Lars Bender zůstane v Leverkusenu, prodloužil o další dva roky

19.01.2018, 13:52
Aktuality
Lars Bender spojil celou dosavadní profesionální kariéru s Bayerem Leverkusen a německému klubu zůstane věrný také v nadcházejících letech. Defenzivní záložník se s vedením domluvil na nové smlouvě a kontrakt platný původně do června 2019 prodloužil o další dvě sezony...

"V průběhu všech těch let se mi zde dostalo velké důvěry a podpory, a to i v době, kdy jsem byl zraněný. Klub za mnou vždycky stál a v dalších letech můžeme společně dosáhnout ještě velkých věcí," říká osmadvacetiletý záložník a kapitán.



Bender vyrůstal v mládežnické akademii mnichovského TSV 1860 a do Leverkusenu zamířil v srpnu 2009. V 1. Bundeslize za Bayer nastoupil ke 195 zápasům, letos se na trávníku objevil třináctkrát a dal dvě branky.

Bender se v Leverkusenu může cítit jako doma a svou roli v tom hraje i jeden letní přestup, z Dortmundu totiž v červenci vedení vykoupilo jeho dvojče Svena Bendera.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krutá > Bender > Goretzka imho

Reagovat
smazaný uživatel

* Keita

Reagovat
smazaný uživatel

CDM pozicia: Bender>Keita>Goretzka

CM pozicia: Goretzka>Keita>Bender

Reagovat
smazaný uživatel

Bender > Bender!

Jinak samozřejmě Bender Rodriquéz > Bender + Bender

Reagovat
johnn

Za Leverkusen je to dobré ale ja by dal do útoku Baileyho a Vollanda na krídlo lebo Bailey je rýchlejší a jeden na jedného je lepší možno aj na dvoch sa nejako predribluje

Reagovat
jáá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele