Lampard už zaměstnavatele nehledá, rozhodl se ukončit kariéru

02.02.2017, 12:40
Aktuality
Konec aktivní kariéry dnes ohlásila jedna z nejvýraznějších postav anglického fotbalu v tomto tisíciletí. Kopačky na hřebík definitivně pověsil Frank Lampard, který si tak již nebude hledat nového zaměstnavatele...

"Přestože jsem dostal několik zajímavých nabídek, tak v 38 letech cítím, že je správný čas začít další životní kapitolu. Jsem vděčný FA za možnost studia trenérské licence a těším se na pracovní příležitosti, které tato možnost otevírá," sdělila dnes legenda Chelsea.

Lampard přišel do Chelsea v roce 2001 z West Hamu United a celkem za ní odehrál 649 zápasů, v nichž nastřílel 211 branek. Toto číslo představuje rekord v historii Blues.

Na Stamford Bridge se Lampard podílel na triumfu v Lize mistrů, zisku tří anglických titulů, čtyř FA Cupů, dvou Ligových pohárů a sáhl si i na trofej pro vítěze Evropské ligy a Community Shield.

Závěr kariéry Lampard strávil v New Yorku City a na čas si odskočil do Manchesteru City. Za anglickou reprezentaci odehrál 106 utkání.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (597)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele