LaLiga - souhrn 6. kola

23.09.2017, 14:56, aktualizováno 25.09.2017, 22:53
Komentáře a souhrny
Valencia zdolala Real Sociedad a posunula se již na čtvrtou pozici. První katalánské derby mezi Gironou a Barcelonou přineslo očekávaného vítěze. Dani Ceballos poprvé naskočil v základu Realu Madrid a ihned mu dvěma góly vystřelil výhru. Atlético Madrid si poradilo se Sevillou a nadále zůstává bez porážky. Divoká remíza se zrodila v Málaze, Deportivo vyhořelo na Espanyolu...

Real Betis - Levante UD 4:0

25.09.2017 21:00

Góly: 47. Tonny Sanabria, 55. Fabián Ruiz, 65. Sergio Léon, 90. Tonny Sanabria

Že výhra na Realu nebyla jen šťastnou náhodou potvrdil Betis i v domácím zápase proti dosud neporaženému Levante. Valencijský celek se nestačil divit a během druhého poločasu schytal od Béticos čtyřbrankový příděl.

Betis si tak trochu sám na sebe ušil bič a po vítězství na Santiago Bernabéu se od něj doma čekaly jen tři body. Soupeř nebyl vůbec jednoduchý, Levante totiž do této doby neprohrálo a mimochodem také ono dokázalo bodovat na půdě věhlasného Realu.

Začátek utkání nabídl opatrnější partii a až do 23. minuty nebylo k vidění nic, co by stálo za zmínku. Úvodní oťukávanou ukončil až střelou do boční sítě Sergio León. Betis měl jasnou územní převahu, kterou ale v průběhu prvního poločasu nedokázal využít.

Změna přišla až se změnou stran. Hned ve 48. minutě přilétl do vápna Levante parádní centr a Antonio Sanabria hlavou na zadní tyči otevřel skóre. O chvíli později táhl dlouho balón Fabián Ruiz, až se rozhodl vystřelit a překonat Fernándeze podruhé. Když pak v 65. minutě uklízel balón do prázdné branky Sergio León, bylo vymalováno. Levante úplně vypadlo z tempa, na rychlé tři branky v rozmezí pouhé čtvrthodiny nedokázalo vůbec reagovat. V nastavení uzavřel střelecký účet přízemní ranou podél levé ruky brankáře Fernándeze Antonio Sanabria. Betis nakonec rozdrtil Levante 4:0, čímž mu uštědřil první letošní porážku.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Valencia CF 2:3

24.09.2017 20:45

Góly: 33. Aritz Elustondo, 59. Mikel Oyarzabal - 26. Rodrigo, 55. Nacho Vidal, 85. Simone Zaza

Nedělní program šestého kola La Ligy uzavřela strhující podívaná na severu Španělska, kde domácí Real Sociedad svedl s Valencií bitvu plnou zvratů, branek i vyloučení, a to se šťastným koncem pro druhé zmiňované. Los Che totiž v pětigólové přestřelce zvítězili 3:2 a stále v letošní sezoně nepoznali přemožitele. To baskický celek si po výtečném vstupu do sezony připisuje již třetí porážku v řadě a vyklízí v tabulce přední příčky.

Hosté si ze stadionu Anoeta odvážejí všechny tři body především díky skvostně vyřešeným brejkům do rozhozené obrany soupeře, přičemž hlavním strůjcem tohoto úspěchu byl Goncalo Guedes, autor dvou asistencí včetně té na vítězný gól Simoneho Zazy pět minut před koncem. V tu chvíli již oba týmy dohrávaly utkání v deseti, neboť po dvou žlutých kartách uviděli jak Igor Zubeldia, tak Geoffrey Kondogbia.

Na průlom skóre si diváci počkali do šestadvacáté minuty. Odražený míč ve středu pole uzmul Guedes a bleskovou rychlostí si to namířil přímo vstříc bráně Sociedadu. Teprve dvacetiletý záložník Valencie obešel vyběhnuvšího brankáře Rulliho, avšak místo nelehkého zakončení do odkryté brány z ostrého úhlu ještě volil chytrou přihrávku pro dobíhajícího Rodriga, jenž z bezprostřední blízkosti snadno napálil míč do sítě.

Odpověď domácích na sebe nenechala dlouho čekat. Oyarzábalův rohový kop si vynikajícím náběhem vyhlédl Aritz Elustondo, a přestože centr netrefil hlavou čistě, poslal míč přesně k tyči. Do kabin se tak o přestávce odcházelo za vyrovnaného stavu. Hned devět minut po změně stran však valencijští podnikli další přímočarý výpad, který tentokrát nastartoval Carlos Soler ideálně načasovanou kolmicí pro Nacha Vidala. Pravý bek Netopýrů následně předvedl chladnokrevné zakončení v podobě obloučku přes bezmocného Rulliho a Valencie znovu vedla.

I napodruhé však domácí srovnali v rozmezí pouhých několika minut. Tentokrát se Mikel Oyarzábal sám rozhodl ke střele z hranice pokutového území a na jeho křižnou přízemní ránu se brankář Jaume Domenech natahoval marně. Už tak poutavé střetnutí záhy okořenila vyloučení po jednom hráči na každé straně, neboť se za hru vysokou nohou nechal zbytečně vyloučit domácí Zubeldia a deset minut po něm za nešetrný skluz opustil předčasně trávník také Kondogbia.

Zdálo se, že dramatické utkání spěje k dělbě bodů, ovšem pět minut před koncem Valencie podnikla další bleskový protiútok, který stejně jako v případě první trefy večera potáhl Goncalo Guedes, a i tentokrát místo očekávaného zakončení zvolil nečekanou přihrávku do strany k lépe stojícímu spoluhráči. V tomto případě z úchvatného přehledu mladičkého Portugalce těžil Simone Zaza, jenž snadno propálil vše, co mu stálo v cestě, a stanovil konečné skóre 3:2 pro Valencii.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Celta Vigo 0:4

24.09.2017 18:30

Góly: 17. Gustavo Cabral, 23. Sergi Gómez, 39. Pablo Hernández, 72. Daniel Wass

Eibar se evidentně nestačil vzpamatovat z těžké porážky utrpěné na půdě Barcelony a před vlastními fanoušky předvedl další mizerný výkon. Tápající Celta Vigo přitom do této chvíle zvítězila jen jednou, celkově získala pouhé čtyři body a nacházela se jen těsně nad sestupovým pásmem. Tentokráte si však v Baskicku pořádně zařádila.

Célticos zatím ani zdaleka neplní svoje osobní očekávání a start do nového ročníku se jim opravdu příliš nezdařil. Nyní však sehráli jeden z nejlepších prvních poločasů, v němž skórovali celkem třikrát, a po přestávce tři body stvrdili ještě jednou brankou. Každopádně Iago Aspas, loni nejlepší střelec týmu, stále na svou premiérovou trefu čeká.

Už po sedmnácti minutách hry se celek z Galicie radoval z průběžného vedení. Sisto zahrál volný kop logicky pasem do šestnáctky, kde Eibaru nesklapla ofsajdová past, a z blízkosti tam mohl hlavou snadno zakončovat Cabral. Vyrovnat mohl záhy Charles, jenže z vyložené pozice nasměroval svůj slabý skákavý pokus jen do tyčky.

Ve 23. minutě hostům vyšla perfektně další standardní situace. Znovu vyprodukoval parádní centr Sisto, a ačkoli se hned tři jeho spoluhráči nacházeli v ofsajdu, nakonec nikdo do míče nedrkl ani se nesnažil hrát, a balón tak zapadl překvapivě za dezorientovaného gólmana Dmitroviče, jenž se svým zákrokem přišel na řadu až příliš pozdě.

Domácí se nevzdávali, jenže měli tak trochu smůlu v koncovce. Po centru z pravé strany od Bebého totiž ve 30. minutě trefil hlavou brankovou konstrukci Paulo Oliveira. Na druhé straně pálil velmi dobře Hugo Mallo, Dmitrovič stačil ještě zasáhnout, ale po dalším parádním pasu Sista nestačil udržet míč v náruči po střele Hernándeze.

Dohnat třígólové manko se Eibaru prostě nepodařilo. Celta si pohodlný náskok bez problémů hlídala a dovedla zápas do vítězného konce. Osmnáct minut před koncem se ještě na střeleckou listinu zapsal Wass, jenž obdržel přihrávku zprava od pronikajícího Huga Malla a svou pumelici následně usměrnil nechytatelně pod břevno.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - CD Leganés 0:2

24.09.2017 18:30

Góly: 47. Claudio Beauvue, 90+6. Javier Eraso

Po třech zápasech bez vítězství se Leganés zaradovalo ze svého třetího tříbodového výsledku v této sezóně a posunulo se dokonce na příčky zaručující evropské poháry. Las Palmas naopak utrpělo již svou čtvrtou porážku a i nadále se nachází těsně nad sestupovým pásmem. Obě branky padly ve druhé půli, postarali se o ně Claudio Beauvue a Javier Eraso.

První poločas byl z obou stran hodně vyrovnaný. Jako první zahrozili hosté, to když za vápnem pálil pravačkou z halfvoleje Rubén Pérez, jeho střelu tečoval ještě stoper Lemos a měl štěstí, že míč nakonec skončil těsně vedle brány. O pár chvil později se snažil hlavou skórovat Eraso, gólman Chichizola ale neměl přílišné problémy balón zachytit.

Domácím se podařilo propracovat do jakési šance zhruba po půlhodině hry, to když si Calleri na hranici šestnáctky elegantně zpracoval míč a tvrdě zakončil, ovšem brankář Pichu Cuéllar stačil vyrazit. Z dálky se pak snažil Pichua Cuéllara překonat svou dělovkou také Javi Castellano, ani on však se svým pokusem neuspěl.

Celku z madridského předměstí vyšel vstup do druhého dějství výtečným způsobem. Ve 47. minutě unikl Szymanowski po levé straně, předložil svou přihrávku do středu na nabíhajícího si Beauvueho, a ten snadno zacílili za záda Chichizoly. Calleri mohl o tři minuty později srovnat, jenže z blízkosti kýžený prostor trestuhodně minul.

Leganés od té chvíle velmi dobře bránilo a soupeře do nějakých častějších příležitostí nepouštělo. Snad jen Jonathan Viera svou nepřesnou hlavičkou z 87. minuty své soky vystrašil, jinak v útoku Las Palmas spíše tápalo. V závěru navíc inkasovalo ještě jednou, Szymanowskiho další nahrávku zleva tentokráte zužitkoval Eraso.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Villarreal CF 4:0

24.09.2017 16:15

Góly: 54. Ángel Rodríguez, 64. Jorge Molina, 67. Markel Bergara, 90. Ángel Rodríguez

Odpolední utkání šestého kola La Ligy mezi Getafe s Villarrealem mělo až nečekaně hladký průběh. První jmenovaní totiž zvítězili drtivě 4:0, přičemž všechny góly nasázeli až po změně stran a hned tři z nich vtěsnali do necelé čtvrthodiny. Žlutá ponorka po třech zápasech bez porážky ošklivě narazila a nachází se až v druhé polovině tabulky na čtrnáctém místě, zatímco Getafe se drží vprostřed pole na desáté příčce.

Vše se přitom mohlo ubírat zcela jiným směrem, kdyby v patnácté minutě proměnil Cedric Bakambú výtečnou šanci po kolmici Triguerose. Útočník Villarrealu však těsně minul horní růžek branky a marně reklamoval domnělou teč bránícího hráče. Deset minut nato na opačné straně vyslal mimořádně tvrdou ránu Arambarri, ovšem míč k úlevě brankáře Barbosy zamířil neomylně do středu brány, kde jej gólman Villarrealu zvládl vytěsnit nad břevno. Z nastalého rohu pak hráči Getafe vytěžili průlom skóre, jenže radost střílejícímu Ángelovi Rodríguezovi okamžitě zhatil správně vytažený praporek čárového rozhodčího.

Když v závěru první půle neuspěli po pohledných akcích Bakambú i Bergara, odcházelo se do kabin za bezbrankového stavu. Ten však po změně stran vzal velmi brzy za své, neboť po pouhých osmi minutách od startu druhého poločasu domácí skórovali z rohového kopu. Stoper Calá sice vyhranou hlavičku neumístil mezi tři tyče, ale posadil ji místo toho s trochou štěstí přesně k volnému Ángelovi, který se tentokráte ofsajdové pasti vyhnul a přesně hlavou umístil míč k tyči.

Krátce po hodině hry bylo pro hosty ještě hůře, neboť došlo ke katastrofálnímu zkratu defenzivy a okamžitému trestu. Stoper Semedo totiž po nedbalé zpětné přihrávce příliš dlouho otálel, jak s míčem naložit, až mu jej vypíchl Jorge Molina a samostatný únik zakončil obstřelením bezmocného Barbosy.

Než se zaskočení hráči Villarrealu stihli vzpamatovat z dvoubrankového manka, hladové Getafe přidalo další gól. Výtečný Suárezův centr zprava si znovu vyhlédl stoper Calá a jeho prudká hlavička gólových parametrů si žádala skvostný zákrok, který také Barbosa předvedl. Naneštěstí pro brankáře hostí odražený míč připadl dobíhajícímu Bergarovi, pro nějž už nebyl sebemenší problém uklidit jej zblízka do prázdné brány.

O vítězi bylo od té chvíle rozhodnuto a domácí si zbytek utkání před vlastními diváky užívali plnými doušky. V druhé minutě nastavení dodal výsledku punc debaklu svým druhým zásahem odpoledne Ángel Rodríguez, jenž na přední tyči tečoval přímý kop Fajra a stanovil konečné skóre 4:0 pro Getafe.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Deportivo La Coruña 4:1

24.09.2017 12:00

Góly: 5. Léo Baptistão, 22. Alejandro Arribas (vl.), 72. Gerard Moreno (pen.), 90. Gerard Moreno - 53. Celso Borges

Vysoké vítězství 4:1 si na své konto připsal Espanyol, který doma hostil Deportivo La Coruňa. Katalánci potvrdili lepšící se formu a v tabulce se posunuli už na dvanácté místo. La Coruňa naopak spadla na osmnáctou pozici a bude muset zabrat.

Hostům především vůbec nevyšel začátek, sotva se fouklo do píšťalky a domácí už vedli 1:0. Leo Baptistao si naběhl do šestnáctky a hlavou na přední tyči rozvlnil síť! Espanyol navíc dál pokračoval v náporu a ve 23. minutě už vedl 2:0. Espanyol rozehrál na přední tyč nepříjemný rohový kop a balón i s tečí Alejandra Arribase skončil za zády nešťastného Pantilimona.

La Coruňa vůbec nezachytávala ofenzivní výpady domácích a do poločasu mohla klidně ještě několikrát inkasovat. Hostům nebylo nic platné ani častější držení míče, až 62%.

Depor ale začal druhý poločas jako vyměněný, nejprve spálil velkou šanci Cartabia a krátce po něm vstřelil kontaktní gól Celso Borges. Do vápna domácích přilétl přízemní centr a přestože Borges netrefil balón jak chtěl, ten skončil v síti. Espanyol ale další drama nedovolil. Čtvrthodinu před koncem si vzal dvoubrankové vedení zpátky díky nařízené penaltě. Gerard Moreno jí proměnil a přiblížil Espanyolu tři body. La Coruňa ještě zkusila otevřít hru a v 90. minutě obdržela čtvrtou branku. Gerard Moreno si ukázal, kam chce přihrávku, tu mu na malé vápno adresoval Baptistao a Moreno neměl problém trefit odkrytou branku. Espanyol zvítězil vysoko 4:1.

Více informací k zápasu

Girona FC - FC Barcelona 0:3

23.09.2017 20:45

Góly: 18. Aday (vl.), 48. Gorka Iraizoz (vl.), 69. Luis Suárez

Přestože ve vzájemném duelu dokázala Girona vstřelit více gólů než slavná Barcelona, odchází ligový nováček z malého katalánského derby poražen výsledkem 0:3. Domácí si totiž připsali dva vlastní góly, jež podtrhl jednou trefou Luis Suárez, a Barcelona tak nadále i po šestém kole dominuje La Lize bez ztráty jediného bodu.

Po nešťastných zásazích Francisca Adaye s brankářem Iraizozem barcelonští udrželi čtyřbodový náskok před druhým Atlétikem Madrid, zatímco obhájce titulu Real Madrid zůstává za prvním místem o sedm bodů. Poněkud kuriózně je po tomto zápase druhým nejlepším střelcem Barcelony hráč soupeře, který pošle míč do vlastní sítě, neboť po devítigólovém Lionelu Messim, jenž v Gironě výjimečně vyšel střelecky naprázdno, další tři vstřelené barcelonské góly padly přímým přičiněním protihráčů.

K průlomu skóre sice došlo již po čtvrthodině hry, kdy Aday tečoval do vlastní branky Albův střílený centr. Po zbytek první půle již ale favorizovaní hosté nijak netlačili na pilu a dominovali hře bez většího nasazení. Na větší šance si diváci museli počkat až po změně stran, za zmínku z úvodní pětačtyřicetiminutovky stojí již snad jen Messiho přímý kop, s nímž si Gorka Iraizoz dokázal poradit.

Gólman Girony si však hned na úvod druhého poločasu připsal další inkasovaný gól, s nímž nemohl prakticky nic dělat. Šikovná patička Aleixe Vidala totiž našla volného Suáreze, který neméně vychytralým přešlápnutím přes míč obalamutil Iraizoza natolik, aby si baskický brankář v chaotické situaci srazil míč za svá záda.

V devětašedesáté minutě pak stanovil konečné skóre 3:0 aktivní Suárez po vydařené kolmici Sergiho Roberta a chladnokrevném zakončením nastalého samostatného úniku. Pro uruguayského ostrostřelce šlo o jubilejní stý zápas v dresu katalánského velkoklubu a touto brankou posunul své statistiky na úctyhodných 87 zásahů.

Zatímco Gironu čeká příští týden výjezd na půdu Celty Vigo, Barcelona ještě před domácím kláním s Las Palmas vyjede do Lisabonu k zápasu Ligy mistrů proti tamnímu Sportingu.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Athletic Bilbao 3:3

23.09.2017 18:30

Góly: 35. Diego Rolán, 81. Paul Baysse, 84. Diego Rolán - 4. Aritz Aduriz (pen.), 51. Iñaki Williams, 70. Iñaki Williams

Díky skvělému závěru urvala Málaga svůj vůbec první bod v této sezóně. Tuhle vzpruhu mužstvo trenéra Míchela už nutně potřebovalo, a mohla by jim pomoci k lepším zítřkům. Bilbao musí brát tenhle výsledek určitě jako ztrátový, jelikož ještě devět minut před koncem vedlo o dvě branky navíc mělo o jednoho muže v poli více.

Domácím se vstup do tohoto utkání hrubě nevydařil. Muniain už ve 3. minutě pronikl do šestnáctky, kde do něj nešikovně drcnul Luis Hernández, a kopala se penalta. Tradiční exekutor pokutových kopů Aduriz si během zahrávání dovolil poměrně hodně a po panenkovsku jemným obloučkem nachytal brankáře Roberta Jiméneze na švestkách.

Andaluský celek mohl korigovat záhy, jenže střela Adriána skončila těsně vedle vzdálenější tyčky. Velmi dobře pak zakončoval hlavičkou také Álex Mula, nicméně gólman Kepa předvedl perfektní zákrok. K vyrovnání došlo nakonec deset minut před přestávkou, to když Rolán napřáhl za vápnem svou pravačkou a trefil se opravdu parádně k tyči.

Athletic Club navrátil vedení na svou stranu těsně po změně stran. Muniain získal míč ve středu pole, naservíroval ho na rozeběhnutého Iňakiho Williamse, a ten svou dělovkou překvapil na bližší tyčce Roberta Jiméneze. Situace se pak domácím ještě více zkomplikovala, to když zbytečnou druhou žlutou kartu a následně červenou obdržel Kuzmanovič.

Byla to jen voda na mlýn baskickému celku, jenž rozšířil své gólové konto už na číslo tři dvacet minut před koncem. Jeho soupeř opravdu hodně mizerně rozehrál, toho využil Muniain, který našel na hranici ofsajdu balancujícího Iňakiho Williamse, a ten v koncovce nezaváhal. V tu chvíli se zdálo být o vítězi utkání rozhodnuto.

Ale nebylo, Málaga se i v deseti nevzdala a udělala moc dobře. V 81. minutě si Bilbao ne úplně dobře pohlídalo standardní situaci, a tak centr Aňora zužitkoval z blízkosti Baysse. A jen o tři minuty později byl konečný nerozhodný stav definitivně dokonán, to když se k dorážce propracoval Rolán, jenž se štěstím překonal zasahujícího Kepu.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Madrid 1:2

23.09.2017 16:15

Góly: 40. Manu García - 10. Dani Ceballos, 43. Dani Ceballos

Real Madrid odčinil nečekanou porážku s Betisem a na půdě Alavésu dle předpokladu vyhrál. Herně to však ze strany Realu nebylo optimální, poslední Alavés byl ve hře o body až do závěrečného hvizdu. Výhru Realu zrežíroval dvěma brankami Dani Ceballos.

Real je letos pod velkým tlakem, obhajuje jak prvenství v Lize mistrů, tak i ligový primát, ovšem začátek sezony mu nevychází podle představ. V minulém kole nečekané prohrál na Santiago Bernabéu s Betisem a šlo už o třetí domácí ztrátu v řadě.

Zidaneho parta začala na půdě posledního Alavésu aktivně a už v 10.minutě vstřelila úvodní gól. Dani Ceballos se prodral ke střele a přízemní ranou překonal Pacheca. Real měl i další šance na zvýšení a kdyby Nacho po půlhodině přidal druhý gól, nejspíše by bylo hotovo. Hlavičku hostujícího stopera však Pacheco vyškrábl. Že Real není úplně v pohodě potvrdila 40.minuta a přesná hlavička Manuela Garcii, na kterou mu posadil balón milimetrově přesným pasem Munir. Deportivo se po téměř 500 minutách konečně střelecky prosadilo a odskákal to Real.

Alavés si nerozhodného výsledku dlouho neužil, za další tři minuty se obrana domácích při bránění nepohodla a Dani Ceballos přesně umístěnou ranou vrátil vedení na stranu favorita.

Herně se znovu trápil Cristiano Ronaldo. Na začátku druhého poločasu měl nakopačce třetí gól, ale svojí střelu otřel do tyč. Třetí gól nepřidal ani Isco, který se vyhnul ofsajdové pasti, ovšem dobře zasáhl Pacheco. V 63.minutě znovu rozezvonil tyč Ronaldo a Real ne a ne přidat třetí gól. Nervozita tak na hostující lavičce stoupala, zvláště když Pedraza dvacet minut před koncem trefil břevno a za další šest minut ještě tyč! Real měl velké štěstí, ale také smůlu protože sám velké tutovky neproměňoval. Deportivo bylo ve hře o body až do závěrečného hvizdu, právě ten nakonec ukončil madridské trápení. Real znovu nepřesvědčil, ale na druhou stranu vyhrál a má tři body.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sevilla FC 2:0

23.09.2017 13:00

Góly: 46. Yannick Carrasco, 69. Antoine Griezmann

Šlágr mezi dvěma účastníky Ligy mistrů skončil vítězstvím Atlétika Madrid 2:0. Sevilla tak poprvé v sezoně okusila hořkost porážky a v tabulce se propadla na třetí místo. Na druhou pozici se naopak vyhouplo Atlétiko. Branky začaly na novém Estadio Wanda Metropolitano padat až po změně stran, když se postupně prosadili Yannick Carrasco a Antoine Griezmann.

Souboj dvou těžkých vah začala velkými šancemi na obou stranách. Jako první zahrozila Sevilla, jmenovitě Sarabia, který vypálil a rána po teči změnila před Oblakem směr a skončila na tyči! To byla velká příležitost hostů. Na druhé straně zase dostal nabito v šestnáctce Filipe Luis a Sevillu zachránilo břevno! Divoký začátek pak vystřídal klidnější zbytek poločasu a tempo se postupně vytrácelo.

Do druhého poločasu vstoupili lépe Simeoneho svěřenci a ve 48.minutě se ujali vedení. Yannick Carrasco vlétl do pokutového území jako uragán, vyhnul se i vyběhnutému Ricovi a střelou do prázdné branky zakončil. Sevilla rozhodně neskládala zbraně, ale Oblaka ohrozit nedokázala. Naopak Atlétiko mohlo zvýšit, ale Vietto na pozorného Rica nevyzrál. Tři body pro Los Colchoneros přiblížil až francouzský forvard Antoine Griezmann. Dvacet minut před koncem mu Filipe Luis přistrčil balón a Griezmann měl spoustu času se podívat a umístěnou ranou přidal pojistku.

Dvoubrankové manko už bylo na Andalusany příliš. Atlétiko navíc jako vždy skvěle bránilo a v závěru ještě mohlo přidat třetí zásah. Correa si udělal prostor ke střele, ale balón poslal těsně nad Ricovu branku. Atlétiko udrželo čistý štít a Sevillu porazilo 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona660020:218
2.Atlético Madrid642012:414
3.Sevilla FC64117:313
4.Valencia CF633012:512
5.Real Betis640210:712
6.Real Madrid632111:611
7.CD Leganés63125:310
8.Real Sociedad630313:139
9.Levante UD62318:89
10.Getafe CF62228:58
11.Athletic Bilbao62227:68
12.Espanyol Barcelona62227:98
13.Celta Vigo621310:87
14.Villarreal CF62136:97
15.UD Las Palmas62045:106
16.SD Eibar62043:146
17.Girona FC61233:85
18.Deportivo La Coruña61147:154
19.Málaga CF60154:141
20.Deportivo Alavés60061:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (447)

Přidat komentář
celeb

Napriek prehre Sevilla produkovala velmi pekny fotbal, jasne vidiet herny progress, hraci vedia co maju hrat a ich medzihra bola aj napriek napadaniu od hracov Atletica vyborna. Nemali problem vymanit sa z pod tlaku pri rozohravani, presuvat lotpu, nahravat si na malom priestore, dostat sa do sestnastky Atletica, akurat ta posledna faza proti najkvalitnejsej obrane v LaLige este nebola doladena. 2. gol ani tak nebola chyba obrany, ako vyborna hra od Griezmana, ktory po vypichnuti v sklze smerom von bol za par sekund na nohach vo volnom priestore ... braniaci hrac ked ho videl na zemi siel radsej oproti lopte ... asi chyba aj tak. Kazdopadne Sevilla smeruje dobrym smerom. Po vsetkych tych zmenach sa zda, ze vyjde este silnejsia, nez bola predtym.

Reagovat
netopier

Sevilla

Reagovat
celeb

Co je? Nemali by ste mat vy vacsiu rivalitu skor voci Villarealu ci Levante?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, přišlo mi od Sevilly málo, že měli jen mezihru, i když slušnou. Dopředu ale byli téměř neškodní, byť proti nim stála nejlepší obrana. Ta hra atletů v tomto zápase nebyla tou typickou obrannou, která by soupeři znemožňovala být vepředu nebezpečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilly silnejsia? V com? Ved je derava, proti silnym superom slabucka.

Reagovat
celeb

videl si ten zapas?

Reagovat
Elliasson

Proti Seville krásný výsledek. Sakra, škoda, že jsem nemohl vidět zápas. Ale jen tak dál Atleti!

Reagovat
Inter Eterno Amore

CR za zenitom

Reagovat
smazaný uživatel

petrohrad?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

lepšiu sezónu aké mal už nezažije .. hlavne teda ako bola ta 2015/16

Reagovat
king23

Nějak nevím co se s tím mužstvem děje, přitom začátek byl tak slibný - oba superpoháry a navíc s jasně poraženou Bracou. Budu doufat, že se to nějak zlepší, než bude pozdě.

Protože jak je jinak možné, že hrajeme takhle laxně a nedůsledně proti slaboučkému Alavésu? Doufám, že stejný přístup neuvidím proti BVB, jinak dostaneme bůra. Vazquez není ze tří pokusů schopen doklepnout míč do brány? Ramos přestřelí z pěti metrů prázdnou? Jako jo, vyhrálo se, ale ta koncentrace na zápas se musí zlepšit

Reagovat
smazaný uživatel

Treba si uvedomiť, že ten "slabý" Alavés hral nebojácne, dôrazne s nasadením a intenzitou (niekedy až prasácky), ako už dávno nie. Ako zápas skončil 1:2, mohlo to byť aj 2:5, takže momentálne je efektivita najväčší problém (dve tyčky CR7, šance Ramosa, Isca či Lucasa). Svoje zohrala aj absencia Marcela, Lukitu či Toniho. Výkon to samozrejme nebol najlepší, ale ani extra zlý.

Reagovat
netopier

Pozeral som zápas s Betisom a Real vyhral na šance asi tak 11:4. Taktiež s Valenciou spálil mnoho šancí. Za normálnych okolností by vyhral s najmenej 2 gólovým rozdielom takže nerob paniku. Stačí ak chytí formu útok, medzihra je dobrá.

Reagovat
king23

No však jo, o tom defacto mluvím. V tom zakončení je to taková laxnost a bída, snad co 3 minuty stoprocentní šance. A právě si trochu přestávám myslet, že tohle byla náhoda a že jak ty říkáš "za normálních okolností" to bude jinak. Ale budiž, nezbývá než věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Útok dobrý? Proč pak ztráci 7 bodů?

Reagovat
netopier

Kde som písal že útok je dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Xavi

Klasika. A zas ten jeho styl, jak kdyby mával ofsajd.

Reagovat
Murena

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
smazaný uživatel

Je to vážně Král ale simulantů.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšik Barcelony sa ide smiať simulácií Ronalda Fans Realu a Barcelony si v tomto naozaj nemajú čo vyčítať. Z tohto zápasu by si Oscara ale zaslúžil získať Manu Garcia zo súboja s Ramosom

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

kurvicka simulantska...to ho nikto nevie poriadne prebrusit?

Reagovat
Jordi Alba

Však je na zemi dřív, než se k němu někdo dostane.

Reagovat
Dayman

vie, však za to Ely dostal kartu

Reagovat
technecium

Škoda, že už nehraje Gattuso, ten by mu pokřivil dokonale hladké obličejové linky

Reagovat
technecium
Reagovat
netopier

dobrý psychopat

Reagovat
smazaný uživatel

Všiml jsem si, že musí mít skvělého kosmetika, tvářičku má jako prdel.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak si to pozri z iného uhla cocotko. Ho odltačil riťou,tak si vypýtal faul. Čo tu robíš zase drámu z ničoho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Reagovat
X-bano-X

"Ho odltačil riťou" pokiaľ toto nebude hláška roka, tak už neviem čo

Reagovat
Ed_Hazard

riťulkou teda

Reagovat
tunkic

Reagovat
-Carles-

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
asskicker

Maród Edo ešte daj tu rozprávku ako simuluje 1/2 za sezónu

Možno príde aj marod Filda a vysvetli nám, že je CR oveľa lepší otec ako Messi....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

asi tak nejak

Reagovat
valloire

klauní

Reagovat
misinho7

Reagovat
Dayman

to je nepřekonatelný

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

takovejch podobnejch má celá vaše skvadra velmi velmi mnoho

Reagovat
technecium

No ale na simulantskýho Krále se nechytaj

Reagovat
valloire

oni ho předčí

Reagovat
smazaný uživatel

On to myslel ironicky.

Reagovat
Jerichoo
Reagovat
smazaný uživatel

taky dobrý.

Reagovat
Diego2

Toto ja nikdy nepochopim, to musi byt trapne i jemu samemu ....

Reagovat
Jerichoo
Reagovat
Dayman

Reagovat
Jordi Alba

Tady se to ale nepěkně zvrhlo.

Reagovat
Jerichoo

tak ešte by sa čo to našlo

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je odpad

Reagovat
technecium

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

nechutný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

hovado jedno

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je pod uroven

Reagovat
smazaný uživatel

nejvic se mi libi, jak fans realu delaji, ze se to nestalo a totalne to ignoruji pokrytci

Reagovat
technecium

Reagovat
asskicker

Veď to robia stále. Potom si len počkajú na niekoho z Barcy a prídu spustiť. Lebo buzik je predsa ich tak si na neho nebudú kydať

Reagovat
netopier

Najlepšie bolo keď dala Barcelona na konci zápasu vo Valencii rozhodujúci gól a niekto z hladiska hodil flašu a všetci popadali na zem akoby tam vybuchol ručný granát Na to nezabudnem do konca života

Reagovat
valloire

U nás to dělá jeden hráč, dobrá. U nich je to součást taktiky, vymodlit si oslabení soupeře. A sudí jim jdou na ruku. Tlačí jim káru celý roky.

Reagovat
10FKK

ty jedeš jak čert!

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je asi tvoje největší ironie.

Reagovat
10FKK

Trochu se bojím, že to myslí vážně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, myslí, je to osel, ale aspoň už napsal, že u nich jeden hráč simuluje, to vždycky popíral. Samozřejmě je možné, že v příštím příspěvku popře, že to přiznal.

Reagovat
10FKK

Není osel, ale bílý prorok! https://www.youtube.com/watch?v=rSg8nloFyDA

Reagovat
valloire

tebe fascinuje co?

Reagovat
10FKK

fascinuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, podobně si jej představuji také, jenom, že není věštec a léčitel, ale jen věštec ničitel.

I když s jeho tipy v předzápasových preview ...

Reagovat
valloire

No kopete nejvíc penalt, nejmíň proti vám, vyloučení jakbysmet. To jsou fakta. To nevokecáš.

Reagovat
10FKK

zkus to líp...

Reagovat
valloire

Jste protekční katalánskej klup.

Reagovat
10FKK

Slabota i na tebe

Reagovat
valloire

já vím, hrajete furt ve vápně, furt vás musí faulovat blablabla.....vy nefaulujete, k vám do vápna se nikdo nedostane blablabla....je to přirozený

Reagovat
10FKK

Samomluva? To není přirozený

Reagovat
smazaný uživatel

V politice se vyznáš a víš, že ve Španělsku je Katalánsko obecně protěžováno.

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

gól to nevie dat už 6 zápasov, ale simulovať to bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapci vás to hrozne serie že má Ronaldo veľkú šancu vyhrať tento rok všetky individuálne trofeje(a každému je aj jasné že vyhraje).Chápem 2 roky po sebe je dosť to trpieť. Ale stačí to napísať raz a neopakovať sa každých 5 minút. To máte fakt všetci barcafans 10 rokov alebo maximálne základku?

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

Reagovat
10FKK

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Reagovat
Manik...

Reagovat
ADM

Cristiano Ronaldo se po dnešku nedokázal prosadit ani v šestém kole nové sezony LaLigy. Takhle dlouho přitom na svůj první zásah v ligové sezoně nečekal celou dekádu, od ročníku 2007/08 v barvách Manchesteru United.

To už asi nie je o čom písať ... ved je to uplne pochopiteľné, kedže nehral 4 zápasy z tých 6.

Reagovat
technecium

Ale i tak ta překroucená formulace potěší

Reagovat
Kluivert9

Hrál, nehrál... vždyť je to jedno.

Reagovat
ADM

No pri takejto "štatistike" , kde sa tvrdi že sa nepresadil ANI v šiestom kole, je to dosť klúčový faktor

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, je to tam napsané černé na bílém, 6 zápasú bez gólu, není o čem, nesmíme nepříjímat fakta.

Reagovat
.13

Skuseny uzivatel EF vie kolko prijat faktov aby CR bol stale lepsi ako Messi

Reagovat
ADM

Girona FC - FC Barcelona 0:3

Branky: ?

Celkom presne vystihuje dnešný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Výkon tak na 30%.Výsledek tomu nenapovídá,ale pokuĎ tohle budem hrát venku často(minule na Getafe)tak ztráty přijdou.Snad na tom Valverde zapracuje.Iniesta dneska určitě hrát nemusel.

Aspoň že Suarez gola dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dortmund má ale střeleckou formu, mohla by mu vydržet ještě pár týdnů!

Reagovat
puji

Je to pravda že Ronaldo už nedal v lize šest zápasů branku?

Reagovat
smazaný uživatel

Potom dá v evropské lize nějakému týmu hattrick a zas bude za krále.

Reagovat
valloire

Messi:with buffon 5 game 2 goal

Messi:with neuer 6 game 2goal

Ronaldo:with buffon 5 game 7 goal

Ronaldo:with neuer 6 game 9 goal

Reagovat
fajdax

Reagovat
Switchback
Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

hoši hoši....

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

O to vice musit stvat jeho anti/fans, ze vyhral ME

A Messi ? Porad LAYs s Argentinou ?

Reagovat
X-bano-X

Ten pocit keď zistíš ako ťažko sa žerú čipsy pred telkou keď musíš hrať finále

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Lepsi zrat Lays, nez byt porad druhy ve finale

Reagovat
X-bano-X

Pre obeznych urcite

Reagovat
smazaný uživatel

moc ti to nejde

Reagovat
10FKK

Zase poměřuješ senilita?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Messi 1

Ronaldo 0

Reagovat
Switchback

až na to, že to není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

ban

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ty vzdycky jeste najdes zpusob, jak se znemoznit jeste vic

Reagovat
patas92

Ty si solidní nezvládač

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Trefné a pravdivé, na reakcích je vidět, jak to ochotníky sere

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si říkám, jak se smějí lidi s PL, že Barca a Real dávají ostatním týmům Laligy čočky a že to pak není o ničem. Zápasy Manchesteru City 2:0, 1:1, 2:1, 5:0, 6:0, 5:0 United 4:0, 4:0, 2:0, 2:2, 4:0, 1:0

Reagovat
Kixi Syhimour

Wow Kluby z Manchesteru chytili formu pojďme napsat že to je sranda liga

Reagovat
smazaný uživatel

povíme si na jaře, kde jde v lize do tuhýho

Reagovat
technecium

Cristiano Ronaldo nastřílel v lize stejně gólů jako celý tým Crystal Palace. Oh, wait.

Reagovat
valloire

bezva, že nic lepšího nemáš

Reagovat
Jordi Alba

Já bych řekl, že chtěl Cristiana pochválit. Přece jenom je na stejné úrovni, jako jeden celý klub.

Reagovat
valloire

Tak skoro je no. Co tohle. Cristiano Ronaldo playoff za 5 let 36 golů, Barcelona 41.

Reagovat
Jordi Alba

Dohledávat si to nebudu, ale jestli je to tak, tak to svědčí maximálně tak o nezralosti daného hráče.

Reagovat
10FKK

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

ne, nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Kto hral v Barce krídlo? Vidal?

Reagovat
blaugrana

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Vymenime za Maneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ber alebo nechaj byť.

Reagovat
ADM

Vidal hral vcera vsetko jeho pozicia bola “presuj po celom ihrisku no matter what”

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
blaugrana

Zatial to ide moc pekne a Ernesto paradne pracuje s kadrom. Este keby v zime odisiel Arda, Gomes, Paco, Vidal a prisli by hraci, ktori by vniesli do kadra zasa nieco nove, tak by to bola parada.

Reagovat
Gazdo

Hlavne to chce poriesit utocnika aj do buducna lebo len luis hrat nemoze a ked pride na chvilu vypadok formy aky ma teraz neni nikto adekvatny kto by nahradil

Reagovat
blaugrana

Je veľa dobrých hrotov, len koľko ich bude kúpiteľných.

Reagovat
Gazdo

Podla mna kupitelnych mladych je malo ale aspon by som skusil jedneho z dvojice martial/werner hoci radsej martiala

Reagovat
Visca el barca

všichni asi neodejdou, ale dva by mohli

Reagovat
Juan Román Riquelme

Messi a Suárez?

Reagovat
blaugrana

Namiesto Gomesa a Ardu Eriksen, namiesto Paca Dybala a za Vidala Gaspar.

Reagovat
ADM

Akoze namiesto Vidala bude hrat valloire?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Reagovat
fajdax

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koho by sis představoval jako backup za luise??

Reagovat
smazaný uživatel

Aha už to čtu dole...

Reagovat
Manik...

Ta Barcelona neskutečně jede, to snad nečekali ani vlastní fanoušci.

Já jsem čekal, že Barcelona na tom bude jako Real a Real... No radši ani nemluvit, na 1. místě s těmito body, zjevně ne no...

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsme jako fanoušci Barcy nečekali a fanoušci Realu už vůbec ne.

Reagovat
Manik...

tak tak

Reagovat
Majk91

ja som to cakal

Reagovat
Manik...

Naivko

Reagovat
smazaný uživatel

Co blbnes sranda lalalalaLiga o 2 tymu ?

Mel by ti prekvapit jenom u RM, ze prospali prvni 6 ligovy kol.( trochu tezsi los na startu)

Barca se zapoti lehce kolem Vanoce( tezsi soupere) . Ale jinak porad sranda lalalalalaLIGA

Reagovat
roman1978

jakým jazykem to píšeš?

Reagovat
smazaný uživatel

hahah milujem tichto trtkov mysliac si ze PL je top :D nehovoriac ze anglicke tymi realu barce a altetico nesiahaju ani po kotniky a v CL totalne vzdy vyhoria A potom sa len kazdy rok vyhovaraju ze aka je anglicka liga narocna a ze tymi su unavene a bla bla blaa Popri tom spanielske kluby ako real barca altletico sevilla valencia villareal ponukaju ovela kvalitnejsie zapasy ako zapasy PL.

Reagovat
Phillipinho

Skoda, ze Muniain je porad povazovanej za toho hrace, co nenaplnil potencial. Jenze on posledni rok prosel neskutecnyho progresem. Lidr, ktery ma reprezentacni formu.

Reagovat
ADM

Reagovat
Hristo Stoichkov

Poslední rok je super, ale předtím fakt měl takový hluchý období. Jinak je to dost spojený s podceňováním velikosti Athleticu jako klubu, ti hráči nemají moc důvodů odcházet. Laporte bude další, o kom se to bude tvrdit.

Reagovat
blaugrana

Škoda, že je Laporte ľavák. S Umtitim by mohli vytvoriť neskutočnú stenu.

Reagovat
Billy McClane

Suhlasim. Teda az na toho Umtitiho.

Reagovat
remeslnik

Reagovat
Mateo16

V Madride su hned 3 hraci co hraju lepsie ako niaky Muniain a hraju podobny post

Muniain je proste uplna zbytocnost a to este Suso si ide svoje v AC.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
blaugrana

Barcelona hledá posily a jako jeden z hlavních cílů si katalánský celek vyhlédl Leona Goretzku. Ten sice jedná o prodloužení smlouvy se Schalke, Blaugranas by ho však rádi přivedli během lednového přestupového okna, kdy za něho údajně hodlají nabídnout 15 milionů eur.

Ma ho niekto nasladovaneho? Komu je stylom hry podobny?

Reagovat
patas92

Takový Gomes s o třídu lepší technikou a o několik tříd vyšší fotbalovou inteligencí.

Reagovat
Jordi Alba

Teď si ale popsal mnohem víc fotbalistů.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
ADM

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rozhodně zajímavý hráč. Jak už tady padlo, tak má z našich hráčů nejblíže asi ke Gomésovi, ale má lepší techniku, je dynamičtější a co jsem viděl, tak zakončení má hodně slušný. Musím říct, že za těch podmínek by se mi v Barce líbil, ale nejdřív se musíme zbavit zbytečných hráčů (Gomés, Arda, asi i Rafinha).

Reagovat
blaugrana

Rafinha keby nebol non stop zraneným tak by bol dobrý squad player, ale bohužiaľ no. Ktovie, či by vedel zahrať na Donovom poste.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já ho mám hodně rád, ale už mi s ním dochází trpělivost. Těžkých zranění už měl několik a šance, že by to někdy od něj mohlo být aspoň na úrovni základní rotace, je minimální.

Reagovat
blaugrana

Mal pár zápasov, kde zažiaril, ale Thiago to nikdy nebude.

Reagovat
Visca el barca

No thiago je sice topka, ale může se na něj Mnichov pravidelně spolehnout? Tsky moc ne.

Reagovat
ADM

Vynasob to troma a mozno nam ho aj predaju..

Reagovat
blaugrana

V lete mu končí zmluva a odíde zadarmo, takže šanca tam je.

Reagovat
teenz

Nepsalo se, že právě na tohle čeká Bayern, kterej v podobných situacích nemá moc konkurenci?

Reagovat
blaugrana

Písalo, ale pokiaľ nemá podpísanú zmluvu, tak by ešte mohol zmeniť názor.

Reagovat
teenz

Němec, vážně?

Reagovat
blaugrana

Tiež máte v zostave Nemca.

Reagovat
Kenneth

Ty opravdu nejsi nejchytřejší že?

Reagovat
teenz

Omg.

Reagovat
ADM

Reagovat
Visca el barca

No jo v Německu to maj pod palcem, když tam nemaj přirozenou konkurenci. O důvod víc je nasrat už u Dembiče dělali bububu,protože jsme lovili v jejich vodách

Reagovat
teenz

Tak Bayern nedělá nákupy za 100 mega, ale právě tyhle končící smlouvy mají vždy ošéfovaný a pro 99% Němců je první varianta Bayern.

Reagovat
Visca el barca

Však jasně, to je i naprosto pochopitelný, jen se mi líbí nasrat Bavory, nejsou na to moc zvyklý

Reagovat
blaugrana

Po videu na youtube mi to tiez tak pride. Keby odisiel Gomes za 40 do tottenhamu a dosiel by on za 15, tak by to bola parada.

Reagovat
Footballer

to by šlo, ale je to dost nereálné

Reagovat
smazaný uživatel

gomes pujde jen pres hostovacku, a nase vedeni se bude cukat dat 15-20 mio, nacez se uzdravi rafinha a zamete se to pod koberec

Reagovat
blaugrana

Neber mi nádej.

Reagovat
Visca el barca

Kolik má hlasů Benedito??

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cca 11k.

Reagovat
Billy McClane

To je dost malo. Neverim tomu, ze sa to cez zapas s Palmami dozbiera.

Reagovat
Footballer

Když jsme u Benedita, každý si přeje, aby sesadil současné vedení. Jasně, horší asi být nemůže, ale přece jenom by mě zajímalo, jaký kandidát on vůbec je? Co může Barce nabídnout? Proč by měl být prezidentem zrovna on? Já vím, v současnosti je to jediná možnost (kromě Bartomeua), ale i tak bych se rád o něm a jeho týmu dozvěděl něco více.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem premyslel v cem by nas kadr potreboval vylepsit a predstavoval bych si to asi takto:

Odchody: Bale, Mayoral

Prichody: Óliver Torres

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Co je?

Reagovat
Jordi Alba

Ale, jen sem si představil, že by se to opravdu stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jako narazis na to že Bale od nás do konce kariéry neodejde nebo že je torres prumernak nebo obojí??

Reagovat
Jordi Alba

Netuším, jak hraje Óliver v Portu a při odchodu Mayoral, Bale (Co se snad nestane.) by stačil jeden hráč ?

Šířka kádru bylo vaše plus, sám se podívej, za jak krátkou dobu může bejt tolik hráčů mimo. Kdyby byly tyto 2 odchody, vyřešil by to jen on ? Já bych třeba v tu chvilku stáhl Jr.

Reagovat
Jordi Alba

Nebo toho frajera v Lyonu, pokud je na něj z Vaší strany nějaké předkupní právo.

Reagovat
Kenneth

To by nam teda pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj mám to promyšlené přešli bysme na 4321 s CR7 na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních dvou zápasech je vidět, že mu to tam dobře sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Povíme si to před štědrým dnem, Ok?

Reagovat
smazaný uživatel

Jistotu bereš z posledního ligového clásica?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaks tam musel napsat to ligového

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvil jsi o lize?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako v poslednich dvou ec sme vas prejeli takze ted tomu nebude jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

To u toho lze tak jednoznačně usoudit? nemůže tam třeba rozhodovat i aktuální forma? Teď jste velký válec, ale třeba se ještě trochu zvedneme,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, klidně odchod Mayoral i Benzema, dyť útočníky nepotřebujeme

Reagovat
Ed_Hazard

Od Mayorala som teda čakal oveľa menej. Zaslúži si zostať a ukázať čo v ňom je (aj keď sa mi nikdy nepáčil a Moratu v ňom pravdepodobne nikdy nenájdeme).

Reagovat
smazaný uživatel

To ano ale když by bylo po mém tak bysme přešli na hru s jedním útočníkem (Ronaldo, backup Benz)

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak on pise jen hovna uplne :D

Reagovat
blaugrana

Ak bude Škriniar pokračovať vo svojich terajších výkonoch, tak to vidím na Škriniar-Umtiti

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to přeháníš, dnes jsem se díval a hráč do Barcy to teda není.

Reagovat
blaugrana

O 3 - 4 roky, keď skončí Pikáč.

Reagovat
smazaný uživatel

Mladý je, to jo, ale jinak nevím...

Reagovat
blaugrana

Tak pokiaľ sa chytí Mina, tak to padne no.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

Čo je, čo je? Veď je štýlom podobný Pikáčovi.

Reagovat
Jordi Alba

Pique bude hrát ještě nějakou dobu.

Reagovat
blaugrana

Otazne je, ze v akej forme.

Reagovat
Jordi Alba

Ale do tý doby nějakej Škrniar může bejt třeba ve 2. italský lize a jiná ména budou na seznamu dne.

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uf

Reagovat
Inter Eterno Amore

tak veru nech ostane tam kde je

Reagovat
Juan Román Riquelme

Skriniar nech nejde do cirkusu. Radsej nech ostane v Interi

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Real má konkrétní zájem?

Reagovat
Juan Román Riquelme

Na Real zatim nema a do Mordoru at nikdy nejede, znici ho to jako Hleba

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mordor je krásná slovní hříčka na Barcelonu.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
smazaný uživatel

A s Madridem se to nedá splést.

Reagovat
Juan Román Riquelme

ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

prohra ponorek vždycky potěší

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale jsem hodně překvapený, Getafe mi přišlo ze soupeřů venku nejslabší, byť jsme tam vyhráli se štěstím. A ponorky mi přišly zatím docela dobré.

Reagovat
Jordi Alba

Ponorka začala inkasovat až moc branek, ale to se asi dalo čekat, když 1. i 2. brankář nemůžou hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem nevěděl a byly to dnes jeho góly?

Reagovat
Jordi Alba

Spíš ta obrana byla trapná, 3 góly hlavou. Jeden gól podělal Semedo, kterej zatím hraje strašně. Navíc Gaspar odehrál tak 2 zápasy zatím v celé lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Vacsina hracov, ktori dosli do La ligy z Portugalska su precenovani futbalisti. Semedo je dalsi taky pripad.

Reagovat
Jordi Alba

Semedo z Barcelony snad opak.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nakej pribuznej naseho?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Costy ze Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Prehra ponorky potesi. Kazdy bod moze byt na konci ligy v pokonecnom zuctovani dolezity.

Reagovat
smazaný uživatel

Celta poprvé od dubna vyhrála venku

Reagovat
netopier

Lebo som podal na Eibar

Reagovat
blaugrana

Sociedad vs Vale zatiaľ kvalitný pl zápas v strede poľa bez šancí.

Reagovat
blaugrana

Guedes slušná akcelerácia.

Reagovat
Visca el barca

Toho je pro PSG škoda.

Reagovat
blaugrana

Skupujú talentovanú mládež a nechávajú ju rozohrať inde. Mala by to začať robiť aj Barca, aby sa vyhla prestupom alá Dembelé.

Reagovat
Visca el barca

Na druhou stranu, má u nich šanci hrát přes Neymara a Mbappého? asi ne.

Reagovat
blaugrana

To nie no, ale strelia ho za palku.

Reagovat
remeslnik

Nejenom to, ale takové mančafty skoupí nejlepší "zboží" ikdyž ho zrovna hned nepotřebují. Zařídí mu dlouhý kontrakt s vysokou výkupkou, uloží ho někam na hostovačku, za A aby ho nedostala konkurence, za B co kdyby se zranilo více hráčů z prvního mužstva. A prodej je až na konci, když je vytěžený nebo dlouhodobě zraněný, takže nepotřebný. Skoro NIKDY ho neprodají pod nákup, to umí jen Barca.

Reagovat
Visca el barca

Ten soler se mi líbí moc

Reagovat
blaugrana

Jop, javi sa paradne a vedel by som si ho v Barce pozdravit. Cim viac Spanielov, tym lepsie.

Reagovat
remeslnik

k blaugrana 21.30. S Neymarem a Dembelém to bylo tak, že to jako vždy posr... vedení klubu, (mimochodem si myslím, že Barca má jedno z nejneschopnějších managemantů ze všech lepších klubů). Dlouho byl jasný zájem o Neye, ale nikdo z nich nevěřil, že to PSG dotáhne. Mysleli si, že 220 je dostatečně neprodejných. To už dávno měli shánět případnou náhradu a domluvit koupi (hlavně cenu) před ev. realizací (tak jak to udělal L´pool s Coutinhem) A vždy to mohli stornovat. Bylo jasné, že po inkasování 220 bude cena jiná, než před ní. A Dortmund to udělal šikovně. Z jejich strany to nebyl podraz, jen využití příležitosti, klasická židovina. Teď se lze jen modlit, že se Dem ještě někdy herně vyplatí.

Reagovat
blaugrana

Inak ten Kevin Rodrigues hodne podobný Albovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Real letos

Reagovat
smazaný uživatel

Co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel Oyarzabal

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
blaugrana

Aj ten môze kludne prist.

Reagovat
Visca el barca

Arda, Gomés pryč. Soler, Mikel k nám

Reagovat
blaugrana

Este Vidal out a Odriozola in.

Reagovat
Visca el barca

A pak dáváme nohy na stůl.

Reagovat
blaugrana

To moze len pan Sumavy. My biedni privrzenci Barcy sa musime uspokojit s taburetkou.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Black Jagir

Mě nepřestává fascinovat, jak si arogantně představujete, že vám ho se samozřejmostí prodáme... Snad nebude chtít dopadnout jako Gomes nebo Paco.

Reagovat
blaugrana

Omfg. Trochu tu clovek fantaziruje a ty tu pises sracky o arogancii.

Reagovat
Black Jagir

Jo jo, když to napíše frajer, co psal po debaklu Liverpoolu o karmě za neprodání Coutinha... Člověk se v tvým případě těžko zdrží takových komentářů

Reagovat
blaugrana

Ttagedia no.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

A o karme som nepísal ani slovo, pretože to slovo bytostne neznášam.

Reagovat
Bakary3

princip stejnej...

Pak, myslím, žes to byl zrovna ty, kecy jako že by se ve fotbale měly zrušit dlouhodobý smlouvy, aby k situacím ála Coutinho či Dembele nedocházelo atd.....

Reagovat
blaugrana

A co ako? Ty si tu zacal pisat sracky o arogancii, takze o co sa tu teraz ako snazis?

Reagovat
Bakary3

A hovno ako.

Zaprvy jsem ja nezacal, a za druhy ma jagir pravdu, co jsi tu ty s ostatnima barcelonakama predvadel, to se jinak pojmenovat neda.

Reagovat
blaugrana

Robil som si z toho prdel, to ze je niekto suchar a nechape srandu, to moj problem nie je.

Reagovat
Bakary3

zajímavý, že to jako srandu nepochopil nikdo...

Reagovat
blaugrana

Pohorseni fanusikovia poolu nie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
blaugrana

Ten Kondogbia je celkom zviera, ale Barca uz ma Paulinha.

Reagovat
smazaný uživatel

King Zaza.

Reagovat
Phillipinho

Ted koukam co zas vyvedl ten Semedo. Tohle vemeno stalo Villarreal 14 mega euro. Absolutne prisernej stoper.

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/n2ovp

To je fakt nádhernej gol. Už předfinální přihrávka úžasná, ale ta samotná asistence Guedese je neskutečný porno.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

olalalá

Reagovat
X-bano-X

jj absolútna vec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlenka dobrá, provedení horší, tam si to žádalo přihrávku levou. Takhle to vypadá dost krkolomně

Reagovat
teenz

Reagovat
Josifek

Jako joo, taky si tohle myslím, takhle přes pravacku to bylo sice o dost efektnější pro oko, ale z technického pohledu provedeni to dle mého neresil nejvhodněji. Ale tak těžko mu to bude někdo vyčítat, když to vyšlo

Reagovat
teenz

A nebude to třeba tim, že levou má jenom na opírání?

Reagovat
Josifek

To asi bude ..ale byl by to docela tristní důvod u profesionálana týhle úrovni

Reagovat
teenz

Luka, Quaresma, Rosa taky radši nahrávají svojí silnější nohou než aby to zkusili levou.

Reagovat
Josifek

Jinak bych te poupravil spis na "myšlenka špatna, provedení lepší"

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Mass

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co je na tom hezkeho?? Ze neumi kopnout do mice levou nohou, a tak u toho vypada jak debil?

Reagovat
raduinho

Tohle v PL neuvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Morata hattrick za Chelsea. Jeho prodej se ukazuje jako vetsi a vetsi chyba. Mel jit Benzema.

Reagovat
Kenneth

Meli zustat oba s tim ze budou mit stejnou startovni pozici. Ale kdyz uz Alvaro sel, tak se mela privest plnohodnotna nahrada.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim, ze ani jeden z nich neni hrac na lavicku a ze by to oba snaseli dost spatne. Vedeni se proste melo rozhodnout pro mladsiho a perspektivnejsiho (navic odchovance).

Reagovat
technecium

Reagovat
-Carles-

Rysuje sa nam velmi silna 5ka na cele tabulky. A to najpozitivnejsie je ze po tom trapeni je konecne spat Valencia

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
ADM

09:29 Marcelino se zranil při oslavě gólu

Vítězný gól přinesl trenérovi Valencie Marcelinovi ohromnou radost, ale i bolestivé zranění. Při oslavě rozhodující trefy Simoneho Zazy v 85. minutě si natrhl stehenní sval

Niekedy mi pride, ze niektori chlapi pohybujuci sa vo futbale su fakt jak z makoveho kvetu

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde ještě lepší tohle :

Karim Benzema měl už podruhé v tomto roce dopravní nehodu. Do vozu útočníka Realu Madrid v pátek narazil jiný řidič, oba vyvázli z nehody bez zranění.

Myslel jsem, že je bez řidičáku, ale pak jsem se politicky uvědomil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sis pouze blbě myslel, to sis nemusel nic uvědomovat. Benzema o řidičák nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně jsi nepochopil, že jsem já pochopil, jak by mohl přijít o řidičák.

Vždyť všichni víme, jen někteří nepřznáme.

Reagovat
smazaný uživatel

...nepřiznáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim te, vysvetli mi, za co by mel Benzema prijit o ridicak. At uz v minulosti nebo ted. Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ty jeho extempore neznáš, tak si je najdi.

Reagovat
smazaný uživatel

No praveze nasel a nevim teda co tak vaznyho udelal, aby prisel o ridicak a nekdo by ho z toho musel vysekavat tahanim za nitky. V roce 2013 prisel o ridicak na 8 mesicu za rychlost a v roce 2015 ho dvakrat chytli s nejakym provizornim ridicakem, ktery mu neuznali na miste a pozdejc pak normalne jo. Vsechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeden za všechny a už se na něj neptej, přijde mi to trapné.

Karim Benzema má už poněkolikáté problémy se španělskou dopravní policií. Jak uvedla agentura EFE, francouzský reprezentant byl opět přistižen při jízdě bez řidičského průkazu. Policisté zastavili Benzemu ve čtvrtek v noci, když v Madridu po cestě z restaurace za volantem luxusního sportovního vozu překročil rychlost a nesprávně zatáčel. Při kontrole se sedmadvacetiletý útočník nebyl schopen prokázat platným řidičským průkazem, takže dostal pokutu a auto mu bylo zabaveno. Stejného prohřešku se už Benzema dopustil v květnu při překročení rychlosti poblíž letiště Barajas. V roce 2013 přišel o řidičák na osm měsíců poté, co mu byla na úseku se stokilometrovým omezením naměřena rychlost 216 km/h.

Reagovat
10FKK

asi jinej gang!

Reagovat
smazaný uživatel

, asi jsem se spletl, je to slušnej kluk a je to proti němu jen kampaň(kampaně).

Reagovat
smazaný uživatel

No to je to samy co pisu vejs.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom by si to chtělo dát 2 a 2 dohromady a umět si i občas něco přiznat.

20.05.2015 12:27 - Benzema řídil bez řidičského průkazu

Fotbalista Realu Madrid Karim Benzema si na silnicích zadělal na další problém. Sedmadvacetiletý francouzský útočník byl v pondělí podle sportovního deníku Marca přistižen za volantem svého Rolls Royce, přestože v březnu přišel na osm měsíců o řidičský průkaz. Francouzský reprezentant nesmí řídit kvůli tomu, že výrazně překročil povolenou rychlost na madridské dálnici. Zároveň musel zaplatit pokutu 18 tisíc eur. Benzema je svou vášní pro rychlou jízdu proslulý. V březnu 2013 se hnal po dálnici rychlostí 216 kilometrů za hodinu, přestože v úseku byla povolená pouze stovka. I tehdy dostal trest v podobě osmiměsíčního zákazu řízení. (ČTK)

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle prostě není pravda, žejo. Žádny zákaz řízení v roce 2015 neměl.

http://www.marca.com/en/2015/05/21/en/football/real_madrid/1432201869.html

Reagovat
smazaný uživatel

Jak myslíš impe.

Reagovat
teenz

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Masi

Reagovat
blaugrana

Je nejaka stranka s vykupnymi klauzulami hracov LaLigy?

Reagovat
blaugrana

Tak satna sa vraj obracia proti Neymarovi. To bude este zabavny pribeh.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přál bych jim to s Danim oběma, za to strašné chování.

V zimě by ještě mohli dotáhnout Balotelliho.

Reagovat
blaugrana

A Cavani k nam.

Reagovat
smazaný uživatel

No, pokud by to s Neyem nedopadlo, tak asi ne, ale určitě bych jej bral místo Luise, ten je strašidelný, takhle jsem nikdy nikoho neviděl zapomenout hrát fotbal.

Reagovat
blaugrana

Uvidime no. Obaja maju ocividne dost vysoke ega a tazko sa budu dlhodobo akceptovat.

Reagovat
ADM

ty by si k nám bral asi každého, čo?

Reagovat
blaugrana

To je hlavne tym aktualnym rozpolozenim Luisa. Na druhu stranu je to top hrot, takze preco nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cavani určitě není každý, pravda včera si s tím Škriniarem trochu zapřeháněl, ale léto mu nakonec celkem vyšlo.

Reagovat
blaugrana

No uvidime, kde Milan skonci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Tak to hodně štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Přijde mi, že hodně věříš kdejaké spekulaci, tak se ptám.

Reagovat
blaugrana

sport, mundo...pisem vraj, nie ze je to fakt, ale neprekvapovalo by ma to, kedze ho poznam z Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

jako jestli je to jen z půlky pravda, tak se Ney projevuje ještě dřív, než jsem to očekával. Kolem Vánoc jim tam bude dělat vejplaty a příští léto jim bude skákat po hlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec je dobře, že jsme se jej zbavili, jeho fotbalovou výjimečnost ty excesy často smazávaly.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozně krátká doba na hodnocení. To, že dělá v Paříži rotiku, vůbec nevypovídá o tom, co by dělal u nás. On za ty roky sekal latinu a projevoval se občas jen na hřišti. A to se mi zdá, že spíš míň a míň.

Spíš on by si měl vyhodnotit, jestli pro svou kariéru dělá dobře, když nastoupí do Paříže jako mistr světa a jako ten, který jim tam přinese všechno vědění světa ... Může být vyjímečný, jak chce, ale nikdy nebude víc než tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady v tom musí zasáhnout vedení - musí Neyovi ukázat hranice a musí dát podporu týmotvorným osobám (kouč, hráči ...). U nás se nám to dařilo, takže nevidím důvod, proč by to neměli zvládnout v Paříži. Jen prostě okolo něj nesmí chodit jako okolo porcelánovýho slona.

Reagovat
smazaný uživatel

Samo, že do PSG přišel s ještě větší pompou a soupeřem o megastar mu tam není Messi, ale Cavani, což opravdu není tak kvalitní fotbalista jako on. Že však od počátku rozpoutá takové peklo si snad nemyslel nikdo. A ten postoj vedení s finanční kompenzací Cavanimu je trapas. Dále zůstane otázkou , co by dělal za extempore u nás za rok za dva. A jsem taky zvědavý, jestli nakonec neskončí v Realu, to bychom se na něj tady aspoň dočetli, že to není ani šmejd ani simulant.

Reagovat
blaugrana

To, že skončí v reale je tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Sejk prej nabidl Cavanimu 1 mega euro bonus za to, ze prenecha Neymarovi penalty. To sou fakt zoufalci..

Reagovat
blaugrana

A su vraj na Cavaniho strane. Ale tak co cakaju, ked postavili Neymara do cela toho ich brazilskeho gangu. Bude to este zaujimave.

Reagovat
patas92

Proč by mu jako měl platit? Pochybuju, že má nějak ve smlouvě, že je musí kopat.

Reagovat
blaugrana

Aby ho uchlácholil a utíšil rozbroje s Neymarom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce Cavaniho nasrat? Takhle mu aspon zavre hubu penezma.

Reagovat
teenz

Alespoň se s tim neserou, mě se to líbí.

Reagovat
Visca el barca

Strašnej paskvil ten klub.

Reagovat
Kenneth

Uz se na nej tesime.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Isco - španělský reprezentant si na své konto připsal jubilejní 200. start v dresu Bílého baletu. (football-espana.net)

To je taky asi dost dobrá práce vedení. Hráč, který by byl jasným základem v každém týmu nastoupil v minulé sezoně v lize do 30 zápasů, jen 5 jich odehrál celých a celkově jen asi 48 % času, což je méně než v předchozích dvou sezonách, je stále ochoten v týmu zůstat.

U nás Thiago odcházel s mnohem většími čísly.

Reagovat
blaugrana

Thiago odstrelil príchod Fabregasa a jeho netrpezlivosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale měl minut i tak dost, nakonec myslím v té sezoně měli míň minut X i I než T a F. Navíc Xaviho věk ho měl udržet taky. Ale co, zvolil si, asi to tak mělo být.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak - nedá se takhle paušálně posuzovat každý fotbalista jedním metrem. Každý to cítí jinak - jednom stačí, že je členem rotace, druhý chce být členem základní jedenáctky a další potřebuje být hvězda týmu.

U Thiaga velkou roli hrál jeho papá, který furt tlačil na trenéry, že by prostě Thiago měl víc hrát atd. To prostě nikdy nedělá dobrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ano, nakonec u Neye to není jiné, otec to taky spískal. A Thiago ať reprezentuje kohokoliv má povahu Brazilce, to je skoro jako Portugalec.

Reagovat
blaugrana

Chvalabohu Xavi a Don mali dostatok trpezlivosti a nakoniec sú z nich legendy, aj keď sa nepresadili tak skoro.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně hrál asi tak třikrát hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo než kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

úroveň Thiaga před odchodem a Isca posledních dvou sezon se absolutně nedá srovnávat. I takový Rafinha když hrál, tak hrál vyspěleji než Thiago u nás, přestože to ani tak nebyl žádný zázrak. Mám prostě pocit, že se Thiago v Barce strašně přeceňuje - málokdo si uvědomuje, že u nás hrál víceméně průměrně a špičkový hráč se z něho stal až v Bayernu. Nikdo neví, jestli by postupně tak vykvetl i u nás. Takže proto bych případ Isca a Thiaga nesrovnával, jelikož tehdejší herní kvalita Thiaga a dnešní Isca je úplně jinde.

Reagovat
Kenneth

Uroven Isca se tu taky hrozne precenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná že tu ano, v Realu nikoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten jeho typický tríček, to zasekání pravačkou před míčem co dělá 0:24, jsem měl rád

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak Thiago se samozřejmě stal lepším s příchodem do Bayernu , když z něj Pep udělal lídra, ale i z jeho působení v Barce bylo cítit, že je to hráč , který může v budoucnu šéfovat naší záloze.

Řekl bych, že taková srovnatelnost s Iscem tam byla vždy, tedy aspoň co do úrovně,ne pozice.

Reagovat
Footballer

Reagovat
ADM

Mathieu: "Budu slavit, pokud ve středu vstřelím gól? Nevím, respektuji své bývalé spoluhráče a fanoušky."

"Ale pokud ano, budu slavit před Bartomeu a Fernandézem, protože se ke mně chovali odporně."

No, dobre to tam asi bude u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně označil krysu.

Onehdá jsem v nějakých španělských novinách viděl článek, kde si podával ruku Iniesta s Bartem. Iniesta se u toho tvářil odtažitě a kysele a byl tam popisek něco jako "všeříkající potřesení rukou" nebo tak něco.

Reagovat
Visca el barca

No hlavně ať Benedito dosbírá ty hlasy. Já mám obavu, že to prostě nedá.

Reagovat
-Carles-

Ak to aj da, tak je stale mala sanca ze Bart skonci.

Reagovat
Visca el barca

Pokud je bude mít, co se bude dít pak? Já měl za to, že budou nové volby.

Reagovat
blaugrana

Bude len hlasovanie, az potom by nasledovali volby.

Reagovat
Visca el barca

Já teda nevim na co Culés čekaj. Nepodepsaný smlouvy Dona a Lea by měl bejt ten největší vykřičník.

Reagovat
blaugrana

Tiež nechápem. Pokiaľ odíde Leo, tak to bude neskutočný držkopád a Barca sa z nehu bude spamätávať tak 10 rokov a ja by som takúto kudlu do chrbta nerozdýchal, keďže sledovanie Barcy je jedno z mojich posledných potešení. Tak snáď socios nebudú k tomuto faktu ľahostajní a niečo s tým spravia.

Reagovat
blaugrana

Jedna vec je vyzbierať podpisy, ďalšia samotné hlasovanie. Každopádne ak by aj Bart padol, tak Benedito mi nepríde ako adekvátna náhrada. Každý chce strašne späť Laportu, ale ja toho politika v čele Barcy už moc teda nechcem.

Reagovat
blaugrana

According to Mundo Deportivo Barça are planning for a January move for the 18-year old central defender De Ligt from Ajax.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem jej viděl , přišel mi neohrabaný, ale brzy se zranil, tak žádné velké úsudky dělat nechci.

Reagovat
blaugrana

Tak je to ešte len fagan, ale niečo v ňom bude, keď už teraz okolo neho krúžia veľkokluby.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Slušná volba, ale takový Upamecano mi z těch mladých stoperů přijde jako největší bestie.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=S9Tc_RYx7HY

Keď skončí, tak to bude ďalšia tvrdá rana pre Barcu.

Reagovat
Infernoqt

OT: Chce se někdo připojit do NHL fatnasy? Hrajeme přes yahoo, draft za týden v pondělí v devět večer. Napište zprávu, kdyžtak vše potřebné vysvětlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Caaaaarles Alena gooooooool . A docela pekny.

Reagovat
Billy McClane

Dalsi nick rominho?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Co hovorite na Betis po odchode Ceballosa a Castra?

Inac 48 200 divakov na Levante..

Sergio Leon a Sanabria to je útok..

Reagovat
eliskafan

Zatím to vypadá super. Jak jsme ztratili po poločase vedení na Villarrealu, tak jsem si myslela, že se budeme plácat u dna jako vloni. Ale po zázračné výhře na Realu má mužstvo šťávu a hraje velmi dobře v přechodu do útoku. Snad bychom se mohli udržet v první půlce tabulky

Reagovat
eliskafan

Ještě Beňat zpět z Bilbaa. Stejně tam je prd platnej a sedí furt na lávce!

Reagovat
Rattlesnake

Beňat je Bask. ten se moc z domoviny nepohrne. nehledě na to, že si tehdy ten přestup z Betisu docela vyprosil (a to měl kvality i na větší mančaft než tehdejší Bilbao)

Reagovat
Mass

Reagovat
Phillipinho

Ty divaci jsou neskutecni. Navic Villamarin po ty uprave vypada fakt hodne pekne.

Reagovat
X-bano-X

Real chce skúsiť Draxlera? No snáď to neklapne

Reagovat
vilp

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele