Lednové hostování nevylučuji, reaguje na spekulace zraněný Milik

20.10.2017, 16:25
Aktuality
Neapol zatím proplouvá letošní sezonou italské nejvyšší soutěže bez ztráty bodu a výkony svých spoluhráčů bude ještě hodně dlouho sledovat pouze od televizní obrazovky Arkadiusz Milik. Polský útočník je velkým smolařem SSC a není vyloučeno, že dres tohoto klubu znovu obleče až v příštím ligovém ročníku...

Milik přišel do Neapol loni v létě z Ajaxu a po povedeném začátku si vážně poškodil koleno. Stejné zranění ho postilo rovněž koncem září a ze hry ho opět vyřadí na čtyři měsíce. A vzhledem k tomu, že ofenzíva Neapole funguje velmi dobře, začínají média spekulovat o lednovém hostování. V úvahu připadá například Chievo.

"Něco takového nevylučuji. Byl by to způsob, jak se rychleji dostat do formy a kondice," řekl v rozhovoru pro polskou televizní stanici WP.

Milik vinou zdravotních patálií zatím za Neapol odehrál jen dvacet ligových zápasů, i tak si stihl získat fanoušky.

"Rád bych poděkoval fanouškům za jejich zprávy a fotky, které mi poslali. Je doopravdy pěkné slyšet, jak šedesát tisíc lidí na stadionu skanduje moje jméno, za to moc děkuji," vzkázal příznivcům lídra Serie A.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
El Campeon

zytečnej nákup přehypovanýho Poláka

Reagovat
Elliasson

Před zraněním byl Arek úžasný.

Reagovat
Lech

Reagovat
Beči

Nesmyslný komentář. Hned po příchodu ukazoval, že je platný a gólový. Zranění není jeho vina.

Reagovat
El Campeon

mě stačilo to EURO takovýho paliče a nekopu sem dlouho neviděl

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečný komentář Rumuna

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Z Německa do Itálie by se za několik měsíců mohl stěhovat Arturo Vidal, o záložníka Bayernu Mnichov údajně hodlá usilovat Inter Milán.

prvý hráč Interu s tetovaním na pamiatku dvoch titulov s Juventusom, do toho

Reagovat
Inter Eterno Amore

bolelo by čo ?

Reagovat
oli9

je polovicni jak pred 4,5 rokama to byl top..ale pro inter by to byla urcite posila

Reagovat
The Krupy

Bolel Bonucci, určite nie Vidal, ktorý je len tieňom seba samého spred rokov. Navyše by u vás hral rovnako ako všetci hráči prd.

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak ja ho tiež nechcem .. už v lete sa o ňom písalo .. mne sa na ňom nepáči, že každý zápas u neho hrozí výlučenie .. ani ten Bonucci podľa mňa tak nebude bolieť ked bude aj ďalej hrať ako hrá momentálne

Reagovat
The Krupy

Určite by vám nepomohol, navyše hral za nás. Nechápem, prečo sa zaujímate o takýchto hráčov za zenitom. Presne kvôli Leovým výkonom som pri slovíčko bolel použil minulý čas ale nech bude hrať hocijako hrozne, bez neho sme vzadu slabší, to ma serie najviac.

Reagovat
vladino10

Reagovat
smazaný uživatel

už by bolo načase...Vidal out,pribalíme aj Ribéryho kludne

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern zacina chystat posily na zimu, krome Hradeckeho,ktereho uz sleduje maji zajem o Fekira Wernera,Meuniera a Oyarzabala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

S Wernerem jsi teda přinesl něco úplně nového, to nikdo předtím nevěděl. A s Fekirem, Meunierem a Oyarzabalem by to dobře prokaučovali.

Reagovat
smazaný uživatel

O Wernerovi sem psal jeste nez sel do Lipska a nejlepsi strelec francouzske ligy a k prokaucovani..hm ty si fakt top..Bayern resi chybejici posty,chybi mu kridla,brankar,odchazi Rafinha,hledaji variantu za Kimmicha.

Reagovat
TheTopFootbaler

Bayern má na to, aby si koupil na koho si ukáže. Netvrdím, že ses spletl v postech, které hledají, ale tebou jmenovaní hráči nikdy na Bayern mít nebudou.

Reagovat
Bandita_Harry

Neapol by mal cez zimu zohnat utocnika, velmi im prajem titul ale ak vypadne Mertens na dlhsie tak su v peknej pici

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele