LaLiga - souhrn 9. kola

21.10.2016, 22:43, aktualizováno 23.10.2016, 22:38
Komentáře a souhrny
Real Madrid si poradil s Athleticem Bilbao a posunulm se na špici. Barcelona uspěla ve Valencii, z čela tabulky ji ale posléze vystrnadila Sevilla, které stačil jediný gól k přemožení Atlétika. Real Sociedad rozstřílel Alavés a úřadovala i Málaga. Rovnou tříbrankové manko se podařilo umazat Espanyolu proti Eibaru. Villarreal na poslední chvíli urval tři body. Ani po devátém kole se nevymaní ze sestupových pozic celky Osasuny a Granady, galicijské derby přineslo triumf Celty...

Real Madrid - Athletic Bilbao 2:1

23.10.2016 20:45

Góly: 7. Karim Benzema, 83. Álvaro Morata - 27. Sabin Merino

Užuž se zdálo, že si Real Madrid připíše další remízu a pohrdne šancí dostat se na čelo ligové tabulky. Na úvodní gól Karima Benzemy totiž za hostující Athletic dokázal ještě do přestávky odpovědět Sabin Merino a remízový stav 1:1 přetrvával až do závěrečné desetiminutovky. V tu chvílí však přece jen zvrátil zápas na stranu favorita Álvaro Morata.

Úvod utkání patřil spíše hostům z Bilbaa, ovšem první gól zápasu přesto padl na jejich straně. Levý bek Enric Saborit v souboji s Iscem uklouzl, čehož španělský záložník využil a předal míč neobsazenému Benzemovi, pro nějž už nebyl problém hned po sedmi minutách hry poslat Real do vedení. Další střelecké pokusy si připsali i Benzemovi útoční souputníci Cristiano Ronaldo s Garethem Balem, avšak ani jeden z nich nezamířil přesně. Na opačné straně zase Sabin poslal po Lekueho centru svou hlavičku nad břevno.

Napodruhé už ale Sabin Merino nedůraz madridské defenzivy vytrestal. Hned tři hráči Realu se marně pokoušeli získat míč na pravé straně hřiště, odkud se míč přes Javiera Erasa dostal až k Sabinovi, jenž chladnokrevně překonal Keylora Navase. Když pak v závěru první půle neuspěl ani Ronaldo, který momentálně prožívá nezvykle dlouhé střelecké sucho (dva góly v šesti ligových zápasech), odcházelo se do kabin za nerozhodného stavu.

Sedm minut po změně stran měl nečekaný zvrat na noze Iňaki Williams, jenž využil dalšího zaváhání protivníkovy zadní řady a namířil si to přímo do samostatného úniku vstříc Navasovi. V klíčové chvíli však Williams neukočíroval zakončení a ze záklonu přestřelil. Na druhé straně znovu opakovaně pokoušel střelecké štěstí Ronaldo a stále neúspěšně. Čtvrthodinu před koncem ovšem nastoupil na trávník Álvaro Morata, jenž devět minut nato přece jen Real spasil.

Španělský reprezentant zrovna v den svých čtyřiadvacátých narozenin využil kvalitní centr Garetha Balea z levé strany k pohotové ráně, kterou sice brankář Iraizoz dokázal zastavit, jenž na Moratovu bezprostřední dorážku již dosáhnout nemohl. Vzápětí málem znovu srovnal madridskou euforii se zemí Williams, jemuž daroval šanci na stříbrném podnose Raphael Varane, avšak Navas si v klíčové chvíli poradil. V samém závěru pak mohl vyšperkovat vítězství domácích Ronaldo, jenže i tentokrát ve vyložené příležitosti tváří v tvář Iraizozovi selhal. Utkání tak skončilo těsnou výhrou Realu 2:1, která Bílý balet posouvá do čela tabulky.

Více informací k zápasu

Málaga CF - CD Leganés 4:0

23.10.2016 18:30

Góly: 40. Jony (pen.), 42. Chori Castro, 57. Sandro Ramírez, 90+2. Ignacio Camacho

Možná až nečekaně příliš snadno si poradili fotbalisté Málagy s Leganés, kterému nasázeli hned čtyři branky a zaznamenali svůj nejlepší výsledek sezóny. Hosté na La Rosaledě neodehráli vyloženě špatnou partii, soupeři ovšem zkrátka vyšlo, na co sáhl. Domácí se díky tomuto vítězství procpali v tabulce před svého soupeře na klidné desáté místo.

Domácí brankář Carlos Kameni se musel poprvé výrazněji činit už po čtyřech minutách hry. Szymanowski totiž na něj vyslal parádní technickou střelu, kterou se mu podařilo polapit. Ve 20. minutě se k hlavičce probojoval Luciano po centru od Omara, i v tomhle případě si však Carlos Kameni dokázal poradit. Vlastně až postupem času Málaga srovnala s protivníkem krok.

Z poměrně solidní pozice hlavičkoval Mikel Villanueva po rohovém kopu Ramíreze, ovšem jeho pokus byl nakonec zablokován. A pět minut před přestávkou se andaluský celek ujal vedení. Pablo Fornals byl v šestnáctce nešikovně podražen Medjanim, takže se kopala penalta. A i když Jony nebyl z bílého puntíku úplně stoprocentní, dokázal prostřelit gólmana Jona Andera Serantese.

Jen o dvě minuty později přidala Málaga další branku. Rychlý brejk založila učebnicově, na Ramírezovu kolmici si bez větších diskuzí naběhl Chori Castro, a ačkoli se dostal do poměrně nelehkého úhlu, na bližší tyčce vykoupal Jona Andera Serantese. Leganés sice mělo pozitivní start do druhého poločasu, ale Szymanowski v další ze své šancí znovu neuspěl.

V 57. minutě bylo o vítězi tohoto střetnutí asi definitivně rozhodnuto. Roberto Rosales založil útok, míč se nakonec trošku náhodně odrazil k Ramírezovi a ten ho hlavou uklidil za brankovou čáru. Poslední tečku za utkáním udělal v nastavení Ignácio Camacho, který hlavou usměrnil míč na zadní tyč po standardce zahrané střídajícím Dudou.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - UD Las Palmas 2:1

23.10.2016 18:30

Góly: 64. Nicola Sansone (pen.), 90+2. Cédric Bakambu - 31. Kevin-Prince Boateng

Villarreal pokračuje v pozitivním sbírání výsledků a v těžkém souboji dokázal skolit i nepříjemný Las Palmas, který tak přišel o svou krátkou šňůru tří zápasů bez porážky. Je ovšem pravda, že hosté nebyli daleko k jejímu prodloužení, protože inkasovali až ve druhé minutě nastavení druhé půle. Právě tehdy je hodně rozesmutnil Cédric Bakambu.

Žlutá ponorka se mohla radovat z vedení po devíti minutách hry. Velkou chybu vyrobil hostující brankář Raúl Lizoain, čehož mohl perfektně využít Jonathan dos Santos. Ten jemným obloučkem překonal svého soupeře před sebou, orazítkoval ale pouze břevno. K dorážce se dostal Bakambu, jenž rozvlnil síť, jenže branka nemohla být uznána kvůli ofsajdu.

Na druhé straně se osmělil Jonathan Viera, jenž vypálil z vyložené pozice opravdu velmi slušně, avšak gólman Sergio Asenjo ho skvěle vychytal. A po půlhodině hry se hosté ujali vedení, přitom předvedli přímo úchvatnou a dechberoucí kombinaci. Tana nakonec elegantní patičkou ze vzduchu našel v šestnáctce Boatenga, jenž z voleje krásně zacílil.

Mužstvu trenéra Frana Escriby se podařilo srovnat krok až po přestávce. Trigueros ještě se svou levačkou neuspěl a poslal balón mimo kýžený a chtěný prostor, na druhé straně náskok Las Palmas nedokázal navýšit Tana, jeho totiž vychytal Sergio Asenjo, takže se o všechno musel postarat až z nařízeného pokutového kopu Sansone.

V 64. minutě byl totiž italský útočník faulován ve vápně Mesou, Sansone se pak jal zahrání této situace a svou střelu usměrnil přesně k tyči. Za nerozhodného stavu předvedl Sergio Asenjo ještě jeden zákrok vůči Danimu Castellanovi, aby nakonec udělal radost všem domácím fanouškům Bakambu, který z blízkosti využil přihrávky Soriana.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Atlético Madrid 1:0

23.10.2016 16:15

Góly: 73. Steven Nzonzi

Šlágr devátého kola La Ligy vyzněl tak trochu překvapivě pro domácí Sevillu, která si poradila s Atlétikem Madrid jak ziskem čistého konta, tak třemi body za vítězství 1:0. O jedinou branku utkání se postaral Steven N’Zonzi, jenž tak andaluský celek vypálil až na samotné čelo ligové tabulky, z nějž jej po večerním zápase odsunul na stále výtečné druhé místo Real Madrid.

Stadion Ramóna Sáncheze Pizjuána tak i nadále zůstává nedobytnou pevností, kde sevillští sbírají jedno prvenství za druhým, přesněji řečeno jejich dosavadní bilance činí pět výher z pěti zápasů. Z argentinského souboje koučů tak nakonec vyšel jako vítěz Jorge Sampaoli, zatímco Diego Simeone si připsal první prohru sezony a navzdory skvostnému skóre 21:4 zůstává jeho tým až na pátém místě.

Výsledek vyrovnané podívané za hustého deště byl odvislý od sebemenších detailů, neboť oba celky předvedly kvalitní výkon a sahaly po třech bodech. První střelecký pokus zápasu připadl domácímu Nzonzimu, ovšem brankář Jan Oblak si s jeho hlavičkou pohodlně poradil. Na druhé straně zase zahrozil přízemní ranou Kevin Gameiro, jenž do Atlétika přestoupil v létě právě ze Sevilly, avšak Oblakův protějšek Sergio Rico se nenechal zahanbit a udržel čisté konto.

Navzdory dobrému tempu další šance dlouho nepřicházely, neboť obrana hostí potvrzovala, proč doposud za osm ligových kol inkasovala jen třikrát, a jakoukoli snahu soupeře proniknout do šestnáctky umně pacifikovala. Hra Sevilly stála z velké části na Samiru Nasrim, který při hostování z Manchesteru City prožívá výkonnostní renesanci. Šest minut před koncem první půle měl zničehonic gól na noze hostující Ángel Correa, jehož vysunul do samostatného úniku prodloužením dlouhého nákopu Gameiro, jenže argentinský záložník své zakončení zpackal a do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu,

Takřka okamžitě po změně stran napálil aktivní Nasri brankovou konstrukci, když si vyměnil míč s Vázquezem i Viettem a ostrou ranou pravačkou dokázal Oblaka překonat, jenže místo do sítě se jeho rána odrazila od pravé tyče. Slovinský gólman pak musel naplno předvést své nesporné kvality v minutě dvaapadesáté, kdy skvostným reflexivním zákrokem zastavil halfvolej Vitola a držel Atlético nad vodou.

Když už se zdálo, že jsou hosté z nejhoršího venku a sami si naopak vytvářejí nadějné střelecké příležitosti, přece jenom inkasovali. Osmnáct minut před koncem našel Vietto jemným obloučkem nabíhajícího Nzonziho, jenž prchnul Savićovi s Gabim a chladnokrevným zakončením placírkou nedal šanci zasáhnout ani Oblakovi. Snaha hostí o vyrovnání byla navíc záhy sabotována vyloučením Kokeho, jenž za faul na Adila Ramiho uviděl druhou žlutou kartu, což Seville pomohlo k relativně pohodlnému uhájení nabytého náskoku a prestižního triumfu nad jedním z favoritů na zisk ligového titulu.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Deportivo La Coruña 4:1

23.10.2016 12:00

Góly: 32. Hugo Mallo, 60. Iago Aspas (pen.), 78. Fabián Orellana, 83. Iago Aspas - 37. Raúl Albentosa

Celta Vigo doma napravila debakl z Villarrealu a sama uštědřila La Coruni další výprask. Deportivo inkasovalo ve dvou posledních kolech už osm branek! Vítězství domácích bylo zasloužené, hosté ještě v poločase udrželi remízu, ale v tom druhém hned třikrát inkasovali. Dvěma góly se blýskl Iago Aspas.

Iago Aspas se mohl poprvé zapsat mezi střelce už ve 13. minutě, ale jeho dobře mířenou hlavičku fantastickým zákrokem vytáhl na rohový kop brankář Lux. Celta Vigo byla v úvodu zápasu lepším týmem, ale nutno podotknout, že La Coruňa dobře bránila a zas tolik toho domácím nedovolovala. Až ve 32. minutě zafungovala spolupráce Orellany s Mallem, kdy prvně jmenovaný přihrávkou druhého vysunul a Mallo z úhlu a bez přípravy prostřelil Luxe! Domácí se z vedení neradovali dlouho, jen o pár minut později vybídl Fajr centrem Raúla Albentosu a jeho hlavička skončila za Álvarezem - 1:1. Stejným výsledkem i první poločas skončil.

Deprotivo drželo se Celtou krok až do nešťastného okamžiku v 60. minutě. Juanfran totiž ve vlastním vápně zahrál rukou a sudí nekompromisně nařídil pokutový kop. Iago Aspas pak poslal Luxe na druhou stranu a s pomocí tyče penaltu proměnil. V 78. minutě přišla třetí branka domácích, Jonny zatáhl balón k vápnu a přesnou přihrávkou našel hlavičkujícího Fábia Orellanu!

O dvoubrankové manko se domácí nenechali připravit a soupeři zasadili ještě jeden úder. Iago Aspas postupoval sám na Luxe a přízemní střelou zvýšil už na 4:1. Deportivo už se nezmohlo na nic, mohlo sice v samotném závěru ještě snížit, ale na centr Fajra nikdo z hostí nezareagoval. Celta tak zvítězila 4:1.

Více informací k zápasu

Granada CF - Sporting Gijón 0:0

22.10.2016 20:45

Góly: -

Poslední zápas na programu sobotní části devátého kola La Ligy rozhodně nenadchnul, neboť utrápená Granada ani tentokráte nedokázala vybojovat vůbec první vítězství v sezoně a se Sportingem Gijón uhrála za hustého deště pouze bezbrankovou remízu.

Andaluský celek tak doposud nasbíral pouze tři body, a přestože byl v zápase lepším týmem na hřišti, o průlom skóre se granadští na stadionu Los Cármenes snažili marně. Asi nejblíže měl ke klíčovému prvnímu gólu Rubén Vezo po přímém kopu Andrease Pereiry, jenže brankář Ivan Cuéllar předvedl skvostný zákrok, díky němuž nakonec hosté berou z jihu Španělska alespoň bod.

Vůbec první šance večera připadla hostujícímu křídelníkovi Berguimu, ovšem jeho rána po podseknutí míče do středu z levé strany postrádala razanci a stala se tak snadnou kořistí pro brankáře Ochou. Na opačné straně se k slibné ráně dostal Ezequiel Ponce, ta však ztroskotala na bloku bránícího hráče. Sporting pak v závěru první půle zahodil obzvláště nadějnou příležitost, když Juan Rodríguez těsně nedosáhl na krásně kopnutou standardní situaci Moie Gómeze, a tak se odcházelo do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran vylétli lépe ze startovních bloků domácí, jenže se opakovala situace z prvního poločasu, kdy navzdory územní převaze granadští nedokázali najít ve svých řadách pořádného zakončovatele. Blízko měl k první brance večera zmíněný Vezo, jehož prudkou hlavičku vyrazil brankář Cuéllar, a hned z následného rohu mohl uklidit míč do sítě David Lombán, jenže obrana Sportingu zapracovala na jedničku a na samé brankové čáře předešla jednobrankové ztrátě.

V samém závěru mohli dokonce hosté ukořistit všechny body, neboť další táhlý nákop Gómeze propadl až do prostoru Borjy Viguery či střídajícího Duje Ćopa, avšak ani jeden ze jmenovaných nedokázal nadějnou příležitost chytit za pačesy a proměnit. Oba celky tak bezbrankovou remízou sice alespoň ukončily dlouhotrvající sérii porážek, jenže Granada nadále zůstává poslední a Sporting pro změnu na prvním sestupovém, tedy osmnáctém místě.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Deportivo Alavés 3:0

22.10.2016 18:30

Góly: 22. Xabi Prieto, 57. Willian José, 87. Carlos Vela

Prohrané velké baskické derby je minulostí. Real Sociedad se oklepal z nedávné dramatické prohry 3:2 proti Athleticu a na domácí půdě suverénně rozdrtil rovněž lokálního rivala z Alavése v poměru 3:0. Svěřenci Eusebia Sacristana měli v utkání navrch od samého počátku a zaslouženě si připsali třetí ligové prvenství na domácí půdě za sebou.

O průlom skóre se již po jednadvaceti minutách postaral svým prvním zásahem sezony Xabi Prieto, jeho po změně stran doplnil Willian José a v samém závěru přidal třešničku na dortu v podobě třetího gólu Carlos Vela. Sociedad se tak v tabulce posunul již na sedmé místo, pouhé dva body právě za zmíněným Athleticem, který však má ještě utkání devátého kola před sebou. Alavés zůstává jedenáctý.

Vítězství domácích nastartoval centr Carlose Martíneze, o který svedli souboj Xabi Prieto se Zouhairem Feddalem, přičemž vítězně z něj vzešel prvně jmenovaný, jenž míč uklidil přesnou hlavičkou k přední tyči do sítě. Gólman Sociedadu Gerónimo Rulli vzápětí musel zasahovat při ráně Edgara, ovšem jinak byl vesměs mimo jakékoli ohrožení. Dvanáct minut po změně stran navíc přidal vždy užitečnou pojistku v podobě druhého gólu Willian José, jemuž připravil palebnou pozici Raúl Navas a brazilský forvard jemným obloučkem překonal i vyběhnuvšího brankáře Pacheca.

Ani pak domácí neustávali v tvorbě hry a vytvářeli si proti ligovému nováčkovi další a další šance. Mikel Oyarzábal si ovšem na Pacheca nepřišel a Carlos Vela pro změnu pohlednou kombinační akci zakončil ranou příliš vysoko. V závěrečné čtvrthodině se sice hosté začali polehoučku dostávat ke slovu, ovšem místo možného zdramatizování zápasu inkasovali potřetí. Únik Oyarzábala po levé straně vyústil v centr na zadní tyč, kde číhal mexický útočník Vela a pohodlně zblízka doklepl míč do sítě. V samém závěru ještě došlo k drobné potyčce mezi Edgarem s Navasem, ovšem oba zúčastnění nakonec karetnímu postihu dokázali uniknout, a tak se utkání dohrálo s jedenácti hráči na obou stranách a výsledkem 3:0 pro Sociedad.

Více informací k zápasu

Valencia CF - FC Barcelona 2:3

22.10.2016 16:15

Góly: 52. Munir El Haddadi, 56. Rodrigo - 22. Lionel Messi, 62. Luis Suárez, 90+4. Lionel Messi (pen.)

Bláznivý zápas na Mestalle plný zvratů nakonec vyzněl lépe pro hostující Barcelonu, která dokázala brankou v poslední minutě porazit Valencii 3:2. Hlavní slovo měl jako obvykle v katalánském výběru Lionel Messi, avšak na jeho úvodní gól zvládli odpovědět Munir El Haddadi s Rodrigem. Po změně stran se ale do dalšího obratu pustili hosté, když nejprve srovnal Luis Suárez a na samém sklonku utkání proměnil Messi pokutový kop, díky němuž Barcelona uhájila vedení v ligové tabulce.

Los Che se pod vedením nového kouče Cesareho Prandelliho rozhodně zvedli, o čemž svědčí jak jejich vítězství z předešlého týdne, tak i sobotní výkon proti jasnému favoritovi. Hostům navíc vinou zranění chyběli Gérard Piqué i Jordi Alba a hned po jedenácti minutách se ke zmíněnému duu přidal i kapitán Andrés Iniesta, jehož poslal tvrdým zákrokem k zemi Enzo Pérez a španělský reprezentant musel kvůli poraněnému koleni přepustit své místo Ivanu Rakitićovi.

Domácí i nadále pokračovali v aktivní, až agresivní hře, což na vlastní kůži pocítili Suárez či Andre Gomes, ovšem vedení se záhy ujali barcelonští. Právě Rakitić předložil míč do střelecké pozice Messimu, jenž nezaváhal a připsal si již třináctý gól sezony. Hráči Valencie jen marně reklamovali Suárezovo postavení mimo hru a na přelomu půlhodiny hry se nedočkali ani odpískání pokutového kopu po Rodrigově pádu v souboji s Umtitim. Když pak Suárez nevyzrál po Messiho pasu na brankáře Alvese, skončila první půle těsným vedením Barcelony.

Po přestávce měl blízko k navýšení náskoku hostí Ivan Rakitić, když dorážel do odkryté branky střelu Neymara, jenže chorvatský reprezentant napálil pouze tyč. A hosté hned záhy také náležitě pykali. Nejprve přízemní ranou zpoza šestnáctky srovnal Munir, který ve Valencii hostuje právě z Barcelony, a pouhé čtyři minuty nato dokonce zařídil senzační obrat Rodrigo přesnou střelou z voleje po Naniho lobované přihrávce.

Ani to však se svěřenci Luise Enriqueho nezamávalo a odpověď přišla vzápětí. Alves sice znovu předvedl parádní zákrok při hlavičkovém pokusu Rakitiće, jenže míč se odrazil k Luisi Suárezovi, jenž výtečným zakončením přece jen srovnal na 2:2. Obrovskou šanci na potopení Barcelony zahodil deset minut před koncem Nani, jenže v klíčové chvíli selhal a poslal svou střelu vedle. V samotném nastavení pak bylo pro domácí ještě hůře, neboť ani zarputilé bránění nakonec nestačilo na jakýkoli bodový zisk. Suárezův pád byl ohodnocen jako penaltový a Messi v 94. minutě vyzrál i na penaltového mága Alvese a zařídil Barceloně ohromně cenné tři body.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - SD Eibar 3:3

22.10.2016 13:00

Góly: 64. Hernán Pérez, 73. Pablo Piatti, 90+2. Léo Baptistão - 23. Sergi Enrich, 27. Diego Reyes (vl.), 44. Kike

Hned první sobotní utkání španělské La Ligy nabídlo ohromnou podívanou, inspirovanou legendárním finále Ligy mistrů z roku 2005, ve kterém Liverpool po nepříznivém poločase s AC Milán nic nezabalil a nakonec poslal zápas do prodloužení. Totéž se podařilo i Espanyolu, který nakonec s Eibarem vyrovnal na konečných 3:3.

Návštěvníci stadionu Cornellá-El Prat zažili famózní představení, které nakonec nabídlo šest branek. Rovnou tři do domácí sítě padly už v prvním poločase, další tři pak do sítě hostující. Zápas se ale mohl vyvíjet jinak, kdyby ve čtvrté minutě proměnil velkou šanci Jurado, golman Riesgo byl rychle na zemi a střelu vyrazil. Neuspěl ani Piatti, který pro změnu zamířil těsně vedle a pak už domácí stíhala jedna pohroma za druhou.

Ve 23. minutě poslala defenzíva Eibaru do vápna Espanyolu dlouhý nákop a tam hosté předvedli rychlý ťukec na malém vápně, Kike posunul na Sergiho a ten měl snadnou úlohu. Hned za další čtyři minuty inkasovala defenzíva Katalánců další gól. Kikeho střílený centr si srazil rovnou do vlastní sítě stoper Diego Reyes. Aby toho nebylo málo, vstřelili hosté ještě třetí gól. Minutu před odchodem do šaten se opět z malého vápna přesně prosadil Kike a Espanyol byl zralý na ručník.

Barcelonský celek však zbraně neskládal a do druhé půle vstoupil hodně aktivně. Sánchezova pumelenice skončila těsně vedle, ale v 65. minutě už přišla snižující branka. Hernán Pérez popotáhl balón, prásknul do něj a pokus trochu překvapivě skončil za Riesgovými zády. Za dalších osm minut se domácím podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Moreno naservíroval balón na malé vápno, tam se k němu dostal Piatti a tvrdou ranou dal na 2:3.

Domácí se hnali do útoku, jenomže je přibrzdilo vlastní vyloučení. Felipe Caicedo zahrál v souboji loktem a od sudího Gila nemohl vidět nic jiného než červenou kartu. Ani tři góly a vlastně ani oslabení Espanyol nezlomilo. V nastaveném čase dokonal po náporu fantastický zvrat Léo Baptistao.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Betis 1:2

21.10.2016 20:45

Góly: 48. Roberto Torres - 19. Joaquín, 90+1. Felipe Gutiérrez

Osasuna na vítězství z Eibaru nenavázala a doma podlehla Betisu 1:2. Domácí nevstoupili do zápasu dobře, ovšem na vedoucí branku Joaquína ještě dokázal odpovědět Torres. Na branku Felipe Gutiérreze v nastaveném čase už ale nikdo odpovědět nedokázal.

Na Estadio El Sadar se střetly dva celky, kterým to zatím příliš nejde. Osasuna poprvé vyhrála teprve v minulém kole. Betis zase naposledy schytal debakl 1:6 od Realu Madrid.

Začátek utkání žádné velké šance nenabídl, až ve 19. minutě se zničehonic měnilo skóre ve prospěch hostujícího Betisu. Petros poslal za obranu dlouhý balón a zkušený Joaquín, byť bráněný, přehodil brankáře Péreze - 1:0 pro Betis. Osasuna okamžitě zvýšila obrátky a výsledkem byla nejprve šance Riery, kterou zastavil před brankovou čarou Gutiérrez, a jen o minutu později skončila střela Sergiho Leóna těsně vedle. Domácí se v závěru poločasu tlačili dopředu, ale Betis hubené manko uhájil.

Domácí výběr však v nastoleném trendu pokračoval a vyrovnání se dočkal krátce po změně stran. Berenguer se na levé straně dobře uvolnil a rovnou z úhlu vypálil do tyče! Míč se naneštěstí pro Betis odrazil k Robertu Torresovi a ten bez problému trefil odkrytou branku - 1:1. O několik minut později si mohli hosté vzít vedení zpátky. Sanabria se na malém vápně dostal k balónu, překonal gólmana domácích, ale míč nakonec zastavil jeden z obránců domácích. V 67. minutě měl Betis další velkou šanci, Joaquín si šikovně obhodil gólmana Péreze, avšak následně z těžkého úhlu nedokázal trefit odkrytou branku. Do třetice pak zahodil další šanci Sanabria a znovu se o to zasloužil Pérez.

Zajímavé byly i poslední minuty zápasu. Další dvě dobré rány hostí vychytal Pérez a na druhé straně střídající Riviére uviděl za ostrý faul rovnou červenou kartu. Betis tak v přesile ještě mohl umocnit svůj tlak a přesně to se také stalo. V nastavení tlak vygradoval a vedl k rozhodující trefě Felipeho Gutiérreze. Ten nepříliš povedenou přízemní střelou překvapil Péreze.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid963024:921
2.Sevilla FC962117:1220
3.FC Barcelona961229:1219
4.Villarreal CF954016:519
5.Atlético Madrid953121:418
6.Athletic Bilbao950414:1215
7.Real Sociedad941414:1213
8.Celta Vigo941413:1713
9.UD Las Palmas933317:1512
10.Málaga CF933312:1012
11.SD Eibar933314:1312
12.Real Betis932411:1911
13.Deportivo Alavés92439:1110
14.CD Leganés93159:1710
15.Valencia CF930613:189
16.Espanyol Barcelona915312:178
17.Deportivo La Coruña92256:148
18.Sporting Gijón92257:188
19.CA Osasuna913511:196
20.Granada CF90368:233

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (662)

Přidat komentář
10FKK

Barca je jednička!

Reagovat
eliskafan

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle si může Vale sama, měli ti brejky v závěru vyřešit mnohem mnohem lépe

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánsky zväz rozhodol, že dneska Valencia nevyhrá, tak nevyhrala. Nič sa nedá robiť, hostia si užili svoju hanbu. My ideme ďalej, dneska sme boli lepší, od 80 minúty sme mali 3 skvelé situácie, Mina dodrbal čo mohol. Nevadí, ideme dalej, úbožiakov, čo bez pomoci rozhodcov nevedia vyhrať nebudeme komentovať. Adios

Reagovat
patas92

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
blaugrana

Ahojkaj.

Reagovat
LAM

kdyby jste v 55 minutě prohrávali 0:3,tak jste nemohli říct ani popel tak nevim v čem jste byly lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo 10:0 jsme mohli prohravat a Ter Stegen je nejlepší golman na světě. Kdyby Santi nezadrbal 4 brejky bylo to 6:2 a penalta by Alves chytl.

Reagovat
X-bano-X

Jojo 30:2 by to bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Sundej katalánské brýle,nejste středem fotbalového vesmíru.

Reagovat
X-bano-X

Ja mám sundat brýle? Ty píšeš o tom že ak by ste každú pološancu premenili atď.....a kedy sa vám to naposledy podarilo? Nikdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím tě, kdyby chyby. Když to v 55 minutě mohlo být 0:3, tak to v 88. mohlo být 6:2. Chceš říct, že z polosanci nepadají góly?

Reagovat
X-bano-X

Ach jaj

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Majk91

Katalansky zvaz ty mas dost

Reagovat
valloire

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Crustyq

už si okomentoval

Reagovat
smazaný uživatel

, ty jsi pablb , škoda , že ses díval jen když útočili domácí. A dobré je , že to nekomentuješ

Reagovat
patas92

V suchym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Switchback

Zaslouženě, Valencie měla dohrát v 9 ... Meeeessiiiiiiiii

Reagovat
Ed_Hazard

Takéto srance písať. Odvaha. Aby nezaúradovala karma a nemali ste ešte po dnešnom zápase hlavu v smútku..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
LAM

už je po zápase.

Reagovat
Jordi Alba

Iniesta

Reagovat
Jordi Alba

Leo

Diego Alves za odhadnutí strany.

Reagovat
Aldeano

Strašně kruté pro Valencii. Ale parádní tempo do poslední minuty, škoda těch špatně řešených brejků od Vale...

Reagovat
smazaný uživatel

zle zahrane brejky, sanca Naniho , 2 neodpiskane penalty, neregulerny inkasovany gol atd atd. Teraz je uz neskoro plakat, ale fotbal je uz taky. S vykonom mozme byt spokojny. Opat mame skveleho trenera, co vie spravit nepriepustnu obranu, to je zaklad na to , aby sme pravidelne zbierali 3 body

Reagovat
LAM

Jaký dvě penalty? Za ty vaše dive?Perez měl bejt dávno venku.

Reagovat
Aldeano

Tak hlavně že Suárez byl jako skála

Reagovat
LAM

Nebyl,ale určitě to nebylo rameno na rameno,ale podražení.

Reagovat
Aldeano

Já se nebavím o tom, jestli to byl nebo nebyl faul. Ale fanoušek Barcy psát o tom, jak někdo simuluje. Když Suárez zbytečně odletěl a nadskočil...

Reagovat
LAM

Celej zápas šla do toho Vale přes míru,ale jak se jich někdo dotkl,tak hned sebou třískli o zem.Pokuď chtěj někoho kritizovat tam můžou Naniho kterej mohl rozhodnout.Stejně jak my by jsme mohli kritizovat Rakitiče co dokázal spálit za stavu 1:0

Reagovat
X-bano-X

Keď je neskoro plakať, tak neplač. Si chlap a nie nejaký Ronaldo.......

Reagovat
QooBo

Penalta pre Barcelonu jasná ale pochybujem, že na opačnej strane by ju pískol

Skurvení španielski rozhodcovia

Reagovat
LAM

Pokuď je jasná tak foukl ne?

Reagovat
QooBo

Jasne bolo aj Mascheranove strhnutie Mangalu ci prvy polcas Umtitiho jemny bodycek na Rodriga a z nicoho penalta nebola

Reagovat
LAM

jemný bodyček kterej se prostě nepíská,opravdu jak tohle někdo může dát jako jasnou penaltu.Masch. ho přidržel ale schválně se koukni na každou standartku a je to hodně častej jev.

Reagovat
QooBo

Hmm tak z tvojich slov to vyznieva, ze ani ta penalta na Suareza nemala byt ved Abdennour mu len tak jemne strajchol achylovku

Reagovat
Ed_Hazard

ta toť ukážkový slniečkar

Reagovat
ADM

Je jedno ci o palec alebo o milu. Vyhra je vyhra!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zlatý body, s Prandellim (tam je ho fakt škoda) půjdou nahoru a vyhrávat se tam nebude. Hra špatná, víceméně byl dnešní zápas jen o tom, jestli to dokážeme urvat.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
LAM

Hrozně důležitá výhra.V lize máme od začátku velký výpadky a hra není dobrá,takže tohle může hrozně pomoct.Messi opět z našich nejlepší.

Bohužel s Iniestou to nevypadá dobře což je pro vyhlídky do sezony hodně špatný.Bez něj je záloha poloviční a je to letos snad naše 15 zranění.

Reagovat
Kokesh

Strasne tezky pro fandy tech mensich klubu. Tvuj tym predvede maximum a i tak odchazi porazen, jeste k tomu se citi pravoplatne poskozen. Reakce v podobe placicich smajlu jsou uplne nejlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Moralizuj tu, keď sa píska v prospech madridu, ok?

Reagovat
LAM

No oni určitě To vždy nějak zakecaj stejně jako Ronaldovo věčný filmování

Reagovat
Kokesh

Prosim te, nam tu Jirka jeden nejmenovany zapas pripominal celou sezonu a oznacoval ji za nejvetsi kradez fotbalu. Pripiskavani Realu ci Barce je evidentni. Bohuzek kdyz si na to fandove ostatnich tymu stezuji, nikdo nema spetku sebekritiky, jen posmesny placici fauly.

Reagovat
X-bano-X

Ty si tak ubulený až všade vidím "jen posmesny placici fauly."

Reagovat
alcantara

V tom mas scasti pravdu, sam to obcas robim... Lenze existuje aj druha strana mince, k nasim hracom ci klubu ako takemu su mnohi fandovia nasobne kritickejsi ako ku svojim. Co u svojich nevidia alebo prehliadnu, u nas sa vyzdvihuje do popredia. A potom to tu vyzera, ako vyzera...

Reagovat
Ed_Hazard

Ešte som nevidel Culé, ktorí by si priznali krádež. Sebakritika 0 bodov. Pritom k tomu nemenovanému zápasu sa madridistas vyjadrili kriticky, hlavne madridčan. Ja som sa za to taktiež hanbil ešte celý zvyšok sezóny. Neuveritelné teatro čo tu niektorí predvádzajú.

Reagovat
X-bano-X

Jojo dajme na rovnakú úroveň strelený gól v 22. minúte, ktorý nemal byť uznaný a nasimulovanú penaltu v 90 minúte Neuveritelné teatro čo tu predvádzaš, fakt neuveriteľné

Reagovat
Kokesh

Ty muzes hloupost klidne rozdavat.

Reagovat
X-bano-X

Tak mi povedz v čom je to rovnaké ty inteligent? Vám to bolo vyčítané pretože to bolo nasimulované. Vychcaná simulácia v Elche, pri ktorej Pepe odrbal rozhodcu ako posledný prašivý kkt. Čo tu môžeš vyčítať hráčom Barcelony? Že strelili gól a rozhodca ho uznal?

Reagovat
Kokesh

Proc hracum Barcelony? Poskozeny je souper, coz dnes pri neopiskani offsidu pri prvnim golu a jasne Mascheranove penalte je zcela evidentni.

Reagovat
X-bano-X

"Prosim te, nam tu Jirka jeden nejmenovany zapas pripominal celou sezonu a oznacoval ji za nejvetsi kradez fotbalu."

" Ešte som nevidel Culé, ktorí by si priznali krádež"

Nepríde mi to ako rovnaká situácia.

Reagovat
Ed_Hazard

Čo? Zárez ako zárez, vám tiež nakoniec pískol penaltu, i keď zaslúženú. A o ten jeden nesprávne uznaný gól ste práve vyhrali, tak čo zase zahmlievaš omg.

Reagovat
X-bano-X

Čo zahmlievam? Ja som prvý písal, že gól nemal byť uznaný, ale nevidím dôvod porovnávať simuláciu v Elche za ktorú mohol hráč Realu a uznaný gól teraz vo Valencii. Tu si môžete svoju frustráciu vylievať na rozhodcovi ale nie na klube.

Reagovat
Ed_Hazard

Hm? Prečítaj si to vlákno odznova. asi sa strácame v nezmyselnej debate

Reagovat
alcantara

Par cule tu priznalo, ze to ofsajd bol. Neviem, co viac chces...

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no a liga by po dnesku mohla skoncit...

Reagovat
Kokesh

Aby souperi meli o jeden zapas mene? Wow, to by bylo i na Franca moc.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
2miguel1

Toto je neskutočne ..tak zrania nam hráča možno na pol roka, ich kapitan mal byť uz davno vonku, hraju jak prasce, hovoria tu furt o nejakom ofsajde, ktory sa ani v španielsku nerieši, za tie dohravané fauly žiadne karty a idu sa ešte sťažovať ...

Reagovat
Ed_Hazard

To je teda výtvor

"hovoria tu furt o nejakom ofsajde, ktory sa ani v španielsku nerieši". Strop A neviem čo riešiš zákrok na Iniestu, bol to krásny čistý zákrok.

Reagovat
LAM

Ty to dneska těžce nedáváš.Asi vsazeno ne?

Reagovat
LAM

Klasika.Vytáhne se jenom to co mohli písknout pro Vale a ostatní se zapomene.Úplně normální jev.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho prvy gol podla pravidiel nemal platit. Suarez branil brankarovi vo vyhlade.

Reagovat
masly008

Reagovat
2miguel1

to by bolo strašne úzkoprse rozhodnutie od rozhodcov...určite skor mal platiť ako nemal

Reagovat
masly008

si fakt blázen,to byl prostě neregulérní gol.tohle se dá dávat jako jasný příklad ofsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
drussbarb

Neměl platit. Kdyby toto dala Vale, tak tu budou fanoušci Barvy nadávat. A právem. Proč jsem já jediný spravedlivý ?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze mas arsenal v oblibenych -> jsi dobry clovek

Reagovat
drussbarb

Asi jo, celkem to dává smysl . Jinak velká škoda, že to Arsenal neurval

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

ty mas ale zase i real, ten zneguje vse... sorry

Reagovat
Ed_Hazard

Královský klub nemôže nič znegovať, iba povýšiť na novú a vyššiu úroveň

Reagovat
valloire

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně by to bylo rozhodnutí podle pravidel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vladis271

Dobre bomby tu idete :D

Reagovat
Kily

rychle kouknu na Marcu a Sport, na prvním článek s fotkou toho ofsajdu, na druhém video

Reagovat
2miguel1
Reagovat
Kily

minimálně hodně podobné jako kdysi zákrok Diabyho na Sneijdera

Reagovat
masly008

jako bylo to bolestivé,ale tohle ti nikdo nepískne bohužel.vypadá to na vazy no.

Reagovat
Xavi

Jasnej faul, je úplně jedno, že hrál balón.

Reagovat
masly008

ok tak faul,ale bez karty,takže by to asi moc stejně neřešilo co.

Reagovat
Ed_Hazard

Ako nehnevaj sa, pri tom štýle hry aký praktizuje iniesta, Messi alebo Isco sa tomu čuduješ? Držia loptu silou mocou na nohe a tie fauly si doslova pýtajú. Jak ja neznášam keď Isco vozí nasilu loptu a ani za krista ju neodovzdá, pokaždé ma mrazí že ho niekto prebrúsi a skončí ako jesé.

Reagovat
X-bano-X

Tak nakoniec si za to môže Iniesta sám Neuveritelné teatro čo tu predvádzaš

Reagovat
Ed_Hazard

Zamysli sa trocha nad tým s chladnou hlavou.

Reagovat
X-bano-X

Mám sa zamyslieť nad tým, že by technickí hráči, ktorí svojimi kúskami bavia tisíce divákov, nemali predvádzať svoju hru, lebo existujú hráči, ktorí idú do súbojov ako retardi?

Reagovat
technecium

Reagovat
Spalovač šancí

Nebezpečná hra jak z učebnice

Reagovat
masly008

ten ofsid byl ale úplně jasný,to byl prostě zářez.to neokecáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si prdel, enzuv zákrok byl naprosto čistý. To že se Iniesta zranil je mi líto, jediný sympaťák z celé Barcelony. Důrazná hra na Barcu platila. A to ze celé trio MSN padne po prvním kontaktu je spíš k smichu

Reagovat
masly008

Reagovat
2miguel1

durazna hra vymeň za slová hrali sme jak prasce

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím tě, chceš snad říct, že to byly zákroky s úmyslem zranit? Hráčům vyšší úrovně musíš jít víc do těla, aby neměli ani kousek prostoru. A úplně stejne můžu říct, kolikrát dostal Parejo nakopano do Achillovy ať už dnes nebo proti Gijonu.

Reagovat
X-bano-X

Samozrejme. Určite ho nechcel zraniť, ale bolo jasne vidieť ako si tu nohu posunul aby ho zastavil a zachytil mu nohu. Proste do toho zákroku šiel s tým odkopnúť loptu a zastaviť hráča a to sa mu aj podarilo

Reagovat
smazaný uživatel

A není účelem obranného zákroku odkopnout míč a zastavit hráče?

Reagovat
X-bano-X

Nie súčasne. Ak odkopneš loptu zastavíš akciu, to že potom ideš po hráčovi je už faul.

Reagovat
Kokesh

Cisty urcite nebyl, protoze ho druhou nohou střihl, coz se ma podle dnesnich norem posuzovat jako faul.

Reagovat
smazaný uživatel

A strihnutim te druhe nohy mu způsobil zranění???

Reagovat
alcantara

Si sa bavil o faule, pablo...

Reagovat
smazaný uživatel

To se vsak nevylučuje ne? Pokud jdes do zákroku že vezmes buď balón nebo hráče je to faul, pokud však jdes do zákroku, kde vezmes míč a poté přirozeným pohybem i hráče jako faul bych to nepiskal, ale je to na posouzení sudího konkrétní situace

Reagovat
X-bano-X

Práveže podľa nových pravidiel sa to píska, dosť často to hovorí Zeman pri LM. Pri zákroku kde sa ohrozuje zdravie hráča sa vôbec neberie do úvahy či sa trafila lopta alebo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zdraví hráče ohrožuje kazdym kontaktem ne?

Reagovat
X-bano-X

Nie

Reagovat
X-bano-X

Strihnutím tej nohy si Iniestovu nohu zakliesnil, Iniesta ňou následne pri páde nemohol pohnúť a stalo sa čo sa stalo.

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Vyčerpávající

Reagovat
Xavi

Tak co ti mám na to napsat, vždyť je to kosa jak prase, je úplně jedno, že hrál balon. Říká ti něco pojem nebezpečná hra?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ne, já hraji čisté.

Reagovat
Xavi

Ty možná, ale bavili jsme se o zákroku Péreze na Iniestu.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty ses mě ptal na pojem nebezpečná hra?

Reagovat
Xavi

V kontextu toho zákroku, nedělej blbého prosím tě.

Reagovat
X-bano-X

Čistý nebol a za to čo ste predvádzali na ihrisku, by sa nemusel hanbiť ako Cholo

Reagovat
Kokesh

Vis ze jste meli stejny pocet zlutych karet a skoro ten samy pocrt celkovych faulu?

Reagovat
X-bano-X

Vieš že výpovedná hodnota toho ukazovateľa je nulová, keďže za veľa zákrokov sa karty nedávali?

Reagovat
Kokesh

A urcite mi reknes, ze jen ze strany Valencie, co? Nakonec vlastne jeste rozhodci poskodik Barcelonu, nadherny report, dekuji.

Reagovat
X-bano-X

Prečo by som to robil? A komu to vlastne cpeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já ti nevím, ale ta komedie neymara jr. na konci

Reagovat
X-bano-X

Ukáž mi jediného hráča, ktorý by po góle v nadstavenom čase a po tom čo ho trafí fľaša z hľadiska nenaťahoval čas. Áno bolo to detinské, na druhej strane to bolo z vašej strany nezvládnuté. Nabudúce to bude kameň resp niečo ostrejšie?

Reagovat
masly008

jako v barce? tak tam nenajdeš nikoho takového

Reagovat
smazaný uživatel

Bano já ti ho nemusím ukazovat, dneska to udělal neymar. Fouknuta pecka snad v poslední vteřině. I kdyby nesimuloval rozhodčí by odpískal konec. Natahovat bylo zbytečné a hlavně paradoxní vůči například zákroku na munira, kde si hraje na skálu.

Reagovat
X-bano-X

Áno bolo to zbytočné a detinské.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
Spalovač šancí

Král je zpět, proměnil penaltu

Reagovat
alcantara

Andres odisiel zo stadiona po svojich

Reagovat
smazaný uživatel

Barce by se hodil ještě nějaký tvořivější záložník v tom středu hřiště. Příliš často spoléhají na Messiho - ve velkých zápasech v CL na to podle mě doplatí

Reagovat
X-bano-X

Naša hra šla do kytek po odstúpení Iniestu......

Reagovat
smazaný uživatel

Isco by se hodil a pasoval nám

Reagovat
2miguel1

Keď ste pri tom ofsajde, pri druhom góle Valencie sa zapojil do situácie a (mohol) tak zmiasť Ter Stegena aj Mangala, ktorý stál v ofsajde

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, taky jsem se bál,ze tam byl a on nebyl.

Reagovat
X-bano-X

Vieš o tom že sa gól dá dať aj hlavou?

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně?

Reagovat
X-bano-X

Vraví sa to......

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

A on se účastnil akce či bránil Stegenovi ve výhledu?

Reagovat
X-bano-X

Neviem, je to len fotka na ktorej je hráč Valencie najbližšie k brankárovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný ofsajd že?

Reagovat
X-bano-X

Nie ale ak by to ukázali v štúdiu tak by jasný bol. Žejo.

Reagovat
2miguel1

tak toto už zrazu nieje offside chlaapci chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, o čem tady točíš? Suárez byl úplně jasně v ofsajdu, ta situace (bránění brankáři ve výhledu) je dokonce v pravidlech vybraná jako příklad, kdy se ofsajd pískat má:

http://puu.sh/rRRHu/cbca0f2098.jpg

Mangala na druhou stranu, je v postavení, který je hraniční. Jestli je v ofsajdu, tak tam je tak 5 cm částí hlavy. A ještě k tomu, když se podíváš na ten gól, tak Stegen nespustí celou dobu oči z míče, vyběhne protože čeká delší centr, ale když vidí, že ten centr je kratší, tak se stáhne. Celou dobu kouká na míč, na Mangalu vůbec nereaguje, takže nevím, čím ho mohl Mangala jako zmást. Nehledě na to, kdyby ho Mangala něčím rozptýlil, tak by to určitě reklamoval u sudího (což neudělal).

Reagovat
alcantara

za trpezlivost

Reagovat
masly008

tak to ti nevyšlo no.

Reagovat
drussbarb

Rozhodčí Valencii poškodil tím, že uznal první gól Messiho. Jasné ovlivnění hry hráče v offsidu. Na druhou stranu mám deja vu z pana rozhodčího, který pravidelně pouští tvrdou hru, čímž zase poškodil Barcu... Tak, už všichni víte, kde je ta pravda, tak se už nehádejte a mějte vše rádi. Kluci okatí

Reagovat
Generalní Gladiator

podle výkladu platit neměl,ale vsadím se, že jakmile dostal messi mičudu, rozhodčí už sledoval jen to,co tenhle génius předvede a ten zbytek mu ušel

Reagovat
Kokesh

Predstav si, ze proto tam je i pomezní.

Reagovat
Generalní Gladiator

já píšu o pomezním

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Takto to presne bolo. Rozhodca si vychutnaval Leosovu genialitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to je přesně, to co by měl dělat, kochat se Messickem.

Reagovat
Generalní Gladiator

když fotbal miluješ, nedá se odolat takže ještě jednou suarez byl v ofsidu a gol neměl platit, kapišto?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidis, kdo je mým oblíbeným týmem?

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice a ty dneska vyhrály, tak buď šťastný a Valenciu vypusť z hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked on je Leo taky uzasny. Srdiecko.

Reagovat
Majk91

Dolezite 3 body, penalta na konci zapasu bola jasna. A ten plac pokrytcov (fanusikov Realu) je na nezaplatenie

Reagovat
Jordi Alba

Důležité 3 body, dobrý výkon Valencie. Rozhodčí to zas posíral, ale to už je bohužel ve Španělsku tak trošku zvykem.

Denisův výkon se mě líbil, Iniesta doufejme nebude chybět dlouho. Penalta v závěru byla správně, ale asi měla být zapískaná i po držení Mascherana, 1. gól, jak už tu hodně lidí psalo neměl platit a Valencia naštěstí ke konci neproměnila ty své šance.

Reagovat
drussbarb

Sláva, nejsem tu jediný spravedlivý, čestný, morální a ... krásný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

Penalta na Mangalu asi tazko. Sice tam bolo mensie drzanie, ale ak by to rozhodca piskol, tak to by sa musela piskat penalta snad kazdy druhy zakrok, pri kazdej standardke.

Reagovat
Kokesh

Mensi drzeni.

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
QooBo

Reagovat
Masi

Reagovat
Spalovač šancí

Budu se opakovat, ale rozhodčí děsně degradují LaLigu

Reagovat
Miguel19

Ježíš ten Suaréz je mrdka. Kéž by mu někdo zlomil nohu, aby měl konečně opravdovou bolest k teatrálnímu válení se na zemi. Odpornej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska tam byli víc Suarezu

Reagovat
Ángel di María 22

Barcelona je neuvěřitelně komická

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Dovod?

Reagovat
Xavi

Podívej se, koho se ptáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Nevim, jen tak jsem si na to zase vzpomněl

Reagovat
alcantara

Ok

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Visca el barca

ty jseš panic viď.... tragéde

Reagovat
CHONG

Kdo první křičí ...

Reagovat
Ángel di María 22

Jsem, neboj

Reagovat
Kokesh

Iniesta ma lateral collateral ligament, coz jsou vnejsi postranni vazy. Asi ruptura, coz je ta horsi varianta. Par mesicu asi oddych.

Reagovat
smazaný uživatel

LCL je ještě "dobrý". Hodně čtu o 3 měsících mimo. Kdyby to bylo přetrhnutý ACL, tak si už letos nezahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

S jejich doktorama, bych to viděl na polovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí nám dnes pomohl. Jsem rád za 3 body, ale příště to musíme ukopat sami

Reagovat
valloire

https://youtu.be/VxTbFqNKHsw?t=117

Mercury03.04.2012 21:41#

Vytáhnout hlavu z prdele by neměl sudí, ale někteří zdejší hateři. Ty penalty byly obě naprosto jasné. Opravdu nechápu, jak jsou lidi zaslepení, když se jim to hodí.

Infi03.04.2012 21:40#

Beru že takových zákroků je za zápas x, ale Nesta vs Busq byli rozhodčímu jasně na očích, Nestova blbost, penalta se písknout dala.

Rssa03.04.2012 21:40#

Už se trestá, ale fandům AC to nějak nejde pod frňák...Tohle se píská i v naši druhé lize.

exse03.04.2012 21:36#

Nejhorší je natom to, že nenávist místních haterů je zaslepuje ještě více než láska místní fanoušky barci. Pokud hráč drží 10 sekund pevně za dres druhého a pak ho ještě stáhne na zem, nic jinýho než penalta nastat nemůže, naopak, pokud by ji neodpískal, byla by to hrubá chyba. Rozhodčí píská naprosto precizně.

alcantara03.04.2012 21:33#

Konecne piska rozhodca rovinu Unava je jasne vidiet, bude to este tazke.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Ed_Hazard

Infi

Reagovat
X-bano-X

Najväčší plačko na scéne chválim, chválim

Reagovat
valloire

jenom skromně poukazuji na rozdílnost komentářů a vaši převelikou objektivitu

Reagovat
alcantara

A koho objektivitu, ked tu nikto z tych ludi nic nenapisal...?

Reagovat
valloire

cules jako cules

Reagovat
-Carles-

Reagovat
X-bano-X

Prečo tu postuješ hambaté obrázky? Naviac je tam jedna ehm "sociálna pracovníčka v bielom"

Reagovat
Aldeano

Reagovat
celeb

Ufff, 3 body z pekla. Nenormalne vypaty zapas, s nepotrestanym zrakvenim Iniestu, Suarezom v odpiskatelnom ofsajde pri 1. gole, 1-2 moznymi neodpiskanymi penaltami, mnozstvom nasich nepremenenych prilezitosti, po ktorych nasledoval gol od nasho odchovanca (preco sme sa vymenili Munira za Paca nepochopim), otocenie zapasu v tej dobe vyborne hrajucimi netopiermi, az po vyrovnanie a penaltu v poslednej minute nastaveneho casu, kde Messi nakoniec najlepsieho lapaca penalt vo vesmire so stastim dal (popod ruku). Wau. Takyto zapas sa len tak casto nevidi - reklama na La Ligu!

A to, co Prandelli spravil za par tyzdnov s Valenciou, je az neskutocne. Konecne poriadny trener! Netopieri budu sklamani z vysledkom, ale urcite spokojny s hrou a zmenami v klube. Fanuskovia Madridu (oboch) sa mozu aj roztrhnut, na tych sere pes.

Reagovat
celeb

Nemozem nespomenut Mascherana, nie zeby mu tento zapas nejak nevysiel, na tuto sezonu to bol z jeho strany nadpriemerny vykon (co zas moc neznamena), ale. Pri 1. gole nemam voci nemu ani slovo, pokracoval v behu s utocnikmi a Munira na sestnastke mal kryt niekto zo zaloznikov - tu podla mna zlyhal Gomes. Na 2. gole uz podiel ma, lebo zas a znova bol uplne mimo pozicie. A nie koli nejakemu zakroku, zeby sa dostal niekde inde, ale koli jeho mindsetu, ja zaloznik asi mam byt tu ...

Dalsia vec, vybiehanie oproti utociacemu hracovi, s ktorym ide skupina proti nemu. Tento Banzai mod je asi 2. najvacie zlo u neho a nic sa na tom nemeni. Dnes mu to este prekvapivo vela krat vyslo (alebo to dodrbali utocnici Valencie nezmyselnym posunutim lopty na kraj). Ale uplne inak to je, ked toto spravi Masch ako zaloznik (RB proti City) v utocnej tretine, ked vie, ze za sebou este ma hracov - ked ziska loptu naspat, tak utocime do rozhodenej obrany. Lenze on to robi casto ako posledny hrac, ked hra stopera. Kolko krat v tejto sezone sa rutili superovi hraci v precisleni, ked si obhodili Banzai Mascherana a vzadu ostal 1 stoper proti 2-3 utocnikom?! Potom este nezmyselna standardka, ked ako nas najnizsi hrac ostal v patke supera a netopieri islo v precisleni do protiutoku ... ako naco tam vobec chodil - nechodieva tam, nema to natrenovane, za X rokov este nedal 1 gol, este, ze to poriesil Digne.

Po 5-6 rokoch je v Mascheranovych 33 rokoch jasne, ze dobry stoper z neho uz nebude. On ma zaloznika v krvi a to, pri com mu ako zaloznikovi tlieskam, tak pri tom mi mrzne krv v zilach, ked hra stopera. Ked k tomu priratam jeho biednu pozicnu hru na pozicii stopera (este praveho !!!) ...

Busq je pan fotbalista, ale dnes spravil min. 2 obrovske minely. Preco neskusime aspon v rozhodnutych zapasoch na 2. polcas postavit na DM Mascherana? Alebo vyskusat RB, pripadne aj tu 3clennu obranu s Pique v strede mozem. Ale Mascherano na stoperovi zacina byt cim dalej tym vacsi pruser. Nehovoriac o tom, ze sa tam zbytocne zabija jeho talent.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Undiano Mallenco - Barcelonský Webb.

Reagovat
ADM

Nebyť Barcelony unudil by si sa k smrti

Reagovat
blaugrana

Ty si synonymom úbohosti.

Reagovat
valloire

kdybyste hráli jako dřív kolem 5. fleku, byla by velká prdel sledovat kdo by přestal fandit nejdřív..... tipuju to na tebe

Reagovat
blaugrana

Zaujímavejšie by bolo sledovať, keby si sa začal chovať normálne.

Reagovat
valloire

Ale já se tak chovám, ale vy měníte názory jak ponožky. A to normální není. Ale zase je sranda sledovat, jak všechno okecávate, ta inovace, ty nápady. No komedie ala Barca. Zábavný.

Reagovat
LAM

Jsme zábavný a v poslední době vás tak hodně drtíme že ty nemáš jinou šanci než mluvit o minulosti starší víc jak 20let

Dlouhodobě tady meleš hovna y myslíš jsi jak si vtipnej a chytrej,ale jestli je opravdu pravda že ti je tolik kolik tvrdíš a chováš se takhle tak je jasný že máš tolik času psát na internetu protože nikdo normální s tebou nevydrží.

Reagovat
valloire

bla bla....chybí nám vždycky ty body, které takhle získáte

Reagovat
LAM

Neboj,CR zas párkrát skočí do vápna a taky vám něco písknout.

Reagovat
roberos

Ty nějak zapomínáš kolik bodů jste udělali zadarmo - třeba bazén toho vašeho snipera ( 26 střel - 2 góly ! )

Reagovat
smazaný uživatel

To on nikdy nepřizná.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to zase vypadá.

Reagovat
Kokesh

Kdyz si predstavim, ze tohle je tvuj prvni prispevek v souhrnu, tak se teprve mame na co tesit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
Juan Román Riquelme

Lol....sry, takto to ma byt

Reagovat
teenz

Reagovat
misinho7

uz sa tesime ako nam znova ukazes svoju uzasnu objektivitu

Reagovat
smazaný uživatel

ještě počkám,až se tady vyblbnete vy

Reagovat
valloire

můžeš Jirko, už jsem skončil

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fajdax

Reagovat
Kokesh

U tebe se ale pred jiz zminovane slovo, pouziva predpona ne, tedy neobjektivni. Ale ja osobne se tesim na tvoje vyjadreni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

neviem co je na tom smiesne ale je to tak..ty si schopny u barci obhajit vsetko.. i keby Suarez pohryzol vsetkych na ihrisku a Messi by dakomu pridrbal a Neymar podpalil tak samozrejme to sa nestalo alebo boli k tomu velmi vazne dovody ktore su akceptovatelne atd.....a ked sa to stane na madridskej strane tak uz je ohen na streche a uz ides svoje..precitaj si niekedy co pises na obidva strany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Proč by to Leo dělal?Ten to nemá zapotřebí na rozdíl od toho vašeho snipera.

Reagovat
misinho7

Reagovat
roberos

Ronaldo - sniper ?!!!!!! cha,cha,cha... La liga 26 střel - 2 góly !!! .Sniper je ten kdo dá ze 2-3 střel gól a ne ten co zazdí mraky šancí a pak dá 4 góly chudákům .

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

uz len tu si tu chybal nj hodnot podal zaciatku sezony..uz to neni zrazu sniper...

Reagovat
LAM

Je to zatím předběžný,ale zas je pravda že s těch elitních střelců má on často nejslabší procentuální úspěšnost.

Reagovat
madridcan

Ten titul dame

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
LAM

To píšete každou sezonu

Reagovat
madridcan

Nie, ja to nepisem kazdou sezonu...ja ta mam tiez sudit podla ostatnych fanusikov barcelony v sandaloch, rezajuc si zily, hadzat do miesacky ruletu?

Reagovat
LAM

Co to je zas za blábol?Dneska nějak hodně lidí aasi přebralo.

Reagovat
madridcan

Rovnako ako tvoj blabol...co mna zaujima, kto pise co kazdu sezonu

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Toluen v sobotu takhle pozdejc na vecer, pan je fajnsmekr

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Leo to má po dnešku 60 minut na kus.

V tý jeho rekordní sezoně to měl přes 70. Má fóra.

Reagovat
LAM

Messi hraje celej rok 2016 skvěle.Jedinej výpadek byl na začátku dubna po repre pauze kdy to bohužel postihlo celej tým a zrovna jsme dostali v LM Atlety.

Tuhle sezonu je úplně skvělej,ale bohužel je to teď hrozně o jeho výkonech a to není dobrý.Neymar hrozně ve finální fázi vymejšlí blbosti a Suarez teď potřebuje hodně šancí na gol.Teď se navíc zranil Iniesta(snad to opravdu bude,,jenom"10tejdnů)a záloha teď moc nepomáhá.

Musej se zlepšit i ostatní a zranění Iniesty dává šanci Ardovi a Denisovi,tak snad ukážou že maj na základ.V týhle situaci totiž stačí aby Messimu nevyšel zápas a ostatní ho nezastoupí,takže se snad zlepšej.

Reagovat
smazaný uživatel

fenomén

Reagovat
fajdax

Už ve středu jsem říkal že letos dá ten svůj sezonní rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výkon opravdu nic moc, ale tři body a zdejší pusinky mi dělají radost. Těm klukům neunikne jediný zápas Barcy.

Nevím ovšem,co budeme hrát bez Messiho, ten člověk je prostě jiná kategorie než všichni ostatní fotbalisté, kteří dosud hráli fotbal.

Reagovat
LAM

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20161022/411225355244/lesion-iniesta-valencia-barcelona-parte-medico.html

Podle chůze by to nemuselo bejt tak strašný.Mluví se o 10 tejdnech což by bylo sice blbý,ale na to jak to vypadalo by to ještě šlo.

Reagovat
patas92

To je krása tady

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
patas92

https://media.giphy.com/media/3o6ZtbRhHhW7Xib4UU/source.gif

Ale jako jo, docela vtipné, jedna flaška sundá 4 hráče Neymara to jediného trefilo a věřím, že to docela muselo bolet. Suarez s Maschem komedie, no.

A tenhle potetovaný raging Messi mě snad baví ještě víc, než obyčejný Messi

Reagovat
CHONG

Neymara to jediného trefilo a věřím, že to docela muselo bolet

Reagovat
patas92

Postav se pod okno a řekni bráchovi, ať ti na hlavu hodí poloprázdnou láhev někde ze 4. patra.

Reagovat
CHONG

Reagovat
patas92

Svoje perfektní argumentační schopnosti tu prokazuješ čím dál častěji

Reagovat
CHONG

Podívej se na svůj příspěvek u vlákna s Gretzkym a pak něco mumlej o argumentačních schopnostech

Reagovat
patas92

Lemieux mu samozřejmě šlapal na paty docela dost. Mnohem víc, než Ronaldo Messimu

Reagovat
CHONG

Supermario bohužel onemocněl, jinak to mohlo být jiné, ale realita je taková, že Gretzky je bodově nedostižitelný, to se o Messim říct nedá.

Reagovat
patas92

Bodový průměr má lepší jen o kousek a nebýt toho Mariova comebacku ve 40 letech, tak ho má horší (to sem kdysi někde četl, přepočítávat se mi to nechce). I když je dělí jen 5 let, tak v Mariově vrcholu byla NHL vyrovnanější a padalo o něco míň gólů, taky měl o něco horší spoluhráče (můj názor). Mario vyhrál OH, Wayne ne, což je (někde sem slyšel) úplně to nejvíc co můžeš dokázat a hlavní měřítko kvality...Messi vs Ronaldo není o čem, tam CR zaostává statisticky i herně.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Mne treba dokumenty o Mariovi na youtube nadchly, asi jsem v presvedceni, ze byl mozna talentovanejsi hokejista, nez Wayne, ALE...celkove tady neni o cem, Gretzky udelal to, co uz mozna nikdy nikdo nenapodobi a pravem je povazovan za nejlepsiho z nejlepsich. Ronaldinho byl taky jeden z nejlepsich fotbalistu co jsem kdy videl behat po travniku, ale tech par let co byl opravdu na vrcholu mu na to, co momentalne predvadi Messi a Cris ani zdaleko nestaci.

Gretzky treba 13x v rade vyhral bodovani asistenci v lize, to je uplne neuveritlny.

Reagovat
masly008

vyhrát olympiádu je možná nejvíce pro evropské hráče,ale pro kanaďana je nejvíce Stanley Cup o tom žádná.Wayne má 5x SC a Mário 2x. A stěmi spoluhráči je to blbost.Nej hráči u Wayena-Messier,Kurri,Coffey a u Mária-Jágr,Francis,Murphy.Rozdíl byl dle mého hlavně v tom zdraví.Jinak by asi mario atakoval některé rekordy,ale asi by ty největší stejně nepřekonal.

Reagovat
valloire

on je klasicky mimo, k těm rekordům....měl šanci na víc než těch 215 za sezonu, což je z dnešního hlediska naprosto mimo všeho.

Reagovat
patas92

A ty si klasicky kokotko...Lemieux taky mohl udělat víc bodů než těch 199. Na dnešní hledisko ti seru, o tom řeč není, jestli sis nevšim (všim, ale si ignorant), tak hokej se za 30 let trochu změnil a i Gretzky s Mariem by měli problém dostat se na 120 bodů

Reagovat
valloire

Vždyť to píšu. Nikdo nemá šanci na 200 bodů. Co se čílíš? Mimo jsi s tou olympiádou, jestli sis nevšiml (všiml, ale si ignorant). Lemieux je nastejno s Gretzkym. Oba by dneska 120 dali s prstem v nose. Atakovali by 150. Na 200 by to už nebylo.

Reagovat
patas92

Já nikde netvrdím, že byl Lemieux lepší

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

samozřejmě že to bolí dost.Nejlepší na tom videu je Mascherano

Reagovat
CHONG

samozřejmě že to bolí dost

Reagovat
LAM

Opět ze sebe děláš dementa.Ano opravdu hozená plná flaška do hlavy docela bolí.

Reagovat
CHONG

Reagovat
SIRBRANIKE

Tak tam vidim asi nieco ine na tom videu... lol

Reagovat
patas92

Nauč se aspoň číst, ty kašpare. O tom, že by to mělo bolest Mascherana jsem nenapsal ani slovo

Reagovat
patas92

Ajo sry, ty nemluvíš u něm

Reagovat
CHONG

To nikdo

Reagovat
patas92

Jj, moje chyba

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Switchback

Tak to je jasný ale ten Mascherano ...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Cize skoro prazdny kus plastu. To teda muselo boliet

Reagovat
valloire

Celá Barcelona je simulantská banda a tady to je nádherně vidět. To se snad fakt musej učit a mít to v pokynech na zápas. To byla okamžitá a vžitá reakce na i nijaký podnět. Hned k zemi.

Reagovat
LAM
Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0

vzhledem k dnešku trefnější

Reagovat
roberos

Kde se uči Penaldo skákat šipky? ,aby si vympdlil penalty.

Reagovat
valloire

Rekordních 19 penalt v sezoně a tu meleš o Ronaldovi. Pěkně vám tlačí káru.

Reagovat
technecium

jak reaguje sám na sebe

Reagovat
uff

Zlodej kričí chyťte zlodeja.

Reagovat
valloire

Viděl jsi něco podobně spontánního nejenom u nás, ale i u jinýho týmu? Myslím, že ne. Tohle je novej level.

Reagovat
drussbarb

Všiml sis, že Messi nesimuloval otřes mozku?

Reagovat
valloire

Ale jo, slouží mu to ke cti. Ale zas na druhou stranu, proč někoho chválit, když je normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tys byl normální, tak bych tě chválil neustále.

Reagovat
valloire

Jo, já vím. Normální bych byl kdybych byl z Messiho úplně mimo jako vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by , kdybys nelhal.

Reagovat
valloire

Já nikdy nelžu, nebudu ti to furt opakovat.

Reagovat
Hokaido

Tenhle kolektivní dive vstoupí do historie, tím jsem si jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
teenz

Reagovat
-Carles-

Neskutočná komédia Mascherano ale top!

Reagovat
Gazdo

Ako suarez mi vzdy prisiel ze daval trosku nahodou tie goly co sa mi celkom obcas paci lebo to vie spravit naozaj nadherne ale vazne mi to pripada ze to co ma trafit a trafil by aj dorastenec v piatej lige to neda a to co je pomaly nemozne tak to tam nejakym zazrakom doklepe ale vazne to co on zahadzuje to je na stovky pomaly uz... Ale zatial nam vyhrava zapasy lebo proste v sebe nieco ma co tam ten gol da inak v zavere to boli fanusikovia vale kto to nezvladol a trafil neymara tou flasou? Lebo zo zaberu sa mi zdalo ze to boli nasi

Reagovat
LAM

Suarez to má jak kdy.Někdy potřebuje 5 golovek na gol a jindy dá z 3 šancí 3 goly.Ale jinak to je nejlepší hroťák u nás co pamatuju,protože k tý spoustě golů ještě přidává hodně práce v pressingu

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Lamskej#RMCF

Trapné no..gól. z ofsajdu.řada zlých rozhodnutí a potopení Vale.dneska rozhodčí tlačil Barca jak.mohl..a to.museli snad vidět i plastic fans barci..

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Sali5

Škoda, že ta penalta byla celkem jasná, mohlo být veseleji..

Reagovat
Jerichoo

Teraz to nebola kradez ci ako to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, nebyla.

Reagovat
valloire

tohle byla krádež sezony. Je mi líto Valencie, protože hráli skvěle a už podruhý ztratili remízu s váma v poslední vteřině. Tentokrát za vydatný pomoci vašeho sudího soudruha Mallenca.

Reagovat
smazaný uživatel

Že tě ta tvoje nevymáchaná tlama nebolí. Už jsi zapomněl na výkon Mallenca ve finále Copy 2011?

Reagovat
valloire

Tam jste předvedli skvělej komickej výkon hlavně vy. Dodnes z toho zápasu žijí trenéři, kteří na tom demonstrují jak se simuluje zranění, ač se hráče nikdo nedotkl. Velmi poučné.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že jste se tam soupeře nedotkli ani jednou. Jsi člověk bez špetky charakteru.

Reagovat
X-bano-X

soudruh Mallenco resp. váš anjel strážny

Reagovat
Rssa

Messi

jinak docela slaby vykon, obrovska mezera mezi obranou a zalohou, kterou Valencia dokazala po zasluze potrestat. Nelibi se mi vykon Busquetse v posledni dobe, neni to ten spojovac zalohy s obranou jako kdysi, hraje moc vysoko. Obrana vtipna sama od sebe, hlavne ten Masch se nemel vubec prodluzovat.

Zaverecna komedie s flaskou byla tresnickou na dortu. Sice je pravidelnym zvykem, ze na nas ve Valencii hazou vse co jim prijde pod ruku, ale takova saskarna? Cest hracum, kteri jako prvni v reakci nezacali hledat podlitiny na tvari.

Proto znovu - Messi

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

To je zase na blito, jako by bílej mor zařízli ...

Reagovat
valloire

No až bude na konci ligy stav 92 - 91 pro Barcelonu, tak vím, kde se stala ta chyba.

Reagovat
Switchback

Real zase hrál piču, no

Reagovat
valloire

Ne, ale máte za sebou sudí. Role se vyměnili. I když v týhle míře za náma nikdy nestáli.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvak kvak.

Reagovat
Switchback

Jasný, Ronaldo vám vyhrál tolik zápasu těma divema, že bych radši nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Zase lžeš, říkal jsi,že vám nikdy nepomáhali a například všechny penalty na Ronalda byly křišťálově čisté, tak jak se mohly role otočit?

Reagovat
valloire

Já nikdy nelžu. Mluvím o dřívějších dobách, kdy jste hráli hovno a furt si stěžovali, že Franco sem a tam a já nevím kam.

Reagovat
smazaný uživatel

První větou jsi to hned potvrdil a ještě mě pobavil.

Reagovat
valloire

Tak to je dobře, že se bavíš. Já se bavil včera. Takovou komedii tak často nevidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se taky bavil, docela jsme měli navrch,což na Mestalle nebývá vždy, dost šancí (Suárez3,Raki...) a v poslední minutě dramatický zvrat pro nás za jasnou penaltu. Takže jsem se bavil víc, ty hlavně tou petkou.

Reagovat
valloire

Tak já viděl až druhej poločas, tam měla navrch spíš Valencie. Zvládnout brejky jako kdysi my za Moua, jeli byste k moři s debaklem. Petka byla třešnička a potvrzení klaunskejch schopností většiny vašich hráčů. Teď mě omluv, pádím na Spartu. Bude totiž nemilosrdně rozdrcena v pekle Štruncových sadů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi hlupák.

Reagovat
valloire

Sparta padla.

Reagovat
valloire

a ta jasná penalta nebyla odpískána

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom ta co neměla být,že?

Reagovat
Spalovač šancí

No pokud bude mít na konci sezóny Real pouze 91, bude to výhradně a jen jeho chyba, že v sezoně poztrácel tolik bodů.

PS: Nechceš si dát do oblíbených Slavii? Jsi slušná plačka.

Reagovat
valloire

Ne. Bude to chyba Undiana Mallenca.

Reagovat
X-bano-X

No to by sme vedeli, nasimulované penalty robia svoje.......inak nemáte šancu sa vyškriabať nad 90

Reagovat
CHONG

Zloděj křičí, chyťte zloděje

Reagovat
Switchback

Pšt

Reagovat
Aldeano

Celta

Reagovat
valloire

Bíte Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny zapas. Nevysla mi predpoved, ze atletico skoruje na konci. Sampaoli odkedy prisiel uplne zmenil styl hry. Predtym hrali na kratke prihravky, teraz zacali individualne tahat lopty po krajoch a furt idu jeden na jedneho. Zlepsili obranu a vychadza to

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla vypadá fakt dobře, dlouho jsem neviděl nikoho, kdo by takhle vyzrál na atlety.

Reagovat
smazaný uživatel

Za dva týdny to bude zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě bude, bez Iniestya možná bez Piquého to bude těžké. Ale to je tam pokaždé, myslím, že jsme tam nikdy nevyhráli jednoduše. A zvláště teď, pod tím malým šílencem se nám tu zřejmě rodí nové Atlético.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to podle "expertů" přestane být liga o dvou týmech

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo a Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

On právě myslel, že tyto dva týmy po letech přestanou dominovat a bude tam víc týmů hrajících o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

patetico dostalo slušne namrdané, Sevilka

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho jsem neviděl takový debakl a Rayo taky střelnice!

Reagovat
smazaný uživatel

kráľ Manucho

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo namrdalo Girone 1:0 v dramatickom zápase, kde sme sa dostali cez polku jedine keď niekto odkopol na ich polovičku

Fran opäť v základe, dokonca posadil Trashorrasa

Manucho zostrelil Gironu, toto ich bude veľmi boleť

7. miesto, play-off nadostrel, stúpame tabuľkou

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal zasluzena vyhra. Las palmas ma kvalitneho trenera, dobru obranu a vysoke sebavedomie ale pri vsej ucte tento tim nemoze bojovat o pohare v La lige

Reagovat
smazaný uživatel

Ty konce zápasů většinou nezvládají.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakambu

Reagovat
blaugrana

Bakambuuu. My saviour! Lemos po sezóne do Barcy!

Reagovat
misinho7

Bakambu je beast nejak som ho predtym nespoznal ale odkedy ho mam na fife vo FUT tak si ho zacinam vsimat, a je taka ista bestia ako na fife aj v reale

Reagovat
smazaný uživatel

To byla zase šance! Ale rozhodčí rozhodli,že Bilbao nevyhraje.

Reagovat
blaugrana

Franco zasa úraduje, ale čong a pán Šumavy to budú spochybňovať.

Reagovat
smazaný uživatel

, jo ti dva až odejdou , tak se bude těžko hledat nástupce, ani ne v té hlouposti ,ale ve vytrvalosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Góól! Zase ten katalánský svaz!

Reagovat
blaugrana

Fico za to môže! Konečne je prospešný.

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak je to Katalánec

Reagovat
blaugrana

Je to starý komunista.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Jak si tady ti b..... z B..... notujou.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je taková naše slabost. Jakmile hraje Real, my se tady nasuneme. To vy neděláte.

Reagovat
smazaný uživatel

Williams chce hrát za Real! Máálo jsme zaplatili.

Reagovat
valloire

ten černej? tak to těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Černé neberete?

Reagovat
valloire

se podívej na skvadru my jsme Bílej balet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pár černejch se ve vašem ku-klux-klanu už objevilo.

Reagovat
valloire

ale ne za Pereze, kromě Adebayora, ale tam nebyl nikdo jinej volnej

Reagovat
smazaný uživatel

Pak už jen blonďák Essien a oba Diarrové.

Reagovat
valloire

všechno z nouze ctnost

Reagovat
One-Real

Tohle jsem se chystal psát bez ohledu na tu poslední akci, která to jenom podtrhuje.

Cristiano je letos mimo. Obhajování, že začal ještě víc přihrávat a kombinovat s ostatníma postrádá smysl. Přijde mi, že si letos daleko hůř hledá ty správný místa, kde dokázal bejt x sezón předtím. Prostě vždycky tam, kde bylo potřeba. Letos nám všude chybí krok, metr, kousek. A když se tam dostane, tak zmatkuje. Nepochybuju, že zrovna u něm to je daleko víc psychice, než u kohokoliv jinýho. Souvisí to určitě s daleko víc věcma a celkovým fungováním týmu, ale přivírat oči a neustále to bagatelizovat taky nemůžeme.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Na zlatý míč to stačí. Finále ME bylo od 20. minuty fenomenální. A těch penaltových rozstřelů!

Reagovat
alcantara

Ser na to, vazne.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Až to jednou napíšeš někomu od nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak malý děcko.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se mě někdo zastal , valoá psal, že jsem dědek.

Reagovat
alcantara

madridcan napriklad.

Reagovat
teenz

Reagovat
Robbie

třeba jak zadrbal tu jednu šanci, mohl přihrát a on to kopnul do brankáře

Reagovat
Kokesh

Takze reseni je aby si hledal nove angazma ci zacal ztracdt minuty? Ja k tomu muzu rict jediny. Uz nekolikrat jsem sw ho dovolil zkritizovat a on pokazde ukazal svuj lvl, svou vyjimecnost. A nemam nejmensi pochyby, ze ji ukaze i ted.

Reagovat
One-Real

To si z toho příspěvku vyčetl kde?

Reagovat
Kokesh

Cetl jsem mezi radky a jeste mi k tomu pomohla lahev Jacka na oslavu.

Reagovat
alcantara

Radsej Jameson.

Reagovat
Kokesh

Za 40 $ 1.75 lahev, no neber to.

Reagovat
alcantara

To je ako v Rusku standard za 7 ecok 0,5L, no nepi to...

Ale jo, dal by som sa na to nahovorit

Reagovat
Ed_Hazard

V Ruskubkupis 0,5l vodku v kazdom obchode aj za 2€. Bielorusko a Ukrajina detto. To len tak pr info ak by si bol niekedy moc smadny

Reagovat
alcantara

Tomu verim, len my sme boli zvyknuty od nas na Standard, tak sme sli po istote. Inak je to tam smiesne v tomto smere, cigy za euro, tam by som nemohol zit resp. mohol ale tak do 30ky max...

Reagovat
Kokesh

Lepe pit nez kourit.

Reagovat
alcantara

Ja to mam prilis previazane a spojene so sebou, bohuzial.

Reagovat
Kokesh

To rikal i Mensik, ze jedna nerest automaticky vaze na tu druhou.

Reagovat
Ed_Hazard

Jop, cigarety tiez za drobne. Ja sice nefajcim, ale je to teda sakra rozdiel. Na benzin s naftou som tiez cumel ako trubka, v prepocte cca 50c/liter benzinu a 60c/liter nafty

Reagovat
alcantara

Tak ked mas pod sebou plnu prdel nerastneho bohatstva, bodaj by nie... A to rubel teraz stupol, ist tam tak cca pred rokom, to si fakt mozes kupovat Putinove stetky za drobne.

Reagovat
valloire

to je to o tý přípravě, já to i čekal

Reagovat
LAM

příprava ti pomůže s fyzičkou ale né v tom že zadrbeš 5 golovek za zápas.Cr nikdy neměl procentoální úspěšnost tak vysokou jako jiní Top střelci a letos je to ještě daleko horší.

Reagovat
valloire

No právě že s fyzičkou....pak si slovy kolegy "daleko hůř hledá ty správný místa, kde dokázal bejt x sezón předtím"...Jak říkám, po zimě bude dobrej.

Reagovat
vilp

Loni to bylo stejný. Spíš doplácí na to, že už si ty šance není schopný vypracovat sám a zároveň mu jich díky celkově špatné hře týmu ve většině zápasů nevytvoří tolik ani spoluhráči.

Reagovat
Ángel di María 22

Máme tři body. Hurá

Reagovat
misinho7

zasluzene, hra nebola uplne uzasne ale sance sme si vytvorili to ze ich zajebavame je nasa vina..

Reagovat
LAM

Tak Bilbao dneska fakt hodně slabá sestava.V plný síle by na body měli.

Reagovat
misinho7

jasne jasne..my s Lukom by sme im dali 5.. taketo reci nikdy nevies co by bolo

Reagovat
LAM

vám chyběl 1 hráč a jim 4

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič, Casemiro, Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

No a když sečetl mysýňo jednoho chybějícího z Realu a 4 z Bilbaa vyšlo mu,že by dostali 5, čemu nerozumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

A soupeř navíc neměl šance žádné.

Reagovat
misinho7

mal ale menej a po totalnych hrubkach

Reagovat
Kokesh

Atleti byli pred timto kolem prvni, ted pati. Kde jsou ti srovnavaci lig z PL?

Reagovat
Switchback

Tak PL je teď taky slušně vyrovnaná, první a pátý místo rozdíl 1 bod ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam teda vidím body tři.

Reagovat
samson192

vážne?

Reagovat
smazaný uživatel

A, sorry, spletl jsem si ligy.

Reagovat
alcantara

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=QuR5KljdLPo

Hele on fakt v čase 5:57 při Moratově golu zvedal ruku že je ofsajd?

Reagovat
misinho7

jasne urcite naznacoval ofsajd ..neskutocne ako vsade nieco hladate proti nemu

Reagovat
tunkic

Tak proč myslíš, že zvedal ruku??

Reagovat
LAM

On neodpoví

Reagovat
smazaný uživatel

No myso? Proč,i tunkič, který není fanda Barcy by to rád věděl.

Reagovat
misinho7

a ja som snad s Cristianom hovoril po zapase alebo co?

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Je to neuvěřitelné, ale je to tak.

Reagovat
misinho7

ta vasa posadnutost Ronaldom je strasna jeho riesite viac ako svojich hracov

Reagovat
LAM

Ale tohle je jasně viditelný.Co jsem koukal na youtube tak tořešej i Realisti.Podívej se na to z chladnou hlavou.

Reagovat
misinho7

ale prosim ta

Reagovat
LAM

A co tam naznačoval podle tebe.Ještě v 6:17 je to vidět

Reagovat
Generalní Gladiator

je frustrovanej z messiho,chtěl taky slavit vítěznej gol na závěr..

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišikriste, jak vypatlanej prostě člověk musí bejt, aby si myslel, že Ronaldo se snažil upozornit sudího na ofsajd VLASTNÍHO TÝMU. Ty mentální gymnastika, která se používá, aby vám Ronaldo pasoval do role toho zlýho je už fakt za hranou mýho chápání.

Reagovat
smazaný uživatel

Za hranou tvého chápání neznamená nepochopitelné.

Reagovat
CHONG

To je fakt nemoc.

Reagovat
smazaný uživatel

To není nemoc, jenom prostě nechápe souvislosti, to máte všichni.

Reagovat
CHONG

Kdežto ty je chápeš

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
Gazdo

To ma rozsekalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo přímo na komoru.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Jerichoo

neskutočné fakt

Reagovat
misinho7

prosimta a povedz mi co by z toho akoze mal? zeby neuznali jeho timu gol ? wtf..

Reagovat
LAM

On chce bejt vždy za největší hvězdu.Nebo to taky není pravda?

Reagovat
misinho7

najvacsia hviezda chce byt to je jasne ..ale wtf a to akoze by bol rad keby neuznali gol zeby on potom mohlo este stihnut skorovat za tych 9 minut vitazni? akoze to snad nemyslis vazne..

Reagovat
LAM

Mě to taky přijde dost i na něho,ale co tam teda ukazoval?

Reagovat
smazaný uživatel

A co to gesto k rozhodčímu mělo znamenat? takové vidím jen u obránců.

Reagovat
valloire

prej s chladnou hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

To vy při zápasech Barcy neděláte a věnujete se výhradně Realu(viz včera).

Reagovat
misinho7

venuje sa barce tak ako vy realu ale nevenujeme sa jednotlivcom tak ako vy Ronaldovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je v tom rozdíl? Vy se jednotivcům jako Neymar nebo Suárez věnujete také podrobně, tak aspoň nekecej nesmysly.

Reagovat
misinho7

urcite nie tak ako vy Ronaldovi, to si musite priznat

Reagovat
smazaný uživatel

proč my? Přiznej si to ty.

Reagovat
Spalovač šancí

třeba se věnují CR7, protože z Realu už nikdo jiný ani za zmínku nestojí

Reagovat
Generalní Gladiator

jako zní to skoro hrozně,ale z něj se stala v poslední době fakt komická figurka,kterou stojí zato sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Hele sedni si, dej si kafe/čaj a pomalu se nad tím zamysli. Pomalu a důkladně.

Reagovat
valloire

No jasně. Fair play bejt musí. Vám tohle nic neříká. Suarez se včera radoval z Messiho golu, i když neměl platit.

Reagovat
CHONG

Vy už fakt slyšíte trávu růst.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vysvětli rozumně, při tvém vzdělání.

Reagovat
smazaný uživatel

To vám jako vážně v těch dutejch hlavách nedojde, že to bylo přesně obráceně. Že ne, že hlásil ofsajd, ale naopak to, že Morata v ofsajdu nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nám tam unikla ta radost z gólu, zase jsem viděl jen kroucení hlavou. A taky jsem nikdy neviděl útočníkovu zdviženou ruku , jen obráncovu. Útočníci se jen letmě otočí a radují se jakoby nic. Tak už tu hlavu vytáhni....

Reagovat
CHONG

Tak to jsi asi neviděl, jak pak běžel za Moratou, v ten moment jsi tu hlavu asi zrovna neměl vytáhlou...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si mám vytáhnout hlavu.

Řekne mi člověk, kterýmu přijde pravděpodobnější to, že Ronaldo chtěl odvolat gól vlastního týmu než to, že se naopak snažil ujistit, že gól platí. N E U V Ě Ř I T E L N Ý.

Reagovat
smazaný uživatel

Zvednutí ruky a pohled na čárového rozhodčího je instinktivní akt, který má rozhodčímu naznačit, že se o ofsajd nejednalo, nebo je to pudová záležitost , která na ofsajd upozorňuje. Ukažte mi , kde to kdy kdo udělal jako Ronaldo?

Reagovat
misinho7
Reagovat
CHONG

To jsi neměl dělat, teď ti řekne, že všude signalizoval offside

Reagovat
smazaný uživatel

To jako ukazuje co? To si opravdu děláš prdel.

Ale pokud chcete nadále věřit tomu, že CR je tím špílmachrem týmu, který se zajímá jen o týmové výsledky, tak tomu věřte a já vám k tomu přeji ,ať je u týmu opravdu do těch 41 let, jak si to předsevzal.

Reagovat
CHONG

Tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Bueme mu tedy budoucnost u Realu přát společně.

Reagovat
misinho7

spolu si pripijeme ked zdvihne dalsiu trofej LM ci La Ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Zase už další trofej La Ligy? Není to už trochu jednotvárné?

Reagovat
CHONG

Proč bych to dělal, každému jenom trochu soudnému je jasné, že ať už dělal Cristiano cokoliv, tak určitě nenaznačoval rozhodčímu, aby neuznal vítězný gól vlastního týmu, který padl za minutu dvanáct, takovou mentální konstrukci fakt můžete vyplodit jenom vy, ale jak říkám, je to jasné každému, jen trochu soudnému, takže mě nepřekvapí, že ty na to budeš reagovat zase nějakým obskurním "vysvětlením".

Reagovat
LAM

Neylo by to poprvé co je nas.anej z golu někoho jinýho,ale samozřejmě je přece každýmu jasný že to tak bejt nemohlo.CR hraje totiž vždy pro tým.

Celkově ale bude spokojenej když bude pokračovat v těhlech výkonech.

Reagovat
CHONG

Tohle je fakt zbytečné, klidně si žij s tím, že naznačoval rozhodčímu, aby neuznal gól vlastního týmu, když ti to udělá dobře na duši, vyvracet ti to dál nebudu, házet hrách na stěnu mě nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte ty hlavy fakt vypatlané. Tomu člověku jde jen o jeho statistiky, vždyť už to řekl mnohokrát a tohle mu do not hodně nehraje, když za něj střílí góly náhradníci. Ale když to nechceš vidět a slyšet , tak to prostě neuvidíš a neuslyšíš.

Reagovat
misinho7

ty si proste idiot toto uz sa neda proste ako ..

Reagovat
CHONG

Jedeš dobré bomby

Reagovat
valloire

Ta druhá flaška vína ti nedělá dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztělesněná objektivita promluvila

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi mě dostal, uvědomil jsem si, že ve sporu R - B můžou být objektivní pouze R.

Reagovat
valloire

konečně jsi prozřel

Reagovat
smazaný uživatel

A vo tom to tady celý je. Vy hážete jednostranné nesmysly a my se vám to snažíme vysvětlit.

Reagovat
valloire

no jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo přesně to tvrdím Neuvěřitelný pokrytectví , na to že všechno vidíš a slyšíš

Reagovat
hntlyl
Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

jakože tohle je seriozne asi nejvetsi sracka, jakou jsem tady kdy viděl to je moc

Reagovat
placa

Jako taky se mi to nezda, ze by signalizoval ofsajd, ale zase v podstate hnedka po tom golu zvedl ruku, podival se smerem k carovymu a pak jakoby vztekle prastil tou rukou o stehno a vubec se nesel hned radovat s Moratou, jak by to udelal asi kazdy jiny hrac v tehle situaci. Buhvi jak to bylo, ale zase ze by signalizoval ofsajd vlastniho tymu, to uz je i na Ronalda docela sci fi :D

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme štěstí, že ho nesnažil ubránit no .... Jinak tohle gesto dělá Ronaldo často, všiml jsem si toho už loni v LM tuším

Reagovat
roberos

Stojí za to si přečíst na strankách Realu o CR ( třeba jak nepatří anido základu,jak spaluje co se dá,nepřihraje a jeho grimasy na spoluhráče,když mu nepřihrajou atd.)- http://www.bilybalet.cz/komentare/2016100041

Reagovat
misinho7

to myslis vazne? chod na stranky barci ked barca prehra alebo sa jej nedari a Messi by bol uz v city, Neymar v PSG a cela obrana na tribune...

Reagovat
Generalní Gladiator

na fcbarcelona.cz jsem dva roky nic takového a hlavně v takovém měřitku nečetl, nejvtipnější že, že ti kluci mají pravdu

Reagovat
misinho7

forcabarca.sk tam

Reagovat
Generalní Gladiator

chodím na cz. má úroveň, tenhle neznám, ale bilybalet.cz je také slušně veden a tyhle reakce ti nevzniknou po jednom zápase, ale trvá to už skoro dva roky, hromadí se to, a ronaldo v tom fakt není nevinně.

Reagovat
roberos

Reagovat
misinho7

ja na tie diskusie nechodim velmi nizka uroven, asi to bude vekom uzivatelov ale menia tam nazor kazdy den a furt dakoho vyhadzuju ..chodai tam provokovat fanusici barci to iste ako na forcabarca.sk cize je to nic moc ..urcite by som z tej diskusie nic nesudil

Reagovat
Generalní Gladiator

je to názor fanoušků realu, kteří jej sledují pravidelně a někteří už i víc než desetiletí, úroveň hodnotit nebudu, nemusíš umět štěpit atom,abys rozuměl fotbalu..hodnotí bezprostředně to, co vidí..možná vulgárně,ale jde to od plic celkem to sedí jak hrnec na prdel

Reagovat
roberos

Reagovat
roberos

Meleš kraviny. CR je každou chvíly v prdeli z formou a pak dá 4 góly amatérům z Andorry a pod. a už by měl dostat GB!!!

Reagovat
valloire

Reagovat
roberos

Tady - http://www.fcbarcelona.cz všichni vědí,že Messi je génius a Cr jen mediální bublina a rekodman na slabících ( i když zatím letos ani tam nic)

Reagovat
valloire

děti pfff, jako ty

Reagovat
roberos

LA liga Ronaldo 38 střel - 2 góly . To je produktivita za kterou ostatní končí na laviččce je on ne !!

On je často nejhorší hráč na hřišti ( a tréneři Realu nemají koule ho posadit) a to u Messiho nikdy neuvidíš!

Reagovat
Ed_Hazard

Kedy ti skoncil ban?

Reagovat
misinho7

snad mu daju co najskor znova

Reagovat
roberos

Mám tě zařídit ban ? - za nesmyslný žvásty na které není nikdo zvědavej.

Reagovat
LAM

Tady se něco takovýho vůbec dává?

Reagovat
roberos

a kdy tobě uplakánku .

Reagovat
valloire

Reagovat
Generalní Gladiator

38střel-2góly

Reagovat
roberos

Kanonýr jeden

Reagovat
Switchback

38 střel a 2 góly? to bude nějaká blbost

Reagovat
LAM

Letos to vypadá hodně vyrovnaně.Real hraje dost špatně,ale i přes to většinu zápasů dokázal nějak dotlačit(uvidíme co na jaře)Atleti vypadaj letos taky silně a my máme problém hlavně v častý nevyrovnanosti výkonů která asi pramení z toho že jsme ligu vyhráli dvakrát za sebou.K tomu letos silná Sevilla.

Snad zvládnem překonat to období bez Iniesty,ale bude to těžký,protože záloha nefunguje.Leo ale hraje parádně,tak to snad potáhne dál.

Reagovat
roberos

Jinak já se při zápasech Realu královsky bavím,když má míč Ronaldo.Vypadá to takhle - Cr dostane přihrávku ( občas ji technik nezpracuje ) hned přihraje nejbliš posavenému spoluhráči a maže do vápna a když se k němu dostane míč - tak sniper zakončuje

Reagovat
smazaný uživatel

väčší fanúšik CR než ty tu snad ani neni, nikto sa oňho nezaujíma ako ty.

Reagovat
ADM

Akože vždy tu bývaly hovná, ale to čo je v diskusiách zatiaľ tento rok ..

Reagovat
MadMrJacky

Jak může někoho vůbec napadnout, že by Cristiano signalizoval offside? Zase neblbněte

Pravděpodobně chtěl být dneska aspoň trochu užitečný, tak přemlouval sudího, ať ho to ani nenapadne to mávnout.

Reagovat
MadMrJacky

Ale vážně. Zrovna dneska mi nepřišel tak špatný jak v poslední době. Ten problém se zakončením on vyřeší a zase to bude platný hráč. Nicméně ani tak nebude nejdůležitější hráč Realu, ale tím už není nějakou dobu.

Individuálně je to ale dost možná jeho nejslabší rok co pamatuju

Reagovat
Mateo16

Prosím vás, prosím vás. Vysvetlite mi niekto tu grotezku čo tam ZZ zase robí s Iscom a Jamesom . Hrajú každý druhý zápas a ešte idú ako prvý striedať bez ohľadu na výkon James znova ani minútu.

Jo a ZZ za striedanie Isca vypísaný

Reagovat
misinho7

to striedanie ale zabil..najlepsi hrac dole ..toto bolo fail z jeho strany...

Reagovat
Miguel19

Tady tomu říkáte rotace.

Reagovat
vilp

Spíš debilita.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to defakto to samý co s Moratou vs Benzemou. BBC má prostě neotřesitelnou pozici a když honíme výsledek tak je nejspíš nepředstavitelný, aby někoho z nich střídal. Proto to vždycky odnese ten další v pořadí a to byl včera Isco. Je to trapný, že hřiště musel ten nejlepší hráč, ale zas jako je to těžko nějaká novinka.. takhle to funguje už nějakou dobu.

Reagovat
Mateo16

Na to ze Isco isiel z ihriska ako prvy uz som zvyknuty od Ancelottiho . Ja narazam na toto

Legia James 65 minut ako prvy ide striedat --- 0 minut nasledujuci zapas

Isco proti Legii 0 minut -------- Bilbao 65 minut

V tom musi mat ZZ system

Reagovat
Al Capone

Pochopim kdyz cules Crise kritizuji, smeji apod, sam tohle delam Messimu, ale dnesek zase ukazal jejich neskutecnou debilitu. To jako myslite vazne s tim ofsajdem, jako fakt? Tohle je uz moc debilni i na tak zmrveneho tvora, kerym cules jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to zase vyada.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tohle je fakt pravidelne nejhorsi diskuze ze vsech sekci. Vy neresite nic podstatnyho, co se v utkanich delo (krome R+B tady 90 % ostatni tymy ani nesleduje), nesdilite spolu novinky a zajimavosti, abyste se vzajemne obohatili, nevymenujete si nazory na temata, neprobirate formy hracu, taktiky, prestupy...

Jen se vzajemne urazite a nemate ani trochu nadhled. Udivujou me vase zivoty, jak si jedni potrebuji vylit zlost ze Barcelona zase vyhrala, i kdyz mela namale, a druzi pribehnou a do krve ji obhajujou... jste hrozne trapni

Reagovat
Visca el barca

Na tom něco je Každej by si tady měl šáhnout do svědomí. Ta válka je přehnaná

Reagovat
CHONG

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Diego2

Reagovat
roman1978

ještě čelzí pls

Reagovat
drussbarb

Máš absolutní pravdu. A nelepší se to ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vím, že zrovna ode mě to asi vyzní blbě, protože jsem tenhle kolotoč pomáhal roztáčet, ale nutno říct, že co se tady děje tak poslední dva měsíce, je úplně mimo žebříčky. Poslední víkend už jo holý přehled lidský hlouposti.

Reagovat
Billy McClane

Ze pomahal roztacat. Ved ty si tu odjakziva hlavny kolotocar

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Zaoaja kabel do zasuvky

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Xavi

No to taky není zrovna pravda.

Reagovat
Kenneth

Zajímalo by mě kde je problém mezi Morata x Benzema. Momentálně musí každý vidět že si Alváro základ zaslouží.

Reagovat
CHONG

Problém je v tom, že ZZ nemá koule, celé BBC patří v současné době na lavičku, ale stejně mají jistý základ.

Reagovat
teenz

Reagovat
Lifted

Ale má koule, jenže tam vládne Florentino. A ten do jeho koulí zabalí komplet celej realizační tým.

Reagovat
Kenneth

Smrdí mi to spíš Perézovinou.

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
misinho7

Reagovat
Switchback
Reagovat
teenz

Nastala doba, kdy se zdá bejt největší chlap v Barcelonském týmu Messi. Hm.

Reagovat
Switchback

What a time to be alive

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hero.

Vždy jsem si myslel, že nemá hlavu šampiona, ale on se postupem času učí vítězit.

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

on to v sobě má

Reagovat
-Carles-

Reagovat
LAM

Opravdu

Teď je to hlavně o něm.Musíme ale připustit že bez něho by to nebylo vůbec dobrý a ostatní se musej dost zlepšit,protože to nemůže sám táhnou donekonečna.Jsem opravdu zvědavej kdo zastoupí Iniestu.

Liga je letos hodně vyrovnaná a udělat vítěznej hattrick bude hodně těžký.

Reagovat
Mercury

Souhlas. Suarez ani Neymar zatím zdaleka nehrajou tak dobře jako loni, ale věřím, že se zvednou. Problém je teď v obraně i v záloze kvůli zraněním nelze rotovat tak naplno jak by bylo třeba. Nicméně ten program je šílený, je fajn, že si můžeme dovolit rotovat i v Manchesteru, protože ač se to zdá zvláštní, tak z pohledu Barcelony ten zápas momentálně není zdaleka tak důležitý jako ligová klání s Granadou a hlavně další víkend v Seville.

Navíc zítra Supercopa Catalunya proti Espanyolu, ale tam to doufám odehrajeme čistě s béčkem + maximálně Vidal, Denis, Paco..

Reagovat
-Carles-

Hlavne Neymar má zvyčajne dobrý zápas, až keď sa hrá bez Lea, inak je dosť nevýrazný.

Reagovat
alcantara

Denis jak s opovrhnutim cumi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Jezisi ten Suarez tam to snad neni mozny....

Reagovat
Mercury

hrozný klaun

Reagovat
smazaný uživatel

Messi

Reagovat
teenz

Jsem rád, že jsme proti těžkému soupeři odehráli opravdu dobrý zápas. Ve fotbale je vždycky co zlepšovat, momentálně ale odvádíme dobrou práci, hráči dávají do zápasů všechno a jsem tak spokojený,"

Hm, jestli je tohle situace ke spokojenosti, tak to má asi malé nároky.

Reagovat
-Carles-

Keď to porovnám s Pepom, ktorý nebol na 100% spokojný ani keď naložil Mourkovi manitu...

Reagovat
teenz

Tak ta Pepova genialita ho taky umí občas pohřbít. Ale lepší varianta, než ta od ZZ. To je děsný, půlka týmu hraje sračku a on je spokojenej.

Reagovat
-Carles-

Konštruktívna kritika je zdravá, pokiaľ je oprávnená, ZZ strká hlavu do piesku lebo asi nevie čo zmeniť / zlepšiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern Munich’s Renato Sanches named 2016 Golden Boy.

Reagovat
teenz

Reagovat
patas92

Je někde pořadí, nebo aspoň nominace?

Reagovat
smazaný uživatel

Nominace byla k dispozici už před měsícem cca. Pořadí jsem taky hledal, ale našel jsem jen, že Rashford byl druhý.

Reagovat
patas92

Ok, díky. Snad to zveřejní později

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezasloužené

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se to fanouškům Realu líbí nebo ne ( jsem zarytý Madritista) tak včera mě jako 1věc napadlo, že ten idiot snad mává offside. Ale řekl jsem si že to je nesmysl, že to už by bylo pořádná schíza. Dneska jsem viděl to video opakovaně a mohu s klidným srdcem hovořit, že se Ronaldo definitivně zbláznil a slovu sobec dal nový rozměr. Protože ten offside nejen že mával ( co jiného taky asi že?) ale poté když viděl že gol platí ještě udělal to jeho gesto rukou u těla. Nevidí to jen ti co to vidět nechou a jeho slepí fans, kterých ale už snad po tom hnoji co od počátku sezony hraje ubývá. Až jednou nebude Ronaldo v TOP š na nominaci zlatého íče to bude srandy kopec. Hnus hnusů.

Reagovat
teenz

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lifted

hele já teď na to koukám a spíš mi to přijde taková jako ta jeho polooslava s tím, že hned koukal na rozhodčího jestli nemává ofsajd.. nevím no... a to rozhodně nechci obhajovat CRko, momentálně mě pěkně sere a šoupl bych ho na lávku hned.

Reagovat
CHONG

Vždyť je to naprosto jasně tak, jak je uvedené v odkaze níže, který chorý mozek může napadnout opak, to fakt nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

Ok tak mi vysvětli co by tam jako mával na neuznání? A proč udělal to ublíženecké gesto? :-D Jinak samotný tomu nevěřím, příjde mi to jako blbost, ale oči vidí.....

Reagovat
CHONG

Viz níže

Reagovat
misinho7

Reagovat
CR7RONALDO

Inač k tomu Ronaldovi pri Moratovom góle len toľkoto: http://www.sport7.sk/clanok/174082-avizoval-ronaldo-ofsajd-moratu-nie-je-to-pravda

Reagovat
smazaný uživatel

ok to je logické a beru to....a co to gesto jak plácl rukou do boku, co dělá vždycky když je nespokojený s verdiktem? Pro mě to je dost viditelné a vypovídající.

Reagovat
CHONG

Že by to bylo tím, že hrál celý zápas piču a rozhodl maník, který naskočil chvilku předtím? Že podobné pičoviny vymýšlejí culés je celkem nabíledni, ale že něco takového řeší madridista, to mi fakt hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeším to, včera mě to napadlo spontálně aniž by se o tom něco psalo nebo četlo. Hele Ronaldo je sobec, a že měl v tu chvíli zkrat protože chtěl být tím co rozhodne a fakt se "spletl".....Sorry pro mě to není až tak ztěží uvěřitelné. Bohužel

Reagovat
CHONG

Sobec to je, ale není to idiot, vždyť kdyby ten jeho údajný záměr vyšel, tak by ho fanoušci umlátili čepicemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně bych řekl že to nebylo vědomě, prostě to byl zkrat, kdy se naplno projevila jeho osobnost.... nepřemýšlel o tom... Osobně si myslím že je z toho dost velké haloo aby se k tomu on sám nějak nevyjádřil

Reagovat
CHONG

Vyjádření přijde, každopádně ten odkaz výše mi přijde daleko pravděpodobnější než tahle šílenost.

Reagovat
hntlyl

já nechápu, jak to někoho může vůbec napadnout, obrat svůj tým o rozhodující gól navíc jasně vidí, že má před sebou hráče Atheticu a i on sám je před Moratou, wtf prostě

Reagovat
Afrokrecek

Je to idiot.

Reagovat
vilp

To mi teda přijde jako blbost. Zvedat ruku, aby si ověřil, jestli platí gól? Prostě tu ruku zvedá jako gesto radosti, to je toho. Když někdo zvedne obě ruce, tak je to všem u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš určitě nějaký psycholog.

Reagovat
vilp

https://youtu.be/1lrhlKl8atc

By mě zajímalo, co si ověřoval třeba tady. Jestli se ten míč náhodou nedovoleně neodrazil o břevno? Pověz, psychologu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vážně?

Reagovat
vilp

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo docela jasné, že si musíš dělat legraci, když srovnáváš tyto dvě situace.

Reagovat
vilp

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligence Chong.

Reagovat
vilp

Ano, bezdůvodné "úrážky", to dělají hlavně inteligentní lidé jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsem tě Chongem urazil, tak to chápu a omlouvám se. Jiných urážek si vědom nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijdou nejpravděpodobnější dvě věci:

- oslava + pohled na sudího, kde kontroloval ofsajd

- signalizace toho, že se on sám nezapojil do hry, protože si mohl myslet, že vybíhal z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejpravdepodobnejsi je to, ze to proste vypadalo strasne zvlastne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se pídím po důvodu ale. Že to je zvláštní (spíš nešťastný) nepopírám.

Reagovat
teenz

Furt malinko min nez tlakova vlna, ktera vcera dorazila na Camp Nou.

Reagovat
patas92

To asi ne, no.

Reagovat
patas92

Počkat...co včera dorazilo na Camp Nou?

Reagovat
teenz

Spatny rozpolozeni mesice a hvezd, stane se.

Reagovat
patas92

Sem si říkal, že tu něco nesedí

Reagovat
Robbie

Zidanovi zlomí vaz to že BBC je nedoknutelný, jsou zralý na lavičku, co jinak říkáte na Varana ? nemůžem ho furt obhajovat že je mladý a tak, on nikam neroste, jeho výkony jsou strašně slabý na Real, on bude jinde hodně dobrej obránce, ale TOP asi nikdy, třeba jen pro mě, je nedůsledný, málo agresivní, v tom by potřeboval něco od Pepeho, zdá se mi i takový až moc tichý

Reagovat
misinho7

vcera hral dobre al posral to tou chybou..on prsote hraje dobre a potom spravi totalne skolacku chybu..musi sa tomu vyvarovat

Reagovat
smazaný uživatel

Věkem ho obhajovat furt nemůžeme, ale teď ještě furt jo. Je mu 23 let.. kolik stoperů v tomhle věku hraje základ v jednom z nejlepších týmů na světě? On má furt prostor růst, takže toho že dělá chyby se vůbec nebojím, on to vychytá.

Reagovat
mistr129

Umtiti, Bailly, Zouma Ginter, Mustafi, Stones. Tím nechci rozhodně řict, že Varane je špatný, ale minimálně první 3 vypsaní jsou lepší

Reagovat
vilp

Samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš, že Umtiti je lepší než Varane, moc toho ještě neodehrál,aby jej šlo označit za lepšího,i když vypadá výborně. Varane už v Realu odehrál skvělé zápasy a myslím, že bude jeho oporou.

Reagovat
Mateo16

Baily , Stones Ja fakt netusim kde ten hype nabrali

Reagovat
mistr129

Však o Stonesovych kvalitách nepíšu, jen že hraje v základu to klubu

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

nj Umtity uz zrazu lepsi Zouma to iste...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Mateo16

Obranna faza Realu Madrid ide ale na ZZ tricko . Jeho system ma az prilis moc caste problemi s nasadenim a pohybom hracov . Ako bonus tam dal Iscovi / Jamesovi vacsiu volnost pri systeme 4-2-3-1 . Potom posledny hraci su Kovacic a Kroos . K tomu tam dost casto hra nepochopitelne Lucas Vazques aj na mieste Kovacica . K tomu ak tam znova prida tu grotezku 4-2-4 kde je vedla Kroosa Asensio tak potom tu zbytocne cosi Varanovi vycitat .

Varane iba doplaca na neschopnost ZZ

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na druhou stranu Zidanovi chybí hlavní článek jeho defenzivního systému (Casemiro) a on není zas nějaký taktický génius, aby na koleni vypracoval nějaký nový systém. Když si k tomu přičtu BBC a jejich vůli k bránění, tak mi vychází, že Zidane to prostě nemá jednoduchý.

Reagovat
Mateo16

To mas pravdu ale Casemiro nevyriesi problem s BBC a pohyb hracov . A ten presun na 4-2-3-1 samozrejme ide na ZZ tricko a aj tie striedania .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele