Lavička krotí v jednadvacítce euforii, k hráčům byl kritický

29.03.2017, 13:40
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
dextroza_m

Se všemi hráči bude náš tým moc dobrý

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

To je jenom dobře. Když byl ve Spartě, tak byl pořád na hráče jenom hodný a po nějaké době si hráči začali dělat co chtěli, nepodávali stabilní výkony a Lavička byl vyhozen. Vzal si z toho ponaučení a teď hráče zkritizuje i po prohraném zápase, aby věděli, že příští zápas musí makat zase.

Reagovat
smazaný uživatel

*vyhraném

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle dělal vždycky. Problém je hlavně v tom, že se Víťa v klíčový chvíli vždycky posral. Koneckonců tohle nás málo stálo i postup na ME.

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas, je to srab a v rozhodujících chvílích vždycky uhne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale trenér je to skvělej, o tom žádná.

Reagovat
Spalovač šancí

Ale v play-off by to místo něj měl převzít někdo jinej

Reagovat
cr7sux

Reagovat
veikko

Ty jo, ale Linharta snad brát nebude, že ne? Prakticky naše jediná slabina bude v bráně, i když Vejmola na mě působil poměrně klidně a jistě, nicméně chytat bude asi zmatkář Zima.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo lepší nastoupit bez brankáře

Reagovat
Spalovač šancí

Linhart naopak jet musí a snad se ho podaří střelit jako Klimenta

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je presne misto, ktere perfektne sedi pro Lavicku. Ta jeho povaha do U21 padne naramne

Reagovat
dextroza_m

Přesně, Ti mladí mu ještě neoponují, je vidět, že něco v té hlavě ohledně trénování má... Ale netěším se na jeho klasiku, kdy budeme potřebovat min. remízu v posledním zápase, povedeme od 40. minuty a on je stáhne, aby jsme v 85. minutě dostali na 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Snad k tomu nedojde, no Hlavni je to, ze ti hraci za nim jdou. Veri mu. Navic na sampionatu v te tezke skupine nebudou pod tlakem, a to jim bude vyhovovat. Jakmile je totiz tym Lavicky pod tlakem + se mu prestane i darit, je hotovo. On dokaze udelat supr atmosferu, ale jak se to zacne bortit, nedokaze ten tym dostat zpet do late. Ale kazdy jsme nejaky. Lavicka je proste trener na zpusob nejakeho mileho pana profesora, ktery pokud decka zacnou delat bordel, tak se musi uklidnit bud sami, nebo je uklidnit nejaky jiny kolega. Ale v tom tymu by nemel byt zadny rusici element, tak snad to bude v cajku. Verim tomu, ze postoupi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele