobré sledovat, líbilo se mi, jak za Lehmannem Kahn přišel před penaltama...

Reagovat
PJ

Jojo, kluci se na starý kolena usmiřujou

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý by bylo, kdyby Jürgen postavil Hildebranda

Reagovat
smazaný uživatel

.....ale jestli to neni nejaka komedie ....jinak se fakt k sobe chovaji nejak podezrele hezky...jestli zkonci oba tak to bude pro ne hepyend

Reagovat
HOST*

Hej je fakt zaujimave ze ked chytal Kahn tak lehman nanho kydal ale teraz chyta Lehman a Kahn sa k nemu sprava priatelsky...

To dost svedci o charaktere..

Reagovat
smazaný uživatel

to jo Beztak budou stridat o pulce.... kahn dostane trojku....

Reagovat
smazaný uživatel

pred zacatkem MS, sem nadaval na klinsmanna, ze dal Lehmanna jako jednicku, ptze sem ho nemel rad, ale pomalu menim nazor.. jen aby to nebylo z vypocitatelnosti..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele