Lazio dokončilo příchod záložníka Leitnera z Borussie Dortmund

12.08.2016, 13:49
Aktuality
V italské nejvyšší soutěži zkusí štěstí Moritz Leitner. Na třiadvacetiletého záložníka nezbylo místo v prvním týmu Dortmundu a Borussia se tak nebránila jeho prodeji. Další fotbalistovy kroky nyní vedou do Říma, konkrétně do Lazia...

Leitner do hlavního města Itálie přicestoval již začátkem tohoto týdne, aby se podrobil zdravotní prohlídce. Tou prošel úspěšně a úspěšné následně bylo i doladění posledních detailů transferu, který dnes oba kluby potvrdily.

"Děkujeme Moritzovi za jeho úsilí v průběhu působení v BVB a přejeme mu vše nejlepší do budoucnosti a hodně úspěchů v novém klubu," rozloučil se s hráčem sportovní ředitel německého vice-mistra Michael Zorc.

O Leitnera se již v zimě zajímal Espanyol a v uplynulých dnech o jeho angažování uvažoval rovněž West Ham United. Místo v kabině Lazia mu uvolní nová akvizice tureckého Trabzonsporu Ogenyi Onazi.

Leitner byl zaměstnancem Dortmundu od ledna 2011 a přestupu z Mnichova 1860, po němž byl okamžitě zapůjčen na hostování do Augsburgu. V sezonách 2013/2014 a 2014/2015 hostoval ve Stuttgartu a za Borussii tak odehrál jenom tři ligové ročníky, v nichž si na své konto připsal jenom 51 bundesligových startů. Nejslabší byla z tohoto pohledu loňská sezona a v ní pouhých devět zápasů v nejvyšší soutěži.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (595)

Přidat komentář
DosSantosAveiroCR9
Reagovat
smazaný uživatel

snáď sa ti tam bude dariť chlape

Reagovat
Rudnevs

Čakal som nejake Brémy/Kolín, tu síce šancu dostane, ale na základ/prvého náhradníka to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som dúfal že ostane v BL...

Reagovat
Rudnevs

Celkom sympaťák, trocha som dúfal, že sa inšpiruje Aignerom ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne aby sa mu tam darilo. Určite sa teší aj na kotol Lazia, teda v tejto sezóne to bude taký menší kotlík kedže za deň predajú priemerne ani nie 10 permanentiek.

btw: Aké očakávaš zostavy v DFB-Pokale? Myslíš že oba kluby nastúpia v najsilnejšom zložení?

Reagovat
Rudnevs

Ktorý zápas Pokalu myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som si všimol, ja debil myslel som na DFB-Superpokal.

Reagovat
Rudnevs

Aha, no určite nie. Už len kvôli tomu, že Ginter je na OH.

Reagovat
Pipo123

V 4-3-3 by mohol dostať šancu, v základe bude Lulič, Biglia, Parolo a potom náhradníci a všetko mladší hráči čo sa budú biť o šancu v základe. Morrison, Cataldi, Leitner, Milinkovič, Murgia. Tie jeho šance nemusia byť zlé, Parolo aj Lulič majú už dosť rokov, ak by si všetko sadlo a preukázval kvalitu tak by ich mohol nahradiť.

Reagovat
Rudnevs

To je fajn, dúfam, že nebude pod tlakom a dostane čo najviac minút.

Reagovat
j_mrazik

Ravel Morrison?

Reagovat
Pipo123

jj

Reagovat
j_mrazik

Hraje tam vůbec? V Anglii byl vcelku za vypatlanýho talenta.

Reagovat
Pipo123

Minulú sezónu toho moc neodohral, teraz v príprave pod Inzaghim je náš najlepší záložník, bez srandy hraje dosť dobre. On má podľa mňa najbližšie k tomu aby prenikol do základnej zostavy, ak si na tu šancu počká a nespraví žiadnu blbosť tak by mohol nazbierať kopec minút.

Reagovat
Messiáš

To rád slyším, u něj je to jen v hlavě... fotbalovosti a talentu má v sobě požehnaně, ale platí za výmaze. Snad se uklidnil...

Reagovat
Rudnevs

O ďalšieho Mníchovčana v kádri Dortmundu menej.

Reagovat
Rudnevs

Jacques Zoua ist ein athletischer und kopfballstarker Angreifer mit viel Qualität, der in der Offensive auf mehreren Positionen einsetzbar ist“, so FCK-Sportdirektor Uwe Stöver.

"mit viele Qualität"

Reagovat
Rudnevs

Ďalšia posila: https://twitter.com/Rote_Teufel/status/764086418343809024?s=09

-

Zoltán Stieber, smáď sa bude dariť.

Reagovat
smazaný uživatel

To je celkom fajn posila pre Lautern, snáď klubu pomôže.

Reagovat
Rudnevs

Chcelo by to ešte útočníka - Zoua zatiaľ nikde nehral dobre, do HSV prišiel len kvôli tomu, že bol Finkov obľúbenec, v Bazileji hral podobne zle. Rozhodne to nie je náhrada za Bödvarssona, ale iba nejaký "pokus" na ktorom nič neprerobia (max. plat, ale ten nebude mať moc vysoký).

Stieber bol veľmi atraktívny hráč na trhu - som prekvapený, že sa o neho nestrhla väčšia bitka. Veď sa mu darilo v "Der Clube" aj na ME + bol zadarmo/takmer zadarmo. To je pre Lautern skvelý kauf.

Celkovo mám z posíl Lauternu zmiešané pocity - Müllera v bráne nahradil Weis, osvädčených krajných bekov (Zimmer a Löwe) nahradili mladíci (Mwene a Aliji), v strede poľa neodišiel myslím nikto a prišel nádejný Frey z Leverkusenu (škoda, že len hosťovačka) a Moritz z Mainzu - tam by mohla byť výhoda + teraz ten Stieber. Ešte treba poriešiť ten útok. Inak mimochodom, teraz majú zápas s Würzburgom, tak si na nich môžu navýšiť sebavedomie a odraziť sa z dna.

Reagovat
The Krupy

Nemôžete si lásku vyznávať niekde súkromne? Vaše spamy pod BL sekciou skutočne nemusíte prenášať aj do spoločných článkov. Niekedy sa dali komentáre v BL čítať, neboli tam hádky a človek si rozšíril rozhľad ale chalani, nehnevajte sa, neskutočne to tu zasierate.

Reagovat
Rudnevs

Uznávam, že niektoré vlákna sú o ničom (utečenci atď), ale zrovna teraz riešime Bundesligu a prestupy v nej.

Reagovat
smazaný uživatel

No my väčšinou riešime futbal, len keď je tzv uhorková sezóna tak riešime pomerne veľké debiliny. A nezasierame to tu, ako tvrdí Talian. Nevie čo si to je lásku vyznávať, riešim to preto lebo keby že sa ozve normálne ako minule stas87 . Tiež uznávam že sme tuna riešili pičoviny, tak sa vráťme k futbalu. Je už čo riešiť.

Reagovat
Pipo123

Práveže vôbec, je super že riešia veci aj okolo druhej Bundesligy či nižších súťaží. To my v Serii A zajebeme každým článkom o Juventuse, Interu a potom smiešnom mercate AS, Lazia a AC kde si zanadávame a hotovo. Odchodom itala či trewina sa absolútne prestali riešiť slabšie kluby.

Reagovat
The Krupy

Však sa bavia aj o počasí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak druhá Bundesliga je najatraktívnejšia nižšia liga na svete. Celkom dosť zápasov dosahuje úroveň prvej ligy a aj atmosféra je väčšinou dobrá až na zopár výnimiek. Len škoda, že v TV to dávajú len v pondelok. mňa celkom baví venovať sa menším klubom, veď ani Kozli nie sú veľkoklub.

Reagovat
smazaný uživatel

Hádky nie sú to AD1. AD2 že niektoré stáli fakt za prd, keď sme nemali nič riešiť a riešili sme uprchlíkov a podobne. Toto je debata o futbale a nič tým nezasierame. Tak skľudni hormón, ok?

Reagovat
Alberto Aquilani

neuveriteľné, že sa ozve človek z fanúšikovského tábora Juve, ktorí tu majú svoje vlákna pod každým článkom, pod každým článkom riešia to isté. Človeče, je to článok o nejakom Lietnerovi, čo je zlé na tom, že chalani nad tebou sa bavia o nemeckom futbale? Je to určite zaujímavejšie ako časť číslo 1500 "Podľa mňa Pogba teraz neodíde."

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšik Juve, nič neobvyklé. Však som mu to aj objasnil, len ma teraz zaujíma či nejakému 14-ročnému fanúšikovi Juve dôjde munícia a bude sa baviť ako inteligentný človek alebo nie...

Reagovat
The Krupy

14-ročného fanúšika máš v nohaviciach, ty cucák ale vážne, veď sa na vás sťažovali už aj v BL sekcii. Ako mne je to jedno, ale zase je komplet celá diskusia zasraná vami dvomi.

Reagovat
Rudnevs

Práve mi príde, že ti to moc jedno nie je. A "zasral" si to v podstate ty, mi sme diskutovali o Lauterne.

Reagovat
Lech

Však se dívej podle jmen kdo to píše, podle toho to přeskakuješ nebo čteš, co je na tom

Reagovat
Rudnevs

On to asi myslel na tie doby, keď sa v BL nedialo nič a diskutovali sme o všeličom ... len sa proste ozval v nesprávnom čase, lebo už to tak nie je.

Reagovat
The Krupy

Čo zase škatuľkuješ? Ja sem napíšem párkrát za tri mesiace a je mi šumafuk, čo robia ostatní fanúšikovia Juve.

Reagovat
Alberto Aquilani

tak by ti snáď mohlo byť jedno aj toto, nie?

Reagovat
The Krupy

Čo ja viem, týchto dvoch vidím furt, nejaká diskusia o Pogbovi ma musela minúť.

Reagovat
Rudnevs

Tak si mal napísať, keď sme riešili hlúposti - teraz si sa akurát strápnil, lebo som sa s kritiky poučil a riešim normálne veci.

Reagovat
The Krupy

Nebudem predsa písať do starších, neaktívnych článkov.

A keď sme pri nejakom strápnení, ako sa má Lord Bendtner?

Reagovat
Rudnevs

Podobne ako tebe lezieme na nervy my, tak mne liezlo na nervy toľko irónie okolo Bendtnera, však to je úplné kopyto a vy mu idete dávať zlaté lopty ...

Reagovat
The Krupy

si ten vtípek ešte doteraz nepochopil?

Reagovat
Rudnevs

Jasné, že pochopil.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš kto tu vytvára vlákna o hovnách momentálne? Jedine ty. A už si ma poriadne nasral, nikdy sem nepíš ty potrate. Môžeš sa hanbiť, my sa tu normálne chceme baviť o nemeckom futbale a ty tuna píšeš sprostosti, vypadni si honiť niekam inam!

Reagovat
The Krupy

Si nejaký hustý, normálne som sa ťa zľakol

Reagovat
smazaný uživatel

Už nebudem, vychladnul som. A každý z nás troch písal niekedy hovná, čo už, snáď sme sa už poučili. akurát ďalšie vlákno úplne zbytočné no.

Reagovat
Rudnevs

Gratulujem, práve si vytvoril ďalšie vlákno o ničom.

Reagovat
The Krupy

Podiel viny na ňom máme rovnaký, hele. Nemuseli ste vyštartovať ako supy ale v pohode, svoje som si povedal, vy tiež, pekný deň

Reagovat
Rudnevs

Ja som nevyštartoval, nenapísal som nič agresívne/neslušné.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku som sa uniesol no už je mi dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč my nechal som sa uniesť. už som vychladol a tiež som toho názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba im niekoho do útoku no, dúfal som že Mira, však bola aj špekulácia no pre mňa je to viacmenej nereálne, možno o dva roky najskôr

Reagovat
Rudnevs

Miro bude mať o dva roky 40, to už skončí. A on potvrdil, že sa do BL nevráti - neviem, či to platilo aj na 2.BL.

Reagovat
Rudnevs

Čiastka za Stiebera - 250 000. To je skvelý kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si teda polepsili, prej je strasnej, nemel ani na VfB, linej v treninku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Januzaj na hostování do Sunderlandu

Reagovat
danko10

Baldissoni na margo Paredésa:

“So it's possible to take initiatives as long as the market is open. This is true for Paredes, as it is for every player. And he's not our only footballer who garnered interest from European clubs.”

Tento kokot vie ako upokojiť fanúšikov, len čo je pravda.

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí Moritz.. Sympaťák to je, to se musí nechat.

Reagovat
Murtago

Věčnej talent, to si pomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude letos zase kicktipp? ..popř. jde se už přihlásit?

Reagovat
Rudnevs

Mal by byť, liga sa vytvorí asi až koncom augusta (bolo to tak pred rokom a zatiaľ sa nikto nemá k tomu aby ligu založil ).

Mimochodom, teraz je niečo podobné a to fantasy manager - už som založil ligu (názov: EF Bundesliga), ak chceš, tak sa pridaj. http://fantasy.bundesliga.de/

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, díky

Reagovat
Rudnevs

Si to privolal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajoo

Reagovat
Alberto Aquilani

De Silvestri v Torine... uvoľňuje Bruna do Ríma?

Reagovat
smazaný uživatel

Zappacosta - De Silvestri.. že by..????

Reagovat
Alberto Aquilani

nech je to jak chce, Bruno musí ísť k nám, skvele by pasoval do tej skladačky. Na ľavo by hral defenzívnejší Jesus a on ofenzívnejšie na pravo. On, udržať Paredesa a som spokojný, aj keď by som ešte videl miesto pre posily na lavičku na CMko a hroťáka.

Reagovat
Pipo123

Cairo ho nepredá lacno, som čítal že chce 20 miliónov, on ho radšej predá do PL za 15

Reagovat
Alberto Aquilani

otázne je, či mu tých 20 mega vôbec niekto dá a aj stým, že bude Bruno súhlasiť,. Má 26, ideálny vek na prestup vyššie, takže by bolo fajn, keby za prestup do Ríma aj sám loboval. Pre AS je ideálny hráč a naopak, AS je preňho ideálny klub. Nejaký Sunderland by pre neho nemal nijaký zmysel, Guardiola jeho prestup do City zablokoval a robiť náhradníka v Arsenale môže aj na konci kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Cairo kurví ligu. Nejprve skvělou koncepcí vychová výborné hráče a pak je pod cenou pro Itálii střelí za hranici. Kdyby hrál o LM, pochopím, ale ten tým se v život nevyhrabe ze středu tabulky a 15 milionů je 15 milionů. Jen s tím rozdílem, že z Anglie přijdou v jedné platbě.

Peres už prý loni k nám chtěl. Musí zatlačit on.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Joao Mario jako vážně? K-Dog lvl 2?

Reagovat
Alberto Aquilani

Som tu prednedávnom čítal, že FDB potrebuje pár dní, aby videl team a potom povedal akých hráčov ešte potrebuje. Predstavujem si to asi tak, že sledoval a došiel na to, že na útočnú3ku-či 4ku má "len" Icardiho, Jovetica, Candrevu, Perišiča, Edera, Biabianiho a Palacia, prípadne by úlohu viac v predu zvládol aj Borozovič, ale "Please, I want Joao Mariao, Mr. Thorir".

Reagovat
cresposuper

Ja to praveze chapem skor tak, ze bude hrat CM.

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole

Reagovat
cresposuper

Ja som ho teda videl iba na ME, podla transfermarktu ale hrava casto CM, navyse sa pise, ze jeho prichod bude znamenat odchod zaloznika (Brozo??) .

Reagovat
Alberto Aquilani

no nič, som na to zvedavy. Inak sa mi Joao na tých ME celkom páčil, dosť zaujímavý hráč, ale za 50 mega, A na CMku?

Reagovat
Votas

Tak zase kam jinam? Na LW je tahoun Parišič a napravo se nedávno koupil Candreva. Takhle to prostě vypadá, že chce od CM něco jinýho, než hrajou Medel, Melo a K-Dog.

Reagovat
cresposuper

Na druhu stranu na to tam ma Banegu. Zalohu Banega, Medel (Kondogbia/Melo), Joao Mario si predstavit neviem

Reagovat
celestial-

Tuším sa s tým FDB poriadne sekli, pri takomto útoku mali priviesť Zemana

Reagovat
REPLIKATOR

Ten dopadl

Reagovat
smazaný uživatel

OT:BL: Byl by i letos (jak už tradičně) opět zájem o kicktipp sezonu? Chce to ale tipery, kteří u toho vydrží i vice než 3 kola nebo do té doby, než se jim přestane dařit.

Reagovat
Rudnevs

Minulý rok to náhodou tipovalo dosť ľudí. A je možnosť tipovať aj 2.BL, ja by som do toho šiel - ak sa nájde viac ľudí, tak môžme skúsiť.

Reagovat
smazaný uživatel

už sme dvaja

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, ze dost lidi začalo, ale ke konci už nas pravidelně tipovalo jen 10

Reagovat
Rudnevs

Tento rok to bude hádam lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som mal záujem až dovolíš. Rád by som sa pridal, tak snáď sa pridajú ďalší.

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálne tí čo pred rokom by sme mali byť a keď sa pridá niekto ďalší tak prečo nie. Inak niekto tu dával kicktipp k 2.BL pre túto sezónu, nespomínate si? Viem, že som sa tam pridal a nemôžem to nájsť a už je 2.kolo rozbehnuté sakra.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak to bol asi kicktipp k EURU pozerám ....naskočilo mi to v histórií, asi preto som nato zabudol a netipoval tam ani zápas

Reagovat
Rudnevs

tam som toho moc nenatipoval ani ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych šel

Reagovat
TonCZek

Reagovat
OnderCZ

Já bych do toho zase šel, loni mě to bavilo a letos bych to konečně stihl od prvního kola.

Reagovat
Il Architetto

Některý ty góly budou chybět.

https://www.youtube.com/watch?v=1Pdd5MO_42Y

Reagovat
Furia Ceca

Viděl jsem to včera, docela jsem zamačkával slzu...

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Pipo123

Borci čo dnes VFB a Norimberg ? zvládnu to ?

Reagovat
Rudnevs

Norimberg už vyhráva. Sylvestr

... VfB hrá proti Düsseldorfu, ale asi vyhrajú (nie som si istý)

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajú si myslím. Nebude to nič jednoduché, ach kiežby im dali zo 6 gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuremberg práve hraje 1:1.

Reagovat
Rudnevs

Fajn, že vyrovnali. Nechcem aby postúpilo ani jedno z tých mužstiev, tak remíza je dobrý výsledok. Inak super, že sa opäť darí Kubovi (Sylvestrovi).

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa rozohraje v tom Nurembergu. Môže si tým otvoriť cestu do BL a do základu repre.

Reagovat
Rudnevs

Tak da BL snáď nie, resp. áno, ale nie s Norimbergom a v repre. by mohol nahradiť Nemca.

Reagovat
smazaný uživatel

Ináč ako tipuješ Hannover s Furthom? Očakávam výhru domácich, minimálne o dva góly a akú čakáš návštevu? Rátam celkom slušnú, cez 30 tisíc isto ...inak Nuremberg len 25 tisíc

Reagovat
Rudnevs

Hannover vyhrá, možno bude aj plno - na prvý domáci zápas budú natešení + majú staronovú Torhymne.

Reagovat
smazaný uživatel

Stuttgart prehral sakra. A hrali včera v nádherných červených dresoch Vfb.

Reagovat
Rudnevs

Tie červené dresy sú pekné, ale malo by to byť skôr naopak - Fortuna v červených a VfB v bielych

... moc sa mi nepáči voľba bieleho dresu ako domáceho od Fortuny.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď tá Torhymne (podľa mňa je po torhymne FC najlepšia) bude znieť často

Reagovat
Rudnevs

Druhá najlepšia po Kolíne? Mne sa tá "Nelie the elephant" pomerne páči, ale do rebríčka sa nedostala.

... inak tiež dúfam aby Hannover vyhral.

Reagovat
Rudnevs

Inak keď už som pritom, tak tí dementi od Fortuny si zvolili zrovna tú najhoršiu torhymne akú kedy mali: https://youtu.be/c52y1tky4xY

Reagovat
smazaný uživatel

Pre zostup Fortuny do tretej ligy.

Reagovat
Rudnevs

To zasa nie, stačí keď vráti torhymne "Strom".

Reagovat
smazaný uživatel

Tá je celkom fajn no. Ale úvod sa im zatiaľ darí,síce ešte ťažko súdiť ale na to ako sa vlani trápili je pre Fortunu s prvých dvoch kôl 4 body (a to tri proti Vfb) solídny počin. Ináč v nedeľu okrem superpokalu je aj 2.BL a hlavne ma zaujíma zápas Vurzburg - Lautern, pokiaľ hostia nezoberú tri body proti klaunom tak je asi nad čím rozmýšľať. ako nemyslím vyhodiť trénera, ale priviesť nejaké posily (veď iba polovica augusta),zmeniť herný plán atď.

Reagovat
Rudnevs

Prišiel Stieber, len stále majú iba dvoch útočníkov (Przybylko, Pich) pritom ani nednému sa moc nedarí.

Reagovat
Furia Ceca

Dybala si definitivně (nebo alespoň na tuhle sezónu nechává 21.

Desítka je po třech letech zase neobsazená a upřímně doufám, že to tak na pár let zůstane...

Reagovat
Furia Ceca

Dybala si definitivně (nebo alespoň na tuhle sezónu nechává 21.

Desítka je po třech letech zase neobsazená a upřímně doufám, že to tak na pár let zůstane...

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
smazaný uživatel

Zapol som aspoň začiatok kvôli atmoške. Krásny úvod a super návšteva. Ale 1.kolo a plný štadión v Stuttgarte proti St.Pauli ma dosť príjemne šokoval.

Reagovat
Rudnevs

to bolo super

Inak na čom to pozeráš?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rudnevs

Žiaľ mi to nejde. Ale diki.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypni AdBlock a pôjde.

Reagovat
Rudnevs

Mám to na mobile (som na dovolenke) a to bude asi dôvod. Či išlo by to aj tak?

Inak čo sa stalo Hosogaiovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Navyše to bol pondelok a dnes piatok. A fantastické návštevy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Stuttgart je to logické, čosi ako Brémy/Kolín, najlepšie fandenie v najhorších časoch. U Fortuny je plno lebo atraktívny súper + teda tam je furt plno na úvodný zápas, potom to bude čosi okolo 22-24 tisíc.

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
smazaný uživatel

Aj bolo, 29 546 divákov je plná kapacita. Ale tam je skoro furt. prehrali 0:2, som zvedavý ináč práve na Braunschweig, či sa zas budú motať okolo 6-8 miesta alebo či zabojujú aspoň o tretie miesto

Reagovat
Rudnevs

Ja BTSV moc vysoko nechcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bebou to nie je ten černoch čo prišiel z Rody?

Reagovat
Rudnevs

Nie, Bebou tam je už dlhšie. Kukám, že dal gól - takže Düsseldorf je spitzenreiter.

Reagovat
Rudnevs

Kleinheisler pred hosťovaním v Darmstadte.

Reagovat
stas87

Reagovat
Rudnevs

Však sa vám pekne rozohraje.

Reagovat
stas87

To uz mal ist radsej za Eichinom do Mnichova.

Reagovat
Rudnevs

To hej, Mníchovu by pomohol viac ako Darmstadtu. Ale tebe a Brémam to môže byť jedno. Nie?

Reagovat
stas87

Nejde ani tak o to, komu by pomohol viacej. Mne vadi destinacia, kam ma ist. Cakam ze to bude bez opcie, takze sa po sezone vrati.

Reagovat
Rudnevs

Chápem, Darmstadt asi nemáš rád a nechceš aby sa vrátil podobne "ubulený" ako Caldirola ...

Reagovat
stas87

Dam im sancu, ak ale vyrazne nezmeni herny prejav a nezmizne to, co ich sprevadzalo celu minulu sezonu, su pre mna kandidat cislo jedna na zostup. A velke problemy bude mat aj FCI.

Reagovat
Rudnevs

Sú určite kandidát číslo jedna, ale tie prestupy robia veľmi rafinovane + to vedia "uzaluziť" v štýle HSV ...

A FCI problémy mať nebude - Hübnera nahradí Wahl, da Costu nahradí Hadergjonaj a Özcana nahradí Hansen + priviedli zaujímavých hráčov ako Kittel, alebo Leipertz. A keby aj mali sebamenšie problémy, tak Kauczinski poletí a Audi dá viac peňazí na zimné posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bolo by ešte väčšie prekvapenie keby že to Darmstadt udrží ešte viacej ako vlani. Podľa mňa zostúpia a dúfam že sa to podarí aj Audi.

Reagovat
smazaný uživatel

To snáď nie.

Reagovat
Rudnevs

Čo na tom vadí zasa tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nechcem aby sa s neho stala ubolená sviňa... a naviac by som bol rád, keby že sa predvedie v Brémach.

Reagovat
Rudnevs

Tiež si myslím, že nie je potrebné ho niekam posielať - zahral by si aj v Brémach (možno jedine, že chystajú nejaký ďalší prestup, o ktorom nevieme)

Reagovat
olis

OT: Maksimovic mal hrat zajtra Coppu, nakoniec nebol povolany na zapas, ale podla Di Marzia Turin stale odolava....

Lopez asi do Espanyolu, necestoval ani na zajtrajsi zapas do nemecka(hrame proti Herhe 18:00)

Inter nastastie odmietol aj nasu poslednu ponuku 60+2 za Icardiho, tak snad uz na to sereme...

De Guzman asi do Chieva ale budeme platit cast jeho platu

ak pride Rog alebo niekto iny tak by mohol ist hostovat aj Grassi

podla Pedullu sa Valencia znova pokusa ziskat Albiola ktory odmietol predlzenie aj ked sme mu dali velmi lakavu ponuku - podla mna ho ADL uz takto pred koncom mercata nepusti a radsej ho necha odist zadarmo...

Reagovat
Pipo123

Torino, per Zappacosta il Sunderland offre 10 milioni

Reagovat
smazaný uživatel

Za tak málo ho snad nepustí, i když by se tím taky vysvětlil ten De Silvestri.

Je to Peres, kdo musí odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak seskládat tým na tý BL fantě, to dá celkem zabrat ...to není jak na fantasy český ligy, kde si poskládáš to nejlepší a ještě ti zbude rozpočet

Reagovat
Rudnevs

Dá sa to ale poskladať iba z hráčov BVB a Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Láďa Krejčí první gól za Bolognu v poháru, celkově dobrý výkon předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Jako rozsireni kadru dobry prestup, hur nez Onazi hrat nebude a nam to prinese cca 3 mega navic. Nakonec nase mercato nevypada az tak spatne, Immobile i Wallace jsou kvalitni posily. Vadi mi preplaceny Lukaku, ktery podle me vzhledem ke svym taktickym "kvalitam" v Serii A vyhori. A skoda, ze se nepodarilo prodat Keitu, chova se jako fracek, ukazal, ze klub absolutne nerespektuje, pricemz jeho vykony nejsou nijak svetoborne.

Jinak jsem zvedav, jak to Simone postavi, ja osobne bych se vubec nebranil 3-5-2.

Berisha

Wallace-de Vrij-Radu

Basta-Biglia-Milinkovic-Parolo-Lulic

F.Anderson-Immobile

Reagovat
El Matador

V bráně jednoznačně Marchetti

Reagovat
Pipo123

Celú prípravu hraje 4-3-3, navyše stopérska dvojica bude Hoedt - De Vrij

Marchetti - Basta, De Vrij, Hoedt, Radu - Parolo, Biglia, Lulič - Anderson, Keita - Djordjevič

Reagovat
Miguel19

OT:

Není někde stránka, kde by se porovnávala síla týmu a jak by to letos mohlo dopadnout? Jde mi o konečné umístění. Chci si sestavit dlouhodobý tiket. Nebo kdyby někdo poradil, co z těchto tipů by se dalo použít?

https://www.chance.cz/kurzy/fotbal/fotbal-muzi/1-italska-liga-127#type=ODDS&superSportId=&mySelection=false&sportGroupSelectedId=&sportId=&competitionId=122842&formName=SportsForm

Reagovat
olis

nie je to sice jasny tiket ale ja by som skusil:

Genoa - Cagliari 2

Bologna - Crotone 1

Palermo - Sassuolo 2

Pescara - Napoli 2

Reagovat
Miguel19

jo sorry, já mám na mysli ty tipy "kdo celkově lépe"

Reagovat
Forza_Inter

myslím, že v prvom kole to je čisté strielanie

Reagovat
Pinturicchio

Podle jiných zdrojů nabízíme 15 milionů + 15 % Boce z dalšího prodeje. Rodrigo by letos zůstal ještě v Argentině, měl odmítnout Pescaru.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste moc chamtivy

Reagovat
Pinturicchio

Takže máme dobrovolně nechávat takové hráče konkurenci?

Reagovat
Airus

tak on je zatím jenom talent, ne? Do ačka AC by se jen tak neprosadil.

Vem si jak dopadl Vadála, ani v mládeži se moc nechytl

Reagovat
GEGE

uz vidim jak nam ho ty mrdky zas pretahnou...

Reagovat
Pinturicchio

My vám? Sere se do něj AC Juventusu, my na něj máme opci.

Reagovat
Pinturicchio

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13925322_1463251350368756_5551517479101106072_n.jpg?oh=b7b38ce56f0c2d873104acf6f527f229&oe=584F5D87

Od 20:00 s Espanyolem.

Juventus squad for Espanyol: Buffon, Chiellini, Benatia, Pjanic, Higuain, Hernanes, Alex Sandro, Barzagli, Mandzukic, Lemina, Bonucci, Pjaca, Dybala, Asamoah, Dani Alves, Rugani, Neto, Lichtsteiner, Pereyra, Audero, Marrone, Untersee, Macek, Kastanos

Reagovat
M11

takze Zaza fakt Wolf ?

Reagovat
Pinturicchio

Jj, proto chybí, dnes má letět do Německa jednat o smlouvě.

Reagovat
Rudnevs

to znamená prestup Gomeza do Villarealu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

díky za info, jinak bych to určitě propásl

Reagovat
Pinturicchio

Taky jsem to zaregistroval až včera, nz.

Reagovat
Furia Ceca

BTW co to ta trojka Untersee, Macek, Kastanos? Ještě rok v Primaveře nebo hostování jinam? Byla by škoda, kdybychom je dusili v áčku jenom kvůli kvótě odchovanců.

Reagovat
Furia Ceca

* kvótám

Reagovat
cresposuper

Marrone ostava?

Reagovat
Pinturicchio

Jj, zahrajev záloze, na stoperovi, navíc je to odchovanec, takže i kvůli LM.

Reagovat
smazaný uživatel

No to si dělají prdel s tím Zazou ne...Jinak dělá mě v přípravě radost zatím Schick a hlavně Láďa Krejčí, který se zatím usadil v základu.Prosadí se oba, pevně tomu věřím.oba dva mají vlastnosti na to, to dokázat, když ne oni tak už nikdo z čechu.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/89647/juve-fabregas-or-brozovic

Poprosím Cesca, pič-vin na trase Inter => Juve už bylo až dost.

Reagovat
M11

ani jednoho prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca



Reagovat
DelPiero137

Reagovat
cresposuper

Ako keby sme zobrali Joao Maria za 45 a potom pustili Broza do Juve, to by bolo moc

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Joao Mario bude největší provar v historii klubu..... jsou dvě možnosti bud je nesmírně podcenovaný a nebo nesmírně přeceněný Ale prodat Brožoviče(hráče co se u nás chytl a adaptoval na Italskou ligu) za plus minus 30 mega......a koupit Joao Maria hráče s pruměrné portugalske ligy s nadprumerného týmu v této lize který ničím nevyčnívá a to za 45 mega(když jeho reálna cena muže byt tak 10 mega) beru jako naprosý pruser vedení....

Reagovat
Pettirosso

Broza prosim

Reagovat
Pinturicchio

Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Benatia, Chiellini; Alves, Lemina, Pjanic, Pereyra, Asamoah; Higuain, Mandzukic.

Nepřekvapilo by mě, kdyby Allegri přišel do startu ligy s nesmyslem jako Mandzu - Higuain - Dybala.

Reagovat
Airus

Higuaín a Mandžukič vedle sebe To aby to Asa a Alvés cpali do 16tky při každý příležitosti a doufali v nejlepší

Reagovat
Furia Ceca

Dybala nemůže odehrát všechno, je třeba zkoušet alternativy.

Reagovat
Airus

Jasný, tak tam ale pušlu toho Pjacu nebo Zazu (ať je to s ním jakkoliv)

Reagovat
Pinturicchio

Zaza není na soupisce pro tenhle zápas. Snad tam nakonec dá Pjacu.

Reagovat
Airus

já právě nevim proč by ho vyřadil, jedině že by ten přestup byl skoro hotovej.

Reagovat
Furia Ceca

Protože podle všeho Zaza dneska osobně letí do Wolfsburgu.

Reagovat
Airus

škoda

Reagovat
Furia Ceca

Ta záloha vypadá trochu zvláštně, na druhou stranu jde ale vidět, že když jsou hráči zdraví, tak těch kvalitních SZ máme pořád hodně... Vyserme se na ty Fabregasy, Witsely apod.

Reagovat
olis

Hysaj by mal buduci tyzden predlzit do 2021, plat 1,4 + bonusy a malo by to kazdou sezonou stupat az ku 2 mega, Neapol ma mat aj moznost predlzenia do 2022 s platom 2,5 mega

vykupka by mala byt 50

ale ta vykupka by mohla byt aj vyssia, moze sa najst niekto kto to da

Reagovat
smazaný uživatel

Řím to vyplatí

Reagovat
FuckT

Ten Koulibaly nakoniec zevraj stale tlaci na prestup, tak nech ide. Stale si stojim za tym, ze to riesenie, ktore som sem hodil sa aspon mne zdalo rozumne. Nevidim to tak, ze sa bojime mu zvysit ten plat, ale skor tak, ze nechceme. Zamysli sa nad tym, teraz mu dame mensie zvysenie (take, ktore mozno aj my povazujeme za adekvatne za jeho vykony v minulej sezone, nie naopak) a tym padom si vydobime to, ze sa odplati klubu za doveru, za ktoru sa snad podla nikoho v SSC este dostatocne neodplatil. Ine by to bolo, keby naozaj niekto dal tych 55 ci kolko to chceme, ale ked je to pod sumu, tak by bolo hlupe ho predat, kedze chlapec sa ukazal pravdepodobne iba kvoli Sarrimu...

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Airus

by právě nikam nešel, buď by zůstal v Boce nebo byl spal s delfínama...see

Reagovat
Pinturicchio

Tak ale patřil by nám, to je nejdůležitější.

Reagovat
Airus

uvidíme jak to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

To je fakt tak dobrej, že za něj tolik bojuješ? Já ho znám jenom podle jména, v životě jsem ho neviděl hrát...

Reagovat
Pinturicchio

Je.

Reagovat
Furia Ceca

Já čekal, že to nějak trochu víc rozvedeš, nečekal jsem lakonickou odpověď!

Reagovat
CubONE

Pintu videl video, tak uz vie.

Reagovat
Pinturicchio

Několik videií, několik sestřihů, úplně stačí.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Vermaelen: 'Roma similar to Barcelona'

Reagovat
Pinturicchio

Fazio sel ještě dál

"Playing for Roma is a dream come true, as I believe they are the most important club in Italy"

Reagovat
Furia Ceca

Ti to s tou základní sestavou myslí asi vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

chce si šplhnout u fanoušků, no ale rozhodně ted ta obrana Římu vypadá o něco kvalitněji než před týdnem, ale furt je to slabota, prakticky nechtění hráči přišli do týmu, který má bojovat v LM

Reagovat
Pinturicchio

Každopádně, to je v pořádku, ale takový řiťní alpinismus mu nemůžou věřit ani sami Římani,

Takhle bych to nebral, třeba Tévez Juve taky prokázal super služby byl přitom nechtěný v City. Pokud bude Verma zdravý, tak to bude dobrá posila, Fazia si fanoušci zatím taky chválí.

Reagovat
smazaný uživatel

Verma podle mě jo, ten má kvality, ale Faziovi nevěřím, ale ono kolikrát se už ukázalo, že přestože hráč byl někde nechtěný tak v druhém týmu zářil, třeba Pirlo nebo Tevéz u vás podobně i Khedira Vy jste na tyhle nákupy přímo experti, proto se ptám, co se to s vámi tohle léto stalo? Higuain za 90, Pjanic za 32? To mi k vám nesedí, neodsuzuji to, ale nesedí mi to k Vaši politice. To všechno opravdu jen kvůli LM a Buffonovi?

Reagovat
Pinturicchio

Vedení chtělo kanonýra, dlouhodbě, někoho, kdo bude dávat 25+ každou sezonu. Je to rozdíl oproti dřívějšku, ale pokud vedení chce ten tým ještě posunout, tak musí brát takovéhle hráče, no, základ je kvalita, lavička taky. Důvodem je LM, stává se z toho docela posedlost.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle Vám chybí to DNA AC Milana na LM, ale to je něco, co se koupit nedá. Juventusu bych přál vyhrát LM, ale škoda toho odchody Pogby, takhle to prostě vypadá, že jste vyměnili Pogbu za Higuaina u neznalých, vím, že ty dva přestupy na sebe nesouvisí, že Juventus si mohl dovolit oba, ale ted to tak vypadá, že souvisí, navíc příchod Pjacy za 25, toto léto neobvykle utrácíte.

Reagovat
Lech

“They want to build from the back, which is similar to what I am accustomed to at Barcelona, so the way they want to play is quite similar.”..... Nadpis bývá někdy hloupě zvolený, no ten kdo čte jen nadpisy a pak z nich vychází, je ještě hloupější

Reagovat
smazaný uživatel

Já to četl, přijde mi ale, že styl Barcy i Římu jsou zcela jiné.

Reagovat
Furia Ceca

Prý se zajímáme (a Inter) o Eriksona. Konečně pořádný jméno, ale asi nereálný... Tottenham už podojil jiný velkokluby.

Reagovat
Furia Ceca

* Inter taky

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to cetl ale ze spurs nekoho vykoupit maji i vetsi kluby problem.Myslim ze pro inter a italske kluby vseobecne je to utopie samozrejme krome juventusu to je jina liga.

Reagovat
Airus

O něm se už mluvilo dva roky zpátky, ne? Možná by chtěl změnu?

Reagovat
Miguel19

No změnu, spíš pořádnej plat. Po Spurs chce 150K liber týdně

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne bych ho bral vic jak joaa maria za 50de

Reagovat
smazaný uživatel

Takze to vypada ze joao mario fakt prijde prej 10mega ted a 35 potom s povinnou vykupkou.

Reagovat
Pipo123

http://www.football-italia.net/89657/lazio-close-ntep-deal

Ešte vraj riešime hosťovanie Bentaleba

Reagovat
Airus

tím se nemůže nic pokazit

Reagovat
Rudnevs

Kleinheisler oficiálne v Darmstadte.

Reagovat
smazaný uživatel

Do riti.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč za vulgarity, ale som mierne naštvaný. Dneska som bol v Maďarsku a cesta busom ma vyčerpala jak hovado a keď som prišiel domov - táto správa,tak som sa kus neudržal.

Reagovat
Rudnevs

Čo ale proti Darmstadtu máš, je to fajn distinácia. Skvalitnie fyzicky aj mentálne.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu. Ja ich len nemám rád. Inak proti nim nemám nič. tak či tak,asi zostúpia. Ten káder je ešte horší ako vlani, takže herný štýl sa nezmení a bol by ešte väčší zázrak ako minulú sezónu keby ligu udržali.

Reagovat
Rudnevs

Zas o toľko horšie to nie je, prišli Obinna a Colak miesto Wagnera a Sailera. Höhn nahradí Caldirolu v pohode, rovnako tak Esser a Fernandes nahradia Matheniu ... ten káder je takmer rovnaký.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale Colak nenahradí prasa plnohodnotne. Hlavne v ubolených svinstvách asi nie, som zvedavý.

Reagovat
Rudnevs

Colakovi (a celkovo Darmstadtu) sa v príprave darí - tak možno sa toho zostupu nedočkáte ani tento rok.

Reagovat
smazaný uživatel

No asi sa ale zhodneme keby že to udržia teraz tak to bude ešte väčšie prekvapenie ako minulú sezónu.

Reagovat
Rudnevs

To je pravda, ale káder o toľko horší neni.

Reagovat
Airus

Watford prý 16M z Pereyru, Juve chce 18M.

Ale já bych neprodával.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně ne, po zraněný sice už není tak dobrý jako předtím, ale věřím, že se ještě zlepší.

Reagovat
Nuno čomes

Nejsem odvareny z toho, že by měl icardi dostat 5 Mega

Reagovat
Pipo123

O 15:30 súboj Gladbach - Lazio, v nominácii nie je Lulič ani Radu, obaja majú svalové problémy a nestihnú ani prvé kolo proti Atalante, takže Lukaku bude naskočí do ostrých zápasov skôr než by čakal.

Inzaghi podľa posledných slov spolieha na stopérsku dvojicu Hoedt - De Vrija, obaja hrajú spolu celú prípravu a hrajú docela slušne, čo ma trošku znepokojuje, ale možno sa Hoedt vedľa De Vrija zlepší a bude si držať nejaký štandard. Na Gladbach

Marchetti - Basta, De Vrij, Hoedt, Lukaku - Parolo, Biglia, Savič - Kishna, Keita - Immobile

Reagovat
Lech

Minulý rok těch 13 za Perese dát nechtěli a teď.... To škudlení na postech kde nás bota tlačí nejvíc je na facku. I dvě. Aspoň že máme toho Iaga za 13

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno by byl parádní posila pro Vás, takový nový Cafu navíc zná ligu, ale to škudlení u vás je hrozný, no

Reagovat
wiggum

Je to srandovní. Vloni máme o nějakého hráče zájem celé prestupove období a když ho další můžeme mít skoro zadarmo, tak už nemáme zájem.

Reagovat
Pipo123

Gladbach 0:0 Lazio

Dvojica De Vrij - Hoedt vyzerá naozaj dobre, nedopustili sa chýb, súboje vyhrávali a Hoedt aj pozične zahral dobre. Lukaku neprehraje súboj, má rýchlosť, lopta mu nerobí problém, ale pozične je totálne mimo a na tom bude musieť kurva zapracovať. Čo ale najviac nefungovalo bola ofenzívna, Immobile vyzeral ako strašné kopyto, nedokázal spracovať loptu, prihrať spoluhráčom, kazil každú kombináciu, naozaj dnes veľké sklamanie. Paradoxne zatiaľ ma viac teší hra obrany než útoku, absencia Kloseho, Candrevu a Andersona je citeľná.

Reagovat
stas87

Zaujal niekto z Gladbachu?

Reagovat
Pipo123

Vestegard v obrane, cez neho neprešlo nič, potom Hahn hral útočníka a hral dosť dobre + Traore na krídle, ten tam vetral naše kraje obrany

Reagovat
Alberto Aquilani

Sa kludne stavím, že v sezóne to bude presne naopak Immobile bude atakovať 15 gólov a bude v tabuľke strelcov hodne vysoko a Hoedt bude +/- to isté ako min. sezónu a Lukaku na lavici za Raduom.

Reagovat
Pipo123

On Hoedt to mal zložité, naskočil do sezóny kde chýbali najlepší borci ako Radu a De Vrij, celá tá obrana bez nich je a bola hrozná, bola to pre neho obrovská skúsenosť a vyzerá že aspoň pozične sa zlepšil, nejaký posun na nom je vidieť a Inzaghi mu verí, navyše dnes zachranoval za Lukakuho a často x na poslednú chvílu hasil. Ak bude vedľa neho hrať De Vrij a Radu tak jeho výkony budú rásť. Blbé je že Radu sa zase zranil a tie jeho svalové zranenia to je už do plaču, takže Lukaku minimálne začiatok sezóny má istotu základu, to je problém. Immobile bojoval, makal, nabehal toho veľa, ale keď mal loptu tak kazil. Príprava je docela solídna, ale nedávame moc gólov, ale ani nedostávame. Neviem čo čakať od novej sezóny, snažíme sa hrať rýchlo, priama hra smerom dopredu čo je dobré, ale často to bolo nepresné, na tom treba zapracovať.

Reagovat
olis

NAPOLI (4-3-3): Reina; Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam; Allan, Valdifiori, Hamsik; Callejon, Gabbiadini, Insigne L.

HERTHA (4-5-1): Jarstein; Plattenhardt, Brooks, Langkamp, Pekarik; Skjelbred, Stark, Stocker, Darida, Haraguchi; Ibisevic

zapas ide na sport 2 alebo http://livetv.sx/en/eventinfo/436092_hertha_berlin_napoli/

Forza Napoli!

Reagovat
FuckT

Ako to vyzeralo 1.poclas, pls? Som sa uplne zabudol popri uceni sa a aj som zabudol, ze hrame uz od 6...

Reagovat
olis

1. polcas katastrofa, vsetci do jedneho hrali otrasne, jediny kto sa neda hodnotit je Gabbi lebo nedostal ani jednu dobru prihravku, hrali jak najebany, ziadny pohyb a obrovske nepresnosti, s takou hrou nas porazi prve kolo aj Pescara

druhy polcas o dost lepsi ale od idealu na mile daleko, zlepsili sme pohyb aj presnost, Milik sa mi zatial pozdava, bude skvely aj do kombinacie, nema s tym problem, gol dal sice luckersky ale aj to pocita a urcite mu to prida na pohode

Reagovat
FuckT

Thanks. Stale som tak trochu skepticky voci Milikovi, ale uznavam, ze jeho prihravka nie je vobec zla. Ta asistencia na Mertensa ma dost milo prekvapila, dufam, ze mu to pojde co najlepsie.

Reagovat
olis

Ag. ‪#‎Insigne‬: "Lorenzo vale quanto ‪#‎Higuain‬, il Napoli lo dimostri con il rinnovo"

lol, sa museli zblaznit, ked neurobia obrovske ustupky tak k predlzeniu na milion percent nepride, to je sialene

Reagovat
olis

http://www.football-italia.net/89675/agent-insigne-worth-higuain

na toto by som videl len jednu odpoved, nechat ho cely rok sediet na lavicke....

Reagovat
Pinturicchio

To je pičus.

Insigne může(!) převzít jeho roli, ale takový plat má dostat dopředu, aniž by si ho zasloužil.

Reagovat
FuckT

Taketo nieco sme mohli ocakavat uz odvtedy, co Insigne vypenil, ked bol striedany za Mertensa... Ked si raz clovek mysli, ze je exceptionally special, tak si to bude mysliet, pretoze ako povedal nejaky filozof, od ktoreho to okopirovali tvorcovia House MD: ''Ludia sa nemenia.''

Reagovat
Alberto Aquilani

nebol si niekedy u Hríba v Lampe?

Reagovat
FuckT

Hmm, nevyzera to, ze by to malo nieco spolocne s mojim prispevkom, takze bud mi davas len tak z nicoho nic otazku uplne od temy, alebo sa snazis si zo mna urobit dobry den.

Kazdopadne, sem-tam pozeriem nejake tie lisohlavky a dam si na to aj zopar brk z kvalitnej lampy, takze teraz neviem, ako na to odpovedat. Skus trochu specifikovat, co tym myslis.

Reagovat
Alberto Aquilani

Len že mi prídeš tak veľmi filozofický, tak či náhodou...

Reagovat
FuckT

Filozofia je mrtva, dnes uz vladne pragmatizmus. Co je to ten skurveny Hrib v Lampe? Si vzbudil vo mne zvedavost, znie to zaujimavo.

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.youtube.com/watch?v=3hxchJNds-Y ty nepoznáš Pištu a jeho Lampu? pche

Reagovat
FuckT

:D:D:D Tak to som fakt nikdy nevidel. Informovani su asi ako iguany v Alzirsku, nechapem, ako taketo nieco moze aj niekto odvysielat... ''Ja si myslim, ze nie, nemam si tento argument ani zdaleka cim podlozit, takze vlastne davam ludom odpovede, na ktore sa mohli s rovnako kvalitnou odzvou opytat svojich vlastnych pohlavnych udov, ale to je v poriadku, mne to nevadi, ja rad rozpravam picoviny.'' Asi takto by som to zhrnul...

Reagovat
Alberto Aquilani

keby máš ty reláciu, aj by som ju pozeral Inak odporúčam každý utorok večer cca o 22:00 na jednotke "Večera s Havranom" To je ďalší expert, ktorý vie všetko

Reagovat
FuckT

Nemam TV, ale ked bude stream na nete, urcite sa na to pozriem, uz dlho som sa nevenoval tomu, co sa deje v tejto krajine, teda okrem tych veci, ktore kazdemu a vsade biju do oci.

Reagovat
Alberto Aquilani

Secondo Skysport, il Torino ha ricevuto un'offerta da parte della Roma pari a 17mln per Bruno Peres!

Poď!!!!! Toto musí výjsť! Aj keď mám samozrejme nepríjemný pocit v žalúdku, že by sa zaplatil z anglických prachov za Paredesa

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplati se z LM. Spolehaji na to, aby se to nevymstilo.

Reagovat
danko10

Tak to bude problém až o rok, pretože to má byť hosťovačka s povinnosťou kúpy. O rok sa bude tak či tak predávať Manolas, čiže pohoda.

Reagovat
Furia Ceca

Podle očekávání...

Buffon, Barzagli, Benatia, Chiellini, Dani Alves, Lemina, Pjanic, Asamoah, Pereyra, Mandzukic, Higuain

Reagovat
Airus

Čekám jak to bude na hřišti, ozívá se že by to mohlo být 3-4-1-2. Ale dost o tom pochybuju a bude to naše klasika 352... s Pjaničem zajebanym na registovi

Reagovat
Furia Ceca

To by ale mohlo být 3-4-1-2... Mně to bylo hned divný, že by Pereyra hrál krajního záložníka, ale takhle to dává smysl. Ale mně to teda spíš přijde jako 4-3-1-2.

Reagovat
Airus

Pereyra na CAMu by rozhodně vyřešil "netechničnost" dua Higuain - Mandžukič, Pjanič by měl blíž ke kritickým přihrávkám, Pereyra by rozebíral obranu... mohlo by to jí. Ale nevím jestli Lemina unese tu zodpovědnost, kterou by měl směrem dozadu.

Jestli je to test dalších možností naší soupisky, tak jsem převelice zvědavej

Reagovat
Furia Ceca

No samozřejmě že je... Od toho jsou přece přáteláky.

Reagovat
Airus

ne po tolika změnách, to je třeba dát tým dohromady a ne experimentovat.

Reagovat
Pinturicchio

Buffon, Barzagli, Benatia, Chiellini, Dani Alves, Lemina, Pjanic, Asamoah, Pereyra, Mandzukic, Higuain

Reagovat
Forza_Inter

INTER: Handanovic, D'Ambrosio, Ranocchia, Miranda, Nagatomo; Medel, Kondogbia; Eder, Banega, Perisic; Icardi. All. De Boer. A disposizione: Carrizo, Berni, Murillo, Yao, Miangue, Felipe Melo, Erkin, Biabiany, Candreva, Jovetic.

CELTIC: Fasan, Janko, Boyata, McCart, Izaguirre; Ajer, Henderson; Johansen, Christie, Armstrong; Ciftci. All. Rodgers. A disposizione: Ambrose, Ralston, Miller, Hendry, Doohan, Johnston, Atchinson.

Hrá sa už o 20:00. a mohol dať Medela namiesto Rana

Reagovat
smazaný uživatel

Asi chce vidět jak Žabák stojí za hovno nebo nevím proč ho pořád staví.

Reagovat
smazaný uživatel

stoji za hovno je uplne v riti

Reagovat
Airus

Facebook překladač by u nás rád viděl Hulka

Jsme udělali výlet do modena pro naše přátelské proti RCD Espanyol de Barcelona, SAD.

Start-UP: Buffon, barzagli, benatia, chiellini, Dani Alves, lemina, pjanić, asamoah, hulk, mandžukić, higuain.

Reagovat
Furia Ceca

Tak nakonec 3-5-2 s Alvésem a Asou na krajích...

Reagovat
stas87

Krasny zapas v podani Nemecka. Keby Selke nebol drevak, mohol mat kludne na konte tri goly. Odplata za 21ky sa podarila, mohlo to byt o viac ako o styri. Gnabry dobry vykon, vlastne vsetci, az na tu koncovku...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrali o štyri? Super!!! Teraz len dúfam, že vyhrajú celý OH turnaj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Kdy už Chiellinimu někdo konečně řekne, že fotbal nemusí hrát ve cvičkách, ale může si vzít kopačky?

Reagovat
Pinturicchio

Benatia zatím dobrá skála.

Reagovat
Airus

Píčus takovou prasárnu

Reagovat
M11

to je des

Reagovat
Airus

No, to se stává když spoleháš že všechny balóny budou odzbrojovat útočníci na vlastní polovině. Rychlej brake a je to v kundě. Zatim otřesný

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
M11

popravde receno si Pereyra moc nerika o setrvani

Reagovat
Pinturicchio

Ale tak LCM není jeho pozice, tam nastoupil v Juve teď podruhé.

Reagovat
M11

neni to jen o dnesku..

Reagovat
Pinturicchio

Letos by měl ještě dostat šanci.

Reagovat
M11

ja jsem pro.. navic pokud odejde Zaza tak uz je to zase zasah do tymu jako prase.. coz mi prijde dost zbytecne.. ale uz mu moc neverim

Reagovat
Pinturicchio

Upřímně, já taky moc ne, loňská sezona v hajzlu, moc se asi nerozhraje, protože se do základu moc nepodívá. Ale i tak se může takový univerzál během sezony hodit.

Jinak Zaza podle SKY tu nabídku od Wolfů po té dnešní návštěvě Německa přijme.

Reagovat
Airus

takticky je to úplně špatně, rozehrávaj obránci, Pjanič stojí mimo hru a Lemina i Pereyra jsou na úrovni útočníků... a z leva centruje Chielo... hovadiny

Reagovat
Furia Ceca

Mně teda nepřijde vůbec špatnej...

Reagovat
Airus

Berany duc

Reagovat
Furia Ceca

Takže... Dominujeme, ale stejně jsme si nevytvořili jedinou šanci, jedinej přímák, dokonce ani roh...

Pereyra s Asou nejlepší na hřišti.

Líbí se mi Lemina. Není to sice úplně optimální, ale pokud získá zápasovou praxi, bude super. To samý Dani Alvés. Ten až se sehraje s týmem, tak to bude posila jako prase, ten jeho přehled a protřelost v každý situaci - to se nám bude hodit.

Pjanić nic moc. Allegri se může snažit jak chce, ale druhýho Pirla z něj prostě neudělá.

Higuaín hrůza. Je z formy a navíc očividně nemá žádnou fyzičku.

Dost mi to přípomíná minulý léto... Vůbec bych se nedivil, kdybychom v září zase projebali x bodů.

Reagovat
Airus

Lemina mi teda přijde úplně mimo, běhá jenom z bodu A do budu B naprosto bezcílně.

Ale celkově tuhle slátaninu házim na talíř Allegrimu.

Nějlepší byl asi Mandžukič, kterej se snažil něco dělat po celý šířce hřiště. ale za tu prasárnu jde dost bodů dolů

Reagovat
Furia Ceca

Tak lepší dostat žlutou, než v takovým zápase dostat gól, to dělá jenom zbytečně zlo krev. Bohužel jsme ho ale později stejně fásli...

Reagovat
smazaný uživatel

Definitivne Inter o parnik lepsi nez za manciniho

Reagovat
Pipo123

Celtic prehráva aj Legia

Reagovat
smazaný uživatel

Na míči sme slušní, ale chce to něco vymyslet dopředu.Jako Lemina,Pereyra,Alves a Kwadwo tam mají dobrý věci.Mandzukič jezdí jako hovado, pipita zatím není ve hře.Nemá cenu hanět po 45 minutách.Není to ideální ale ani ne tragické.

Reagovat
Pipo123

Pipita si cez Mandzukiča ani neškrtne

Reagovat
Airus

chce to k němu dostat balón, v zakončení je mnohem lepší

Reagovat
Pinturicchio

A Pipita má po pupku. Nebo dostal korzet, aby nebyl vidět.

Reagovat
FuckT

My money sits on the corset! A zda sa mi, ze su aj pre muzov, takze je to vcelku mozne.

Reagovat
Furia Ceca

Krvavej Chiellini, to tu dlouho nebylo!

Reagovat
Airus

Dybala Asa

Reagovat
Pinturicchio

MARIOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

dojde Dybala a je to o necem jinem

Reagovat
Furia Ceca

Dejme Dybalovi novej kontrakt s platem 10 mega ročně, ať nám nezdrhne jako Vidal s Pogbou... ten nás dostává na úplně jinej level.

Reagovat
Airus

Nejsem velkej fanda 343

Reagovat
Pinturicchio

Já z toho mám dobrý pocit, až budeme hrát v plné sestavě a do plných, tak to bude strašná síla, ten tým na mě působí silně jako prase.

Reagovat
Airus

podle mě to chce hrát se čtyřčlennou obranou a vytáhnout si tuhle profesorskou hru z repertoáru. Vím že jde teď o hovno, ale na koukání to moc není

Reagovat
Airus

a chce to prodat Hernanese

Reagovat
Pinturicchio

Se stoperama bude mít Allegri příjemné starosti, Ruga i Benatia v přípravě top.

Reagovat
sinter

Candreva , Tak snad z neho nieco bude

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sinter

jj, preto som to napisal,....len mam este stale v zivej pamati co k nam naposledy prislo z Lazia,

Reagovat
smazaný uživatel

myslis pandeva?

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanese.

Reagovat
smazaný uživatel

No doufejme ze se bude darit.

Reagovat
Pinturicchio

Dostat červenou v přáteláku, to je blb.

Reagovat
M11

Dybala je jinde to je nadhera

Reagovat
Airus

naprosto zaslouženě, hrajem píču proti deseti, tak si to vyžereme

Reagovat
brenk

nahovno príprava k nám už tak trochu patrí

Reagovat
Pinturicchio

Pjanic musí hrát na trequovi, jinak nám ten jeho geniální final touch bude k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanić - Asamoah, Marchisio, Khedira (pakliže se bavíme o 4312)

Reagovat
Airus

přesně

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
svkmd

KDE BY SME BOLI BEZ DYBALU

Reagovat
Airus

Kdo jinej nám má vytáhnout trn z paty... Bravo Dybala

Reagovat
M11

jak rikam.. nekde jinde

Reagovat
brenk

Paulo kráľ

Reagovat
Pinturicchio

Dybala génius, škoda, že nechce tu 10.

Reagovat
Furia Ceca

Tím, že tu desítku nechce, si mě osobně získal mnohem víc, než kdyby si ji vzal...

Reagovat
Airus

Pjanič asistence říkám že musí hrát blízko akce a ne bejt zamrdanej na registovi

Reagovat
Furia Ceca

Pjaca nebyl moc často u míče, ale když už, tak to stálo za to... Ta jeho fotbalovost při tý jeho dravosti, výšce a fyzický nabušenosti - taková komplexnost se u útočníka jen tak nevidí.

Reagovat
Airus

měl jednu hezkou patičku, that's all folks!

Reagovat
Furia Ceca

Tak to ses asi špatně díval, když si pamatuješ jenom tohle... Jinak to už je druhej Chorvat, ke kterýmu máš averzi. Náhoda?

Reagovat
Airus

to je jediný co stálo za to, jinak si pamatuju jak ztrácel míče, přerušil dobrou akci zbytečnym faulem a rozbíjel se o obranu. A jo, je to jeom náhoda. Gonzála taky nemám za co pochválit, stejně jako Leminu

Reagovat
ED91

Reagovat
Furia Ceca

Ale jo, hodnotím to pozitivně... Když dáme dohromady to nejsilnější z obou poločasů, bude to mazec!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem spokojený, výsledek není tak důležitý.Hlavně ten kádr je tak nabušenej že vyndáme 5 lidí a ten tým není slabší.Jde vidět že chcem hrát fotbal, je to bojovný,běhavý,technický..ještě vychytat pár chybiček a bude to top.Neskutečný potenciál je v tom týmu, ani jeden hráč tam není slabej, což se v loňských sezonách říct nedalo.Fyzicky mě příjde že jsme připravení dokonale.Mě se strašně líbilo to složení vepředu Dybala,Mandzu,Pipita...To je zničující trio.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový pocit, že Juventus může mít největší posilu právě v Leminovi, neskutečně se mi líbí. Podobný stylem účesů a klíček na Pogbu, samozřejmě ještě praxe mu dost chybí a k Pogbovi má zatím daleko, ale co není může být.. v téhle sezoně jsem na něj zvědavý

Reagovat
Alberto Aquilani

Borja Valero sa dnes vraj ťažko zranil v prípravnom zápase, čím si myslím, že "zachránil" Paredesa v Ríme

Reagovat
snuff24

Jak vypadal herní projev Interu? Byl tam nějaký náznak taktiky nebo hra na náhodu jako vždy?

Reagovat
smazaný uživatel

O parnik lepsi nez za manciniho ta utocna faze mazec , driv byl v utoku sam icardi ted jsou tam hned 4 hraci a hne to vypada jinak.

Reagovat
Antijuve

Na livetv.sx je celý zápas ke shlédnutí, takže si můžeš udělat obrázek sám. Po jednom zápase se to hodnotit nedá, ale porazit Celtic se počítá... když pod Mancinim nás přehrával i druholigový rakouský tým.

Reagovat
olis

http://www.football-italia.net/89697/miha-maksimovic-disrespectful

no tak to Maksimovic asi dojebal, Cairo ho k nam nepusti ani za nic, bude ho skusat strelit do zahranicia kludne aj za 10 alebo bude sediet na tribune, neviem co Caira vedie k tomuto, ale zacinam si o nom mysliet ze je to riadny kkt, do zahranicia pusta hracov za lacno, v ramci ligy odmieta luxusnu ponuku, ako keby sme boli pre nich nejaky konkurencny klub co sa tyka umiestnenia, a potom nevaha dohodnut sa s Juventusom na Ogbonovi, neviem ci tam je nieco osobne medzi nim a ADL alebo co...

este dodam ze Maksimovicovi mal minule leto slubit ze ked za neho pride dobra ponuka(20+) tak ho pusti a teraz to odmieta...

Reagovat
FuckT

Ak je to s tym slubom pravda, tak Miha moze ist akurat tak prasce krmit a nie sa stazovat, ze neprisiel na trening.

Reagovat
olis

Mihajlovica by som z toho vynechal, on ma pravo sa hnevat, kym je ten hrac hracom Tora tak by mal chodit na trening, tuto situaciu sposobil Cairo, Miha je len trener, na druhej strane sa v tomto pripade da aspon ako tak chapat trucovanie Maksimovica ked uz nic ine nezabera(otazne je ci toto zaberie)

Reagovat
FuckT

Mihajlovic by mal pochopit situaciu a nasledne by sa mohol vyhnut urcitym vyjadreniam. Podla mojho nazoru, ak je to o tej dohode pravda, tak Maksimovic este dokonca pristupil na dohodu, ktora jemu nemusela byt vobec vyhodna. Co ak by sa zranil, alebo by o nho klesol zaujem, alebo by nedajboze podaval nejake obdobie zle vykony, a zrazu tych 20+ nikto nemusi za jeho sluzby byt ochotny zaplatit. Ked uz sa z niekym z mojej dorej vole na niecom dohodnem este takym sposobom, ze mne to valstne ani moc nevyhovuje, a ptm ma este ten, s kym som sa dohodol posle do pice, tak by ma to dost nahnevalo. By som Caira priputal k posteli a vycvicil by som hrocha, nech ho znasilni, a nie, ze by som neprisiel na trening.

Reagovat
Pipo123

http://gianlucadimarzio.com/news-cat/lazio-ore-decisive-per-bastos-si-prova-a-chiudere/

Mauricio vraj do Turecka, spomína sa Trabzonspor a namiesto neho tento Bastos. Vôbec ho nepoznám, ale čítal som že minulý rok ho vyhlásili za najlepšieho obrancu Ruskej ligy. Mal by nás stáť cca 4-5 miliónov, Tare chce rýchlo využiť to že mu budúci rok končí kontrakt, inak by bola jeho cena vyššia. U Rostova je problém že chcú počkať na kvalifikáciu LM proti Ajaxu, až potom ho chcú pustiť.

Reagovat
Alberto Aquilani

“Pjanic? Mi sembra di vedere Hernanes l’anno scorso quando all’inizio non aveva mai giocato davanti la difesa ed ora è un altro giocatore”. Così ha parlato Massimiliano Allegri, ai microfoni di Sky, dell’ex centrocampista della Roma, Miralem Pjanic, al termine dell’amichevole contro l’Espanyol. L’allenatore bianconero ribadisce: “Il bosniaco diventerà uno dei più bravi al mondo in quel ruolo lì”.

Reagovat
Pinturicchio

Among the new signings was Pjanic, who is being used in an Andrea Pirlo-style role in front of the defence.

Allegri : “He seems like Hernanes, who last year had never played in front of the defence and now looks like a totally different player. I think Pjanic will become one of the best in the world in that position.”

Ach jo, to je prostě blbost, výš vypadal mnohem líp.

Reagovat
Pinturicchio

... mělo být bez reakce.

Reagovat
Airus

on sice na tu pozici má perfektního hráče, co už tam něco odehrál, ale ne... radši bude zase někoho předělávat zhovadilost

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo by rádo Matriho se Saponarou, což se mi docela zamlouvá.

Reagovat
Visca el barca

2-2 s Espanyolem, ale furt sou nabušený jako prase

Reagovat
Visca el barca

my Barcu nehypujem jako vy☺️Juventus konec osmifinále lm

Reagovat
smazaný uživatel

že Gaycu nehypujete ?

Reagovat
Rudnevs

☺- to čo je za smajlíka?

Reagovat
10

Reagovat
svkmd

Visca el barca.. potom barcelona ani zo skupiny :D

Reagovat
DelPiero137

ze na neho reagujes vobec...

Reagovat
Milan.B

po tej hanbe s looserpoolom otvaras drzku???

Reagovat
smazaný uživatel

Prestup Bruna Peresa do Rimu je takmer hotovy Rim chce hraca zaradit na supisku,aby mohol hrat v Porte Dnes sa ma vsetko doladit,ale Turin vraj prijal ponuku 2 miliony teraz a 15 potom

Reagovat
Emmett Brown

už to vyzerá byť veľmi blízko, toto bude posila leta

Reagovat
smazaný uživatel

ano to bude,je to moja vysnivana posila uz asi dva roky len nech sa to nepokazi a nech pride,nie ze to stroskota na tom,ze im nebudeme chciet dat milion navyse

Reagovat
Lech

Reagovat
danko10

Nech to výjde. Prosím, prosím.

Reagovat
snuff24

Juve nabízí 20 za Brožu.. my chceme min 25....ehm posrali jsme se ? minimálně 40 a kór Juve za 50.

Reagovat
Pinturicchio

Boha, proč děláme (chceme dělat) takové pičoviny? Máme Asamoaha, který si takhle sedne a až se vrátí Marchisio, tak si sedne i Pjanic.

Reagovat
Furia Ceca

A to jsme pořád ve hře o Matuidiho a Max přiznal, že prachy ze Zazy budou investovány do dvou (!!!) záložníků. Proč tak panikaříme?! Celou přípravou hrajeme s béčkovou zálohou a funguje to, tak proč to tak nenechat? Lemina? Pereyra a Asa si svoje šance zaslouží...

Reagovat
Furia Ceca

Místo otazníku za Leminou měla být čárka.

Reagovat
Airus

Hlavně že upozorňuje na blbej start minulý sezóny, ale že by se vyhnul experimentům a zbytečným zásahům do sestavy, to ne!

Tímhle mě Allegri rok co rok sere. Vždycky se snaží znovuobjevit Ameriku, dokuď mu dost lidí neřekne že dělá píčoviny a než se to ukáže v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to četl Hráč co se u nás chytl,adaptoval se na italskou ligu k tomu golový založník a dame ho do Juve za 25 jen proto aby mohl za 45 přijit pruměrný Joao Mario Inter je neponaučitelný

Reagovat
snuff24

nemyslím, že je vyloženě průměrnej.Jen prostě za ty prachy pro nás zbytečnej a ještě na úkor Brožoviče.

Reagovat
Panděvova ofina

Nebude rozhodně průměrnej a bude dost univerzální, každopádně ta částka je prostě horor. Brozoviče bych prodal spíš někam mimo ligu, ikdyž v tom juventusu bude tímhle tempem zachvíli plno i na lavičce, tak je možné, že si ani nekopne

Reagovat
Pinturicchio

After Paul Pogba’s world transfer record move to Manchester United, Juve have been linked with numerous midfielders, including Nemanja Matic, Cesc Fabregas, Axel Witsel, Blaise Matuidi and Marcelo Brozovic.

“The important thing is that the two players are talented, technically gifted and have the character to play for Juventus. The market closes on August 31 and the club has done very well so far,” continued Allegri.

Nemůžu si pomoct, dle toho komentáře mi přijde, že Max už ví, o koho jde.

Reagovat
Furia Ceca

V článku nezmíněný Bentancur a Brozović...?

Reagovat
Airus

Bentacur už vypadá jako tutovka.

Reagovat
Furia Ceca

Otázkou je, jestli už letos nebo až za rok...

Reagovat
Airus

i kdyby letos tak půjde hostovat

Reagovat
Kaka14

Bentancur - AC dalo ultimatum do polnoci, ponuka 13M a Juventus 3-4M s tym ze ostane este v argentine..... Juventus mi uz zacina pripominat Bayern s prestupmi

Reagovat
Furia Ceca

Tak nutno podotknout, že Juventus dal Téveze Bocce zadarmo, přestože ho mohl prodat za ranec do PSG. Ale vedení Juve mu nechtělo dělat problémy při návratu domů, tak ho Boce de facto darovalo s tím, že si na oplátku vyžádalo předkupní právo na pětici hráčů, včetně Bentancura. Chápu, že vás to štve, na druhou stranu je to chyba vedení AC, že místo, aby hledalo jinde, se snaží vyfouknout Juventusu předdohodnutýho hráče. Naše vedení bylo údajně hodně naštvaný, co se nám do toho serete.

Každopádně je fakt, že ohledně přestupů Bayernovatíme.

Reagovat
Airus

Reagovat
Kaka14

oki, dik za vysvetlenie .... neberto, ze som proti Juve, ale skor ma mrzi, ze takymito krokmi Juve oslabuje spicku Serie A a ubera jej na atraktivite

Reagovat
Pinturicchio

Ach jo, co je tohle za logiku? To se máme vzdát hráčů, které chceme a nechat je dobrovolně konkurenci, aby liga vyrovnanější? Pokud někdo oslabuje špičku Serie A, tak jsou to samotná vedení těch týmů, když nejsou schopní ty hráče přitáhnout.

Reagovat
Furia Ceca

Jo, v pohodě. Ale jak Pintu píše níž, vedení Juve přece nemůže za to, že dělá svoji práci dobře, což se o ostatních velkoklubech říci moc nedá...

Reagovat
olis

http://gianlucadimarzio.com/en/eng/napoli-agreement-for-rogs-arrival-signing-after-cl-preliminaries-the-sums/

takze zaloha hotova: Hamsik, Jorginho, Allan, Zielinski, Valdifiori, Rog, Giaccherini

Reagovat
stas87

Rog ale nebude moct hrat CL, ze?

Reagovat
olis

ked hra iba predkola tak potom moze nie?

Reagovat
10

Player can play for one club in the first, second and third qualifying round, and/or the play-offs, of the UEFA Champions League or UEFA Europa League, and then represent another club from the group stage of either competition.

Reagovat
stas87

Ja si to vzdy pomylim, nemam v tejto veci prehlad, vdaka.

Reagovat
olis

Reagovat
FuckT

Vyzera to vcelku dobre. Este poslat prec Koulibalyho a vybavit toho Maksimovica + predat Insigneho a taktiez najst vhodnu nahradu a som spokojny.

Reagovat
snuff24

Kudla ten Tevéz bude s přestupem do Interu spojovanej i po smrti

Reagovat
smazaný uživatel

Podle nejnovejsich zprav bude joao mario hrat uz proti chievu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste prej inter prihazuje za gabigola 25 mega a prej se rysuje vymena palacio tevez.

Reagovat
Pipo123

http://gianlucadimarzio.com/news-cat/lazio-in-chiusura-laffare-bastos-i-dettagli-dellaccordo/

Prečo takto riskujeme ? Wallece za 8,5 a Bastos až za 6,5, pritom mu končí kontrakt. Ten Bastos môže byť delo, ale prechod medzi Ruskou ligou a Seria A je kurva rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

Jednym z vyznamnych dovodov by mohlo byt to, ze niekto preplati Lazio vo vyske platu.

Reagovat
Pipo123

Ide mi skôr o cenu za stopérov, to sme mali ísť po overenej kvalite v rámci SA, za takú sumu by sa kúpil jeden lepší stopér

Reagovat
lucius6

Taky mi ta cena za něj přijde neadekvátní.

Reagovat
Furia Ceca

400. aby do Juventusu už letos další záložník nepřišel.

Reagovat
Yzemi

ani Veratti?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yzemi

co je na tom směšného?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se musíš ptát...

Reagovat
Yzemi

no, pokud ty jsi nepochopil, že je to jen, jak níž píšu, hypotetická otázka

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych prodal Mandžukiće, Zazu a nechal hrát Trezegueta, pořád to má v noze, co na to říkáš?

Reagovat
Yzemi

Že na to už bohužel nemá a není aktivní. Ano Verratti letos určitě nedojde, ale Furia psal "žádný", na to jsem reagoval a proto se zeptal na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem stejnou stupidní hypotézu jako ty.

Reagovat
Yzemi

To není pravda, napsal jsi naprostou hovadinu, ale podstata je v příspěvku Furii, mělo tam být: žádný zmiňovaný, nebo žádný reálný přestup. Proto jsem na to reagoval Verrattim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky napsal hovadinu. A pokud chceš být hnidopich a slovíčkařit, pak si ošetři to, co sám píšeš, abys nebyl za blbce. Pakliže budeš tvrdit, že měl Furia Ceca napsat "žádný zmiňovaný, nebo žádný reálný přestup", pak ty jsi měl ve své reakci dodat, že jde o hypotézu a ne s tím přijít až potom. A i tak je ta hypotéza přitažená za vlasy s ohledem na okolnosti, prohlášení a všechno okolo. Proto stejně tak můžu přijít s podobnou hovadinou a ještě klidně přitaženější za vlasy.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Yzemi

Vůbec nechci být hnidopich, jen jsem se ti snažil vysvětlit jak to bylo myšleno, ale - zbytečně. To je fuk, nech to být, nebaví mě zbytečná tahaná o slovíčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi začal tahanou o slovíčka. Měj se.

Reagovat
Furia Ceca

Držme se reality.

Reagovat
Yzemi

napsal jsi žádný,tak jsem položil jen hypotetickou otázku. ;)

Reagovat
Furia Ceca

Já se ale nechci bavit hypoteticky. Lítaj okolo nás jména jako Witsel, Matuidi, Matić, Brozović... To raději ať nikdo nechodí. Už jenom chybí, aby média vyhrabala Sneijdera s Guarínem.

Reagovat
smazaný uživatel

Veratii pokud prestoupi z PSG tak jedine do top klubu Barcelona nebo Real.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

Oba se naučte psát jeho jméno, když už o něm chcete diskutovat.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

I když mně teda taky chvíli trvalo, než jsem zjistil, že se píše s dvěma "t" i dvěma "r".

Reagovat
Yzemi

přestaň všechny poučovat to že jsem zapomněl jedno r neznamená, že to neumím

Reagovat
FuckT

Mozno je ale zrovna on jeden z tych, co maju rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime le nemyslim si ze by sel do klubu ktery nehraje pravidelne finale ligy mistru.

Reagovat
Yzemi

a který klub hraje pravidelně finále LM???

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona a real madrid

Reagovat
Yzemi

a druhá, ale neméně důležitá otázka: co je podle tebe pravidelně?

Reagovat
Mateo16

Tak zrovna Verratti sa netaji nazoru ze jeho vysneny klub je Juventus . Ale Juventus nema taku velku financku silu aby porazil Real alebo FCB .

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, co znamená mít velkou finanční sílu? Juventus se řídí filozofií, že si klub dovolí pouze to, na co si sám vydělá. Kdyby Agnelli chtěl, tak klidně Real i Barcu přeplatí, v tom problém opravdu netkví. Tohle není otázkou peněz, ale otázkou filozofie.

Reagovat
smazaný uživatel

To tezko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je. Pokud se chce někdo konejšit a shazovat Juve, pak ať si poslouží. Rodina Agnelli má peněz jako šlupek, Exor v čele s Elkannem by si mohl koupit Inter i AC dohromady, ale jde o to, že peníze nejsou všechno, což si někteří neuvědomují. Ale každý po svém.

Reagovat
smazaný uživatel

Pisi jen pravdu ale nebudu ti brat tvuj nazor.

Reagovat
Pinturicchio

Řekni nám, prosím, víc o té pravdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Co píšeš ty je pravda, co já, to je názor. Diskuse vskutku na úrovni. Raději na sebe nebudeme reagovat, ušetříme si čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis
Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem řekl, kdo chce, najde si to. Je to ale hrozivý pohled, když si to vezmu z pohledu fanouška celé Serie A.

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale od ted do nekolika let to bude jinak

Reagovat
smazaný uživatel

S jistotou říct nemůžeš, pokud nemáš věštící kouli. Ale třeba jo. Nyní to tak ale není.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt ale nechme toho prehazovani. Skoncili jsme u diskuse s verrattim a jestli da prednost pred barcou a real juventusu protoze tam chce a ma ho rad tak to potom klobouk dolu.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by měli zájem Real, Barca a Juve, všechny tři týmy s adekvátní nabídkou ve výši klidně kolem 80-100 milionů, šel by do Realu, věřím tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

mozna i naopak

Reagovat
olis

co ja viem, mohlo by to byt aj lepsie ale take tragicke to niej, PL ukazuje ze peniaze nie su vsetko, zase u vas asi aj chvilu trva kym sa uvolnia nejake extra financie a odsuhlasi sa nejake velke rozhodnutie nie? v takom Neapole napriklad o vsetkom rozhoduje ADL, sice su tam akcionarmi aj jeho deti ale pochybujem ze mu do toho mozu hovorit takze on sa rano rozhodne a moze hned konat, ja si myslim ze vela prezidentov a majitelov klubov v lige je sikovnych, a na dobry futbal staci aj relativne malo penazi vid. ADL, Lotito, Corsi

ano potom to uz zacne brzdit rozpocet, napriklad co sa tyka Neapolu tam si myslim ze uz sme dosiahli svoj strop a teraz potrebujeme hrat pravidelne LM a vdaka tomu ziskat aspon 100 mega naviac kazdy rok

bolo by skvele keby mala Serie A tri kluby ktore by vedeli vzdy postupit v LM aspon zo skupiny a aspon dva z nich keby mali kazdy rok na semifinale/finale, zdvihlo by to zaujem o ligu a casom by mali vsetky kluby viac aj za ligove tv prava(dokonca sa mi zda ze dalsiu sezonu ma byt za ligove tv prava nejake vyrazne navysenie pre vsetkych nie?), nehovoriac ze ked sa teraz zamaka a spravi sa jeden/dva dobre roky a anglicania sa nejak velmi nerozbehnu tak je aj sanca ich predbehnut

na druhej strane nieco som cital ze uz sa realne rokuje o super lige kde by malo zastupenie top 5 lig europy, taliansko by malo 4 kluby, lenze anglani protestuju lebo by chceli mat ovela vacsie zastupenie ako vsetci ostatny

Reagovat
olis

tak vlastne nie, to navysenie by malo byt uz za sezonu 15/16

http://www.totalsportek.com/football/italian-serie-a-tv-rights-money-distribution/

Reagovat
olis

vychadza to o cca 30 viac pre Juve, Neapol, AS a pre Inter a AC o cosi menej 23 resp. 18

Reagovat
smazaný uživatel

Byvaly druholigovy klub takove prachy nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud máš zájem, využij strejdy googla a dostuduj si to. Pokud chceš trvat na svém, beru to, v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Ok ale v budoucich nekolika letech budou mit nejvetsi financni silu oba milanske kluby diky svym velmi bohatym majitelum tod vse.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty víš, za 50, 80, 100 let?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Tak dlouhý časový horizont zkresluje, to už bude Čína vlastnit celý svět.

Reagovat
smazaný uživatel

z toho mam strach

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je to úplně jedno, už budu mrtvej, takže to neřeším. Pro mě je důležitá současnost.

Reagovat
Pinturicchio

V 70 už to plánuješ zabalit, mít zabaleno?

Reagovat
smazaný uživatel

Počítám, že mě jednou klepne pepka. Přece jen, až vyhrajeme to 60. scudetto, tak mi asi praskne pumpa z té euforie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, jsi připraven na zítra?

Reagovat
Pinturicchio

Záleží, co si představíš pod pojmem připravený , datum si pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Já si vytiskl seznam hráčů, protože se mi nechce zase přeskakovat z karty na kartu. Navíc si budu hráče pěkně hned škrtat a budu se lépe orientovat. Na tištěnou formu nedám dopustit.

Reagovat
Pinturicchio

Budeš to zase zapisovat? (Pro nás bordeláře )

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, tabulku už mám připravenou. Budu pěkně hlídat rozpočty.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
cervo

to lebo si na druhy den niekde na titulnej strane precitas, ze je 58. a praskne ti cevka

Reagovat
smazaný uživatel

Noviny ať si píší co chtějí, šmudlo. xoxo

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ale cesko uz maj skoro cele to jde docela rychle.

Reagovat
Mateo16

Neviem ako FCB ale Real je stale najsilenjsi klub vo financnej sfere . Dlhodobo si fakkt nepametam kedy nas niaky klub financne poradil pri kupe niakeho hraca .

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvetsi financni silu ma jednoznacene Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jednou pro pomalejší. "Kdyby Agnelli CHTĚL, tak klidně Real i Barcu přeplatí, v tom problém opravdu netkví. Tohle NENÍ OTÁZKOU PENĚZ, ale OTÁZKOU FILOSOFIE."

City, PSG, mají velice movité majitele. Rodina Agnelli je na tom obdobně. Kdyby chtěli, mohou dělat podobné psí kusy.

Real netěží pouze z peněz, ale zejména ze značky. Nevím jak pro jiné, ale pro mě osobně je to největší fotbalová značka (jedna z největších) na světě a v historii fotbalu, nechť si žebříčky staví do popředí třeba United, to je celkem jedno. Real Madrid těží právě z toho, že jsou nejslavnější fotbalovou značkou, nejen z peněz. Nemyslím si, že je na světě hráč, který by nabídku Realu odmítl. Co do věhlasu jsou pro mě ve fotbale taky tím úplně nejvíc.

Reagovat
Visca el barca

Neymar a Suaréz? Ti je odmítli

Reagovat
smazaný uživatel

To je fajn. Stále jsou ale v tom obrovském rybníku zanedbatelnými.

Reagovat
Visca el barca

Já si myslím,že i Veratti by šel spíš do FCB

Reagovat
smazaný uživatel

To já si zase vůbec nedokážu představit.

Reagovat
Airus

jako profesionál musí vědět že tam pro něj není místo a spíš u nás by uhrál důležité trofeje

Reagovat
Airus

moje špagetové monstru, co jsi to svořil za větev

Reagovat
Furia Ceca

Ty jo, to mi ani nedošlo, že moje přání vytvoří takovou šílenost!

Reagovat
Airus

A za trest příští středu Witsel

Reagovat
smazaný uživatel

From UK - Inter, offerta choc per Sanchez: 77 mln!

Reagovat
olis

http://www.calcioefinanza.it/wp-content/uploads/2016/08/Impatto-diritti-tv.png

sezona 14/15

prvy stlpec - prijmy z tv prav - vratane lm/el

druhy stlpec - celkove prjmy

treti stplec - aku % cast prijmov tvoria tv prava, cim menej tym lepsie

Reagovat
Furia Ceca

To AC, ti jsou drzí jak opice ale... Za Bentancura přihodili a ultimátum, který mělo vypršet do neděle, prodloužili do úterý. Takhle se nám srát do hráče, co na něj máme předkupní právo - to si nemůžou najít někoho jinýho? Mně přijde, že to snad dělaj z hecu...

Reagovat
Pinturicchio

Pokud je pravda, co se píše, tak AC ztrácí čas. Podle SKY musí dát Juventus, díky té opci, povolení k prodeji, což se nestane, protože se vedení Juve naštvalo, že se ho i přes tu opci snaží AC koupit.

Reagovat
Pettirosso

Jeste aby ne, kdyz jsme za nej dali Boce Teveze v top forme.

Reagovat
Yanek

Sorry, ale

Reagovat
Furia Ceca

Se ještě těch senilů zastávej... Kdybyste vy měli předkupný právo na nějakýho hráče a Juventus by se snažil domluvit s jeho klubem za vašima zádama, budeš reagovat úplně stejně. A neříkej mi že ne.

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě, že by prskali, se podívej, co někteří dělají teď a to na toho hráče máme opci. Dělat Juve to, co teď dělá AC, tak se poserou do výšky.

Reagovat
maras93

Na druhou stranu to neni jen o AC, ale očividně taky o ochotě Bocy uskutečnit nějakej obchod. Nevěřim, že kdyby řekli, že ho neprodají, protože mají dohodu s Juve/Juve si to nepřeje, tak že by to nějak dál někdo od nás dál zkoušel.

Jinak můžeš být v klidu. Taky jsem četl o tom, že Juve musí dát souhlas.

Reagovat
Furia Ceca

Ale co jsem tak četl, tak Boce ta nabídka Juve vyhovuje... Ještě jedna sezóna u nich a pak za cca 9 mega do Juve.

Jinak já jsem klidnej, mě spíš naštvala Yankova reakce... Tohle se stát opačně, tak se tady rozjede pěkná kampaň proti Juve!

Reagovat
Yanek

Jakých senilů? Toto už je režie nových majitelů. Milán měl zájem o Pjacu a musel ostrouhat, což nebyl zdaleka první případ. Už x let v řadě šoupeme nohama a sledujeme, jak konkurence roste a když má Juventus zájem o 85. hráče do rotace, musí se Milán automaticky schovat? To už je minulost.

Reagovat
Pinturicchio

AC mělo na Pjacu nějakou opci? Jeho agent potvrdil, že ho Juventus sledoval 4 roky. A když byl Pjaca v režii nových majitelů, proč o něm jednal Galliani?

Reagovat
Furia Ceca

Tak pokud vím, tak Galliani tam pořád je... Že jste měli zájem o Pjacu je sice hezký, ale jenom zájem nestačí, je třeba to dotáhnout do konce, což Galliani nedokázal. Sám Pjaca navíc řekl, že chtěl od začátku do Juve.

Jinak tvůj koment je celkově dost mimo... Tobě totiž pořád uniká důležitý detail: my na Bentancura máme předkupní právo. Chápeš to?

Reagovat
Yanek

Předkupní právo ale neznamená, že ostatní kluby nemohou projevit zájem. Pjacu jsem prohodil v souvislosti s tím, že už jste AC v několika soubojích o hráče porazili a proto nechápu, jak se navíc s takovým kádrem můžete vztekat. Není to nenažranost?

Pokud Bentacur řekne, že chce Juve a Boca přistoupí na vaši nabídku, není vůbec o čem. Po všech těch letech ve sračkách má ale AC právo na to jít po komkoli a na dosavadním jednání z jejich strany není nic neférového.

Reagovat
Furia Ceca

Jenomže vy jste neprojevili jenom zájem, vy jste se pokusili s hráčem a klubem vyjednávat, a to za zády Juve. Chápeš, že Juve za práva tohohle hráče obětovalo Téveze?

Nenažranost na mě nezkoušej, protože 1) já nedělám v Juventusu přestupy a 2) na neustalém posilování a bohatnutí nestojí současný fotbal, ale celý svět. Nebo ty si snad myslíš, že Babiš se jednoho dne na všechno vysere a řekne si: "Kašlu na to, mám dost, jen ať taky zbyde na ostatní"...?

No, to právě že to neférový je... Když má Juventus předkupní právo, tak byste správně měli jednat nejen s Bocou, ale i s Juventusem. A to že jste byli x let ve sračkách na tom nic nemění. Ty argumentuješ hrozně naivně, na základě nějakých tvých osobních pohnutek... Jenomže takhle to v současným fotbale nefunguje. Je to byznys, kde jediný, co se počítá, jsou výsledky a finanční zisky. A AC se nasralo Juventusu do rozdělanýho obchodu, který má již smluvně ošetřen.

Reagovat
Yanek

Tak ještě jednou - předkupní právo neznamená stop pro ostatní kluby. Když ho tak chcete, měli jste ho koupit už dřív. Je to byznys, to se přesně snažím říct celou dobu...

Reagovat
Pinturicchio

Ta opce je platná až do příštího roku, pokud ho koupíme, pravděpodobně ještě zůstane v Boce. Jednat se začalo proto, že se ho AC snaží přetáhnout.

Reagovat
Furia Ceca

No to bych neřekl, že se to snažíš říct celou dobu, protože hodně soudíš na základě osobních pocitů...

Každopádně: dokud předkupní právo platí, tak jste se prvně měli obrátit na Juventus, jestli jim nebude vadit, když oslovíte Bocu. Oni by řekli, že by jim to vadilo a vy byste tak zbytečně nemuseli jednat s Bocou.

Což jste neudělali, a i když jste věděli, že Juventus to předkupní právo má, stejně jste se na Bocu obrátili a snažili se Bentacura od nich koupit - ne, že by se vedení AC o něj zajímalo jak ty pořád píšeš, chtěli ho rovnou koupit. Na předkupní právo Juve se vedení AC vysralo a vypočítavě sázelo na to, že se na něj vysere i chaotická Boca.

Vedení Juve si tak právem myslí, že se s nima vedení AC snažilo vyjebat.

Reagovat
10

AC se vůbec na Juve obracet nemusí panebože, hráč patří Boce. Pokud existuje nějaké předkupní právo, tak Boca musí informovat Juve, který má možnost nabídku dorovnat (pokud není nějak nastavena pevná částka) a Boca jí musí akceptovat. Pokud si pak hráč vybere AC, není to nic proti ničemu.

Reagovat
olis

tiez si myslim ze to takto funguje ale nechcel som sa vam do toho montovat

Reagovat
Votas

Reagovat
Airus

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Konečne

Reagovat
Panděvova ofina

Oni tohle dělají snad schválně, ale to i v souvislosti s námi.Schválně mi řekněte, kolik hráčů Interu hrálo (po přestupu) z Interu v AC a potom spočítej, kolik hráčů AC hrálo poté v Interu. Ten tým nemá vlastní přestupovou mentalitu a snad ani vlastní scouty

Reagovat
Yanek

Viz K Dog, taky tak dopadl...

Reagovat
Votas

Jako že bude hrát aspoň EL v celkem ambiciózním týmu? No určitě se škrábe na pleši, když vidí, jak se mohl mít v AC.

Reagovat
Yanek

V celkem ambiciozním týmu už hrál LM no, a měl jsem na mysli spíš jeho progress.

Reagovat
Votas

no ale potom vybíral mezi ambiciózním týmem a AC. Navíc po roce hned odsoudit jeho progres a už ho pomalu zakopávat pod drn, jak to chudák dopadl mi přijde mimo, ale whatever floats your goat.

Reagovat
Alberto Aquilani

Bruno pooood! Vraj už zajtra by mohol mať zdravotku. Samozrejme dúfam, že jeho príchod neznamená nikoho odchod a ked už, tak len Torosidisa. Sním by tá zostava bola jasná. 2 stopéri, a pak na ľavo defenzívnejší Jesus a na pravo ofenzívnejší Bruno.

Reagovat
wiggum

I tak. S ním nebo bez něho ta obrana bude úplně jinde, než vloni.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea ready €69 million bid for Napoli's Koulibaly. To je taky dobrá zhůvěřilost.

Reagovat
olis

69? to kde citas?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

to by uz ADL urcite zobral, ale tomu neverim, taky zufali byt nemozu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by nebylo o čem, to by asi nikdo nemohl zrovna za něho ignorovat. Ale CFC by byli naprosto šílení. Věřím, že vy byste z toho vyšli jako absolutní vítězové už i z toho pohledu, že náhradu byste našli. Jen mít jistotu, že ADL ty peníze reinvestuje s rozumem.

Reagovat
olis

Reagovat
olis

podla mna to nakoniec dopadne tak ze pride bud Maksimovic alebo niekto iny, cena bude okolo 30, potom bud odide Koulibaly alebo Albiol, za Albiola ponuka Valencia vraj uz 10 takze podla mna to ADL musi minimalne zvazovat, ak by nakoniec ostal Koulibaly a odisiel Albiol tak by som nebol prekvapeny keby v posledne dni zoberieme Caceresa zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Barba je stále mimo. Sarri by si ho možná přivedl. Maksimovic evidentně chce k vám, což je trošku rozdíl oproti Albiolovi s Koulibalym, kteří by zase rádi odešli. Když přijdou dobré nabídky, je lepší je pustit. 17 dní do konce mercata, docela se na to závěrečné dění těším, resp. u všech týmů kromě Juve.

Reagovat
icemike

Jsme, jsme

Reagovat
Airus

Hned, i s mašličkou

Reagovat
olis

Maksimovic odcestoval do Srbska, nebol ani na dnesnom treningu

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Emmett Brown

Zopar reakcii zo stranky Serie A na Norov odchod do Pescary, toto by som nečakal

Leonardo Montrone - Non ci scorderemo MAI quando non hai abbandonato il campo anche con la testa fasciata, Chi per la Maglia ha Lottato non sarà MAI dimenticato, buona fortuna Nobert❤️

Fachri ZamZami - Arrivederci Norbert Gyomber....

Spero che torni a ROMA.

Tiziano Di Martino - Professionista esemplare

Balla Tihamér - Forza Norbert!Roma non dimentica!

Reagovat
Lech

Si sem dal jen ty pozitivní jakože se vůbec nějaké našly? No každopádně je dobře že šel do menšího.

Reagovat
Emmett Brown

Ako hovorim, je to z oficialnej FB stranky Serie A, komentarov je tam len 35, ale vacsina pozitívna a zbytok posmesky

Reagovat
maras93

Opět zase spekulace o tom, že máme zájem o Ranocchiu. To je, doufám, jen hloupej žert.

Reagovat
Pipo123

uplne že najlepší štadión na svete, strašne krásna záležitosť https://pbs.twimg.com/media/Cp1q3d9XYAArObF.jpg

Reagovat
olis

Roma, Szczesny snobba il Napoli: "Scudetto? Ce lo giochiamo solo noi e la Juve"

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá, že má Max jasno a chce Pjaniče na registovi, z čeho já teda zrovna nadšenej nejsem. Navíc se mluví o dvou záložnících, ale náhrada za Zazu nebude. To znamená, že chceme uspět pouze se 3 útočníkama v SA i LM?

Reagovat
Furia Ceca

Máme ještě Pjacu. A v případě výpadku nebo zranění můžeme hru stáhnout na jednu devítku a přejít trequartistu nebo dvě křídla a vysunout dopředu Pereyru/Pjaniće, nebo dozadu stáhnout Dybalu/Pjacu... Variant, jak to vykombinovat, je dost.

Reagovat
10

chtěl jsem z prdele napsat, že ještě přijde Matri...a pak jsem 3 minuty poté na CDS četl, že se ho Beppe pokusí vyfouknout Sassuolu

Reagovat
Pinturicchio

Takže Mitra do útoku a do zálohy podobný panic-buy. Ještě, že už je Guarin v Číně.

Shánění náhrady za Pogbu je čistý amatérismus, holt si zase letos připomeneme Beppeho začátky v Juve a jeho shánění stopera.

Reagovat
10

já docela začínám litovat, že jsem si minulej tejden podobně dělal prdel s příchodem Biondiniho

Reagovat
smazaný uživatel

To není v Primaveře nějaký útočník? Při nejhorším by to na pár startů v SA stačilo. Lepší než takhle vyhodit prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Není.

Reagovat
Pinturicchio

Aspoň víme, na koho to případně hodit.

A třešničkou na dortu bude mentál Diawara, jehož zisku se prej přibližujeme.

Reagovat
10

Musím říct, že teď jsou ty spekulace asi nejvíc jebnutý na palici za poslední hodně dlouhou dobu...odchody Zaza, Pereyra, příchod hráčů jako Diawara. Nechci malovat čerta na zeď, ale nemám z toho tohle léto vůbec dobrej pocit

Reagovat
Airus

Reagovat
Pinturicchio

Mně se až doteď mercato líbilo. Dani a Medhi vypadají parádně, Mira též, i když bych ho radši viděl pod útočníky, Marka Max chválí, v zápasech měl dobré náznaky, Gonzalo se dostane do formy a bude řádit.

Sice odešel Pogba, ale přiletěl za něj pořádný balík a víc než odchod samotný mi vadí, co se kvůli tomu spustilo. Teď bude Beppe posledních 14 dní mercata skákat od čerta k ďáblu, řešit Matuidiho, Witsela, Brozovice, Fabregase a bůh ví koho ještě, aby to ve finále zaplácli nějakým panic-buyem nebo prohlášením, že vlastně nikoho nepotřebujeme.

Reagovat
Airus

Dani a Pjanič jsou super posily, Benatia je dobrej už jenom díky tý nezávazný hostovačce.

Velká sýrová loupež na Higuaina.... meh

Snaha sehnat solidní CAM... nulová

Reagovat
Pinturicchio

Benatia je výborný především díky výkonům.

Reagovat
10

Jako ta okamžitá kvalita se možná zvedla (bez odchodu Pogby by to bylo jednoznačně), ale spíš nemám dobrej pocit z toho, že ten kádr (už tak docela starej) znovu zestárnul a všechno se tak nějak podřizuje okamžitýmu úspěchu v LM.

Navíc s odchodem Zazy a Pereyry to bude znovu tolik změn, až to není hezký. Před 2 rokama jsme hráli finále LM a půlka toho základu už v týmu není, už mě ty revoluce každej rok prostě moc nebaví...

Reagovat
Pinturicchio

Těmi odchody slábne naše jedna velká zbraň, a sice ta úžasná parta, která táhla za jeden provaz jak na hřišti, tak v kabině. Na druhou stranu, Pirlo, Tévez, Vidal, Pogba, Storari i další chtěli odejít, tam nebylo vyhnutí. Zazovi se ta pozice lavičkáře asi taky nezamlouvá, prodej Pereyry je zbytečný zásah do týmu.

Když jsme nějaký rok zpět začali kupovat ty (hodně) mladé hráče, tak jsem si říkal, super, tohle je cesta, kterou chci, aby se Juve ubíralo - sbírat největší talenty a doplnit to o zkušené borce, kteří buď přišli nebo už byli v kádru. Snad tu LM letos vyhrajeme, ať má duša klid a zase se najede na tenhle koncept. Protože jestli kvůli LM pošleme tu práci z posledních 5 let do hajzlu, tak jim na ni sere pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Pereyra snad zůstane.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Furia Ceca

Prohlášení, že nikoho vlastně nepotřebujeme by bylo vůbec nejlepší.

Reagovat
Pettirosso

Keep calm and trust Beppe & Paratici

Cekam uplne nejaky jiny jmeno, nez se tady vzpomina. Nejakou bombu. Cetl jsem neco o Eriksenovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba takový Draxler? ten by nebyl špatný

Reagovat
Airus

Prej je ve hře PSG. A navíc z něj vyrostl hroznej ufňukánek, kterej neví co chce. Takže ne, díky

Reagovat
10

máme Pjacu

Reagovat
Airus

U Eriksena to skončilo stejně rychle jako to začalo.... ale třeba tam je nějaká komunikace. Těžko říct

Reagovat
Furia Ceca

Alex Sandro 2? Proč ne, nezlobil bych se.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Airus

http://www.football-italia.net/89747/inter-look-leiva-and-diarra

přestupové okno kdy nemá Lucas Leiva přestoupit do Juve?! Ale do Interu?

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat Broza a koupit Leivu s větším platem, to by byla výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Leiva k nám každá léto přestupuje už od dob Rafy.

Reagovat
Airus

Skoro jako by se ho chtěli v Anglii zbavit

Reagovat
10

on je v Liverpoolu 9 let a 10 let se ho podle médií snaží prodat

Reagovat
Airus

Právě. Je to jak k smíchu, tak k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

Leiva mě připomíná Ranocchiu toho se taky nikdy nezbavíme ani zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

toto uz je moc

Inter are trying to sign Alexis Sanchez as his contract talks at Arsenal continue to stall. The Chilean would cost €80 million and command an €8m-a-year salary, the highest in Serie A.

Reagovat
celestial-

To budeme hrať štýlom 1-1-9 ? Na deväť útočníkov a vzadu necháme Mela s Handanovičom

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to cetl ale nevim jak by to chteli protlacit pres FFP.Leda na splatky na 10 roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus have already an agreement with Witsel over a free transfer next year. Zenit want €25-28m to sell the Belgian. [Corsport]

takže Witsel nečekaně za rok zadarmo

Reagovat
Pipo123

http://www.football-italia.net/89763/lazio-bastos-imminent

V obrane brazílčan, dvaja holandania, jeden angolčan, srb, rumun, španiel, belgičan... tvl takého niečo som snad v Laziu ešte nezažil. dúfam že príde Biava

Reagovat
lucius6

Nejvíc mě děsí ten Angolan, já mám v sobě stereotyp, že když se Angolan nasere, tak vezme mačetu a prostě někoho rozseká, možná to souvisí s tou jejich vlajkou, ale tak snad zrovna Bastos nesloužil jako dětský voják.

Reagovat
Pipo123

To je vec čo môže využiť v derby

Reagovat
smazaný uživatel

BRUNO PERES JE NAAAAS FORZA ROMA!!!!!!!! Dnes pozdravil spoluhracov a zajtra ma pristat v Rime Podla mna najlepsi nakup Rima za posledne roky

Reagovat
olis

takze to bude medzi ADL a Cairom osobne

Reagovat
smazaný uživatel

Parada. Bruno nas posunuje o level vyse.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

teraz hlavne nakopať prdel portu.. škoda že neprišiel o pár týždňov skôr. Mihajlovič musí byť šťastný že mu odišiel kľúčový hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá důvod, má Zappacostu.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Zappacosta nie je určite lepší ako Peres a tiež nehrával náhodou na opačnej strane?

Reagovat
Pipo123

Zappacosta je fajn, do tej 4-člennej obrany sa hodí možno viac než Bruno. U neho som vlastne zvedavý ako mu sadne hra v 4-člennej obrane v AS.

Reagovat
danko10

S Peresovým príchodom neverím, že Spalletti zostane pri štvorčlennej obrane dlhšie, než tri kolá.

Reagovat
Pipo123

Mohlo by to tak byť, Peres vynikne hlavne ak sa hraje 3-5-2 či niečo podobné. Vermallen, Jesus, Fazio by boli ok, Peres na pravo, ale kto na ľavo ? Rui je out a nejaké braniace krídlo tam nemáte

Reagovat
danko10

Emerson, alebo JJ. Prípadne Flore, alebo aj Stephan, Ten to prekapivo v príprave odohral veľmi slušne. Hlavne si ale myslím, že v 352 by hral Peres vľavo a vpravo Florko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál, je to pravák a hraje stále na pravé straně. Do čtyřčlenné obrany je Davide lepší než Peres. A očekávám, že za chvíli bude dýchat Darmianovi na záda, Ventura ho dřív či později povolá do reprezentace.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele